מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות נוזלים לשתייהרוביק09/12/2013
ד.נ.
האם זה נכון שצריכת המים המתאימה לרוב המבוגרים (2.5-2 ליטר ליום) נמצאת במזון, אשר על כן אין צורך לשתות יותר מליטר אחד מים או נוזלים אחרים (תה, קפה, קקאו, בירה דיאט, סודה) ליום, אם מקפידים לאכול הרבה ירקות ופירות? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות נוזלים לשתייה - תגובה
צחי כנען23/12/2013רוב האנשים העובדים במקומות סגורים וממוזגים ואינם עוסקים בפעילות ספורטיבית יכולים אכן להתספק בשתיה של 1-2 ליטר מים והשאר לקבל באמצעות המזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קקאואלעד07/12/2013
האם יש הבדלים בין אבקת קקאו אורגני ללא אורגני חוץ מהמחיר?(אורגני יקר פי 2)
האם האורגני מכיל יותר נוגדי חמצון ועוד דברים שאין בלא אורגני?
והאם הלא אורגני עובר חימום?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קקאו - תגובה
צחי כנען23/12/2013אין קשר בכמות נוגדי החימצון בין אורגני ללא אורגני. המושג אורגני הרי משמעו התייחסות מיוחדת לריסוסים וכו' נגד מזיקים שאינם משפיעים על תרכובות אלו.
אין קשר באופן הגידול להתייחסות של חברת המזון לעיבודו לאחר יציאתו משטח הגידול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת צריכת ביצים על רמת האנרגיההדס27/11/2013
לפני כמה שנים הייתי אוכלת ביצה עם סלט כל יום לארוחת בוקר (ביצת עין) ואם לא היה לי זמן בבוקר לאכול את זה (אכלתי דברים אחרים) הרגשתי חולשה פיזית לא מבוטלת שעברה במיידי כאשר אכלתי את הסלט והביצה. היום אני לא צורכת ביצים בכלל ורמת האנרגיה שלי קבועה יחסית. אני תוהה מאיפה התופעה הזו הגיעה, האם זה קשור לכולסטרול שבביצים? בכל חיי לא הייתה לי תופעה כזו מוזרה, רק בתקופה ההיא שאכלתי ביצה ליום.
אשמח לשמוע את דעתכם,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת צריכת ביצים על רמת האנרגיה - תגובה
צחי כנען27/11/2013מעולם לא שמעתי על הקשר בין ביצה לאנרגיה מידית אך מה זה משנה...תמיד יש כלל ויש יוצא מן הכלל:)
כיום את מרגישה טוב באופן כללי ?
למה אינך אוכלת ביצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
הדס27/11/2013אני לא אוכלת ביצים כי אני לא רוצה לתמוך בתעשייה שמשמידה מיליוני אפרוחים בשנה ואין בביצים שום דבר תזונתי שאי אפשר להשיג אותו ממקורות אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה - תגובה
צחי כנען27/11/2013מסכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק האפרוחים מסכנים?
רוביק09/12/2013שלום,
איזה היגיון יש באכילה התומכת בתעשייה שמשמידה עופות, פרות, חזירים, דגים וחיות נוספות, לעומת אפרוחים? למה לרחם רק על האפרוחים המסכנים, ולא על הוריהם, דודיהם ושאר קרוביהם המסכנים? לא ירדתי לסוף דעתכם. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק האפרוחים מסכנים? - תגובה
צחי כנען22/12/2013אינני רוצה להכנס כאן לדעתי האישית בנושא תעשיית הבשר על כל ענפיה- מוצרי החלב, ביצים , דגים עופות ובשר אך בהחלט עולות הרבה מאוד תהיות מוסריות.
נשאיר את הדברים להחלטה האישית של גולשינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהמעיין25/11/2013
היי
אני לוקחת 3 תוספי תזונה ביום:
כדור סידן
טיפות ויטמין D
חומצה פולית
השאלה שלי, מתי לקחת כל אחד מהם? האם אפשר ביחד את כולם?
עדיף אחרי האוכל? בבוקר/צהריים/ערב?
בשילוב עם איזה אוכל רצוי או לא רצוי?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה - תגובה
צחי כנען27/11/2013סידן לא כדאי עם מוצרי חלב, קפאין וירקות.
ויטמין D - ליטול בכל מצב, אפשר לרכז את כל הכמות אחת לכמה ימים
חומצה פולית - מתי שנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון24/11/2013
שלום, אני בת 22 ומעוניינת להוריד במשקל.
הגובה שלי 1.65 והמשקל 52. אני רוצה לרדת ל-48 (ככה הייתי לפני כמה חודשים אך לאחרונה התפזרתי קצת עם האוכל). כמה קלוריות בערך אני אמורה לאכול בשביל מטרה זו?
אציין גם שאני עושה פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע, בעיקר אימוני כוח כמו עיצוב ופילאטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דרורית סירקיס-גדרון25/11/2013לירון ! משקלך הנוכחי מביא לIBM
של 19.1 שנחשב תקין ובריאותי ירידה ל48 קילו תביא אותך לתת משקל.
כדאי שתשקלי את העניין מחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה כנוזלרוביק22/11/2013
א.נ.
האם ניתן להתייחס לקפה (עם חלב, או בלי חלב) כחלק ממנת הנוזלים (1.5 - 2 ליטר) היומית שמומלץ לאדם רגיל לשתות? האם העובדה שקפה הוא משקה משתן מאפשרת זאת? שבת שלום. אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה כנוזל - תגובה
דרורית סירקיס-גדרון25/11/2013לא נהוג להתייחס לקפה כחלק מתחשיב הנוזלים היומי בגלל היותו משתן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפה באמת לא כלול?
אליהו26/11/2013ג.נ.
להלן קטע מדבריה של ד"ר מיכל גילאון, דיאטנית בכירה בבי"ח מכובד, שפורסמו:
"רוב כמות המים נמצאת במזון, וגם קפה נחשב, כי השפעתו המשתנת זמנית והוא אינו גורם להתייבשות. מי שרגיל לשתות אותו, מסוגל לשמור עליו כנוזל, והוא לא מגדיל את נפח השתן... אפשר לכלול את המזונות והמשקאות (ירקות, פרות, יוגורט, תה, קפה ועוד) בספירת הנוזלים". האם זה לא מקובל עלייך? אודה על התייחסותך. בכבוד רב, אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכורת
רוביק14/12/2013ד.נ.
אפשר, בבקשה, לקבל תשובה לפנייתי מ-26.11.13? שבןע טוב. אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה כנוזל
רוביק20/12/2013שלום למומחים,
מדוע אין תשובה לשאלה החשובה של אדון אלעד מיום 26.11 בנדון? רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפה באמת לא כלול? - תגובה
צחי כנען23/12/2013קפה כמו תה ומשקאות אחרים מוסיפים לנפח הנוזלים בגוף.
יחד עם זאת קפה ותה מעודדים גם הפרשה של נוזלים בשתן דרך הכליה.
הגוף אינו מסמן נוזל (=מים H2O) שמקורו בקפה אחרת מנוזל שמקורו בשתיית מים מן הברז /פירות/ירקות וכו' ולכן כל הדיון כאן הוא מיותר.
אם תשובתי לא סיפקה אותך אשמח שתכוון אותי לסיבה ששאלת לגבי קפה ומאזן הנוזלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לצחי
רוביק23/12/2013צחי שלום,
שאלתי נובעת מהעובדות הבאות:
1. אינני אוהבת לשתות מים. קשה לי לשתות יותר מחצי ליטר מים ביום.
2.. כדי להשלים את מכסת הנוזלים הדרושה, אני שותה, בנוסף, חצי ליטר סודה, כוס בירה מאלט, כוס לימונדה, קערת מרק, 3-2 ספלי אספרסו, וכן כוס תה.
3. אני אוכלת סלט עשיר, סרדין ומוצרי חלב בבוקר ובערב, ובמשך השבוע - בשר אדום/בשר לבן/עוף/דג//פירות/אגוזים, וגם לחם, ו-4 ביצים בשבוע, בין השאר.
4.. אני עושה פ"ג על בסיס יומיומי, מזה שנים רבות.
5. אני בת 79.
ברצוני לדעת האם הנ"ל מספק מבחינה תזונתית ובריאותית, בנסיבות העניין.
בברכה, רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לצחי - תגובה
צחי כנען24/12/2013על פניו נראה מאוזן אבל אם את רוצה לקבל תשובה יותר מדויקת את יכולה לקבל שירות חינמי ואישי (!) דרך קופת החולים שלך.
התבונני על צבע השתן ובמידה והא בהיר את שותה מספיק גם אם את משלימה במרק, בירה וכו'
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהיר לחלוטין?
רוביק28/12/2013א.נ.
האם מרק דלעת או מרק פלפלים, או מרק עדשים, קפה, קקאו ותה, וכן ירקות ופירות צבעוניים, אינם משפיעים על צבע השתן וצובעים אותו בגוון לא בהיר, למרות שיש בכל אלה לא מעט מים? והאם שתן בהיר פירושו ללא שום גוון צהבהב כלשהו?
בברכה, רות א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהיר לחלוטין? - תגובה
צחי כנען30/12/2013השתן אינו לבן ממש אלא בהיר מאוד.
לעיתים יש תרכובות שצובעות אותו כמו סלק ואחרים אך התבוננות בו עדיין מרמזת באופן המהימן ביותר אחר מאזן הנוזלים בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזון יבש שרוףצבי12/11/2013
שלום רב,
אבקש לדעת האם מזון יבש שרוף במראהו ובטעמו (כגון מצות) מזיק לבריאות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון יבש שרוף - תגובה
צחי כנען23/12/2013מזון יבש הוא מזון שהמים התאדו. ישנם מספר ויטמינים הרגישים לחום אך למינרלים אין כל נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולטרול.בתיה07/11/2013
שלום רב,
ברצוני לשאול אילו דגים מומלץ לאכול כאשר יש יתר כולסטרול?
כמו כן האם מותר לאכול בבוקר עם התה עוגייה ללא סוכר? ריבה ללא סוכר על פרוסת לחם מקמח מלא? כמו כן האם מותר מידי פעם לאכול כפית דבש?
נ.ב מדובר ברמת כולסטרול של 220 כאשר הטוב הוא 41 והרע 160, האח שלי שלגביו אני שואלת לא סובל מהשמנת יתר שוקל 72 וגובהו 1.76, לא מעשן, ערכי סוכר 83 וטרגיצלידים 90.
לתשובתכם אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולטרול. - תגובה
דרורית סירקיס-גדרון07/11/2013ההמלצה היא לאכילת דגי ים המכילים אומגה 3 כגון: סלומון , סול,הליבוט. לגבי עוגיות הבעיה היא שלעיתים בעוגיות יש שומן חצי מוקשה או מוקשה חלקית שמעלה כולסטרול גם אם העוגייה עם סוכר וגם אם לא אותו סוג שומן ימצא בשניהם, אבל כמובן שהכל תלוי במינונים ובאכילה הכוללת של היום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לא מסודרתאני06/11/2013
שלום,
כבר תקופה ארוכה אני הולך לישון בשעות מאוחרות 3-4 לפנות בוקר וקם בערך ב2-3 בצהריים,
אז יוצא שמ12 בלילה במקרה הטוב אני לא אוכל עד הצהריים למחרת, מה שאומר שאני מדלג על ארוחת בוקר וישר קם לארוחת צהריים כבדה.
השאלה שלי האם התנהלות כזאת יכולה לגרום לתחושות של מין בחילות רעב כאלה, חולשה, מן תחושה מוזרה של צרבת אבל לא בדיוק?
אשמח להסבר תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לא מסודרת - תגובה
דרורית סירקיס-גדרון07/11/2013מהלך כזה של אכילה בודאי לא אידיאלי אך קשה מאוד לדעת אם יש לו קשר עם התחושות המתוארות. הייתי מציעה לעבור לתזונה יותר מסודרת , להפחית מזון מטוגן ולראות האם יש שיפור. במידה ולא כדאי להתייעץ עם דיאטנית בקופה ורופא גסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שלום07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקולד מריר וחרדותאלון25/10/2013
היי
אני סובל מחרדה כבר למעלה משנתיים והייתי נוטל ציפרלקס אך הפסקתי כתוצאה מעליה באנזימי כבד בשילוב עם תרופה מדכאת חיסון עקב מחלת קרוהן.
קראתי במספר מקומות ששוקולד מריר באחוזי קקאו גבוהים יכול לעזור בחרדה בגלל שהוא מכיל רמות גבוהות של סרוטונין .
אשמח אם תאשר זאת ,ואם זה נכון כמה שוקולד צריך לאכול כל יום ?כדי שיעשה את אותו אפקט של תרופה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקולד מריר וחרדות - תגובה
צחי כנען27/10/2013אינני מכיר לצערי אף מחקר שעסק בנושא או אראה יעילות כלשהי בטיפול בדיכאון.
יחד עם זאת, הדרך הטובה ביותר היא לנסות באופן עצמאי לאכול כמות הולכת וגדלה שוקולד נניח מ-20 גרם ועד 100 גרם ביום במהלך כמה שבועות ולבדוק את השפעתו עליך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבתשבע15/10/2013
שלום רב, שתי שאלות לי: האחת - הקמח הלבן הסטנדרטי המשווק היום במרבית רשתות השיווק (אנג'ל, שטיבל, סוגת ועוד) - ברור לי שאין זה קמח מלא וכי הוא לא כולל את הקליפה אך שאלתי היא: האם בנוסף הוא עובר תהליך כימי של הלבנה/חימצון באמצעות חומר מלבין? ושאלה נוספת: לגבי ביצים שפג תוקפן לפני כחמישה ימים. בשעתו נאמר לי כיאם אין ריח רקוב או אם זה עומד בצור האנכית ולא אופקית במים זה סימן שהיא עדיין ראויה למאכל. לביצים שלי אין ריח של ריקבון אך במים הם אל עומדים בצור האנכית לחלוטין ולא אופקין לחלוטין אלא בשיפוע/כלומר באלכסון. האם מותר להשתמש בהן לאפייה או לחביתה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
צחי כנען17/10/2013לא עובר הלבנה ואין לצרוך ביצים פג תוקפם בכל מצב, אין לנו הצרכנים ידע מספיק טוב לזהות בוודאות (100%) שהביצה ראויה לאכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקוז נוזלי בדיאטת אטקינסבת 2912/10/2013
שלום
מזה הרבה זמן שאני מעוניינת להפסיק לאכול לחם, ואורז.
לדעתי לא משנה כמה לחם או כמה אורז, זה גורם לי למלאות וכבדות ואני רוצה לנסות כמה שבועות לאכול ירקות ביצים בשר דגים אגוזים ומים.
הבעיה היא שייתכן שכמות הפחמימות בדיאטה מסוג זה היא נמוכה מאד (בדומה לאטקינס) ושבשביל לאכול את כמות הפחמימות הרצויה צריך לאכול קילוגרמים של ירקות..
ניסיתי לעשות את הדיאטה בלי לחם ואורז, והרגשתי קלות בלתי מוסברת אבל גם פיזור וקושי להתרכז, מה שמעיד על מחסור בפחמימות.
אני מעוניינת לנסות לשתות גלוקוז נוזלי מדי פעם בזמן למידה מאומצת. האם זה יכול לעבוד לעזור לי להתרכז ? האם זה עלול להיות מסוכן לא לאכול בכלל לחם ואורז ? האם גלוקוז נוזלי מסוכן לאנשים מלבד סכנת "השמנה"?
שימו לב שזו לא דיאטת הרזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוקוז נוזלי בדיאטת אטקינס - תגובה
צחי כנען12/10/2013במקום סוכר מזוקק החליפי בפירות וכך תרווחי גם קצת פחמימות וגם ויטמינים ומינרלים.
לא ציינת קטניות אבל אם גם מהם את מתנזרת התחילי עם 2 פירות ביום ותגדילי לפי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהמזון ולא רק?אליהו12/10/2013
ד.נ.
האם ההמלצה לכמות הסידן היומית הדרושה (למשל, 1000 מ"ג לגילאי 50-30) משמעה 1000 מ"ג מהמזון? או 1000 מ"ג מכדור סידן? ובמקרה שצורכים כ-600 מ"ג מהמזון, האם נחוץ להשלים ב-400 מ"ג מכדור סידן? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהמזון ולא רק? - תגובה
צחי כנען12/10/2013כן. מהמזון ומתוספים גם יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעועית ירוקהרינה12/10/2013
שלום רב,
האם שעועית ירוקה קפואה שקונים בסופר נחשבת לירק או לחלבון?
תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעועית ירוקה - תגובה
דרורית סירקיס-גדרון12/10/2013ירק בתיאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת פוליקוז חהשמנהגיא08/10/2013
אני בן 30 ומעוניין להעלות 2-3 קילו למשקלי האם אבקת פוליקוז אינה פוגעת בתפקוד הכליות ?(לי יש כליות פוליציסטיות ולאימי שנוטלת פוליקוז קרובה לאי ספיקת כליות סופנית) כמו כן מעוניין לדעת אילו מזונות אפקטיבים במיוחד להעלאה מהירה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת פוליקוז חהשמנה - תגובה
צחי כנען09/10/2013למה להעלות מהר? אפשר באופן מתון שיבטיח קרוב לוודאי שתשאר גם במשקל החדש.
אין בעיה לגבי פוליקוז והכליות אך יש מזונות אמיתיים שעדיפים כגון- טחינה, אגוזים, אבוקדו, דגנים וכו'
גש לדיאטנית בקופת החולים אם אין תוצאות באופן עצמאי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)