פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אלמונית
    14/04/2010

אני בת 46.לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מבעיות רפואיות .לאחר כחודשיים הרופאה המליצה לי לקחת פקסאט ולראות אם הרגיש טוב יותר ,אך לא נראה שזה משפיע .
    מההתחלה של החולי סבלתי מקושי להגיע לאורגזמה,למרות שהכל היה אצלי תקין קודם. בעניי ברור שזה קשור למחלה גופנית שמחלישה אותי מאוד בכל התחומים.
    כשגבר פונה לרופא בגלל בעיות אימפוטנציה,תמיד מבינים לליבו ויש הרבה עזרים עבורו.
    אני כאישה מרגישה תסכול מכך שלא מחשיבים את הקושי שלי באותה המידה ואין לי מושג איך לעזור לעצמי.מאוד חשוב לי לתפקד מבחינה מינית,זה אות חיים מאוד משמעותי עבורי.
    האם להפסיק עם הפקסאט יועיל?מה עוד ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• אלמונית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/04/2010

קשה לי לענות על השאלה כשהמילה היחידה שאני מכיר היא פקסט ואורגזמה.
    מה המחלה ולמה פקסט?
    בכל מקרה הפקסט עוצרת אורגזמות גם אצל נשים.
    הסיבה לרישום ידועה לרופאה הרושמת, תישאלי אותה.
    . אם את רוצה עזרה יותר מובהקת מיסרי לי בבקשה פרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף

אלמונית
    15/04/2010

הרופאה נתנה לי פקסט כי הרגשתי רע לפני שהבדיקות הראו בעיה,לכן חשבה שזה אוליי נפשי.
    בפועל נוצרה לי באופן פתאומי תת פעילות של בלוטת התריס בנוסף לבעיות שונות בגפיים שעדיין לא ברורים,אולי התחלה של דלקת פרקים או בעיה מטבולית או אוטואימונית.אני עדין בבדיקות.
    המשכתי בכל זאת עם הפקסט למרות שמההתחלה לא סבלתי מדכאון,אך לא הצלחתי לשכנע את הרופאה ושאר הרופאים שהבעיה היא גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

אלמונית
    15/04/2010

הוסיף שיש לי רפלקסים לא תקינים מה שפוסל את ההיבט הנפשי במחלתי(אני מקווה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/04/2010

מי שרשמה לך פקסט היא רופאתך. טוב לאמר לה שהאורגזמות ירדו עד נעלמו.
    טוב לבקש גם יעוץ של פסיכיאטר כשמקבלים טיפול תרופתי פסיכיאטרי.
    כל שאר הפרטים לגבי המחלות האחרות טוב להם להישמר בצינעת החדר הטיפולי של הרופאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה..בת 27
    יסס
    13/04/2010

אני נמצאת עם בן זוג כשנה עם פרידות באמצע ..לקח לנו המון זמן(כ 9 חודשים) עד ששכבנו כיוון שהייתי בתולה
    עד אז הוא היה מתענג ממין אוראלי ומלעשות ביד.מה שמפריע לי זה שבן זוגי אחרי ששכבנו אינו יכול לגמור רק מסקס אלא צריך אחרי החדירה לעשות ביד בשביל לגמור (אנו מקיימים יחסי מין כ חודשיים)
    הוא טוען שזה בגלל שהוא התרגל לכך לכן קשה לו לגמור בסקס ..האם מבחינה רפואית זה נכון שצריך זמן כדי לחזור להתרגל לסקס או שזה משהו רפואי שניתן לטפל בו?
    כמו כן ישנו נושא אחר שמפחיד אותי ..הוא חושב שקוקסינלים זה עניין מושך ואף שלא הודה בכך היו לו חוויות מיניות עם קוקסינליות .מה גם שבפרידות שלנו הוא היה מחפש ליילה חד פעמי עם קוקסינלית וזה משהו שגיליתי רק עכשיו ...האם עצם העובדה שזה מה שהוא אוהב כפנטזייה מינית לטענתו הופכת אותו לדו מיני?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..בת 27

הוספת תגובה

• 00'

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/04/2010

אני לא יודע את התשובות לשאלה על מה הוא? את שואלת מדאגתך וממעט המידע שהוא מספק לך.
    מתאים שהוא מתקשה בגמירה בחדירה. האבר שלו רגיל לחיכוך ומגע יותר נמרץ. הוא יודע להתענג איתך ואוהב אולי להתענג עם בחורים קוקסי. זו מיניותו וזו ה"סחורה שבחרת.
    אם תחיו יחדיו תמיד תדעי שיש לו בחירה ולא רק בך. איך זה מרגיש לך שאת לא היחידה?
    אין ספק שכשנמשכים לשני המינים דו-מיני מתארת את המצב.
    זיכרי שהוא מיומן לאורך השנים בדו מיניות הקוקסי שלו.
    אם את רוצה קביעות איתו תלמדי לנהל משא ומתן שאינו כולל הורדה בערך עצמך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

פ שם בדוי
    18/04/2010

תשאלי אותו אם הוא גומר יותר מהר עם טראנסית מאשר איתך
    ואולי הוא מאונן כפייתי ואז קשה לו לגמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פ שם בדוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/04/2010

אני מודה על התוספת של עם מי יותר קל?
    השאלה האמיתית בעיני האם "אני" יכולה להיות נאהבת ע"י הגבר הזה.
    להיות מושא לגמירותיו השונות אינו מעניין את הבחורה הרגישה שרצתה גבר אחד שיאהב אותה ויגמור איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח בן 15
    ענת
    11/04/2010

שלום רב
    לפני מספר שבועות גלשתי במחשב של אחי בן ה- 15 וראיתי שהוא נכנס לסרטים של מין עם בנים

וכל מיני תמונות של בנים ערומים , האם זה אומר משהוא לגבי הנטיה המינית שלו בעתיד
    יש לפעמים גם תמונות של בנות אבל הרוב של בנים ערומים
    אם אני צריכה לספר להוריי האם אפשר לעשות משהוא כדי לשנות את הנטיה הזו

תודה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה
    אח בן 15

הוספת תגובה

• ענת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/04/2010

זו לא נטייה, זו סקרנות. הוא בן חמש עשרה ואולי הכי טוב לא להיכנס למחשב שלו ואז אי בעייה.
    אם אצלכם ההורים צריכים לדעת הכל אז תספרי. אני הייתי מדברת איתו לפני שאני מסיקה מסקנות לגביו.
    בת כמה את? וכמה את יודעת על המיניות שלך? לפי זה תחליטי מה את צריכה לעשות בקשר לתמונות עירום של גברים במחשב של אחיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

קשת קשב תמיכה
    25/04/2010

הי ענת

שמח שפנית להתייעצות על גבי הפורום.
    אני לא יודע בת כמה את ומה טיב יחסך עם אחיך. אין לי גם מושג אם אחיך נמשך לבנים או לבנות ואם מדובר בסקרנות חולפת או בגילוי של אחיך אודות הנטייה המינית שלו., מה שכן - מדבור בתהליך נורמלי.

אני לא יודע מאת חושבת על המשיכה לבני אותו המין, אולם חשוב לי לציין שבימינו רווחת ההנחה וההכרה שנטייה מינית הינה ספקטרום רחב, וכל אדם בוחר היכן למקם את עצמו בסקלה שבין משיכה לבני מינו ומשיכה לבני המין האחר. התהליך אינו ניתן למניעה, לשינוי או 'לריפוי'.

בשלב הזה - מאחר ואין כאן סכנה או התנהגות מסוכנת של אחיך, הייתי מציע לכבד את פרטיותו ואת הסקרנות המינית שמגלה בגיל ההתבגרות שלו, ולא לרוץ להורים בשלב זה. (תארי לעצמך כיצד היית מרגישה אם אחיך היה מחטט לך בדברים, ומגלה את הדברים שגילה להוריכם?)

אם אכן בעתיד אחיך יגלה כי נמשך לבנים (אן גם לבנים וגן לבנות), תני לו לעשות את הצעד שלו מול ההורים. את כאחותו יכולה לרמוז לו כי את תומכת בנושא ומכבת את בחירתו.

מקווה שסייעתי
    כפיר, קשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי דעה מאוד אובייקטיבית בעניין

ג'ון
    26/05/2010

בס"ד
    אסור לך להגיד כלום להורים
    כי נטייה מינית הפוכה היא דבר שברוב המקרים לא ניתן לשנות
    וזה מתכון לסבל ואם לא ידעת על שאחיך כזה,
    סימן שהוא מתבייש בזה ובצדק
    אם תספרי להורים שלך זה את תגרמי להם צער רב ומיותר.
    ואחיך מאוד יהיה נבוך ואת תגרמי לו צער רב.
    הרבה אנשים בעלי נטיות מיניות הפוכות לא מסוגלים להתמודד אם העובדה הזאת
    והרבה מתאבדים בגלל זה ואם תספרי להורים יש סיכוי שהוא יתבייש כל כך ואם הוא יתאבד זה ישב לך על המצפון.
    חוץ מזה שיכול להיות והוא לא ירצה לדבר איתך לעולם.
    לכן שמעי נא לי ואל תספרי על זה.
    אני בעל נטיות הפוכות ואת הראשונה שאני מעיז לומר לך את זה.
    ולכן תסמכי על מה שאני אומר ואל תעשי כלום שיכול לצער את אחיך.
    ורק תקווי ותתפללי שזה רק דבר חולף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'ון

חסוי
    30/05/2010

'סימן שהוא מתבייש בזה ובצדק '
    מה יש להתבייש בזה שהוא הומו / בי ?!!!
    אם הוא לא סטרייט הוא צריך להתבייש בעצמו ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה מהירה?
    רותם
    09/04/2010

ערב טוב, רציתי לדעת איך אני יכולה לטפל בעניין של אורגזמה קצרה או גמירה מהירה אני לא בדיוק יודעת ולא מנוסה בקטע , אבל זה ממש מרגיז שאני מאבדת עיניין לאחר כמה דק' של שפשוף עם בת זוגתי. אני לא יודעת אם ניסחתי את השאלה טוב כי איני מבינה ומתמצאת, מקווה שתבין אותי .
    תודה מראש רותם 

לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מהירה?

הוספת תגובה

• רותם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/04/2010

אני מבין שיש לך בת זוג ואתן בודקות את המיניות בהיתחככות הדדית. אותך זה משעממם אחרי אורגזמה אחת. מה איתה מה היא אומרת? מה היא צריכה לחוות לדעתה?
    העניין של הגירוי וההתגרות לאו דווקא המשחק באבר.
    יכול להיות שאם תתקשרו על הצורכים והציפיות תלמדו יותר אחת מהשניה ומה ניתן לעשות שהכיף לא יהפוך לשיעמום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    אינטרסקסית
    06/04/2010

שלום ד"ר
    קודם אני אינטרסקס ולפני שניתיים עברתי שני ניתוחים
    הראשון כריתת האשכים והניתוח השני בנית וגינה פלסטי
    בזמן שאני מאוננת ומגיעה לאורגזמה וזקפה יוצא חומר דביק כזה רציתי לדעת מה זה
    אני היום אישה אבל אין לי רחם ושחלות ואין לי מחזור גם
    מקווה לענות לי טוב ותודה מראש ד"ר

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• אינטרסקסית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2010

חשוב לדעת איזה ניתוח עברת. האם באץ ע"י רופא שעדיין קיים כרופ?
    שווה לשאול אותו מה הוא השאיר לך כמו שאת כותבת יוצא חומר דביק. איזה חלק מהצנרת והערמונית הוא השאיר לך\?
    האם הגמירה והחומר יוצא בכיווץ ושפריץ מפתח השופכה?
    כיתבי ונידבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעולם לא נהניתי מסקס
    נעם26
    01/04/2010

אני לוקח כדורים בשביל הבעיות הנפשיות שלי...שמעתי שזה עלול להשפיע על המצב המיני,החשק המיני.
    יש לי שאלה לגבי זה.
    הייתי לא פעם עם בחורה שמצאה חן בעיניי,אך לא עמד לי, לא היה לי זקפה,לא יכלתי לגמור(אני מנסה לדבר הכי מקצועי שאפשר). בו נאמר שנגענו אחד בשנייה, אולי נשיקה וליטוף אך פתאום המחשבות שלי היו במקום אחר(כמו לא לרצות להיות איתה עוד),ואבדתי רצון למין ואפילו להתעלסות ברמה הכי בסיסית. לא רוצה לנשק אותה ולא רוצה לשכב איתה,לא בא לי לרצות אותה עוד. החשק יורד מאד מהר.אני נהיה עייף ,ורק רוצה שהיא תיגע בי וגם זה לא הנאתי באמת.
    אף פעם לא נהניתי אפילו כשאני גומר לבד. למה זה? וסקס? מבחינתי אני בתול. הרי חדרתי לנשים אבל לא הגעתי לסיפוק בכלל, זה כאילו שבכוח אני מנסה להרגיש את מה שכולם מרגישים...ההנאה מהסקס. גם כשהיו לי חברות והיינו מתנשקים, הרגשתי שאני לא באמת זורם,שאני מנסה להנות,מקווה שההנאה תבוא. והיא לא באה. אני היחיד שחווה את זה.? אגב אני בן 26
    האם אני מאבד את החשק כי אני לא נמשך לכל בחורה ואני פשוט לא באמת מצאתי את הבחורה שאני באמת אוהב,הרי אני בחור של בחורה אחת. אבל אף פעם לא הייתי מאוהב או אפילו מגורה מינית עד הסוף ( זה קורה גם עם בחורות שאני מכיר ואוהב כבני אדם)..כלכך מבולבל. לא יודע מה אני אמור להרגיש. מה זה ההנאה ,האורגזמה,השפיכה ..שכולם מדברים עליו. כן. אני שפכתי, אבל לא נהניתי מזה. וגם עם בחורות לא נהניתי כשהם גירו אותי. ההפך. ירד הזקפה והתעייפתי.
    האם הכדורים / המצב הנפשי הוא הגורם לזה?
    אביא דוגמא.. הייתי עם ידידה שיש לי רצון להתעלס איתה ופעמים אחרות לא.
    בכל מקרה הייתי איתה והייתי חרמן והחלטתי שאני זורם עם זה. והיא זרמה איתי. ופתאום,מהר מאד איבדתי כל חשק מיני,לגמרי,אפילו הרגשתי מגעיל בפנים,כאילו בא לי להקיא. וכמובן שניסיתי להחביא את זה ממנה, ואני מפחד שהיא פגועה ממני ומבולבלת. כי כאילו באמצע אמרתי "טוב דיי" כי כבר לא יכלתי. סוג של סבל
    מה קורה פה??? יש לי בעיות נפשיות,האם זה הסיבה לבלבול של חשקים מיניים?
    אולי זה פחד וחוסר ביטחון(בהחלט יכול להיות)?
    האם זה יכול להיות רק בגלל הכדורים שאני לוקח?
    ואיך תסביר שאני כן נהייה חרמן לפעמים?
    ועוד דבר...איך בחורה מרגישה כשהיא פוגשת משהו כמוני שמתחיל להתעלס אך פתאום מתעייף ומראה חוסר רצון... מה היא מרגישה? פגעתי בה? היא חושבת שהיא מכוערת ואני לא מעוניין בה ? זה חשוב לי העניין הזה.
    אני לא רוצה לפגוע בידידה שלי

לקביעת תור
    סגירה
    לעולם לא נהניתי מסקס

הוספת תגובה

• נעם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/04/2010

שאלתך טובה וחשובה. גם אחרים מכירים את המצב שחרמנות זה לא מצב של קבע.
    בדידותך ובילבולך ניכרים.
    מי שרושם/ת את התרופות לפסיכיאטריה עשוי להיות כתובת להידברות על מיניותך ועל השפעת התרופות על ההתגרות ועל עצירת השפיכה.
    נושא העונג שבשפיכה הוא בעיה נוספת. יש פסיכיאטרים/יות שניתן להידבר איתם על הציפיה לעונג אינטנסיבי. "לראות את האור" כשגומרים! יש כאלה שקשה גם להם לעזור לך להבהיר את המבוכה הפנימית שהולכת בד בבד עם התגרות,פורקן, דעיכה אחריו, והעיקר הבדידות שבאכזבה שחווינו או שגרמנו.
    זכור שגם אנחנו הפסיכיאטרים קודם כל אנשים ולא תמיד יש לנו תשובה מנחמת על התיסכול שבקירבה המינית שאינה מתגמלת כמו שהפנטזיה הבטיחה.
    חג שמח לך וכדאי לך למצוא כתובת להידברות אמיתית על הנושא הכאוב שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/04/2010

אני מוסיף לתשובתי הקודמת הערה קטנה. "לעולם" יש בו משמעות של ניבו. נסה לחשוב ב"מעולם" עד כה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשובבב
    מיטל
    27/03/2010

שלום רב,
    האים ביום החמישי למחזור ניתן להיכנס להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    חשובבב

הוספת תגובה

• מיטל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/03/2010

יום חמישי למה? דימום או סיום דימום? פרטי על שלך ואענה לך עליך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מאיר

מיטל
    31/03/2010

כוונתי היא שמקבלים מחזוק חודשי כל חודש, אז הייתי ביום החמישי לחזור לקראת הסוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה לא שגרתית
    תום
    26/03/2010

שלום,
    אני בן 17 ותמיד נמשכתי לבנות והיו לי קשרים מיניים וכמו כן לעולם לא הייתה לי התלבטות מינית. הבעיה היא שונה, מאז גיל 12 אני מרגיש משיכה מינית לאמא שלי, אני מתחרמן מהגוף שלה ומפנטז שאנחנו שוכבים בזמן שאני מאונן, לא משנה מה אני עושה אני לא מסוגל להתנער מהמחשבות האלה ואני לא יודע מה לעשות כבר איך אני יכול להדחיק את הפנטזיה הסוטה הזאת מהראש שלי

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לא שגרתית

הוספת תגובה

• תום איך אתה יודע שזה לא שיגרתי?

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/03/2010

יש כמוך. פעמים רבות כשאין אבא במשפחה ואולי גם כשאימא אינה מצניעה את מיניותה.
    אתה צריך עצה והדרכה לא ווירטואליה ופומביות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה בתיפקוד המיני
    אנונימי
    24/03/2010

שלום!
    אני בן 58 , גרוש, כבר הרבה שנים לא מקיים יחסי מין עם בת זוג.
    אני נוטל ליריקה ופרפנאן וואבן.
    כמובן שאין לי אורגזמה וכן גם זיקפה מלאה וכן גם שפיכה מוקדמת ללא הנאה.
    שאלתי היא לפי כל הנתונים שהצגתי לפניך מהם סך הכל הגורמים המשפיעים על תיפקודי המיני?
    האם יש לתקן משהוא?

לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בתיפקוד המיני

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/03/2010

בראש וראשונה כדאי בת זוג כדי להתנסות.
    מעבר לזה סביר שאתה מספר לי על אוננות עם התרופות האלה וגם הגיל עם שאר הבעיות קובע.
    יש רופא שרושם לך פרפנאן תתיעץ בו לגבי הקושי בזקפה. אולי ירשום לך תומכי זקפה ממשפחת הויאגרה/סיאליס. הפרפנאן אינו מועיל.
    איני יכול לתת תשובה על סך הגורמים במסגרת זו.
    לתקן יש עם יעוץ מקצועי מתאים ולא בפורום.
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום
    נועה
    19/03/2010

אני יוצאת עם משהו כבר קרוב לחודשיים. במרבית הפעמים אנחנו עושים את זה מאחור ולרוב אני מדממת שם כתוצאה מהאקט המיני (הוא מכניס ומוציא את הזין המון פעמים). האם זה יהיה מוזר אם אומר לו מידי פעם שאני רוצה רק להתמזמז ולא לקיים חדירה?

לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• קרן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/03/2010

קרן חביבה זה הגוף שלך. אין כל סיבה בעולם שמישהו "יקרע לך את התחת" רק לצורך עינוגו.
    המעשה "מאחור אינו התנוחה אלא בחור "שלא כדרכה"!
    את רוצה שיעשה לך דברים שטובים לך אז תעמדי על זה.
    אל תהיי כלי שרת לצורך שלא להכאיב לך. לפחות דברי על מה את צריכה כשאת עושה "אהבה".
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    מור
    19/03/2010

כבר כמה תקופה כאשר אני מסיים את האקט ופולט זרע כאילו אין אורגזמה וממש לא מרגישים אותה וכבר אין את העייפות לאחר האקט כאילו הגוף כבר לא מגיב לזה זה ממש מציק היות ואני יודע שזה לא מנטלי או נפשי כי אין עליי לחץ או משהוא השאלה שלי האם יש בעיה מבחינה רפואית וכתוצאה ממה זיכול לקרות ולמי פונים

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• מור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/03/2010

חוץ מזה שאתה מסיים ללא עונג אינני יודע עליך מאומה. אפילו לא בן כמה אתה, כמה שנים הרגשת את שחסר לך עכשיו.
    כדי לקבל ייעוץ פנה לאורולוג מומחה במיניות. חפש ברשימת החברים באיט"ם אוהיל"ם.
    בהצלחה
    אם יש מה לעשות אולי תקבל הכוונה שם.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחופ דחופ !
    מייטל
    18/03/2010

אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד , והוא טוען שאני לא מגרה אותו מספיק .. ואני מוכנה לעשות הכל כדי שזה יצליח , הכל .. !
    והוא היה הראשון שלי ואין לי ניסיון רב בזה .. הייתי רוצה עצה .. איזה דברים יכולים ממש לגרות אותו ? איך אפשר להתחיל את זה ?
    בקיצור אני צריכה טיפים איך אני יוכל לגרות אותו ובאיזה שלבים ?
    אני חייבת את העזרה הזאת בדחיפות !

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחופ דחופ !

הוספת תגובה

• תקראי את הקישור למעלה ^

בן 18ו 1/2
    24/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייטל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/03/2010

זה כל כך חשוב ואני מסכים. לא בדקתי באתר המוסיקלי של דו רה מי, אני לא אוהב פרסומות בפורום שבהנהלתי.
    לך זה חשו וזו עבורך זוגיות ראשונה . הערך העצמי שלך כמאהבת מאותגר ע"י אהובך.
    בראש וראשונה תשאלי אותו עליו -מה באמת מגרה אותך? אם יש לו את העוז לענות בישירות אז יש סיכוי שתוכלי להתחיל להתאמן על להיות אישה מגרה לאיש האחד האהוב הזה.
    קורה שהם לא מעיזים לענות ואת נשארת עם הרושם שאת צריכה להמציא משהו בשבילו. אם כך אז הכי כדאי להאמין שיש לך סקרנות יותר מיאוש. תעשי נסיונות "עליו" וושימרי לעצמך לקחים. תהיי מינית בינך ובינך ואיתו ללא חשש מביקורת או שיפוט.
    את מספיק נהדרת בשביל ללמוד איך להגיד לו מה מגרה אותך בו.
    בהצלחה ותהני מהדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    לא חשוב
    17/03/2010

אני לא מבינה. איך יודעים לאיזה מין נמשכים? מה זו משיכה מינית? מה אמורים להרגיש?
    האם ניתן להרגיש משיכה מינית כלפי אדם שאת לא מכירה, רק לפי מראה?
    איך זה מתחיל בכלל?
    אשמח לקבל תשובות, כי באמת שאני מבולבלת לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לא חשוב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/03/2010

קודם כל תחשבי שאת כן חשובה. אל תבטלי בערכך.
    מי את בת כמה את ?
    השאלה הזאת מצביעה על קושי שלך עם המיניות של עצמך.
    לאהוב את עצמך זה תחילת הסיפור.
    להסכים שמישהו/י יאהב אותך גם זה השלב השני.
    לגלות שיש לך מיניות זה שלב נוסף.
    להסכים לשתף בחוויה מישהו שלישי זה הבסיס לחשק מיני.
    המון המון מילים כתבתי לך.
    ספרי לי מי את ובואי נידבר על זה.
    אני בטוח שהרבה מקוראי המדור רוצים להציץ וללמוד יחד איתך
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

לא חשוב
    05/04/2010

אני בת 18. אני לא יודעת אם אני נמשכת לגברים או לא. איך יודעים? נראה לי שאני לא נמשכת לשום דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חשוב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/04/2010

איך יודעים אם יש חום? רק אחרי שמרגישים פעם ראשונה.
    נידמה לי שאותה תשובה תהיה נכונה לשאלה האם יש לי ווסת? -כשתדממי משמה למטה תדעי.
    טוב לקרוא שוב ובתשומת לב תשובותי הראשונות.
    חשק זה משהו שיש לבנים כחלק מהמבנה שלהם לנשים לפי ניסיונן.לפעמחם זה מתחיל באהבה.
    בהצלחה, תהני מהמשך ההתבגרות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אני

לא חשוב
    06/04/2010

אז אני לא אמורה לדעת למה אני נמשכת עד שאני אוהב משהו?!
    לא נכון. גם לבנות אמור להיות חשק. קראתי על נשים שסיפרו שלפעמים הן רואות גבר שגורם להן לחשוב מחשבות "זדוניות". אני כן אמורה להרגיש משיכה מינית או לגברים או לנשים, רק שאני לא מרגישה שום דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חשוב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2010

ספרי לי קצת איפה גדלת? כמה אחים ואחיות יש לך איפה את בתסריט המשפחתי?
    הנשים שקראת עליהן כבר יודעות משהו על מין ומחשבות מיניות.
    את עדיין נקיה מזה כמו טלית שעוד לא נלבשה.
    האם גדלת בבית עם רקע דתי ? האם המוסר במשפחה נשמר בקפדנות?
    כיתבי את תולדות חייך ונזרום עם המחשבות ה"זדוניות" שהיית רוצה שיהיו גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

לא חשוב
    07/04/2010

אני גדלתי במשפחה חילונית וממש לא שמרנית. דווקא מעודדים אצלנו דברים כאלה.
    אני בסך הכל רוצה לדעת אם אני נמשכת לגברים או לנשים. איך יודעים את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/04/2010

אם זה כל מה שאת רוצה לדעת אז אולי כדאי שתחכי עד שזה יקרה.
    לא יודע לנבא עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

קשת קשב תמיכה
    25/04/2010

את שואלת הרבה שאלות. לא בטוח שיש לי התשובות לכולן, אבל אתן לך קצות חוט כדי להמשיך הלאה.

בעולם המין והמיניות יש המון מונחים שעוזרים להרכיב את הפזל אותו את מיטיבה לתאר בשאלות שלך.
    מין - המבנה הפיזיולוגי שלי. זכר / נקבה
    משיכה מינית - האם אני נמשך לבני המין שלי, לבני המין האחר, לשניהם או לאף אחד...
    נטייה מגדרית - האם אני רואה את עצמי שייך למין שלי. כלומר האם אני מרגיש גבר או אשה.

בשאלות שהעלית, את נוגעת בנושא המשיכה המינית, ושואלת לגבי מהות המשיכה, כיצד מזהים אותה.
    את מזכירה לי שורה משיר של ביאליק "אומרים יש אהבה בעולם, מה זאת אהבה..."
    אני לא יכול להגדיר לך מה מרגישים, התחושה כפי שהגדירו כבר בתשובות לעיל הינה סובייקטיבית.
    אם את מרגישה צורך לבדוק את המניות שלך מול נשים או מול גברים - זה בסדר. אחוז קטן מאוכלוסייה אינו נמשך לאף אחד מהצדדים, או שהמשיכה המינית שלהם לאחד הצדדים נמוכה מאד, קבוצה זאת נקראת א-סקסואלים.

בכל מקרה, לאן שתמשיכי מכאן, זכרי, מערכת יחסית מגיעה מתוך מקום של אהבה. כלומר גם אם תגלי שהעניין שלך שמין הוא קטן, אבל תמצאי מישהו או משהי שהעניין האישי שלך בו מערב גם רגש, אהבה ורצון לזוגיות, אני משוכנע שהלב שלך יוביל אותך במעשיך.

בהצלחה
    כפיר, קשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפיר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/04/2010

מי שלא תהיה קשב ותמיכה את/ה בטח רוצה פורום משלך לתת בו תשובות. זה יפה שאת/ה עונה לפונים לפורום שבניהולי. היה אולי נכון לקבל גם את הסכמתי לזכות שאת/נוטל/ת לעצמך בלי שטרחת לבקש הסכמה.
    בעיני הפורום אינו קבוצת דיון ותמיכה ע"י אנשים ללא זהות מקצועית.
    התמיכה אנושית ויש בה גם תבונה. תציג/י את עצמך למדפדפים בשאלות הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות בשרותים
    יואל
    14/03/2010

אני בן 17 ,רציתי לדעת אם כאשר אני מאונן בשרותים אני יכול להכניס נשים להריון (האם אפשר גם להסביר מהם התנאים שבהם אפשר להכניס אישה להריון) 

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות בשרותים

הוספת תגובה

• יואל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/03/2010

כשאתה מאונן בשירותים להיכנס להריון יכולה רק האסלה.
    כדי שאישה תיכנס להריון הזרע שאתה שופך צריך להיות בגוף שלה ,רצוי מאד בזמן שהיא מבייצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה בתפקוד המיני
    אנונימי
    10/03/2010

שאלה חשובה: באקבות קשר מחוץ למישואין יש לי קושי בקיום יחסים בתוך הבית עם האשה. יש לציין אני בן 45+. אף פעםלא היתה לי באיות בנושה. אני משתמש בבית בכדורים כמו לויטרה אבל גם זה לא עוזר תמיד במיוחד בשפיכה.

מה עושים? איך יכול להיות שיש בעייה בבית ובחוץ לא?

לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בתפקוד המיני

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/03/2010

פלא שיש לך בעיות בבית? תקרא לבד- אתה מתייחס ל"עושה שלום" שלך כמו ציוד טכני לגבר.
    שים לב שכשיש תשוקה למאהבת אתה "מסודר" ללא קושי עם קישוי.
    מה עם קצת תשוקה עם בת זוגך?
    אולי סוף שבוע במלון? אולי סדנת טנטרה?
    הקושיהעיקרי-
    בבית אתה בא "לעבודה" ובחוץ אתה בא לחגוג.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה