פורום תאונת עבודה, רפואה תעסוקתית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור
    גל
    03/07/2011

אני עובדת במרפאת שיניים כסייעת, מדי כמה חודשים אני סובלת מיובש בעור וגירוד בלתי פוסק שנמשך לעיתים אף מספר חודשים במצב זה השהייה במרפאה ולבישת הכפפות מחמירות את מצבי.נקבע לי תור לרופא תעסוקתי אולם בימים אלו מצב העור מעט השתפר ולכן יש סיכוי שהרופא לא יוכל להתרשם נכונה.מה עלי לעשות?האם יש טעם לגשת אליו גם במצב הקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסטמה של העור - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/07/2011

הי!
    יש מקום לגשת לרופא תעסוקתי ולמסור לו כל המידע לגבי מצבך הרפואי. הרופא כבר יחליט האים יש מקום להמשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/07/2011

הי!
    יש מקום לגשת לרופא תעסוקתי ולמסור לו כל המידע לגבי מצבך הרפואי. הרופא כבר יחליט האים יש מקום להמשך בירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בתאונת עבודה ומה לעשות?
    דניאלה
    02/07/2011

אני עובדת כפקידה, וכל יום אני מוציאה תיקים ממגירות שצריך להתכופף.
    יש לציין שאני סובלת מעקמת קלה עוד מהיותי נערה.
    לפני כשבוע כשהתכופפתי שמעתי קליק והרגשתי שנתפס לי הגב ומאז אני סובלת מכאבים בגב התחתון. הרופא בדק ואמר שאין ממצא בגב אולם אני מאוד סובלת מכאבי הגב .
    האם מדובר בתאונת עבודה?
    ואם כן אז מה הן זכויותיי?
    תודה מראש,
    דניאלה.

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף ולציין ש-

דניאלה
    02/07/2011

עד אז תפקדתי כרגיל ומאז אני ממש סובלת מכאבי הגב התחתון עד כדי פגיעה בתפקוד יומיומי. וכן שהכאב מעין "בא והולך".. ומקשה מאוד את החיים שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף ולציין ש- - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    02/07/2011

הי!
    בהחלט מדובר בתאונת עבודה. במידה והדבר נרשם בתיק הרפואי יש לקבל ממעסיק טופס תעונת עבודה - טופס 250. כמו כן יש להמשיך במעקב ובירור אורטופדי בהתאם לממצאים והתלונות ולקבל טיפול. יש לפנות בהמשך לביטוח לאומי משום שמדובר בתאונת עבודה. במידה והתאונה גרמה לנזק בלתי הפיך יש לפנות לביטוח לאומי בשאלת קבלת נכות מהתאונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה, ועוד שאלה:

דניאלה
    03/07/2011

האם ניתן לפטר אותי בעת תאונת עבודה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה, ועוד שאלה: - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    03/07/2011

השאלה האים המעסיק יכול לפטר? השובה הנה חיובית באופן עקרוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעה במצב בריאותיי
    שירן
    02/07/2011

שלום אני בת 27 ועובדת כבר כמעט 4 שנים באותו משרד בשנתיים האחרונות קודמתי בתפקידי והועברתי לשבת במקום אחר באותו משרד. בשנתיים הראשונות ישבתי בחלל פתוח (פרוזדור) עם מיזוג ללא שטיחים, ואחרי הקידום הועברתי לחדר עם שותפה עם שטיחים מקיר לקיר יש בחדר חלון שלא פותחים אותו אף פעם בגלל שהשותפה (שוותיקה ממני בכמה שנים) לא מסכימה לפתוח אותו!חשוב לציין כי אני אסתמטית . בחורף לא הסכימה להדליק מזגן וגם היום בקיץ היא מתלוננת שקר לה! כלומר אין שום מקור לאוויר בחדר...
    אחרי בקשות הולכות ונשנות לעבור אל מקום אחר במשרד ואחרי סירוב בתוקף לבקשות שלי החלטתי להתפטר מאחר ואני מאוד סובלת....
    מה עליי לעשות או לציין במכתב הפיטורין והאם מגיע לי פיצויים???

אשמח לקבל תגובה
    ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    הרעה במצב בריאותיי

הוספת תגובה

• הרעה במצב בריאותיי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    02/07/2011

הי!
    בגלל שלא פותחים חלון זה לא סיבה להתפטרות. יש הרבה מקומות עבודה שאין בהם חלונות אך אנשים לא מתפטרים. מעבר לכך יש לפנות בשאלות לגבי פיצויים לפורום עו"ד ולא רופאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעה במצב בריאותיי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    03/07/2011

גם לא ציינת האם יש לך התקפים של אסתמה ? תדירות? חומרה? שינוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור העסקה של רופא תעסוקתי
    רונית
    27/06/2011

שלום,
    התקבלתי לעבודה וכחלק מהתהליך התבקשתי למלא הצהרת בריאות + טופס ויתור סודיות מפורט אשר ישלח לרופא תעסוקתי בקופ"ח החולים שלי. אינני מעוניינת לחתום על טופס קיים סיכוי שהרואם הסודיות מכיוון שאני לא מעוניינת שהמידע יגיע לקופ"ח, האם הטופס הכרחי ? יהאם קיים סיכוי שהרופא יאשר את עבודתי על סמך הצהרת הבריאות שחתמתי והמידע הקיים בקופ"ח שלי? תודה מראש4

הוספת תגובה

• אישור העסקה של רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    30/06/2011

לא ברור שאת לא רצה שמידע יגיע לקופ"ח??? הרי זה בדיוק הפוך ויתור סודיות מאפשר לקופה למסור מידע רלוונטי לעבודה ולא הפוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפגע תאונת עבודה
    יעקב
    27/06/2011

ב 20/1/2011 נפגעתי בתאונת אופנוע בדרך לעבודה, פגיעות עיקריות פלג גוף תחתון, ברכיים וקרסוליים.
    לאחר 5 חודשים של טיפול רפואי, טיפולי פיזיוטרפיה וטיפול תרופתי לשיכוך כאבים,
    ניתן לי 50% נכות זמנית עד לתאריך 31/07/2011
    במהלך השבועות האחרונים ניסיתי לשוב לעבודתי, אך מנהליי אמרו לי לפנות לרופא תעסוקתי בכדי לעדכן את מגבלותי בעבודה.
    כאשר פניתי לרופא התעסוקתי נאמר לי שלא ניתן להאריך את חופשת המחלה ושאני כשיר לעבודה עם מוגבלות כגון להמנע מעמידה/הליכה ממושכת והרמת משאות כבדים.
    אומלץ על כיסא אורטופדי בעבודתי.
    אך בשום פנים ואופן לא הסכים לרשום לי המלצה לרכב אוטומט והמשך חופשת מחלה, כיוון שאיני מסוגל לחזור לעבודתי עדיין.
    חשוב לציין שיותר ממחצית זמני בעבודה הינו נהיגה - ישיבה ממושכת ברכב ישן.
    אני בתפקיד אחראי מזה 4 שנים עם מגבלה/נכות של 10% מוכרת.
    נשאלת השאלה, מי מאשר המשך מחלה?
    אך פועלים מכאן להמשך קבלת המגבלות( כאשר יש בידי המלצות של אורטופד לנהיגה ברכב אוטומט)???

לקביעת תור
    סגירה
    נפגע תאונת עבודה

הוספת תגובה

• נפגע תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    27/06/2011

הי!
    א. לא ברור מדוע ועל סמך מה קבע האורטופד מגבלה שכזו. לגבי מגבלות בעניין נהיגה רשי לקבוע רק מכון רפואי לבטיחות בדרכים.
    ב. ממכתבך ניתן להבין שבמידה ותקבל רכב אוטומטי אתה מוכן לשוב לעבודה? האורטופד לא מצאה לנכון לתת חופשת מחלה מזה עולה שאין אתה זכאי לכך הרי הפגיעות שלך הם בתום אורטופדי.
    ג. לא ברור עבור מה קיבלת 10% נכות.
    ד. לא ברור מה היו מהות הפגיעות? שברים מכות יבשות נקעים או מה?
    הרופא העריך שאתה כשיר לעבודה עם מוגבלות כגון להמנע מעמידה/הליכה ממושכת והרמת משאות כבדים.וגם המלי על כיסא אורטופדי בעבודתי. מה לא מתאים במגבלות הללו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור אי כשירות לעבודה.. המשך לשאלה
    עוז הלוי
    24/06/2011

שלום רב. בהמשך לשאלתי. שכחתי לציין שהאישור נדרש לחברת ביטוח בגין פוליסה קיימת שמכסה
    אבדן כושר עבודה. / אי כשירות לעבוד. רק לאחרונה התברר לי שיש באפשרותי
    לתבוע את הבטוח בגין מצבי הבריאותי הרעוע.. מבקש את עזרתכם איך לפתור את
    הנושא . ומי צריך לתת לי את האישור על אי כשירותי.
    תודה מראש.

הוספת תגובה

• אישור אי כשירות לעבודה.. המשך לשאלה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    25/06/2011

שלום שוב!
    עכשיו הכול ברור! בעניין אי כושר עבור חברת ביטוח ככל הנראה תזדק לפנות לרופא פרטי או יש גם אופציה נוספת - תנסה לבקש מחברת ביטוח על בדיקה על ידי רופא תעסוקתי שלה (במידה ואתה מוכן להיבדק ע"י רופא של חברת הביטוח).
    עוד נקודה חשובה. קביעת כושר עבודה על ידי חברת ביטוח שונה מזו שבקופת חולים משום שחברת ביטוח מתייחסת בתנאי פוליסה לגביה אתה חתום. במידה ואתה לא מתמצה כלל בעניין תפנה ליעוץ של עורך דין שמתמצה בנדון.
    מכל מקום בהצלחה.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי כושר לעבוד
    חני
    24/06/2011

שלום רב,
    יש לי דלקת בגיד ביד הדומיננטית ואני מעצבת גרפית. הדלקת הופיעה תוך כדי מאמץ רב בעבודה ב 2008 ומאז ישנם כאבים, עברתי פיזיוטרפיה, רפואה משלימה, קורטיזון, חגורה ליד ורכשתי עכבר מיוחד שמקבע את היד בעבודה. מאחר והכאבים החמירו הפסקתי לעבוד כבר למעלה משנה וחצי ואני נתמכת ע"י הוריי. המלצת האורטופד - היא ניתוח. הוא הפנה אותי לי ד"ר' אשרף, מכיוון שבשנה האחרונה חלו כאבים חזקים בברכיים (עברתי תאונת דרכים ב 2003 ואין לי סחוסים) עשיתי מיפוי עצמות והתוצאות: דלקות בפיקות ובכפות הרגליים. במצבי כיום אינני מסוגלת לתפקד, אני לא מסוגלת לשבת יותר ממספר דקות על כסא שכן מתחילים כאבים חזקים לאורך כל רגל ימין כאבים אלו מחמירים עוד יותר בשעת מנוחה ו"שינה", מכף רגל ועד מעל האגן. (אפילו את לימודי באו"פ הפסקתי עקב כשלונות רבים בסמסטר קודם - בגלל חוסר שינה וכאבים עזים) . כמו כן ישנו חשד לפיברומיאלגיה.
    השאלה היא - בנסיוני לתבוע בבטוח לאומי להבטחת הכנסה דורשים ממני מכתב מרופא על אי כושר, האורטופדים אצלם אני מטופלת ממליצים לי על מנוחה ונותנים לי המלצות למנוחה בלי סוף, אך הם מסרבים לרשום מכתב המצביע על אי כושר ומפנים אותי לרופא תעסוקה בתואנה שהוא הגורם המטפל, בקופ"ח מסרו לי שרופא תעסוקתי מטפל אך ורק בעובדים ואני אינני עובדת, ומפנים אותי לרופא משפחה.... מה עושים? ושאלה נוספת, אמרו לי שרק אם אשלם לרופא מומחה אקבל מכתב כזה. האם כסף מפריע ביני לבין בטוח לאומי? האם יש לכם המלצה לאן עלי לפנות? אני נואשת וחסרת אונים. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אי כושר לעבוד

הוספת תגובה

• אי כושר לעבוד - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    24/06/2011

הי!
    לביטוח לאומי יש לפנות תחילה בשאלת נכות כללית.
    לגבי קבלת אישור הרי משום שאת לא עובדת לא תוכלי להתקבל אצל רופא תעסוקתי בקופת חולים. ביטוח לאומי יכול להיעריך את מצבך לבדו או תזדקקי לפנות לרופא פרטי. אין זה בטוח שרופא תעסוקתי שבודק באון פרטי היה מוכן לתת אישור שכזה. ההמלצות נותנים בהתאם לממצאים ולא רק על סמך תלונות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור אי כשירות לעבודה
    עוז הלוי
    23/06/2011

שלום רב.בגיל 60 לא עובד למעלה מ- 5 שנים עקב תאונת עבודה.מוכר עיי ביטוח לאומי כנפגע עבודה.
    .( לפני כשנה החמרה עם בעיות שליטה על הסוגרים.) לפני מספר ימים פניתי לרופא התעסוקתי לקבלת אישור. לא כשיר לעבודה. הנ"ל טען שמאחר ואני לא עובד ואין לי מעסיק למעלה מ- 5 שנים ..אין ביכולתו להמציא לי אישור על אי כשירותי לעבודה..והוא הפנה אותי ללשכת התעסוקה כדי שאני אעבור שם וועדה שלהם שתחליט על כשירותי לעבוד.ואכן פניתי אליהם..ושם נאמר לי שהם לא הכתובת לאי כשירותי.והם לא היו מוכנים לטפל בי.
    אני אובד עצות .ומבקש עזרה מה עלי לעשות במצבי שהולך ומדרדר.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אישור אי כשירות לעבודה

הוספת תגובה

• אישור אי כשירות לעבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    24/06/2011

שלום רב!
    ראשית לא ברור עבור איזה גורם אתה נדרש לאישור שכזה?
    רופא תעסוקתי צודק משום שכושר עבודה במסגרת קופת חולים קובעים עבור מעסיק ספציפי. ומשום שאין לך מעסיק הרי לא ניתן לקבוע כושר עבודה עבורו. לביטוח לאומי יש לו ועדות משלו לכן לא ברור עבור מי נדרש האישור. מכל מקום תוכל לפנות לרופא פרטי בסוגיה זו.
    ושוב יש לדעת עבור איזה גורם נדרש האישור משום שהגדרת אי כושר משתנה מגורם לגורם.
    בכבוד רב ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרים מסוכנים ואסתמה לא פעילה
    אלי
    19/06/2011

שלום לדוקטור

אני בעתיד מתכוון לעבוד בעבודה עם חומרים מסוכנים כמו סוגים שונים של דלק
    ואחד התנאים לקבלת העבודה זה לעבור אצל רופא תעסוקתי
    עשו לי תור לרופא תעסוקתי וביקשו שאני אביא מרופא משפחה סיכום מידע רפואי
    הלכתי לרופא שלי הוא הוציא לי טופס סיכום רפואי שבו רשום:
    אסתמה + משתמש במשאף ותרופות
    ונזלת אלרגית

אני אמרתי לרופא שהאסתמה היא אסתמת ילדות (גיל שנה) ועכשיו אני בריא ולא סובל מאסתמה או מנזלת אלרגית ושאני לא צורך בתרופות או משאפים
    הוא בטענה אמר לי שהוא לא יכול למחוק את זה אבל הוא ירשום מתחת שהאסתמה לא פעילה ושאני לא משתמש בשום תורפות או משאפים והוא חתם על זה

השאלה שלי
    כשאני אגיע לרופא תעסוקתי יש מצב שהוא לא יאשר לי לעבוד בגלל שרשום שיש לי אסתמה ונזלית אלרגית למרות שהרופא כתב שאני כבר לא סובל מזה ולא משתמש בתרופות \ משאפים?+

אשמח לשמוע את דעתך בעניין

תודה רבה

הוספת תגובה

• חומרים מסוכנים ואסתמה לא פעילה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/06/2011

הי!
    הרופא אמור לבדוק לגבי טיב ואופי העבודה ורשימת החומרים והאים יש התוויות כנגד ולתת את חוות דעתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה לביטוח לאומי
    אפרים
    19/06/2011

שלום רב,
    לפני כשנה נפגעתי בעבודה מנפילה מסולם,כרגע אני עדיין בהליכים לקבלת נכות מהעבודה מביטוח לאומי,עדיין מחכה לתשובה של ביטוח לאומי לוועדה שהיתה לי לפני כחודשיים. כרגע אני עדיין לא עובד.
    במהלך הטיפולים והבדיקות שערכתי תוך כדי היתברר לי בבדיקות כי יש לי בעיית סוכרת וגם hapetitis c , וזה התגלה בבדיקות באקראי בבדיקת דם שיגרתית.
    שאלתי היא מה עושים לגבי התביעה לביטוח לאומי בתאונת עבודה ,האים אפשר לצרף לתביעה גם את המחלות הנ"ל או שצריך תביעה בנפרד למחלות,והאים כתוצאה מההגבלות שיש לי עקב התאונה אפשר לצרף לתביעה גם את ההגבלות של המחלה ,איך זה הולך ? ומה כדאי לי לעשות במקרה זה האים כדאי לפריד בתביעות ?או לצרף לתביעה גם את המחלות? והאים הם מכירים בנכויות של המחלות והם מצרפים לתביעה של תאונת העבודה?לאי כושר עבודה?
    בתודה מראש
    אפרים

לקביעת תור
    סגירה
    תביעה לביטוח לאומי

הוספת תגובה

• תביעה לביטוח לאומי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/06/2011

שלום רב!
    התביעה בעניין לנכות מתאונה הרי לא קשורה למחלות שנמצאו באקראי. לגבי המחלות הרי נמצאו האקראי. האים יש מגבלות רפואיות אשר גורמות לנכות בגין מחלות הללו.? במידה ומצב רפואי לא מזכה בנכות הרי אין מה לתבועה.
    במידה וישנן פגיעות ומגבלות אז תמונה היא אחרת. בהתאם למגבלות ונכויות קובעים בועדה אחוזי נכות ודרגת אי כושר במידה וקיימת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה לביטוח לאומי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    22/06/2011

בכל מקרה מדובר בתביעה לנכות כללית לגבי הפטיטיס וסכרת ולא של תאונת עבודה וזה שונה ובנפרד. הסבירות שבשלב זה כאשר זה רק נתגלה יהיה לך מגבלה כלשהי עקב המחלות הללו היא אפסית. ככה שלדעתי אין לך מה לתבוע כעת לגבי 2 המחלות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרת מצב
    אירה
    16/06/2011

שלום.
    האם לצורך בקשה לועדה חדשה עקב החמרת מצב אני צריכה מכתב הפנייה מרופא תעשיתי או שמספיק מהרופא המטפל ?
    באם יש צורך בהפניה של רופא תעשיתי , האם הרופא התעשיתי שאצלי בעבודה מספיק לצורך כך ?
    תודה
    אירה

לקביעת תור
    סגירה
    החמרת מצב

הוספת תגובה

• החמרת מצב - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    19/06/2011

יש כללים שונים לפי קופות חולים. עדיף בנוסף למכתב מרופא מטפל מכתב מרופא תעסוקתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור רופא תעסוקתי לעובד הוראה
    עובד
    15/06/2011

שלום רב,

כעובד הוראה נדרשתי להביא אישור רפואי מרופא תעסוקתי.
    בעבר לקחתי כדורי SSRI נגד דיכאון במשך שנה וחצי עקב משבר אישי.
    האם רופא תעסוקתי עלול לקבוע כי איני כשיר לעבוד בהוראה ובחינוך עקב השימוש בתרופות אלה.

תודה רבה.

הוספת תגובה

• אישור רופא תעסוקתי לעובד הוראה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    15/06/2011

הי!
    לא מדובר בסיבה שרק בגינה הייתי פוסל מלעבוד בהוראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור רופא תעסוקתי לעובד הוראה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    16/06/2011

יש גם ראשי ממשלה תחת SSRI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

עובד
    16/06/2011

(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה התפטרות
    שם בדוי
    13/06/2011

שלום ד"ר,

אני בבעיה ואני צריכה את עזרתכם.
    עברתי תאונה בעבודה לפני 3 חודשים וכרגע אני מחכה לתשובת הביטוח לאומי בנוגע להכרתי כנפגעת עבודה. הלכתי לרופא תעסוקתי לקביעת כושר עבודה והרופא החליט שאני לא כשירה לעבוד באופן זמני למשך 4 חודשים. הוא הסביר לי שאני צריכה לתת את המכתב לרופאת משפחה והיא תיתן לי ימי מחלה למשך 4 חודשים. בנוסף אני צריכה להגיש תביעה לנכות מעבודה בקרוב.
    בנוסף לזה אתם צריכים לדעת שאין לי הרבה כסף בגלל שלא יכולתי לעבוד, ושאני לא מתפקדת כמו שצריך.
    החלטתי להתפטר מהעבודה שלי, והבנתי שישנה אפשרות של "התפטרות עקב מצב בריאותי לקוי". בשביל שאני אוכל להתפטר מהעבודה כדין מפוטרת אני צריכה אישור מרופא תעסוקה שאינני כשירה. כך הוסבר לי ע"י מספר גורמים.

עכשיו!, אחרי שקראתם את זה, ויש לכם מידע עליי אני ישאל 2 שאלות.
    1. האם האישור שקיבלתי הוא אישור מספק לפי החוק לכך שאתפטר בדין מפוטרת?
    2. איך זה הגיוני שרופא תעסוקה יתן אישור קבוע לאי כושר עבודה כשיש לאחר מכן תביעה לנכות מעבודה שבה הב"ל קובע אחוזי נכות ואובדן כושר עבודה?

אני יחזור ויבקש מכל הלב, אם תוכלו להתייחס ל2 השאלות שכתבתי ולענות כמה שאתם יכולים, תודה ושבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה התפטרות

הוספת תגובה

• תאונת עבודה התפטרות - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    13/06/2011

הרופא התעסוקתי קבע 4 חודשים ולא אי כושר קבוע. ביטוח הלאומי צריכה לקיים וועדה רפואית לתת לך נכות זמנית ואי כושר זמני ותגמולים בהתאם.
    לא ברור למה את מעוניינת להתפטר כעת (פיצויים ככל הנשמע) אבל כאן הבעיה הינה אדמיניסטרטיבית ולא רפואית. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה התפטרות - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    13/06/2011

הי!
    קיבלת תשובה מד"ר לוי וברצוני רק להוסיף שאין זה חובה שביטוח לאומי יקבע נכות. גם אין אני רואה סיבה לפיתפטרות ברי אי כושר זמני לא הופך את העובד לבלתי כשיר לנצח.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע על תוכנה לניהול מרפאה תעסוקתית
    דורון
    12/06/2011

שלום לכולם,
    מכיון שאת הפורום מנהלים גם רופאים, חשבתי שאולי תוכלו לספר לי באילו תוכנות לניהול מרפאה תעסוקתית משתמשים בארץ, עם דגש על מרפאה בתור מפעל/חברה/ארגון) ולאו דווקא של קופת חולים. מדבר גם על הטיפול בפונים עצמם, ולא רק הפן המנהלתי הבסיסי של זימון תורים וכדומה.

תודה מראש,
    דורון.

הוספת תגובה

• מידע על תוכנה לניהול מרפאה תעסוקתית - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    12/06/2011

את האמת אין לי מוסג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גז ראדון
    Jane
    11/06/2011

אני עובדת בבית החולים "איכילוב" וחונה בחניה תת קרקעית (עד קומה מינוס 7). נורא מחניק שם ולא מאוורר. האם אפשרית שם פליטת גז ראדון והצטברותו בכמויות גבוהות ומסוכנות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גז ראדון

הוספת תגובה

• גז ראדון - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    11/06/2011

הי!
    ואפילו ויש אותו הרי את לא נמצאת שם מעבר לדקות ספורות. ארי את לא שוהה במרתף 8 שעות. לא רואה בזה בעיה רצינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בנושא גז ראדון

Jane
    12/06/2011

אני פשוט בתחילת ההריון ולכן מודאגת מאוד.

האם זה מסוכן לעובר לשהות אפילו 10-15 דקות ביום בחניה תת קרקעית מבחינת פליטת גזים של מכוניות וגז ראדון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בנושא גז ראדון - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    12/06/2011

הי!
    גם אני עובר בחניון איכילוב ואת האמת לא התרשמתי משהיה של מספר דקות בודדות עדש מעלית מגיעה שיש בעיה כלשהיא.
    בכבוד רב ד,ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גז ראדון - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    12/06/2011

מסכים לגמרי עם דר' גפן . היית מעלה בעיה של גזי פליטה של רכבים היינו מבינים אבל רדון גם אם יש זה בכלל לא גורם לתחושת חנק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בנושא פליטת גז ראדון וגזי מכונ

Jane
    12/06/2011

אני פשוט בתחילת ההריון ולכן מודאגת מאוד.

האם זה מסוכן לעובר לשהות אפילו 10-15 דקות ביום בחניה תת קרקעית מבחינת פליטת גזים של מכוניות וגז ראדון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה