פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת וצריכה עזרה
    בת 20
    30/08/2010

שלום ד"ר, אני בחורה בת 20. בעיקרון אני סטרייטית:מתאהבת בגברים ונמשכת גופנית רק לגברים אבל יכול לקרות מצב שאני אתאהב בבחורה באופן רגשי בלבד (כי אני לא נמשכת לבחורות באופן גופני).
    בשנה האחרונה הכרתי חברה חדשה שהפכה להיות חברה מאוד מאוד טובה, אני רואה אותה כל יום במשך השבוע, מדברת איתה בטלפון המון וגם יוצאת איתה בסופי שבוע- בקיצור, אנחנו מאוד מאוד קרובות (אפילו קצת יותר מדי...). הבעיה היא, שבחודשים האחרונים התחלתי ממש להתאהב בה (אבל אני לא נמשכת אליה פיזית) ואני לא יודעת מה לעשות...אני לא יודעת אפילו אם גם היא באותה סיטואציה כמוני.
    הייתה תקופה שהיינו מביטות אחת על השנייה באופן נורא ממושך, ממש דקות ארוכות ואני לא יודעת בדיוק איך לפרש את זה. גם יש מקרים שהיא מחבקת אותי או שמה עליי יד סתם בלי סיבה (וגם זה הדליק לי איזשהיא נורה אדומה).
    אני ממש רוצה לנשק אותה ומרגישה כבר שקשה לי להתאפק אבל אני לא יודעת אם היא רוצה את זה בדיוק כמוני.(ד"א: היא גם סטרייטית עפ"י מיטב ידיעתי)
    שאלותיי:
    1. איך אני יכולה לדעת אם היא מעוניינת בנשיקה איתי?
    (חשוב לציין, שאני רוצה להתנסות בנשיקה איתה באופן חד פעמי בלבד ולא להפוך חלילה את החברות ביננו לקשר רומנטי שכולל נשיקות על בסיס קבוע)
    2. איך אני יודעת האם קיימים לה רגשות כלפיי גם כן? אני ממש חייבת לקבל ממנה סימנים ברורים יותר...זה נורא מתסכל.

ושוב אני מדגישה, אינני רוצה ומצפה לקשר רומנטי איתה...אני פשוט רוצה להתנסות באופן חד פעמי איתה :)

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת וצריכה עזרה

הוספת תגובה

• בת20

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/08/2010

אני ממש מקשה להבין את ההצהרה החוזרת על עצמה על שאינך רוצה ומצפה לקשר רומנטי איתה.
    את כבר בקשר כזה איתה. יש ביניכן קשר שהוא מיוחד לשתיכן. את רוצה להתנשק איתה ומפחדת ממה שתגלי -שתיכן ממש סטרייטיות ונוגעות במיניות החד מינית שלכן.
    מה יקרה אם תשאלי אותה אם היא חושבת/חוששת כמוך? אולי גם היא הסטרייטית מתה מפחד לגלות שקירבה אינטימית עם חברה יכולה להיות מיוחדת ונזכרת לתמיד?
    אני חושב ששתיכן מפחדות לגלות את הצעד הבא בצמיחתכן. גם אם זה יהיה מיוחד ואמיתי וגם אם היא רוצה שתנשקי אותה זה עדיין משאיר אותך אשה נשית. אשה שיש לה ארוטיקה עצמית ועם בני/בנות זוג.
    אל תפחדי ממה שאת עשיה לגלות אם תנסי. כדאי לנסות אם לא תעיזי עכשיו לא תפסיקי לתהות מה זה באמת?
    בהצלחה ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור,אפשר שאלה נוספת? :)

בת 20
    30/08/2010

תודה רבה על התגובה. אני אשמח אם תוכל לענות לי על כמה שאלות קצרות נוספות:

1. אמרת שכדאי לשאול אותה אם היא חושבת/חוששת כמוני. אז ככה, אין לי בעיה לשאול אותה כזו שאלה פשוט היא חברה מאוד מאוד טובה שלי ואני מפחדת שבעקבות השאלה הזו היא עלולה להתרחק ממני. מה דעתך? (שמועות אומרות שזה מה שקורה בד"כ...)
    2. אמרת ששתינו מפחדות לגלות את הצעד הבא בצמיחתנו. אני באמת מפחדת כנראה, אבל למה לדעתך היא גם מפחדת? ואם היא בכלל לא ב"קטע" שלי? האם עפ"י מה שכתבתי ניתן להסיק שגם היא רוצה את זה בדיוק כמוני?
    3. כתבת שאינך מבין את ההצהרה שאיני רוצה קשר רומנטי איתה ואז הוספת שאני כבר בקשר כזה איתה? מה זאת אומרת?

מצטערת על כל השאלות...תודה רבה שוב! אשמח לקבל תשובות אחרונות :)
    חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 20

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/08/2010

שאלותיך אינן קלות לתשובה.
    נסי להידבר. אם אתן חברות כ"כ קרובות זה לא ירחיק אותה.
    ספרי לה על הפנטזיה שלך כחלום ותראי את תגובתה.
    אם היא מפחדת מספיק כדי להיתנתק תשמחי על כך. למה להישאר בקשר כה קרוב עם מישהי כ"כ לא סקרנית?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, אז פשוט אתה מציע ש...

בת 20
    31/08/2010

אני אדבר איתה בצורה הכי גלויה בעולם ואגיד לה שבא לי לנשק אותה או שיש לך רעיון אחר איך להגיד לה את זה (בצורה קצת פחות מלחיצה...אולי) ?

תודה שוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 20

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/08/2010

הצעתי שתשתפי אותה בחלום שאולי חלמת על שאת מנשקת אותה. משם תזרמי הלאה לפי ההתפתחויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון נחמד. תודה רבה :) :)

בת 20
    31/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה- ביוץ
    מיטל
    27/08/2010

אים הייתי עים גבר והוא היה עים תחתון ואני בלי ואיברי מין התחככו והייתי בביוץ יש לציין
    יש מצב להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה- ביוץ

הוספת תגובה

• מיטל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/08/2010

כל אימת שאת מבייצת מתחככת והוא שופך גופך מוכן להרות. התחתון עליו הוא סוג של "מחסום".
    בואי נקווה שכשהווסת תגיע תדעי.
    בפעם הבאה תזכרי את יסורי ההמתנה של השבועיים האלה ושימי לו קונדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףףף
    מיטל
    22/08/2010

שלום ד"ר ביום חמישי אני ובן זוגי קיימנו סקס יבש ונורא פחדתי מהריון לא רצוי בגלל זה יום שישי בבוקר לקחתי פוסטינור. במוצ"ש שוב עשינו זאת ושוב פחדתי ולכן לקחתי יום א' שוב פוסטינור, אני יודעת שזה לא בסדר אך שאלתי היא האים ב-2 המקרים זה ישפיע כל מקרה לגופו? תודה ורד

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףף

הוספת תגובה

• ורד/מיטל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/08/2010

טוב לדעת מי את כשאת מקיימת יחסי מין.
    הסיכוי שזה ישפיע לגופו בעיקר אם הזרע נשפך בתחתונים שלו גבוה.
    להזכירך שימוש בפוסטינור כאילו זה קונדום שלאחר המעשה אינו מומלץ.
    עדיף שתבחרי באיזה אמצעי מניעה את רוצה לבחור ולהשתמש ביציבות.
    זה נותן ליחסי המין אמנם משמעות של יציבות והרגל כמעט כמו "מבוגרים".
    להשתמש ב"בגניבה" כמו "מים גנובים ימתקו" מעלה פעמים רבות את הריגוש
    אבל זיכרי במוקדם או במאוחר יש "תשלום" על הגניבה.
    בהצלחה לך ולבן זוגך.
    תציעי לו להשתמש בקונדום אם הוא לא סומך על הקשר ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף
    מיטל
    22/08/2010

שלום רב

רציתי בבקשה לדעת אים ע"י זה שאני הייתי עירומה ובן זוגי היהה עים תחתון ואיברי המין השתפשפו אחד עים השני אך אני לא יודעת אים הוא גמר.

האים זה מצב להריון?

תודה ורד

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

• מיטל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/08/2010

יחסי מין זה תמיד מצב להיריון.אם נזהרים שהזרע לא יחדור לנרתיק הסיכוי להריון הוא נמוך.
    הטבע וההשגחה בראו יחסי מין בשביל להיכנס להריון. בעיקר אולי משיקולים שונים זיכרי כ"שעושים" מין הגוף של שני בני הזוג רוצה הריון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה לנשים
    אנונימית
    18/08/2010

בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מפנטזת על נשים,שאני מתנשקת איתן וחיה איתם כבת זוג לכל דבר.
    קשה לי לדמיין את עצמי עושה סקס עם אישה זה נראלי קצת רחוק ממני אבל משהו התעורר אצלי שלא היה כבעבר. הגעתי למצב בו אני ממש מחפשת כאלה ברחוב.כאילו זה מדליק אותי.

אני חוששת שאולי זה נובע מהשפעה חברתית,אני בוחרת שלא לפרט.

בכל מקרה אשמח לדעת איך להתגבר על כך ולהמשיך בחיי הנורמטיבים לכשהיו..

לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לנשים

הוספת תגובה

• אנונימית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/08/2010

את בטח חשה משהו נכון על "ההשפעה החברתית"
    ההתעוררות הסקרנית שלך לגבי אינטימיות עם אישה די מפחידה/מטרידה. אבל זה גם נעים בפנטזיה.
    אשמח לעזור לך להתגבר על כך. גלי לי משהו על חייך הנורמטיביים ומשם נוכל להמשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית יקרה

קש"ת
    24/08/2010

פנטזיות הן דבר חיובי ולגיטימי, שאינו עושה כל רע. לפעמים הן מבטאות יצרים פנימיים שהיינו רוצים גם לממש, ולפעמים לא. קורה לעיתים שאנשים מתחילים לחוות פנטזיות על בני מינם גם אם לא עשו זאת בעבר, ואין מדובר ב"השפעות חברתיות", אלא ברגשות שהיו שם תמיד ורק עכשיו עושים את דרכם אל מעל פני השטח. יש כאלה שיבחרו לקחת צעד קדימה ולממש את הפנטזיות במציאות, דבר שהוא בהחלט נורמלי ולגיטימי. כמו כן, יש כאלה שיבחרו להשאיר אותן בגדר מחשבות בלבד, דבר שהוא נורמלי ולגיטימי גם כן.
    כך או כך, כל דבר שתבחרי לעשות עם המחשבות הללו, כדאי שיבוא לא ממקום של פחד או בושה, אלא כי זה מה שאת מרגישה שיהיה נכון ביותר עבורך. אין צורך "להתגבר" על כך או לטפל בכך. פנטזיה שהיא רק בגדר מחשבה אינה מסבה נזק לאף אחד, ופנטזיה שגוררת אחריה גם מעשים, מבטאת כנראה רגשות שמוטב להתמודד עימן ולא לברוח מהן.
    בהצלחה,
    אבירם
    קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בזיקפה
    אלכס
    14/08/2010

אני בחור בן 27, דו מיני.

יש לי בעיות בזיקפה שמתבטאות בכך שבסקס אני לא מצליח להגיע לזיקפה כמעט אף פעם, אבל באוננות אני כן מצליח להגיע לזיקפה.

אני מבקש לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ואילו פתרונות ישנם?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה

הוספת תגובה

• אלכס

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/08/2010

אתה יודע שאתה דו מיני. אתה משיג זקפה כשאתה מאונן על בחורים ואולי גם על בחורות.
    קיימת פעם יחסים עם בחורה בזמן האחרון? עמד לך שם?
    עם מי לא עומד לך? מה הנסיון הקודם שלך ביחסי מין וקירבה מינית?
    ענה לי ותקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלכס
    14/08/2010

עם בחורות יש מעט, בעיקר גברים. הייתי עם בחורה בחו"ל לפני חודש, גם איתה היו לי בעיות.

בד"כ עומד לי בתחילת המגע המיני ואח"כ דועך. זה קורה עם כולם, גם עם כאלה שממש מדליקים ומושכים אותי.
    חדירות לא קורות לי כמעט.

הייתה לי חברה עד לפני 4-5 שנים, איתה היה לי סקס מעולה במשך שנתיים. אבל גם אז היו מצבים של ירידת הזיקפה. מה שכן אהבתי אותה מאוד.

עקרונית אני אדם שנמצא בשליטה תמידית, אני די בלחץ בעבודה שזו יכולה להיות סיבה.
    אבל גם במצבים שאני משוחרר זה קורה.

חשבתי אולי זה קשור לזה שיש שני זרמים כשאני מוציא שתן.

אני לא יודע מה לעשות.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכס

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/08/2010

את נושא שני הזרמים לא הייתי מקדם בשלב זה של ההבנה.
    הקושי שלך הוא באחזקת הזקפה. לא כ"כ חשוב מי הבן/ת זוג.
    נראה לי שבת/ן הזוג היחיד שלא מפריע לך להתרכז בעצמך הו/יא יד ימין.
    כמו שאמרת כשאהבת מאד זה היה יותר הרמוני.
    תיאורטית אתה יכול להשתמש במחזקי זיקפה ממשפחת הPDE-- . איני ממליץ על שם של תרופה ברשת.
    הקושי שלך בהגשמת המיניות מושפע בקושי בקשר. המין כפי שאתה מתאר אינו יוצר קשר ,באחרונה הוא יותר הישג או פורקן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזקי זיקפה

אלכס
    15/08/2010

ראשית, תודה על ההתייחסות הרצינית.

שנית, לא מסוכן להשתמש במחזקי זיקפה ממשפחת הPDE? מבחינת התמכרות, תלות, פגיעה רפואית כלשהי?
    אני לא צעיר מכדי להתחיל להשתמש בתרופות שכאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכס

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/08/2010

מסוכן? עד כמה שידוע היום לא!
    תלות ? וודאי לאיש עם אופי כשלך מובן שכן. אבל זכור אתה כבר מתמכר למדידה של הזיקפה ואחזקתה. יכול להיות שתלמד "להתמכר" להנות מהעונג ופחות מהמדידה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליח להוציא זרע פתאום...
    עידו
    13/08/2010

אני בן 17 באוקטובר ובחודש חודש וחצי האחרונים אני פתאום לא מוציא זרע ...
    ובגיל 15 בערך הגוף שלי ייצר זרע
    מה זה יכול להיות??
    אולי זה בגלל פרולקטין? כי עשיתי בדיקת פרולקקטין זה יצא לי על 450ML אבל איך שקמתי עשיתי את הבדיקה הרופא אמר שצריך לפחות להיות ער שעתיים לפחות ואחראי שבועיים עשיתי בדיקקה חוזרת ויצא לי תקין 250ML
    (זה קרא בהדרגתיות זאת אומרת שכל פעם יצא לי מעט יותר ועכשיו כמעט וכלום... )

הוספת תגובה

• עידו

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/08/2010

אל תחשובשאתה לא מוציא כי אתה חולה.
    האם אתה מאונן? האם אתה מגיע לאורגזמה באוננות?
    למה אתה מבלבל לרופא על פרולקטין? יותר מדי זמינות של אינטרנט או בעיה אחרת.
    האם אתה מקבל איזשהן תרופות?
    ענה לי ואענה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני לוקח Risperidone 1mg

זה אני
    15/08/2010

כן אני מקבל תרופות
    Risperidone 1mg כדור ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אני- עידו

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/08/2010

הרעיון הכללי הוא שתספר לרופא שרושם לך את התרופה על התופעה ותתיעץ איתו או איתה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל זה יכול להיות התרופה?

...
    15/08/2010

אבל האם התרופה הזאת יש לה אחת מתופעות לוואי שלא יצא זרע ???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידו

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/08/2010

נכון לעדכן את הרופא הרושם. גם שהוא ידע וגם שהוא יעזור לך בידע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ..

...
    17/08/2010

תודה רבה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זאת התרופה!

אנונימי
    20/09/2010

גם לי היה את זה מהריספרדל תחליף לסרוקוול הוא בכלל לא עושה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונות באתרים
    דנית
    10/08/2010

ידיד שלי הסתכל באתרי תמונות ונדלק שם על איזה בחורה. אחר כך כשהסתכלנו ביחד מקרוב ראיתי שזה בחור מחופש לאישה ואמרתי לו. הוא הכחיש או שאמר שאני טועה. מה זה אומר לגבי הנטיות שלו?

לקביעת תור
    סגירה
    תמונות באתרים

הוספת תגובה

• דנית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2010

זה אומר שיש בחורים שמצטלמים לא סתם ואולי הם נהנים להראות כבחורות.
    הידיד שלך אולי כדאי לשאול אותו על הנטיות שאת חוששת שמא יש לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון חדירה שנכשל - פרטים למטה
    אורן
    10/08/2010

למומחי הפורום הזה שלום רב,

יש לי חברה שאני מכיר כמה חודשים ולא מזמן ניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה.

החברה שלי סיפרה לי מראש שהיא סבלה בעבר (ואולי עדיין סובלת) מוגיניזמוס ואף פעם לא טיפלה בו. היו לה בעבר מספר מקרים שבהם היה לגברים קושי בחדירה בנרתיק, כך שבסופו של דבר לא היתה חדירה, אלא רק ניסיון חדירה שנכשל.

שנינו לא קיימנו יחסי מין כבר כמה שנים רצופות. ולשנינו אין ניסיון מיני עשיר או אפילו ממוצע.

כשניסינו לקיים יחסי מין, היה לי קצת קושי להגיע לזיקפה (הייתי צריך לחכך את הפין במיטה כמו באוננות שאני רגיל אליה), ובכל מקרה, אני לא בטוח אם הגעתי לרמה של זיקפה שמספיקה כדי לבצע את החדירה.

בעצם יש לי כאן שתי שאלות עיקריות:

1. האם יתכן שרמת הזיקפה שהגעתי אליה לא מספיקה בשביל חדירה? נדמה לי שזאת לא היתה זיקפה מלאה, אבל קשה לי להאמין שכלכך קשה לבצע חדירה בתנאים רגילים... אין לי ניסיון מיני עשיר, אבל אני לא זוכר שבעבר זה היה כלכך קשה רק לבצע חדירה (עם קונדום, כמובן). אני חושש שאולי פיתחתי איזו חרדת ביצוע או קושי נפשי ש"מרכך" את הזיקפה שלי. למרות שבאוננות אני מגיע לזיקפה (כנראה מלאה) תוך כדי מגע עם סדין או חומר רך. ובכל מקרה, היתה לי שפיכה בשלב מסויים גם באוננות וגם בניסיון החדירה.

2. האם סביר יותר להניח, שאין לי בעיה בתפקוד המיני או בחוזק הזיקפה, ושכל הבעיה מסתכמת בוגיניזמוס של החברה שלי? אגב, היא אמרה לי שלדעתה חל שיפור יחסית לניסיונות האחרונים שהיא זוכרת, כי נדמה שהנרתיק יחסית פחות חסום, כי היא מרגישה יותר נוח איתי.

באופן עקרוני, אני מבקש מכם לשקול את שני הצדדים של יחסי המין שלנו: מצד אחד את ההיסטוריה היחסית לא פעילה שלי (וגם שלה), יחד עם ההערכה של חוזק הזיקפה שדרוש בדרך כלל לחדירה. ומצד שני, את הוגיניזמוס שלא טופל שעשוי להיות הסבר אלטרנטיבי לבעיה (חוסר חדירה). האם יתכן שיש כאן שילוב של שתי הבעיות משני הצדדים?

תודה רבה,

רפי

הוספת תגובה

• רפי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2010

אתה מבקש ממני לשקול את שני הצדדים של הקושי בתחילת יחסי המין שלכם בליווי חדירה.
    ההסבר שאתה מחפש קשור אולי בכך שלא ניסיתם מספיק להנות. במקום זה אתה הופך את החדירה למטלה המחייבת מדידה.
    עצתי לך יחד עם חברתך תהנו מהדרך ומהקשר ותסמכו על החיבה ביניכם יותר.
    אם זה לא זז עבורה כדאי לפנות לאיש מקצוע מיומן שינחה אתכם.
    אין הנחיה לווגיניסמוס בהידברות ווירטואלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה בתפקוד המיני.. בערך :/
    מ'
    02/08/2010

שלום, אני בן 24 מהדרום.

עד כמה שקשה להודות, עד לפני כחצי שנה הייתי בתול כחלק מעצם המשכותי לגברים והחשש לצאת מהארון.

ה'בעייה' לה אני מבקש ייעוץ קיימת אצלי כבר שנים אך רק כאשר התחלתי לקיים יחסי מין מלאים עמדתי עליה.

אנסה להסביר מה בדיוק הבעייה בצורה הכי מדוייקת.. - לוקח לי די הרבה זמן 'לגמור' (10 דקות לפחות כשאני לבד, 15-40 דקות בערך כאשר אני עם בן זוג..) ובנוסף ע"מ להגיע לאורגזמה אני חייב לכווץ את שריר הרקטום ואת שרירי הישבן..לא מצליח אחרת..
    (אני נורא נבוך לדבר על זה גם באנונימיות הזאת, עמכם הסליחה...), מבני הזוג שעימם שכבתי גיליתי שגברים 'גומרים' גם עם רגליים רפויות, אני נאלץ להמתח לגמרי ע"מ 'לגמור', זה מאד מעיק עלי מכיוון שאני לא מסוגל לכל תנוחה ובנוסף רוב בני הזוג עמם שכבתי היו 'גומרים' הרבה לפני וכמובן שזה גורם מבוכה לשני הצדדדים....

האם מישהו יודע במה מדובר ? מה גורם לכך ?....

תודה מראש,

מ'

הוספת תגובה

• מ'

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2010

אתה גומר כמו שאתה גומר. זו דרכך וזו הלמידה שלך. אתה חייב לבנות מתח מוגבר ברצפת האגן ובעכוזים ונמתח לחוויה של הגמירה.
    אם אתה רוצה להעשיר את גמירתך בעוד אופציות יכול להיות ששווה לך ללמוד מעט על נשימה מעגלית ונשימה לריצפת האגן.
    יש משהו מאד נשי בכך שלוקח לך זמן לגמור. בטוח שתמצא בן זוג שיכול לראות בזה אתגר ולא תיסכול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנהגות לא ברורה במקום העבודה
    רועי
    01/08/2010

שלום
    יש לי משיכה לגברים למרות שמעולם לא מימשתי, שאני עושה אהבה עם זוגתי אני מדמיין שאני נקבה.
    כנראה שההתנהגות שלי במקום העבודה לפעמים לא ברורה, טיפה נשית, אני חייב לציין שזה לא ברור כל כך ולא תאופן תדיר
    אני מניח שבשל זה (כי אני מסתיר את נטייתי) לא יודעים איך לאכול איתי ולכן קשה לגברים להזדהות ולהתחבר איתי
    מצב זה מבודד אותי אותי חברתית מסביבת הגברים ומפריע מאוד ל"הסתדר" בתוך הארגון בו אני עובד
    מה לדעתך אני צריך לעשות, לעמוד על המשמר,לנטרל כל התנהגות שהיא לא גברית ולאמץ קודים גבריים יותר או להמשיך בהתנהגות רגילה
    בברכה
    רועי

הוספת תגובה

• רועי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2010

הסתדרת יופי עד היום. קשה לך לחוש קירבה עם גברים תוך שאתה חייב להחביא את נהייתך המינית. מצד שני אתה מאומן יופי בשרידה שכזו.
    תמשיך בהתנהגות רגילה [מה שזה לא יהיה]
    לדעתי התנהגותך לא פחות גברית משל אחרים.
    תהנה מהחלק הנשי שבך בלי להתריס וגם בלי להחביא אותו. תתפלא לגלות כמה גברים יש כמוך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות ייחודיות על איברי המין
    עידן
    31/07/2010

שלום ד"ר. אם אינך יודע להשיב על איזו מן השאלות - אשמח אם תפנה אותי לפורום המתאים.

א. גברים נוטים לומר (לרוב בחורף) שקופאות להם הביצים. את הקור אני חש בכפות הרגליים ובשכמות, אך מעולם לא באשכים. אני נורמלי?

ב. פעם שמעתי מטפל הוליסטי שאומר כי החדרת עצמים או איבר מין לפי הטבעת גורמת הנאה בשל ריכוז העצבים הגבוה במקום. הוא טען כי פעולה שכזו, במקום המיועד להוצאה ולא להכנסה, גורמת לנזק בלתי הפיך בהרחיבה את פי הטבעת. מה דעתך?

ג. אני סובל בימים חמים מהזעה רבה במרווח שבין האשכים לרגליים המלווה בריח רע, שגם מסריח את התחתונים. כיצד ניתן לצמצם/למנוע את הריח?

תודה מראש

הוספת תגובה

• עידן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/07/2010

1. כן.
    2.זה גם נעים וגם כואב. יש כאלה שנהנים מהכאב. אין נזק בלתי הפיך אם אתה סבלן. אם אתה קורע אתה מזיק.
    3. נסה שמנים, דיאודורנט עם ריח . בעיק תתקלח לפני שאתה יוצא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל ונואש
    שלומי
    30/07/2010

שלום ,
    אני בן 24 , בתול ולא בטוח אם אני דו,סטרייט או בכלל הומו.
    לא היה לי מעולם קשר רומנטי , לא עם גברים ולא עם נשים , לדעתי אני נראה לא רע בכלל ואפילו נראה טוב. יש לי הרבה מאוד חברים, כל החברים שלי בטוחים שאני נורמלי ושכבתי עם הרבה בנות.
    שירתתי בצבא שירות קרבי ביותר , וטיילתי אחרי הצבא כמה חודשים , לומד , עובד - הכל נורמלי.
    פעם אחת התנשקתי עם בחורה תיירת שאפילו רצתה איתי סקס היא משכה אותי ואני די סירבתי , היום אני חושב שהייתי מטומטם.
    אני מאונן הרבה מאוד , לפעמים אפילו פעמיים ביום , אני רואה פורנו של סטרייטים לרוב אבל לפעמים גם גברים , ואני חושב על גברים חתיכים שאני מכיר מגיל צעיר ומאונן .אפשר להגיד שאני מאוד חרמן.
    אני מאוד נמשך לנשים ומת כבר לקשר ולסקס אבל משהו עוצר אותי, אני גם מאוד מפחד מהמחשבה שאני אכנס לקשר עם מישהי , איך אגלה לה שאני בתול בגיל כזה , אני ממש מתבייש .
    אני מפחד שהן לא ירצו אותי, אבל בעצם כמה וכמה בנות רצו אותי ואני די סירבתי , אפילו לאחרונה מישהי שאני לומד איתה רצתה לפתות אותי ולא נתתי לה לנשק אותי.
    אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות
    אני גם ממש מפחד מללכת לטיפול פסיכולוגי, אני מאוד מתבייש

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל ונואש

הוספת תגובה

• שלומי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/07/2010

אתה מפחד מצד אחד ונמנע מקשר 3קירבה מצד שני.
    מבחינת הפורופ מרחת את זה וכולם יודעים עליך אבל אין לך זהות.
    תשובתי בכתב תהיהמריחה נוספת על המסך.
    תצטרך להפסיק לפחד ואולי אפילו ללמוד להנות מזה שתגיד לבחורה אני בתול ומפחד ותהיי בבקשה זהירה איתי.
    אל תכאיבי לי ותתחשבי שאני אולי חתיך אבל לא מושלם.
    זכור אחרי הפעם הראשונה תלמד משהו על קירבה.
    ההימנעות לא מקרבת אותך לפגוש את עצמך.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויאגרה טבעית מתכון לקיץ החם
    יעל
    29/07/2010

אני יעל בת 37 בעלי בן 45 איש מקסים ונפלא הסקס שלנו תמיד נפלא אני מאוד אוהבת את החדירה לפני המשחק מקדים, אפשר לומר שאני לא סובלת משחק מקדים, בתקופה אחרונה בעלי מאוד לחוץ בעבודה וזה החל לפגוע לו בתפקוד מיני האיבר שלו לא עומד כמו פעם חלש מידי מה שזה מצריך אותו לעשות מה שאני לא אוהבת את משחק המקדים כדי להאיבר שלו יעבוד כמו שצריך.

חשבנו לקבל מרשם לכדורי ויאגרה או לרכוש כדורי ויאגרה ללא מרשם דרך אתרים באינטרנט, אבל מצד שני זה המון כסף כל זה.

נתקלתי לאחרונה במאמר אשר מסביר על הטבע ויופי הבריאה שלנו ותופעת חוסר זיקפה היא לא חדשה היא נפוצה עוד מתקופת האבות, וגם להם היה פתרונות טבעיים בלבד את יכולה להבין לבן זוג שלך שנורא מתבייש , ויאגרה טבעית שתהפוך לכן את הארוחה לרומנטית ואת הסקס לפראי יותר.

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/07/2010

תבורכי על הפצת המרשם הטבעי.
    אני בטוח כי כמול יש רבות שכל מה שהן משתוקקות לו הוא היחדרת מהירה ללא כל הקדמה.
    הן בטוח תקראנה את שקיקתך להיחדרות ללא כל מגע מכין ומקדים ותפצנה זאת בין חברותיהן
    בקיצור אל תקדמי מכירות לעצמך בפורום זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני
    יעל
    27/07/2010

שלום
    אני בתחילת שנות ה20 לחיי. התחתנתי לא מזמן. עד עכשיו היה לי חשק מיני בריא, אהבתי לדמיין, חלמתי, והייתי פעילה מינית
    מאז החתונה ואולי קצת קודם, החשק המיני שלי ירד לחלוטין! יש לציין שקצת לפני החתונה לקחתי גלולות לראשונה וכן החלפתי פעם אחת את סוג הגלולה.
    אני חוששת שאולי הסיבה לכך היא הגלולות? או שאולי הסיבה היא החתונה? אני לא יודעת.. אבל זה מאוד מאוד מתסכל ואני לא יודעת איך מתמודדים עם זה. בעלי מאוד משתדל ולא לוחץ ,כאשר אנחנו כן מקיימים יחסי מין הוא מאוד מנסה לגרות אותי, אבל כלום לא עובד..
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/07/2010

האמת אין לי תשובה פשוטה ומידית לתהיתך.
    לא יודע מה עשה לך תשוקה מיני קודם לנישואין.
    השאלה במקום.
    אותי משמח שאת יודעת מה זה והיה לך.
    לא מבין אם נישואין קיבעו את זה או משהו אחר.
    אם את רוצה כיתבי יותר על מי את מי היית ומה הייתה הפנטזיה שלך קודם וננסה להבין ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

יעל
    27/07/2010

לא ממש הבנתי לגבי שאלת הפנטזיה.. לא היו לי פנטזיות מיוחדות. סתם הייתי בעניין של מיניות..
    לגבי מי אני, אז אני דתייה, מה שאומר שעד החתונה לא קיימנו יחסי מין מלאים. אבל כיום גם מה שעשינו פעם לא מעורר בי עניין.
    אתה לא חושב שיכול להיות שגלולות משפיעות עד כדי כך על חשק מיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/07/2010

הדברים מעט יותר ברורים לפי תשובתך.
    החשק המיני של מי שמתאפק ושומר הימנעות קשור בהימנעות .הישמרות וציפיה לרגע שבו יהיה מותר הכל מעלות את המתח ואת הריגוש. מיים גנובים ימתקו כמו שאת יודעת.
    המתח המיני לשארית החיים לאישה שומרת טהרת משפחה מוכתב בעיקרון לפי המחזור ושבועיים "פסק הזמן" שנקבעים על ידו.
    ההמתנה מעלה את הריגוש. כשמתחילים לקיים יש מקום לפתח מיומנות וקשב הדדי למיניות.
    ההפסקה הכפויה ע"י הנידה מאפשרת חזרה לגעגועים למיפגש המיני שלאחר הטבילה. עם זאת החשק הוא לא משהו מובנה בטבע האישה כמו אצל הגברים. זיכרי את בראשית "אל אישך תשוקתך ו....." עד אכילת הפרי האסור האישה לא ידעה על "תאווה" .

אכן יש גלולות שמשפיעות על החשק המיני אך ראית שהחלפת הגלולות לא פתרה זאת.אל תחפשי את התשובה בתרופה, היא בך ובקשר שלך איתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

יעל
    28/07/2010

אני אכן שומרת על טהרת המשפחה וטובלת אחת לחודש ועדיין זה לא מעורר בי חשק מיני... זה יותר מעורר רצון לקרבה גופנית יותר "רומנטית" הייתי אומרת..
    בכל מקרה, תודה רבה לך על התשובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/07/2010

את מזכירה חשק מיני כמשהו רחוק ממך.
    יש מקום ללמוד ולהידבר.
    בוודאי לא על מסך המחשב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה