מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספינינג- כמה שאלותליאת24/01/2012
יש לי כמה שאלות
א. כמה פעמים בשבוע מומלץ לעשות ספינינג?
ב. אני עושה גם פילאטיס האם כדאי לעשות רצוף פילאטיס וספינינג?
ג. חברה שלי לוקחת Q10 של סולגאר ואמרה שזה אמור לשפר את היכולת כשעושים פעילות מאומצת, האם אני יכולה ליטול אותו גם ואם כן לפני האימון או אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג- כמה שאלות - תגובה
שרית גרומן24/01/2012היי ליאת
אז בעניין התוסף קיבלת תשובה מהמקור. השימוש לשיקולך.
בנושא השאלות הבאות:
מומלץ לעשות אימוניםאירוביים בין 4-5 פעמים בשבוע. מה שחשוב הוא לגוון בסיגנון ובעצימות האימון.
לא רואה בעיה באימון פילאטיס אחרי או לפני ספינינג . שוב זה תלוי בעצימות וביכלת האישית שלך אם זה בכלל רלוונטי מבחינת הכח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינינג- כמה שאלות - תגובה - תגובה
ערן שטרן26/01/2012ממליץ בחום על ספין ואז פילאטיס אם אפשר בסדר זה
לגבי q10 אני אישית משתמש
אבל אני רץ מרתונים ומשתתף בתחרות סיבולת
לגבי מאמץ בשיעור ספין
לא חושב שאת זקוקה .
מסכים לגבי הסבר מהות p10
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג וכאב ברכייםאישה16/01/2012
הי, לפני כמה שנים הייתה לי דלקת ברכיים בברך ימין.
עברתי פיזיותרפיה והכל.. וכבר שנים שאני בסדר גמור.
חשבתי ללכת לספינינג, האם זה מסוכן במצב שהיה לי פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג וכאב ברכיים - תגובה
שרית גרומן17/01/2012היי אישה..
אני לא אורטופד... אבל..
למיטב ידיעתי כדאי ואף רצוי לעשות ספינינג כתרגיל מחזק לברכיים.
אבל.. והכי חשוב .. לשאול רופא. במיוחד את זה שטיפל בך ויודע מה צריך לעשות.
אם וכאשר תקבלי אישור אנא בקשי הדרכה מדוקדקת של המדריך לכיוון האופניים לרכיבה נכונה ומהנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת חלבון וספינינגאור08/01/2012
היי למומחים
יש סיבה לקחת אבקת חלבון לפני אימון ספינינג?
לאנרגיה?
חיזוק השרירים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקת חלבון וספינינג - תגובה
שרית גרומן09/01/2012לא. אין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג בהריוןשואלת28/12/2011
הי, אני עושה ספינינג כבר שלוש שנים,
אני כרגע בחודש רביעי, ותהיתי אם אני יכולה להמשיך, ועד איזה שבוע/חודש?
כרגע הבטן לא מפריעה לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג בהריון - תגובה
שרית גרומן29/12/2011היי שואלת.. מזל טוב.
אם עשית זאת לפני אין סיבה להפסיק עכשיו כל עוד זה לא מפריע לך ואת לא מעלה דופק (חום גוף) גבוה מידיי לפחות לא בשליש הראשון של ההריון.
תהני כל עוד את יכולה וזה לא לוחץ מידיי על ריצפת האגן.
שיהיה במזל גדול.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג וברכייםרוזאנה20/12/2011
רציתי לדעת, האם ספינינג יכול לגרום לבעיות בברכיים?
היו לי בעבר כאבים כתוצאה מזה ששיחקתי טניס ונראה לי שיש לי נטייה לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג וברכיים - תגובה
שרית גרומן21/12/2011נהפוך הוא!!
ספינינג מומלץ ע"י מומחים לחיזוק בירכיים ועבודה ללא עומס על בירכיים פגועות.
הכי חשוב לכוון נכון את האופניים לעבוד עם עומסים נכונים ומתאימים ולשבת.. הרבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלי ספינינגאייל12/12/2011
שלום
ראיתי בגוגל הרבה פרסומות אך לא הבנתי למה צריך נעלי ספינינג..
מה זה נותן שנעליים רגילות לא יכולות לתת?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלי ספינינג - תגובה
ערן שטרן13/12/2011היי
היתרון של נעלי ספין
הוא בראשונה שהסולייה קשיחה
בנוסף היא מתחברת לפדל
כך שאתה מפעיל שרירים גם במשיכה
מבחינתי שיהיה לך נעל תתחיל לחוות חווית ספין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי ספינינג - תגובה
שרית גרומן13/12/2011היי אייל..
כמו לכל ספורט, כמעט, יש נעליים מתאימות.. כך גם לספינינג.
הנעל קשיחה ויש להתקין בה את חיבורי ה- S.P.D כדי שאפשר יהיה לנצל בצורה מקסימאלית את היכולת למשוך את הפדל מהחלק הנכון בכף הרגל (שזה האזור שבכריות כף הרגל..) וכך לפדל הכי טוב שאפשר.
אכן חויה שונה מנעליים רגילות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל04/12/2011
מדוע מושב הג'ל לא יעיל?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שרית גרומן04/12/2011הוא יעיל לזמן קצר.. ועדיף לרכוב בלעדיו... גם איתו וגם בלעדיו מגיעים לאותה תוצאה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך..דנה30/11/2011
האם כרית ג'ל למושב הספיניג מונע את הכאבים בישבן?
האם זה רך?
מה יש בתוך כרית הג'ל..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.. - תגובה
שרית גרומן30/11/2011היי דנה. מבינה שעברת טרומה לא קלה..
לכל מתאמן חדש שמגיע אלי אני מסבירה כמה דברים...
אחד כיוון אופניים שני קצת טכניקת משיכה ושלישי...
מסבירה שבהתחלה ספינינג זה לא ממש כיף!!!..
לוקח זמן להתרגל... זה בעיקא כואב בישבן ובכלל... וגם בכתפיים וברגליים..
אבל... אבל...
זה עובר!!
תוך כמה אימונים, כל אחד בקצב שלו, הגוף מתרגל, כמו לכל ספורט חדש, ואחר כך..
כבר אי אפשר להפסיק...
אז קצת סבלנות ומושב הג׳ל הוא נחמד אבל לא ממש יעיל..
מבטיחה שיעבור.. ויהיה רק כיף.
סבלנות
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיניגדנה30/11/2011
שלום רב, כשאני עושה ספינינג יש לי כאבים חזקים בישבן מהישיבה.
בגלל זה יצאתי משיעור הספייניג לאחר רבע שעה. לא יכולתי להחזיק מעמד עם הכאבים בישבן. לא יכולתי לשבת על המושב הזה הכואב.
מה לעשות? האם יש פתרון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיניג - תגובה
שרית גרומן03/01/2013היי דנה
מבינה שאלה שיעורים ראשונים שלך..
אכן תופעה מוכרת.. בהתחלה.. בהמשך לא מרגישים..
יש לך שתי אופציות.. אחת... להיות סבלנית וסובלנית לכאב כי הוא יחלוף אחרי כמה אימונים.. והשניה.. יש כיסוי מושב מג׳ל שאפשר לרכוש בחנויות אופנים שאת יכולה להרכיב לך על המושב בכל אימון. יעזור, אולי, קצת..
אני ממליצה על האופציה הראשונה ומבטיחה שיעבור מהר.
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיניג - תגובה
שרית גרומן15/01/2013היי דנה
כמה פעמים כבר עשית ספינינג..?
זה אמור לעבור לאחר כמה אימונים.. עד חודש וקצת..?
אבל.. אפשר גם להשתמש בכיסוי ג׳ל לכיסא שניתן לרכוש בחנויות המתמחות בציוד לאופניים. וגם במכנס מיוחד לרוכבים עם ריפוד.
יעזור קצת..
בדכ עבור רק קצת סבלנות.
כדאי גם לשים לב שגובה ובכלל כיוון הכיסא נכון גם כן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בישבן בזמן רכיבה
לוקה12/07/2013הי דנה,
רוב הרוכבים סבלו מאותה הבעיה , זה ידוע וזה נפוץ. זה נגרם מחוסר הרגל לישיבה מתמשכת תוך כדי פעיולות ותנועה. יש צורך לחזק את שרירי הישבן כך שהשריר יוכל לשאת בלחץ ובמשקל זמן ארוך שזה משגורם למעיכה של השריר שנלחץ על על העצמות ועל עצבים באיזור. חיזוק הישבן נתן לעשות בתרגילי חדר כושר וסטודיו ועוד ( תרגילי עיצוב, חיזוק, כח ואירובים שתומכים לפיתוח כח בשריר זה.... פשוט לפנות למדריך/מאמן במועדון ולבקש תרגילים לחיזוק שרירי העקוז..
בינתיים תמשיכי לנסות ובעזרת העזרים ששרית המליצה ואני מוסיף מכנס רכיבה על האופניים שלדעתי הרבה יותר מועיל מהריפוד ... אפשר גם שניהם ביחד בחתחלה אבל אחרי נראה לי שתוכלי להמשיך רק עם המכנס.
תנסי כל שיעור לעריך את הזמן שאת יכולה להתמודד עד שב סוף תצליחי לעמווד בשיעור שלם.
לאט לאט וסבלנות.... ותגלי שכן היה שווה לסבול קצת.... התרומה של הספינינג גדולה
בהצלחה
לוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעון דופק עם אחוזי דופקהדר26/11/2011
שלום!
אני ממש ממש מבולבלת לאחרונה. אני מעוניינת לרכוש שעון דופק בשביל שיעורי הספינינג, ומה שחשוב לי זה:
1. תצוגת הדופק
2. תצוגת שריפת קלוריות
3. אחוזי דופק (!)
אני רוצה שכאשר המדריך אומר לעלות ל85% דופק - שפשוט אראה את האחוזים על השעון, ושלא אצטרך לחשב את הדופק! המליצו לי על polar ft4 אבל הסתכלתי במדריך ולא ראיתי שרשום שם שום דבר על אחוזים.
הצרכים שלי הם מאד בסיסיים לדעתי וחבל שאוציא כל כך הרבה סתם (לא ממש מעניין אותי להעביר נתונים למחשב או תוכניות מעקב למיניהן). איזה דגם ספציפי של polar יספק לי את מה שאני רוצה *כולל תצוגה באחוזים* של רמת הדופק בזמן שיעור?
אנא עזרתכם!!
תודה רבה ושבת שלום
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעון דופק עם אחוזי דופק - תגובה
שרית גרומן26/11/2011ft7 הוא השעון שייתן לך את מה שאת צריכה.
למרות... שהאחוזים בשעון מבוססים על הגיל שלך.. סטטיסטית...
תמיד ממליצה לעבוד עם מד דופק אבל לדעת, על עצמך, מה הן היכולות ולפי זה לעבוד "באחוזים.."
כי ייתכן ואת בכושר מצויין ו 85% בשעון יהיו לך קלים מאוד, וזאת כי היכולת הלבבית שלך משופרת..
ממליצה לעבוד ע"פ שעון וע"פ נתונים שמתאימים אישית למתאמן.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך, שאלה לגבי הנאמר
הדר26/11/2011החישוב ה"סטטיסטי" לפי הגיל - זה נכון לגבי כל שעון דופק? או שיש דגמים שיעשו זאת לפי הנתונים *שלך*?
למשל FT60, שהוא דגם ממש יקר ומתקדם, האם עושה זאת בהתאם אלייך?
או אולי יש דרך לשים נתונים ידנית על הדופק שלך בFT7 ואז זה לא יהיה סטטיסטי?
שוב תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן -
הדר26/11/2011צפיתי עכשיו במדריך שימוש לFT7 וכמה סרטוני יוטיוב ולא נראה שיש שם תצוגה אחוזית.. בטוח שזה הדגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן - - תגובה
שרית גרומן27/11/2011היי הדר.
כן אני דיי בטוחה שאצל כולם זה סטטיסטי למרות שיש להם פונקיה שמראה כמה זמן במהלך האימון היית על הדופק שמתאים לך.
יש אופציה "לסדר" את השעון שיתאים.
אם תיגשי לחברת אגנטק ותירכשי שם שעון תבקשי גם הדרכה ועזרה ואם.. ממש לא יהיה שם לחץ הם גם יעזרו לך בשמחה.
וכן יש ב ft7 צג באחוזים.
לדעתי אין צורך בשעון יקר מאוד אלא אם את ממש מתכוונת להשתמש בכל הפונקציות.
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג וכאבים בגב התחתוןכרמית23/11/2011
שלום
האם מנסיונכם פעילות ספינינג עשויה לעזור לכאבים בגב התחתון?
האם היא מחזקת את שרירי הבטן? כי בעצה עם אורטופד הוא אמר לי לחזק אותם.
תודה אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג וכאבים בגב התחתון - תגובה
שרית גרומן23/11/2011עקרונית פעילות ספינינג בטכניקה נכונה וטובה אמורה בהחלט לעזור עם שרירי הבטן. אבל, כדאי קודם לעבוד עליהם ללא מכשירים..
חדר כושר עם מדריך מיומן יעזור. ספינינג יוסיף..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקלעדי21/11/2011
שלום, אני נמצאת בתוכנית דיאטה ואני מעונינת לעזור לירידה במשקל וכמו כן אני מעונינת לחטב ולעצב את הגוף(אני צריכה להוריד כ30 קילו ממשקלי) ההתלבטות שלי לגבי אופני כושר, אני רוצה לרכוש אופני כושר לבית אבל שמעתי ממספר אנשים שזה "מנפח" את היריכיים, כמובן שהמטרה שלי לא לנפח אלא לעצב ולחטב וכמו כן לשרוף קלוריות. מה ההמלצה? אופני כושר? אופני ספינינג? (יש לי בעיה עם הליכות, מעדיפה אופניים) תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל - תגובה
שרית גרומן05/12/2011היי עדי
קודם כל בהצלחה עם הדיאטה.
בנוגע לאופניים, מיתוס ניפוח השרירים הוא לא נכון לגבי הספינינג אם עובדים נכון ואירובי. לגבי אופניים אחרים אין לי תשובה.
ספינינג תמיד עדיף לעשות בקבוצה ובחדר כושר כמו את שאר התרגילים שאת צריכה לעשות כדי להתחזק ולהתחטב.
ההמלצה שלי היא קודם כל לקום וללכת בחוץ... יש לנו מזג אויר נפלא והליכה מרעננת בקרירות ,עושה עבודה נהדרת להתחלה... גם אופניים לרכיבה בפארק עדיפים...
לאחר מיכן למצא חדר כושר נחמד עם מאמני ספינינג קשובים ולהינות...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין על שרוןספינרית15/11/2011
כל הכבוד על שיעור כרגיל, מדהים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין על שרון - תגובה
ערן שטרן15/11/2011מפרגנים
נשמח לשמוע פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעון דופק לאימוני ספינינגדלית04/11/2011
אני הולכת לחוג ספיניג יום בשבוע {לא יותר לפעמים גם זה לא)
והמדריך כל הזמן לוחץ עלינו שנקנה שעוני דופק ועכשיו הוא גם הודיע שמי שאין לו שעון דופק לא יכול להשתתף בחוג
רציתי לדעת כמה זה באמת הכרחי?
אני בת 50 ועוסקת בספורט כל החיים שלי (כמעט)אני כל יום עושה פעילות אחרת שחיה,פילאטיס וספינינג ועכשיו אני רוצה להתחיל חדר כושר
והכל להנאה ואני מכירה טוב את הגוף גם בלי לראות עם אני ב-80% או 85%
ומאוד נהנית מהאימון ולא מרגישה שאני עושה לעצמי נזק (כמו שהמדריך שלי טוען)
אשמח לקבל את תגובתכם
בברכת שבת שלום
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעון דופק לאימוני ספינינג - תגובה
ערן שטרן04/11/2011דלית היי
שעון דופק אכן טוב ומועיל לשם השגת מטרות אימון
אך מכאן ועד לכך שלא תוכלי לקחת חלק בשיעור
הדרך ארוכה
גם אני אשמח אם לכל המתאמנים שלי יהיו שעוני דופק
גשי להנהלת המועדון ופשוט תתלונני
עליו.....
מאמין שיסבירו לו מעט על חשיבות הגישה למתאמנים
סופ״ש מדהים
המשיכי בשעורי הספין
ועדכני אותנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעון דופק לאימוני ספינינג
דלית05/11/2011תודה רבה, זה מאוד יעזור לי באיך להמשיך הלאה
אשמח להמשיך להעזר בכם בהמשך
שבת שלום
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינגסימה02/11/2011
בישביל לעשות ספינינג עלי להיות בכושר לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג - תגובה
שרית גרומן02/11/2011לא ממש אבל...
אם כך אז רצוי הכי לעבוד ממש בהדרגה אבל עם נחישות.. ועם מד דופק והדרכה ממדריך מוסמך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)