מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למומחיםמיכל01/08/2008
היי, אני מרבה לאכול המון כבד עוף צלוי על האש ואיני יכולה לחשב את כמות הקלוריות כיוון שאני לא יודעת מה משקל כל חתיכת כבד. אני אשמח אם תוכלו בבקשה לנסות לעזור לי לדעת כמה גרם וקלוריות יש בחתיכת כבד עוף מרובע בגודל בינוני (5 ס"מ בערך) אני יודעת שזה אינדיווידואלי אבל ממש בערך? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי התשובה בנושא מתימטיקה בסימון תז
טליה לביא20/08/2008אם ידוע לך הערך הקלורי ב- 100 גרם
מכאן ואילך זו רק מתימטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה להשמנהיפה בן ישראל30/07/2008
בתי בת ה-21 שוקלת 45 ק"ג וגובהה 160 עפ"י דברי הדיאטנית היא אוכלת טוב אך אינה עולה במשקל. הוצע לה תוסף מזון בצורת אבקה להוספה למזון אך נאמר לנו שלאחר שהיא תפסיק לצרוך את התוסף הנ"ל היא תחזור למשקל הקודם. מה דעתכם ולמי עלי לפנות בתי מאוד מתוסכלת תודה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה שלום
גילה אדלר06/08/2008כדאי לביתך להוסיף פעילות גופנית שתגביר את התאבון הטבעי ואת התוסף תיקח בלילה לפני השינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרדיןליאורה29/07/2008
שלום גילה, האם רצוי - מבחינה דיאטנית - לאכול את עור הסרדין ואת זנבו? מה היתרון ומה החיסרון? ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרדינים
גילה אדלר06/08/2008סרדין כשהוא משומר או מטוגן ניתן לאכול את העור והזנב , סידן יש בשלד , מה יש בעור ??
לא יודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוד דיאטנית קליניתרונית28/07/2008
שלום רב, אני עובדת היום בעבודה שלא מספקת אותי ואני מרגישה כי איני מממשת את מלוא הפוטנציאל שלי . בשנים האחרונות אני עוסקת המון בספורט, מתאמנת המון, קוראת מאמרים בנושא ספורט, ומאוד מאוד מתעוניינת בכל הנושא של תזונה . לאחרונה החלטתי לעבור שלב ולנסות ללמוד עוד משהו שאני מאוד מתעניינת בו כגון תזונה . יש לציין כי יש לי כבר תואר אחד בהוראה אך המקצוע הנ"ל לא מעניין אותי לצערי כרגע, וחשבתי על לימודים בתחום שממרומי גיל 30 אני יכולה לומר שזה הקצוע שמעניין אותי היום. אני אשמח מאוד לקבל פרטים, לפחות ראשוניים על מקומות הלימוד, שנים, האם יש עבודה בתחום וכו' וכו'. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית
גילה אדלר28/07/2008מסלול תואר ראשון כמו בכל מקצועות הביולוגיה 3 שנים , אחר כך סטז' בבית חולים 6 חודשים ואחר כך לגורלך .......מקומות הלימוד בפקולטה לחקלאות ברחובות - שייך לאונ העברית , מכללת תל חי בצפון , ומכללת אריאל .
עבודה תלוי מה יעניין אותך .
מקווה שעזרתי לך
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקיבהליה25/07/2008
שלום רב, תמיד סבלתי מעצירויות, לאחרונה יש לי כאבים בקיבה, ובחילות כמעט לאורך כל היום, (לא בהריון), והיציאות רכות ולפעמים פעמיים ביום, איך אפשר להקל על התחושה, ומה כדאי לאכול? בעבר היו עצבים בקיבה, ואני בדר"כ בריאה. תודה רבה ליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליה יקרה
גילה אדלר25/07/2008ראשית גשי לרופא כדי לאבחן את בעייתך , לאחר מכן פני אלינו עם האבחנה ונוכל להמליץ לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית קקאורוזה דוד23/07/2008
האם שתיית ספל קקאו מכפית אבקת קקאו - 100 אחוז חלוט במים רותחים ומומתק בממתיק מלאכותי בריאה כאכילת קוביית שוקולד שמוצקי הקקאו בשעור 70% .האם זה מזיק למי שסובל מטחורים או פיסורה או עצירות. האם לבעלי רמות כולסטרול - ldl 108 ו - hdl 43 זה לא מומלץ - כי כתוב שהקקאו מכיל 12 אחוז שומןץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קקאו
גילה אדלר24/07/2008ישנו מאמר גדול שפרסמתי על שוקולד וקקאו , חפשי אותו ברשת . ובנוסף כן שתיית קקאו שקולה לאכית קוביית שוקולד , ואין הם מעלים כולסטרול כפי שנמצא במחקים שהבאתי במאמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית משקאות דיאטמירי22/07/2008
שלום, האם במהלך דיאטה ניתן לשתות כחצי בקבוק ליטר וחצי משקה דיאט ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקאות דיאט
גילה אדלר24/07/2008שימי לב לכמות הקלוריות - יש משקאות דיאט שמכילים 50 קלוריות לכוס משקה ויש המכילים קרוב ל-0 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קולה זירו מאטה מטבוליזם?
רועי10/09/2008או מפריעה לו בדרך כלשהי? ומשקאות דיאטטים אחרים ללא סוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיקים אינם מפריעים למטבוליזם
צחי כנען11/09/2008זה אחד מהמיתוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאלט דיאט
לירון16/10/2008חג שמח לדיאטנית, האם כוס בירה מאלט דיאט, וכן כוס סודה, וכוס משקה חמוציות דיאט מהוות תחליף טוב לשלוש כוסות מים, לצורך השלמת מיכסת המים היומית המומלצת (משום שאני מתקשה מאוד לשתות 8 כוסות מים ביום, עקב טעמם התפל)? תודה ומועדים לשמחה. לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי לב מירי
גילה אדלר23/09/2008יש משקאות דיאט המכילים קלוריות רבות יחסית לכל כוס משקה כמו בירה שחורה דיאט או מיץ פירות דיאט . אם את בתוך המסגרת הקלורית זה אפשרי , אם אני ממליצה - לא . כדאי לשתות מים ולעתים ולא כל יום כוס משקה דיאט . משקאות דיאט מכילים תערובת נכבדה של כימיקלים ומכיוון שהכמות שצורכים מהם מתבטאת בליטרים רבים בשבוע , אין זה יכול להיות בריא כלל וכלל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפים
לירון22/10/2008שלום גילה, הבעיה היא שנורא משעמם ולא טעים לי לשתות 8 כוסות מים ביום. לכן שאלתי על תחליפים ראויים. האם את בעצם אומרת שאין תחליפים ראויים ל-8 כוסות מים? לא סודה, לא משקה חמוציות דיאט (10 קלוריות ב-100 מ"ל) ולא מאלט דיאט (19 קלוריות ב-100 מ"ל)? האם כוס משקה חמוציות דיאט וכוס מאלט דיאט ביום מכילות רעלים במידה גבוהה מהרצוי? אנא הבהירי את שלושת ההיבטים הנ"ל. תודה. לירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפי משקאות דיאט
גילה אדלר26/10/2008לירון יקרה ,
1.קודם כל מים כבסיס ,
2 . בנוסף את יכולה לשתות - בירה שחורה דיאט , מיץ חמוציות דיאט ,במסגרת הקלוריות היומיות שלך
3. וכמובן סודה מצויין
. ולכן התעודדי .........וזה בסדר ואת נוהגת נכון
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר ניתוח...נעמה19/07/2008
שלום אבי אחרי ניתוח הוצאת גוש מהרקטום ובעל סטומה זמנית. ברצוננו לדעת מה ביכולתו לאכול כדי שלא ירזה. נשמח לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח
גילה אדלר24/07/2008הנחיות תזונה לאחר ניתוח זה הם במספר שלבים , ויש צורך בהדרכה מפורטת של דיאטנית .
תוכלו להגיע אלי , שנים עבדתי במחלקות כירורגיות ואני אוכל לסייע לכם .052-6811144* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירה שחורהאליהו18/07/2008
שלום רב לדיאטנית, על בקבוק בירה שחורה (אני שותה דיאט) מתוארים יתרונותיה התזונתיים (ויטמינים וכו'), אולם לא מפורטות כמויות הוויטמינים. לפיכך, האם ניתן להתייחס ברצינות ליתרונות המפורסמים על הבקבוק? לגופו של עניין, אילו יתרונות יש במשקה זה, אם בכלל? ואילו חסרונות, אם בכלל? והאם ניתן לכלול משקה זה במיכסת הנוזלים היומית (מים?) שרצוי לשתות באופן קבוע? תודה ושבת שלום. אלירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירה שחורה
גילה אדלר24/07/2008היתרון היחיד שיש לבירה שחורה שהיא עשויה חומרים טבעיים בלבד , נכון ללא צבעי מאכל וכו' , אך יש בה קלוריות לכן ........במסגרת הקלורית , אם רוצים משקה ממותק ניתן לשתות בירה שחורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותבילי16/07/2008
שלום, אני כבר חודשיים אוכלת אוכל קבוע, בבוקר יוגורט 1.5.% צהריים 2 כוסות אורז מלא שניצל תירס, או שניצל או חזה עוף פרי, חטיף גרנולה בביניים, ערב או סלט, או 4 פרוסות לחם קל, או קלח תירס, או סושי בנוסף אני אוכלת לפעמים בערב פירות נוספים, אני מתאמנת פעמיים בשבוע כשעה בחדר כושר, הירידה שלי במשקל מאוד איטית ואני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר לדעתכם, כמו כן שותה לפחות 8 כוסות מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילי יקרה
גילה אדלר18/07/2008נראה שהערב עמוס יחסית .
הפחיתי משמעותית את התזונה שלך לאחר שעה 18:00 וראי את השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר ניתוחשירה13/07/2008
שלום, אני בת 30. בריאה בדרך כלל. עברתי לפני כשבוע ניתוח אלקטיבי לכריתת כיס מרה, בשל התקפי כאבים באזור הבטן העליונה ואבחון של אבנים בכיס מרה. שאלתי - האם יש המלצות תזונתיות לאחר ניתוח מסוג זה? המנתח טוען שאפשר לאכול כרגיל. מה דעתך? שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח כיס מרה
גילה אדלר14/07/2008נכון , ההמלצה לאחר ניתוח להסרת כיס מרה היא לחזור לתזונה רגילה , לאכול מכל אבות המזון כולל שומנים , כי במקום כיס מרה צינור המרה מסתגל ומשמש כרגיל. אולם מנסיוני עם מטופלים ( רק 20 שנה ) יש כאלו שמתלוננים על מזונות מסויימים שמאז הניתוח אינם יכולים לאכול , ואין אחידות ברגישות . לכן , בהדרגה חזרי לתזונה שלך , ואם את מזהה מזונות שיוצרים כאבי בטן , בחילה , חומציות , צרבות , פשוט המנעי מהם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקסדיןאלין13/07/2008
אבא שלי לוקח כבר 10 שנים בערך כדור לקסדין כול יום כדור אחד ולפעמים כדור אחד בכמה ימים ולפני כמה שנים הוא היה לוקח 3 כדורים ביום אבל עכשיו הוא הפסיק כי כול הזמן שכנעתי אותו להפסיק והפעם הוא שמע לי!! זה מסוכן שהוא לקח 10 שנים??????? לא נגרם נזק או משהו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקסדין
גילה אדלר14/07/2008הנזק שידוע לנו הוא רק אותה התרגלות לכדור , אותה התמכרות של המעי לכדור , יש הנוטלים את הכדור ומגיעים ל4-5 כדורים ביום וללא הועיל . במקרה של אביך נראה לי בסדר , לא נורא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהמירי10/07/2008
שלום רב, רציתי לדעת, האם אכילת פחמימות כחלק מתפריט דיאטה בו אני לא אוכלת דברים משמינים, אבל אוכלת פחמימות כגון פירות, אורז מלא, לחם מלא, האם כדאי להפחית בפחמימות על מנת לרזות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
גילה אדלר14/07/2008הפחיתי בסוכרים - ממתקים עוגות אך לא בפחמימות . כיצד לרזות יש צורך ביותר פרטים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעלות במשקלדניאל07/07/2008
שלום אני בן 16 ,1.80 ואני שוקל 55 קילו אפילו קצת פחות ,לא משנה מה אני מנסה לאכול וכמה זה לא נראה כאילו אני יורד במשקל, אני באמת שאוכל הרבה וכל הזמן, והתזונה שלי היא 90% פחמימות ,מה אני לא עושה בסדר? האם עדיף לי לבנות מסת שריר במקום? כמה זמן זה יקח לי מקסימום אם אני ממש אשקיע ואוכל חלבונים?(כבר קניתי אבקה והכל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד להעלות במשקל?
צחי כנען08/07/2008ההוצאה הקלורית בגיל ההתבגרות יכולה להיות גבוהה מאוד הן לטובת גדילת הגוף והן בפעילות היום-יומית של בחור צעיר. עליך לגשת לדיאטן/נית ולקבל יעוץ מסודר לבניית תפריט מאוזן, טעים ועתיר קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכול ותזונהאהובה04/07/2008
שלום, אני בחורה בת 26, בריאה ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי "יציאה" פעם בשבוע בערך. אני אוכלת בריא, אוכלת פירות וירקות אך לאחרונה יש לי נפיחות בבטן, היא קשה וכואבת. רציתי לדעת אם כל המצב הזה מלכתחילה הוא נורמלי והאם מבחינה תזונתית יש מאכלים שיקלו עלי ואולי אף יגרמו לי "להרגיל" את הגוף שלי ליציאה יומית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קוראים לזה
גילה אדלר06/07/2008לא זה לא תקין כלל יציאה אחת לשבוע , פעם ביום או יותר מפעם ביום זה המינימון הבריא והנכון לנו .
את זקוקה ליותר מתשובה בפורום כדאי שתפני לדיאטנית קלינית שתרכיב לך תפריט ותוספי תזונה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 יציאות
אלעד22/07/2008שלום, האם 4 יציאות ליום זה תקין? מדובר במבוגר (70+) בעל תיאבון טוב, רזה, נהנה מתזונה מאוזנת ומגוונת, ופעיל. א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
גילה אדלר24/07/2008אם זה לא מלווה בשלשול , כאבי בטן וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
שולי23/07/2008סבלתי מעצירות במשך שנים, אני יכולה לתת לך כמה עצות: לחכות כמה שאפשר ללא אוכל בבוקר ואח"כ 2-3 פירות להמתין שעה נוספת ואז ארוחת בוקר כוללת ירקות לי אישית זה עדיין לא הועיל עד שהציעו לי משקה בריאותי - מיץ אלוורה, אני שותה כל בוקר על קיבה ריקה. עד אז לא האמנתי שאפשר להתרוקן כל יום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ אלוורה
גילה אדלר24/07/2008פירות ירקות על קליפתם , פשתן טחון , תמר הינדי , פירות יבשים , הליכה ושתיית מים הם דרך מעולה לזרז את המעיים לפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)