מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאלט דיאטרוביק24/07/2013
ד.נ.
האם יש לבירה שחורה (דיאט) - פרט ליתרונותיה המפורסמים ע"י היצרן - חסרונות תזונתיים כלשהם? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאלט דיאט - תגובה
צחי כנען28/07/2013פחות סוכר ועל בסיס ממתיק הסוכרלוז- בטוח לשימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר של יום זלילותעדה23/07/2013
אני בדיאטה כבר חודש וחצי. בליווי דיאטנית ותפריט מבוקר
היום נשברתי והרגשתי צורך רגשי או פיזי לפצות את עצמי ולאכול מכל הבא ליד .
מחר אני מתכוונת לחזור לאכילה לפי התפריט
עד כמה הרסתי לעצמי את כל ההשקעה של החודש וחצי האחרון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר של יום זלילות - תגובה
צחי כנען28/07/2013חלק בלתי נפרד מתהליך ההרזיה הוא השינוי בהרגלים ובאופן המחשבה.
באופן טבעי יהיו "נפילות"= חשקים ואכילה מרובה, אם תידעי לעבור את העיניין - תרזי!
אנשים הרואים את הדברים שחור ולבן תמיד יגידו - "הרסתי" "לא אמשיך" מיום ראשון וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ים תיכוניתרוביק19/07/2013
שלום,
מדוע אין בדיאטה הים תיכונית, הנחשבת בריאה ואף מייצגת את תזונת אזורנו, חלב וגבינות, ומבין מוצרי החלב יש בה רק יוגורט? האם שאר מוצרי החלב אינם בריאים? שבת שלום. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים תיכונית - תגובה
דרורית סירקיס-גדרון19/07/2013הדיאטה הים תיכונית מתבססת על הגברת פירות ירקות ושומנים חד בלתי רווים
כמו שמן זית טחינה אבוקדו. כמו כן היא כוללת קיטניות דגנים מלאים וכל אלו לצד הפחתת מוצרים מן החי חלב ובשר ומוצריו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתירה
אלי19/07/2013האם מוצרי החלב אינם בריאים? האם הדיאטה הים תיכונית לא נחשבת בריאה? אם היא אכן בריאה, מדוע אינה כוללת מוצרי חלב, הידועים כבריאים? האם אין סתירה בין דיאטה בריאה לבין הימנעות ממזונות בריאים? אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהים תיכונית
רוביק26/07/2013מתי אזכה לקבל תשובה? שבת שלום. אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתירה - תזכורת
רוביק28/07/2013ג.נ.
מה התשובה לשאלתי מ-19.7 (+תזכורת) בעניין הסתירה התזונתית עליה הצבעתי? אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקה בצורות שונותצינה17/07/2013
האם זה משנה אם אקח פרוביוטיקה בצורת סירופ, אבקה או כדורי לעיסה או מציצה, או כדורים לבליעה, או דרך יוגורט או יוגורט ביו פרו? מה יותר יעיל ?
אני לא בולעת כדורים, האם אפשר את שאר האפשרויות של הפרוביוטיקה שמוצעות על גבי המדפים?
האם מעדן פרווה עם תוספת פרוביוטיקה יעיל כמו יוגורט ביו?
האם ביוגורט רגיל יש מספיק פרוביוטיקה או שצריך יוגורט ביו/ביו פרו?
ו...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה בצורות שונות - תגובה
צחי כנען17/07/2013הנושא מורכב: יש מזונות עם חיידקים חיים בסביבה רטובה כמו יוגורט ביון ויש מוצרים עם חיידקים בסביבה יבשה כמו כדורים ויש עם קפסולות כאלו ואחרות.
לא תמיד הם עוברים את המעיים ועדיין "חיים" ולא ברור הההשפעה המיטיבה בבעיות שונות
השאלה החשובה באמת היא קודם כל המטרה, למה את רוצה את התוספת הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי שמעתי שזה בריא
צינה05/08/2013ורצוי שכל אדם יקח פרוביוטיקה, זה נכון? או רק מי שיש לו בעיות כדאי שייקח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי שמעתי שזה בריא - תגובה
צחי כנען05/08/2013רצוי שכל אדם יחשוב על תזונתו ויאכל מאוזן ככל האפשר: הרבה מן הצמוח: פירות וירקות, דגנים מלאים וקטניות, אגוזים וכו' במקביל מוציר חלב , מעט בשר/עופות.
ואם כך - אין צורך בד"כ לשום תוספת כלשהי כולל פרוביטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת השמנהשני17/07/2013
שלום, אני בת 16 וחצי, 1.70, בעבר שקלתי 65 ואז הורדתי והורדתי והגעתי למשקל 48, בדקתי במחשבון BMI לילדים וראיתח שאני בתת משקל ונלחצתי נורא,
התחלתי לאכול מלא עוגיות ושוקולדים ודברים לא בריאים רק כדי להעלות ואני יודעת שזה לא טוב,
רציתי לבקש טיפים אילו מזונות בריאים ומשמינים אני יכולה לאכול?
גם רציתי לשאול האם 50 קילו זה משקל תקין לגובה שלי? לפי BMI לילדים כן אבל לפי BMI רגיל לא,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת השמנה - תגובה
צחי כנען17/07/2013אכן משקלך נמוך מאוד ביחס לגובהך ויש צורך בהתערבות תזונתית אך טובה.
לא מתוך בהלה אלא מתוך שיקול דעת. פני עם ההורים אל הדיאטנית בקופת החולים להדרכה ותקבלי כך הדרכה אישית ונכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות חלבוןאסף14/07/2013
שלום רב.
ברצוני לדעת כמות חלבון מומלצת לאדם השוקל 85 קילו ומתאמן במשקולות בבית במשקל בינוני , אימונים של כ 20-30 דקות שלוש פעמים בשבוע ? האם יש איזושהי חשיבות לחובבן בהגברת כמות החלבון מן החי ובאכילה בשני שלבים לאחר האימון?
תודה
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות חלבון - תגובה
צחי כנען15/07/2013בניית מסת השריר תלויה בגירוי השרירי ובתזונה וכמובן בפקטורים של שינה טובה, גנטיקה וכו'
בד"כ בנפח האימונים שתיארת אין צורך בהגברה משמעותית של צריכת החלבון או הקלוריות אך לוודא שאכילתך מאוזנת היטב וכוללת פירות ,ירקות, דגנים מלאים וכו'
כן חשוב לאכול לאחר האימון ארוחה כלשהי בוקר/ערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של תרופות על הגוף.מישהי09/07/2013
שלום רב,
אני שותה תרופות כרוניות קבועות, רציתי לשאול:
בבוקר אני אוכל פרוסת לחם ולאחר חצי שעה שותה תרופות.
לאחר 15 דקות מהרגע ששתיתי תרופות (לפעמים זה קורה) אני צריך להתפנות לשירותים.
שאלתי: האם התרופות ששתיתי גם יורדות לשירותים, הכוונה התרופות של הבוקר של אותו יום.
אודה על תגובה .
תודה,
מני.
נ"ב:
אני חושש שהתרופות יורדות מייד מהגוף, ואז ההשפעה שלהם לא אפקטיבית. האם החששות שלי מצדיקות את עצמן.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה של תרופות על הגוף. - תגובה
צחי כנען09/07/2013יש לפנות בעיניין לרוקח או לפורום רוקחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי חלבאמא07/07/2013
שלום למנהל הפורום!
לאחרונה צפיתי בתוכניות בריאות ובהם דברו רופאים פנימאיים ועוד ואמרו כי צריכת מוצרי חלב איננה תורמת לבריאות ואף גורעת ממנה. מאז מאוד מלחיץ אותי לצרוך אותם. איך אפשר להיות בטוח שזו האמת וזה בטוח להשתמש במוצרים. כמו כן יש לי ילדה בת שנה וחצי וגם עליה אני חושבת וחוששת מלתת לה משהו שהוא לא ממש בריא. אומרים גם שהסידן לא נספג עקב המצאות הזרחן. אשמח לתשובות, תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה למנהל הפורום תודה
אמא09/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי חלב - תגובה
צחי כנען09/07/2013אכן כבר הרבה שנים יש דיון בין אנשי מיקצוע ליתרונות וחסרונות של צריכת החלב.
רוב הדעות השליליות מתבססות על עמדות או תאוריות ללא ביסוס מחקרי מתאים.
לטעמי אין כל רע בצריכתם בכל גיל (כמובן לא לפני 6 חודשים).
ובדרך אגב "הרופאים" שאת נפגשת איתם בתוכניות הבריאות בד"כ שילמו עבור השתתפותם ומגיעים לקדם אג'נדה מסוימת. לתשומת ליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובה
אמא09/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למנהל הפורום!!עילי06/07/2013
שבת שלום
אם אחרי אימון כדורגל של שעה ו40 בערך לוקח לי הרבה זמן עד שאני מגיע הביתה, אני לא רוצה לפגוע בהתאוששות השריר לאימון הבא שמבוצע כבר מחר, מה היית ממליץ לי לאכול משהו קטן (לא סנדביץ לדוגמא) ? אולי יוגורט, אולי תמר בשילוב של הרבה מים? אשמח לכל אופציה קטנה שלא תמלא לי תבטן אבל תעזור לשרירים להתאושש?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנהל הפורום!! - תגובה
צחי כנען07/07/2013הרבה זמן ? חצי שעה, שעה כמה בערך ? ואשמח לענות
ובלי קשר לשתות הרבה מאוד מים במיוחד בעונה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לצחי
עילי08/07/2013היי צחי,
לפעמים לוקח לי כ50 דקות עד שעה להגיע הביתה, אני לא רוצה לאכול סנדביץ כי אז אני לא ממש יהיה רעב בארוחה הגדולה יותר.
שאלה שנייה: לפעמים אני מתאמן גם בחדר הכושר כ35/40 דקות לאחר אימון הכדורגל. חוץ ממשקה איזוטוני מה עוד היית ממליץ לי לקחת?
שאלה אחרונה: רשמת לי לשתות הרבה מים במיוחד עכשיו, איך אני יודע מה זה הרבה מים? יש שאומרים שעל כל קילוגרם לשתות כמות מסויימת של מים אבל אני לא מבין בזה...
תודה רבה צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לצחי - תגובה
צחי כנען08/07/2013בגדול על כל שעת אימון כדורגל צריך 500-1000 מ"ל נוזלים. אם האימון נמשך מעבר לשעה עדיף אפילו משקה איזוטוני.
לאחר האימון - כדא יבכל זאת סנדויץ אפילו אפ תתעכב הארוחה הבאה: נסיעה הביתה, מקלחת וכו' אם לא - 3-4 קרקרים + יוגורט או פשוט חטיף "אנרגיה".
אימון כוח לאחר הכדורגל דורש ג'ל כמו GU או צלנג לחילופין 3-4 פירות יבשים + שתיה ואז אימון כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומן ושריר - שינויים דרמטייםשיר01/07/2013
שלום,
יש לי שאלה בעקבות שקילה שלי אתמול. אני בת 34, לאחרונה רזיתי 12 קילו, באמצעות מעבר לתזונה בריאה יותר, הקפדה על קלוריות אבל ממש במידה מינורית, בעיקר התזונה הבריאה עשתה את שלה, והגברתי את האימונים - פעמייטם שלוש בשבוע אני עושה שיעור עיצוב וחיטוב ופעמיים בשבוע אירובי. הירידה הייתה לאורך שנה ואני מאוד מרוצה, נשארקו לי עוד 4 קילו ליעד.
לפני שלושה חודשים לערך נשקלתי במשקל ביתי שמודד אחוזי שומן ושריר וראיתי שיש לי קצת יותר מ-31% שומן ובערך 33% שריר. אתמול נשקלתי שוב על אותו משקל, הוא הראה שיש לי כעת 22% שומן ו-56% שריר. זה הגיוני? זה לא דרמטי מאוד השינוי הזה? יכול להיות שהמשקל מקולקל? רואים על הגוף שינוי אבל לא כזה דרמטי. מה דעתך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי שומן ושריר - שינויים דרמטיים - תגובה
צחי כנען02/07/2013המכשיר אינו מקולקל פשוט איננו מודד נכון.
שיטת המדידה שם אינה רלוונטית ומטעה את הצרכן וחבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך כיצד עלי למדוד?
שיר02/07/2013במכשיר הנקרא BODPOD הקיים אצל 3 דיאטנים בישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dchbvרוביק25/06/2013
שלום רב,
האם גבינה משפיעה על סיכון לסרטן כלשהו? ערב טוב. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dchbv - תגובה
צחי כנען26/06/2013לא ידוע בספרות הרפואית על השפעה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציטוט מדויק
רוביק26/06/2013שלום רב,
נא תשומת לבך למסקנה (המוזרה והמצערת אותי) הבאה של מומחי הקרן העולמית לחקר סרטן (לונדון):
There is limited evidence suggesting that cheese is a cause of prostate cancer
זהו ציטוט מדויק מדו"ח הקרן הנ"ל, שנכתב ע"י מומחים מובילים ברפואה ובתזונה, ועליו התבססה שאלתי. אבקש התייחסותך המעודכנת. תודה. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על גבינה
רוביק27/06/2013צחי שלום רב,
להלן ציטוט נוסף מהדו"ח שממנו הברתי ציטוט אחד.
Epidemiologic evidence for cheese intake is consistently in contrast to the probable protective effect from milk. מה דעתך? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על גבינה - תגובה
צחי כנען27/06/2013אין שום שינוי בתשובתי.
ממחקרים אפידמיולוגיים קשה מאוד להסיק אם בכלל על קשרים של סיבה/גורם-תוצאה/מחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר סטטיסטי
אלי27/06/2013שלום,
אומנם, בציטוט השני, המבוסס על אפידמיולוגיה, ברור שלא מדובר בקשר שהוא בהכרח סיבתי, בניגוד לציטוט הראשון, המבוסס על מחקרים פרוספקטיביים. אבל האם ניתן להתעלם מהקשר הסטטיסטי, ומהקביעה האפידמיולוגית (מקצוע רציני) המדאיגה בציטוט השני, לפיה הקשר שנמצא בין גבינה וסרטן המעי מנוגד להשפעה, המיטיבה לכאורה, שנמצאה בחלב כגורם המפחית סיכון לסרטו המעי? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר סטטיסטי - תגובה
צחי כנען30/06/2013כאפידמיולוג עניתי את תשובתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לריכוך צואהעידן24/06/2013
אני צריך רשימה של תזונה לריכוך צואה בדחיפות , אני בעייתי מבחינת פירות וירקות אני אוכל רק תפוח,מלפפון,ענבים, בננה .. כל רשימת הפירות טובים לריכוך הצואה ? כמו כן אמרו לי שקורנפלקס קראנץ' שעשוי מדגנים מלאים עם חלב זה טוב , זה נכון ?
אני צריך רשימה נוספת של תזונה לריכוך צואה ... כמו כן בערך על איזו כמות של כוסות מים צריך להקפיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חלברוביק23/06/2013
שלום,
האם שתיית חלב (באיזו כמות) עלולה להעלות את הגלוקוז בדם? רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב - תגובה
צחי כנען24/06/2013בחלב אכן יש פחמימות המתפרקות לסוכרים במערכת העיכול ומעלות את רמות הסוכר אך זו תגובה טבעית ואין איתה כל בעיה אצל האדם הבריא.
האם את סוכרתית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סכרתית, אך כן טרום סכרתית
אלי24/06/2013שלום,
לא, אינני סכרתית. אבל אני טרום-סכרתית (118 בצום, 6.4-6.3 מסוכרר), וכמובן מעוניינת שלא לחרוג לרעה מהערכים הבעייתיים הללו.
אשמח לקבל תשובה נוספת לשאלתי המקורית.
בברכה, רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא, דיאטן יקר
רוביק28/06/2013אנא בטובך השב לשאלתי הנוספת, בעקבות תשובתי מ-24.6 לשאלתך על חלב ואיזון סוכר.
שבת שלום. רחל א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא, דיאטן יקר - תגובה
צחי כנען30/06/2013אוקיי,
אכן לחלב ניגר תהיה השפעה על רמות הסוכר אך בצריכה מוגבלת 1-2 כוסות ביום המלווה בתזונה כללית טובה אין כל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעועית לבנה יבשהרינה19/06/2013
שלום
רציתי להיוועץ איתך בנוגע לשעועית לבנה יבשה
אני נוהגת להשרות ואחר כך לקלף את הקליפה (מהסיבה שלא יהיו גזים)
ומבשלת במרק,
האם בכך אני מאבדת מערכם התזונתי?
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעועית לבנה יבשה - תגובה
צחי כנען20/06/2013את לא מאבדת מערכם כלל.
(את מצילה את הסביבה שלך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ואחרי אימוןוצאלה13/06/2013
די חשוב לי לשאול. אני עושה אימוני ריצה ושחיה במהלך השבוע ועדיין לא בטוחה מה כדאי לאכול אחרי האימון ובאיזה כמויות. עוד משהו, אני מתחילה לקחת ל-קרניטין (סולגר) ואני לא בטוחה אם יש צורך לקחת אותו לפני או אחרי האימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ואחרי אימוןו - תגובה
צחי כנען17/06/2013התשובה תלויה בהרבה גורמים למשל אילו נפחים,עוצמה, משקלך הנוכחי וכו'
הדרך הנכונה לגשת לדיאטן המתמחה בתזונת ספורט אפילו לפגישה חד פעמית ולקבל תשובות אישיות
קרניטין- לפני אימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)