מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו שמפריע לי ביומיים האחרונים...עוז17/11/2009
שלום רציתי להעלות בפניך משהו בפריע לי כבר יומיים שאני לא מפסיק לחשוב עליו ... וכל פעם שאני חושב עליו אני נתקף בהתקפי פחד חרדה ודיכאון ממושך שמלווים אותי כל היום ובנוסף גם דופק שהולך וגובר.
אז ככה יצא לי בדיוק לפני יומיים לשבת קצת עם עצמי (עד אז הכול היה תקין) , ולחשוב מדוע אין לי חברה , ולמה אני בתול עדיין (אני בן 19 ) ף בזמן שהרבה חברים שלי כבר לא . כשחשבתי על זה התחילו לעלות לי פלאשבקים כאלו מן העבר על זה שכשהיינו במועדון חשפנות באיה נאפה והייתי עם החשפנית לבד .. לא ממש התלהבתי ולא "עמד" לי , או על כך שבכל מערכת יחסים שאני מתחיל היא נגמרת מהר (עם בנות) , ואז התחלתי לחשוב שאולי אני הומו. עכשיו כל הקטע הוא שאני באמת כמעט כל יום מאונן על בנות ודי נמשך אליהם אבל שזה נגיע לתכלס ולמיניות זה נעצר. ויוצא לי לפעמים לראות בנים שנראים טוב ווואלה להגיד עליהם שלדעתי הם ניראים טוב אבל לא יותר מזה . כשאני מדמה את עצמי להומו המחשבה על לנשק בן בפה או לקיים איתו יחסי מין מגעילה אותי .
אני לא יודע מה קורה איתי והייתי חייב להייעץ עם מישהו שמבין . אני יותר מאשמח לקבל תשובה .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
ד''ר יעקב מאיר וייל17/11/2009נסה חמצוא עזרה לגבי זהותך המינית בשיחה עם איש מקצוע. ההצפה שלך את הרשת ואת האתר אינה מאפשרת לי לענות יותר.
מעבר לכל אתה חרד יותר משאתה הומו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
עוז18/11/2009אין לך שום כוון בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוז
ד''ר יעקב מאיר וייל19/11/2009יש לי כיוון. תפסיק להיות חרד מסביב לעם מי להתעסק. תמשיךלפנטז על בנות ובמוקדם או במאוחר תאב בתולין ותשים ליד השם שלך את רה"ת לב [לא בתול].
אחרי זה תגענה בעיות נוספות.
בטוח שאתה לא הומו רק סתם מאונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנאליחולה מין12/11/2009
יש דבר כזה אורגזמה אנאלית??
ועם גבר יכול להגיעה לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה מין
ד''ר יעקב מאיר וייל13/11/2009יש דבר כזה שקוראים לו אורגזמה פרינאלית.
רוצה באמת ללמוד תשיג ותקרא את ה"גבר המולטי אורגסטי" של מנטק צ'יה.
שים לב זה לא בתחת אלא מתחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך
חולה מין15/11/2009מזאת אומרת מיתחת??
יכול ליגרום נזק מהחדרה לתחת ?? גם עם זה הרבה הרבה שזה שורף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה מין
ד''ר יעקב מאיר וייל15/11/2009דיברתי אליך על אוגזמה בריצפת האגן-מיתחת.
אם אתה צריך להתעקש שיכניסו לך בתחת זה סיפור אחר.
טפל בכאב בעדינות ותיזהר שלא יקרעו אותך.
קנה את הספר ותלמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא להגברת החשק המיניו11/11/2009
שלום.
עקב תרופות פסיכיאטריות החשק המיני ירד לגמרי.
האם ידוע לך אם צמחי המרפא אשר מתווים להגברת החשק המיני
באמת עוזרים?
תודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ו
ד''ר יעקב מאיר וייל11/11/2009מה אתה מוסר לי? תרופות פסיכיאטריות איזה, כמה זמן ולמה?
הן אכן עלולות להוריד חשק מיני אך כך גם הבעיה הפסיכיאטרית שגרמה לרישומן.
תן מידע ואז נידבר על מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי11/11/2009
בעת קיום יחסי מין חברתי הכניסה לי אצבע לתחת וזה גרם לי להנאה? האם זה יכול להצביע על נטייה מינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר יעקב מאיר וייל11/11/2009בטח. נטיה מינית להנות מגירוי במקום רגיש בגופך.
זה לא התחת שלך שונה משלנו אלא שזכית לגלות שבמקום הזה זה יכול להיות נעים.
לסיכום יש לך נטייה מינית לזהות עונג כשאתה חווה אותו. תנחה את חברתך במה שנעים לך ואל תחרוד משיפוט על "נטיות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהלינוי07/11/2009
שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
ד''ר יעקב מאיר וייל07/11/2009שאלתך פשוטה.
התשובה בלאו הכי בידי הגורל -אם הוא "שפך" ואז נגע בעצמו ואז החדיר אצבע לנרתיקך מרוב-"אזים" -אין תשובה.
אם בייצת באותו יום חכי שבועיים ותדעי אם יש הריון מתפתח בתוכך!
סבלנות שבועיים לרוב עוברים תוך 14 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממשך לד"ר
לינוי08/11/2009ד"ר לא הבנתי את תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי
ד''ר יעקב מאיר וייל08/11/2009ביקשת שני דברים.
1. לא להיות בהריון מהארוע שבו הוא נגע בעצמו כשאת בייצת.
2. לא להיות כ"כ חרדה מהתוצאה.
תשובתי עושה דרך ארוכה ומציעה לך בעיקר כי תוך שבועיים תדעי את האמת על הריונך האפשרי. בלאו הכי אין לך ברירה בשלב זה.
להבא תשתמשי באמצעי מניעה כלשהו כשאת מבייצת. בהצלחה בפעם הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה ממושכתeli04/11/2009
לאחרונה אני נתקל בבעיות זקפה . מנסה להתמודד בעזרת ויאגרה
אך גם עם זה ,ישנה תופעה של זקפה חזקה שלאחר מספר חדירות יורדת כמעט לגמרי.
יש לציין שאני לוקח כדורים לאחר אירוע לבבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר יעקב מאיר וייל04/11/2009מי אתה ומה הסיבה שאתה מטופל רפואי? אולי טוב לך להתייעץ עם רופא הלב שלך לגבי הזקפה והתרופות
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך הדרדרנו ככה?סימה01/11/2009
היי לכולם
אני בחורה בת 26 סטריטית מאמינה באלוהים
עד כה אני בהלם מכך שיש עידוד להומואים ולסביות למינהם ........לי אין כלום נגד אהבה משום סוג......אבל זה לא אנשים החליטו שמשכב זכר אסור בכל הדתות הוא אסור....זה מילה של אלוהים ותראו מה קרה לשבט לוט ......
נראה לי שאנשים חושבים שמותר להם לעשות מה שמתחשק להם .......אבל אלוהים יודע מה טוב בשבילנו יותר מכל אחד אחר.....
איך אפשר לא להעריך את הדברים הטובים שהוא נתן לנו......כל הפירות והירקות כל הבשר המותר(של תרנגולות בקר כבש) הפרחים היפים .....מאיפה לדעתכם כל זה בא?
האם באמת לבנאדם מותר לעשות ככל העולה על רוחו......?
מה דעתכם בעניין אשמח מאוד לשמוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימה
ד''ר יעקב מאיר וייל01/11/2009אני אוהב את כנותך ואת מידת השליטה בכתובים וציטוטם.
יש לי שאלה אליך מי אחראי לענישה על עבירות אלה? האם זה בידי ה"שם" או בידי האדם?
יותר מכך מה את נכנסת לאתר שבו באופן מובהק אנשים מתלבטים סביב זהותם המינית? את קוראה בין השיטין או משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאג דוקטור
סימה02/11/2009כל אחד יקבל את המגיע לו בעולם הבא ואז המתלבטים האלה שחושבים שיש להם זכות בחירה כבר לא יהיה להם אפשרות חזרה בתשובה בנתיים אתם יכולים לחשוב מה שבא לכם........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימה
ד''ר יעקב מאיר וייל02/11/2009תודה רבה הבהרת את דברייך. מי מהמשתתפים בפורום שעוד לא ידע זאת למד בזכותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה על כך
טינה02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאת צודקת!
אלינור דיל03/11/2009וואי אני לא מאמינה שיש מישהי שחושבת לעומק- כמוני!
אהבתי לראות ולקרוא איך את מהללת ומשבחת את הבורא.. כל הכבוד לך!
אני חושבת בדיוק כמוך...
יש אנשים שחושבים שהעולם הזה הפקרות והם יכולים לעשות מה שבא להם... אבל בינינו..? הם טועים! וגם הם בתוכם יודעים זאת... כל אחד ואחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוהים גם ברא חריגים בעולמו העם אלו
צח03/11/2009הים פגום? חס וחלילה. הומואים היו לפני שהתורה הייתה.היום יש מחלה חדשה הומופוביה! מחלה ממש לא נורמלית. ואגב המוני חרדים עוסקים במשכב זכר תפני לאתר הו"ד ואולי תופתעי.ולסביות במגזר החרדי יש בטונות.. לא כדאי לשנוא את שברא הבורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין נוקשה בזקפהאלמוני27/10/2009
הי, אני נער בן 16 (לא פעיל מינית)
כשיש לי זקפה איבר המין עומד (כלפי מעלה, מן הסתם) ואי אפשר כמעט להטות אותו כלפי מטה (כלומר אם אני מנסה להגיע למצב שאיבר המין נמצא בערך ב90 מעלות ביחס לגוף, זה מתחיל לכאוב. יותר למטה זה כבר ממש כואב)
למה זה? אני פוחד שזה יפריע לי שכן אתחיל להיות פעיל מינית
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר יעקב מאיר וייל28/10/2009אתה מתכוון צמוד לבט?
אתה לא יחיד. תהנה מזה ואל תדאג .
תתפלא לגלות כשתתחיל לקיים ימצא פיתרון טבעי ליצירת זווית החדרה נוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת הפיןדודי27/10/2009
ד"ר שלום ,
שמי דודי , אני בן 23 ופעיל מינית קבוע עם בת זוג כ-3 שנים.
יש לי בעייה שאני לא יודע אם היא ניתנת בכלל לתיקון או אפשרות לשפר אותה.
אני מודע כי לכל איבר מין גברי צורה שונה , גדלים שונים וכדומה (ואף איבר מיני גדול מהממוצע בסדר גודל די מכובד) אך צורתו היא כזאת שכשאר במצב זקפה , גם במצב שהוא הכי קשיח וחזק שיכול להיות , צורתו היא שמהאמצע שלו בערך הוא יורד כלפי מטה ונראה מכופף.
מצד אחד , לבת זוגתי זה לא כ"כ מפריע וגם לא פוגע ביחסי המין בצורה כו דרסטית. בתנוחות כמו מיסיונרית או דוגי אין שום תחושת הבדל ולעיתים צורה זו מהווה יתרון.
אך בתנוחה בה לדוגמה אני שוכב על גבי וחברתי עליי , איבר מיני , שוב , גם עם הזקפה הכי חזקה , מרגיש פתאום פחות קשיח ונדמה כאילו הוא לא עומד. המצב שנראה הוא שהוא נראה מתקפל במצב שאני שוכב על גבי ושאינו חזק מספיק לעמוד בצורה ישרה ואפילו לא קרוב לישר..מה שבתנוחה זו גורם קצת לפגיעה בהנאה...
בנוסף כאשר אני מרגיש שבזמן החדירה או מתיישר לצורה של מקל הוא נהיה יותר רגיש ויותר רוצה לשפוך מהר - מה שגם לעיתים קורה..
רציתי לשאול אם יש דרך לטפל בבעיה זו , האם היא מוכרת?
ברצוני להדגיש שממש אין לי שום בעיות של חשק או דברים הקשורים בזה , אלא להיפך וזה דבר שמפריע יותר לי מאשר לבת זוגתי..
בתודה מראש , אשמח לתשובה מפורטת
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין נוקשה בזקפה
אלמוני27/10/2009הי, אני נער בן 16 (לא פעיל מינית)
כשיש לי זקפה איבר המין עומד (כלפי מעלה, מן הסתם) ואי אפשר כמעט להטות אותו כלפי מטה (כלומר אם אני מנסה להגיע למצב שאיבר המין נמצא בערך ב90 מעלות ביחס לגוף, זה מתחיל לכאוב. יותר למטה זה כבר ממש כואב)
למה זה? אני פוחד שזה יפריע לי שכן אתחיל להיות פעיל מינית
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי
ד''ר יעקב מאיר וייל28/10/2009זה האבר שיש לך. כדבריך ממדיו מכובדים והוא מתפקד היטב בתוך חביקת הנרתיק.
אני מציע לך להמשיך להנות ממנו ככל האפשר. אל תטעה להקשיב להצעות שרלטניות של תיקון ל"מושלם".
חיים רק פעם והזין שלך הוא היחידי שיש לך.
תהנה ממה שיש ואל תעסוק בחשיבה "מקטינה" את עצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' יעקב מאירחסוי25/10/2009
שלום דר'.
אני אישית נימשך מינית לבנות הם מדליקות אותי ומחרמנות ...
אבל רציתי לדעת האם הגיוני שאני יראה איזה גבר שיראה לי טוב ואיך להסביר לא שנידלקתי עליו אבל בלי ספק הבנאדם גורם לי להגיד "נראה טוב אפילו מושך קצת.." כלומר קטע ריגשי כזה אבל בקטנה אני יציין שמבחינה מינית מגעיל אותי הקטע של גבר וגבר מקיימים יחסי מין ...
שורה תחתונה אני מבולבל קצת ..בגדול זה הגיוני להימשך לבנות באופן מלא אך גם טיפה לגלות עניין אצל גברים בקטע של נראים טוב ?? כלומר לא יותר מזה לא בקטע של יחסי מין
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/10/2009מה אתה מתביישת יש גברים חתיכים ויפים . בחלקם אנחנו מקנאים בחלקם אנחנו מעריכים, אם אנחנו נמשכים אליהם זו גם אפשרות.
אל תתבלבל בין זהותך המינית ובין יכולתך להעריך יופי אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין חשק..שרון20/10/2009
האם חוסר חשק יכול להיגרם כתוצר לוואי מלקיחת תרופות נגד דיכאון? מאז שאני לוקחת את התרופה (רמוטיב) אין לי חשק מיני ואני לא מצליחה לחוות אורגזמה..זה יכול להיות קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד''ר יעקב מאיר וייל20/10/2009עצתי כמו למאור כדאי לך להתייעץ עם מי שרשם את התרופה. הוא/יא אמורים לדעת ולעדכן אותך. זה לא כ"כ סודי!
את לוקחת תרופה תתיעצי עם מי שרשם לך אותה.
דרך אגב אפרופו דיכאון, היו לך אורגזמות בדיכאון לפני רמוטיב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסהר19/10/2009
מזה כ 10 ימים אני נוטל תרופת הרגעה בשם ציפרלקס. בימים האחרונים הדבר פוגע מאד בתפקוד המיני שלי וזה מתבטא בכך שאינני מצליח להגיעה לשפיכה בכלל.
האם זה משהו נפוץ? האם זה אמור להשתפר ככל שהגוף מתרגל לכדור או שזה משה קבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין לתשובה
סהר20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור
ד''ר יעקב מאיר וייל20/10/2009כן זה עושה את זה.
דבר עם הפסיכיאטר שרשם את התרופה ובקש את עצתו.
אני ממליץ על פיתרון בעזרת המטפל ובאחריותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זונעעחסוי19/10/2009
האם אני מאןנן מה דעתכם? תגיבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל19/10/2009למה אתה חושב שזה מעניין את משתתפי הפורום מה אתה עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התשוקה חזרהשני19/10/2009
נשואה, בת 40. אני מרגישה שהתשוקה חזרה ובגדול, רוצה להתנסות בדברים חדשים עם בן זוגי.. הוא מופתע מן החשק ומן התעוזה. נראה לי שקשה לו לראות אותי פעילה כל כך, זה מלחיץ אותו מבחינת ציפיות שלי ממנו וגם פן אחפש במקום אחר. אני מרגיעה אותו ואומרת שאני רוצה יחסי מין רק איתו , אבל יותר פעמים ויותר איכותי, אני רוצה למצוא את נקודת ה-G רק איתו. מה לעשות ואיך?, איך לצרף אותו לחשק ולתשוקה בלי שירגיש מאויים או לחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר יעקב מאיר וייל19/10/2009השאלה יפה נכונה ובמקום הכואב נבאמת.
זה שא רוצה יותר, אחר , מתגמל וכ' זה בראש וראשונה מאייםעל בן זוגך. כאילו "איפה היית כשאני הייתי מוכן"? השינוי שאת יוזמת ולוקחת עליו אחריות מחייב הידברות לפני פעולה. לא מכיר אותו, את כן מכירה-כדי למנוע את תחושת האיום והקינאה רצוי לחזר אחריו. רצוי להפוך אותו לשותף להתעוררות תאוותך.
כשתתחברו למשימה אנחה אתכם לחפש יחדיו את איזור ה-G
בהצלחה בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני20/10/2009דמעות זלגו מעיני כשקראתי את תשובתך, תודה, לוקחת אחריות ומנסה לעשות את שייעצת, ודאי 'נדבר' בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת את G היקרה
שני04/11/2009יחד שנינו מצאנו את התשוקה מחדש. יש יותר פעילות וגם יותר איכותית וארוכה יותר. היתי כן רוצה לחוות אורגזמה מסוג אחר, טוענים שזו יותר אינטנסיבית, זה נכון? אז איפה נקודת ה-G? האם תוכל לעזור לנו?
תודה, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
ד''ר יעקב מאיר וייל04/11/20091. זו לא נקודה זה איזור.
2. מחפשים בהחדרת אצבע או שתיים לעומק לא מלא. התנועה של "בואי הנה" עם האצבע על דופן הנרתיק, פחות או יותר מקביל לצינורית השתן.
חיפוש נעים לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת רשות..תותי13/10/2009
האם זה בסדר שאספר איך אתקדם, על השיחה עם בעלי ואשאל את דעתך, או שזה הגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותי
ד''ר יעקב מאיר וייל14/10/2009בחרת ? עלי והצליחי. הבדידות אינה קלה, נסי לשתף ונצליח בע"ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)