מידע רפואי
פורומים
- סקס ונוער
- סרטן השד
- קרדיולוגיה ילדים
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- בעיות פוריות - תמיכה
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- אוסטאופורוזיס
- הפרעות אכילה
- רפואת עור משלימה
- מיאסטניה גרביס
- נוירופסיכיאטריה
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- ויטמינים תוספי מזון
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועוד
- מדסיות -מדוע לא עונים?גילי24/03/2011
שלום רב!
לפני מספר ימים שאלתי שאלות חשובות גבי מדסיות.
אנא,התייחסו לשאלותיי שהן חשובות מאד
מודה לכם מאד!!
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדסיות -מדוע לא עונים? - תגובה
דני בארי28/03/2011קבלת.
לא הייתי בארץ לכן לא יכלתי לענות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס מדסיותגילי19/03/2011
שלום!!
האם התפקיד של מדסית בצבא מעניין או שיגרתי למדי?
האם אפשר לצאת לקורס קצינות , אם יש לי קב"א 56 ?
האם תהייה לי את האפשרות לבחור מקום לאחר הקורס?
חשוב לי לדעת באילו חודשים יש גיוסים.
מודה לכם מאד,
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס מדסיות - תגובה
דני בארי28/03/20111. תלוי כמובן היכן תשובצי ועם אילו חיילים תעבדי
(לא ניתן להשוות בין חיילי מפקדה בחייל האוויר לחיילים במסלול בשייטת או בדובדבן למשל).
2. כן אין בעיה לצאת לקורס קצינות.
3. לגבי מקום לאחר הקורס- את מבקשת לא תמיד מתחשבים- תלוי בביקוש.
4 .לגבי המחזורים- אינני סגור ניתן לפנות ללשכת הגיוס ולברר.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגרות לא מלאה ואין 12 שנות לימודגיא25/03/2011
תודה.
רציתי לדעת גם אם זה שאין לי 12 שנות לימוד ואין לי בגרות מלאה יפריעו לי להתקבל ליחידות כמו עוקץ כפיר או צנחנים,(או יחידות מובחרות אחרות)
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגרות לא מלאה ואין 12 שנות לימוד - תגובה
דני בארי28/03/2011ממש לא
אין קשר בין יכולותך הלימודיות לכישורך האישיים להיות לוחם ביחידות שצוינו.
בהצלחה במיונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש אחר מאמן אישי לקראת קורס אחידשלומי28/03/2011
שלום.
אשמח אם תעזרו לי למצוא מאמן כושר אישי שיוכל להכין אותי לקורס אחיד באיזור באר שבע והדרום.
חשוב לי מאוד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפוש אחר מאמן אישי לקראת קורס אחיד - תגובה
דני בארי28/03/2011מתנצל, לא מכיר ברזר הדרום מאמנים
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדריכת כושרyuval26/03/2011
שלום.
ברצוני לדעת כמה דברים בקשר להדרכה זו
האם מדריכת כושר חייבת להיות " מדריכת כושר קרבית" או " מדריכת כושר רגילה"
הבנתי שיש גם העברת הדרכה, איזו מין הדרכה ובאיזה נושא, ומול מי ?
בראיון האישי, אילו שאלות יכולים לשאול אותי ? (משפחה, לימודים,וכאלו)
מי שעובר את יום המיונים.. נשלח לקורס בויינגט 3 חודשים ?
אם קורה מצב שמישהי לא עוברת את יום המיונים . ואיך יודעים אם התקבלתי או לא ?
איזה המלצות כדי להביא ליום המיונים ?
תודה רבה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתי יש קורס מדריכות כושרנועה25/03/2011
שלום ההיתי ב16 למרץ במיון למדריכות כושר ולפני שבוע התקשרתי למיטב ואמרו לי שהתקבלתי
רציתי לשאול
1מישהו יודע מתי נפתח הקורס הבא ?
2איזה טיפים אתם יכולים לתת לי לשיפור הכושר ולהכנה לקורס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בגרות לא מלאה מפריעה להתקבל לקרבי?גיא23/03/2011
אני מאוד רוצה לקבל תשובה- האם זה שאין לי 12 שנות לימוד ואין לי בגרות מלאה יפגעו בגייוס שלי ליחידת עוקץ כפיר צנחנים או יחידות מובחרות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגרות לא מלאה מפריעה להתקבל לקרבי? - תגובה
תומר ניסני24/03/2011גיוס צנחנים או כפיר,ראיתי שאתה רץ פ2-3 ק"מ בשבוע מעט מידי.
כמו כל דברים בחיים גם באימונים צריך לבנות תוכנית אימון מסודרת על מנת לעבור בהצטיינות את הברור, ולהצליח באימונים של היחידה שבה אתה משרת.
כמובן שפה אינני יכול לרשום לך תוכנית אימונים מפורטת בל אני יכול לייעץ לך .
לרוץ 3-4 פעמים בשבוע ריצות נפח מעל 8 ק"מ,בשילוב עם 1-2 אימוני איכות,עבודה על הכושר האירובי.
ובנוסף ליח' ריצה לשלב גם אימוני כח לפלג גוף עליון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיבוש מטכללא רלוונטי12/03/2011
שלום
אני עברתי יום סיירות והבנתי שביימים הקרובים אני אמור לקבל זימון לגיבוש מטכל שזה או באפריל או נובמבר אוקטובר לא יודע לא רלוונטי תאריך
אני מתאמן לבד ואני מרגיש שאני לא משתפר התאמנתי היום ומפקד בשייטת 13 שאל אותי אם אני מתאמן לגיבוש בקיצור לא חשוב המשך הוא בחן אותי באיזה דיונה יצא לי העלייה 7 שניות עכשיו הוא אמר לי שאני צריך לעשות ככה 10 פעמיים רצוף שכל עלייה תהיה 7 שניות ואני לא יכול לעשות ככה 10 פעמיים רצוף רציתי לדעת איך אני משפר את היכולת שלי אני מרגיש שאני לא משתפר מאימון לאימון ואני ממש מתוסכל מזה אני מאוד יודה לעזרה (=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיבוש מטכל - תגובה
דני בארי12/03/2011חייב להודות שממש אבל ממש ההודעה שלך לא ברורה.
לגבי השיפור, כתבתי כבר מס' רב של פעמים כדי להתכונן לגיבוש בטח ובטח מטכ"ל יש לעבוד בקבוצה, עבודה עם מדריך מאחר ואת מרבית ההכנה לבד לא ניתן לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיבוש מטכל - תגובה
תומר ניסני21/03/2011המשך לתשובתו של ידידי דני.
לשאלתך האימון שהוא ביקש ממך זה אימון התנגדות אירובי שזה אומר אימון כח שבחן את היכולת הפיזית שלך האנאירובית.
בגלל זה צריכה להיבנות לך תוכנית אימונים מסודרת ורלוונטית לאותה יחידה שאתה מתגיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לא רלוונטי22/03/2011תודה רבה על התשובה (=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין 12 שנות לימוד ובגרות לא מלאהגיא20/03/2011
האם זה שאין לי 12 שנות לימוד ואין לי בגרות מלאה יפגעו בגייוס שלי ליחידת עוקץ כפיר צנחנים או יחידות מובחרות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דופק ודלקתלאנוידס09/03/2011
לא מזמן ... בדקתי דופק במכונה בחדר כושר ויצא לי 60+-
עכשיו היום הלכתי לרופא והתגלתה אצלי דלקת בגרון האם יש לזה השפעה על הדופק ?
כשבדקתי דופק היה לי 75 (אולי ההתרגשות מהדופק באמת גרמה להעלאה שלו זה הגיוני ) ?
ורציתי לשאול מתי ואיך בודקים דופק הכי מדוייק שיש ...
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק ודלקת - תגובה
דני בארי12/03/2011אוהד.
אין ספק שהתרגשות משפיעה על הדופק, לכן אם יש סיטואציה כמו שלך מומלץ לבדוק מס' פעמים.
הבדיקה המדויקת ביותר היא הולטר- זהו מכשיר שמחברים לגוף (תחת העור) ל-24 שעות והוא בודק כל זמן קבוע מדדים- לחץ דם, דופק וכו', אך לך לא יתנו את זה (צריך סיבה אמיתית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לטירונותנוי07/03/2011
שלום,
אני מתגייס עוד 4 חודשים, והולך לעשות טירונות 05, אני רוצה להתאמן כדי להקל על העומס בטירונות. יש לי המון זמן, ואני רוצה לדעת איך ניתן לשפר את היכולות הפיזיות בתחומים שנדרשים בטירונות בזמן הקצר ביותר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לטירונות - תגובה
תומר ניסני08/03/2011נוי החכמה היא לבנות את הסיבולת ביחס לטירונות.
תחלקי את האימונים שיהיו על אימוני סיבולת כדוגמא:
ריצות נםח,יחד עם איגות דוגמא מצוינת.
אימוני סיבולת אנאירוביות בינונית:
600,800,400,100.
יחד עם אימוני כח של סיבולת :
ריצה כנגד התנגדות:
ים עליות .
יחד עם אימוני חלק גוף עליון וחיזוק שרירי הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זימון שני לוינגייטחן05/03/2011
שלום,
לפני מספר חודשים עברתי את המיונים להדרכת כושר קרבי בהצלחה ולפני מס' ימים התקשרו אלי והודיעו לי שביום שני הקרוב אני צריכה להגיע שוב פעם לוינגייט . לא היו מוכנים למסור לי פרטים על מה שיהיה שם ואשמח אם תוכלו לתת לי מידע על מה שיתרחש . האם יבחנו אותנו שוב ? יתנו לנו פרטים על מה שהולך בקורס ? האם נעבור פעילות ספורט כלשהי וכו' .
בתודה מראש, חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מד''סיתבת-אל05/03/2011
שלום , שלשום קיבלתי מנילה והיה לי את התפקיד מדריכת כושר קרבי כתפקיד שמצריך מיון המשך ( רק תפקיד זה) .
אני ממש רוצה את התפקיד הזה כי הוא הכי נורמאלי שהיה לי במנילה , הכושר הגופני שלי עומד במצב בסיסי ( מ 1 עד 10 ...אז אני נמצאת ב6 ) ,השאלה שלי היא האם להתחיל להתאמן כי הבנתי שיש מבחני בר-אור טרם נתנו לי את הזימון.? אם בכלל יתנו...
אני מתגייסת שנה הבאה בפברואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד''סית - תגובה
דני בארי05/03/2011בוודאי להתחיל להתאמן, אם תקבלי את הזימון ורק אז תתחילי - לא יהיה לך מספיק זמן ואם תתחילי עכשיו ולא תקבלי- הרווחת שיפור בכושר הגופני
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני04/03/2011
שלום, חסר לי רק קילו-קילו וחצי כדי שהצבא לא יחשיב אותי כתת משקל. לאכול הרבה דברים לא בריאים עוזר... איך אני יכולה להעלות את מסת השריר שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דני בארי05/03/2011לא צריך לאכול דברים לא בריאים, לא חסרים מוצרים מלאי קלוריות ובריאים
הייתי מציע להתייעץ עם תזונאית- תקבלי מלאי רחב של מוצרים.
בתאבון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצהשמעון03/03/2011
אני רץ המון, משהו כמו 15 ק"מ בכל יום. השאלה שלי איפה הכי כדאי לרוץ - על חול, על אספלט או בכלל על הליכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה - תגובה
דני בארי05/03/2011כעיקרון חול הוא המשטח הבריא ביותר מבחינת זעזועים (הבעיה היא חשש לסיבוב קרסול), מבחינת הליכון אם הוא חדש ואיכותי הליכון הוא פתרון טוב.
ריצה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות

האם אתם טיפוסים חברותיים?