פורום שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשוק
    קרן
    17/09/2014

היי :)

אני בת 28 והתחלתי להתאמן יום יום לפני כשבעה חודשים, אני מתאמנת בבית, קרדיו על משקל גוף, קיקבוקסינג, אימוני כח, יוגה פילאטיס ועוד.

לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבים בשוק, בצד הפנימי של הרגל (בשתיהן) פחות או יותר באמצע בין הברך לקרסול, וקרוב מאוד לעצם מקדימה (מצורפת תמונה) נחתי מכל פעילות למשך שבועיים, חל שיפור ופסקו הכאבים. יומיים - שלושה אחרי שחזרתי להתאמן חזרו הכאבים אך הם חמורים יותר, למעשה כל "נחיתה" על הרגל, גם הרכה ביותר, גורמת לכאב נקודתי וחד באיזור שתיארתי, ואם אני למשל מתכופפת לכדי squat עמוק (לא יודעת איך קוראים לזה בעברית) ומעבירה את המשקל קדימה, כך שהירכיים לוחצות על השוקיים, זה מאוד מאוד כואב שם גם כן, ברמה שלא ניתן לסבול, כאב חד מאוד.

באופן אידאלי הייתי הולכת לרופא ובוודאי הייתי נשלחת לצלם ואז לטפל אבל אני בארה"ב ואין לי ביטוח רפואי, עם זאת, חשוב לי מאוד להמשיך להתאמן כחלק משינוי מהותי ושלם בחיי.

צירפתי קובץ וסימנתי איפה בדיוק הכאב. אשמח לדעת אם זה נשמע מוכר, אני לא מצפה לאבחון מדוייק אבל אפילו השערה שתתן לי כיוון, זה כבר טוב. אני גם צריכה לדעת אם אני יכולה להמשיך להתאמן או לא.

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשוק

הוספת תגובה

• כאב בשוק - תגובה

רוית למפל
    06/10/2014

היי קרן ,
    הכאבים שלך יכולים לנבוע מהמון סיבות. זה יכול להיות מתיחה חזקה שנוצרה לך בזמן פעילות, יכול להיות שיש קרעים קטנים בסיבי השריר בעקבות מאמץ ויכול להיות שיש כאב מוקרן.
    ממליצה לך ללכת לבדוק את העניין,
    מה שאת יכולה לעשות בנתיים זה לעבוד עם קומפרסים של קרח על האזור עצמו יחד עם עיסוי (באזור הכאב), ואם יש לך כדור טניס או גומי אשמח להדריך אותך כיצד לשחרר לבד את הלחץ על השריר באמצעות סקייפ / וייבר.
    לגביי העניין הביטוחי, בסופו של יום לגוף שלנו אין חלקי חילוף וכדאי לשמור על תחזוקו כראוי. מנוחה אינה פיתרון, היא רק מנוחה . במידה ואין שיפור בכאב גשי לבדיקות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר מאמץ קל
    רץ למרחקים
    16/09/2014

שלום.
    אני רץ חובב בן 30 עם נסיון של שנים.
    לפני כ 8 חודשים במהלך תוכנית למרתון, התחילה רגישות וכאב קל ונקודתי באיזור התחתון של הטיביה הפנימית הימנית.
    לאחר בדיקות אצל רופאים ומיפוי עצמות (שבו אובחן שבר מאמץ קל בטיביה הימנית) הורדתי עומסים ורצתי את המרתון בלי בעיות ובלי כאבים.
    לאחר כמה שבועות מנוחה חזרתי לרוץ וכנראה העמסתי וחזר הכאב.
    כיום לאחר כחודשיים מנוחה+ 3 שבועות של חזרה הדרגתית לריצה, שוב חזרה הרגישות הנקודתית בעצם.
    יש לציין שהכאב נקודתי ולא מגביל וגם לא מורגש בריצה או לאחריה אלא פשוט קצת מציק במישוש.
    האם זה באמת שבר מאמץ?
    יכול להיות שלא החלמתי כמו שצריך?
    אולי האבחנה לא נכונה?

לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ קל

הוספת תגובה

• אגב

רץ למרחקים
    16/09/2014

בדיקת סיטי שעשיתי יצאה תקינה בלי ממצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב - תגובה

רוית למפל
    16/09/2014

ככל הנראה כמשתמע מדבריך מדובר ברקמות רכות, שרירים .
    חוסר איזון שרירי על עצמות השוק הוא זה שמוביל לאותה גבשושית בעצם וכאב.
    על מנת לתת לך מענה ראוי ממליצה לך להגיע לאבחון (ללא עלות) ונראה כיצד ניתן לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי נקע
    יוסי
    08/09/2014

שלום וברכה

לפני חודש נקעתי את הרגל [ללא שבר].
    במשך כל הזמן עד עכשיו היו לי כאבים שהקשו על ההליכה, וכל כף הרגל התנפחה במדה מסוימת. הקרסול נפוח במדה נכרת.
    לפני חמשה ימים קבלתי מהרופא ברקסין, וזה הוריד קצת את הכאבים והנפיחות אך לא לגמרי.
    היום עשיתי אולטרא סאונד ובו נצפתה בצקת נכרת בשומן תת עורי מסביב למפרק.
    במפרק טיביו טלארי - נוזל בכמות קטנה.
    רצועה ATFL - מעובה, היפואקגוני בעל מבנה מטושטש. מתאים לקרע.

השאלה האם זה מראה שההחלמה אינה מתקדמת כראוי, ואם יש צורך לפנות בדחיפות לטפול או שהמצב ישתפר מאליו במשך הזמן.
    [כמובן היתי הולך לאורטופד, אלא שהתור הכי קרוב בכל האזור הוא לעוד חודש וחצי].

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי נקע

הוספת תגובה

• כאבים אחרי נקע - תגובה

רוית למפל
    15/09/2014

יוסי, נקע יכול להתבטא במספר צורות, אחת מהן זה קרע.
    בקש תור דחוף לאורתופד, או שתפנה לאורתופד פרטי. כף רגל אסור להזניח טיפול שאינו מותאם לפציעתך יגרום בסופו של יום נזק למכלול הגוף כולו..
    מייד לאחר האבחון תוכל לדעת האם אתה לכיוון ניתוח או לכיוון שיקום ואז נוכל לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פציעה טורדנית בהמסטרינגס
    סהר
    07/09/2014

שלום
    אני כדורגלן בן 25 , הפציעה שלי או הפציעות שלי בזמן האחרון הם קצת מוזרות!
    כל פעם אחרי משחק של 90 דק'' או אימון אינטנבסיבי אני מרגיש כאבים בשריר הירך האחורי, הבעיה שהכאב לא מופיע אחרי המשחק ואפילו לא 24 שעות אחרי.. אלא רק אחרי 2 לילות בערך כ36 שעות אני מתחיל להרגיש את הכאבים..
    עוד רצוי לציין שפעם זה קורה לי בצד ימין ופעם בצד שמאל!
    מה ניתן לעשות ? זה מאוד מקשה עליי

לקביעת תור
    סגירה
    פציעה טורדנית בהמסטרינגס

הוספת תגובה

• פציעה טורדנית בהמסטרינגס - תגובה

רוית למפל
    15/09/2014

היי סהר,
    תגיע לאבחון על מנת שנוכל לתת לך מענה ראוי. רק דרך אבחון נוכל לנסות לאתר מי ומה מושך שם ומוביל לכאב .
    כמו כן מגנזיום יכול מאוד לעזור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר מאמץ קרוב לוודאי
    דוד שמול
    05/09/2014

כתבתי קודם "מגילה" וטרם עניתם..

אני מנסה בתמצות:

הנני בן 55, רץ למרחקים מזה כשנה, לפני כחודש חשתי כאבים, ביצעתי מיפוי עצמות ולהלן הממצאים:

אין לראות ריכוזים פתולוגיים פוקליים
    שינויים ספונדילותיים מתונים C2 , L5 S1 ימין .
    שינויים אוסטיאוארטריטיים בברכיים , הדגש בפלטו טבילי לטרלי יותר ימין .
    רכוז בולט במטטרסוס דיסטלי ( פרק מטטרסו-פלנגילי ) 2-3 של כף רגל ימין - שבר מאמץ קרוב לוודאי.

רופא המשפחה הפנה אותי לפיזיותרפיה.

מה מומלץ לי לבצע כדי לזרז החלמה (ולשוב לריצה)?

לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ קרוב לוודאי

הוספת תגובה

• שבר מאמץ קרוב לוודאי - תגובה

רוית למפל
    15/09/2014

פנהלאיש מקצוע בתחום השיקום שיחזיר אותך לאיזון ומנוחה, עד לאחר החלמתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשבר מאמץ

דוד שמול
    17/09/2014

פניתי למס' ערוצים ויש הבדלים באבחנות. יש שאומרים שהבעיה היא ברקמות וניתן לרוץ קל עד לרגע בו מורגש החמרה בכאב ויש אומרים מנוחה מוחלטת...
    רציתי להבין יותר, לשמוע חוות דעת שתלמד אותי על העניין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• shinSplint ושרוול לחץ
    יוני
    03/09/2014

הי.
    אני רץ חובב (סביב ה25-30 ק"מ בשבוע), במשך מספר שנים אני סובל מshinSplints שמופיע בצורה כרונית בגלל בעיות של פלטפוס בעייתי בכפות הרגליים.
    עד היום טופלתי במדרסים ופיזיותרפיה, אבל בכל פעם שאני קצת מעלה את המאמץ הכאב חוזר.

ראיתי שיש שרוולי לחץ לשוקיים שטוענים שהם עוזרים לshinSplint. מישהו ניסה/מכיר ויודע אם זה באמת שווה משהו?

אם כן יש המלצה לדגם מסויים?

תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה
    shinSplint ושרוול לחץ

הוספת תגובה

• shinSplint ושרוול לחץ - תגובה

רוית למפל
    15/09/2014

אני אישית אינני ממליצה עליהם- זה נוגד את התפיסה הטיפולית שלי. כנראה שיש להתאים לך טיפול מחדש ולמצוא את מקור הבעיה ..
    נקודה למחשבה : לא בטוח שמקור הבעיה מגיע ממבנה כף הרגל שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שברי מאמץ חמורים
    חיילת
    26/08/2014

היי,אני לוחמת בצבא,עשיתי מיפוי עצמות ואלו התוצאות:
    ״מיפוי עצמות כל גופי:בוצע מיפוי עצמות פלנרי של שלד כולו ומיפוי spect ברכיים עם TC 99 MDP.
    במיפוי פלנרי מאוחר ובחתכי הspect הודגמה קליטה מוגברת באספקט אחורי של טיביה שמאלית פרוקסימלית,שינויים stress related קרוב לוודאי. כמו כן במיפוי פלנרי המאוחר הודגמה קליטה מוגברת קורטיקלית באספקט המדיאלי בשליש אמצעי של עצם ירך השמאלי ובשליש אמצעי של עצמות הטיביה ופיבולה בשוק ימין,שברי מאמץ דרגה 2-3.
    בנוסף קליטה מוגברת באזור של חיבורים טרסו מטטרסליים בכף רגל שמאל,שינויים לאחר חבלה או stress related. שאר השלד ללא קליטות פתולוגיות מוקדיות.
    סיכום: שברי מאמץ ושינויים stress related בגפיים תחתונות כנ״ל. ״

אני לפחות חודש כבר במנוחה בבית והכאבים לא עוברים,כואב לי במנוחה לפעמים, וגם אחרי עמידה של 10 דקות.. המנוחה לא עוזרת,ואני רוצה להמשיך להתקדם ולצאת לקורסים ושזה יתרפא כבר,רציתי לשאול האם יש אופציה אחרת לטיפול בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שברי מאמץ חמורים

הוספת תגובה

• שברי מאמץ חמורים - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    02/09/2014

שלום חיילת
    ישנם אמצעים כמו לייזר רך שעשויים להאיץ את ההחלמה אבל עדיין יש חשיבות להמשך מנוחה. שימי לב לא מדבר על להיכנס למיטה ולצאת ממנה כאשר הכול עובר אלא רק מנוחה מעומסים נושאי משקל (עמידה, הליכה, ריצה).
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח קרע מלא של הפרונאלי
    יואב
    25/08/2014

לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח לתפירת הגיד הפרונאלי (לונגוס) לפרונאלי ברויס. חוץ מהתיקון בגיד, נעשה גם תיקון במנח הרגל שלי שכלל שבירה של שתי עצמות והחדרת ברגים לאיחוי ״נכון״ יותר של המסרקית והקרסול. אני מנסה לא לקחת יותר מידי משככי כאבים מאז, אבל הכאב הכי מטריד שיש לי הוא מעיין צריבה/שריפה/ זטס חשמלי בבהונות כבר זמן רב, שגם כמובן תלוי במתיחת הרגל או הפוזיציה בה אני יושב/שוכב.
    האם זה נורמלי? האם זה יחלש? יעבור? או בגלל שזה קשור לנזק עצבי, זה ישאר כך?
    תודה

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח קרע מלא של הפרונאלי - תגובה

רוית למפל
    25/08/2014

האם עברת פיזיותרפיה ? עברו רק 3 שבועות מהניתוח, זה לא מדד בכלל.
    מה גרם לפציעה שהובילה לניתוח ?
    יש המון פרמטרים שצריכים להילקח בחשבון על מנת לספק לך תשובות ולא בטוח שאוכל לתת לך כאן את המענה שאתה מחפש. בכל אופן פגיעה עצבית ניתן לדעת רק לאחר מספר טיפולים, אלא אם כן היתה פשלה בניתוח וזה צויין.
    כמו שזה נשמע הכאב שאתה מרגיש הוא כתוצאה מהפגיעה ברקמות ויצירת טריגר פוינטס הגורמים לכאבים, הקרנות, הגבלת תנועה.
    עליך לקבל מענה טיפולי מלא לשחרור התנועה והחזרת הטווחים בקרסול.
    אין לי ספק שביום שתחזיר את הקרסול למצבה קודם הפציעה הכאבים נפסקו(בתנאי שאין שום פגיעה בעצב) .
    ממליצה לך להגיע לאבחון.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום מניתוח

יואב
    26/08/2014

שלום רוית ותודה על תשובתך.
    הקריעה היתה תוצאה של דלקות חוזרות בגיד במשך יותר משנתיים וזכתה רק להתייחסות טיפולית ממני ( פיזיו, דיקור, מסז׳, קצת טיפול תרופתי) אך לא הפסקתי לרוץ לגמרי. לבסוף, הגיד נקרע לגמרי.
    לא עברתי פיזיו בשלושה שבועות האחרונים מאז הניתוח. הרופא דיבר על פיזיו לאחר הורדת הגבס. בעוד שבועות מספר מעכשיו.

אני מחפש קצת הקלה ( לא תרופתית) וחשבתי שאוכל לשמוע על עצה מכם.
    תודה שוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר נקע
    אוה
    22/08/2014

שלום,
    לפני חודשיים נקעתי את הקרסול וטופלתי ע''י פיזיותרפיה. כיום טווח התנועה של הקרסול עדיין מוגבל מעט, ואני חשה כאב קל בעיקר בפעילות אירובית של ריצה, קפיצה או מתיחות.
    הבעיה היא, שהנפיחות בקרסול עדיין לא ירדה לחלוטין – הוא נפוח כשני ס''מ יותר מהקרסול הלא-פגוע. הנפיחות יורדת לאחר מנוחה, ועולה במהלך היום. לאחר כמה זמן הרגל חוזרת למימדיה הקודמים? האם ניתן להאיץ את הריפוי?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות לאחר נקע

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר נקע - תגובה

רוית למפל
    25/08/2014

נשמע ש הקרסול לא טופל לגמרי. יש להמשיך בטיפולים עד להחזרת טווח תנועה מלא וסוף לכאב. הייתי ממליצה גם על עיסויים לימפתיים וקינזיו טייפ .
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר מאמץ בפוביס
    איתי
    21/08/2014

שלום ד"ר אני בן 24 לפני כחצי שנה הרגשתי כאבים במפשעה עם הקרנות לירך עשיתי MRI ואבחנו שיש לי כנראה שבר מאמץ בפוביס ימין התחלתי טיפול פיזיותרפיה שכלל (דיקור יבש ,עיסוי , אולטרסאונד, חשמל , ועכשיו אני מנסה גלי הלם ) לקחתי ארקוקסיה פעמיים אני לא עושה פעילות כבר חצי שנה. יש לי רגישות בפוביס במשך כל היום והחמרה בכאבים בזמן ישיבה או עמידה ממושכת. אני כבר ממש מיואש מהפציעה הזאת . האם יש איזה טיפול שעוד לא ניסיתי? האם יש אפשרות לזרז את תהליך ההחלמה?

לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ בפוביס

הוספת תגובה

• שבר מאמץ בפוביס - תגובה

רוית למפל
    25/08/2014

ארקוקסיה אינה טיפול בבעיה, כדי לתת פיתרון אמיתי שיכול לזרז את החלמתך הוא לגשת לאיש מקצוע מומחה בתחום התנועה . האם ניסית רמובמנט ? שיקום תנועתי אורטופדי ?
    ממליצה לך להגיע לאבחון, לראות מה הפיצוי שהגוף שלך מבצע ומה מקור הבעיה שהובילה לפציעה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמובמנט

איתי
    31/08/2014

רמובמנט ? שיקום תנועתי אורטופדי ? מה זה???
    אתם עובדים עם קופות חולים?
    אם יש לי כאבים בזמן עמידה זה מחמיר את הפציעה או מאריך את זמן ההחלמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר בכר

איתי
    31/08/2014

האם נתקלת בעבר או מישהו שקרא לו בעבר את הפציעה הזאת שיכול לשפוך לי קצת אור כי הייתי אצל מומחים ולא היו להם ממש תשובות בשבילי.
    האם יש סיכוי שהייתה לי תזוזה באגן ואם כן איך אפשר לבדוק את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר בכר - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    02/09/2014

לא נראה לי שהסיבה לבעיה שלך היא תזוזה באגן אבל צריך לבדוק את האגן ואת יתר השרשרת הקינטית על מנת להבין מה הוביל לעומסים חריגים על אותו חלק באגן.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני בקע בשרירי השוק
    מיטל
    20/08/2014

היי,
    מזה מס'' חודשים סבלתי מכאב מעט מציק . לאחר פעילות מתיחות אצל פיזיותרפיסט חל שיפור משמעותי ממש, ניסיתי שוב לחזור לפעילות גופנית וכשאני מנסה לרוץ צץ שוב כאב(אמנם לא חזק במיוחד). עשיתי אולטרסאונד ובו נראה כי:
    1. הודגמו סימני בקע בשרירי השוק
    2. הודגמה תקינה של העצב הפרוניאלי
    3. הודגם עיבוי הרצועה ה-LCL בחלקה הדיסטאלי

הכאב נסבל .ברמת היום היו כמעט ואינו מורגש כלל.
    האורטופד אמר לי שאני צריכה ניתוח. רציתי לדעת האם יש דרך אחרת לטפל בזה, אני די חוששת מניתוח.
    בעיקר לאור לא מעט מקרים ששמעתי של אנשים שהנזק שנגרם להם מהניתוח היה גדול יותר.

שאלה נוספת, האם עד לניתוח במידה ואחליט לעשות, עלי להפסיק את הפעילות הגופנית לחלוטין?
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה
    סימני בקע בשרירי השוק

הוספת תגובה

• סימני בקע בשרירי השוק - תגובה

רוית למפל
    20/08/2014

נכון לכרגע, ממליצה להימנע מפעילות גופנית עד לפתרון הבעיה.
    תמיד ממליצה לפנות לעוד חוות דעת מקצועית אצל אורתופד.

לאחר חוות דעת נוספת של רופא מומחה את מוזמנת להגיע לאבחון וייעוץ לראות כיצד ניתן להחזירך קודם לפציעה.
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני בקע בשרירי השוק

מיטל
    20/08/2014

קודם כל , תודה רבה על המענה.
    בנוגע לספורט, האם שחייה עכשיו זה גם בעייתי ועדיף להמנע?

ואם בחוו"ד הנוספת יגידו לי גם ניתוח האם ללכת לניתוח? אני ממש מנסה להמנע מזה כי די חוששת ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בברך במאמץ
    אופיר
    13/08/2014

היי, שמי אופיר ואני בן 18.
    לאחרונה התחלתי להתאמן בצורה אינטנסיבית (בעיקר ריצות, בתדירות יומית).
    כאשר אני עושה ספורט כואב לי באזור הברך - אני מרגיש את הכאב בעיקר מסביב לה: רוב הכאב בשרירים שממש מעל הפיקה (מקור הכאב הוא בשריר הסמוך לברך מלמעלה, באזור הברך) וכן יש כאב גם בעצם ממש מתחתיה (שוב, רק באזור הברך), אך לא כואב בכלל מאחורי הפיקה. הכאב מקרין כך שאני ממש מרגיש את העצבים בברך ובעצמות העוטפות את הפיקה בעת פעילות גופנית ולעתים גם בפיקה.
    חשוב לציין שאותו כאב לא "התחיל מאתמול", אלא הוא תוקף לעתים - למשל בגיל 13 היה הכאב כתוצאה מרכיבה על אופניים, בגיל 15 כתוצאה מכדורגל ובגיל 16 כתוצאה מכדורסל. נוסף על כך חשוב לציין שהכאב עובר כאשר אינני עושה ספורט למשך תקופה (לאחר חודש כבר אין סימן לכאב), הכאב אינו תמידי - הוא לא מופיע ביום-יום ולא מפריע לשגרת החיים (אני יכול ללכת, לשחות ולעשות פעולות שגרתיות מבלי להרגיש כאב בכלל).
    אני סבור שהבעיה היא עומס יתר "פתאומי", אך הבעיה היא שאני לפני גיוס וחשוב לי להיכנס לכושר. אילו פתרונות נוספים תוכלו להציע לי מלבד מנוחה ? (כל פתרון אפשרי - בין אם זה תזונה או פיזיותרפיה)
    תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך במאמץ

הוספת תגובה

• כאב בברך במאמץ - תגובה

רוית למפל
    17/08/2014

מנוחה לא תפתור, רק תקל רגעית ... ממליצה לפנות לטיפול פיזיותרפיה בהקדם או לאחד מאנשי המקצוע על מנת לתת פיתרון מלא כדי שתוכל להיות בכושר שיא במהרה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיז מהאולקרנון - התייעצות
    אור זילברמן
    11/08/2014

שלום,
    אובחנתי כסובל מזיז מהאולקרנון, וכתוצאה מכך אני חווה דלקות חוזרות ונשנות במרפק ובשריר התלת ראשי. לאחר התייצעות עם אורתופודים מומחים, הומלץ לי לגשת לניתוח לצורך השבת המצב לקדמותו.
    אשמח להתרשם מניסיון של חברים בפורום שסבלו מבעיה זו בעבר, והחליטו לגשת לניתוח.
    בברכה,
    אור.

לקביעת תור
    סגירה
    זיז מהאולקרנון - התייעצות

הוספת תגובה

• זיז מהאולקרנון - התייעצות - תגובה

רוית למפל
    20/08/2014

אור צהריים טובים,
    ניתוח צריך להישקל תמיד כאופציה האחרונה. יש המון דרכים אחרות לתת לך מענה בעבור הבעיה ממנה אתה סובל.

הייתי ממליצה לך לבדוק עיסוי,דיקור, טריגר פוינטס . במידה והבעיה לא נפתרה אתה מוזמן להגיע לאבחון.

כמו כן קומפרסים של קרח יוכלו לסייע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב וCT
    משה
    09/08/2014

שלום בן 28 בחודשים האחרונים יש לי כאבים במרכז הגב גב תחתון בעיקר בעבודה שאני עומד והולך עברתי CT והממצאים הם:
    בקעים שמורל קטנים במספר end plate
    סריקת d11-12 - בלט דיסק אחורי זיזים גרמים בחוליות מאחור ,שק התקאלי, פורמינות שמורים.
    - הסיבה לכאב זה הבלט? למרות שאין עדות ללחץ על עצבים?
    -איך אפשר להעביר את הכאבים שמשבשים לי את אורח החיים בעבודה או סתם טיול בקניון
    - מה מותר לי מבחינת פעילות גופנית חדר כושר והאם זה לא מוזר שכואב לי רק שאני נמצא בעיקר על הרגלים?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב וCT

הוספת תגובה

• כאבי גב וCT - תגובה

רוית למפל
    17/08/2014

משה בוקר טוב, צריך לברר מה מקור הכאב. בלט/פריצה של דיסק הם תוצאה של בעיה - זהו סימפטום. כל עוד יש כאב לא ממליצה על פעילות עד לאיתור הבעיה, על מנת למנוע נזק חמור יותר.
    טיפול הייתי שיכול להקל זה קומפרסים של קרח על האזור - מעין עיסוי של המקום עם קוביית קרח עד שהיא נמסה.
    השכיבה על הגב בעדינות עבודה של הנעת אגן קלה כמו רוטציות לצדדים והרמה ו הורדה של האגן.
    כמו כן אני מזמינה אותך להגיע לאבחון ואיתור מקור הכאב על מנת להשיב לך את איכות חייך בחזרה ללא עלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספינינג ונזק לברך
    מיכל
    03/08/2014

שלום רב,
    כארבעה חודשים לאחר לידה החלטתי לחזור לפעילות הספורטיבית האהובה עלי- ספינינג. מסתבר שבחדר הכושר החדש את רוב שיעור הספינינג מעבירים בעמידה, ומכיוון שלא תודרכתי עם חזרתי לפעילות נגרם לי נזק בברך. באופן כללי יש לי משקל עודף ולאחר כ 8 שיעורים לערך, החלו לי כאבים חזקים בברך ומזה מס' חודשים שאני מתקשה לעלות במדרגות, יש לי נוקשות בברך מלווה בכאבים עם הקימה בבוקר מהמיטה, כשאני מתכופפת נשמע רעש כמו של שבירת מפרקת מהברך (לא עלינו), ומיותר לציין שאני לא עושה שום כושר כבר מס' חודשים. אודה לך אם תוכל למקד אותי, מה הבעיה שנוצרה לי בברך
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    ספינינג ונזק לברך

הוספת תגובה

• ספינינג ונזק לברך - תגובה

רוית למפל
    05/08/2014

ספינינג כמו כל אימון אחר שמבוצע לא כהלכה מבחינת טכניקה עלול להוביל לפציעה.
    שיעור ספינינג איננו מועבר בעמידה לאורכו. שיעור ספינינג מטרתו לעבוד על סיבולת לב ריאה לפי דופק. ישנם פיקים באימון שמועברים בעמידה מתוך מטרת גיוון ומשחק עם הדופק.
    בכל אופן נשמע שלא עברת הדרכה מתאימה ולכן נפצעת.
    אינני יכולה לפענח מה בדיוק קרה בברך בצורה כזו. ממליצה לך לגשת לבצע בדיקת הדמיה כמו אולטרסאונד בהפניית אורתופד ולהגיע לאבחון לאחר מכן אצל איש מקצוע המתעסק בתנועה ושיקוםמאו אצלנו .
    כן מומלץ בינתיים לבצע קומפרסים של קרח ומנוחה טוטאלית מאימונים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה