מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתאמנת לטריאתלון הבאשואלת20/06/2012
רציתי לדעת אם במקום להתאמן על אופניים בחוץ, אני יכולה להתאמן על אופניים במכון כושר, וזה יהיה בערך אותו אימון? או שכדאי עדיין להתאמן בחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאמנת לטריאתלון הבא - תגובה
שרית גרומן21/06/2012כן את יכולה. למרות שכמובן זה לא יהיה אותו הדבר בדיוק אבל זה עדיף על פני השהיה בחוץ במזג אויר זה...
את יכולה לשפר את סבלת לב ריאה שלך וכן לבקש מהמאמן/ת טיפים לשינויי סוגי האימון כפי שאת צריכה אותם לשיפור היכולות שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאמנת לטריאתלון הבא - תגובה
ערן שטרן21/06/2012ספינינג אומנם משפר כושר ,
והא תורם לתנועה נכונה.
אבל..............חייבת לרכב בחוץ , ללמוד לרכב בדרפטינג
ועוד טכניקות רכיבה שבשעורי הספין , את לא יכולה ליישם.
אגב ,שאת מטפסת בעלייה בחוץ...........ממש לא דומה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשבון לאופני ספינינגnog11/06/2012
שלום
האם קיים מחשבון שניתן לחבר לאופפני ספינינג המודד מהירות מרחק מספר סיבובי רגליים וכו..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה
nog12/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לספינינגחנה10/06/2012
האם לעשות ספינינג בחדר כושר זה בדיוק אותו הדבר כמו לעשות אופנים בכביש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לספינינג - תגובה
שרית גרומן10/06/2012לא!
כמובן קודם כל זה האופניים...במקום...יציבות..מזגן...
וחוץ מזה ספינינג הוא אימון שיש שליטה על עצימות האימון אורכו ומהותו.
בכביש צריך להתמודד עם תנאי הכביש ולהגיב בהתאם.
בספינינג מתאמנים. מאמנים את יכולת הסבלת לב ריאה ומיישמים בכביש..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג למוגבליםבתיה17/05/2012
רציתי לדעת אם יש ספינינג לאנשים שמוגבלים יותר בתנועה? שרוצים ספינינג אבל לא ברמה רגילה.. אלא קצת פחות קשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג למוגבלים - תגובה
שרית גרומן17/05/2012היי בתיה.
לא ברור לי לאיזו מוגבלות את מתכוונת, אבל ספינינג הוא אומנם ספורט קבוצתי אך כל אחד עובד ע"פ הרמה והיכולת שלו.
אין חובה לעשות מה שכולם עושים.. יש חובה לבוא ולהינות מהחויה ורק ע"פ היכולות שלך...
תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינגדפי02/05/2012
שלום,
אני במשקל יתר ורציתי לשאול האם יש משקל יתר שבו לא ניתן לעשות ספינינג? האם אני צריכה לרדת במשקל קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג - תגובה
שרית גרומן09/05/2012היי דפי.
לא מכירה משקל שבו אי אפשר לעשות ספינינג...
ברור שכדאי להתחיל להתאמן במקביל לתוכנית תזונה מתאימה ותחילת עבודה גם בחדר הכושר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעורי ספינינג לירידה במשקלנעמה22/04/2012
לבחורה בת 26, בריאה בד"כ, עם משקל עודף של 6 קילו, כמה ספינינג מומלץ לעשות בשבוע? כרגע אני עומדת על פעמיים ואני לא יודעת אם זה מספיק כי אני לא רואה ירידה משמעותית עד עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעורי ספינינג לירידה במשקל - תגובה
שרית גרומן23/04/2012הפעילות לבדה לא תוריד במשקל ללא תוספת של תוכנית תזונה משופרת.
אפשר להוסיף גם אימון כוח בחדר הכושר.
הדרך הכי טובה היא שילוב בין כל האלמנטים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! ברצוני לרכוש אופניי ספינינג..לינוי08/04/2012
שלא יעברו את ה600 שקל..
איזה אופניים מומלצים?
חשבתי אולי להזמין מערוץ הקניות אופניי כושר מתקפלים (שיוכלו להיכנס גם בקלות הביתה ולא יהרסו בחוץ..) של sportime דגם- TOP
על מה חשוב להקפיד לשים לב כשבוחרים אופניים? מה הקריטריונים שצריכים להיות? (אין באפשרותי ללכת פיזית ולבדוק את האופניים.. אלא סוג של "לקנות חתול בשק"..) בגלל זה אני צריכה המלצה טובה.
תודה רבה! ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! ברצוני לרכוש אופניי ספינינג.. - תגובה
שרית גרומן08/04/2012היי לינוי
אופני ספינינג ״על אמת״ עולות כ-850$ ואותן אפשר לרכוש בחברת טכנוספורט.
כל שאר האופניים הן חיקוי לפעמים טוב ולפעמים קצת פחות.
אופני ספינינג הן מסיביות ולכן לא מומלץ להחזיק בבית כמו שלא ממש כיף לעשות ספינינג לבד בבית..
אופני כושר שונות לגמרי.
מצטערת אם לא ממש עזרתי אבל.. כדאי שתישקלי מנוי במכון שיש בו ספינינג לפני רכישה של מכשיר שיהפוך אחכ לקולב..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לינוי16/04/2012הדגם שאני דיברתי עליו הוא דווקא מתקפל ולא נראה מסיבי במיוחד..
חוץ מזה, הייתי גם בחדר כושר ואני מעדיפה לעשות ספינינג בבית בזמן הפנוי שלי מול הטלוויזיה.... אני לא מוכנה להשקיע סכום כזה גדול באופניי כושר, רציתי לדעת אם יש דגם טוב שידוע לך עליו שגם לא עולה במחיר כזה, אלא במחיר סביר.... לא מחפשת אופניים מקצועיות... משהו שיספק את כל הצרכים לא צריך יותר מדיי..
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שרית גרומן17/04/2012אופני כושר הם לא אופני ספינינג... לכן אני לא ממש יודעת על מה להמליץ לך.
כדאי שתבדקי טוב טוב מה את באמת רוצה להפיק מהאופניים ורק אז להחליט.
ההבדל הוא גדול מאוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לאופני ספינינג.
לינוי19/04/2012מה אני רוצה להפיק? חחח חיטוב הגוף...
בקיצור צריכה המלצה לאופניי ספינינג!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג בגבעתייםעדי31/03/2012
היי. מחפשת בדחיפות שיעורי ספינינג באיזור גבעתיים או בגבול עם תל אביב או רמת גן.
במחירים שפויים ועם מדריכים מקצועיים ואיכותיים.
מישהו מכיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'יקלטה ספינינג
מור09/04/2012יש 2 מועדוני ספינינג מעולים לצ'יקלטה במרכז הספורט בבלי בתל אביב,ובבית בתרבות בנוה מונוסון.אין דברים כאלה מבחינת מקצועיות ואוירה מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינינג בגבעתיים - תגובה
ערן שטרן21/06/2012היי
יש את הולמס פלייס , ונפתח לידו קאנטרי.
ברמת גן יש לך את פיזיקל
ויש את קאנטרי מגדלי תל אביב
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג אחרי ניתוח בקעאורן15/03/2012
עשיתי ניתוח בקע לפני חצי שנה, רציתי לדעת אם נאני יכול לחזור לספינינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג אחרי ניתוח בקע - תגובה
שרית גרומן15/03/2012מה הרופא שלך אומר?
אני לא יודעת על סיבה שלא.. אבל אני לא רופאה..
הכי כדאי לשאול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג אחרי הריוןלירז05/03/2012
היי, לאחר ההריון נשארו לי עודפי שומנים - בערך 15-17 קילו. אני מעוניינת להוריד אותם כמה שיותר מהר. שזה אומר בידיים, רגליים וכמובן בטן. האם ניתן לקבל את התוצאות דרך ספינינג ודייטא בלבד?? ואם כן, כמה זמן זה בערך לוקח אם אני מתחילה עכשיו בדרגה הנמוכה ביותר?? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להשיב ולעזור לי. תודה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג אחרי הריון - תגובה
שרית גרומן01/04/2012היי לירז מצטערת על העיקוב..
כל ספורט ודיאטה שתעשי כמובן יעזרו לך לחזור למיימדיך הקודמים.
ממליצה לחזור בהדרגה ולהוסיף אימוני כוח בחדר הכושר.
והכי חשוב מזל טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופני ספינינגניבה05/03/2012
אחרי בירורי מחיר בין חדרי כושר הגעתי למסקנה שיותר זול פשוט לקנות אופני ספינינג.
ראיתי אופניים של חברת קנדה, אשר יש להם גם חיישן של מהירות,דופק ומרחק מה שאין לדגמים אחרים. כך מכיוון שמעולם לא שמעתי עליהם החלטתי לשאול.
האם הן מומלצות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופני ספינינג - תגובה
שרית גרומן05/03/2012מצטערת לא מכירה.
אוםני הספינינג ה"אמיתיות" הן של חברת star trek* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לעשות ספיניג לבד. בבית.
yudlamed27/03/2012מה שעושה את האימון זה המוזיקה הרועשת, האווירה, והאנרגיה שיש במקום, עם עוד 50 מתאמנים.
גם אם כולה קצת יותר - שווה עשרות מונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ לאכול לפנילימור28/02/2012
הי רצתי לקבל כמה הצעות לגבי מה לאכול לפני אימון ספינינג?ומה כדאי לאכול לאחר האימון?תודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מומלץ לאכול לפני - תגובה
שרית גרומן01/03/2012כמו לפני כל אימון אירובי.. כדאי בעיקר סוג של פחממה פשוטה (סוכר זמין..) ולאחר האימון חלבון+פחמימה.
שוב, הכל ע"פ סוג ועצימות האימון..
כמו כן אין המלצה זו מוסמכת כמו המלצה של דיאטנית או פיזיולוג אישי.. תמיד עדיף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסטיבלי ספיניניג?מיכל15/02/2012
היי
מישהו יודע על אירועי ספינינג המוניים בזמן הקרוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסטיבלי ספיניניג? - תגובה
ערן שטרן15/02/2012היי רן
לא יודע על משהו בקרוב
אבל ברשתות הגדולות יש אירועים לרגל יום האהבה
דבר איתי אם מעניין אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצמות הטוסיקבת שבע06/02/2012
התחלתי לעשות ספינינג כבר שבועיים,
אבל כל הזמן אני חוזרת עם כאבים בעצמות שבטוסיק.. למטה כזה..
אני ממש מרגישה שם כחולים.
זה היה קורה לי פעם כשהייתי רוכבת על סוסים, פעם ב..
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי
גילה28/02/2012למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיניניג עם עודף משקלתוהה26/01/2012
שלום,
אני בת 30, יש לי עודף משקל , אבל אני בריאה פרט לכך.
מזה מספר חודשים אני מתאמנת במכון כושר ורק שהרגשתי מספיק בטחון אחרי שבניתי כושר בסיסי - הלכתי לראשונה לספיניג השבוע.
תוך כמה דקות הרגשתי באופן לא צפוי לחלוטין מבחיניתי (חשבתי שיהיה לי אולי קשה מבחינות אחרות..) כאבים חזקים הכסא, שהוקלו רק ע"י תנוחת עמידה - בטח יש לזה שם מוצלח יותר אבל שכחתי אותו. הייתי שם בערך חצי שעה ולא יכולתי לעמוד יותר בכאב. הכאבים אף החריפו למחרת לדעתי והתקשתי לשבת אפילו למצוא תנוחה סבירה לעצמי.
שאלותיי - האם לאור העובדה שיש לי עודף משקל BMI 35 - אני 1.65 שוקלת 92. ספיניניג בשלב זה אינו מומלץ עבורי? אין לי בעיות בריאות, אבל חיפשתי באינטרנט הסבר לכאבים האלה וקראתי כל מיני דברים שזה מעמיס על הברכיים/ידיים/גב ואני ממש מתחילה לפחד - שאולי זה לא מתאים לי.. המדריכה שם היא גם מדריכה בחדר כושר שאמרה שיהיה בסדר.. מבחינת "עמיסות" לא הרגשתי בעיה כל כך (טוב עשיתי עומס נמוך מן הסתם בתור התחלה..)
אשמח לדעתכם?. .
אה מיותר לציין שהייתי הכבדה היחידה בקבוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיניניג עם עודף משקל - תגובה
שרית גרומן29/01/2012שלום לך.
הכאבים שחווית הם כאבים מוכרים למתאמנים מתחילים בספינינג.
כפי שבטח שמת לב הכיסא הזה הוא לא הכיסא הכי נוח בעולם ועבודה על מכשיר כמו אופנים היא לא קלה.
לכן, דעי לך שזה עובר!! זה ייקח עוד קצת זמן אבל יעבור.. מבטיחה. מה שצריך זה רק קצת סבלנות.
בכלל כל ספורט חדש דורש קצת סבלנות.
עניין המשקל שלך לא צריך להוות בעיה ואת בטח לא צריכה להשוות את עצמך לכל שאר המתאמנים.
הכי חשוב שתכווני נכון את האופניים תתחילי לעבוד בצורה מודרגת ואל תנסי לעשות מה שכולם עושים.. זה נראה קל אבל זה ממש לא!!! לוקח זמן לגוף להתרגל ולשרירים להגיב .
הכי חשוב זו הסבלנות ולהמשיך ולהיות מחוייבת לתהליך שאת עוברת עם המשקל שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)