מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת מוזרה..יסמין29/12/2007
היי..
יש לי שאלה טיפה מוזרה..
נגיד שאכלתי לחם עם חמאה ולאחר מכן הוצאתי אותו בשירותים (סליחה על התיאור..)
אז האם השומן של הלחם והחמאה נשאר בגוף?כלומר עשיית צרכים מוציאה גם את השומן שנמצא באוכל או רק את הפסולת ללא השומן?
תודה רבה ויום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
עדנה מינץ01/01/2008זו שאלה ט ובה
הגוף מנצל את השומן לאנרגיה, וחלקו הוא אוגר. השומן נשאר בגוף אם הוא נצרך בעודף. מה שיוצא בצואה זה חומרי פסולת ותוצרי לואי של פעילות מטבולית בגוף.
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו המינון של עשב חיטה שהיית ממליצהיעלי26/12/2007
עליו לחולי תסמונת התשישות הכרונית- שסובלים מעייפות, חום נמוך לעיתים, כאבים בשרירים. האם עדיף במיץ או בלעיסה? מה למעשה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ עשב חיטה
עדנה מינץ14/01/2008מומלץ לשתות 1/4 כוס (50 מ"ל) מיץ עשב חיטה פעמיים ביום על קיבה ריקה.
לגבי לעיסה,: בני אדם , בניגוד לפרות, לא מסוגלים לעכל את הסיבים שבעשב החיטה, אבל אם רוצים ללעוס כדי למצוץ מיץ בפה ואח"כ לזרוק את העשב, זו גם אפשרות.- אם כי אני לא ממליצה.
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ עשב חיטה
עדנה מינץ31/12/2007מומלץ לשתות 50 מ"ל פעמיים ביום על קיבה ריקה.
אם לועסים יש צורך לירוק כל פעם את העשב, כי הקיבה שלנו איננה מסוגלת לעכל את הסיבים שלו.
מקווה שעניתי על שאלתך.
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
יעל14/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בהריוןליהיא25/12/2007
היי, אולי תדעי לעזור לי, האם יש פחמימות וקטניות שרצוי לא לאכול בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליהיא
עדנה מינץ25/12/2007ליהיא שלום
לא ידוע לי על דבר כזה. מה שכן כדאי לעשות, להימנע מפחמימות ריקות (קמח לבן, סוכר, אורז לבן) ובמקומם לצרוך דגנים מלאים, להמעיט במתוקים.
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומוסעדי23/12/2007
שלום, הבנתי כי חומוס הוא גם פחמימה וגם חלבון תלוי אם מבושל, טחון וכו', האם תוכלי לתת לי מידע בהבדלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעדי
עדנה מינץ23/12/2007חומוס אכן מכיל גם פחמימות וגם חלבונים. כך נכון הדבר לגבי כל הקטניות. אין זה משנה אם הן מבושלות או לא. ההבדל העיקרי הוא שאם אוכלים קטניות מונבטות (כמו למשל עדשים או מאש או אזוקי), החלבונים שבהם מתפרקים לחומצות אמינו והעמילנים לסוכרים, וכך אפשר לאכלם מבלי לבשל והם זמינים יותר לגוף ומלאים בויטמינים ומינרלים.
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גריסים וגריסי פנינהזיוזיו20/12/2007
מה ההבדל, אם קיים, בין גריסים לגריסי פנינה ?
אם יש הבדל מהו לגבו מקור הגרגרים וערכם התזונתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גריסים וגריסי פנינה
עדנה מינץ20/12/2007אני לא בטוחה, אבל ההשערה שלי שגריסים הם השלם וגריסי פנינה מבוקעים. שניהם בעצם נקראים שעורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת איך מבשלים כוסמת?לימי20/12/2007
אין על החבילה הוראות בישול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בישול כוסמת
עדנה מינץ20/12/2007יש שני סוגי כוסמת: האחת קלויה שנקראת גם KASHA
והשניה כוסמת טבעית.. אפשר לבשל כוסמת לבד אם עם בצל קצוץ וירקות קצוצים על כל כוס כוסמת להשתמש ב-2 כוסות נוזלים (מים או ציר ריקות). בעצם להתנהג כמו שנוהגים עם כל סוג דגן (למרות שזה בעצם לא דגן).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נואשת,עזרה...אודליה,ארה"ב.19/12/2007
היי עדנה, שלום וברכה.
קוראים לי אודליה,אני בת עשרים ומתגוררת מזה כ-4 חודשים בארה"ב{קונטיקט}.
כידוע לכל האוכל בארה"ב עתיר שומן ואינו בריא כלל,מעצם היותי שומרת כשרות,הסיכוי להיתקל באוכל ה"ג'אנק פודיי" נמוך,אך בכל זאת קשה לי פה מאוד עם המזון ואני חייבת עזרה בהרכבת תפריט מסודר למשך היום....ברצוני לציין שאני הולכת להתגורר פה כשנה,במסגרת עבודה ואני פשוט פוגשת פה חברות שעלו 15 ו20 קילו במשך שהותם בארה"ב,נכון זה מדהיםואפילו מפחיד וזה ברור שאני לא רוצה להגיע למצב הזה.
אוקיי אז אני שוקלת 61 והגובה שלי הוא 1.63. ברצוני להשיל כ-10 קילו,ולא רק בגלל מראה חיצוני,עברתי ניתוח פנדציט לא מזמן ובגלל הקושי שלי לבצע פעילות גופנית העליתי קצת במשקל ואני מרגישה כובד וחוסר נחות וברצוני להיפטר מזאת.
אני מתאמנת כ-5 פעמים בשבוע במכון כושר שם אני מבצעת פעילות גופנית כשעה ומתאמנת על מכשירים לעיצוב הגוף,אבל אני לא רואה ממש שינוי ואני חושבת שזה בגלל התזונה...
אני מחפשת רבות אחר מישהו שיעזור לי בתפריט לדיאטה אבל אין לי מענה...
אני רוצה לציין מיכיוון שהיותי שומרת כשרות אני יכולה לאכול רק דג סלומון,דג טלפיה,עוף{פולקע}או חזה עוף...{מבחינת חלבונים}כמובן שפירות וירקות יש לי בשפע כמו כן פחממות{פסטה,אורז תפוח"א}איו לי בעיה,אבל מיכוון הפחד שלי להשמין אני למשל מחסירה בארוחת בוקר ועוד ארוחות אני אוכלת רק ארוחת צהריים וזהו עד למחרת,אני יודעת שזה מעט וזה לא בריא ואני צריכה תפריט מאוזן שיעזור לי להפחית במשקל ולראות תוצאות,עוד ברצוני לציין שקשה לי מאוד למצוא פה מוצרי חלב כמו גבינה לבנה,או קוטג'{הכל כ 30 אחוזי שומן שזה מלא}אז אני לא נוגעת בזה לכן אבקש שהתפריט יהיה ללא מוצרי חלב,למעט חלב רזה שאני יכולה לשתות....אני מתחננת לעזרה אין לך מושג לכמה אנשים רשמתי אבל אף אחד לא ממש מבין את בקשתי....
אני מודה לך מקרב לך ומצפה בכיליון עיניים לתשובתך....תודה,אודליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאודליה
עדנה מינץ19/12/2007אודליה שלום
אני מבינה את הקושי שלך, אני עצמי חייתי שנים רבות בארה"ב, אבל יחד עם זאת הצלחתי לשמור על תזונה מאוזנת. ככל שאוכלים יותר במסעדות, תשימי לב שהמשקל עולה יותר. ראשית במסעדות בארה"ב יש מעט ירקות במנה, ואז היא או עשירה בחלבון מן החי, שומן או מוצרי חלב שמנים.
בבוקר אפשר לאכול ארוחה המורכבת מפירות בלבד (מלון שלם, או שילוב של פירות העונה) או יוגורט רזה עם פרי, בין הארוחות פרי, בצהריים דג עם סלט גדול או ירקות מאודים ללא עמילנים), או חזה עוף עם סלט וירקות מאודים או מנה צמחונית (רצוי להרבות ביותר אוכל צמחוני) חומוס וטחינה, ירקות קציצות פלאפל בתנור ולא מטוגנות, מג'דארה , וכו'. בערב אותן הארוחות שבצהריים רק להחליף.
נסי לעשות גם שילוב של אוכל עם מיצי ירקות או אפילות יום בשבוע של מיצים בלבד עם הרבה ירקות י רוקים (מלפפון, סלרי, חסה, כרוב, קישוא, עלים ירוקים כמו פטרוזיליה, שמיר וכו',) בצהריים להוסיף לזה קצת גזר וסלק, בערב מיץ נוסף ואחה"צ מיץ מפירות.
השתדלי לאכול ארוחה אחרונה בסביבות 7 בערב ולא לאכול עוד משהו. אם את רעבה, רק איזה פרי.
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,תודה ושוב תודה.
אודליה,ארה"ב.20/12/2007הייי עדנה!קודם כל אין לך מושג איך שמחתי לראות שענית לי{אין לך מושג לכמה כתבתי..}
באמת תודה על העצות,אבל היו כמה דברים שלמשל לא התחברתי אליהם כמו "מיצי ירקות"שהצעת...אין לי מושג בזה...מה זה?איך עושים?....הצעת לי ביום אחד לאכול רק ירקות?..זה לא קשה?....ואני לא מחסירה מגופי את "אבות המזון"הנחוצים?....חוץ מזה שבתפריט שהצעת לי לא ראיתי כמעט כלל הצעה לפחממות{אורז,פסטה,קוסקוס}את מציעה לא לאכול את זה בכלל?...
אני רוצה לרשום לך את התפריט היומי שלי שהכנתי לעצמי ולהיוועץ איתך אם זה יעזור לי להפחית במשקל ומה אני צריכה לתקן אז ככה
8:00 -אני שותה נס קפה עם חטיף אנרגיה.
11:30-אני אוכלת 2 פרוסות לחם מקמח מלא עם חומוס ועליי חסה.
סביבות 3:30 אני אוכלת את הארוחה העיקרית שזה או חתיכת דג סלומון אפוי,עם 2 כפות אורז\קוסקוס\פסטה\ וסלט גדול
לקראת הערב אני אוכלת בננה,ואולי שותה תה עם נענע....
עכשיו אני רוצה לדעת אם התפריט הזה והפעילות הגופנית שאני מבצעת כמעט בכל יום יעזרו לי להשיל מהמשקל?...אם כן למה אני מרגישה תקועה?...כאילו זה לא זז?אולי אני צריכה להפחית?...כמו כן לפעמים במקום הדג אני עושה "מוקפץ"של חזה עוף עם הרבה ירקות מאודים{כפית שמן זית} אבל חשבתי שצריך מנה עם פחממות אז אני תמיד משתדלת להוסיף עם זה אורז או פסטה....אני באמת רוצה להוריד מהמשקל ורוצה לדעת מה הדרך הנכונה.....
בקשר לירקות אני מאוד אוהבת ירקות,אבל אם זה אמור להופיע בתור מיץ אז לא נראה לי שאני כל כך יאהב את זה,כמו כן האם הארוחת בוקר שלי בסדר?....
אגב אני בכלל לא מתקרבת פה למסעדות אז ככה שאין לך מה לדאוג...{עניין הכשרות}.....
אני אשמח לשמוע ממך בקרוב ולדעת אם אני צריכה לשנות את התפריט שלי ולמה?....
שיהיה לך אחלה וייקנד....מצפה בכיליון עיניים אודליה....
אני "טסה" למכון כושר עכשיו......תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנאוה
נאוה20/12/2007ראשית, כוס קפה עם חטיף אנרגיה אינם מהווים ארוחת בוקר אלא חטיף. ארוחת הבוקר חשובה מאד וקובעת את המשך היום. כדאי שהיא תהיה יותר מאוזנת כמו: יוגורט עם פרי וכרנולה, או קוואקר,פרוסת לחם עם אבוקדו או טחינה וסלט, או פירות (כמו מילון שלם)). ארוחת הצהריים שלך בסדר, ולארוחת הערב איכלי גירסה דומה ללארוחת הערב הישראלית: ביצה עם סלט, לחם מחיטה מלאה, טחינה/חומוס.
השתדלי להמעיט באכילת פחמימות בתקופת הדיאטה.
הקפידי לאכול 5 סוגי ירקות ביום ו-3 מנות פירות.
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש אתר אינטרנט שבו ישנה רשימהלימי18/12/2007
של חלבונים ופחמימות? כלומר מפרטת כל דבר מהו ולא מסבירה מזה חלבון ומזה פחמימה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבונים ופחמימות
עדנה מינץ18/12/2007לא הבנתי מה בדיוק את רוצה למצוא. אם אינך יודעת איך למיין חלבונים ופחמימות, פשוט לכי לגוגל ותבדקי את הערך חלבונים, או את הערך פחמימות.
בגדול, כל דבר שהוא מן החי מכיל חלבון, ובעצם כמעט בכל דבר שאנו אוכלים יש גם חלבונים וגם פחמימות (אפילו ירקות, פירות, קטניות, דגנים, אגוזים - באלו יש יותר חלבון ושומן). כל גרם חלבון שווה 4 קלוריות, גרם פחמימה 4 קלוריות וגרם שומן 9 קלוריות.
אפשר גם להיעזר בספרי תזונה כמו "מורה דרך לתזונה טבעית" של ד"ר מרדכי הוכברג, או ספריו של ד"ר יעקב אילני, ביניהם "ערכם התזונתי של המזונותץ
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים באלומותאילי17/12/2007
האם אפשר לקבל הסבר על טיפולי קולוניק לניקוי רעלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאילי
עדנה מינץ17/12/2007שלום לאילי
אני מציעה לך להיכנס לאתר של אלומות ולחפש במדור "מאמרי בריאות" מאמר שעוסק במפורט בהידרוקולוניק. שם תקבלי את ההסבר המפורט ביותר.
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירותאור17/12/2007
כמה פירות מומלץ לאכול ביום במסגרת דיאטה אני מנסה להשיל ממשקלי 7 ק"ג. האם יש פירות שיותר משמינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירות
עדנה מינץ17/12/2007לאור שלום
עדיף לאכול פירות כמו תפוח ואגס ולא יותר מ-15% מצריכת הקלוריות היומית (2-3 פירות ביום)
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלאחר הדיאטהחסוי14/12/2007
לאחר הדיאטה (נער בן 16 הורדתי 13 קילו מ78 ל65)
עשיתי בדיקות אחוזי שומן שלי הם 10 ,BMI מעולה.
אבלל יש לי עוד סימנים של בטן תחתונה בולטת חזה לא מעוצב..פטמות גדולות וכו'.
רציתי לדעת אם זה נעלם אם הזמן כמו שאמרו לי?
ואיך אפשר לזרז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עדנה מינץ14/12/2007ייתכן שיש לך אלרשגיות למזונות מסויימים כמו חיטה או חלב פרה. שווה לנסות שבועיים ללא אלה ולראות אם יש שינוי. כמו כן, לא תמיד יכולים להיות מושלמים... אם אתה עוסק בפעילות גופנית קבועה, עובד על פיתוח שרירים, כדאי לשנות את מסת הגוף למסה שרירית יותר במקום מסה שומנית.
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עדנה מינץ14/12/2007ייתכן שיש לך אלרשגיות למזונות מסויימים כמו חיטה או חלב פרה. שווה לנסות שבועיים ללא אלה ולראות אם יש שינוי. כמו כן, לא תמיד יכולים להיות מושלמים... אם אתה עוסק בפעילות גופנית קבועה, עובד על פיתוח שרירים, כדאי לשנות את מסת הגוף למסה שרירית יותר במקום מסה שומנית.
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שיותר חשבתי בכיוון
חסוי15/12/2007שאמרו לי הרוב מי ששאלתי שזה לוקח זמן לעור להמתח..
ואחרים אמרו שזה יירד עם הזמן..
זה באמת יכול לנבוע מאלרגיות בגוף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחסוי
עדנה מינץ15/12/2007הכל ענין של ניסוי ותהייה. הייתי אומרת שבגילך, שבו הגוף עדיין מתפתח, לא כדאי ללכת על "דיאטה" מוגזמת, אלא על יותר אורח חיים נכון. אם מצליחים להוריד פחמימות ריקות , שומנים כמות גבוהה של חלבון מן החי, ועוסקים בפעילות גופנית בנוסף לצריכה גבוהה של ירקות, פירות, נבטים, אגוזים, אפשר להשיג תוצאות טובות. כל הכבוד שבגילך הצלחת כבר לפתח מודעות. תמשיך עם זה ותראה שכל פעם תשתפר יותר ויותר.
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי16/12/2007אני משתדל להתעניין כמה שיותר
כדי לא לחזור על טעויות שעשיתי בעבר : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסות לחם מחיטה מלאהחסוי13/12/2007
כמה פרוסות לחם מחיטה מלאה ליום מומלץ לנער בגיל 16 ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם
עדנה מינץ13/12/2007לבן
מומלץ 3-4 פרוסות. תבין שכמה שאתהאוכל יותר לחם, אתה אוכל פחות דברים אחרים כמו ירקות ופירות. השתדקל לאכול לחם רק בארוחת בוקר וערב, ואילו בצהריים, לקבל פחמימות ממקור אחר (בטטה, אורז מלא, קינואה, תפ"א אפוי בקליפה, קטניות כמו חומוס, וכל אלה ילוו בסלט גדול ובירקות מאודים, ללא לחם.
בהצלחה
,עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון12/12/2007
אני צריכה תמיכה. מצד אחד אני לא רעבה כי אכלתי לא מזמן אבל מצד שאני רוצה רוצה לאכול! זה משהו פסיכולוגי נראה לי, אם יכולתי הייתי אוכלת כל הזמן!
ולא בגלל שאני רעבה בגלל שזה טעים או צורך פסיכולוגי?וזה לא רק שאני חושבת על זה שאני רוצה לאכול אני גם הולכת לאכול דברים קטנים ובגלל זה אני משמינה.אני לא יודעת מה לעשות,איך נפטרים מהצורך הזה?!
שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרון
עדנה מינץ12/12/2007שרון שלום
עצם העובדה שאת מודעת לזה, כבר מהווה סימן טוב. השתדלי לעסוק יותר בפעילות גופנית שעה- שעתיים ביום. זה כשלעצמו יוריד לך את הצורך לאכול כל הזמן. גם כדאי לבדוק מה קורה איתך בזמן האחרון. אולי את מרגישה בודדה, אולי את זקוקה לשיחה עם מישהו. כדאי לפרוק אץת המטען במקום הנכון ולא על הגוף שלנו...
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון אישי
אלבז יונה נופ16/12/2007הי שרון
אי מאמנת אישית .
אני מציעה לך לעבוד עם מאמן/ת אישית ולבדוק מה סיבת האכילה הזו.
ברגע של בהירות יהיה אצלך שינוי בנוש
בברכה
שבוע טוב
יונה נופת
נייד
0547920915* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את אותה בעיה
ענבר12/01/2008אני מתאמנת כבר הרבה זמן בערך 5 פעמים בשבוע.
אני אוכלת ואני מרגישה שהבטן שלי מלאה אבל המוח לא קולט את זה.. עדיין יש לי את הצורך להמשיך לאכול. אם אני מצליחה לעצור את עצמי זה טוב אבל אם אני לא עוצרת את עצמי אני יכולה לאכול בכמויות מטורפות.
אני יחסית רזה.
גובה- 176
משקל-56
אני כאילו מרגישה כל הזמן שאני צריכה לאכול. לפעמים אני פשוט אוכלת כי בא לי לאכול והרבה דברים בריאים, דברים משמינים.. הכל! ואני לא נהנת מהאוכל.
זה כבר הרבה זמן ככה. ואני לא בדיכאון..
יש לך תשובה מה אפשר לעשות בעניין? האם חסר לי ויטמין כלשהו שהו הגורם..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים..מירי10/12/2007
הרגליים שלי דיי מלאות ואני לא יודעת מה לעשות כדי להפחית בהיקפיהן, מה אני צריכה לעשות?(אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להסד
עדנה מינץ11/12/2007להדס
רגליים הם גם פונקציה של מבנה גוף ותורשה. יחד עם זאת, אפשר לעבוד על שרירים ולחטב אותן. נסי לעבוד לפי תכניות הטלביזיה של ערוצים כמו החיים הטובים או ערוץ הבריאות או ערו,ץ הספורט, למשל זה של דליה מנטבר בפילאטיס, או רכשי לך קלטת או DVD שתוכלי לעבוד לפיהן לבד בבית בשעות הפנאי שלך. גם הליכה נמרצת פעם ביום של 40 דקות מספיקה.
בהצלחה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלמירי10/12/2007
איך יודעים אם המשקל מכוון או לא? כל משקל שאני נשקלת עליו אני לא יודעת איזה משקל הוא הנכון, כי כל אחד מראה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאזני שקילה
עדנה מינץ11/12/2007להדס שלום
יש שתי אפשרויות: או להישקל תמיד על אותם מאזניים, או להישקל על מאזני שקילה דיגיטליים.
בברכה
עדנה מינץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)