מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן מוזרים!!!אורן27/03/2010
שלום אישתי עברה לידה קשה בה נשארה בבית החולים כחודש הוא במשך זמן זה היא קיבלה אנטיביוטיקה שגרמה להקי במשך חודש כל דבר רק אחרי חודש הפסיקו לה את האנטיביוטיקה וכבר המון זמן יש לה כאבי בטן והיא אמרה לי שזה כאבים מהקיבה האם יכול להיות שזה ביגלל ההקאות או דלקת בקיבה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל27/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=288 id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שלדהילי27/03/2010
כל הגוף כואב לי נורא. במיוחד גב תחתון וכל האזור סביבו. בצילומים לא מצאו כלום. מוגדרת עם פיברומיאלגיה. אף כדור לא עזר עד כה. . מה יעשו איתי במרפאת כאב?, האם יתאימו לי תרופות חזקות במיוחד? מה בכלל הפרוצדורה במרפאות הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה
ד``ר זאב קריסטל28/03/2010שלום שרית
ביקור במרפאת הכאב יכול בהחלט לשפר את איכות ויעילות הטיפול בכאב כרוני על רקע פיברומיאלגיה. יש היום תרופת חדשות המיועדות לכך כמו סימבלטה וליריקה. ערויים עם מגנזיום והזרקות לנקודות טריגר יכולים להוות תוספת טיפולים יעילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש ברקה צד שמאלמוקי25/03/2010
בן 47 מזה שנתיים (10/2007) כאב ראש ברקה צד שמאל יום יומי רמת כאב משתנה מכאב עמום ועד כאב משבית פעילות.
הכאב מתמתן במשך השנה 07/2008 יותר טוב 10/2008 שוב התגברות ,07/2009 היתה תחושה שכבר חלף 10/2009 שוב חזר ולא מרפה עד היום.
מתגבר בחשיפה לקור,ריחות,רעשים,מלווה ברגישות שלא היתה קיימת מעולם לריחות,רעש.
שום כדור לכאב ראש לא עוזר וגם לא נוגדי דלקת(באטרן,אטופן).
בסמיכות להתחזקות הכאב 10/2007 - שעורה בעין שמאל,10/2008-כאבי צוואר,10/2009-כאב צוואר לא בהכרח קשור.
כמו כן אובחנה שחיקת שינים לפני שנתים אצל כירורג פה ולסת אך אז התלוננתי על כאב שהוא יותר באזור של העצם שבקו תנוך האוזן ולא ברקה.
בירורים שבוצעו:
---------------------
12/2007-אף אוזן גרון ללא ממצאים (מפרקי לסת תקינים) המלצה ל - ct ראש כולל סינוס קנוורזי ולפנות לנוירולוג.
12/2007 - בירור נוירולוגי ללא ממצאים הפניה ל - ct ראש כולל חומר ניגוד (לא בוצע) כדורי baclosal לא עזר.
11/2008 - ביקור חוזר נוירלוג +ct ראש עם חומר ניגוד שיצא תקין טיפול ב - indovis ,elatrolet לא עזר.היה רצון מצידו לנסות כדורים נוספים אני ויתרתי ואז פשוט נתן לי אופציות ואמר לי להחליט מה אני רוצה בין מרפאת כאב ראש,מרפאת כאב,פיזוטרפיה, טיפול אלטרנטיבי בחרתי אקראית לקחת הפניה למרפאת כאב ראש.
12/2008 - בירור באופן פרטי אצל נוירולוג מומחה לכאבי ראש להערכתו כאב ממקור שרירי של הטרפציוס לפי בדיקתו כאב מקרין מכתף שמאל מעלה דרך הצוואר לרקה שמאלית כשלחץ בכתף אכן הרגשתי זאת.
02/2009 - מרפאת כאב ראש בירור נוירולוגי בלבד ללא בדיקות נוספות אבחנה משוערת hemicrania continua ונתן טיפול
depalept chrono,ioresal כדורים לאפילפסיה וכדורים מרפי שרירים החלטתי לא לקחת את הטיפול בהמלצת רופא מייעץ של הקופה.
02/2009 - ביקורת אורטופד עקב כאבי כתף צוואר שינויים ספונדוליטיים מתונים c6-7 המלצה פיזוטרפיה +אטופן.
07-08/2009 - טיפול אצל רופא שינים סתימה שלחור גדול בשן בצד שמאל(על גבול טיפול שורש) עם הרדמה מקומית.
02/2010 - פיזוטרפיה לדעת פיזוטרפיסט לאחר שלחץ בנקודה בצוואר משם מקרין לרקה ואכן חשתי זאת.
02/2010 - רופא מייעץ בקופה (נמצא בביקות אצלו 3 שנים עקב מעי רגיז) אבחן בעיה של שחיקת שינים לדעתו(מה שאובחן שנתיים קודם אצל כורורג פה לסת) ולדעתו זו הסיבה ולא הצוואר (כפי שטענו מומחה כאב ראש ופיזוטרפיסט) נתן כדור ארקוקסיה לא עזר בבדיקה שלו לחץ על רקות ואמר לסגור ולפתוח לסתות הביקורת החמירה את רמת הכאב .
בקיצור אינסוף דיעות ואני ממשיך לסבול ואין לי איכות חיים האם יש איזו מסגרת שיכולה לעשות לי סדר בענינים ותרכז לי את הטיפול תבדוק לי את הכיוונים שיכולים לגרום לכאב וגם אם אף אחד מהם לא גורם לתופעה תוכל לתת לי טיפול כי אני חש שאני נופל בין הכסאות וסתם סובל או לחילופין לאיזה כיוונים לגשת שלב אחר שלב כדי לשלול או לאמת מקור הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד``ר זאב קריסטל28/03/2010שלום בוקי
הכאב שאתה מתאר יכול לנבוע מבעייה במפרק השמאלי שבין הלסת לגולגולת. עליך לפנות לרופא פה ולסת לצורך ביצוע צילום CT מכווון לאיזור האמור לשם קבלת אבחנה וטיפול ספציפי לבעייה. הזרקה תוך פירקית של סטרואידים יכולה לתת הקלה מתמשכת לבעייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעורף ובראשנגה25/03/2010
שלום,
לפני שבועיים הרגשתי מעין כאב פתאומי, כמו דקירה בצד ימין של הראש, ש"רץ" מהעורף (ממש בקו של השיער), עובר מאחורי האוזן ועד למצח. כל אותו היום הרגשתי כאבים חזקים כאלו כל מספר דקות כשלהם מתלווה כאב תמידי (לא חזק) בכל אזור הרקה, האוזן, העין והלחי הימניים.
מאז הכאבים החדים הלכו והשתפרו אך לא נעלמו והכאב באיזור הרקה והעין ממשיך.
מסתבר כי יש לי באותו הצד שן בינה כלואה שמנסה לצאת. האם הכאב יכול לנבוע מזה? אציין כי לעיתים רחוקות יש גם כאב בצד שמאל אם כי הוא ממש עמום ובכלל לא משתווה למה שיש בצד ימין.
רופא השיניים אומר כי ייתכן שבגלל השן בינה אני סוגרת את הפה לא נכון ואז נוצרת בעיה במפרק הלסת- יכול להיות שזו הסיבה לכאב?
או שאולי הוא נובע מלחץ נפשי?
אודה לתשובה על השאלות ולעזרה- מה לבדוק, איפה ואיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר זאב קריסטל28/03/2010שלום נוגה
בין האבחנות הבאות בחשבון היא כמו שנאמר בעייה במפרק שבין הלסת לגולגולת. אבחנה אחרת היא בעיית דיסק בין חולייתי, בחוליות העליונות של עמוד השידרה הצווארי.
לשם קבלת אבחנה מדוייקת יותר וטיפול בהתאם עלייל לבצע צילומים המיועדים לכך כמו CT של ע"ש צוורי והפרק TMJ הימני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאברן23/03/2010
שלום
בעקבות כאבי גב
רצתי לדעת מה יותר מזיק לגוף 300 מג טרמדקס או מדבקת דורוג'זיק
--------------- ללא קשר לעוצמת הכאב ------------
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד``ר זאב קריסטל28/03/2010שלום רן
הטיפול בכאב מתחיל בתרופות מסוג נוגדי דלקת ורק אם זה לא עוזר עוברים לתרופות בעלות אפקט בינוני כמו טרמדקס. במקרים קיצוניים ממליצים על טיפול בתרופות נרקוטיות חזקות כמו דורגזיק. לכל תרופה תופעות לוואי וסיכונים ספציפיים. על הרופא שרושם את התרופא לספק מידע מלא על כל תופעות הלוואי והסיכונים לגבי כל טיפול וטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש חזק בצד ימיןמאיה20/03/2010
שלום,
אני בת 20, סובלת מזה כחמישה ימים מכאב ראש עז בצד ימין האחורי של הראש. הכאב חזק וכשהוא תוקף אני ממש לא מסוגלת לתפקד עד שאני משככת אותו בעזרת כדורי אדוויל. פעמיים בימים אלו היו לי בחילות חזקות אך לא דווקא ביחד עם כאב הראש. התחושה היא של לחץ חזק בחלק הימני האחורי של הראש. הכאב לא מתפשט לשאר הראש.
בתקופה זו אני לומדת למבחן גדול וחשוב ורוב שעות היום שלי מוקדשות ללמידה, אך זה כך כבר 3 חודשים והכאב הופיע רק בימים האחרונים.
אני לא סובלת ממיגרנות. לפני כשנה וחצי היו לי בדיוק אותם כאבים במשך מספר ימים, בבדיקות במיון בי"ח לא התגלה דבר ולאחר מספר ימים זה עבר.
השאלה שלי היא ממה זה יכול לנבוע, האם יש טעם להיבדק שוב? האם יש משהו שניתן לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מאיה
ד''ר תמר ישר20/03/2010מאיה שלום
הכאב יכול להיות בגלל סטרס - עובדה שלפני שנה וחצי זה עבר סםונטאנית והבדיקות היו תקינות
האם אינך רגוע - התיעצי עם רופא נוירולוג
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב צוואר וראשענת19/03/2010
ד"ר שלום רב,
לפני חודש וחצי לאחר חשיפה לקור וגשם, הופיע כאב צוואר (עורפי) ומאחורי האוזניים, הכאב עולה לראש צד שמאל מאחור.
רופא אמר שיש חשד לנוירלגיה אוקסיפלית ונתן לי זריקה סטראואידית למקום, לאחר מכן באמת הכאב נחלש מאוד כבר שבועיים. אולם הופיע מן דקירות מידי פעם בראש וכאב שורף בראש למעלה.
רציתי לדעת אם כאבים מהסוג הזה עוברים עם הזמן גם בלי טיפול תרופתי?
מה הסיבות בד"כ שקורה באופן פתאומי דבר כזה?
ושאלה אחרונה איזה דרכים (ללא תרופות קבועות) אפשר לעשות כדי לזרז החלמה?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב צוואר
ד``ר זאב קריסטל27/03/2010שלום ענת
עצם העובדה שהכאב נחלש מאוד לאחרונה מורה שאת על נתיב ההחלמה. לכן סביר להניח שתוך פרק זמן לא ארוך הכאב יעלם לגמרי. טיפול לא תרופתי לסוג זה של כאב יכול להיות דיקור סיני או לחלופין טיפול פיזיוטראפי באמצעות מכשיר TENS , הנותן גרויי חשמלי מקומי לאיזור ממנו מוקרן הכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חמורים בבטןבת 1717/03/2010
שלום. במשך כמעט שנה אמא שלי (בת 45 תכף) סובלת מכאבים קשים בבטן. זה מגיע לה בהתקפות, זה פתאום תוקף אותה. זה יכול להיות פעם בשבוע ולפעמים פעם בחודש.
לפעמים זה אחרי שהיא עושה שתן ולפעמים סתם ככה.
מדובר בכאבים בלתי נסבלים, כאבי תופת, לפעמים היא גם מקיאה תוך כדי הכאב. היא מזיעה, צורחת ובוכה, עוד רגע מתעלפת. הכאבים הם בכל חלקי הבטן ולפעמים גם קצת בגב. הכאב נמשך במשך 10 דקות ואפילו יותר.
אנחנו מיואשים ומודאגים מאוד. היא עשתה מלא בדיקות ואמרו לה שאין לה כלום.
מה אפשר עוד לעשות? הרי ברור שמשהו לא בסדר איתה כשהיא סובלת מההתקפות האלה כבר במשך שנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חמורים בבטן
ד``ר זאב קריסטל18/03/2010שלום רב
אם לא נמצא מקור אורגני לכאבי הבטן זה לא אומר שהכאב איננו קיים. הוא קיים וגורם לסבל רב ולפגיעה חמורה באיכות החיים של החולה, לכן מחובתו של הרופא לטפל בכאב . לכן לא מובן לי למה לא הוצע לאמך טיפול נאות עד כה. עליה להגיע בהקדם למרפאת כאב מוסמכת להתחלת טיפול תרופתי מתאים כמו טרמדול אן אוקסיקונטין, במקביל לברור מקור הכאב שיכול להיות עקב גרויי שורש עצב בעמוד השידרה, דלקת כרונית של הלבלב, תסמונת המעי הרגיז ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסקקרן17/03/2010
שלום,
אמי, בת 53, אובחנה לפני מספר חודשים כסובלת מפריצת דיסק. בנוסף, סובלת מאוסטאופרוזיס.
בביקור במרפאת כאב שלחו אותה למיפוי עצמות.
למה שלחו אותה לבדיקה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי עצמות
ד``ר זאב קריסטל18/03/2010שלום רב
יש הרבה מאוד אנשים שרואים אצלם פריצות דיסק בצילומי עמוד שידרה אקרעיים ואין להם כאב כל שהוא. לכן למען הדיוק, אמך איננה סובלת מפריצת דיסק, היא סובלת מכאבי גב תחתון והסיבה לכך יכולה להיות גם שינויים ניווניים בפרקים הקטנים שבין החוליות, את זה רואים במיפוי עצמות. לכן נשלחה אימך לבדיקה זאת כפי הנראה מאחר והבדיקה הגופנית התאימה יותר לדלקת פרקי עמוד השדרה המותני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרמי16/03/2010
אני בן 45 .
מזה כחצי שנה אני מרגיש תחושות של חום בגוף בגב ,בבטן וברגליים .
אין לי חום בבדיקה במדחום .
כל מי שנוגע בי מרגיש חום בגוף שלי .
ישנה תחושה של לחץ בשתן .
האם התופעה מוכרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רמי
ד''ר תמר ישר17/03/2010רמי שלום
מציאה להתייעץ עם נוירולוג ואנדוכרינולוג.
אין זה מתחום התמחותי
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש צד ימין ממושך ונסבלדרור16/03/2010
שלום אני בן 32 סובל מזה כלמעלה מחודש מכאב ראש ממושך בצד ימין של הראש מעל העין (מצח ימני וברכה הימנית , הכאב הוא נסבל אך מלווה אותי מזה זמו מה (בדיקצ MRI נמצאה תקינה ) אשמח להכוונה לגבי המשך בדיקות אפשריות
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דרור
ד''ר תמר ישר17/03/2010דרור שלום
הייתי מתיעצת עם רופא אף אוזן גרון ונוירולוג בנושא.
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבאילנה16/03/2010
אני סובלת מדיכאון הרבה מאוד שנים ונטלתי סוגים רבים של תרופות לאורך הזמן אבל לא היתה תרופה שבאמת עזרה לי. כרגע אני לא נוטלת כלום, קשה להגיד שמצבי טוב כי אני לא ממש מתפקדת, במיוחד בגלל כאבי ראש חזקים שהתחילו לי לפני חודש ולא עוזבים אותי. חשוב לי לציין כי כאבי הראש זה דבר חדש ובבדיקות שעשה לי רופא משפחה נמצא שהכל בסדר. האם יתכן שהכאבים נובעים מהדיכאון? מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וכאב
גיורא18/03/2010הי אילנה, הרבה אנשים שסובלים מדיכאון סובלים גם מכאבים נלווים ואני אומר את זה מנסיון אישי, לרוב מדובר בבעיות שהיו קיומות עוד לפני והכאב מתעצם עם הדיכאון. אני טופלתי בתרופה נוגדת דיכאון שנקראת ויפאקס XR, היא מטפלת גם בדיכאון וגם בכאבים ועוזרת מאוד. בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש וצווארענת15/03/2010
ד"ר שלום רב,
לפני חודש וחצי לאחר חשיפה לקור וגשם, הופיע כאב צוואר (עורפי) ומאחורי האוזניים, הכאב עולה לראש צד שמאל מאחור.
רופא אמר שיש חשד לנוירלגיה אוקסיפלית ונתן לי זריקה סטראואידית למקום, לאחר מכן באמת הכאב נחלש מאוד כבר שבועיים. אולם הופיע מן דקירות מידי פעם בראש וכאב שורף בראש למעלה.
רציתי לדעת אם כאבים מהסוג הזה עוברים עם הזמן גם בלי טיפול תרופתי?
מה הסיבות בד"כ שקורה באופן פתאומי דבר כזה?
ושאלה אחרונה איזה דרכים (ללא תרופות קבועות) אפשר לעשות כדי לזרז החלמה?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש וצוואר
ד''ר תמר ישר20/03/2010ענת שלום
היות והכאב נחלש לאחר האוקסיפיטל בלוק עם סרואידים יש לחזור על הפעולה עוד פעמיים שלוש .
אם את מעדיפה רפואה אלטרנטיבית אז דיקור סיני הינו הטיפול הטוב והנכון!
בהצלחה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרהמיקה13/03/2010
היי
שלום דוקטור,
אני בת 34 + 2 מזה חודשיים אני סובלת מתחושת שריפה בנרתיק כאילו יושבת על סיר רותח וזה נמשך כל היום רק משחת עזרקעין קצת מרגיעה אותי . רציתי לציין שנשלל וסטיביליטיס עשיתי משטח וגינלי שיצא תקין מספר בדיקות שתן שיצאו
סטרליות וללא חיידק עכשיו עשיתי בדיקת שתן חוזרת ונמצא חיידק אי כולי עשיתי בשתן בדיקת פי סי אר שתן פרטית נמסר שנמצא אורואפלסמה במהלך החודשיים ניתן לי ע"י מספר רופאים אנטביוטיקות שכלל לא השפיעו והחמירו את הרגשתי הכללית נתנו לי תרופות לפטרייה שהחמירו את מצבי איך היית מציע לי לטפל בעניין מטריד זה באופן יעיל וסופי איזה סוג אנטביוטיקה לקחת ?
וגם לקבל אבחון נכון איזה רופא יכול לטפל בזה בצורה הכי יעילה וטובה ? האם החיידק אי כולי או האורופלסמה יכולים לגרום לתחושת צריבה בדרגה כזו ? היתי אצל אורולוג הוא אומר שלא , רציתי גם לציין שהשריפות התחילו מתחילת לקיחת אנטיביאוטיקה. אשמח אם תפנה אותי לגורם המתאים אני ממש סובלת . נ.ב. עשיתי וולווסקופיה ובדיקת PAP - תקינים
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל14/03/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ודיכאוןרונית11/03/2010
ד"ר שלום. אימי סובלת שנים רבות מכאבים כרונים בגב, דבר שפוגע ביכולת התפקוד שלה. בחודשים האחרונים היא אובחנה ע"י פסיכיאטר כסובלת מדיכאון (ככל הנראה בעקבות הכאבים מהגב וחוסר היכולת שלה לתפקד) ולפני שבוע בערך החלה טיפול בויפאקס XR. רציתי לדעת אם הויפאקס XR מטפל גם בדיכאון וגם בכאבים? ותוך כמה זמן היא תרגיש הקלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וכאב
דיויד14/03/2010רונית שלום. ויפאקס XR אכן מטפל גם בדיכאון וגם בכאב ולמיטב זיכרוני ניתן להרגיש הטבה כבר אחרי שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)