פורום כאב - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת סרוטונין
    שלומי
    13/06/2010

שלום. אני סובל מלחצים חזקים בראש ולאחרונה נוסו עליי המון כדורים כמו אלטרולט נירבקסל פאקסט+משכחי כאבים עד שהגעתי לבית חולים{עדיין מאושפז מיספר ימים} עים לחץ דם גבוהה דפיקות לב והזעה רציתי לדעת אים מדובר בתיסמונת סרוטונין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת סרוטונין

הוספת תגובה

• תסמונת סרוטונין

ד``ר זאב קריסטל
    14/06/2010

שלום שלומי
    בהחלט יתכן והתופעות אותן חווית מקורן במינון עודף ורעיל של תרופות נוגדות דיכאון, המעלות את ריכוז הנוראדרנלין והסרוטונין. אין המדובר בסרוטונין סינדרום אלא בתופעות לוואי של מינון גבוה מידי או שילוב של מספר תרופות בעלות אותו מנגנון. שגורם לתןפעות של רעילות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימבלטה
    אביב
    13/06/2010

שלום לרופאים .
    אני בחורה בת 30 שסובלת מטריגמינל נאורלגיה מזה כשנתיים לאחר שתל שעשיתי בלסת העליונה מצד שמאל . הצד השמאלי שלי נפגע ,צילום MRI שעשיתי לא נמצא גיד שעלה על העצב וגרם לכאב .
    אני נוטלת סימבלטה במינון של 90 מ"ל ביום .(מי שהמציא את הסימבלטה הוא גאון !) לפני כן איכות חיי היתה בריצפה . אפשר לומר שאני מאוזנת מבחינת הכאב עם המינון הזה ,למרות שהכאב עדיין מפציע פעם בחודש למשך דקה או שתיים שבהן בא לי למות !
    יש לי שאלות חשובות אליכם בנוגע לאדם שסובל מכאב ורוצה להמשיך את חייו (כי מה לעשות החיים ממשיכים) 1. אני נשואה 8נ חודשים, מטופלת בסימבלטה 7 חודשים ורוצה להיכנס להריון עם סימבלטה במינון של 90 מ"ל ביום האם יש אפשרות כזאת ? זה מאוד חשוב לי אני רוצה ילד! אני יודעת שאני לא אוכל לסבול את הכאבים למשך 9 חודשים בלי התרופה הזאת . מה עושים?
    2. האם המחלה תעבור לי בסוף או שאצטרך לחיות איתה כל חיי?
    3. האם זה רק הולך ומחמיר או שישנה אפשרות שמצבי ישתפר לטובה ואהיה אדם חופשי מתרופות ?
    דעתכם חשובה לי מאוד ! (אל תפנו אותי לרופא מטפל , אם הוא היה יודע הייתי שואלת אותו)

לקביעת תור
    סגירה
    סימבלטה

הוספת תגובה

• סימבלטה עדיין מחכה לתשובה

אביב
    15/06/2010

אנא מכם , אם תוכלו לשפוך קצת אור בנושא זה מאוד יעזור לי ויעודד אותי.

ויש לי שאלה נוספת האם נטילת חומצה פולית 3 חודשים לפני הריון יכולה להועיל בהפחתה למומים האם זה יועיל במשהו ,במידה ואמשיך לקחת סימבלטה תוך כדי הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימבלטה

ד``ר זאב קריסטל
    19/06/2010

שלום אביב
    פגיעה עיצבית כגורם לכאב כרוני איננה אחידה בתוצאותיה בכל האנשים. יש אנשים בהם לא מופיע כאב בכלל ויש כאלו אצלם מופיע כאב נוירופאטי כרוני הנמשך שנים רבות ואפילו כל החיים. רוב האנשים נמצאים בדרגות ביניים ביון שתי הקצוות האלה. הטיפול בכאב עיצבי הוא באמצעות תרופות היעודיות למחלות עצבים כמו הסימבלטה. לכן עלייך להמשיך טיפול זה באופן כרוני. לגבי השפעת הטיפול בזמן הריון יש להתיעץ עם הרופא שרשם לך תרופה זאת ו/או רופא גניקולוג. מחקרים הראו שתרופה זאת איננה בטוחה בזמן ההריון, אך על הרופא המטפל להחליט אם המשך הטיפול בזמן ההריון חשוב יותר ושווה לקחת סיכון נמוך יחסית לסיבוכים לעובר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי צוואר
    הדר
    12/06/2010

שלום,
    אני לא יודעת אם אני במקום המתאים אבל אני אשמח אם תנסו לעזור לי.
    לפני כחצי שנה התחיל לכאוב לי באיזור הצוואר הקדמי והאוזניים (באותו זמן הייתי רחוקה מלהבין שמדובר בצוואר). הלכתי לרופאת אף אוזן גרון והיא טענה שיש לי חומציות יתר בקיבה ונתנה לי כדורים. התחלתי לטפל בזה בצורה טבעית ואחרי חודשיים שהבנתי שזה לא זה וחזרתי אליה והיא אבחנה שיש לי דלקת בTMG (בלסת). הופנתי לפיזיותרפיה, והפיזיותרפיסטית אבחנה שמקור הבעיה הוא בצוואר.עם הזמן הכאב גם עבר לצוואר האחורי וכשאני יושבת לזמנים ממושכים הוא עולה לאיזור האחורי של הראש. הייתי בסדרת טיפולי פיזיותרפיה ועשיתי תרגילים לחיזוק חגורת כתפיים כל יום למשך כחודש וחצי עד שהבנתי שלא רק שזה לא עוזר, זה רק מכאיב עוד יותר. ביקשתי מאורתופד הפניה לסיטי ובדיקה לא היה שום ממצא פתולוגי. ניסיתי דיקור סיני, ניסיתי שיטת מסאז בשם טריגר פוינט ושום דבר לא עזר. הלכתי לנוירולוג והוא רשם לי כדור בשם ליריקה למשך שלושה חודשים וגם משהו כמו וולטרן למשך שלושה שבועות והפנה אותי לעשות בדיקת מיפוי עצמות. בנתיים ניסיתי בטרן והם לא עזרו לי, ועכשיו אני על מוסקול וקספו שאולי הם עוזרים קצת אבל לא יותר מדי. אני כרגע ממתינה לתוצאת של בדיקת המיפוי עצמות ולאישור לתור למרפאת כאב, והלכתי למומחה ברפואה סינית שהפנה אותי לאוסטאופאת. אני לא כל כך יודעת לאיזה איש מקצוע לפנות, איזה בדיקות לעשות ובסך הכל ממש אבודה בתוך כל זה. אני הידרותרפיסטית שעובדת עם נכים, ככה שיוצא לי להרים מטופלים די הרבה. עד עכשיו בהמלצת הנוירולוג הייתי בשבועיים חופש. כרגע המצב לא שונה מלפני שבועיים ואני מתלבטת אם לעזוב את העבודה כי אני מחויבת אליהם עד אוגוסט. אני ממש אשמח לעצות.....
    תודה מראש ?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר

ד''ר תמר ישר
    13/06/2010

הדר שלום
    באם אין ממצא בבדיקות -קרוב לודאי שהמאמץ שאת מפעילה שרירים ושלד יוצר את הבעיה
    אני מאד ממליצה על דיקור סיני.אני מבינה את מחוייבותך ומצוקתך אך הפסקה במאמץ שאת עושה יקל עליך
    בהצלחה ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדי דחוף (כאב)
    .
    12/06/2010

שלום

כנ"ל יש לי בעיה עם טרגין שהוא משפיע עליי כ-5 שעות

ממש כמו אוקסיקוד בסירופ.

טרגין אמורה לטפל בכאב - 12 שעות.

האם זאת בעיה של מינון, לא מספיק 20 מג ?
    הרופא נתן לי אותה ביגלל שהיא גם נגד עצירות .

מה עליי לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    גדי דחוף (כאב)

הוספת תגובה

• גדי דחוף (כאב)

ד''ר תמר ישר
    13/06/2010

גדי שלום
    אם טארגין תרופה שעוזרת לך -קח באמצע היום עוד 10 מ"ג וזה יכסה את הפער!
    בהצלחה ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה
    אורן
    12/06/2010

שלום רב,
    אני כבן 30, לפני כשנה התחלתי לסבול מכאבים חזקים בגב, ולאחר צילומים היה חשד לאוסטואיד אוסטאומה באיזור חוליה D5. הרופאים המליצו להימנע מהתערבות כירורגית. כדי להתמודד עם הכאבים אני לוקח כדור ארקוקסיה 90 מ"ג פעם בשלושה ימים ובנוסף כדור אספירין 325 מ"ג אחד בלילה. הטיפול הנ"ל נמשך כשנה. להבנתי שימוש ממושך בארקוקסיה עלול לגורם לתופעות לוואי בקיבה וכן ליצור בעיות לב וכליות. האם כדאי לשקול את החלפת השימוש בארקוקסיה בסלקוקסיב או אתופאן?
    בברכה,
    אורן.

לקביעת תור
    סגירה
    ארקוקסיה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה

ד''ר תמר ישר
    13/06/2010

אורן שלום
    אכן ארקוקיה לאורך זמן יכולה להזיק אמנם הינך נוטל אותה כל שלושה ימים אז הנזק מהרצף מופחת -בכלאופן מדובר בשנה .ניתן להחליף התרופה במשככי כאבים מאותה משפחה - או לנסות משככי כאבים אחרים לא ממשפחת הנוגדי דלקת
    הייעץ עם רופא כאב
    בהצלחה
    ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור זאב קריסטל
    ,
    11/06/2010

שלום דוקטור זאב קריסטל

אני לוקחת תרופת טרגין , הבעיה שאחרי כ- 7 -8 שעות התרופה מפסיקה להשפיע .
    (במקום 12 שעות)

דוקטור מה עליי לעשות במקרה כזה??

ואם ניתן רק בעזרת תרופת טרגין לטפל בבעיה הזאת ,ללא הוספת כדורים אחרים נוספים .

כמו אולי לקחת את המינון הבא אחרי 7- או 8 שעות, במקום 12 שעות.

(כמובן דוקטור זאב שהכול יהיה באישור הרופא)

תודה רבה מראש

תודה דוקטור

לקביעת תור
    סגירה
    שלום דוקטור זאב קריסטל

הוספת תגובה

• המשך

,
    11/06/2010

שלום דוקטור

המשך או אולי שהמינון באותו הפעם שאני לוקח את התרופה היא לא מספיקה??
    וכך התרופה מזייפת מבחינת הזמן שהיא משכחת כאב 7-8 שעות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרגין

ד``ר זאב קריסטל
    14/06/2010

שלום רב
    ישנה רבגוניות רבה מבחינת התגובה לטיפול תרופתי בין האנשים. יש אנשים עם פעילות כבדית מהירה מאוד ולכן הם מפרקים תרופות כמו טרגין במהירות רבה יותר מהממוצע. זאת הסיבה מדוע התרופה משפיעה אצלך רק 8 שעות ולא 12 כמצופה.
    הפתרון להוסיף מנה שלישית באמצע היום או לעבור לתרופה אחרת ממשפחת האופיואידים המשתחררת באופן מתמשך לאורך כל היממה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור זאב קריסטל
    ,
    10/06/2010

שלום ותודה רבה רבה רבה ד"ר זאב על התשובות שנתתה לי מאוד עזרו.

במידה ולוקחים אוקסיקונטין פומית, האם ניתן לשלב גם עם זריקת קורטיזון לגב.

לי אישית התרופה מאוד עוזרת.

ובבקשה עצה , איך אני צריכה להיתייחס לכותבים עם הביטחון העצמי הרב ,שכותבים נגד אוקסיקונטין
    באינטרנט דברים נוראיים ,זה מאוד מבלבל ומפחיד, שמבאים אותך למצב שכאילו רק אצלם יש את המידע הנכון לגבי הנרקוטיקה. ובכלל לחלוטין לא מתייחסים לחולים שרק התרופות האלו עוזרים להם
    ולא הרופא שנותן לי את התרופה.

אני כבר לוקחת תקופה את התרופה . אבל המידע החד משמעי נגד התרופה מערער את הביטחון שלי ומפחיד

לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור זאב קריסטל

הוספת תגובה

• זריקות סטרואידים לגב

ד``ר זאב קריסטל
    11/06/2010

שלום שושנה
    זריקות סטרואידים לעמוד השידרה נועדו לטפל בתהליכים דלקתיים היכולים להוות גורם לכאבי גב כרוניים, כמו למשל פריצות דיסק ודלקת של הפרקים הקטנים שבין החוליות. זה טיפול במנגנון אחד של יצירת כאב. הטיפול באוקסיקונטין מכוון למנגנון אחר לגמרי והוא מכוון להשתקת העברת הכאב מעמוד השידרה למוח. כך ששילוב של שני הטיפולים יתן אפקט טב יותר מאשר שימוש בטיפול ניפרד כל אחד לחוד.
    לגבי הדיעות המוקדמות נגד טיפול באוקסיקונטין, יש להתיחס אליהן כמו לשאר הדיעות המוקדמות- להתעלם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די
    ,
    09/06/2010

שלום דוקטור

בתור חולה שלוקחת נרקוטיקה.

אם יש בדיקות מעקב מסוימות מוסדרות ,שצריך לעשות בתור חולה שלוקחת
    סוג כזה של טיפול נרקוטי.

אני מיתכוונת בדיקות דם או אחר???פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

לקביעת תור
    סגירה
    די

הוספת תגובה

• נרקוטיקה

ד``ר זאב קריסטל
    11/06/2010

שלום שושנה
    יש לעקוב אחרי סימפטומים של תת-פעילות הורמונאלית כמו אי תיפקוד מיני אצל גברים ירידות בלחץ דם חולשה, רגישות יתר לכאב. במקרים אילו יש להפחית את מינון הנרקוטיקה בהדרגה ולפנות לאנדוקרינולוג לביצוע בדיקות דם ספציפיות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .
    ,
    08/06/2010

שלום לרופאים ותודה לכם על הפורום : שלי אישית זה עזר בצורה מעשית.

רציתי בהמשך השאלה שלי על תרופת טרגין ,ובעקבות ההשפעה שלו הקצת חלשה על הכאב.
    (בניגוד לתרופת אוקסיקונטין)

אם יש מבחינתך מינון גג שמעליו לא כדאי מניסיונך ,להעלות את הטרגין ,אפילו שהוא עדיין לא מספיק לשיכוך הכאב. כלומר כרגע אני לוקח 40 מ"ג בוקר ,ואני לוקח 20 מג בלילה.

(או שניתן לקחת את ה-טרגין במינון המספיק שמשכך את הכאב לגמרי)

(אני לוקח טרגין ביגלל העציריות הקשות שהיו לי מתרופות אחרות,
    והשינוי לתרופת טרגין זה גם בזכותך דוקטור ,עקב התשובה שלך שיש כדור שיכול למנוע את העציריות שסבלתי מהנרקוטיקה)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    .

הוספת תגובה

• שלום דוקטור זאב, עניתה על השאלה מעל

,
    08/06/2010

תודה דוקטור זאב קריסטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור זאב קריסטל
    /
    07/06/2010

שלם דוקטור
    כאב כרוני

לדוקטור זאב קריסטל. האם לפי דעתך , לא צריך (אולי גם לא שווה) לעשות את הניסיון הזה ,שבוא אני מנסה לפחות בערב לא לקחת פעם אחת את הנרקוטיקה,וכך בשיטה הזאת להוריד מכמות הנרקוטיקה הכללית שאני לוקח, אבל כמובן למחרת שוב אני סובל מכאב עד שהכדור של הבוקר הנרקוטי מתחיל לפעול .

האם בשיטה הזאת לאורך זמן יהיה שיכוך מלא.?????

או ש- שוב לא שווה לעשות את השיטה הזאת מכוון שיש את הסבל של הבוקר ,ועד שהנרקוטיקה של הבוקר עוזרת לוקח זמן, ובנוסף כנראה לא יהיה שיכוך כאב מלא ,מלקיחה של נרקוטיקה פעם אחת ביום.
    דוקטור תשובתך חשובה לי ,האם זה ניסיון לא מועיל ועקר למצב, והכדור של הערב הוא חשוב ,
    ואי לקיחתו לא יביא לי תוספת בריאות. כלומר בקיצור החיסכון שלי בכדור של הערב לא ישפיע
    דרמטית לטובה עקב אי לקיחתו ,ואולי גם ההפך.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור זאב קריסטל

הוספת תגובה

• תרופות נרקוטיות

ד``ר זאב קריסטל
    08/06/2010

שלום רב
    את הטיפול בתרופות נרקוטיות יש לקחת מסיב לשעון לכיסויי כל שעות היום.
    דילוג על חלק מסויים מהיממה יגרום לקפיצה בעצמת הכאב והופעת תסמונת התמכרות מדומה, שאיננה אמיתית ומופיעה רק עקב חוסר כיסויי מלא של היממה. כעיקרון הרבה יותר קל למנוע כאב מאשר לטפל בו כאשר הוא כבר קיים במלוא עוצמתו. דבר נוסף הוא הפגיעה הקשה ביכולת השינה האופינית כל כך בכאב כרוני . נטילת תרופות לפני השינה הכרחית לטיפול במצב זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ד''ר זאב קריסטל שלום
    הרי דחוף
    07/06/2010

שלום דוקטור ותודה רבה על התשובות שאתה נותן בצוררה ברורה לכול.

רציתי בהמשך השאלה שלי על תרופת טרגין ,ובעקבות ההשפעה שלו החלשה על הכאב.

אם יש מבחינתך מינון גג שמעליו לא כדאי מניסיונך ,להעלות את הטרגין ,אפילו שהוא עדיין לא מספיק לשיכוך הכאב.

כלומר כרגע אני על 40 מג טרגין.

(אני לוקח טרגין ביגלל העציריות הקשות שהיו לי מתרופות אחרות,
    והשינוי לתרופת טרגין זה גם בזכותך דוקטור ,עקב התשובה שלך שיש כדור שיכול למנוע את העציריות שסבלתי מהנרקוטיקה)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ל-ד''ר זאב קריסטל שלום

הוספת תגובה

• מינון גג

ד``ר זאב קריסטל
    08/06/2010

שלום רכ
    בניגוד לטיפול בכאב חריף, בהחלט יש מינון גג לנטילת תרופות נרקוטיות באופן כרוני, שכן מינונים גבוהים למשך זמן ממושך יגרמו לדיכויי המערכת החיסונית וההורמונאלית בגוף ולרעילות למערכת העצבים עצמה, עם הופעת רגעישות יתר לכאב. לכן לא מומלץ לעלות מעל 120 מ"ג אוקסיקונטין ליממה ואם יש צורך יש לשלב תרופות וטיפולים אחרים יחד עם התרופות הנרקוטיות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• please reply
    הרי דחוף
    05/06/2010

שלום דוקטור

אני לוקח תרופה בשם טרגין 20 מ"ג, לצערי הוא עוזר חלקית לכאב.
    לכן הרופאה העלה לי מינון ל-40 מ"ג טרגין כדי שיעזור לכאב.

לעומת זה בתרופת אוקסיקונטין 20 מ"ג מספיק כדי לשכך את הכאב.

אני לוקח טרגין מכוון שהוא מונע עצירות
    וזה קריטי בתור חולה כרוני.

האם גם את(ה) דוקטור ניתקלת(ה )בחולים ש- טרגין
    הייה יותר חלש מאוקסיקונטין באותו המינון.

ואם ההחלטה לקחת 40 מג טרגין זאת החלטה שלא תזיק לבריאות.

please reply Thank you

לקביעת תור
    סגירה
    please reply

הוספת תגובה

• טרגין

ד``ר זאב קריסטל
    06/06/2010

שלום הרי
    טרגין מכיל מינון נמוך של אנטידוט לאופיאטים. לרוב זה מספיק רק כדי לבטל את השפעת התרופה על המעיים ולמנוע עצירות. בהחלט יתכן ואצל חלק מהחולים מינון נמוך זה יכול להפחית מיעילות שיכוך הכאב, לכן הגיוני לקחת מינון גבוה יותר לקבלת השפעה משביעת רצון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בבטן מצד שמאל
    מודאגת
    04/06/2010

כאב בבטן מצד שמאל, כארבע אצבעות מתחת לקורקבן, וארבע אצבעות שמאלה מקו הקורקבן.

הכאב חזק יותר בשכיבה, ובתנועות מסויימות.
    תאבון כרגיל, יציאות כרגיל.
    הריון תאומים שבסופו ניתוח קיסרי לפני שבעה חודשים.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב בבטן מצד שמאל

הוספת תגובה

• כאב בבטן מצד שמאל

ד''ר תמר ישר
    08/06/2010

שלום לך
    הכאב בצד שמאל יכול לנבוע ממקור של מעי או שחלתי התיעצי עם רופא משפחה שימליץ על US בטן להמשך בירור
    בברכה
    ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה עצה
    דני
    03/06/2010

שלום דוקטור

אני לוקח תרופה בשם טרגין 20 מ"ג, לצערי הוא עוזר חלקית .
    לכן אני צריך להעלות ל-40 מ"ג טרגין כדי שיעזור.

לעומת זה בתרופת אוקסיקונטין 20 מ"ג מספיק כדי לשכך את הכאב.

השאלה אם עדיף לקחת 20 מ"ג אוקסיקונטין , במקום טרגין 40 מ"ג.

ואם בגלל עצירות עדיף כן לקחת את הטרגין 40 מ"ג --- או יותר --.
    ואם התרופה בטוחה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עצה עצה

הוספת תגובה

• עצה עצה

ד''ר תמר ישר
    08/06/2010

שלום דני
    טארגין אמורה להיות יעילה כמו אוקסיקונטין .באם יש הבדל בעצמה ויש עצירות עם אוקסיקונטין אז אין בעיה להמשיך עם טארגין בכמות גדולה יותר - התרופה נחשבת לטובה ובטוחה כאוקסיקונטין
    בברכה
    ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה
    זקלין
    02/06/2010

אני אישה בת 50 וסובלת מכאבי ראש כרוניים כמעט כל לילה מתעוררת בהתקף של מיגרנה קשה נורולוג נתן לי ריזלט ברצוני לציין שאני מנסה לא לקחת את התרופה ואני לוקחת המון משכחי כאבים ושום כדור לא עוזר לי בסוף אני נישברת ולוקחת את הריזלט כמעט כל יומיים איין לי איכות חיים ואני מיואשת אנא נסו לעזור לי אני סובלת שנים ובתקופה האחרונה המצב החמיר הכאב לא רק בצד ימין זה גם בקרקעית של העין בצילום של העניים גילו לי שבר ישן

לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה

הוספת תגובה

• מיגרנה

ד''ר תמר ישר
    08/06/2010

זקלין שלום
    נראה לי שכאב שנימשך זמן כה רב מצדיק בירור מלא ומקיף יותר.
    יש לבצע MRI בדיקות הורמונאליות וכן צילום של בסיס הגולגולת וז להתייעץ שוב עם נוירולוג
    בהצלחה
    ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה