פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    ליאת
    02/07/2010

שלום אני בת 18 ואני בתולה. אף פעם לא נימשכתי רק לגברים או רק לנשים זה תמיד היה גם וגם. אפילו בפנטזיות המיניות שלי היו על נשים ועל גברים בנפרד ולעיתים ביחד. אין לי חבר אני מפחדת שאני יגלה שאני לסבית...והאם בכלל אפשר לדעת שאני לסבית או לא לפני קיום יחסי מין?? תעזור לי בבקשה אני לא יודעת מי אני ואיך לגלות זאת...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• לא יודעת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/07/2010

אין שום סיבה שתדעי. זיכרי את בת 18 בתולה וכל חיי המין הם עדיין לפנייך.
    אם לתת עצה תשארי יפה וצעירה לתמיד. לפחות תרשי לעצמך לבחור כל זוגיות לגופו של קשר .אל תצפי שהדברים יהיו מוחלטים.
    העיקר לפחד במידה שלא תמנע ממך היתנסות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיכל
    01/07/2010

שלום,
    אני בת 25 וכבר 6 שנים באותה זוגיות עם בחור שאני מאוד אוהבת. הבעיה שמעולם לא נהנתי ממש בזמן ששכבנו, ניסינו כל מיני דברים ואני פשוט לא מצליחה להנות. בשאר תחומי החיים אנחנו הכי פתוחים אחד עם השני, מדברים על הכל ומאוד מאוד אוהבים. רק הנושא הזה אנחנו לא מצליחים לפתור...מה אפשר לעשות? יכול להיות שמצד אחד אני מאוד אוהבת אותו אבל מצד שני לא נמשכת אליו?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/07/2010

שאלתך פותחת תח לשאלות עליך ועל מיניותך.
    האם היה לך קשר מיני מענג עם מישהו/י אי פעם? אולי מיניותך היא בינך ובינך?
    אם אף פעם לא התנסית בקשר מיני מספק עם מישהו אזי יש אפשרות לפתח את מיניותך בתהליך של קשב פנימי והתפתחותי.
    אם נסיונך המיני האישי מראה לך שעם אחרים זה טוב ואיתו לא אזי יש בעיה אחרת לפניך.
    רוצה להידבר עוד מיסרי פרטים עליך.
    להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירוס מרצון - משבר בזהות המינית
    זקוק לעזרה
    01/07/2010

צהרים טובים דוקטור,

אני בן 27, משכיל, מבוסס נמצא בזוגיות קרוב ל-9 שנים, אך יש לי בעיה חמורה שאני שומר אותה כבר זמן רב.

אני נולדתי כזכר, אך איני מעוניין להישאר כך, והדבר מטריד אותי ומפריע לי מאוד. עד כדי כך שניסתי לפצוע את האשכים שלי (משהו שטחי ולא רציני). מכל מקום עד כאן לכאורה, זה נראה פשוט וההמלצה של כל אדם שהיה מקשיב לי היתה לפנות לייעוץ פסיכולוגי/פסיכאטרי לצורך גיבוש תהליך לשינוי מין לנקבה....אלא שאני מרגיש שאני לא מעוניין להפוך לאישה(לא באופן מושלם, לפחות), רק להסיר מעליי את העוול הנורא הזה שנקרא אשכים ופין. פשוט לא מעוניין בזה. ובשנים האחרונות זה נטל קשה מנשוא.

יצוין, כי בשיחה שערכתי עם הקרובים לי ביותר לא זכיתי לאהדה. הרצון שלי להסיר את סימני הזכרות שלי מחריד את רוב האנשים ששוחחתי עימם, והם לעגו לי וחשבו שאני מתבדח. איני חושב שאני זקוק לפסיכולוג או שאני סובל מהפרעה כלשהי. פשוט חושב שהכי טוב עבורי זה להסיר את הפין ואת האשכים . קראתי שיש עוד כמוני ברחבי העולם (סירוס מרצון, שלוות הסריס - הם מתכנים בכל מיני כינויים).

מכל מקום, עם כל הבעיות החברתיות אני אצליח להתמודד. אני די חברותי ומאוד חזק נפשית. הבעיה שלי היא למצוא רופאים ופסיכולוגים שיסכימו ללוות אותי בתהליך הזה. יש לך מושג מאיפה אני מתחיל? מי יכול לסייע לי?

אני חושש שבהעדר מענה הולם לבעיה זו, מצבי המיני והנפשי יפגעו משמעותית וכבר כעת אני נמצא בירידה משמעותית במצב הרוח ובחשק המיני בשל סיבות אלו

אשמח לקבל תשובה

א.

