מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה רציניתשי11/12/2009
שלון
אני בן 30 ויש לי חיי מין מצויניים רק בעייה אחת שאני לא גומר מסקס רק מלאונן יכול לעשות סקס שעות ולא גומר זה מאוד מתסכל אותי וגורם גם לבת זוגתי להיות מתוסכלת שאני כאילט לא גומר מימנה.
אני מאוד מיני ויכול לפעמים לאונן 5 פעמים ביום אבל שזה מגיע לסקס אני לא גומר ויש לי זיקפה חזקה כל הזמן ואין לזה קשר לבת זוג כי זה קורה לי עם כל הבנו ת זוג שהייתי איתם גם רציניות וגם סטוצים.
אולי יש לי בעייה שאני אוהב להיות בשליטה ולשלוט על עצמי.
אולי יש לזה פיתרון כי זה מאוד מתסכל אותי
בבקשה עם אפשר לקבל על זה תשובה או יעוץ.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר יעקב מאיר וייל11/12/2009שבת שלום, השאלה מצוינת ותתפלאצ לגלות היא גם שכיחה. זה הופך ותך לחלק מקבוצה גדולה של מתקשים ל"גמור" בחדירה.
עם כל כך הרבה ניסיון אתה בטח יודע שיש המון בנות זוג המתקשות לגמור עם פין וחדירה.
יש גם גברים המתקשים לשפוך בנרתיק אך כמוך אין להם שום קושי לגמור באוננות.
כמה אנחנו דומים להן? אל תהיה מופתע.
אם אתה מרגיש צורך לשפוך תוך משגל עליך ללמד את בת זוגך על מסג' לערמונית שלך. זה יכול להיות על בסיס האבר או על הערמונית בהחדרה. יש גם מיכשור טכני שעשוי להועיל בחנויות המין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה מסז' לערמונית?
גבי15/12/2009הערמונית היא איבר פנימי, מה ז"א מסז' לערמונית? ואיך זה קשור לזירוז האורגזמה/שפיכה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבי
ד''ר יעקב מאיר וייל15/12/2009אכן הערמונית היא איבר פנימי. נוזל הזרע לפני השפיכה יורד ועובר דרך הערמונית. התחושה של הינה זה בא מיתרגמת דרך הלחץ על השופכה בערמונית. לכן עיסוי האבר הנהדר הזה מזרז את השפיכה.
מסג' יכול להיות עם אצבע או סוג של ויברטור בפי הטבעת או על בסיס האגן בין שקית האשכים ופי הטבעת. חפש ותגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד''ר יעקב מאיר ויילבן06/12/2009
היי, שמי בן השארתי את אותה הודעה גם בפורום אחר כי אני אל יודע באיזה יענו לי יותר מהר,
ביומיים האחרונים יש לי בעיה רצינית של הפרשות.
אני לא עושה ביד ולא כלום, אבל משום מה כל הזמן יוצאות לי טיפות קטנות של זרע..
ושאני משתין מידי פעם ממש שורף לי..
אשמח עם תוכל לעזור לי.. אני מתפדח ללכת לרופא בשביל זה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
ד''ר יעקב מאיר וייל06/12/2009תגיד איש איך נדע מה יש לך שם אם לא נעשה בדיקה? אולי תרבית שתן? אולי הסתכלות ע"י איש מקצוע שישאל אם פגשת מינית מישהו/י ולא טרחת להגן על עמך מחשיפה?
להתפדח זו סיבה טובה להתמודד לא להימנע מעזרה אמיתית.
זה כל כך דחוף כי אתה מפחד. זו לא סיבה שתנדוד בין אתרי עזרה עצמית. זו הסיבה לפנות לאיש מקצוע ו"לקחת" אחריות על גופך וניהולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנדבושקעס - איך מוודאים שיש את זהב מהשרון04/12/2009
ומה הטיפול? בהמשך לכותרת והנושא.
היי,
נראה לי שמישהו הדביק אותי במנדבושקעס.
איך אני יכול לוודא את זה שקיבלתי את זה ממנו?
אני חושב שמאז שהיינו ביחד יש לי גירודים במפשעה ובשיער הערווה.
בדר"כ אין לי את זה.
איך זה נראה?
האם אני צריך לחפש יצור חי?
איך ניתן לטפל בזה? האם צריך לגזור את שיער הערווה? האם זה יספיק?
תודה רבה,
אודה למענה מהיר...
ב מהשרון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב מהשרון
ד''ר יעקב מאיר וייל04/12/2009מנדבושקס אלו כיני בושת. סביר שאם נדבקת בכאלו תמצאא בשארות הערווה שלך חיות רטנות עם שש רגליים. הכי טוב לחפוף בשמפו מתאים . אם אתה אוהב לגלח שם תהנה מהתחושה אבל תזכור שיש לך עוד שערות חו מאשר בבייצים.
הכי חשוב לוודא שמצאת את החיה המגעילה הזו ואולי לשאול את הרוקח.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה מתסכלת...מתבגר03/12/2009
אני בן 18 וקצת, ויש לי בעיה עם גילוי הזהות המינית שלי, אני לא מצליח להבין עם עצמי לאיזה סוג מין (בנים או בנות) אני נמשך.
בעיקרון אני מתגרה מתמונות של גברים בעירום ומענג את עצמי לפעמים איתן, אך באותה מידה אני נגעל מאוד מהומויים, יש בנות שאני חושב שהן מושכות מאוד בעיני ואף מעוניין בהן וחשק בהן.
כאן אני נמצא תקוע אני כבר לא יודע מה נכון לעשות ומה לא....
אשמח למצוא סיוע ועזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבגר
ד''ר יעקב מאיר וייל03/12/2009תן לזמן לעבור ולהתנסויות להצטבר. סופו של דבר תחליט ותחיה עם זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ נפשי וזיקפהאלון30/11/2009
מצטער על המגילה אבל אני ממש זקוק לעזרתכם!
שלום שמי אלון בן 29. מזה תקופה ארוכה אני נתון בלחץ נפשי מכל מיני סיבות. למרות הכל בדר"כ אין לי בעיות זקפה ויש לי זקפה חזקה טובה וגם היצר המיני בשיאו אפילו עד כדי כך שלפעמים קורה שאני לא מצליח להשתלט עליו חחחחחח. לצערי או לשמחתי אני בחור מאוד מיני. בשלושה הימים האחרונים הלחץ הנפשי החריף כאילו פרץ של הדחקה של שנים ניפרץ. מאז יש לי בעיית זקפה. ירד לי החשק המיני ואני לא תמיד מצליח להגיע לזקפה. אני מודע לזה שהלחץ הנפשי גורם לבעיה הזו אבל השאלה שלי היא כך:
האם זה משהו שיחלוף לבד? או משהו שילווה אותי לאורך החיים? האם עלי ללכת לרופא כלשהו לבדיקות? האם זה נורמלי? אני אופטימי ומעדיף לחשוב בצורה חיובית על מנת שלא להעמיק את הבעיה.
יש לציין שאתמול הייתה לי פעילות מינית למרות שהרגשתי כך, בכל זאת ניסיתי כי הייתי חייב לספק לעצמי תשובות ולמרות החששות ברגע האקט הכל היה תקין אם כי הייתי עדיין לחוץ, אני עדיין לא מצליח להתנער מהמחשבות האלה כי חוסר החשק המיני שלי בולט בנוכחותו. דברים שהיו גורמים לי לזקפה בקלות פתאום לא מעוררים בי כלום.
בבקשה אני צריך עזרה אני מאוד מפחד וחרד. אני חייב שמישהו יאמר לי שזה בסדר וירגיע אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט חשוב
אלון30/11/2009יש לציין שהלחץ הנפשי שאני נתון בו לא קשור לקיום יחסי מין כלל אלא זה משהו כללי מאוד. זה לגמרי נושאים אחרים של מהות בחיים וכו' לא נושאים שקשורים למיניות. אני מרגיש צורך לציין את זה אף על פי שאני לא בטוח אם זה חשוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
ד''ר יעקב מאיר וייל02/12/2009אין לי אלא לאמר כי תשובה לשאלת הלחץ בנפשי אוליע קיימת אך לא בידי ולא ברשת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מינית שליאלירן29/11/2009
שלום, אני יודע שאתם תפתחו פה ומיד תגיבו '' אתה עוד קטן ''.
אני בן 14 וחצי, מבולבל.
אני גומר על גברים , אני מתעניין באיברי מין וזה מושך אותי איבר מין גברי.
אני נגעל ממחשבה של להכניס את האיבר שלי לתוך פי הטבעת או שאיבר מין אחר יהיה בפי הטבעת שלי...
אני רואה גייז ואני אומר לעצמי הם יכולים להיות ככה עד שימותו ללא משפחה ללא ילדים ללא אישה ואהבת אמת.. אך אני לא נמשך לנשים, שדיים ומנוש לא מושכים אותי כ''כ, אני רוצה להיות סטרייט
אך אני נוטה לכיוונים של גיי..
אני יודע שזה גיל ההתבגרות שום דבר לא ידוע וגם לא הזהות המינית, אך אני רוצה למנוע ממצבים של כן להיות גיי !
אני רוצה להזכיר, אני נמשך לפין וגם קצת לגוף גברי ..
מה עלי לעשות בכדי לגרום לי בעצם להיות סטרייט ואפילו למחוק כל פיסת מחשבה בראש שלי על קיום יחסי מין עם גברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט בגלל ש
לדעתי29/11/2009זה טאבו
אם קשר עם בחורה היה משהו שצריך להסתיר והיה אסור בתחליט האיסור ונחשב לגועל נפש אז סטרייטים היו צריכים להתחבא במחתרת והעולם היה נשלט ע"י הומואים, זה פשוט עניין של תרבות ותפיסה. כל היום מחנכים אותנו להגיע להצלחות ולהישגים ומי שהולך נגד הזרם אין לו מקום בחברה.
אז הומוסקסואליות זו דרך להתפרקות ולהשגת פרטיות, לדעת שאתה עושה משהו בשביל עצמך ולא בשביל החברה וההישגים כי הרי אף אחד לא ישכנע אותך להיות הומו. זה לא בשביל הסטטוס, וככה נבנה אמון אמיתי. זאת אהבה אמיתית. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל29/11/2009גם אני הייתי רוצה לדעת לשנות את מעשי הבריאה.
ניגזר עליך להתבשל בדייסה שלך.
אם בכלל אני מציע לך לא לצאת לב'דוק זאת בשטח עד שתהיה בטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלום
אלירן29/11/2009אני רוצה עצות איך להמנע ממקרי משיכה לגברים, משהו מתפתח אני רוצה למנוע מזה..
כל דרך מסויימת :\ אני מבולבל ולא מבין מה בעצם הזהות שלי ואיזה זהות אני מעוניין להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל29/11/2009אין לי תשובה ברורה.
החשק והיצר מושכים אותך ואתה לא רוצה שיהיה ככה . תשדל להימנע בינתיים מעשייה עם גבר, כשתתחיל תתקשה לחזור לנקודת ההתחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסר אוניםמבולבל29/11/2009
עד לפני שנתיים (גיל 16) הרגשתי תקין לחלוטין מבחינה מינית, היו לי חברים ממש קרובים שאהבתי, ידידות\יזיזות, מתח מיני עם בנות והכל.. הייתה לי חברה שבה הייתי מאוהב במשך שנה וניתקנו קשר אחרי שהיא נפרדה ממני וחזרה לחבר הקודם שלה. עד אותו רגע הייתי הכי סטרייט שיש, עם מלא ביטחון עצמי וגם הייתי ידוע בזה שאני "זיין". הייתי מכובד ומוערך והכל. אחרי הפרידה הרגשתי כאילו הייתי תחליף זמני בכל הזמן שהיא בילתה איתי ונכנסתי לדיכאון במשך כמה חודשים. אני לא בטוח אפילו אם עדיין התגברתי עליה. אני עכשיו כבר לא סומך על בנות ולא מסוגל לראות אותן בתור פרטנריות. אם מישהי תגיד לי שהיא אוהבת אותי אני אצחק עליה, אני בחיים לא יאמין שהיא ב-א-מ-ת אוהבת אותי. כאילו היא רוצה לנצל אותי ולזרוק אותי קיבינימאט. רציתי לדעת אם יש מצב שבו עוברים פרידה כ"כ קשה שהנטייה המינית משתנה?
אני לא רוצה להיות הומו, אני רוצה להתאהב במישהי ולא לפחד כל הזמן. אני פשוט לא מסוגל לסמוך על בנות, אני אטום אליהן מבחינה רגשית לחלוטין ומרגיש שהן מתנשאות מעלי ופשוט מת לריב איתן ולהוציא עליהן עצבים (כמובן שאני לא עושה את זה). אולי זה קשור גם לאמא שתלטנית במיוחד.
אני מבולבל לאללה ולא רוצה ללכת לפסיכולוג. זה גורם לי גם להרגיש נחות ליד בנים אחרים ואני מתנהג כמו מפגר לידם כאילו אני קרש עץ שלא מבין כלום. כאילו ליד בנים אני אדיוט שלא מבין כלום ונותן לאנשים לרדת עלי כל הזמן ולהניח מה שהם רוצים, פשוט שותק, אבל כשאני לבד או עם בנות אני חושף צדדים אנטלקטואלים והבנה כי פשוט אין לי מה להפסיד כשאני איתן, כי הן בחיים לא יראו בי כגבר אמיתי. כאילו אני צריך להוכיח להן כל הזמן שאני בן, מרגיש שהן מזלזלות בי. לא יודע נדפק לי השכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מבולבל29/11/2009שאחת ה"הנחיות" שלי היא כאילו אני מרגיש שבנות לא יכולות ללמד אותי כלום, כי הן בנות, ואז מה שאני אלמד מהן זה להיות נשי. כאילו גבר שמקשיב לנשים הוא הומו, הוא לא מתעסק עם מישהו שהוא בגודל שלו. ובעצם רק בנים יכולים לגרום לי להרגיש "גבר", כי הם ילמדו אותי איך להיות גבר. כאילו אני מבזבז זמן כשאני עם בנות כי הן לא מבינות מהחיים שלהן. תכלס זה בטוח קשור לאמא שלי שחושבת שהיא יודעת הכל ודורכת על כל מי שמזלזל באינטיליגנציה שלה. היא מורה וחושבת שהיא יודעת את משמעות החיים, כאילו כל מי שסותר את מה שהיא אומרת יוצא אליה בקרב והיא מתחילה להיות אגרסיבית. והיא טיפשה לאללה.
מצטער על הניסוח אני מספיק שונא את עצמי ואת הראייה שלי כדי לא להתבייש בזה, אני צריך עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל
ד''ר יעקב מאיר וייל29/11/2009זאת זכות גדולה להשתמש בשירותי פסיכולוג. דע לך שאין תשובה לאף אחד. תהנה ותסבול מהחיפוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שפה מקבלים עזרה?
אנונימי29/11/2009אני מחפש הכוונה איך לשנות את התפיסה שלי שפיתחתי לא במודע ולא בכוונה,
אני לא רוצה לפגוע באף אחד אני רוצה להשתלב בחברה ונמאס לי ששום דבר שאני עושה לא מרגיש לי נכון. אני רוצה לדעת איפה טעיתי כשהתחלתי לפתח את התיאוריות האלה לגבי יחסי בנים בנות ולדעת שאני לא מוצא חברה באופן טבעי ולא מתוך חולשה \ כניעה \חוסר אונים למין הנשי. אני יודע שהתפיסה שלי מושפעת מהסביבה שבה גדלתי ונקלעתי למצב הזה בעד כורחי, הרי שפעם הייתי חברותי ובריא עם קוד מוסרי נכון לחלוטין, הייתי מנהיג ואנשים הלכו אחרי והביעו הערכה וכבוד. הרגשתי שאני עושה טוב. היום אני לא מסוגל להביע דעה כי אני לא מעריך את עצמי בתור בנאדם ומרגיש שיש בי פגמים, אני פשוט לא סומך על האינטואיציה שלי ואני מנסה לתקן את זה. "לאף אחד אין תשובה, תסבול מהחיפוש" זו לא תגובה של מטפל שנשבע לעזור למי שצריך עזרה כל עוד נפשו פועמת בו. אז בבקשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול לגבי זהות מגדרית
שחר21/12/2009אתה בן 16 ויש לך בלבול לגבי הזהות המינית שלך.
זה תקין לגמרי. אתה לא היחיד בגיל 16 ששואל את עצמו אם הוא "סטרייט" או "הומו" ויש סיכוי סביר שחלק גדול מהחברים שלך שאתה כל כך מתבייש בנוכחותם מצויים בדיוק באותן התלבטויות ושואלים את עצמם בדיוק אותן שאלות.
מה התשובה? מחקרים מראים שבערך 9 או 10% מהאוכלוסיה הם בעלי נטיות הומוסקסואלית. האם כולם גדלים להיות הומואים מוצהרים שיצאו מהארון? העובדות מוכיחות שלא. האם כולם מכירים בעובדת היותם הומואים? העובדות מוכיחות שלא. הרבה מאד הומואים מתחתנים ומביאים ילדים לעולם ומגיעים עם נשותיהם לדרגה כלשהיא של "אהבה" בלי להרגיש מושפלים או נחותים, למרות שהם עדיין לא בטוחים בזהותם המגדרית.
האם אתה הומו? לא נראה לי שהסימפטומים שאתה מגלה מצביעים לכיוון הזה. אתה מאוכזב מקשר עם חברה שהסתיים וזה גורם לך לתחושת ערך עצמי נמוכה ולפקפוק ביכולתיך ולחששות לגבי נטיותיך, אבל זה לא מצביע בהכרח על נטיות שכאלה. בדוק עם ידידיך והוריך כמה חברות הם החליפו עד שמצאו את "האחת והיחידה". כמה לבבות נשברו בדרך... כמו שנראה לי אתה נורמטיבי לגמרי ואתה גם מתלבט לבטים נורמטיביים לגמרי. "גמרת" עם חברה, אבל זה לא סיבה "לשים איקס" על המין הנשי כולו.
קח את המצב יותר בקלות. צא מנקודת מוצא שאתה לא חריג ואתה מתלבט באותם לבטים שמתלבטים נערים אחרים בגילך.
גם אם בסופו של דבר תגלה שאתה הומו (למרןת שאני מבין את חוסר רצונך להיות שונה וחריג) זה לא "סוף העולם". הומואים משרתים בצבא, מתחתנים, מולידים ילדים ומגדלים אותם, ואם הסטטיסטיקה נכונה יש לנו כנראה גם בין 12 ל 15 חברי כנסת הומואים (למרות שאיש מהם לא מצהיר על כך בגלוי). אני מניח שאף הומו לא ממש רצה להיות כזה, אבל מי שזה גורלו (סטטיסטית) צריך לנסות להפיק את המיטב מהמצב. יש מי שמעדיף לשמור את הנטיה חבויה ולקיים חיים הטרוסקסואלים, ויש מי שמעדיף "לצאת מהארון" ולקיים חיים הומוסקסואליים. אתה עןד לא בנקודת ההכרעה ומותר לך עדיין, בגילך, להתלבט לגבי עצם זהותך המגדרית. עד מועד החתונה יש זמן...
ובינתיים: אל תהסס ליצור קשר עם בנות גילך ולהמשיך להתנסות במערכת יחסים. יכול להיות שכל מה שאתה צריך זו חוויה מתקנת עם נערה בת גילך שתגלה יחד איתה מחדש את האהבה ותשכח מההתלבטויות. יכול להיות גם שתגיע למסקנות אחרות, אבל תן לעצמך ולזמן צ'אנס לעשות את שלו. אתה בסך הכל בן 16 ויש לך עוד זמן להתלבט וגם לנסות ולטעות.
ורק עוד דבר אחד: כל ה"ג'אברים" שמלגלגים על הומואים ומספרים בדיחות על הומואים הם בעצם הפחדנים הכי גדולים. הם אלו שהכי חוששים והכי מבולבלים לגבי הזהות המינית שלהם ואת הפחד שלהם הם מוציאים באגרסיות כלפי הסביבה. אז אל תתרגש מהם ומהרעש והצלצולים שהם עושים. עמוק בפנים הם הרבה יותר מבולבלים ומפוחדים ממך.
מקווה שעזרתי. קח את העניין קצת יותר בקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
ד''ר יעקב מאיר וייל22/12/2009מי שכתב לך את התשובה הוא אוהב מספיק כדילהעניק מביתו ורגישותו. אני סומך את ידי על דבריו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
ד''ר יעקב מאיר וייל22/12/2009הדרמה של התנסחותך מרגשת. זכור אתה בן 18 ויש לך עוד דרך לפנייך. הצעתי אלייך נקראה על ידך כהתגרות אנא שים לב שהדרך רובה לפנייך ויכלתך להמשיך ללמוד,להתנסות ולהפיק לקחים לא נלקחה ממך בגלל השפלה אחת כואבת.
אם אתה צריך לסבול בדרך או להנות מהתהליך הדברים בידך. זכור גם שם יש לך השפעה על התוצאה.
בכל מיקרה הציפייה שלך ששבועת הרופא שלי תעמיד אותי נכון לעזור לפונה אלמוני בפורום כל עוד נפשי פועמת בי היא עוד אחת מאותן הנחות שתלמד לבחון על עצמך לאורך הדרך.
דרך צלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מיניתנירית26/11/2009
שלום , אני בת 18 פעם אחרונה שהייתי בקשר זוגי רציני היה לפני יותר מ4 שנים וגם אז לא קרה משהו מיוחד , בזמן האחרון התחלתי להרגיש רגשות ממש חזקים אפשר להגיד שאפילו התאהבתי במישהי שעברתי איתה תקופה דיי ארוכה והיא עזרה לי מאוד מאוד בכל מקרה ניסיתי לשכוח ממנה וקצת להיות עם בנים ויצא לי והיות עם בן בגיל שלי התנשקנו והתמזמזנו ופשוט לא היה לי כלום !!!! לא הרגשתי כלום פשוט כלום !!! בבקשה מישהו יסביר לי מה קורה לי לפני שאני אתחרפן
חשוב לי להגיד שהיא גדולה ממני ב7 שנים והיא הייתה סוג שלמטפלת שלי , אהבתי לדבר איתה ולשתף אותה בהכל ! אני אשמח שתגיד לי מה יש לי גם עם זה לא ימצא חן בעיני כל כך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירית
ד''ר יעקב מאיר וייל26/11/2009הלכת לבדוק אם שפתיים של בן יעשו לך את זה!
אני לא שומע שניסית שפתיים של אישה בוגרת ממך בשבע שנים?
ממכתבך נידמה שחשבת על זה ונבהלת.
לאהוב מישהו/י זה לא תמיד מעלה תחושות מיניות. אם כן אז הגילוי יכול להבהילהפחיד.
אני יכול להגיד לך שאת קשובה ויוצרת קשר קירבה רגשי עם אישה.
אם את חשה במיניותך לידה תשאלי אתעצמך אם את רוצה בזה.
ואז תבדקי אם את רוצה להחליט/לפעול לפי תחושתך.
זיכרי את בת שמונה עשרה מותר לך להיות סקרנית/מופתעת מאירועי חייך.
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך תשפיע זריקות טסטרון?אבי26/11/2009
אני הומו פסיבי 21 ולא מרגיש צורך לזיין משהו. איך ישפיע עלי טיפול בטסטורון?? יש סיכוי לתפקוד יותר אקטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/11/2009זריקת טסטוסטרון לא תגרום לך לרצות לזיין.
אם בכלל תרצה עוד מאותו דבר שאתה אוהב לקבל "פאסיבית".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ברוראסף25/11/2009
אין צורך להגיב להודעה זו. תשובתך לא ברורה לי ולא הסברת את חוסר הריכוז שנגרם. כמו כן "נסה לשים לב כמה זמן לוקח למוח החצי ריק שלך להתחרמן שוב" לא ברור לי כלל למה זה קשור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר יעקב מאיר וייל25/11/2009אתה מתרוקן ומתמלא מחדש במזוריות הזרע והרורגזמה. לכן קצב המילוי מחדש הוא המעיד על תקינותך ולא חרדתך בעקבות השפיכה ככל שתהא אינטנסיבית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מאוד מטרידהאסף24/11/2009
שלום, אחרי אוננות אני מרגיש ירידה עצומה ביכולת המוחית לפעמים למשך כמה ימים(!) אני מעוניין לדעת מה ההשפעה של אורגזמה על המוח כי בזמן האורגזמה זה מרגיש ממש כמו הרס חלקי של המוח(בדומה להרגשה שיש מצריכת סמים, לפי התאורים) ועוד האורגזמה יותר מרוכזת מאשר ההנאה מסמים ולכן אמורה להיות יותר מסוכנת. זו דעתי אבל זו בעצם יותר שאלה. אני רוצה לדעת מה אתה כתור רופא חושב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר יעקב מאיר וייל25/11/2009ביקשת דווקא תשובתי כרופא. להסבירך המערכת המינית לא נבנתה לצורך עינוג אלא לצורך פרו ורבו.
בתרבויות שונות קיימת תפיסה השוללת אוננות ממקום מוסרי ולא ממקו בריאתי.
השאלה אם אתה מבזבז משהו חוץ מזמן וכמה טיפות זרע טובה, באופן רפואי אין לה תשובה כללית. באופן אישי עלייך והקשר שאתה מצביע עליו לשימוש בסם מצביע בעיקר על כך שיש לך יותר ניסיון באוננות מאשר בסם.
חוויתך הריגשית של התרוקנות במוח ולא רק בשק האשכים אינה זרה לי.
נסה לשים לב כמה זמן לוקח למוח החצי ריק שלך להתחרמן שוב ולשפוך עוד שכבת זרע.
תמשיך להנות מאורגזמות אינטנסיביות ואל תחשוש מהעונג שאתה חשת
תשמח על החוויה הפוסט אורגסטית שלך ותישן טוב אחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה עקומהגל24/11/2009
כבר היו הודעות בנושא, אבל הזקפה שלי נוטה שאופן חזק למעלה(צמוד לבטן) ושמאלה.
לא נראה לי שאפשר לחדור בצורה זו.
שמעתי שיש סוג של אוננות שיכולה תוך "אימונים" סדירים לתת צורה אחרת לאיבר בזקפה.
ידוע לך על דבר שכזה?
אודה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
ד''ר יעקב מאיר וייל24/11/2009כמה שמאלה?
רצוי לחשוב על חדירה עם הגמשה של הצמידות לבטן.
זה לא כ"כ צמוד עד כדי כאב?
יש אולי מעט גמישות בחיבור.
האוננות הטובה ביותר מחייבת אותך למעט יצירתיות משל עצמך.
אל תשבור את ההצמדה בכוח.
בהצלחה
אולי טוב עם בת זוג בתנוחה האחורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהאלעד21/11/2009
שלום
אני בן 28 והייתי מעוניין לדעת לאיזה רופא עלי לפנות על מנת לבצע בדיקות שיפסלו קשיים בזקפה בגלל בעיה גופנית. באוננות אין לי בעיה להגיע לזקפה והיא גם נשארת אבל תמיד כאשר אני עם בחורה, פעם יש לי זקפה, פעם אין וגם כשיש קשה לי לשמור עליה. אני יודע שאין לי חרדות ביצוע ולכן אני מתקשה להבין מה יכולה להיות הבעיה ולכן הייתי מעוניין קודם כל לבצע בדיקות גופניות לפסילה של בעיה גופנית. האם בשביל זה יש לגשת לרופא המשפחה או לאורולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלעד
ד''ר יעקב מאיר וייל24/11/2009זיקפתך תקינה
תיפקודך עם זיקפה זו רחוק משלמות.
נסה רופא סקסולוג
עדיף רופא שיודע גם להקשיב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני שנעלםאנונימית20/11/2009
היי שמי שיר בת 22 וחצי מבת ים בעבר השתמשתי בתרופה הנקראת פבוקסיל נגד מחשבות כפייתיות, ומאז השימוש בתרופה החשק המיני ירד, כיום אני לא משתמשת בתרופה קרוב ל4 חודשים ועדיין לא חזר החשק.
כיום אני נוטלת ריספרדל במינון של 4 מ''ג, רציתי לשאול אם אני יכולה לקחת תרופה הנקראת סרונין g להגברת החשק המיני כשאני נוטלת ריספרדל.
אודה לך מאוד שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר עידן
ד''ר יעקב מאיר וייל20/11/2009שאלתך טובה. געגועיך לחשק המיני שלך ראויים. רצוי לשאול את מי שרושם לך תרופות מה הצעתו לגבי המחיר המיני שאת משלמת.
נבצר ממני לענות לגופה של שאלתך.
עימך הסליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SNRI's והפרעות בתפקוד המינימישהו18/11/2009
שלום,
אני בן 24. מזה כ - 3 וחצי שנים מטופל ב - Cymbalta במינוניםמשתנים (120, 90,60) כעת 90mg/d וזאת בשל דיכאון קליני והתקםי פאניקה שהגיעו גם עד לכדי אגורפוביה.
זה זמן רב שאני מאוזן יחסית.
בשלושת השנים הראשונות לטיפול התרופתי תפקדתי מינית באופן מושלם, אפילו בזמנים של חרדה יחסית.
היום , ומזה כ- 8 חודשים יש לי בעיה משמעותית בתפקוד מיני המתבטאת בקושי להגיע לזקפה, עם ההגעה לזקפה - היא אינה קשה ב100% ומאבדת אפקטיביות יחסית מהר. גם כשיש זקפה אינני מרגיש אותה יחסית מבחינה פיזית (כלומר כשיש למשל זקפה ספונטנית אני לא ממש מודע לה) ולבסוף קיים קושי להגיע לשפיכה.
יש לציין כי מכלול הבעיות הפיזיות שאני מציין, הוא משני לדעתי להיעלמות כמעט טוטאלית של החשק המיני / ליבידו, יחד עם זאת לפעמים אפילו סתם מתוך דאגה למצבי, סקרנות , או חשק חלש מזדמן , כשאני רוצה לקיים יחסים אז ישנה בעיה.
חשוב לומר כי גם עפ"י הרגשה אישית וגם עפ"י חוו"ד הפסיכיאטר המטפל, אין עדות לרגרסיה למצב דכאוני / חרדתי שעלול לגרום לירידה בתפקוד.
בירור הורמונאלי כולל רמת טסטוסטרון, אינדקס טסטוסטרון חופשי, TSH, FSH, LH, פרולקטין , DHEA - תקינים במספר דגימות.
אני כבר ממש מתוסכל והבעיה מורידה לי את מצב הרוח ואת הביטחון העצמי.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו
ד''ר יעקב מאיר וייל19/11/2009הרבה מילים פסיכיאטריות ובטח שאתה נידבר עם הרופא שלך וזה לטובה.
מה שלא רשמת לי זה כמה אתה אובססיבי בחרדותיך.
אם תפסיק לבדוק אותו כל הזמן ו"להעמידו" במבחן ויהיה לך קשר זוגי/מיני יציב יש סיכוי שתסתדר.
זכור הזין לא מקולקך רק מערכת ההפעלה חורקת.
אולי תידבר עם רופאך על אפשרות של "ביטוח" נאמר סיאליס. אנא נסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)