מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמוראלה10/03/2010
מגיל 6 בערך התחלתי לאונן בתדירות גבוהה (כמעט כל יום) וכל הזמן הגעתי לאורגזמות מלאות ונורא נהנתי... בגיל 8 התחלתי לקיים יחסי מין עם חברה, כמובן שלא היינו מודעות בדיוק לדברים שאנחנו עושות, אבל ידענו שאנחנו נהנות והצלחתי להגיע לאורגזמות משפשוף איתה.
בגיל 13 בערך הגעתי למצב שאני לא מצליחה לחוות אורגזמה מלאה. כשאני מאוננת אני כן מגיעה לשיא, אבל זה מגיע נורא מהר וגם נעלם מהר וההרגשה נורא לא מספקת.
חשבתי שאולי כשאקיים יחסי מין עם גבר אצליח להגיע לאורגזמה נורמלית ואיבדתי את הבתולים בגיל 14 ונורא נהנתי מהסקס (ואני סרטייטית לחלוטין כמובן, הדברים שעשיתי בגיל צעיר יותר היו התנסויות נורמליות שנבעו מתוך סקרנות בלבד) אבל עדיין לא הגעתי לאורגזמה מלאה כמו האורגזמות שהייתי חווה בגילאים צעירים יותר. אני עכשיו בת 15 והצלחתי לגמור פעם אחת בזמן קיום יחסי מין אבל זו הייתה אורגזמה לא מספקת כמו האורגזמות שאני חווה כשאני מאוננת לבדי.
אין לי מושג מה הבעיה, שמעתי מכמה אנשים שאקט מיני מגיל צעיר לפעמים משפיע על התפקוד המיני בעתיד. זה נורא מתסכל שכבר חוויתי אורגזמות מלאות ועכשיו איבדתי את זה.
בבקשה עזור לי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/03/2010השאלה היא קשה כואבת ואמיתית וכמו שניסחת חוזרת על אצמה לא רק אצלך.
"הצתה" מוקדמת זה הקוד שבו אני נוקט כשנשאל על האורגזמו ה"מלאות" של ילדה עם חברתה.
הקשר הזוגי והבחירה להתקרב ולהתחבר לא מוזכרים שם. רק החוויה של להיות עם הגירוי והפורקן ה"מלא". זהו פורקן בלי חשבון ובלי דין וחשבון כולו ילדותי ועוסק רק באינטנסיביות של התגובה הילדית ללא בקרה וללא שליטה מוסרית.
ואז מגיע השלב הבא של הקשר הזוגי -כמשהו שמתחיל לפני המין וממשיך גם אחריו. מין משהו שיש בו מחויבות מעבר להתמסרות לחיכוך הקדחתני של הילדות.
שימי לב שאת קוראה מלאה לחוויה שיש בה רק עונג נטו.
הבלבול אינו מקרי ואולי בשל כך ה"מבוגרים" יודעים שאקט מיני בגיל "צעיר" מידי יש לו גם מחיר.
לעזור לך ?
נסי להתאפק ולא להיות מוכתבת אורגזמות ומשוות אורגזמות. את עדיין לא בקשר רגשי עם בן/בת זוג שיצדיקו יחסי מין עם עתיד ולא רק עם הווה.
האוננות תמיד תישאר לך כמפלט/ברירת מחדל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אלה11/03/2010אני לא אומרת שאיני מצליחה לגמור כשאני עם בן זוג, שזה באמת יכול לקרות וזה נורא מובן. אני פשוט מגיל 13 בערך לא מצליחה להגיע לפורקן מלא גם כשאני לבד, מאוננת. עירבתי את העניין של מה שהיה עם החברה והאורגזמות שהיו מגיעות כל יום כשהייתי קטנה יותר כדי לשאול אם יש קשר בין זה שאני לא מצליחה לגמור עכשיו לבין התפקוד המיני מגיל צעיר.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל12/03/2010אני מקווה שהתשובה שעניתי עוזרת לך לסדר קצת את השאלה.
את יכולה לשמוח כי את יודעת שאת מינית ונהנית ממיניותך ופורקנייך.
את יכולה לדעת כבר עכשיו בגיל כה צעיר -יחסית כי רוב חיינו אנחנו מתגעגעים לאינטנסיביות ולשלמות של החוויה ה"מושלמת" שחווינו פעם.
חלקנו נהנים מלהמשיך לחפש, להתגעגע ולקטר.
חלקנו לוקחים את הידיעה על המיניות לתוך קשר עם בן/בת זוג ולומדים להעשיר את הקשר בעזרת המיניות.
אם אינני טועה הנושא קשור לבדידות.
ומי לא חווה את החשש מהבדידות . חלקנו משתמשים במין ובחיבור שם כדי לשכוח על הבדידות המאיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד מודה לך. :)
אלה12/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בחשק המיני.הילה04/03/2010
אני בת 18 והתחלתי לקיים יחסי מין לפני שנה.
כבר חצי שנה שאיני פעילה מינית כלל בגלל ירידה משמעותית בחשק המיני.
לפני חצי שנה היה לי תאבון מיני בריא ואפילו מאוד, אבל בזמן האחרון החשק המיני התפוגג לגמרי, אני מסרבת לכל הצעה וזה כולל גם לגברים שמאוד נמשכתי אליהם מינית בעבר.
השאלה שלי היא מה רורם לכך? למה אין לי חשק במין כלכך הרבה זמן כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר יעקב מאיר וייל04/03/2010יופי של נושא ויפי של שאלה.
תיעבון מיני בריא לאישה בתחילת סוף גיל ההתבגרות מהו? האם לפתות עוד גבר חתיך? האם להיות נחשקת ולספק פנטזיות מיניות?
או אולי להשתמש במיניות המבשילה שלך כדי לטעום את הרווחים שהיכולת המינית עשויה. להעניק ,כמו להיות נאהבת ביציבות ולפתח קשר אמיתי בר קיימא עם שותף אמיתי ולא עם סתם חתיך נוסף. השפה המינית של העידן בו את חיה והתרבות אליה את ו[אנחנו] נחשפים היא תרבות הצריכה.
אולי גילית כי את לא צרכנית תיאבון מיני אלא אולי אפילו צרכנית של קשר אמיתי שיש בו מין מתגמל.
זו אחת התשובות האפשריות לשאלתך תהייתך. אולי את באמת לקראת השלב הבא ?
מה באמת יש שם בסוף גיל ההתבגרות?
תהני מן החיפוש ומהדרך וממה שעוד יש בעולמך חוץ מתאוות הכיבוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת בעצם אומרת?
הילה10/03/2010זה שאני צריכה סוף סוף מערכת יחסים נורמלית? שלא סובבת רק סביב הנושא "סקס"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/03/2010השאלה שלך טובה כתשובה.
אולי תנסחי לעצמך שהסקס הטוב יחזק את הזוגיות ואת השיתוף אבל לא יהי מטרת הקשר.
תודה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בתפקוד המיני במשך מספר חודשיםאבי02/03/2010
שלום רב,
אני בן 21 ומזה 4 חודשים שאני סובל מבעיות בזקפה.
ערכתי בדיקות דם ובדיקות הורמונליות ונמצא כי רמת הפרולקטין היא 693 mU\L. כל שאר הבדיקות היו בסדר.
הופניתי לעשות בדיקת פרולקטין נוספת ובה הרמות שהתגלו היו 500, 420 ו-450. (3 בדיקות במרווחי זמן שווים) כאשר הנורמה זה עד 380.
ע"פ האנדוקרינולוג אין בעייה הורמונלית והתוצאות נובעות מסטרס. אבל זה הרבה זמן שאני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה ביחסי מין וזקפת הבוקר לא מופיעה לפעמים. פניתי לאורולוג והוא טען שהבעייה יכולה לנבוע מחרדה, אך איני בחרדה או בלחץ. הוא רשם לי לויטרה שאותם עדיין לא רכשתי עקב מחשבה כי אני בריא גופנית גם לפי הבדיקות.
מה עלי לעשות? מדוע אני חווה בעיות זקפה בגיל כ"כ צעיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל02/03/2010יישר כוח , עשית את ד[כל סיבוב המומחים. משום מה גם האורולוג וגם האנדןקרינולוג מסכימים כי אתה לחוץ מהתופעה.
אתה יכול להוכיח לעצמך שהזיקפה תקינה בעזרת הלביטרה.
אתה יכול גם לספר לי על מי ועל מה לא עומד לך כמו פעם. הם בכלל יש מישהי ראויה לזיקפתך במעגלי חייך.
אני מסכים עם הערכתם שהממצאים בבדיקות לא הופכים אותך לחולה אלא לחרד בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אבי02/03/2010איך אוכל להראות לעצמי שאין לי בעייה באמצעות הליביטרה? הרי תפקידה לגרום לזקפה, אך ברצוני שתיהיה לי זקפה גם בלי נטילת הליביטרה.
מהו התהליך שעלי לעשות על מנת להגיע למצב הקודם, לפני שנתיים בערך, בו החשק היה בשמיים והזקפה הייתה חזקה ולא נופלת?
בקשר לבנות זוג. היו לי שתיים בחצי שנה האחרונה והבעייה המשיכה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר יעקב מאיר וייל02/03/2010אתה לא יכול ל"הראות" לעצמך. ברגע שאתה נכנס למגע מיני לצורך "הוכחות" נכשלת.
אולי עם "תוסף" תהיה קצת פטור מהצורך להוכיח ותוכל לחוות שוב מין בלי צורך בהוכחה.
זכור זו לא התרופה רק תרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מיניתנועה01/03/2010
היי, אני בת 16 ולפעמים אני מפחדת שאני נמשכת לבנות. כאילו אני מסתכלת לפעמים על ילדה וחושבת שהיא מושכת אבל לא נראה לי שרציתי פעם משהו מעבר לזה. יכול להיות שאני לסבית? אף פעם לא היה לי חבר אז אני לא ממש יכולה לדעת איך אני עם בנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד''ר יעקב מאיר וייל01/03/2010שאלתך מצוינת. החיים זה לא רק מין ואת עדיין רק עם המיניות משלך. עדיין בל יבן/בת זוג לתענוגות הגוף. טוב להסתכל ושלשאול את עצמך אם היא מושכת. השאלה האמיתית לך היא האם אני נמשכת. איזה מין קירבה אני יכולה לחוש איתה.
תני לעצמך להנות מהדרך לגילוי מיותך. בין אם חד או דו מינית או כל דבר. פשוט תהני מהדרך ואל תדאגי.
אם את לסבית זה עוד מוקדם להגיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהויק01/03/2010
שלום ד"ר
אני חושב שאני מטריד בחורות במבט לחזה. זה כולל בחורות שאני לא נמשך אליהן כלל כמו בנות דודה.
פעם אחת קיבלתי הערה מידידה כשהייתי אצלה בבית ועשיתי את זה לחברה שלה, וחברה שלה סיפרה לה, אז ידידה שלי אמרה לי.
ואני חושב שעשיתי גם בטעות לבת דודה - שאני לא נמשך אליה - ואחרי זה היא סגרה עוד יותר את הרוכסן מעלה בחולצה.
אני לא רוצה להיות סוטה, זה לא באופי שלי ואני מרגיש נורא רע. אני בעצמי שונא סוטים. זה מפריע לי בשיגרה. בבקשה ד"ר מה אני יעשה? לא רוצה שאנשים יגלו, כמו משפחה וקרובים.
כשזה קורה אני כבר מעדיף להיות עיוור, רק לא לעשות את זה.
אני בן 19.
מודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויק
ד''ר יעקב מאיר וייל01/03/2010תודה על מכתבך. אל תיבהל מזה שנשים חשות את מבטך ממוקד אליהן. זוהי תופעה מוכרת. אינך סוטה אך אתה בטח סקרן. זכור שהשדיים מובלטים פעמים רבות ע"י הנקבה. היא גם "מציגה" את הסחורה.
שזה מביך לפעמים שקולטים אותך במעשה אבל זכור גם היא שותה בהצגה.
אצל יהודים קוראים למה שאתה רוצה להשיג "שמירת עיניים" מסתבר שאתה לא הראשון שנלכד ככה.
יש בגמרא סיפור על רב אחד שהפך עצמו לעיוור כדי להימנע מהיצר הרע של ההתבוננות.
זכור אתה לא חולה סתם גבר צעיר ונורמלי שאוהב להסתכל במה שבולט.
תלמד להצניע את מבטך טוב. זך הכל זה רק שדיים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותבן 15.10 א'20/02/2010
לצערי מזה שנתיים שאני מאונן,צינור הזרע שלי בולט ורק מצפייה אני כבר פולט..
היום בערב לאחר שנוזל הזרע יצא החלטתי לאונן(במשך 2 שניות..) לאחר הפליטה כ15 דק' נוזל הזרע לא הפסיק לצאת..
*החלטתי לאונן זאת בשל שבפעמים האחרות הזרע יצא גבישי רק מצפייה..
אני אובד עצות ומבקש עזרה האם תוכלו להציל אותי מהסבל שנמשך שנתיים.. האם לפנות לאורולוג? האם זה חשאי? והאם מצבי טבעי?
תודה,שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 15.10 א'
ד''ר יעקב מאיר וייל20/02/2010בטוח שאתה ניקרא כחרדה מאד גדולה.
משאלתך אינני מבין את טירדתך מעבר לזה שולי קרה משהו שלא קרה קודם בשנתיים שאתה כבר מאונן.
נכון שאלת כדאי לראות רופא, לדעתי עדיף סקסולוג על פני אורולוג. היכן אתה מתגורר?
אולי יש בסביבת מגוריך אורולוג סקסולוג?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד מיניאנונימי15/02/2010
לאחר 2 צינתורים הבחנתי שישנה ירידה בתפקוד המיני אצלי, ורציתי לדעת האם יש קשר ישיר לפרוצדורה של הצינתור עצמו או לבעיות לב (כלומר למחלה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר יעקב מאיר וייל16/02/2010טוב אתה שמת לב ליריד לאחר צינטורים. הצינטורים בוצעו בגלל מחלה בלב, וסביר שקיימת בעיה בכלי הדם בלב. אין לי מושג מה גילך ומה מחלותיך אך כמו שאתה מספר בשאלתך משתמעשאכן קיימת בעיה בכלי הדם המרכז-הלב.
לחלקנו יש כלי "דם" נוסף שגם הוא מרכזי קוראים לו אבר מין. אם קיימת מחלה של כלי דם סביר שגם האבר ההוא יפגע.
בנוסף במקביל יש "מחלה" הכושר יורד והדאגה לכישלון מתפתחת ועולה גם אלו תורמים לירידה ששמת לב אליה.
בעיני הכי נכון שתשאל את רופאיך המטפלים מה דעתם בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצתי ונאמר לי...
אנונימי16/02/2010התייעצתי הבוקר עם רופא המשפחה שלי והוא אמר שיש כנראה קשר לחומר בגוף שנקרא "קיו עשר", ושייתכן כי תוסף של חומר זה יכול לסייע.
הענין הוא שאני לא הכי בקטע של תוספים... ולכן אשמח לשמוע גם חוות דעת נוספת אולי שלך כאן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
ד''ר יעקב מאיר וייל16/02/2010אם רופא המשפחה שלך יודע על החומר החסר טוב שתמשיך להתייעץ איתו.
אותי שאלת על הירידה של מיניותך וזו במובהק אינה תלויה ב"קיו 10". טוב שתפנה לרופא שמיומן במיניות עם ידע על צינטוריך ואז גם תקבל תשובה רפואית ולא משהו שנשמע כמו פירסומת מרשת ב'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דו מיניות.?יפעת14/02/2010
אני יוצאת עם גבר פרק ב' כבר שנתיים וחצי חצי שנה ראשונה לא היו בעיות אחכ' היתחיל מצב שהתדירות ירדה, אחכ' היה מצב שאוהב שאני עושה לו ביד, והוא בקושי מענג אותי, הוא ביקש הפסקה כרגע לחשוב על הקשר טוען שאוהב אותי אבל לא נימשך אלי כמו פעם, היו פעמים שקיימנו יחסים והוא אהב שאני עושה לו עם ויברטור בתחת או מלפפון
האם יתכן שהוא דו מיני?
האם אני יכולה לדבר איתו על זה
יש לו 2 ילדים קטנים ככה שלא ניראה לי שהוא יודה בזה
אני אוהבת אותו
האם יש סיכוי ליחסים נורמלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
ד''ר יעקב מאיר וייל14/02/2010צאי מהרעיון ה"דו-מיני". הוא אוהב שאישה עושה לו בתחת. אולי שאישה דופקת אות שם. איך את מרגישה לדפוק את אהובך? זו השאלה.
אם טוב לך הרעיון ש"תדפקי אותו בתחת" אז תשלחי אותו לקנות דילדו מתאים עם חגורה ואז תלמדי על מיניותך כ"דופקת".
מה זה יחסים נורמליים" את אותו אוהבת ואולי גם תואבי את החלק ה"נשי המתמסר" שלו. החלק הלוקח ה"דופק" שלך חדש לך יחסית. איך את מרגישה עם זה כדרך חיים.
הרעיון שתהיו כמו שתי לסביות הוא מרגש ומפחיד בה בעת.
אם את רוצה כיתבי על זה עוד ונידבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קטנהגלי14/02/2010
שלום, אני בת 27 ובן זוגי 29. אנחנו ביחד כבר כשלוש שנים. מאז ומתמיד הייהת לנו קצת בעיה עם סקס - אני הראשונה שלו וההתחלה הייתה קצת קשה בגלל החששות שלו. חשבתי שעם הזמן הוא ילמד והדברים יזרמו. אבל הם לא. ז"א זה יותר טוב מפעם, אבל לא מספיק טוב. ניסיתי לדבר הרבה פעמים איתו על כך, אבל זה לא ממש תרםץ העניין הוא גם ששנינו מאוד עמוסים ועייפים וכשהוא מגיע אני כבר בדרך לישון ומאוד עייפה. עם הזמן גם נעלם לי החשק המיני, (היו כמה שנים שנטלתי רסיטל בעקבות אבחנה שגויה - נתנו לי אותו כטיפול בכאבי ראש, ומאז שהפסקתי הדברים השתפרו אבל לא לגמרי). אני לפעמים רואה בזה מעין "חובה" או"מטלה" ולא הכי נהנית, וחבל לי כי תמיד החשבתי את עצמי כאדם מיני. אנחנו רק בתחילת חיינו הזוגיים ואני יודעצ שהדברים יהיו קשים יותר עם הזמן, אז הייתי רוצה לחזק את העניין עכשיו. פשוט בגלל שהוא כזה חסר ביטחון במיטה זה מוציא לי את החשק וזה משפיע גם עליו. הוא לא מוכן ללכת לטיפול מיני. מה כדאי לעשות? הייתי רוצה שפשוט נוכל להנות במיטה ולא לדבר על הדברים האלה - שיהיה פשוט כיף בלי כבדות. אשמח לעצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי
ד''ר יעקב מאיר וייל14/02/2010אני לא יודע אם השותף שלך יכול ללמוד אם אילו את זה- כלומר החשמל, התאווה להביא את שניכם לשיא. מדבריך נישמע שזה בשבילו שיעמום-מטלה. "כמי שכפאו שד". התחושה שאתה כישלון במיטה ואתה לא מסוגל להאמין שאפשר לתקן את זה היא קשה.
אם בכלל תזמיני אותו לצאת איתך לסדנא של טנטרה או משהו כזה.
מבחינת שווי המשקל נישמע שאת דומיננטית מאד ולכאורה גם "יודעת " יותר ממנו על המין שלך.
אפשרות אחרת זה להציע לו לפנות לבד להדרכה. לא טיפול כי אם תמיכה וחיזוק כוחותיו ואמון בעצמו. ככל שיהיה יותר מוחמא על ידיך יש יותר סיכוי שיתחזק הביטחון העצמי.
כמו שאת בטח יודעת ביקורתיות היא כוח מסרס לכל למידה.
כדאי שתהנו מללמוד יחד.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום****11/02/2010
היי אנחנו בשנות ה-20 זוג צעיר+3 ילדים מקסימים
אוהבים והכל
מאז ומתמיד מאד קשה לי לגמור.. בעלי עושה הכל בשביל שאני אגמור אבל אין לי כח
ולאחרונה גם אין לי בכלל חשק... (לאחרונה=כבר שנתיים)
מצידי בכלל לא לקיים יחסים..
אני לא מרגישה בכלל משיכה מינית או צורך בזה והוא מאד מתבאס לגמור אם לא גמרתי..
אולי זה הלחץ של החיים המתח ..
זה מעצבן.
לא כל כך אכפת לי.. את האמת.. כל לילה אני מפחדת שהוא ירצה.. אין לי כ-ח-!.... ואין לי ללב לאכזב אותו שוב ושוב...
אני אוהבת אותו בעיני הוא הגבר המקסים הטוב והאחד בישבילי...
אבל.. עד שזה מגיע למיטה..
אפילו אין לי חשק כבר להתנשק ... שיגיד לי שאני יפה וזהו.. :)
מה עושים??
הוא לא מאמין לי שאין לי שום חשק... מה אני יכולה לעשות?
אני מנסה להתרכז לחשוב על דברים ארוטיים המשחק המקדים יכול להגיע לשעה ואין לי ח-ש-ק..
אשמח לתגובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ָָָָ
ד''ר יעקב מאיר וייל11/02/2010שאלת את עצמך פעם מה הוא באמת רוצה?
מה ? "להגמיר" אותך זה הופך לסוד הערך העצמי שלו?.
אני מכיר גברים שמוכנים לעשות דברים יותר ממה שנמדד בשעות של משחק מקדים.
קשה לגברים להבין שזה בעצם משעמם את בת הזוג.
קשה להם לתפוס שהעונג האמיתי לא נמצא ב"אותו המקום" שם למטה אלא בלב.
תראי לבעלך האהוב את ספר בראשית ותסבירי לו את העונש של חווה על אכילת פרי עץ הדעת,
"אל אישך תשוקתך והוא ימשול בך.
התשוקה היא לא חרמנות אלא קירבה ושותפות.
ול נושא המיני. את יודעת לגמור בלעדיו ? בדרך זו או אחרת אם זה כך מיצאי לו מקו/תפקיד במעגל שלך ו"תשתמשי" בו בשביל לגמור.
זה יחבר אותך ואותו ביתרונות שמין יכיל להעניק לזוג.
אני מסכים שזה משעמם לעשות את כל החשבונות כשמישהו משתדל לך שם למטה ואת לא רוצה לפגוע בו בלהגיד לו שזה לא ב......שלך לגמור.
בהצלחה.
מותר לך לכתוב לי על זה עוד. תדעי שהרבה נשים חוות כמוך את מה שהופך לחובה לא נעימה ומנכרת. כולכן צריכות למצוא דרך נכונה לאהוב את אהובכן למרות שזה לא עובד בסטנדרטים של התקשורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הבעיה
****12/02/2010שאיתו או בלעדיו זה לא בא לי אף פעם
אני לא מצליחה לחשוב על זה..
החיים כל כך עמוסים מיצידי לוותר על זה לצמיתות
וזה לא נראה לי הגיוני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה****
ד''ר יעקב מאיר וייל12/02/2010תגידי ? יכול להיות שפעם קודם לעכשיו אהבת את זה?
אם כן אז בואי נדבר הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מינית של ילדיםרחל10/02/2010
באיזה גיל יודעים אם לילד שלך יש נטייה כזו או אחרת למין השני או למין שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ד''ר יעקב מאיר וייל10/02/2010זו שאלה שמדאיגה הרבה הורים.
אין זהות מינית אצל ילדים בתחום בחירת בן/ת זוג עד שהם הופכים ךמתבגרים.
"נשחקי ילדות אינם מנבאים לכשעצמם. הערות של מבוגרים לילדים על משחקים מעין אלו נרשמות ואיננו יודעים כמה יש בהן מהנבואה או מהסוגסטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני09/02/2010
שלום רב. גבר בן 26. ביסקסואל. עם גברים אני פסיבי.
סובל מחרדה כללית. נוטל רסיטל 20 מ"ג.
בתקופה זו אני בקשר עם בחורה. הבחנתי שכאשר במשך תקופה ארוכה אני לא מקבל גירוי בפי הטבעת (חדירה) רמת החרדה שלי מאד עולה. אתמול אוננתי כאשר אני מחדיר לעצמי אצבעות וממש חזרתי לעצמי (וזאת לאחר שכ 3 שבועות לא נפגשתי עם גברים).
האם זה הגיוני שדבר כזה קורה? מדוע החוסר בחדירה גורם אצלי להגברה מאד גדולה בחרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ד''ר יעקב מאיר וייל09/02/2010השאלה טובה. תשובה אין לי.
אתה צריך גירוי בפי הטבעת זה ברור.
אם אתה צריך להיות "פסיבי" כנראה. האם זה מעלה לך את הביטחון או סתם מספק חסר קטונתי מלענות.
האם תוכל לחנך את בת זוגך לחדור אליך עם דילדו מתאים? האם זה יספק את הצורך שלך?
בהצלחה בחיפוש התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוג עם תנועות נשיות, הומו???אלמונית09/02/2010
בוקר טוב,
לאחרונה הכרתי בחור סרטייט- כך לדבריו (33) שיש לו תנועות נשיות, מתבטא בתנועות ידיים ובעיניים, מאידך, הוא שוכב אותי ומתנהג אותי רגיל כמו כל בן זוג אחר שהיה עד כה.
ניראה כי הוא מחצין את "תנועות הנשיות" בעיקר בציבור בפומבי, האם זה יכול לנבוע מחוסר ביטחון עצמי? יש לציין כי אם אני מציינת שגבר אוהב נעליים, או מתאים צבעים בבגדים או שם שפתון ליובש בשפתיים, במקרים כאלו לדבריו יש להזהר מבחורים כאלו, ויש לציין כי הוא נרתע מכל מה שציינתי בטענה כי רק נשים אמורות לתמקד בדברים נשיים.
להוסיף כי אין לו רקע מיני עם גבר, והיו לו מערכות יחסים עם נשים.
היות וזהו נושא רגיש במיוחד, קשה לי לפתוח את הנושא איתו.
יש סיכוי שהוא באמת אוהב גברים? ומתכחש לזה?? איך אפשר לדעת מבלי להעליב או לפגוע בו..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
ד''ר יעקב מאיר וייל09/02/2010הוא אוהב אותך ואיתך?
אם כן אז מה איכפת הניואנסים של תנועותיו.?
בעיניך זה מוריד מהנשיות שלך? הוא מתחרה בך בזה? אם לא אז תהני שזכית למאהב מהמם שאינו מאיים על נשיותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין עקוםאלון07/02/2010
שלום אני בן 20 ואיבר המין שלי נוטה טיפה שמאלה מגיל 13 (הגיל שהתחלתי לאונן). אין לי בעיה תפקודית, האם זה צריך להדאיג אותי הנטייה הקלה שמאלה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחמן
ד''ר יעקב מאיר וייל07/02/2010אם אתה רוצה לדאוג דאג.
לשנות את זה בלאו הכי לא ניתן.
אם בכלל למד להשתמש בנטיה הזאת כדי לחכך במקומות הרגישים אצלה.
חפשו ביחד גם זה יכול להיות כיף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרארז05/02/2010
ד"ר יעקוב מאיר שלום
שמי ארז ואני בן27 היו לי מספר מערכות יחסים בחיים ובכל פעם נתקלתי בבעיה דומה
לא היו לי אף פעם בעיות של זקפה ותמיד התשתי את בנות הזוג שלי
אני נהנה מסקס מאוד!!! והאקט עורך לפעמים למעלה מ40 ד'
ולעניין - אני לא מצליח להגיע לאורגזמה בחדירה! משהו שמאוד מציק לי כי אני לא מצליח ל"ממש"
את ייצרי, סך כל הפעמים שהצלחתי להגיע לאורגזמה בחדירה היה פעמיים עם נשים שונות
כשפעם אחת הייתה מאוד עוצמתית ופעם אחת הפין היה דיי רפוי ובת זוגתי עזרה עם עיסוי באשכים.
העניין מאוד מציק לי גם בהבט של הבאת ילדים לעולם בעתיד(ולא במעבדה או פטנטים אחרים)
חשוב לי לציין שבאופן אורלי אין בעיה כלל ותמיד מצליח, משהו שהיה מציק באיזשהו שלב לבנות הזוג שאגב תמיד היו מסופקות אך אולי נעלבות או השד יודע מה מעצם הסיטואציה.
הבעיה מקשה עליי להכנס לאינטימיות עם בחורות ואף מקשה עליי בכלל להתקרב למין השני
אני לא הומו, למרות שהרבה אנשים סביבי חושבים כך ולא מבינים מה הסיפור
הבעיה שהסביבה מאוד לוחצת ותמיד יש איזה הערה שמנסה לערער מה שלא עוזר בכלל.
הייתה לי התנסות הומוסקסואלית כשהייתי ילד (ע"י מבוגר) עברתי טיפולים בנושא אך הבעיה שבאמת מפריעה לי לא נפתרה.
אשמח לעצה או שתיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארז
ד''ר יעקב מאיר וייל07/02/2010עצות טובות- בעיקר אחת.
תלמד לגמור בלי לשפוך.
עם המיומנות שלך להאריך ועם הכושר הזקפתי מעורר הקינאה תלמד לנצל את השפיכה המתעכבת.
כלומר אתה בטח יודע שבנות הזוג שלך ה"מותשות" יכולות לגמור יותר מפעם במשגל בו אתה הוא המתיש.
אם תתאמן- זה כולל קצת אמון בעצמך ונכונות להוותר על הגעגוע ל"עוצמתיות".
נס לקרוא את ה"גבר הרב אורגזמטי" של מנטק צ'יה. יש את זה בתמיר ספרים.
תהנה ממההרפתקה.
בפנטזיה שלך עם ההתנסות ה"הומוסקסואלית" החד פעמית תהיה קצת "לסבית " עם דגדגן ענק.
יכול להיות נחמד לשניבם.
אם בא לך לגלות לשותפים לפורום איך זה הועיל אתה מוזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)