פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    13/10/2009

אני לא נימשך לגברים בלי חולצה אבל רק לזין האם זה הופך אותי כבעל משיכה לגברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/10/2009

לא יודע מה אתה שואל. אתה רוצה לפרט אולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע
    יואב
    12/10/2009

הי,
    בן 30 רווק ,לא בזוגיות, סובל לאחרונה מחרדת ביצוע ומיותר לציין שמאז הביטחון העצמי שלי צנח לתהום.
    ניסיתי טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי למשך 5 מפגשים אך הפסקתי אותו היות ולא ממש עזר לי.
    היות והבעיה שלי מינית חשבתי שאולי עדיף לבחון כיוון סקסולוגי, שאלותיי הן :
    1. האם לדעתך עדיף לטפל בבעיה מול סקסולוג או פסיכולוג קוגניטיבי?
    2. האם עדיף לפנות בבעיה זו לסקסולוג או סקסולוגית?
    3. איך לעזאזל מתגברים על המבוכה של להגיע לקליניקה?

תודה מראש,
    יואב, הדיי מיואש כרגע

לקביעת תור
    סגירה
    חרדת ביצוע

הוספת תגובה

• יואב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/10/2009

איך מהגעת לקליניקה של הקוגניטיבי?
    לא להצליח להגיע זה חלק מחרדת הביצוע שלך.
    מה יקרה אם תתגבר ותבוא, תטופל ותהיה סופר מן. כל הנשים בעיר יצבאו על פתחך.
    אולי עדיף להישאר עם מה שאתה כבר מכיר.
    אפרופופסיכולוג קוגניטיבי אתה דופק עם קוגניציה? גם הם נבוכים לדבר על זה כמו כל האחרים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרנס גנדר
    חסוי
    09/10/2009

שלום אני בן 16 בקרוב וראיתי תוכנית על טרנס בנשיונל גיאוגרפיק מאז אני ממש פוחד מלהיות כזה
    אני ניזכר שהייתי בן 13 הכנסתי את איבר המין פנימה{דחפתי אותו פנימה לתוך העור}האם זה אומר שאני טרנסגנדר?

וגם האם תוכל להגיד לי איך מרגיש בנאדם שהוא טרנסגנדר ?

תודה רבה על התשובה שתתקבל חסוי.

לקביעת תור
    סגירה
    טרנס גנדר

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/10/2009

אני בטח לא יודע לענות לך על מה שבאמת מציק לך בעניין. בטח לא כשהמרכז של שאלתך מתאים לגילך, אתה רוצה להיות בטוח שאתה בן ואולי תרצה להישאר כזה.
    הרבה פעמים אנחנו דוחפים אותו פנימה בשביל לוודא שהוא שלנו ובסוף כשהוא יוצא הוא ערובה שאנחנו בנים.
    בנושא של טרנס טוב למצוא מישהו שאתה יכול לסמוך עליו ולהידבר איתו.
    בהצלחה במיצוי זהותך האמיתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת, משועממת וחסרת תשוקה
    תותי
    06/10/2009

שלום רב,

אני בת 27 דתיה נשואה 5 שנים ואמא לילדים.

יש לי בעל מעולה!! אני אוהבת אותו. אני חושבת שיש לנו זוגיות מיוחדת. מאוד זורמת. מנהלים יחד את הבית מגדלים את הילדים, מלבנים ענינים, מבלים, מפטפטים שוכבים הכל טוב כזה. לא תשמע פה צעקות או מריבות בנינו, גם כשכועסים אחד על השני זה לא מריבה. ומעבר לזה יש גם מרחב מחיה לכל אחד ואת החיים האישיים.

אבל...

מתחיל להיות לי משעמם. הכל מאוד זורם, אין שום ריגוש.. יצאנו לבלות לפני שבועיים, רכבנו על סוסים זרקנו חול אחד על השני בים וכו'.. ואני כאילו נשארתי מאחורה לא הצלחתי למצוא את ה"אני" המתרגש מבעלי שבי, משהו תקוע לי וזה הולך ונעשה גרוע...

אנחנו שוכבים פעמים בשבוע אבל אני ממש לא נהנת אף פעם לא נהנתי ממנו. אני יודעת שזה בריא לקשר בנינו אז אני שמחה שזה קורה. אני אוהבת את המגע שלו באופן כללי אך לא מעבר. אני מאוננת ומספקת את עצמי.

אני מתחילה למצוא את עצמי מפנטזת על חייים אחרים... זה לא ממש ראלי.
    יש משהו לעשות? אני מרגישה שבא לי להפוך את הבית לעסק, להיות שותפה לעבודה של בעלי (שכמו שכתבתי אנחנו ממש מעולים יחד) ולהתחיל לחיות את חיי...

סליחה על האורך..
    אשמח לתשובתך אם לא נרדמת

הוספת תגובה

• אוהבת, משועממת וחסרת תשוקה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2012

תותי , זכית לריגוש מסוג אחר. אם את חשה שעברת את הגבול דברי איתי. אם לא אז רק העמקת את החיפוש אחרי דרכך המיוחדת לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

תותי
    05/08/2012

מרגישה שעברתי גבול?
    לא יודעת!
    מרגישה מבולבלת, טיפשה, חסרת שליטה עצמית והיד נטויה...
    זה בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תותי

mosha
    05/08/2012

לא עברת גבול יש שחיקה טבעית בחיי הנשואים זה שיגרתי וחסר עניין לחזור כל יום מחדש על אותם דברים
    ואני נשוי 20 שנה וממש מבעס לחיות שיגרה...אז מוצאים תעסוקה כיפית כזו או אחרת ומרעננים את החיים......מהיכן את? דרום צפון מרכז ? מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/08/2012

אני לגמרי מבין אותך פתאום למצוא עצמך מרוגשת שוב. כאילו חווה זאת שוב לראשונה. ואולי חווה סו"ס. הפחד הכי גדול זה שוב ריגוש בעצמה כזאת מאבדים שליטה, אולי מאבדים את מה שחשתי כעצמי וחלק ממני.
    תיאור חוויתךאינו עוזר. במוקדם או במאוחר צטרכי לבחור ואולי לשלם את המחיר?
    בהצלחה. חישבי על ה כמתנה ולא רק עונש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תותי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/10/2009

תותי, את נכנסת למשבר הראשון הרציני של זהותך כאישה נשואה ואימא.
    זה פשוט משעמם לדמיין שככה החיים ימשכו לנצח. נכון אצל חלק מהנשים הבעל עושה להן את זה גם במיטה , אם כן אז זה לוקח יותר זמן להגיע לנקודה דומה של חוסר תשוקה.
    קחי אחריות על חייך, על בחירותייך לגבי מה תפק'ידך בחיים מעבר לבסיס של הורות וזוגיות.

לא הכל צריך לבוא מבחוץ גם לך יש משהו בפנימיותך.כאשה דתייה אין ספק שגם את ידעת שהשם מצפה ממך להשקעה נוספת ותרומה נוספת לעולמו.
    בעולמנו יש לא מעט אפשרויות ללמוד, להחכים ולהעניק ממיומנותך לעולם סביבך, לא הכל מיניות.
    אם גילית משהו אמיתי עד כה זה שעינוג הנפש והבשר הפרטי שלך אינו מטרה אלא רק כלי לגייס תעצומות לשלב הבא.
    טוב לחפש אותן וטוב למצוא וטוב בהמשך להעניק.
    החיים הופכים לפתע למעניינים. אל תפנטזי על משהו אחר מבחוץ. תפנטזי על הקול הפנימי שלך שיכול להעניק גם לך מעבר לאורגזמה.
    בהצלחה, שנה טובה ושההרפתקה שקוראים לה חיים תמציא לך מקור עניין נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי...

תותי
    07/10/2009

הי ד"ר..

קראתי את תשובתך בערך 10 פעמים. ואני חושבת שאקרא אותה שוב. רק משפט אחד אשמח אם תסביר, אני מצטטת :‏‎

"אל תפנטזי על משהו אחר מבחוץ. תפנטזי על הקול הפנימי שלך שיכול להעניק גם לך מעבר לאורגזמה."

למה התכוונת? האם התחושה שלי מלמדת על חשיבה שיטחית? האם לא מגיע לי להנות מחיים שהם חוץ מגידול בית, בעל וילדים? לאו דווקא מין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תותי-

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/10/2009

הקול הפנימי שלך הוא בראש וראשונה שלך. לא כולנו קשובים לקול פנימי ,רובנו קשובים ועסוקים במילוי ציפיות, נורמות, מטלות שנטלנו על עצמנו ואנו אוהבים-כמו גידול ילדים בית בעל.
    אין באמירתי שמץ של ביקורת עלייך . יש בה בעיקר הצעה ל"עוד משהו", משהו שמחבר אותך להגשמה של עוד אופציות בחיים .כאלה שנמדדות בכלים נוספים.
    ה"קול הפנימי" הוא המילה שבחרתי כדי להציע לך להקשיב עוד לעצמך פנימה. לא הייתה כל כוונה לביקורת עלייך נהפוך הוא, הרעב שלך הוא לצמיחה ולגדילה. לא תמיד זה קורה בהתקשרות עם בן זוג.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שאלה אחרונה בבקשה.

תותי
    08/10/2009

היי,

ממה שהבנתי כדאי לי למצוא משהו נוסף בחיים ולהנות ממנו.
    האם הכוונה לדוגמא ללמוד משהו? ללמוד זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות (אני לא מדברת על תואר שני רק קורסים) . אבל זה ידרוש מאמץ. אתה חושב שזה שווה? סיפוק זה יתן בלי ספק השאלה אם זה גם ישנה את התחושה הזוגית שלי.

או שאולי עדיף לעשות משהו עם בעלי יחד. שלא עולה לי כרגע שום רעיון, ומבחינה אישית אולי יהיה בזה פחות הגשמה.

המון המון תודה.
    עזרת לי ממש לחשוב על כיוון חדש.
    תותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תותי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/10/2009

אני שמח שאת מסתקרנת לגבי עצמך.
    נדמה לי שכאשר אתן עושות משהו שמגשים אתכן פעמים רבות עולה תחושה של "בוגדת".
    להגשים משהו משל עצמך ולחלוק עם בעלך עשוי להעשיר את הזוגיות.
    את עולה על דרך של בחירה וחידוד והרחבה של הזהות העצמית. יש בך הרבה להעניק אל תחסכי.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב אני...

תותי
    30/07/2012

הי,
    חוזרת אליך שוב אחרי שנתיים..
    רוצה לספר לך שאכן לקחתי קורסים בשנתיים האלה, נהנתי מאוד. וכן, אפשר לומר שגם משהו בזוגיות נפתח.
    והנה מגיע האבל...
    אוף!
    זה קרה לפני שנה וחצי. הכרתי מישהו בעבודה, שמחזיק בעמדת מפתח, ודי התאהבתי בו. (הוא נשוי באושר עם 3 ילדים) אני רוצה להזכיר שאני דתיה ועובדת במקום חילוני. שום מגע או דיבור של חיבה או משהו מהסגנון היה שם. אני גם לא יודעת ממש מה עבר עליו אבל הוא לגמרי "פינק" אותי בכל מה שקשור לעבודה ובקטנה גם אגו. כשהבנתי עד כמה אני מאוהבת, תפסתי מעט מרחק. הוא שלא הבין ממש למה, נעלב מתישהו כמובן בלי שאני אתכוון. אבל עכשיו הוא כבר לא שם בשבילי גם ברמה המקצועית הכי בסיסית וקשה לתפקד ככה. ניסיתי לשאול מה קרה אך הוא בחר שלא להגיב באותו רגע וגם לא אח"כ. אני מתחילה להיות ביצ'ית כלפיו והוא מגעיל אלי. אני כנראה עדין אוהבת אותו, ולכן רוצה להתרחק, מצד שני העבודה בנינו דורשת שיתוף פעולה ובמצב הזה יש סתם אמירות מעצבנות ומתישות ודומעות...
    זהו, מעולם כחרדית לא פגשתי גבר חוץ מבעלי, אין לי מושג איך להתמודד... אני מרגישה שזה בכל זאת קשור לדיאלוג מלפני שנתיים..
    תותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי טנטרי לגברים?
    עופר
    06/10/2009

שלום רב,
    אני גבר בן 39 נשוי "באושר" כבר 10 שנים, לאחרונה שם לב שאני נמשך לאשתי פחות, מתבטא בחוסר חשק שמבאס אותה וגם אותי כמובן (חייב לציין שהיא אישה מושכת ונראית ממש טוב).
    חשבתי ללמוד משהו על נושא המיניות, ואני מבין כאדם מודע שאולי זה הכל אצלי בראש.
    הגעתי לנושא הטנטרה שחשף אותי למשמעויות חדשות באספקט המיני ואינו מתייחס לגוף כאל מכונה בלבד, אהבתי. וזה מה שמצא חן בעיני. אני אכן מאמין ומודע שיש סביבנו שדה אנרגטי , מה שנקרא ה"הילה" שמשפיעה על גופנו הפזי וניזונה ממחשבות ורגשות שלנו ואחרים. ולכן הייתי מצפה לתת ביטוי למקום הזה לפני שאני ממהר לקחת כדור סיאליס.

בכל אופן, אני פה כי אני מתלבט. חשבתי להתנסות בקטע הטנטרי וללמוד עוד על המיניות שלי.
    ראיתי שיש מטפלות חביבות שעושות מפגשים טנטרים ביעוץ או בעיסויים טנטרים לגברים, אך משהו כאן עוצר אותי.
    במקביל מצאתי באינטרנט גם מטפל שעושה עיסויים טנטרים לגברים, וזה שינה פה משהו, התחלתי להסתקרן כמו שלא הסתקרנתי מול המטפלות הטנטריות.
    דיברתי עם המטפל שנשמע לי בחור רציני למדיי, והבנתי שיש בעיסוי הזה מגע ישיר באיבר המי כחלק בלתי נפרד מהנחיתו בדימיון מודרך.

אני מאד חושש שכפי שאני מתרגש מלדמיין זאת מקבל טיפול ממטפל גבר, שפתאום אהנה מזה מאד, ויפתח אצלי חלון הומוסקסואלי שאני לא מעוניין לחשוף חלילה.
    חשוב לי לציין כי אני אוהב נשים ונמשך אליהן, אני לא מפנטז על גברים. אבל העיסוי הטנטרי הזה (אולי האופן הטיפולי של זה) ממש מבלבל אותי.

אשמח לכמה מילים אודות מצבי המתוסבך.

לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי טנטרי לגברים?

הוספת תגובה

• עופר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/10/2009

הרעיון של להתחדש מינית מבפנים ולא "מבחוץ" עי" שינוי הקשב הפנימי הוא יפה וחשוב.
    אתה מוצא את עצמך מתקרב ל"עושי" טנטרה, זכרים ונקבות. מה זה מועיל לך כמעט כמו חילופי זוגות עם תחכום יתר.
    מציע לך להתחיל לבד מהבסיס של למידת עצמך והעשרתך בכלים נוספים לקשב ולתנועה.
    טוב ללמוד אומנות לחימה כמו צ'י גונג או לפחות טאי צ'י. זה יהפוך אותך לקשוב יותר לעצמך ולבת זוגך. טוב יהיה גם לה ללמוד על עצמה קשב, נשימה והעברת אנרגיה.
    מעשה האהבה בטכניקות של טנטרה מעשיר אותך ואתכם בחיבור אנרגטי נוסף שהופך לכלי שלך.
    אל תתפשר על כך שיש מוכרי "טנטרה" ברשת.
    בהצלחה. אתה מוזמן להרחיב שאלותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/10/2009

שכחתי לציין שיש אין סוף חומר טנטרי בחנויות. רכוש. קרא והתאמן עם זוגתך.
    משבר "עשר השנים" הוא לפעמים הזדמנות לתחילת צמיחה הדדית ולפעמים פתיחת הסיום לקשר.
    בהצלה לשניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה לי?
    ליאור
    02/10/2009

אני בן 18 ולאחרונה אני צופה בסרטי פורנו של לסביות ולפעמים אני צופה חצי שעה ואני מתחרמן ומאונן ואז גומר וזה מאוד כיף אבל היום למשל ניסיתי עוד פעם ושום דבר לא זז אצלי , למה זה ככה? אי אפשר שיהיה כיף כל לילה?

לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי?

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/10/2009

בען השאר לא זז שום דבר כי הזיין שלך לא רוצה להיות מנוצל ביתר בעיקר על משהו שלא מספיק שווה לו.
    אל תילחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי
    חסוי
    01/10/2009

זה פעם ראשונה ככה קרה לי הנפיחות של השריטה ירדה השריטה עוד לא החלימה אבל בכל מקרה אולי יש איזו משחה שאוכל לשים משהו שיעזוא לעבור מהר או משהו תודה... ו. ב אני לא יודע עם היא כן אוהבת למצוץ או לא או שאולי לא יודעת אין לי מושג בכל מקרה תודה ...

לקביעת תור
    סגירה
    חסוי

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/10/2009

אם היא כזו שרלילה.תשלול איידס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    חסוי
    01/10/2009

היי אני עוד מעט בן 20 והיום מצצה לי מישהי שמשתרללת אבל זה היה מציצה הגרועה בחיים שלי מצצה עם השינים ניסתי איך שהוא להתאפק לא לצרוח אח לא יכלתי זה פשוט הגיעה לשלב שתפסתי לה תראש והזזתי לה הצידה וצחקה כזה אנ ילא יודע עם זה בכוונה אבל היא פצעה אותי יש לי מין שריטה כזו בצד ליד הכיפהמשמאל ועודף עור כזה וממש כואב אני מקווה שיעזור אני די מכיר אותה היא שמעה שאני טיפה דלוק על מישהי וילדה די דפוקה בראש ואני יודע שמצצה גם לא הרבה ואפילו גמרו לה בפנים איך הגעתי למצב אין לי מושג אני מקווה שאיפשר להעביר מחלות דרך מציצה אני דואג בגלל שזה היה גם בלי קונדום וגם ממצה לכל השכונה נראה לי : (

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/10/2009

כבק בגיל 20 זכית ללמוד-אל תכניס את תפארתך למקום שעושה שריטות לזין..
    גם במכונת כביסה לא מכניסים הכל בלי לחשוב קודם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/10/2009

אתה רוצה עזרה-אל תכניס זין לפה של מי שלא אוהבת למצוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולה סקס
    קובי
    29/09/2009

היי יש לי חברה כבר שנתיים ואני כל כך רוצה שהיא תזיין אותי בתחת איך אני יכול להגיד לה את זה אני מיתבייש שהיא תקבל את זה לא יפה..
    אני ליפעמים מחדיר לי מלפפון לפי הטבעת אני מאוד נהנה מזה ואני מת שהיא תזיין אותי איך אני עושה את זה בבקשה תעזור לי אני מיואש מזה כבר

לקביעת תור
    סגירה
    חולה סקס

הוספת תגובה

• קובי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/09/2009

שאלתך קשה לתשובה רק לכאורה.
    אם המין שלכם טוב לשניכם אז מדוע כל כך קשה להגיד לה שאתה נהנה בפי הטבעת?
    אתה חושב שהיא אולי תחשוב ש...........: הוא הומו? הוא סוטה ? הוא חולה ב?
    אם היא הייתה מבקשת את הזיקפה שלך בתחת משלה היית מסכים.
    השאלה היא לא רק שאלה מהתחת אלא שאלה של עונג.
    כשאתה אומר לעצמך "תזיין אותי "בתחת אתה חושב שהיא תכניס לך משהו שיהיה מחובר לאגן שלה ותדפוק? או רק תעשה לך עם מלפפון בטוסיק כמו אתה לעצמך?
    לדעתי הכי כדאי לאמר לה ישירות או לפחות בעקיפות. נגיד תראה לה את ההתכתבות איתי ותחליט לפי תגובתה איך להמשיך הלאה.
    בכל מקרה אתה בטח יודע שאם לא תקבל את מה שאתה צריך היחסים לא ימשכו לעד.
    אם אתה רוצה לשתף הלאה אשמח לקרוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד .....
    ורד
    24/09/2009

היי...
    יש לי אחיין בן 9 שאני וכל משפחתי וכמובן הוריו מודאגים לגביו. כל שנה שעוברת מדאיגה יותר!
    יש לו העדפות אחרות מלילד נורמלי באוכלוסיה שלנו.הוא השני מבין ארבעה ילדים שאחריו יש תאומות בנות חמש שמפה מתחילה ההתנהגות המוזרה שלו : הוא כל היום מסרק אותן ,ומאפר אותן ואי אפשר לדלג על השלב של ההצקות והמכות שהוא מחטיף להן... הוא יכול להתקלח 3 פעמים ביום ולהסתרק ולשים חומר בשיער הוא מדי פעם מתאפר לובש בגדים של אחיותיו ואפילו השפת גוף שלו נשית לחלוטין... הוא מרבה לדבר על הומואים ולסביות ... והיה פעם מקרה מרחיק לכת שבו אחיו הגדול סיפר שהוא הדביק את איבר מינו עם סלוטייפ לאחורנית... ???? בהתייעצות עם חברה שגם לה ילד דומה הועלתה האפשרות שאולי יש לילד יותר הורמונים נקביים מאשר זכריים בגוף. המצב מדאיג.. הוא מרבה לגעת באנשים ובוחן כל שינוי שחל בסביבתו כמו לדוגמא: אם שמתי לק חדש, או התאפרתי, סרט חדש לשיער, בגד חדש - דברים שילדים בגילו לא אמורים להתעסק בו..
    אין בובה של אחיותיו שלא עברה "שיפוץ" על ידו.. זה כל היום סובב סביב זה....
    יש לציין שהסביבה לא מקבלת את המצב הזה ויש המון מצבים שפשוט אני מרחמת עליו.. אחיו קורא לו הומו, אביו לא מוכן לקבל את זה בכלל ואחותי מתוסכלת עד עמקיי נשמתה...הוא מבקש רק בגדים של נשים כמו שרוולים נשיים וחולצות צמודות עד הקו של המכנס... לא מעניין אותו כדורגל, מחשב, לימודים, טלויזיה, חברים וכו'.... לכל מקום שאימו הולכת הוא נצמד אליה ואם זה עם הבנות על אחת כמה וכמה...אני רואה איך אחותי מתרסקת מהמצב, זהו מצב שקשה לקבל. אבל חייבים לעזור לו או בכל אופן לקרוא לתופעה הזאת בשם מסויים כי ממה שאני מבינה זה לא גיל שהוא יודע מה זה העדפה מינית או סקס או מה זה גבר עם גבר או שהוא בכלל ילדה שנולדה בגוף של ילד???? אגב אימו הייתה איתו אצל כמה מטפלים ואף אחד לא התייחס ברצינות לנושא זה.... מה גם שהוא ילד מדהים ביופיו הוא שובה את כולם בקסמו האישי וביופיו יש לו לשון חלקלקה והא יודע "לקנות" אנשים... אני מתחננת שמישהו יעזור לי לעזור לו.. אני מפחדת שהמצב יחמיר ולא יהיה לנו את הכלים לטפל בו אם צריך בכלל? שכחתי לציין עוד מקרה נוסף בחופשת הקיץ הוא היה בקייטנה שכל פעם מנהלת הקייטנה הייתה מתקשרת לאימו בטענה שהוא כל היום מציק לבנות ונוגע בהן וזה ממש לא נעים להן והן מתלוננות בפניי הוריהן... ואחותי נאלצה מספר פעמים ללכת להוציא אותו מהקייטנה . זה מצב נורמלי ?????????.... אודה באם תחזרו אליי בהקדם... תודה ולילה טוב. ורד

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד .....

הוספת תגובה

• ורד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/09/2009

מה את שואלת ? במקום מי?
    בת כמה את ?
    תעודדי את ההורים להתיעץ עם איש/ת מקצוע.
    לא מבין למה את תוחבת את האף במה שאינו ענינך!
    רצוי לקבל עיצה מקצועית לגבי הילד שתי6ראת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתשובתך ד"ר נכבד

ורד
    27/09/2009

קודם כל ד"ר נכבד אני בת 30 ולא פעם נתקלתי בפורום זה בתשובות רדודות מהסוג הזה לשאלות שאין לך תשובות עליהן... אם אינך מתמצא בנושאים מסויימים פשוט תפנה הלאה.... ואני תוחבת את אפי לעניין זה לבקשתה של אחותי.... אחרי תשובה מהסוג שלך אני חושבת שאינך ראוי שהאוכלוסיה תהיה מטופלת על ידך... ובטח ובטח שלא אני ואחייני...
    אני מאמינה שביום מן הימים גם רשיונך יילקח ממך.... בהצלחה לך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/09/2009

תשובתך/תקיפתך ראויות ליום כיפור.

שאלת זהותו המינית של אחיינך ראויה להתיחסות מקצועית ראויה , וליעוץ מקצועי להוריו..
    מקובל עלי כי תתקפי את מי שאינו נושא חן מלפנייך. תשפילי ותעבירי ביקורת מחסלת.
    זה תמיד טוב ליום כיפור.
    זיכרי כי הוריו של אחיינך הם האחראים לגדלו ולבטח לא דודתו.
    בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אלי
    24/09/2009

שלום כאשר אני רואה סרטי גייז אז לא עומד לי אבל יש לי מין זרמים נעימים האם זה אומר שאני נימשך לבנים אני בן 16 עוד מעט ומאוד חרד לזהותי המינית
    ובנוסף אני נימשך לבנות

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/09/2009

אני לא יודע לענות למה שאתה רוצה תשובה.
    זרמים נעימים זה נעם. על מה אתה מפנטז כשאתה מאונן? זו השאלה שתעזור לך ולי להמשיך להידבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

חסוי
    25/09/2009

שלום שוב, כאשר אני מאונן (התחלתי מגיל 12 בערך) אז זה תמיד היה על בנות יצא לי בערך 5 פעמים מתוך 4 שנים שאני מאונן על בן.אבל תמיד הפנטזיה המינית היא על הבת של השכנה בנות מהכיתה ועוד.אני כיום בן 16ותודה על העזרה.

האם בן אדם יודע שהוא מדחיק משיכה מינית או שהוא לא יודע ובסוף היא מתפרצת?

אם פעם אחת שיחקתי אם אחי שהייתי בן 9 במכות על המיטה ופעם אחת קפצתי עליו והיתה לי זיקפה האם זה אומר שבגלל זיקפה זו אני הומו או ביסקסואל.

סליחה על השאלות הרבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/09/2009

תכלס אתה כמו כולם.
    1. אתה מיני, הזין שלך יודע לעמוד וכמונו אתה תוהה אם בזיקפתו הוא מסמן כיוון. מוחלט.
    2. כמו כל מתבגר אתה לא בדיוק יודע מה יהיה.
    3. אתה רוצה תשובה מבחוץ, עדיף ברורה ומוחלטת.
    4. אתה רגיל! כשתהיה עם בן באותו יום אתה גם הומו. כשתהיה עם בת למחרת אתה סטרייט לא הומו. בכל אחת מאפשרויות אלו יש לך ראש פתוח, נכונות להתנסות וסקרנות.
    5. הכי חשוב אל תיתקע בפינה. אל תיתן לרגע בחיים להפוך אותך לזהות מוחלטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים
    גאולה
    24/09/2009

שלום וברכה

שמי גאולה ואני נשואה חצי שנה אישה דתייה,כל פעם שאני שוכבת במיטה ובעלי מחבק אותי אני חייבת לקחת את ידו ולהניחה על החזה שלי וכך פעם אחרי פעם אני גורמת לעצמי מן התחרמנות וזה גורם לעיתים קרובות לוויכוח כי אני גורמת לכך

1)מהי הסיבה שאני מתחרמנת מהר מאוד?
    2)איך אני יכולה להפחיט את כל העיניין המיני הזה?
    3)האם הריון בפתח צפויי גם אם אין מחזור חודשי כבר חצי שנה?

יודה מראש אם תענה על שאלותיי גמר חתימה טובה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים

הוספת תגובה

• גאולה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/09/2009

מה זה "חייבת". את נהנית להתחרמן ככה? את לידו במיטה רק כשאת "מותרת" אני מקווה.
    מה את עושה עם עצמך כשאינך מותרת.
    על ולמה הוויכוח? זה נשמע שאת נהנית מהמגע הזה יותר משהוא נהנה? אנא כיתבי והסבירי לי.

מה זה מתחרמנת מהר מאד? ספרי לי מה קורה כשאת ככה. מה זה העניין המיני. את צריכה להיות רצויה או נחשקת? אולי את צריכה שמישהו יעשה בך מעשה?
    את שאלה 3. לא הבנתי! את לא יודעת אם את בהריון?
    את רוצה לדעת אם בהריון תהיי יותר חרמנית?
    גמר חתיה טובהנ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה מהירה
    מתן
    21/09/2009

אני גומר תוך 30-45 שניות אחרי שאני מתחיל לאונן, פעם זה לא היה לי, הבעיה התחילה לי לפני שנתיים (עוד 3 חודש בן 17).
    פעם היתי מאונן עם חומרי סיכה וזה לא היה ככה.
    התחלתי לאונן עם חומר אחר שיותר נעים לי ואם אני זוכר נכון מאז שאני משתמש בו אני גומר יותר מהר.
    הבעיה הא שבשנה שעברה שכבתי עם ידידה שלי וגם אז שפכתי מהר אז לא נראה לי שזה בגלל החומר סיכה.

יש איזה דרך לאמן את הגוף חוץ מהפסק והמשך שלפני שאתה גומר אתה מפסיק לאונן ואז ממשיך כשהחרמנות יורדת לך? ויכול להיות שעם הזמן זה ילך לי?

לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מהירה

הוספת תגובה

• מתן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/09/2009

יש לך שתי שאלות טובות.
    לפני הראשונה תשאל את עצמך :למה אני מאונן?
    לי זה נשמע: בשביל לגמור!
    למה אתה עושה עם בת זוג? בשביל גם לגמור וגם להגמיר. לכן כשאתה מאונן אותו אתה לא "מאמן" אותו.
    אם תנסה לאמן אותו בזמן אוננות שים לב לרגע ההתרעה-רגע ה"כוס אמו". אתה יודע שזה כבר נגמר לפני שהתחלת "לירות". זהו הרגע שסביבו נבנית השליטה בהמשך חייך הבוגרים.

כן עם הזמן זה "ילך" לך . הריגוש יקטן החידוש יהפוך למוכר והמין עלול להיות שיגרה.
    תהנה מרכישת המיומנות.
    "גמר " חתימה טובה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בשמירה על זקפה והגעה לחדירה
    מעורפל
    16/09/2009

שלום, אני (בן) ובת זוגתי כיום בני 18. היא לא בתולה ובעלת נסיון בקשרים ארוכים ומלאי נסיונות מיניים, אך הסיפור שלי קצת יותר מסובך. חברה קודמת שהגעתי איתה למצב אינטימי דחתה אותי ברגע האחרון ולאחר מכן התברר לי שהיא בוגדת בי עם מי שהיה באותה תקופה חבר טוב שלי. בת זוגתי הנוכחית היא בהחלט לא הראשונה והיו כמה לפניה, שאיתן הגעתי למצבים אינטימיים שכללו כל סוג של מין פרט למין וגינאלי ואנאלי. לבת זוגתי הנוכחית התנגדות למין לא ואגינלי בטענה שהמעשה משפיל, אך אין הדבר משפיע עליי כלל ואני מכבד אותה ומתייחס אליה בהתאם. איני נעלב או מושפע מהעדפה זו שלה ואני מבין אותה לחלוטין שכן ההרגשה קשורה בחוויה לא נעימה בעברה. יש לציין שכל מגע מיני ביננו נעשה בהסכמה והבנה מלאה משני הצדדים, כאשר הצד שהיה בעייתי בעבר הוא אני.
    הבעיה שלנו היא כפולה. מצידי, איני מצליח לשמור על זקפה. כאשר אנחנו מתמזמזים ומתפשטים, הכל בסדר, והכל תקין. כאשר מגיע רגע החדירה אני נתקף חרדה, חושב על האם אני נמצא בזקפה וזה הדבר היחיד שמעסיק אותי, עד כדי כך שאני מרגיש את איבר המין שלי מתקווץ ב"שידור חי". אם אני לא חושב על זה, התפקוד תקין, אך ברגע החדירה קשה שלא לחשוב על זה כי יש צורך "לכוון" (כן, גם אם היא מכוונת המגע של אצבעותיה גורם לי באופן מידי לחשוב על זה ולאבד את הזקפה). מצידה, הבעיה היא שהיא יבשה מאוד, מה שמאוד מקשה על החדירה גם כן. קונדום עם הרבה סיכוך (לא על בסיס שמן) עלול לפתור את הבעיה מצידה, אך מצידי עדיין נשארת בעיית אובדן הזקפה.
    ברור מאליו שהדבר משפיע עלינו לרעה ואני חש שהיא חושבת שאיני חושק בה, למרות שהסברתי לה אינסופר פעמים שהיא רצוני היחיד, והיא הבינה זאת בסופו של דבר (יש לציין שרומנטיקה היא דבר שאני מתמחה בו, ולהשיג אותה היה תהליך ארוך וקשה בפני עצמו - לכן אין מאושר ממני כרגע, פרט לבעיה הזו.). במישור הנפשי אין ביננו בעיות שאיננו מסוגלים לפתור יחדיו, אך הבעיה הזו מקשה עלינו מאוד. כמובן שכל נסיון כושל נגמר בעוד יותר לחץ בנסיון הבא. שאלתי אליכם היא כיצד אוכל לשמור על הזקפה איתנה, עדיף ללא שימוש בתרופות (שכן איני רוצה להפוך לתלותי בהן), כאשר הבעיה היא אכזבה מצידה בעיקר. החרדה נובעת מהעובדה שלה נסיון קודם, ואני פוחד שלא אוכל לרצות אותה כמו בני זוגה הקודמים. אני פוחד לגמור מהר מדי, פוחד שגופי אינו מספק אותה למרות שהיא חוזרת ואומרת שהוא כן, ובכלל בפחד מהחדירה עצמה ומהכשלונות הקודמים ואיבודי הזקפה שגורמים לי להגיע לאותו מצב מייגע שוב ושוב.

אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה רבה רבה.

הוספת תגובה

• מעורפל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/09/2009

עם שאלה כזו מעורפלת יכולתי להקשיב ולענות התערפלה גם כן.
    תסביר לי איך אישה כזו מיוחדת עם נסיון קודם לא יודעת איך לדאוג לרטיבות שביל האהבה שלה.
    אנא זכור שכשזה יבש לה זה כמו שזה לא עומד לך.
    אתה מכניס עצמך לתחרות בלתי אפשרית עם גברים קודמים שלה.,אותה תחרות כמו עם החבר הכי טוב שלך מאז.
    לשאלותיך עצמן תשתמש בכדור כ"ביטוח" חובה. אני את שלי שומר במגירה המסמכים ברכב, כלומר בתא בשולחן הלילה.
    לגבי הרטיבות שלה טוב לפנות למרפאתי ולרכוש KVC.
    תפסיק לחשוב כ"כ הרבה, תעשה יותר.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה
    ירון
    09/09/2009

יש איזה טכניקות מהירות לטיפול בשפיכה מוקדמת בלי ללכת לתרפיסט ?

לקביעת תור
    סגירה
    בעייה

הוספת תגובה

• ירון

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/09/2009

אני ממש לא יודע מי אתה, בן כמה אתה ומה הסיפור שלך. אתה מצפה ממני לתשובת קסם מהירה לשפיכה מהיר, ממש קל, כולם יודעים.
    במקום שבו הכל היה מתבצע בשיא המהיארות בלי ללכת למטפל החברה היו אומאים "ראשון בשבילי שני בשבילה" נסה זאת לפני שתלך לתרפיסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה