מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשרירי השוקייםדניאל29/03/2012
היי,
כאשר אני מבצעת פעילות גופנית אירובית (בעיקר ריצה) שרירי השוקיים שלי (בשתי הרגליים) ממש כואבים.
הכאב מתחיל ממש בתחילת האימון וזה כאב כאילו השרירים בוערים, אחרי שהכאבים ממש חזקים אני עוצרת את האימון עושה מתיחות ונחה
ולאחר המתיחות והמנוחה הקצרה אני ממשיכה את האימון וכבר לא כואב לי.
האם הכאבים הם בגלל שהשריר אינו חזק מספיק?
אמרו לי שזה יכול להיות דלקת, כי זה כואב לי רק בהתחלה וכשהשריר חם זה מפסיק לכאוב.
אשמח לקבל דעה בנושא.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשרירי השוקיים - תגובה
ד''ר יוני ירום29/03/2012ישנם מספר אפשרויות השרות בשריר עצמו או בכלי דם או בעיצבוב
צריך לבדוק את הנושא אצל רופא מומחה לנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב. שאלה לגבי טראומיל:רן רן28/03/2012
האם ניתן למרוח משחת טרואמיל באופן יומיומי למשך תקופה ממושכת רצופה של מספר חודשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב. שאלה לגבי טראומיל: - תגובה
ד''ר יוני ירום28/03/2012ניתן אך איני רואה סיבה לכך
טראומיל מיועד לטיפול ספציפי ואם לא פותר הבעייה אין טעם להשתמש יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חלשים באזור צלעותבוריס22/03/2012
לאחר יום של סקי שכולל גם נפילות יש לי כאבים לפעמים באזור צלע שמאלי. כאבים לא חזקים ומורגשים מדי פעם. אין שום תסמינים אחרים. יש מקום לביקור אצל רופא בשלב זה? האם צריך להגביל את פעילות גופנית ובאיזה מידה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חלשים באזור צלעות - תגובה
ד''ר יוני ירום22/03/2012מחיר הסקי....
לפי התיאור וביחוד אם הכאב אינו מתגבר עם כל נשימה - אין צורך לעשות דבר
אפשר פעילות לפי רמת סבל של הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע ב- aclרענן פינקל20/03/2012
שלום,
אני ספורטאי פעיל (פוטבול אמריקאי).
בעקבות פציעה בברך , עברתי אם.אר.איי ואובחן אצלי קרע ב- acl.
בהנחה שאני מעוניין לחזור בהקדם לפעילות מלאה -
האם אני חייב ניתוח? האם יכול להחלים ללא ניתוח?
בהנחה שצריך ניתוח, מה מומלץ לעשות עד הניתוח כדי לזרז את ההחלמה ממנו?
מה זמן ההחלמה מניתוח שכזה בד"כ?
אם אפשר להסתדר בלי ניתוח מה מומלץ לעשות כדי לזרז את ההחלמה?
תודה רבה,
רענן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע ב- acl - תגובה
ד''ר יוני ירום21/03/2012בספורט כמו שלך מומלץ לבצע הניתוח
עד הניתוח מבצעים פיסיותרפיה וחיזוקים אינטנסיבים
זמן לניתוח - לפחות חודש מהקרע
זמן החלמה לאחר הניתוח 4-6 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברדק בברךיוסי19/03/2012
היי,
כנרה בעקבות תנועה לקויה שעשיתי, אני חש בשבועות האחרונים לחץ עצום בברך שמאל בזמן ישיבה. הלחץ לא מורגש בעמידה, אך בישיבה ממושכת (במיוחד ללא תזוזה) הוא מציק מאוד. יישור הברך מפחית במעט את הכאב.
מה אבחנתך?
כיצד אפשר לבדוק זאת?
והאם אתה מציע להמשיך לבצע את תרגיל הדיפ סקווט - שהוא תרגיל הרגליים היחיד שאני מבצע מזה שנים?
בברכה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברדק בברך - תגובה
ד''ר יוני ירום20/03/2012אין אפשרות להתייחס בלי לבדוק את הברך כמו שצריך
אנא היבדק על ידי אורטופד מומחה לברך ודווח לאחר מכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גב תחתוןיוסי19/03/2012
היי יוני,
בחודשיים האחרונים אני חש נוקשות באזור התחתון של עמוד השדרה. אני בחור בריא בן 24, מתאמן תדיר בחדר הכושר ללא פציעות.
הכאב מופיע בעיקר כאשר אני מבצע APT וכאשר אני קם מדי בוקר.
אגב, חדלתי מזמן לבצע תרגילים בהם יש רכיב מסובב\עומס על עמוד השדרה.
האם יתכן שנגרם נזק בלתי-הפיך? מה אתה מציע?
תודה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב תחתון - תגובה
ד''ר יוני ירום20/03/2012לא נגרם מזק גדול לפי התיאור
קצת פיסיותרפיה , עיסוי ונראה הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למנהל הפורום עזרה עם ילדשבי19/03/2012
ד"ר ירום.
אני לא מכיר רופא יותר טוב ממך באינטרנט לכן אני מתייעץ איתך בנושא די רגיש.
סיפרתי לך על ילד בן 13 שמשחק אצלי כדורגל, וסדק(כך אמרו הרופאים) את כף הרגל.
הוא הוריד את הגבס לפני שבועיים, ובהליכה לא כואב לו. עד עכשיו ננתי לו לעבוד על פיתה תרגילים לשיווי משקל בעיניים פקוחות ועצומות, ועוד תרגילים עם גומי שקשור לגדר ולרגל אחת על מנת לעבוד גם על שיווי משקל.
1.האם עכשיו הוא יכול להתחיל לרוץ?
2.כמה זמן אתה מעריך הוא יוכל לחזור לאימוני הקבוצה?
שאלה אחרת.
המלצת לי לבצע אימון לחיזוק ה4 ראשיים בחדר כושר, ב3 הסטים הראשוניים 2 רגלים ביחד, וב2 הסטים האחרונים כל רגל בנפרד.
שאלתי היא:
האם גם לשרירי האמסטרינג(כפיפת רגליים במכונה) כדאי לבצע את אותה מתכונת? או לבצע רק 2 רגליים?
תודה ד"ר אתה מל(א)ך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנהל הפורום עזרה עם ילד - תגובה
ד''ר יוני ירום20/03/2012התשובות נמצאות מעט למטה
השאלות כבר נענו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת us על קולית של בטן תחתונהשלומית17/03/2012
משני הצדדים יותר משמאל באיזור האחיזה של האדוקטורים לפוביס הם היפואקוגניים מעובים עם הסתיידויות כביטוי לשינויים דלקתיים.
מה משמעות התוצאה ואיך ניתן לטפל בה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת us על קולית של בטן תחתונה - תגובה
ד''ר יוני ירום18/03/2012הבדיקה מראה שיש דלקת מתמשכת ושקיעת סידן
הטיפול קצת יותר קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור תשובה של דר יוני ירום
שלומית18/03/2012אם אפשר להרחיב יותר את התשובה ולא הבנתי שהטיפול קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור תשובה של דר יוני יורם
שלומית19/03/2012האם ניתן להרחיב יותר תשובתך , ולמה התכוונת (הטיפול קצת יותר קשה)האם ניתן לטפל בבעיה,ואיך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור תשובה של דר יוני ירום - תגובה
ד''ר יוני ירום20/03/2012התשובה אומרת שבחיבור הגידים של השרירים המקרבים של הירך אל עצם הפוביס קיימת דלקת כרונית שנמצאת הרבה זמן ומלווה בהסתיידויות שהם שקיעת סידן במקום.
התוצאות מראות שהטיפול יהיה ארוך וקשה ואין ביטחון שיקרה תוך זמן סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה סוג הטיפול
שלומית20/03/2012האם ניתן לדעת מה סוג הטיפול אם מדובר בתרופות או זריקות או ניתוי.
שאלה שניה : אני בת 47 חולת מיסטיניה גרביס האם האם זה קשור לדלקת הכרונית
שיש לי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה סוג הטיפול - תגובה
ד''ר יוני ירום21/03/2012עלול להיות קשור בעקיפין
טיפול פיסיותרפי יועיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק ה4 ראשיםשבי17/03/2012
ד"ר אמרתי לך שאני בן 21 משחק כדורגל ומתאמן בחדר הכושר.
אמרת לי שמבצעים פשיטת ברכיים במכונה כל רגל בנפרד כדי שהרגל החזקה לא תשטלת.
שאלתי אותך כמה סטים לבצע, תשובתך הייתה:
3" סטים של שתי הרגלים ועוד שני סטים של כל רגל בנפרד "
אני מבצע את מה שאמרת לי כבר חודש.
תוכל להסביר לי למה אתה ממליץ באותו תרגיל לבצע גם 2 רגליים,וגם כל רגל בנפרד?
2.לספורטאי כדורגל מקצועני, כמות של 400 מ"ג תוסף מגנזיום זו לא כמות גדולה מדי?
אשמח אם תסביר לי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק ה4 ראשים - תגובה
ד''ר יוני ירום18/03/2012שתי הרגליים בשביל לחזק בעומס גבוה - אפשר הרבה יותר מאשר כל רגל בנפרד
כל רגל בנפרד - עדיף 3 אבל מספיק פעמיים
400 מ"ג מגנזיום מצויין לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחתשבי16/03/2012
דיברת פה רבות על קונטרסים של מים חמים וקרים לסירוגין אחרי אימונים.
איזה פרוטוקל זמנים(2 סטים יותר נוח לי) אתה אומר לי לעשות כדי שתיהיה השפעה פיזיולגית טובה על השרירים?
תודה יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחת - תגובה
ד''ר יוני ירום16/03/2012קשה לי להבין מדוע מתעקשים כל כך על נושא המים החמים והקרים
אין פרוטוקול ברור לעניין
עיסוי טוב הרבה יותר עוזר
כללים חשובים - לפגיעות חדות עדיף קור
להתאוששות ממאמץ ממושך ( מעל שעה וחצי) עדיף קור
מקלחות חום וקור עדיף לפי הרגשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעילת ברךתומר13/03/2012
הובחנתי ע"י אורטופד בחשש לקרע במיניסקוס לאחר פעילות ספורטיבית, לפני 3 שבועות. הברך לא התנפחה באופן מיוחד, אך מלבד הכאבים היא אינה מתיישרת, ונעולה בזוית של 30-40 מעלות, לא יודע לומר בדיוק כי גם יש כאבים אז אני מפחד ליישר אותה יותר מדי. לא יודע אם האורטופד שם לב לזה (בדיעבד, ראיתי כי רשם בסיכום בדיקה מגבלה ביישור של 10 מעלות). אבל שלח אותי לבדיקת MRI בינתיים. טרם קיבלתי את תוצאות הבדיקה. קראתי על נעילת ברך, והבנתי שבכל מקרה יש צורך בניתוח במקרה כזה, וכמה שיותר מהר. מהי הדחיפות לבצע אורתוסקופיה במקרה הזה, ולמה? וכשאומרים דחוף לאיזה פרק זמן מתכוונים? אני חושש לפוטניאל לנזק אם אמתין יותר מדי זמן (כבר עברו 3 שבועות מאז הפציעה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעילת ברך - תגובה
ד''ר יוני ירום13/03/2012עשית את מה שצריך
התשובות מה MRI יגיעו ויראו אם יש קרע במניסקוס
אין בהילות - ברגע שיגיעו התשובות תפעלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרתךשבי12/03/2012
שלום לך.
אני מאמן קבוצת כדורגל בגילאים 13.
אחד השחקנים סדק(ככה אמרו לו בבית חולים) את כף הרגל.
אחרי 3 שבועות הוא הוריד את הגבס לפני ארבעה ימים.
הרופא לא אמר לו מתי הוא יכול לחזור ומתי הכאבים יחלפו.
אתמול ננתי לו לרוץ ריצה שקלה עם נעלי ספורט במשך 10 דקות ומתיחות.
שאלתי אותו מ1 עד 10 כמה כואב לו: הוא אמר לי: 6.
בהליכה לא כואב לו אבל הוא מעט צולע.
כמה זמן לתת לו לרוץ? מתי לרוץ עם כדור?
אשמח לכל טיפ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרתך - תגובה
ד''ר יוני ירום13/03/2012יש להניח כי הסדק החלים והכאב נובע רק מתקופת הגיבוס הארוכה
החזרה צפוייה להות מלווה בכאב שיעלם בהדרגה
כפי שעשית - החזרה תהיה הדרגתית על פני 3 שבועות עם הגדלת משך הריצה ומתן יכולת לשחק עם הכדור לפי רמת הכאב
בעיטה מלאה - רק אחרי שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד""Rשבי11/03/2012
אמרת לי שמומלץ על טיפול בקור ושחרור ומתיחות לאחר ריצות איטנסיביות.
אחד המאמנים הוותקים בריצה המליץ לנו 2 דברים:
אחד: איך שאנחנו מגיעים הביתה לבצע ריצה קלה של מספר דקות(ריצת דשדוש) ומתיחות סטאטיות ארוכות.
שתיים: לבצע מקלחת של מים חמים(כמה שהגוף יכול לסבול) למספר דקות, ואז מיד לסובב את הברז למים הקרים ולהתקלח גם במים הקרים מספר דקות, 2 סטים כאלה.
הוא אמר שזה גורם להזרמת דם טובה אל השרירים.
1. מה דעתך על מה שהוא אמר לנו? המקלחות האלה טובים לרצים 4-5 פעמיים בשבוע?
2.למה לבצע מקלחות שכאלה? הרי גם מים חמים גורמים להזרמת דם טובה אל השרירים לא?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד""R - תגובה
ד''ר יוני ירום13/03/2012מסכים לגבי ריצת הדישדוש והמתיחות
לגבי המקלחות - אין כל הוכחה מדעית לדברים - כל אחד לפי אמונתו נוהג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאוששות שריריםאופיר10/03/2012
שלום לכם.
אני בן 26 אוהב לעשות ספורט באופן קבוע.
משחק כדורסל עם חברים כבר מספר שנים, אימון בחדר הכשור, ובמיוחד אוהב ריצות ארוכות.
לאחר אימונים כושר ארוכים כמו ריצה סבולת ארוכה, האם יש איזה המלצה שלך לביצוע מקלחות לאחר אימונים אלה (יש כל מיני סוגים של מקלחות בטמפרטורות שונות) כדי שתיהיה השפעה התאוששות פיזיולגית טובה על הגוף(שרירים)?
ומה חשיבות המקלחות האלה לאחר אימונים קשים?
חשוב לי להגיד ששמעתי ממספר אנשים בתחום הריצה הצעות שונות
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאוששות שרירים - תגובה
ד''ר יוני ירום11/03/2012למקלחת החמה עצמה אין השפע המיידית
עדיף לבצע טיפול בקור
עדיף ריצת שחרור ותרגילי מתיחות
עדיף עיסוי טוב
אין מניעה להנות גם במקלחת חמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בהטיית כף הרגלשרית רובינוב07/03/2012
היי,
אני בת 21 שחקנית טניס,מתאמת 4-5 פעמים בשבוע, רצה 3 פעמים בשבוע מרחקים של 10-21 ק"מ. כאמור יש לי נעלי ריצה מקצועיות ואיכותיות.
לאחרונה מצאתי את עצמי מתהלכת בבית על החלק החיצוני של הרגל כאשר החלק הפנימי של הרגל ו4 אצבעות באוויר, ב-2 הרגלים, כלומר ממש על צד כף הרגל.
תמיד היו לי כאבי בכפות רגלים בחלק החיצוני של הרגל אבל אף פעם לא ידעתי ממה הם נובעים, כאשר שמתי לב במקרה שאני מתהלכת ככה באופן רגיל הבנתי שהכאב הוא כנראה משם.
אני מנסה ללכת רגיל כאשר כל כף הרגל על הרצפה אך אינני מסוגלת ואני חוזרת אוטומאטית לאותה עמידה מוזרה.
אשמח אם תייעצו לי מה ניתן לעשות בנושא, תודה רבה והמשך יום טוב=]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהטיית כף הרגל - תגובה
ד''ר יוני ירום07/03/2012אכן מןזר!!
את הסיבה צריכים לברר אצל מומחה קרסול וכף רגל המתמצא בספורטאים , אין ברירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בהטיית כף הרגל - תגובה
ד''ר יוני ירום11/03/2012במקרה זה ולפי התיאור, קשה מאוד להגיע למסקנה
יש להיבדק רפואית ועדיף אצל אורטופד מומחה לקרסול וכף רגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)