מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדדדחסוי30/05/2010
יואוווו אני כ"כ מפחד מלהיות הומו הפחד הזה פשוט הורג אותי ואם אני אהיה כזה???? יואווווו אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש משש מפחדדדד פחדדד מוות ואני כ"כ לא רוצה את זה!!!!! אני רוצה אישה וילדים ואם באמת אני אהיה הומו אני פשוט לא יודעע מה אני יעשה אני אברח רחווווווווווקק רחוווק מאדדד יואוו!!!!! תעזרווו כי אני מאד מפחדדד :(((((((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל31/05/2010אם אתה צריך עזרה בכלל זה עם הפחד .
לא עם להיות הומו.
כולנו בדרך מגלים חלקים בנו שאומרים לנו על עצמנו אוף אתה לא מתאים למה שצריך, למה שציפו ממך למה שאתה מצפה מעצמך.
להיות הומו זו דוגמא אינטנסיבית וטובה.
כל מה שתעשה לא משנה לך את צבע העיניים או דברים אחרים שקשורים בזהותך. אפשר לחיות עםזה או לעזוב את החיים.
אם כבר חיים עם זה אפשר להיות מסכן סובל עם צמרמורות חום וגועל נפש ,או פשוט להיות גאה במה שאתה ולחיות זאת בכיף כולל לאהוב את עצמך.
אני מעדיף להציע את האופציה השניה.
אם אתה כבר נשאר ולא עוזב תהנה מהדרך שמחכה לך.
אל תתמסר לסבל ולמסכנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית29/05/2010
שלום
האם גבר שסובל מאימפוטנציה או בעיות ביכולת להגיע לזיקפה , ישפיע גם על הרגשות והתחושות שלו ביכולת להרגיש מיני ובעל רצון לקיים יחסים ? האם הוא יהיה נטול רגש מיני בגלל חוסר היכולת להגיע לזיקפה ? או שלמרות חוסר היכולת הוא ירגיש רגשות מיניים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה , יום נעים.
גלית04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ד''ר יעקב מאיר וייל07/06/2010התשובה נכתבה והיא בדרך אליך.
האם זה מישהו חשוב לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ד''ר יעקב מאיר וייל07/06/2010גבר אשר יכולתו לקיים יחסי מין מוגבלת סביב היכולת ליצר ולשמר זיקפה יהיה בעל רגש מיני הקשור ישירות ומושפע מתחושת הכישלון .
וודאי שתחושותיו סביב מיניותו יהיו קשורים בחווית הכשל. אולי בתחושות נוספות.
בכל מקרה כאשר אתה "כישלון" אינך בדיוק גאה במיניותך.הרגשות המיניים במצב זה ילוו בחוסר ערך עצמי ובנחיתות.
יש מחסנית רגשות נוספת סביב הכשל.
בהצלחה לשניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית08/06/2010שאלת אם הוא חשוב לי , התשובה היא כן , מאוד. ובהמשך לכך, איך אני יכולה לתרום ועזור ליצור שינוי כלשהו ? איך לגשת לנושא איתו קודם ברמת שיחה . והאם אימפוטנציה על ניתנת לטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גלית
ד''ר יעקב מאיר וייל09/06/2010מה הוא לא ידע על זה? זה הואואת-את והוא.
מה עם הרגשות המיניים שלך סביב זה שהגוף שלו לא מוכיח לך שאת נחשקת? מה את עושה עם זה, עם עצמך?
כמה זמן זה כבר נמשך? היה ביניכם זמן שהמיניות היתה יותר חיה?
אם הוא יודע מה הוא עושה,עשה בקשר לזה?
זיכרי בבקשה את רוצב לעזור למען שניכם. ההוכחה ה"ניצבת" ביניכם מעידה או מצביעה עליו או על יך או על הזוגיות.
מה בקשר לפנייה ליעוץ ביחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד מינידיוויד24/05/2010
שלום ד"ר וייל,
אני בחור בן 25, בדר"כ בריא לחלוטין ולא נוטל תרופות ( מדי פעם כדור נגד נזלת אלרגית וזהו).
מזה מספר שנים אני סובל מבעייה קשה ומטרידה. כאשר אני בא לקיים יחסי מין יש לי או זקפה חלקית או בכלל לא. בתחילה, הייתי בטוח שזה בגלל שאני לא נמשך מספיק לבחורה וכו'. כיום יש לי מישהי שאני מאוד מעוניין בה וזה מתסכל. אציין, כי כאשר אני לבד אין לי בכלל בעייה של זקפה לרבות זקפות בוקר וזקפות אקראיות נוספות. מה לדעתך אני צריך לעשות כדי להביא לפתרון הבעיה, כדי שאני אוכל להינות מחיי מין עם בת זוגתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיוויד
ד''ר יעקב מאיר וייל25/05/2010השאלה טובה ומשום מה מוכרת להרבה גברים.
יחסי המין של יד ימין עם האבר מצוינים.
הבעיה מתחילה כשמעורבת בזה אישה [ואפילו או דווקא] נחשקת. מין זו לא פעולהמכנית של אבר בתחתית הבטן יחסי מין זה הקשר שלך עם העולם. האבר הזה אומר משהו כשהוא מסרב לגרום לך ולה עונג.
הדרך שאני מציע זה מסע בליווי מורה דרך להבנת השפה של האברץ
במקומות שונים קוראים לזה טיפול.
אל תצפה לסיור מודרך דרך הרשת באתר הזה.
זכור אני לא יודע עליך כלום חוץ מגילך וכישלונך.
אתה צריך "מורה דרך" שיכיר את הנוסע כדי להבין את הדרך שעליו להנחות.
ניסית זאת פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהאוריאנה21/05/2010
אני לא מצליחה לגמור ולמען האמת לא ממש התעקשתי לגמור אף פעם איך עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאנה
ד''ר יעקב מאיר וייל22/05/2010מה את בעצם שואלת?
למה לא התעקשת לגמור אף פעם?
או אולי מה זה בכלל "לגמור"?
יש במילותיך ביוטול של ה"גמירה" ובה בעת אמירה שאת לא צריכה מה שאת לא יודעת עליו.
אנא כיתבי לנו כמה שנים את כבר לא מנסה "לגמור" ואיזה קשר יש לך עם מיניותך בלי ה"גמירה"
ואולי גם מיניות של בת/בן זוג.
תודה.
בלי מידע השאלה היא בעיקר הצהרה בסגנון "מה הקטע שלכם עם לגמור"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאלון15/05/2010
אני חושב כבר כמה זמן. מה קורה איתי. האם אני מגזימה? יכול להיות שאין לי כלל בעיות? אני לא ישן כבר ימים שלמים. מה הבעיה שלי? אני לא מעשן ולא לוקחת סמים. לא ברור לי כלל מה הבעיה כאן. האם ניתן לקבל יעוץ? האם יש כאן דוקטורית שמבין את בעייתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ד''ר יעקב מאיר וייל15/05/2010יכול להיות שאתה מגזימה. יכול להיות שאתה עוד טרנס אחת.
חפשי רופא שתקשיב ותידברו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לברר מהי הזהות המינית שלי?מבולבל 2314/05/2010
שלום רב לך:
אני בחור בן 23 בריא ברוך ה' וכבר מזה זמן רב יש לי בעיה של זיקפה פשוט לא עומד לי בכלל לא משנה מה אני עושה גם בצפייה בסרטי פורנו וגם כשאני עם בחורות...לא היה לי קשר רציני עדיין ולא הרבה ניסיון בסקס אני מגיע למצב שבוא אני בקיום יחסי מין עם בחורה ופשוט לא עומד לי. למרות שלא ניסיתי קיום יחסי מין בכלל עם המין הגברי......אני מודאג ומפחד שיש לי נטייה למין הגברי מאחר ואני רואה סרטי פורנו קוקסינליות וזה גורם לי קצת משיכה אבל אין זיקפה האם זה מוכיח משהו על המיניות שלי??? אני אומנם נמשך גם לנשים אבל למרות כל המשיכה הזו אין לי זיקפה כבר לא יודע מה לעשות פשוט מדוכא מהעניין בבקשה עזור לי בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל
ד''ר יעקב מאיר וייל14/05/2010אין לי תשובה על זהותך המינית רק בגלל שלא עומד לך בשום תנאי.
יכול להיות שקצת עומד לך כשאתה מאונן מול הפורנו ה"קוקסינלי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך הסקסנועה13/05/2010
אני יוצאת עם משהו כבר קרוב לחצי שנה. בכל פעם הסקס אורך קרוב ל- 3 שעות. בשלב מסויים, אני עושה לו ביד עד שהוא גומר כי מאד כואב לי שהוא חודר לי מקדימה ומאחור כמה פעמים.
האם זה נורמלי שהוא גומר כ"כ לאט ? האם אני צריכה להסיק מזה מסקנות שאני לא מספיק "טובה במיטה" כך שהוא לא גומר מהר ? ובכלל, האם זה נורמלי לעשות לו ביד בשלב מסויים בכל פעם שאנו שוכבים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד''ר יעקב מאיר וייל13/05/2010השאלה במקום.
את רוצה להגיד לי שעומד לו ששל שעות?
זה שהוא לא שופך בחדירה לא מפתיע. כמו שלא כולן "גומרות" בחדירה גם לא כולם גומרים מה"דישה".
תחשבי על זה, מישהו רגיל לאונן מתחילת מיניותו. מקדם החיכוך ולחץ המגע על הפין אחרים מאשר במשגל ובחיכוך בנרתיק. זו בטח לא אשמתך. ואת אולי מספיק טובה במיטה בלי קשר ליכולתו לגמור כשהוא "דש" בך.
הצורך שלו לחדור אליך בצורה שמכאיבה לך מעלה סימני שאלה עליו. האם הוא מספיק "טוב לך במיטה". זה נשמע שאת יותר סובלת מנהנית.
מותר לך לא לעשות לו ביד לפורקן. את לא חייבת לו את זה כשירות. טוב יהיה לך לתת לעצמך מעט הערכה.
זיכרי במיטה את לא רק אשת שירות. זכותך להנות כבחירתך.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן בעייתידפנה13/05/2010
הבן שלי בן 28 ועוד לא הייתה לו חברה רצינית. הייתה מישהי שלושה חודשים והוא נפרד ממנה בטענה שהיא תלותית מדי. האם זה אומר משהו עליו? האם לייעץ לו לפנות לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה
ד''ר יעקב מאיר וייל13/05/2010מה הוא חושב?
האם הוא מתעניין בנשים בכלל.
טוב תמעד בגיל מסוים לבחור לנצל את נושא הטיפול. ולו כדי להצליח להיפרד מדמויות שיושבות עמוק בנשמה.
לפעמים זו אימא ולפעמים אחר. מה שלא תייעצי לו הוא יצטרך לנהל את חייו לבד. אם הוא נמשך לנשים? נותן בהן אימון או רב איתן זהו נושא שאיתו הוא מתמודד בכל קשר.
קשר יציב ארוך טווח זו אומנות,תלול ומיומנות.
אל "תתדחפי". לפי החוק השלישי של ניוטון הוא יתנגכד לכל לחץ.
סבלנות ואהבה זו סיסמת האמהות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיים עמוסים...ליאור13/05/2010
היי, אנחנו זוג צעיר, מאז ומתמיד לא ממש הייתה בינינו התאמה בנושא סקס. זאת אומרת, אני מאוד מינית והוא די מסויג (הייתי הראשונה שלו). עם הזמן גם לי קצת נחלש החשק כי לא קיבלתי בחזרה את אותן האנרגיות. עכשיו אנחנו בשגרה פחות או יותר קבועה של סקס פעם בשבוע, שבועיים. האמת היא שדי השךמתי עם זה, כי אני ממש אוהבת אותו ואני חושבת שגם אולי אצלנו זה אחרת ואולי פשוט אצלנו לוקחת יותר זמן להתאים אחד לשניה (אנחנו שנתיים ביחד ורק לאחרונה חל איזה שיפור קטן). אני מניחה שמה שהייתי רוצה לשמוע זה שזה בסדר, שזה לא מוזר שזוג בסוף שנות ה-20 שלהם מקיים יחסי מין פעם בשבוע שבועיים. אני יודעת שככה זה אצלנו, וטוב לי בסך הכל אבל קצת קשה לי עם זה שחברות שלי מספרות על זה שהן שוכבות עם החבר 3-4 פעמים בשבוע. העניין הוא שגם אורח החיים שלנו הוא מאוד עמוס ואנחנו מאוד עייפים או עסוקים רוב הזמן. אז האם לדעתך זה בסרד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר יעקב מאיר וייל13/05/2010לדעתי זה בסדר. ומה דעתך? ביחס לתדירות המשגל אצל חברותיך. השאלה האמיתית בינך ובינך אם את נהנית לעשות איתו ולהיפגש עם עצמך המינית והמתמסרת. שאלהתדירות שייכת לתחורותיות שבין אנשים. שאל השאלות היא האם החיבור בין שניכם טוב לשניכם.
אם את צריכה "להוכיח" משהו למישהו ולא רק לעצמך יש לך בעיה.
תבדקי עם החברות כמה זמן ממשיכה האינטנסיביות הזאת. מטבע הדברים זה דועך ואז השאלה היא עם מה נשארים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בטוחה..מורן04/05/2010
שלום!
אני סטודנטית בת 25. יש לי חבר מזה כשנה+. זו מערכת היחסים הרצינית הראשונה שלי (התחלתי מאוחר..). עברנו לגור יחד דיי מהר, ואנחנו גרים ביחד כבר חצי שנה.
הוא מישהו שבאמת מכל הבחינות "מושלם",ואני מתה עליו, על המשפחה שלו והחברים שלו. אבל בכל זאת ניראה לי שאני לא אוהבת אותו באותה המידה שהוא אוהב אותי, או שאני אוהבת אותו יותר כמו חבר ולא כמו בן-זוג.. אני לא מבינה למה.. אני מרגישה שמשהו בי לא בסדר, שאני לא מצליחה לאהוב אותו.
האם זה הוא ספציפית, או גברים בכלל?
זה לא שאני מרגישה בבירור שאני נמשכת לנשים, אבל אני לא יודעת איך אפשר לדעת..
האם עלי לנסות טיפול פסיכולוגי?
אשמח לעזרתך,
מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
ד''ר יעקב מאיר וייל05/05/2010יש לך גבר ולך לא ברור ש"זה הגבר של החיים"
את בעצם בתחילה של דרך הזוגיות בחיים וכבר מצפה שתדעי עם מי את רוצה להזדקן?
טיפול פסיכולוגטי למה? אם בכלל טוב שיהיה לך מישהו/י שאת יכולה לדבר איתם לחשוף לעצמך את מחשבותיך הגלויות יותר או פחות.
לפסיכולוג אין תשובה במקרה הטוב יש לו הקשבה וסקרנות ויכולת לקשר.
אם את רוצה לבדוק תנסי על תקן של מנסה ולא על תקן תקן/י את הליקוי.
השאלה האמיתית היא מהשיר "מי אוהב אותך יותר ממני".
בעיני אם הקשר טוב ויש לכם הידברות ו"יחד" מספק תזרמי עם זה ותני לעצמך לצמוח כאישה.
אם בסוף תגלי שאינטימית עדיף לך עם אישה חישבי כי זו דרכך ותתמודדי גם עם זה. השאלה אם גם היא תאהב אותך יותר ממה שאת אותה תצוץ גם בקשר הזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא
מורן05/05/2010האם עלי להסתפק בקשר שהוא רק טוב?- כי באמת אין בו שום דבר רע, או לשאוף לקשר שיהיה מדהים?
אני מפחדת שעוד כמה שנים, במיקרה וניפרד, אני אסתכל על זה כעל הטעות הכי גדולה של החיים שלי, ולמה ויתרתי על משהו שלא היה רע?
אני ממש ממש לא רוצה לפגוע בו, ומצד שני, לא מגיעה לו מישהי שתאהב אותו כמו שהוא אוהב אותי?...
הייתי מעדיפה שהוא יפרד ממני, או יעשה משהו כ"כ בלתי נסלח שלא תהיה לי ברירה אלא להפרד ממנו (דבר שאין סיכוי בעולם שיקרה..)
אוף.... זה קשה...
אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל...
בהמשך למה שאמרת, על לזרום- אני כבר הרבה זמן זורמת.. אני מפחדת שזה יגיע למצב שהוא יחשוב על נישואים (כולם סביבנו מתחתנים..)
איך אני יכולה לנסות לעבוד על הקשר? אפשר בכלל לפתח מחדש רגשות בצורה אקטיבית? אני באמת שלא רוצה להפסיד בחור מדהים כזה רק כויתרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
ד''ר יעקב מאיר וייל05/05/2010הבעיה שאניקולט בין השורות שלך אישית לא קל להיות כל כך נאהבת. יש בחורים שכ"כ מאדירים את מושא אהבתם עד שאינם מראים את החלקים הביקורתיים שלהם בקשר. האם גם האיש שלך ככה?
אם מגיע לו מישהי שתאהב אותו כמו שהוא אוהב אותך זה אומר שאת אוהבת אותו מספיק בשביל לאחל לו יותר ממה שאת. תני לו לגלות את אהבתו אליך ותתמסרי לחווית היות נאהבת.
מוזר גם לי לשמוע את ההורדה בערכך העצמי כשאת מתארת את אהבתו אליך רק כקבלה שלמה אותך.
זה ילווה אותך תמיד שאינך מרשה לעצמך להתמסר במלואך להיות נאהבת . את מורידה בערך השלם שיש לך ומצפה למשהו עוד יותר שלם. מהמם וכו'.
אינני יודע לנבא טוב ממך מה יקרה. את מנבאה מחד שאת תהיי חייבת ל"זרוק" אותו או שהוא יגלה את האמת ו"יזרוק" אותך.
איני יכול לנחם אותך על כך שאיתרע מזלך ואת נאהבת ללא כחל וסרק ובאותו זמן מתלוננת על רוע גורלך.
אולי תבגדי בו ותדאגי שיתפוס אותך ואז תוכלי להצטער בלב שלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי04/05/2010
מה עושים כשילדה בת 8 מתלוננת על שיש לה ריח רע האיבר המין?
האם בגיל זה ניתן לקחת אותה לרופא נשים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
ד''ר יעקב מאיר וייל05/05/2010זו הבת שלך?
אם כן זיכרי שרוב ה"ריח " הרע בגיל הילדות קשור לניקיון לאחר פיפי ולא למין.
אם יש לה באמת מיקלחת טובה ולימוד ביתך על כיבוד עצה ודאגה לעצמה מתוך אחריות זו הדרך.
לא הייתי לוקח את הבת שלי לגניקולוג בגיל שמונה. אם את צריכה עיצה דברי עם רופא/ת המשפחה
ולמדי את הילדה גם איך אפשר להיעזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מינית משתנה?נטע03/05/2010
האם הזהות המינית משתנה? יש לי חברה שהיו לה בנות זוג בתיכון ובאוניברסיטה ועכשיו היא יוצאת עם ידיד טוב שלי ואומרת לי שהיא מאוהבת בו. אני מפחדת שזה סתם חולף ושהיא עדיין נמשכת לבנות ותפגע בו. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
ד''ר יעקב מאיר וייל05/05/2010אם היתה יוצאת עם בת אחרת ,ידידה טובה שלך, לא היית דואגת שהידידה תיפגע? היא כבר נפרדה משתיים לפניה!
את מנסה להגן על הידיד שהיא מאוהבת בו.
ברוב המקרים להיות מאוהב חולף תוך כשנה. במקרה הזה או שנשארים אוהבים,זוג, לדרך משותפת,או שמתאהבים עוד פעם [אם יש מזל] לעוד סיבוב ואז זה כבר יקרה לה פעם שלישית.
חישבי כי נסיונה עם חברות בתיכון ואוניברסיטה הופך אותה לאישה יותר קשובה לצרכיה המיניים והארוטיים.
גם הוא מרוויח מאהבת קשובה.
"סתם חולף" זו הגדרה שיפוטית. מי שמך להגדיר סתם עבור אחרים.
לא קרה לך שהיית מאוהבת והתחושה נשמרת כ"געגוע" וזיכרון נעים גם כשהקשר נגמר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות...אורית03/05/2010
אני כרגע בי"ב ועקרונית אני נמשכת לבנים. זאת אומרת לא עשיתי כלום עם אף בן חוץ מלהתנשק עם מישהו אחד, אבל נראה לי שזה המצב. לאחרונה שמתי לב למישהי מהשכבה. היא מאוד יפה וחטובה ויש בה מעין יופי בריא כזה. אני יכולה לראות את עצמי מתנשקת איתה אבל לא למשל להיות בת זוג שלה. האם זה אומר שיש בי חלק שהוא לא סטרייט יכול להיות שאני לסבית או ביי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ד''ר יעקב מאיר וייל05/05/2010זה בטוח שאת רואה יופי 8ומדמיינת קירבה. זה לא הפך אותך אוטומאטית ללסבית.
שאלי את עצמך על מה /מי את מפנטזת כשאת מגרה את עצמך מינית לכיף של הגירוי ואולי גם לאורגזמה.
בכל מקרה הישארי סקרנית ותמשיכי להנות. בסוף גם תדעי אם את מינית ביסקסואלית או רק הטרו. העיקר שיש לך את "זה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר רצון לקיים יחסי מיןרויטל21/04/2010
בעלי בן 42, נוטל תרופה לטיפול בדיכאון כבר חצי שנה. מאז שהתחיל את הטיפול הוא בקושי מעוניין לקיים יחסי מין וגם כשכבר מסכים קשה לו מאוד להגיע לאורגזמה. האם יש קשר בין הטיפול התרופתי לדיכאון לבין חוסר הרצון לעשות סקס? במידה וכן - האם ישנן תרופות לטיפול בדיכאון שלא גורמות לבעיות בתחום זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ד''ר יעקב מאיר וייל21/04/2010בראש וראשונה זהו טבעו של דיכאון. אין שמחת חיים אין חשק מיני.
לשאלתך האמיתית האם תרופות נוגדות דיכאון מורידות חשק מיני ועוצרת פורק כן באופן מובהק.
לשאלת מה כן לרשום במקום -טוב להתייעץ עם הרופא המטפל. אני מקווה שהוא מיומן מספיק. בנוסף גם הוא יכול לחפש ולמצוא זה לא סוד כמוס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדיכאון
ירון22/04/2010ד"ר שלום.
ברור שהגברת מדברת על התרופה ציפרלקס שידוע שגורמת לירידה בחשק המיני (רויטל - תקני אותי אם אני טועה...), אז למה מלכתחילה היא ניתנת כשיש תרופות לטיפול בדיכאון שטובות באותה מידה (אם לא יותר..) ושגורמות להרבה פחות תופעות לוואי ממנה?
אני עברתי מסכת ייסורים עד שמצאתי את התרופה שלא פגעה לי בחשק המיני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
ד''ר יעקב מאיר וייל22/04/2010תודה על הערתך. ברור שנסינך עם ציפרלקס הובילך במשעולי אבדן החשק המיני והפגיעה בפורקן המיני.
כל המשפחה הזו של מעכבי ספיגה חוזרת של סרוטונין כנוגדי דיכאון יעילים כנגד דיכאון במידה סבירה אך פוגעות במיניות באופן מובהק. גם ציפרלקס שייך לשם וגם אחרים.
אני מופתע שאתה שמצאת את התרופה האישית הטובה לך לא מציע אותה לגברת רויטל. טוב כשהיא באה עם החבר לרופא הפסיכיאטר עם שם ועם שאלה.
אל תשמור רק לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדני19/04/2010
שלום.
אני מגיע לגירוי מהיר, ופעמים רבות גם לשפיכה מוקדמת, אלא שאחר השפיכה, בין אם היא מוקדמת ובין אם לאו, איני מצליח להגיע לגירוי שני, פשוט לא עומד שוב.
רציתי לשאול האם זה עשוי להצביע על בעיה כלשהי, יצויין שאני בריא וחזק יחסית.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאיר וייל19/04/2010רובנו כמוך. בהתחלת הדרך זה מהיר ומסתיים לפני שאנחנו מוכנים. בכך אין בעיה שונה אצלך מאצל אחרים.
היית רוצה להיות "סופר מן -:תמיד יכול ותמיד מוכן" . גם שם יש בעיה -אתה צריך פסק זמן חובה.
להישאר זקוף, נוקשה, ורוטט מתאווה לגמירה הבאה אינה תכונה גברית. זו זכות "נערית "בתחילת הדרך לחלקנו ולאחרים ,אולי כמוך, מוקד לקינאה וגעגועים. ותחושה של תיסכול עם ה"גבריות" שרק מתסכלת.
זהו חלק מ"עונש הידיעה שזכה לו אדם אחרי שטעם מהפרי האסור.
תפסיק להעמיד עצמך במבחן הזיקפה השניה. מרוב שאתה דואג ותחרותי אתה לא נותן לעצמך זמן ומרחב להתענג על מה שכן יש לך- בריאות תקינה וזיקפה מצוינת לפעם הראשונה.
סליחה, בן כמה אתה בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.
דני19/04/2010בן 28, התשובה עדיין רלוונטית?
פשוט קראתי עצות למניעת שפיכה מוקדמת במצבים מסויימים, לגמור פעם אחת, כדי שאוכל להחזיק היטב בפעם השניה,
מה שקרה, זה שעל פי רוב איני מצליח להגיע לזקפה נוספת, ובמקרים שאני מצליח, השפיכה מוקדמת בהרבה מהרגיל בפעם הראשונה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאיר וייל19/04/2010העצות שקראת טובות לאלו שכל הזמן עומד להם. הם לרוב צעירים בכמה שנים טובות ממך.
זכור שהאבר מזדקף כי הוא "רוצה" לדפוק ולשפוך ולא יותר מזה.
אתה בעל הבית שרוצה יותר שליטה בשפיכה. כאן יש לך על מה להתאמן אבל אתה כבר לא בשלב שבעם השניה כבר שולט יותר.
איני מציע סדנה באתר אך זכור כי השליטה מתחילה בקצב התנועה ובעונג של היות מוכל בנרתיק.
שלוט בקצב תנועת האגן [הדפיקה]. זה עשוי ללמדך שאין צורך בפעם שניה. כך תהפוך את הראשונה למוצלחת מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)