הוספת תגובה

• מקווה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/07/2010

אתה בקשר זוגי ממושך. דחייתך את סימני זהותך המינית הגנטית מובהקת. אתה מתנסח בבהירות. כדי שבמדינה שלנו רופא מנתח יסכים לכרות את אשכיך במערכת הרפואה הציבורית מתחייבת הערכה פסיכיאטרית . הסכמתך למחות את זכר זכרותך .מחייבת הערכה מיקצועית ואישור מערכתי.
    לצערי אין ליחיד זכויות לכריתה עצמית של אשכיו בלא לסכן את חייו.
    ראוי לך להתייעץ עם פסיכיאטר מיומן שייתן לך תעודת תקינות.
    אני מתקשה להתעלם מזוגיותך הממושכת. מה היא אומרת על מה שאתה מתכנן למנוע ממנה.
    יתכן וקשר ראוי עם איש מקצוע יועיל בליווי שלך בתהלך האובדני של של זכרותך. וגם אולי המשפחתי שיכיל מצוקתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    חני
    29/06/2010

שמתי לב שבמהלך יחסי מין אני ממש אוהבת להיות זו ששולטת. ז"א שאם בן זוגי מנסה הוא ליזום או לקבוע מה יהיה םשוט עובר לי החשק. הייתי רוצה לדעת האם זו נורמלי שאני ככה? הוא חושב שזה ממש לא אמור להיות ככה.

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• חני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/06/2010

לא חשוב מה נורמאלי . זה בן הזוג שלך.
    את נהנית לקבוע את הקצב התנוחה והשליטה במצב.
    כדאי לו ללמוד להתמסר לשליטתך המינית. לחלוק איתך את העונג שבהיות נשלט.
    אם תשתפו פעולה עשוי להיות שגם הוא וגם את תמנפו את הזוגיות שלכם ותלמדו ל"העשיר" זה את זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    בן 18ו 1/2
    25/06/2010

תמיד נמשכתי לנשים אך הייתה לי בעיה שנמשכתי לאבר מין הגברי, בגיל 16 התרחש בי שינוי והצלחתי להתגרות גם מאברי מין נשיים התשוקה לעברי מין זכריים פחתה אך עדיין נשראה, בזמן האחרון אני מרגיש שאני מתגרה יותר מאברים גבריים מאשר נשים אני לא מבין מה קורה?(כול יום מצב-רוח אחר)
    בנוסף מאז שהתחלתי לצפות בנשים (16)המשיכה שלי לצפיה בזיון היתה ממש חלשה, יכולה להיות סיבה לכך?
    זה נראה לי מוזר להמשך לנשים אבל אבל מצד שני גם להמשך לשום דבר חוץ מהזה של הגבר
    אני לא רואה את עצמי בתור הומו
    להתנשק אם גבר נראה לי מגעיל
    רציתי לדעת אם עדיין בגיל כמעט 19 (למרות שאני נראה כמו 16 ואני לא מפותח מינית במיוחד)אפשר להשתנות?

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• בן 18 וקצת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/06/2010

אתה מספר למה אתה נמשך. לא ברור לי אם מימשת את ההימשכות הזו ? אולי אתה עדיין מתגרה רק בינך ובין ידך.
    אתה צופה ונמשך?.
    מה אם אתה מתנסה? מה קורה לך אז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול
    משה
    24/06/2010

אני לא יודע מה קורה לי ביום יומיים האחרונים מציפה אותי המחשבה לגבי הזהות המינית שלי פשוט בסוג של לופ טורדני אני ממש נימשך לנשים והייתה לי חברה גם שנה וחצי ומלבדה מיגוון מערכות יחסים של סקס ושאני מנסה לדמיין את עצמי אפילו מתנשק עם גבר זה גורם לי סלידה אבל בכל זאת משהו בתוכי ניכנס ללופ כזה שלא נותן לי מנוח בעברי היה לי סטיה לנשים מבוגרות ממני שפשוט עם הזמן עברה אולי זה עוד משהו כזה חולף בכל שנותי יצא לי ממש לאונן מול פורנו של בנים אולי פעמיים בחיי ליפני שנתיים שלוש אבל ביום יומיים האחרונים נהייתי אובססיבי לגבי השאלה הזאת האם זה נורמלי ומה זה מעיד עלי?6087

לקביעת תור
    סגירה
    בלבול

הוספת תגובה

• בלבול

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/06/2010

משה אולי זה כבר נגמר לך הבלבול הזה?
    אתה נהנה מנשים ומאינטימיות עם אישה.
    אתה מזפזפ פנימה לבדוק אם זה הכל. לפני החברה הבאה מה שווה לנסות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטייה מינית
    אנונימי
    19/06/2010

שלום, אני בן 14. אני יודע שהגיל הזה הוא לא גיל שבו הזהות המינית כבר קבועה, אבל אני עדיין רוצה להתייעץ.
    המשיכה שלי היא תמיד היתה לילדים שקטנים ממני.
    זה התחיל עוד כשהייתי בן 11, אני זוכר את עצמי גולש בגוגל ורואה תמונות של ילדים בני 7-8 ועל זה אוננתי פעם ראשונה... מאז זה לא השתנה בכלל . אני אף פעם לא נמשך לילדים שמפותחים כמוני. אפילו בכיתה שלי אני מרגיש משיכה דווקא לילדים שהם מפותחים פחות והם נמוכים יחסית, ולא לגבוהים כמוני. כמו כן אני נמשך לבנים בלבד...
    אם זו היתה בעיה של הורמונים, אני חושב שמגיל 11 זה היה משתנה לפעמים. הבעיה היא שזה לא משתנה.
    אני הופך להיות פדופיל!
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    סטייה מינית

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/06/2010

כמו שניסחת שאלתך אתה עוד צעיר מידי בשביל הדרמה שבשם פדופיל.
    אין בפורם יכולת להדריך אותך על מה שמגרה אותך. יש טעם להתייעץ עם בוגר איש מקצוע.

אתה רק מאונן מגיל צעיר מה אין לך חברים אמיתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשכיים נעלמים
    בחור
    18/06/2010

שלום
    אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותך אם קיים פתרון לבעיה זה אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ? ואם זה מבחינה בריאותית, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
    ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח צלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
    בבקשה תן לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
    אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
    ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה TESTOVERON

תודה מראש
    את מה שרשום לעיל היה שאלה לרופא (בפורם)שהמליץ לי לקבוע תור במרפאה אינדוקרינית ו אורולוגית, ואז הנה התשובה שלי אליו:
    שלום
    קודם כל תודה רבה, ואתה לא תאמין לקחתי בעצתך וכבר קבעתי תור במחלקת האנדוקרינולוגיה בבילנסון דווכא שבשניידר כשדברתי איתם אתמול הם אמרו שהם לא יקבלו אותי יותר ואני חייב לעבור למחלקה למבוגרים,,, כן קבעתי תור אבל אני לא מצפה למשהו כי כבר הרבה שנים אני במעקב בשניידר ולא יצא כלום, ואני הבנתי שזהוא גורלי ושלא אוכל להביא ילדים(כי פעם רופא אורולוג (לא בשניידר) דווכא אורולג למבוגרים, אמר לי תחפש לך אישה עם ילדים) אז אני מקווה שלפחות מבחינת המראה החיצוני לאיבר המין והאשכים שיש מה לעשות , שאולי הגדלת הפין שתילת אשכיים או כל פתרון אחר, תאמין לי אני שוכח מכל הבעיה הזאת שיש אצלי , אבל כך כל כמה חודשיים זה מתעורר בתוכי ומתחיל לחשוב הרבה על מצבי וזה מאוד משפיע על מצבי הנפשי ומתחיל לחפש פתרונות באינטרנט לקבוע תורים במרפאות ובתי חולים כך חודש חודשים ואז עוד פעם לא מוצא כלום ושוכח מזה זמן מה , אבל עוד פעם חוזר לחשוב וזה גורם לי הרבה כאב וצער , ועכשיו דווכא זה יותר קשה כי אני כבר בן 25 ואני מתחיל לחשוב על להתחתן אבל בטח שלא אתחתן עם מצבי הזה.
    אתה יכול לשלוח לי את המידע שאמת עליו אולי למייל שלי אם כן? אני אחזור וארשום אותו
    כי תאמין לי חלק מהכאב שלי זה בגלל שאני לא מבין מה בעיתי בדיוק למה דווקא נולדתי כך ומה כל הטיפולים והניתוחים והבדיקות שעברתי ומה ? כי מאז שהייתי ילד אני הולך עם ההורים שלי לבית החולים הרופא מוריד לי את המכנסיים בודק אותי אבל אני לא מבין כלום , ולא מבין למה נמצא שם בכלל, ובשבילי זה הפך להיות משהוא רגיל כך כל כמה חודשים אני אצל הרופא ,!!!יהיה בהמשך אני מאוד רוצה להבין?
    ואז הוא המליץ בנוסף על טיפול במרפאה לבריאות הנפש ואז שאלתי היא מכל תחום בריאות הנפש והפיסיכולוגיה מה מתאים לי ביותר איזה סוג טיפול ובמה זה יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    אשכיים נעלמים

הוספת תגובה

• המשך אשכיים נעלמים

בחור
    18/06/2010

אני מצטער על זה שאני רושם הרבה דברים , אבל רציתי לספק את כל המידע האפשרי בכדי שתוכל לעזור לי כמה שיותר
    בחור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עניתם לי!!!!

בחור
    20/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/06/2010

אני מצטער שלא קיבלת תשובה לשאלתך הראשונה. אתה יודע גם אני לפעמים בחופש.
    תולדות בעיית אשכיך מעניינים ומעוררים מחשבה מקצועית. לחפש תשובה אצל אורולוג זו אפשרות. נכון שגם אנדו קרינולוג יקרא את החומר.
    אין ספק בליבי שבמרפאה של ביה"ה ביצועו גם בירור גנטי וגם אנדוקריני.
    אל תצפה לתשובה מקצועית ממני על בסיס החומר שביידך.
    נכון יהיה להסכים איתך כי תולדות חייך מלווים ומושפעים מביקורים אצל רופאים ומהתפשטות מולם, ומיד שממששת בתחתית גופך וחופנת את שקית אשכייך, אם בככל יש לך כזו.
    האם אי פעם הפנו אותך בילדותך לסוג של עזרה בפסיכולוגיה התפתחותית? ניסית פעם להעזר באיש מקצוע שאינו רופא אלא מישהו ש"מרפא במילים" ?
    הבילבול בזהותך מושפע ללא ספק מההורמונים המ"בולבלים" ובעיקר מאלה שניתנים לך בהזרקה לעכוז. נכון להחליט מה אתה רוצה להשיג עה"מיקרו פין שלך"
    ההחלטה על טיפול האחזקה היא מקצועית אנדוקרינית.
    ההחלטה איך אתה רוצה לנהל את חייך ובאיזה זהות מינית היא בידיך. ראוי שתקבל ייעוץ מאיש מקצוע לאו דווקא רופא אורולוג.
    הבעייה אינה באיסטלציה .היא בזהות ובהיות נאהב ובללמוד לבחור אודות חייך.
    חוסר האונים של המערכת הרפואית משתקף מהעצות המקצועיות שקיבלת עד כה.
    חשוב לך לדעת את האמת הרפואית אך גם חשוב שיהיה לך שותף/מלווה שמבין בשתי השפות רפואה ונפש.
    לא בטוח שאני יודע על מישהו שמבין בשני הדברים באזורך. אולי כדאי להתייעץ במרפאה הסקסולוגית בבילינסון/שניידר.
    נסה ושמור איתי על קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות והמשך

בחור
    06/07/2010

תודה רבה
    את האמת , שרק בתקופה האחרונה התחלתי לחשוב ברצינות על מצבי(כי בהתחלה באמת לא היתי מבין מה המשמעות של כל בעיתי) ובכל חיי לא קיבלתי עזרה פסיכולוגית או פסיכיאתרית, עד לפני 20 ימים כי מ20 ימים אני ממש 24 שעות כל יום חושב על מצבי , כי אם אין פתרון אז לפחות רוצה להבין מה הבעיה שלי מה המשמעות שלה, כל הזמן אני שותק וסובל לבד ולא משתף אף אחד אפילו ההורים שלי לא משתף ולא מעדכן אותם ,ולפני שבןעיים נכנסתי לדיכאון מגורי, ואני עכשיו במעקב פסיכיאטרי, שכן הוא מנסה לעזור והווא המליץ על תרופות נוגדי דיכאון, אבל עדיין זה לא מספיק עוזר,
    אני 25 שנים שותק ומפנים את כל הכאב לתוכי, לא מבין כלום, למה נולדתי כך מה המשמעות מחלה זו? מה עם הילדים בעתיד? מה עם לחץ הדם והסכרת ומצב הרוח הירוד וווו שיכולים להתפתח מחוסר הטסטסטרון ? מה עם יחסי מין מה עם להתחתן ?? אלה רק חלק מהשאלות שמתעוררות בתוכי בתקופה האחרונה , והתחלתי לקבל תשובות לחלק מהן , ולצערי כל התשובות מאוד מאכזבות, לא יודע מה יהיה בהמשך , מה אני יכול לעשות או מי יכול לעזור לי

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/07/2010

על פניו נשמע מדבריך שהגעת לכתובת פסיכיאטרית. לא מספיק רק תרופות. בקש ממנו עזרה בהבנת מצבך הרפואי/מיני. אולי הפניה לפסיכולוג/ית.
    המשך בחיפוש. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות והמשך

בחור
    07/07/2010

המון תודות,
    את האמת שאני הגעתי לפסיכיאטר רק בגלל מצבי הנפשי, והוא דואג לכך שאני אצא ממצב הדיכאון שבו אני נמצא אבל, כמעט ולא מדברים על הבעיה הרפואית שלי, רוב השיחות הם על איך אני מרגיש , שינה תיאבון , ,, ועזבנו את הבעיה הרפואית
    אולי תשאל עצמך למה דווכא עכשיו אני כל כך דואג למצבי!!! אני עצמי לא מבין למה דווכא עכשיו אבל חושב שזה בגלל שחדשתי את המעקב הרפואי בבילנסון לאחר שאמרו לי בשניידר שהם לא יקבלו אותי יותר, הרגשתי כזה שהרבה שנים של מעקב ובדיקות ניתוחים , כל השנים האלו הלכו באוויר , באמת שאני התמודדתי "התעלמתי" ממצבי לאורך כל השנים שעברו, אבלעכשיו צריך שינוי התקדמות, צריך להבין הכל לנסות למצוא פתרון, אני לא מבין איך עד עכשיו לא היתי בשום מעקב פסיכולוגי כלשהוא,,, באמת שאני לא מבין לא יודע מה לעשות
    אולי אתה יכול לעזור , או לפחות אם אתה מכיר מישהוא באזור שלי שיכול לעזור, אגב אני מצפון
    המון תודות לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/07/2010

מה מצפון?
    1. אני בעד שתשיג את צילום תיקך הרפואי משניידר. כך שתוכל להציגו למי שתבחר.
    2. אני לא מבין איך יש טיפול נפשי בלי לספר לרופאך את שורש הדברים?
    3. רק אחרי שתי תשובות אעזור לך לחפש מישהו שידע להקשיב ולעזור לך לגדול באמת.להיות מסכן ודפוק בשה אתה כבר מבין לא צריך מורה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

בחור
    09/07/2010

שלום לך
    לא ממש הבנתי את המשפט השלישי!!! אתה יכול בבקשה להסביר שוב במיוחד החלק האחרון של המשפט
    כן אני מאזור הצפון, ומילדותי עד גיל 5 היתי במעקב בבית חולים העמק בעפולה, ואז הפנו אותי לשניידר ונשארתי שם במעקב עד לפני 3 שנים
    אני סיפרתי לפסיכיאטר את שורש הבעיה ,ודברנו על זה רק במפגש הראשון, ובשאר המפגשים לאחר מפגש זה הוא שואל אותי על איך אני מרגיש על זה שאם אני מרגיש תופעות הלוואי של התרופות , כמה אני יושן , תיאבון שלי ודברים כאלה ,,,
    אני אגיד לך ,אני בעצם במעקב אצל הפסיכיאטר במחלקה לבריאות הנפש בבית חולים, ואתה יודע אין להם זמן לשיחות ארוכות ,ואיך שהבנתי ממנו שהמטרה שלו שאני אצא ממצבי הדיכאון שבו אני נמצא

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/07/2010

החלךק הסופי של המשפט השלישי אומר שבתולדות חייך אתה בלאו הכי "דפוק" עם החלק הזה של האשכים הנעלמים וההתעסקות של אחרים בתחתית גופך.
    אם הדכאון שלך הוא תוצאה משנית לחסר הורמונאלי או להתפתחות דפוסי התמודדות עם סטרס יש להעריך זאת לגופו של עניין.
    אם הטיפול בך ע"י הרופא הוא רק בסימפטומים של דכאון זהו הקשר הטיפולי הזמין לך בעפולה.
    יציאה ממצב הדכאון יכולה להעזר גם בפסיכוטרפיה קוגניטיבית התנהגותית במרפאה הציבורית שם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??????????

בחור
    11/07/2010

המון תודות, אני מרגיש כמה אתה מנסה לעזור לי
    אבל אני עדיין מבולבל , לא מבין כלום, אין לי שום ניסיון בכל העניין הזה של טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי והסוגים שלהם, אני עוד לא מבין את עצמי, לא מבין מי ומה אני בדיוק ,בכל זאת המון תודות לך הית מאוד נעים וניסית לעזור , תודה רבה לך אבל וכנראה שגורלי כך להיות עם כזו בעיה רפואית וגם לא להבין את המשמעות שלה ולא להבין את מצבי ולא את עצמי , מה לעשות ברוך השם אני אמשיך את חיי כך ,,,,
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/07/2010

אתה גם יכול לנסות לציג את ההתכתבות איתי לפסיכיאטר לפני ש"תיכנע" שוב ל.........."מר" גורלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון טוב

בחור
    11/07/2010

באמת רעיון מציין , אני אציג בפניו את הכל

המון תודותתתתתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מותר לך ךבחירתך להמשיך להידבר איתי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת אני רוצה

באמת
    12/07/2010

אני מאוד רוצה לדבר , אי נחנק , כבר 25 שנים שותק סובל לבד , הרבה שאלות, הרבה כאב , לא רק מהבעיה עצמה אלא בגלל שאני שותק בגלל שאני לא מבין מה המשמעות של כל מה שיש לי, אגב אני מתחיל מחר טיפול בשיחות מקווה שיעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זהות
    אלמוני
    18/06/2010

ד"ר שלום:
    ראשית אני רוצה להודות לך... זו הפעם הראשונה שאני מעלה את הבעיה הזו בפני מישהו... זו בעיה שנמשכת כבר שנים, בעצם מאז גיל ההתבגרות... הייתה לי מערכת יחסים כבר בעבר וזו המערכת היחסים שנייה שאני סוחב את הבעיה הזו. גם לפני מערכות היחסים הבעיה הייתה קיימת... השאלה שלי היא האם ישנו טיפול פסיכולוגי שיכול לעזור לי? ואם כן איזה טיפול?? אני מאוד מפחד שחברה שלי תגלה את הדברים הללו כי אני חושב שהיא יכולה להבין את הדברים לא נכון... בכל אופן תודה על העזרה תשובתך מאוד ריגשה אותי...

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זהות

הוספת תגובה

• אלמוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/06/2010

ביני ןביני אני קורא לך האלמוני עם כפל הזהות. אתה אינך היחיד שיש לו כפל. אתה גם לא היחיד שיש לו בעיית "נאמנות" בכפל.
    כמו שאתה אומר הסיפור עבורך קדום. הוא בבסיס המיניות שלך ממש מהתחלה.
    יש מקום להידבר על זה לא על מנת לשנות אלא בעיקר על מנת לקבל את עצמך ביותר חיבה ובפחות אשמה ובושה.
    אל תחשוש שמא היא תגלה. חשוב כמה זה עשוי להעשיר את הקירבה ביניכם .אם כשתצליח לחלוק איתה זה את החלק המעשיר ולא את החלק המבייש והמשפיל. אולי שניכם "תתעשרו" ולא תינטש אלא תיאהב?
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעלמות אורגזמה עם הגעת האהבה
    סינדי
    17/06/2010

היי,
    בעיה מעט מורכבת.
    אני בסוף שנות ה- 30 לחיי. הניסיון המיני שלי עם גברים אינו רב, אך הייתי במספר מערכות יחסים, רובן קצרות יחסית, אחת נמשכה מעל לשנה. מאז ומתמיד לא היתה לי בעיה לחוות אורגזמה (לא בחדירה), אם ביחסי מין ואם באוננות. עם זאת, מעולם לא התאהבתי בגבר, ותחושת היעדר האהבה גברה עם השנים. בשלב מסוים, ולאחר שפתחתי את הנושא בטיפול, העזתי ויצרתי קשר עם אשה, והיתה התאהבות מדהימה. אני נמצאת איתה מספר חודשים וחווה אהבה ותשוקה שמעולם לא חוויתי, ומרגישה שזה הדבר הנכון בשבילי. אליה וקוץ בה - איני מצליחה לחוות אורגזמה ביחסי המין איתה. אני אפילו לא מצליחה יותר לחוות אורגזמה באוננות כשאני נמצאת לבדי.
    אני תוהה האם זה אומר משהו על הנטיה המינית שלי (שלמרות שהייתי שמחה לגלות שאני סטרייטית, אינני רוצה לאבד את בת זוגתי) או שמא זה אומר משהו על חוסר היכולת שלי להשתחרר במין הנשי. אולי דווקא היעדר האהבה איפשר לי להשתחרר מינית? מורכב.
    אשמח לשמוע את דעתך.

הוספת תגובה

• סינדי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/06/2010

מה אומרת המטפלת שלך?
    השאלה על הקשר בין הנטיה והאורגזמה שווה דיון בטיפול.
    בעיקר שאורגזמות בינך ובינך תמיד היו זמינות לך.
    דמייני שההתאהבות המדהימה תהפוך לתלות מדהימה אם "תרשי" לעצמך לגמור איתה ולהראות לה אותך גומרת.
    נסי לדמיין מה זה עשוי להיות עבור שתיכן "לגמור" ביחד.
    אני הייתי פוחד מהעצמה.
    לכי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סינדי
    18/06/2010

תודה על התשובה המהירה.
    המטפלת שלי אומרת שה"ניתוק" פשוט שינה מיקום. אם לפני כן הניתוק היה קשור ביחסים עם גברים, או בפחד מהתקדמות בקשר, כרגע הניתוק קשור בדיוק למה שאמרת - לכך שתהיה בכך סוג של "הכרעה" - מי אני, מה עושה לי טוב וכו'.
    בתחילת הקשר השאלה אם אגמור הפכה ממש לסוג של מבחן, ואני חושבת שזה הכניס המון מתח לסקס. בתקופה האחרונה, בעצת המטפלת שלי, זה כמעט ולא נושא שיחה, כדי לנסות ולהוריד את רמת המתח ולשחרר. אני מנסה ליהנות מיחסי המין בלי להתעסק בשאלה אם אגמור או לא. אבל אני חייבת לומר שמדי פעם זה צץ ומתסכל. גם את בת הזוג שלי, כמובן, שמאד מבינה ותומכת.

אני תוהה האם העובדה שעדיין לא שיתפתי איש בזוגיות החדשה שלי, פרט לחברה קרובה, קשורה לזה. בעיקר מהכיוון של - כל עוד לא סיפרתי, זה הפיך. אבל אני בהחלט בדרך לספר, לא יכולה יותר עם השקרים וההסתרה. בשלב זה, למשפחה הקרובה בלבד, כמובן.

הלוואי ואצליח לשחרר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינדי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/06/2010

ההסברים לא משנים מציאות. מבחינתך מצאת את הגשמת אהבתך והיות נאהבת.
    זה מיוחד שהגוף שלך מונע ממך לחוות ולהוכיח גם בדרך האורגסטית.
    יש לך יחסים אורגזמה והחלק המיני בלאו הכי יגיע אם תפסיקי לצפות/לבדוק מתי זה כבר יקרה.
    תהני ובהצלחה.
    זיכרי זה הפיך גם תתחילי לגמור איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העידוד :))

סינדי
    19/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בזהות המינית
    אלמוני
    17/06/2010

לד"ר שלום:
    אני בן 23, יש לי חברה ואנחנו מקיימים יחסי מין על בסיס קבוע... אני מאוד נמשך אליה ואין לי שום ספק במשיכה שלי אליה... הסקס טוב (כמובן שיש עליות וירידות).... הבעיה היא שהיא לא נמצאת ואני לבד... כאשר אני מאונן כשאני מול המחשב הסרטים היחידים שמגרים אותי ומושכים אותי הם סרטי גייז וקוקסינלים, זה מגיע לרמה כזו שאני כמעט ולא מצליח לראות סרטי פורנו רגילים.... העניין הוא שכאשר אני רואה הומוסקסואלים או קוקסינלים במציאות, לא רק שזה לא מושך אותי אלא זה דוחה אותי, אני ממש לא רואה את עצמי נוגע בהם, על אף שהדבר היחיד שאני חושב עליו כאשר אני מאונן זה עליהם... בקיצור מבולבל... אני מאוד אוהב את חברה שלי ואני ממש לא רואה את עצמי "עובר לצד השני" (ואיו לי שום דעות קדומות על אלו שבצד הזה)....
    מה יכולה להיות הבעיה? והאם יש בכלל פתרון??

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזהות המינית

הוספת תגובה

• אלמוני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/06/2010

הבעיה היא שהחיים שלך כפולים. אתה מצפה שהדברים יהיו מושלמים? שתהיה חד ערכי. שתאהב את החברה ובהעדרה גם תאונן בפנטזיה עליה?
    אם אני מאונן כשיש לי חברה זה אומר שאני בוגד בה?
    במצב הזה של חייך אתה חושב על משהו חוץ ממנה. כשאתה איתה אינך בוגד. אתה לא חושב קוקסי כשאתה מתגרה איתה ושופך איתה. אתה חי חיים כפולים בארוטיקה שלך ומצליח לא לערב. אל תרגיש אשם על זה. תחשוב שאינך היחיד שחי חיים "כפולים" מסוג זה.
    היה לך יותר קל בינך ובינך לאונן בהעדרה על "אישה" אחרת?
    זה שאתה מתגרה מהחריג לא הופך אותך לחריג אלא למיוחד.
    בעיקר כשאתה שומר לה אמונים מול התאוות וההיצע שבחוץ. רק היא נוגעת לך "שם".
    אתה מסוגל למזלך לייצר זוגיות. הבדידות מול המסך ועם היד המאוננת היא קשה.
    איני מכיר אותך אישית אך בדידותך ניכרת מבעד מילותיך.
    הדרך כולה עוד לפניך. שמור על הזוגיות שיש במעשה ובהצלחה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אין לך יעד לעולם לא תגיע לשם
    אבי
    16/06/2010

ערב טוב
    אני בן27~ הבעיה שאני לא ממש יודע אך לכתוב את הבעיה אז אני יגיד הכול~
    מגיל קטן אני נמשך לבנים הייתה לי חברה אחת לא ממש התחברתי אליה, .היום כבר כרוב לחצי שנה אני נמשך לקוקסינלים וזה קצת מטריד אותי, אני מצד אחד רוצה להתחתן ולהביא ילד לעולם מצד שני אני לא ממש מסתדר עם בנות ולא באשמתי (כל הבנות שיצאתי אתם בסופו של דבר רצו שהייה רק ידיד שלהם או "אח" שלהם) בקיצור אף פעם לא לקחו אותי ברצינות, ואצל בנים הבעיה שלי שאני לא יכול להתאהב כי אני בארון {לא שלא ניסיתי} ואז ניטקעתי קצת באמצע חיפשתי מה לעשות עם עצמי וגיליתי שיש לי סטייה מאוד חזקה לקוקסינלים שזה עוד יותר מטריד (ואני לא מדבר על סקס)
    נ.ב
    אני חרדי לשעבר..
    מה דעתך?
    אני מודה לך מראש על תגובתך

הוספת תגובה

• אבי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/06/2010

דעתישזה מורכב מספיק בשביל למצוא מישהו להידבר איתו על זה.
    בפורם לא תקבל תשובת קסמים שתתן לך הארה על בעייתך.
    סליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה - סקס ואוננות
    eubh
    16/06/2010

זקפה ואוננות

אני נפגש עם חברתי רק 2-4 פעמים בשבוע בלבד, כמעט תמיד אנו עושים סקס וכמעט תמיד הסקס מדהים. במקרים רבים אני לא מצליח לגמור ואם כן אני מאוד מתאמץ ולא מסוגל לסיבוב שני.

בימים שאנו לא נפגשים אני צופה בסרטי סקס באינטרנט ומאונן פעם (לפעמים פעמיים ביום). באוננות הרבה יותר קשה לי להגיע לזקפה ולפעמים אין בכלל. לפעמים אני מצליח לגמור באוננות אפילו ללא זקפה ולפעמים בכלל לא. אני משתדל לא מאונן בימים בהם אני נפגש עם חברתי.

שאלותי - האם זה נורמלי שלא תהיה זקפה באוננות? האם כמות גדולה של סקס (מה זה גדולה?) + אוננות יכולה להשפיע על הזקפה? מהו טווח הזמן הנדרש בין לבין (סקס או אוננות) על מנת שתהיה זקפה? מהם הפתרונות?

פרטים נוספים:

אני בן 50, רזה, ובכושר גופני גבוה. סובל מיתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד) ומטופל בכדורים במינון נמוך.
    בגלל חרדת ביצועים אני משתמש בויאגרה במינון של כרבע כדור של 50 מ"ג.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זקפה - סקס ואוננות

הוספת תגובה

• יובל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/06/2010

לתיאורך אתה גבר רב און ורצון. אתה מצפה שאתןלךתשובה לשאלה מורכבת כמו שניסחת בלי למסור אפילו נתון פשוט כמו גיל.
    לפני שתכתוב גיל זכור שאני גם רוצה לדעת למה אתה בודק את יחסיך עם העולם דרך הזין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה - סקס ואוננות

eubh
    17/06/2010

לד''ר יעקב מאיר וייל,

בהודעתי הקודמת דווקא צרפתי פרטי גיל בסוף ההודעה – רצ"ב בשנית.
    אני בן 50, רזה, ובכושר גופני גבוה. סובל מיתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד) ומטופל בכדורים במינון נמוך. בגלל חרדת ביצועים אני משתמש בויאגרה במינון של כרבע כדור של 50 מ"ג

איני יודע אם אני רב און מכיוון שהבעיה שהעליתי קשורה דווקא בהעדר זקפה אך לבטח אני רב רצון (ולא חומד לצון). אני באמת לא מנסה לבדוק את יחסי לעולם כולו דרך הזין אך הסקס הוא מרכיב חשוב ביחסים עם חברתי (ויש לנו מערכת יחסים מעולה: חוויות ותחומי עניין משותפים רבים, פתיחות רגשית ומינית). גם עניין הרצון לא תמיד היה כזה: לפני כ- 4 שנים התגרשתי ובמשך כשנה וחצי לא קיימתי יחסי מין, קשרים עם נשים היו בעדיפות אחרונה והרצון לסקס היה אפסי.

לאחר למעלה משנת יובש התחלתי לצאת עם בחורות ולפני כחצי שנה פגשתי את חברתי הנוכחית – בחורה מדהימה לטעמי. באחת משיחותינו היא אמרה שעשתה סקס בשלישיה עם חבר לשעבר שלה ושותף נוסף שהביא איתו (איזו טעות). מאז, לעשות איתה סקס עם בחור נוסף הפך להיות הפנטזיה העיקרית שלי עד לרמה של אובססיה! לצערי אני מאוד קנאי וברור לי שלא אוכל לממש זאת איתה כי זה יהיה סוף מערכת היחסים שלנו ולזאת אני איני מוכן.

האוננות משמשת לי ככדור הרגעה זמני בלבד נגד האובססיה אך נלווים לה הסימפטומים שציינתי – היעדר זקפה באוננות וזקפה חלשה ביחסי מין.

לכן אוסיף על שאלותי בנושא הסימפטומים (שפתרונן יכול להיות טכני) ואשאל איך אפשר להפטר מהאובססיה הזו (מזמן חרגה מתחום הפנטזיה בלבד)?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/06/2010

אתה גבר צעיר ברוחו עם נסיו חיים. לטעמי אתה שופך לא מעט פעמים.
    השימוש בוויאגרה טוב כנראה לשניכם.
    אם האובססיה טורדת אותך מאד תתיעץ עם רופא אובססיות/פסיכיאטר.
    גם העיסוק בחיים דרך הנוקשות והשפיכה בעיני מוגזמים בכמותם.
    זכית למערכת יחסים עם אישה מינית וטוב לך להשתמש אל תתעקש באובססיביות למצות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה באחותי
    גילי
    15/06/2010

היי, אני בת 20 ואחותי בת 16. היא אמרה לי לפני כמה ימים שהיא חושבת שהיא לסבית. אני אמרתי לה שזה בסדר מבחינתי אבל אנחנו קצת חוששות לספר להורים. שמעתי פעם שבגיל הזה לפעמים אנשים חושבים שהם הומאים או לסביות וזה בכלל עוד לא בטוח, כי זה יכול להתשנות. אתה חושב שזה נכון? כלומר, אולי אנחנו לא חייבות לספר עכשיו כי זה לאבטוח נכון. ? מה אתה חושב?

לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה באחותי

הוספת תגובה

• גילי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/06/2010

את לגמרי צודקת. לא צריך לרוץ ולנפנף בזה מיד. אמנם ביום הגאווה כולם מנפנפים במיניותם ברחוב ומצהירים בכך על שונותם.
    אחותך רק בת 16 אולי היא כן לסבית ואולי עוד לא בטוח אבל בטוח שבגיל 16 אנחנו אוהבים דרמה.
    תשאלו את עצמכן למה זה חשוב לספר להורים?
    זיכרי החיפזון מהשטן. !
    אחרי שמצהירים החיים הופכים למתגלגלים סביב ההצהרה ולא סביב הזהות האמיתית שאיתה תחייי כל חייך בין אם סיפרת ובין אם לא.
    בהצלחה לכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים וגב חזקים
    אני
    01/06/2010

אני בן 44 ונוטל סיאליס( 10 מ"ג פעמיים בשבוע) מזה שנה עקב זקפה חלשה, מאז שהתחלתי אני סובל מכאבי רגליים וגב בלתי נסבלים אבל מצד שני אני חייב לקחת את הכדורים מה עליי לעשות? האם יש כדור אחר שלא גורם לתופעה הזאת? אגב האורולוג שלי אמר שהוא לא מכיר תופעה כזאת. המשך יום נעים.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים וגב חזקים

הוספת תגובה

• אני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/06/2010

אני מסכים עם האורולוג שלך.
    כדאי לך להתייעץ עם רופא המשפחה על הרגליים הכואבות שלך. אולי יש לך עוד צרות חוץ מאבר מין לא כ"כ צייתן.
    אולי בזכות הסיאליס תזכה לשיפור נוסף בבריאות מלבד בזקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה