מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקהפקר15/01/2009
הייתי במסג' במכון, נכנסים לשם הרבה אנשים ובדיוק יצא מישהו לפני. האם יכולה להתבצע הדבקה , כאשר היא לא נטלה ידיים וישר ביצעה הרפיה? (כלומר במידה ויש נוזל מדבק על ידיה) האם ידוע על מישהו שנבק בדרך זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפיה....
ד''ר דניאל אלבירט26/01/2009לא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אונסתי בגיל 3מבקשת שתענו..14/01/2009
אונסתי בגיל 3 או יותר קצת...לא זכור לי הוכל מעורפל וזה היה באתיופיה וכרגע אני בת 20 האם יכול להיות שאני צריכה להיבדק? כרגע טפו טפו חיי בריאים כושר טוב... שום תסמינים של מחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאונסתי בגיל 3
דנה14/01/2009אני לא רופא ולא כלום אבל קצת ממה שקראתי ותקחי את זה בערבון מוגבל זה אומר שעבר 17 שנה אז אני חושבת שעם חס וחלילה והיית נדבקת מאותו מקרה אז כבר היו מתחילים להופיע תסמינם כי הנשאות יכולה להיות בגוף עד 15 שנה עם אני לא טועה ואז אחרכך שלב התסמינים אז סביר להניח לדעתי בערבון מוגבל שהיית מרגישה ועם אטני לא טועה לפי הידע שלי בארצות כמו אתיופיה יש יותר איידס מאשר בישראל אז לפי דעתי בשבל השקט הנפשי תמיד עדיף לעשות בדיקה וכדאי לעשות על כל מקרה ואני יודעת שזה קשה כי גם לי לקח זמן עד שהיה לי אומץ בכל אופן שיהיה בהצלחה ובעזרת השם שהכל בסדר ואת בריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאונס בגילחח 3
ד''ר דניאל אלבירט26/01/2009אונס בכל גיל זה דבר נורא ובמיוחד בגיל ההזוי 3 ? לא נראה לי כי שבמשך 14 שנה לא נתגלו סמני איידס ולכן אני לא רואה סיבה לדאגה בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאיתייי14/01/2009
עשיתי סקס עם זונה(דבר שאני בוכה עליו יום יום) עכשיו לקראת סוף הסקס היא הורידה לי את הקונדום ושמתי לב שבקצה הפין הקונדום קצת רפוי ונוטה הצידה זה בסדר ככה? ככה הקונדום אמור להיות?אם היה חור הייתי שם לב? אני לחוץץץץץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אאל"ט
קובי14/01/2009אם אני לא טועה, הד"ר ענתה לך כבר לפני כמה ימים על השאלה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בלחץ בבקשה מישהו עזרהדנה13/01/2009
עשיתי היום בדיקת איידס אמרו לי לבוא עוד שבוע יהיה תשובה אני מתה מפחד יש סיכוי שעם מהשו לא בסדר מודיעים לפני הזמן מה האחוזי הידבקות באיידס מקיום יחסים במידה ומקיימים עם נשא או עם חולה איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
קובי13/01/2009דנה, את תפגעי בבריאות שלך בגלל הלחץ הזה.... אם קראת את ההודעות שלי מהימים האחרונים אז את יודעת שאני מבין בדיוק מה עובר עלייך - גם אני עברתי את זה. אני קיבלתי את התשובה שלי לאחר שבועיים! (עשיתי דרך קופ"ח). את חייבת להוריד מהסטרס שבו את נמצאת... עשית את הבדיקה ומגיע לך ח.ח ענקי !! בלי ציניות... עכשיו, תירגעי, תעשי דברים שאת הכי אוהבת בעולם, ותשכחי בגלל מהבדיקה. כמו שכתבתי למישהי אחרת, סיכוי? תמיד יש. מה הסיכוי? תלוי בהמון משתנים שאף אחד לא יודע בדיוק לאיזו נוסחה להכניס.... זו לא מתמטיקה מדויקת. להוריד את מפלס החרדה, להבטיח שלהבא תמיד משתמשים בקונדום וזהו, ממשיכים הלאה בחיים ויהיה בסדר. מבטיח. תעדכני אותנו כשקיבלת תשובה שלילית. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה13/01/2009קודם כל אני ממש גאה בך שעשית את הבדיקה ואני ממש שמחה בשבלך שהתשובה יצאה טובה שיהיה רק בשורות טובות ואמן על כולם שיהיה רק תשובות טובות אני מנסה לא להילחץ אבל לא הולך לי כלום לא מעסיק אותי בשבועיים האחרונים חוץ מזה אני מתה מפחד מפחדת מהתשובה ואפילו לא סיפרתי לחבר שלי אני חוששת גם בישבלו אני מעדיפה למות ולא לשמוע תשובה לא טובה עם אני לא ילך לקחת את התשובה הם מודיעים עם מהשו לא טוב? אין לי אומץ ללכת וזה עוד שבוע גם כולי במתח אגב השיר מאוד יפה ומעודד אבל רק לכמה שניות אחרכך המחשבות חוזרות מקווה שיהיה טוב וממש תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ביקשתי לקבל תשובה
קובי14/01/2009מהרופאה האישית שלי, וכשראיתי שהטל' מבושש להגיע, הלכתי אליה ובמקרה התשובה הגיעה אליה בדואר באותו היום (וזה היה אחרי שבועים!).. אני מבין ממך שעשית את הבדיקה באחד המרכזים של הוועד, ושם לעומת קופ"ח, חייבים להגיע כדי לקחת את תוצאת הבדיקה. לא הבנתי ממך אם חבר שלך יודע על הבדיקה שעשית? לטעמי, גם לו יש קצת אחריות לשאול אותך לגבי העבר שלך אבל אני לא שופט אף אחד כי הנה גם אני בעצמי עשיתי שטויות והיום אני פה בשביל להתריע בפני אחרים... אם הוא לא יודע, האם יש מישהו/מישהי שאת תרגישי בנוח ללכת איתו/איתה להביא את תוצאות הבדיקה? ובכלל לספר למישהו שישמור את הכל בסוד, זה יקל מאד מאד מאד (מניסיון). כשהכל נשמר בבטן אז זה מה שמוביל לאותן מחשבות. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
דנה14/01/2009כן אתה צודק עשיתי את זה באחד מהמרכזים של הוועד מה עם אני לא ילך לקחת את התשובה וחס וחלילה מהשו לא בסדר הם לא מודיעים? לא חבר שלי לא יודע שעשיתי את הבדיקה וגם אין אף אחד אחר שיודע לא נראה לי שיש מישהו שאני יכולה לספר בטח שלא נדבר על חברות שאני בכלל לא סומכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אז תאלצי להסתפק בי :-)
קובי14/01/2009חחח חזק מה שכתבת על הבנות, בדיוק פה במשרד רבו המזכירות ביניהן והן לא מדברות :-) בכל מקרה, כנראה שהחרדה לא תעבור לך וזה מובן, אז בואי נתנחם בזה שמדובר בעוד כמה ימים עד שתגיע התשובה השלילית? אז הלכו לך כמה ימים על חרדות... נתרום אותם לטובת הלקח שלמדנו שתמיד אבל תמיד צריך קונדום עד ששני בני הזוג עושים בדיקה (או עד שימצאו חיסון לאיידס ולשאר מחלות המין לא עלינו ...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח לקובי
דנה14/01/2009חח כן בנות רכלניות כן מזל שיש אותך ממש תודה לך והלוואי זה היה כמה ימים אני כבר מעל שבועיים ומהשו לא ישנה בגלל זה עד שהיה לי את האומץ לעשות את הבדיקה ועכשיו אני לא יודעת עם יהיה לי אומץ בכלל לקחת את התשובות וכן את הלקח שלי למדתי ובגדול והלוואי וימצאו תרופה לזה שכל אלה שחולים יהבריאו ואני באמת מאחלת לכולם שיהיה רק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי שום קשר,
קובי14/01/2009איך את לאחר תאונת הדרכים?? חוץ מהאבחון ההוא, שלא הצלחתי אגב להבין מה זה בדיוק ארטרופיה או איך שלא אומרים את זה, הכל בסדר??
דנה14/01/2009עכשיו ברוך השם בסדר תודה אטרופיה זה מהשו במוח שזה בדרך כלל אופייני לזקנים ועם זה נמצא אצל צעירים זה לא נורמלי לפי מה שהבנתי מהרופאת משפחה שהלחיצה אותי שזה תסמין לאיידס אבל אגב ברוך השם הגעתי לנירולוג מומחה וכשהוא ראה את 2 הדיסקים שלי של הסיטי הוא אמר שהכל תקין ושאין לי בכלל אטרופיה זה טעות של הרופא שרשם לי כזה דבר אז ירד לי אבן מהלב שזה כבר טוב אבל כשנכנסתי לאתרים וקצת קראתי על איידס אז אין ספק שהמודעות שלי עלתה בנושא ועכשיו זה גורם לי לחשוש למרות שאין את האטרופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי חשוב תקרא
דנה14/01/2009קראתי בגוגל אני לא זוכרת איפה בדיוק על מישהו בגרמניה חולה איידס שהשתילו לו מוח עצם והאיידס נעלם לו לפי המחקר שהם עשו התברר שיש כאלה שהגוף שלהם לא מקבל את הנגיף עד כמה נכון אין לי מושג אבל ראיתי שהתעניינת על לימודים בתחום אז תנסה לחפש זה נשמע מעניין הלוואי ובאמת יהיה מהשו שיוכל לרפות את כל אלה שחולים והלוואי על כולם שבכלל לא יהיה להם את הנגיף הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מכיר את המקרה הזה
קובי14/01/2009תודה על ההפניה, אבל אני רק מתעניין. לא מעבר. אם אני רק רואה טיפה דם אני מתעלף :-) אבל תבטיחי לי דבר אחד, שאיך שאת מקבלת תשובה שלילית את מפסיקה לחפש חומר על איידס וכו'......... אני מבין את ההתעסקות שלך עכשיו כי גם אני הייתי ככה, אבל אח"כ את פשוט שוכחת מהכל ונזהרת בעתיד? OK?? (וזה נכון גם לגבי חסוי שבטח קוראת גם את ההודעה הזו) ושמח לקרוא שאין לך ארטו... מה שזה לא יהיה. את צעירה וצריכה להנות מהחיים!! זה הזמן! תמיד פה בשבילך, קובי.
דנה14/01/2009כן אני מבטיחה אני חייבת לחזור לחיים נורמלים אבל עד שהתשובה לא תיהיה זה לא יקרה וכמו שאמרת מי כמוך כבעל נסיון יודע יותר טוב וכן אני גם מקווה גם בישבל חסוי שברגע שתקבל תשובה שלילית תפסיק להתעסק בזה ותחזור לחיים נורמלים ורגילים בעזרת השם שה תשובות של כולם יהיו תקינות ואני גם מאוד מקווה גם לגבי התשובה שלי בעזרת השם אני מתה מפחד ואגב זה שאתה מכיר חח מראה שגם אתה חרשת טוב מאוד את כל הנושא באינטרנט ועוד מהשו ממש טוב שאתה כאן אתה ממש מאוד חח לפחות עם הרופאים לא עוני אז יש אותך ועוד נושא שלא שייך אני חושבת שצריך להגביר את המודעות לאיידס כבר מהתיכון שככה אנשים יזהרו ולא יצטרכו להגיע למצבים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת לגמרי
קובי14/01/2009המודעות על הפנים, הרבה בעיקר הסטיגמות שיש על המחלה הזו. כל מי ששומע איידס ישר חושב מוות, במקום שהמחשבה הראשונה תהיה איך להימנע... עוסקים בתוצאה במקום במניעה. ואגב היום איידס כבר לא שווה מוות אוטומטית! כך שגם אין מודעות למניעה וגם אין הבנה של המחלה.. חבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
דנה14/01/2009באמת חבל שככה זה והסטיגמה שנוצרה ולמה לא חושבים איך למנוע אני חושבת שעם המודעות הייתה גבוה ואת כל החומר שקראתי באינטרנט על איידס היו מלמדים בבית ספר אצל בני נוער מתבגרים היה אפשר למנוע הרבה מקרים ואז ככה גם אף אחד לא היה נכנס ללחץ כי הוא יודע שהוא נזהר לי לדוגמא לא היה מידע ולכן לא נהגתי הכי בזהירות היום אני יודעת שאני יהיה הכי זהירה בעולם וחשוב לי שככה זה יהיה אצל כולם שאף אחד לא יצטרך להגיע למצבים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ..
ד''ר דניאל אלבירט26/01/2009הפתרון ללחץ הוא בדיוק מה שעשית כאן דברת וחחלקת עם אנשים אחרים - אין קסם אחר.
לגבי קיום יחסים לא מוגנים עם נשא או חולה - אז נכון שהסיכון נמוך להדבקה ביחסים חד פעמיים ! לגבי יחסים נרתיקיים עם נשא הסיכון של האישה הוא עד 1 ל 1000 אבל מכיוון שמדובר בהדבקה במחלה כרונית זה נחשב בהחלט סיכון גבוה. לכן אני ממליץ, כמו תמיד על שימוש בקונדום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור דניאל
דנה27/01/2009קודם כול אתה צודק לחלוטין תמיד צריך להיזהר אבל מכיוון שהיה לי חוסר מודעות לחלוטין הטעויות כבר נעשו ואני בלחץ נוראי עשיתי בדיקה ועד עכשיו גם לא הלכתי לקבל את התשובה מכיוון שאני פוחדת האומץ היחידי שהיה לי זה להתקשר אבל סירבו לתת לי בטלפון פרטים האם יש עוד דרך כלשהי חוץ מהבדיקה ששנורא מלחיצה אותי לדעת אגב רשמת שבקיום יחסים נרתיקיים הסיכון במגע חד פעמי 1 ל-1000 זה משנה עם הגמירה הייתה בחוץ או בפנים? ועוד שאלה מה הסיכויים להידבקות בקיום יחסים של כמה פעמים? ומה הסיכויים להידבקות במין אנאלי חד פעמי? עוד שאלה אחרונה האקס שלי היה מתגרד הרבה ולפעמים היה מתנפח לו הידיים זה תופעה של איידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בלשון - קרוב ללועחרדה13/01/2009
שלום, רציתי לדעת האם כתמים אדומים קנטנים המופיעים על הלשון (רק בסמוך ללוע) יכולים להעיד על הידבקות ? האם יש קשר לדלקת גרון ללא כל קשר לנגיף ? (מכיוון שחליתי בדלקת גרון). לצערי, הבנתי שגם דלקת גרון קשורה לנגיף (אנא תקנו אותי אם אני טועה). מעולם לא הייתי לחוצה יותר :(( אני מפוחדת עד אין קץ ! אודה לתשובה מהירה ! המודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא ענה... ? :(
חרדה14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת יקרה
קובי14/01/2009אני חוזר על מה שאמרתי בהודעות קודמות שלי פה בפורום - קראתי לא מעט פורומים ואתרי אינטרנט בנושא איידס בעקבות שטויות שאני עשיתי, ואני משער שגם את, כמו כולם למעשה, מחפשת כל בדל ושביב של מידע... אבל גם את בטח הבנת שאין סימפוטמים ברורים ומוגדרים לאיידס, ויכול להיות שיהיו לך את כל התסמינים שרשומים ברשימה הלא מחייבת (!!!) של תסמיני היבדקות, ומצד שני יכול לחיות אדם כמה שנים טובות בלי לדעת בכלל שהוא נשא של הוירוס... כך שלמרות הרצון הטוב, גם לא הרופאים יוכלו להגיד לך ב-100% כאן בפורום אם זה איידס או לא. הדרך היחידה היא לגשת ולהיבדק, ועד אז להוריד את מפלס החרדה כי חבל על ההרס שאת גורמת לעצמך ולעצבים שלך. גדלותך תהיה בזה שתיגשי להיבדק, תחכי לתוצאות ותודיעי לנו כאן בפורום שיצא שלילי. פה בשבילך. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
אירה23/01/2009אני ממליצה לעשות בדיקת איידס ולסגור את הסיפור! לפי התאור שלך אף אחד לא יוכל להגיד לך כלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים בלשון..
ד''ר דניאל אלבירט25/01/2009כתמים בלשון וכאבי גרון הם סמנים למיליון מחלות, לעתים איידס בשלב החריף, כשבועיים לאחר הדבקה , יכול לגרום למחלה וירלית סוערת כולל פטרת בלשון וכאבי גרון.
הסיכוי שזה מה שאת מתארת - אפסי. אם יש סיבה לדאגה אז נא גשי להבדק כחודשיים מאותו ארוע חשוד כמדביק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מודאגת מאודדנה11/01/2009
לפני 3 חודשים עשיתי תאונת דרכים עשו לי באותו יום של התאונה סיטי בראש ויצא תקין מאז התאונה יש לי סחרחורות ודקירות בראש מאחורה מדי פעם לא רציני הנירולוג אפנה אותי לעשות שוב סיטי מכיוון שלפעמים רואים את הפגיעות רק לאחר 3 שבועות בסיטי השני יצא שיש לי אטרופיה קורטיקלית מעבר למצופה ביחס לגיל בחתכים הגבוהים והם רשמו להמשך בירור כולל שלילת hiv מכיוון שלא הבנתי והיה זמן עד לנירולוג הלכתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי הפנייה לבדיקת איידס אמרה שזה תסמין לא הלכתי לבדיקה מאותו יום אני בלחץ כשחזרתי לנירולוג הוא אמר שזה יכול להיות עוד הרבה דברים אבל לעשות בכל מקרה את הבדיקה ואפנה אותי לבית חולים הדסה ששם הם מתמחים ויחליטו לאיזה בדיקות לשלוח אותי אני ממש בלחץ קיימתי כמה פעמים יחסים לא מוגגנים וגם מין אוראלי ואני מתה מפחד לעשות את הבדיקה כי אני מפחדת מהתשובה ועכשיו אני חוששת גם לחבר שלי עד כמה נראה לך שיש קשר בין האטרופיה לאיידס אגב אני בת 23 עם זה משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירה
חסוי12/01/2009אני מבינה לליבך, אם הייתי יכולה לחבק אותך רק כדי להרגיע ואפילו במעט הייתי עושה זאת. אני גם עוברת את אותו הדבר, אחד לאחד. אולי זה יעזור לך לדעת את זה. החרדה המטורפת הזו היא בלתי נשלטת ואנחנו חייבות להכיר בה. כמו כן כדאי להכיר בעובדה שאת מוקפת אנשים שאוהבים אותך . מכל הלב אני מציעה שתקחי כמה נשימות עמוקות, תגשי לאדם הכי קרוב אלייך שאת הכי סומכת עליו ומהווה לך משענת ותבקשי שיגש איתך לבצע את הבדיקה ויהיה איתך בכל שלב- גם כשלוקחים לך דם וגם כשאת הולכת לברר את התשובה. תבררי במרכז כמה ימים לכל היותר מקבלים תשובה, זה גם מוריד את מפלס החרדה במעט. כל המחשבות והסרטים מה שנקרא עוברים ועברו לעוד המון אנשים בראש, ובגלל שאת מודעת עכשיו תהיי חזקה ואל תחיי באי וודאות, כי כמו שאת יודעת זה בלתי אפשרי. בעזרת השם הכל יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה12/01/2009ממש תודה אני מקווה שיהיה בסדר אני מפחדת לעשות את הבדיקה פוחדת מהתשובה בעיקר בגלל שלא נזהרתי ועוד יש לי עכשיו תסמין שהרופאים אומרים שקשור לאיידס מפחדת מהתשובה לא מסוגלת מה אני יעשה? ועוד יותר חוששת לחבר שלי אני מאחלת לך בהצלחה ושבעזרת השם יהיה בסדר למה הרופאים כאן לא עונים על השאלה שלי יכול להיות שהייתי צריכה לפנות לרופאים את התשובה? איך זה עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד הרופאים כל יום באתר
קובי12/01/2009ולכן ייתכן שרק אחרי כמה ימים הם רואים את ההודעה. אין לי ספק שהם יתייחסו להודעה שלך. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה12/01/2009אני מקווה אני ממש בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
חסוי12/01/2009אי וודאות זה אחד הדברים הגרועים ביותר, ככל שאנחנו יודעים ומבינים יותר יתכן שגם ננהג יותר בהגיון, גם במצבים הכי קשים שאנחנו יכולים לתאר לעצמנו. כן וזה באמת מציק שלא עונים,אבל הם לא מקור הידע היחיד, אין כמו לגשת לרופא פנים מול פנים ולשאול את כל השאלות המציקות, גם אם זה דורש ממך לעצור הכל בחיים כרגע ולדאוג לסדר את מה שעובר בראש. אנחנו מנסים להאחז בכל פיסת מידע ותמיכה.ואני בטוחה שהוא יחזק אותך לגשת ולעשות את הבדיקה, זו הדרך, וגם אני מחזקת אותך, אין מושג למי שלא עובר את זה כמה זה קשה כשמציבים בפניך את האפשרות הזו ,היחידה, וכמה זה קשה לשמוע שבסופו של דבר שזה מה שנותר לעשות . קחי לעצמך את הזמן שאת צריכה כי לפעמים צריך שהנפש גם תהיה חזקה,אל תשארי לבד ותשתדלי, ואני יודעת כמה שזה בלתי אפשרי, אבל תתעלי על עצמך, לנסות לא לחשוב על ההמשך, אלא לעבור צעד אחר צעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
דנה13/01/2009כן את צודקת זה מה שאני יעשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי אני שמחה
חסוי13/01/2009בעזרת השם הכל יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעזרת השם
דנה13/01/2009גם לך ולכולם שיהיה רק בשורות טובות ושהבדיקות יצאו לכולם רק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מאוד בבקשה עזרהחרדה11/01/2009
שלום ד"ר. לפני כ10 ימים עשיתי סקס לא מוגן. הייתה חדירה מלאה עם קונדום, אך הוא חיכך את איבר מינו בפי הטבעת ובפתח הנרתיק שלי ללא קונדום. הוא גם גמר, אך לאחר 20 דקות חיכך שוב את איבר מינו בשלי אך ללא חדירה. הגרון התחיללכאוב לי ובלוטות הלימפה כואבות לי מאוד. כמו כן התעלפתי במקלחת , אני מרגישה חולשה. אני מאוד חרדה וחוששת שנדבקתי מאידס. עשיתי בדיקה שבוע לאחר המקרה ויצאתי שלילי. אני יודעת שאני צריכה לחכות חודשיים. אני כבר מדמינת שהחיים שלי נגמרו. חבר שלי הסכים לבצע בדיקת איידס, הוא שכב עם כמה נשים, אני חוששת שיש לו איידס. ....אנחנו רק חודש ביחד. האם אני צריכה לחשוש מאיידס לפי התסמינים. אני פשוט לא יכולה לתפקד מאז המקרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה יקרה..
קובי12/01/2009את מוזמנת לדפדף אחורה ולקרוא תגובות קודמות שלי... להיבדק זה תמיד טוב, אבל אם הבחור מסכים להיבדק אז זה די מכסה אותך לא?? מה גם שמהתיאור שלך קשה לי להאמין שהייתה חשיפה כלשהי. בהצלחה, קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לקובי
חרדה12/01/2009אני מקווה שאתה צודק קובי ואני לא חולה באיידס.... אני צריכה להמתין עוד חודש ... אני מקווה שאין לחבר שלי איידס, מאוד מקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוחני שיהיה בסדר
קובי12/01/2009חודש סבלנות, בדיקה והכל יתברר שבסדר... להבא, שני בני הזוג צריכים לגשת ולהיבדק יחדיו, ומשהכל בסדר אז אפשר לחגוג! :-) רק להיזהר מהריון לא רצוי חחח קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לקובי
חרדה12/01/2009תודה קובי על תגובתך. אני מקווה שאכן יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאמא10/01/2009
בעקבות השאלה של אמנון כאן בעמוד - הילד שלי ננשך עד זוב דם לפני חודש בגן. עד כמה אני צריכה לחשוש מאיידס או מצהבת C? (אם זה משנה לסטטיסטיקה - הילד שנשך יליד הארץ ואמא שלו ילדה לאחרונה בלידה רגילה כך שאני מניחה שלפחות לא ידוע להם שיש להורים משהו. יש לו אח בן 8 - כך שאני מניחה שאם היה משהו במשפחה היו מגלים את זה) הילד הזה נוהג לנשוך - הוא יכל להידבק כך ולהדביק את בני? תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
אמא10/01/2009השאלה שהלחיצה אותי - מפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר, אני רק שאלה :-)קובי09/01/2009
אז כמו שהבנתם, נבדקתי והתשובה יצאה שלילית. אבל, מאז התחלתי להתעניין ולהעמיק בתחום - והשאלה שלי היא דווקא לגבי רופאים, מהי ההתמחות הנדרשת כדי לעסוק במחלות כמו איידס? וירולוגיה? מיקרוביולוגיה? כמה שנים לומדים את זה? קוראים ספרות בנושא? יש כאלו קורסים באונ'?? לצערי לא אלמד כבר רפואה (רק מלראות דם אני מתעלף), אבל בהחלט מעניין איך מגיעים למומחיות בתחום... ואם כבר, ממשיכים לחקור את התחום? כמה מרכזים יש בארץ שעוסקים ממש בתחום האיידס? האם כדי להיות חוקר צריך ללמוד תואר לרפואה (שאלה רטורית אני מניח) אשמח מאד לתשובות מנהלי הפורום. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה מחקר ואיידס
ד''ר ננסי אגמון לוין10/01/2009בכדי להיות מומחה ברפואה איידס - יש קודם לכן להשלים שתי התמחויות מלאות:
הראשונה ברפואה פנימית או ברפואת ילדים.
והשניה באימונולוגיה קלינית או במחלות זיהומיות.
בכדי לעסוק בחקר האיידס - יש להיות מדען.
מדענים בתחום הגיעו מתחומי הביולוגיה/וירולוגיה/אימונולוגיה ו/או רפואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בבקשה תשובה דחוףףףרויטל08/01/2009
שלום ד"ר , האם בזמן שהגוף מייצר נוגדנים מרגישים משהו? אני מרגישה בשבועיים האחרונים כאבים וזרמים בגוף. זה קשור אולי לזה שהגוף שלי מייצר נוגדנים??? שכבתי לפני חודש עם מישהו בלי קונדום. בבקשה תשובה דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
קובי09/01/2009הדרך היחידה היא להיבדק... גם אני עברתי את אותה חוויה, הרגשות מזויעות, כאבים משונים - אבל הכל היה מהחדרה והסטרס שנכנסתי אליהם. אפשר להידבק באיידס ולא להרגיש כלום במשך שנים. צר לי אבל זו האמת... ושוב, אני מבין את המצב בו את נמצאת, אין עם מי לדבר (זה הכי סיוט!), ורצים סרטים בראש. אני אזרתי אומץ והלכתי להיבדק. אין דרך אחרת. להבא לומדים את הלקח - קונדום ! אם תרצי לדבר, בדיסקטיות מוחלטת, אהיה פה בשבילך. פלמוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה תשובה מהד"ר
רויטל09/01/2009קודם כל קובי תודה על תשובתך...אבל אשמח לקבל תשובה מד"ר דניאל/ננסי מכייון שלדעתי זו שאלה רפואית. ושוב קובי תודה רבה ואני שמחה שיצאת שלילי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייצור נוגדנים....
ד''ר ננסי אגמון לוין10/01/2009רויטל שלום,
התשובה שלילית לחלוטין כפי שאת לא מרגישה שאת מייצרת כדוריות דם אדומות או לבנות כך אינך מרגישה שגופך מייצר נוגדנים - דרך אגב הוא מייצר נוגדנים כל הזמן ונוגדנים כנגד הנוגדנים וכך הלאה.
התחושות שלך קשורות לבעיה אחרת או לחרדתה.
עליך להמתין עוד חודש ולהבדק בELISA - בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אני צריכה תשובה, אני מפחדת!חסוי08/01/2009
אמרו לי מהוועד למלחמה באיידס במין אוראלי הרקמה בפה היא מאוד עדינה ויכולה לספוג את הנגיף גם בלי שיהיה פצע ואפילו מספיק שהוא יכנס לגוף בגלל הבליעה, וחלק אומרים לי שהסיכוי להדבקות מבליעת זרע היא אפסית ובכלל לא פרקטית, אני כבר לא יודעת מה לחשוב, תעזרו לי בבקשה, כי רק עוד 3 חודשים אני יכולה לעשות בדיקה ועד אז אני פשוט מתחרפנת! [הכוונה היא שהגבר נשא והאשה לא והיא בולעת את הזרע]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
קובי09/01/2009כמו שכתבתי למעלה, גם אני עברתי סיטואציה לא נעימה (סקס לא מוגן! כמו שאומרים כשה.. עומד, הראש בתחתונים) בכל מקרה, הדרך היחידה אם זה ממש ממש מציק לך היא להמתין את הזמן הדרוש ולהיבדק (קומבו או בדיקת אליזה).... אבל !! וזה האבל הגדול, בתור מי שחרש את האינטרנט בגלל הסטרס שהוא היה בו (שאגב זה דבר גרוע, אבל הנה אני כאן אפילו אחרי התשובה השלילית), הסיכוי להידבק בצורה כזו הוא באמת באמת אפסי. הוועד אומר את התשובה שהוא צריך להגיד כי מתפקידו להסביר ולמנוע, ואני לא מבקר את זאת, להיפך, צריך לגרום לאנשים לחשוש (ולא כמוני שפשוט היה אדיש למה שהוא עושה). כמעט ואין מקרים בספרות הרפואית של סקס אוראלי שהוביל לאיידס. המנהלים של הפורום אולי יחלקו עליי. לטעמי, הסירי חשש מליבך, מנעי חרדות, ולכי להיבדק כשיגיע הזמן אם זה ימשיך להציק לך. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לקובי
חסוי09/01/2009קודם כל תודה, האמת שכל מה שאמרת נכון גם לגביי. אני בחורה מאוד אחראית והייתי בטוחה שאני יודעת הכל. האמת שהחרדה פוגעת לי באיכות החיים, שלא לדבר שזה מלווה באכזבה גדולה לגבי אותו בחור שיצאתי איתו והקשר נגמר בגלל שביקשתי שנעשה יחד בדיקה ולדעתו הצבתי אולטימטום ונתתי לו יותר מדי קרדיט וחשבתי שהוא חכם יותר מזה, למרות שהוא טוען שאין לו כלום והוא מגן על עצמו. אני לא מפסיקה לשחזר את כל מה שהיה ועדיין זה מפחיד כי לך תדע.. וכן אני יודעת שהפיתרון הנכון זה להמתין ולעשות את הבדיקה ולהפסיק לחיות באי הוודאות. אני מקווה שיהיה טוב בעזרת השם גם לי ולך ולכל מי שחרד והלוואי שכולם ישמרו על עצמם. פשוט אני שואלת את הדר' את זה מפני שחשוב לי לשמוע מה הוא אומר, אולי אני אוכל להיאחז בזה עד לזמן של הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
קובי09/01/2009אין כמו לקבל תשובה מגורם מוסמך, וכשהרופאה שלי אמרה לי שלילי רציתי לחבק אותה הכי חזק בעולם. מצד שני, גם מנהלי הפורום פה יסכימו איתי שאין תחליף לבדיקה (זה גם רשום ככלל של הפורום). כל מילות ההרגעה יתמכו ברגעי החרדה (שאני יודע, הם כל דקה ושנייה, למרות חוסר הרציונליות שבדבר), אבל הן לא יהוו תשובה סופית...... בע"ה, בטוחני שהתשובה תהיה שלילית. תנסי להעסיק את עצמך על מנת למנוע מהמחשבות להשתלט.. לעבוד, לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט בנושאים אחרים (!!).. כנראה שמרוב ביטחון שאתה הבחור הכי הכי הכי אחראי בעולם, עשיתי שטות שנכנסתי אליה במודע. היום אני יודע הרבה יותר על עצמי, ומבין שצריך להיזהר מאותו ביטחון מדומה (מה גם שהסקס היה ממש אבל ממש גרוע חחחח )... מקווה שעזרתי ולו במעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי עם נשא.
ד''ר ננסי אגמון לוין10/01/2009הסיכון למגע מיני אוראלי אחד עם גבר שהוא נשא נגיף האיידס הוא בערך 0.06% וזה כמובן משתנה מאוד בהתאם למצבו של הנשא, ולמדדים אחרים.
עדין ולמרות שמין אוראלי עם "בליעת המוגמר" אינו מומלץ כלל, הסיכון נמוך מאוד.
האם בן הזוג הוא אכן נשא -
לכל האחרים שקוראים מדור זה, במידה והיה מגע מיני לא מוגן עם נשא - יש לפנות מיד !!!! תוך שעות עד 24 שעות לאחד ממרכזי האיידס לקבל ייעוץ, לא תמיד צריך טיפול אבל תמיד צריך ייעוץ
והערה אחרונה-
לא הבנתי מדוע את צריכה לחכות 3 חודשים - 8 שבועות מהמגע המסוכן מספיקים לחלוטין.
ספרי לנו שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר' ותגובה לקובי-אנא התייחסו!
חסוי11/01/2009קודם כל דר' אני מבקשת,אפשר לאמר מתחננת לתשובה מפורטת כי עד עכשיו לא קיבלתי: לדעת האם זה נכון שהרירית באזור חלל הפה יכולה לקלוט את נגיף האיידס [מזרע] גם מבלי שיהיה פצע פתוח? והאם בבליעת הזרע לגוף עצמו קיימת סכנת הדבקות? וקובי, כל מילה שרשמת מתארת במדוייק את מה שאני מרגישה, דע לך שזה עוזר מאוד ואני יודעת שרק תוצאות הבדיקה יסיימו את הפרשה. האמת שאני משתדלת לתפקד כמו שצריך אבל אני כבר לא אני ורק המצב הזה קשה מאוד. ולכן אני מתעקשת על פיסת מידע שתנסה להרגיע אותי כי בכל אופן חודשיים זה המון זמן.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קובי12/01/2009סורי שלקח לי זמן להגיב, עמוס בעבודה עד אין קץ כרגיל, ומוצא זמן רק עכשיו עם הצהריים מול המחשב. אני מבין את החששות שלך ואת הבלבול שנוצר. שוב, חשוב שתביני שהתשובה שניתנה לך היא מחויבת המציאות - הסיכוי קיים. אין כן או לא, לפחות עד לבדיקה. מה הסיכוי? רשמה לך הד"ר - 0.06 אחוז!! הסיכוי כל כך אפסי שבאמת באמת אין מקום לדאגה שלך. העולם מלא בכל כך הרבה צרות ובעיות אחרות שאנחנו צריכים ומנסים להישמר וצריך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה. תחשבי, שבניגוד אלייך לי היה סרט רע מאד כי היה מדובר בחדירה מלאה והכל.... יחד עם זאת, ניסיתי להתגבר על המועקה והכל, ונכון לא ישנתי טוב בלילה וקמתי כמו זומבי לעבודה, אבל אין ברירה. לפחות תחשבי על זה שלמדת לקח להבא ויותר לא תתני בחיים לסיטואציה שכזו לחזור על עצמה... נכון שכבר יותר מעודד?? תהני מהחיים, לא יקרה לך כלום מהמקרה הזה, תשכחי ממנו, תבלי, תחשתחררי, תיבדקי להפיג את החשש הקל שבקלים והכל יהיה בסדר! תמיד כאן בשבילך. קובי.
חסוי12/01/2009תודה קובי על ההתיחסות.אתה לא חייב לעשות את זה אבל בכל אופן בוחר להקדיש מזמנך ולהועיל לאחרים. אני אשתדל לזכור את מה שאתה אומר ובאמת אקווה לטוב. בכל אופן אני מאחלת לך הצלחה ,בריאות ואושר בכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץץץץאיתייי08/01/2009
השאלה שלי היא כזאת עשיתי סקס עם קונדום ולא גמרתי בו לפני שהזונה הורידה לי אותו הסוף של הקונדום היה רפוי כזה ונוטה הצידה וקצת בחוץ זה בסדר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקונדום צריך להיות שלם.
ד''ר ננסי אגמון לוין10/01/2009לא הזוית חשובה אלא השלמות, באם הקונדום נקרע המגע לא מוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מעשית היו הדבקות מנשיכה?
אמא10/01/2009האם היו הדבקות של איידס וצהבת C כתוצאה מנשיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיכהאמא08/01/2009
מישהו נשך אותי ברגל וירד לי דם האם יכול לעבור כך איידס? הפטיטיס? אם לא - מדוע יש סיכון בנשיקה צרפתית עם נשיכה? מודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיכה ואיידס
ד''ר ננסי אגמון לוין10/01/2009
בחלל הפה בדרך כלל אין דם והרוק אינו מדבק ולכן באופן תאורטי גם נשיכה לא אמורה להדביק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מעשית היו הדבקות כתוצאה מנשיכה?
אמא10/01/2009האם היו הדבקות של איידס וצהבת C כתוצאה מנשיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי עם אישהאלמוני מודאג07/01/2009
שלום רב. קיימתי מין אוראלי לא מוגן עם נערת ליווי. היא החזירה טובה אבל עם קונדום. רציתי לדעת מה הסיכון לחלות באיידס מהאקט המדובר בהתחשב בעובדה שהייתי מעט חולה ומשתעל ויכול להיות שנימים בגרון שלי היו פגועים. האם זה משנה? וכמה זמן אני צריך לחכות לפני שאפשר להיבדק אם יש צורך? אני על קוצים ומחכה לתשובה. תודה מראש, אלמוני מודאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אלמוני מודאג07/01/2009אני יודע שהאקט היה טיפשי אך גם חד פעמי. זה לא משהו שעשיתי אי-פעם ולא מתכוון לחזור על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםחן05/01/2009
לאחר כמה זמן ממגע לא מוגן ניתן לעשות בדיקת דם פשוטה בכדי לבדוק הדבקה באיידס? כיצד עושים זאת דרך קופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קובי09/01/2009יש שתי אפשרויות - האחת בדיקת קומבו שניתן לבצעה תוך 10-14 ימים מיום המגע המוגן, אבל היא לא נותנת תשובה של 100% ודאות, והיא גם עולה כסף במרכזי הוועד. השניה - בדיקת דם בקופ"ח לאחר חודשיים - שלושה, אפשר לבקש מהרופא המטפל. או בדיקת דם אנונימית במרכזי הוועד (אפשר לחפש בגוגל),, אחרי חודשיים - שלושה. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמונה שבועות
ד''ר ננסי אגמון לוין10/01/2009ניתן לפנות בבקשה לרופא מטפל או לכל אחד ממרכזי האיידס על פי ימי הקבלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)