מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצווארגג14/12/2010
שלום רב,
לאחרונה התחלתי להתאמן בחדר כושר ובזמן תרגילים לשרירי הכתפיים
התחלתי להרגיש לחץ לכיוון האזור התחתון של הצוואר.
כעת יש לי כאבים חלשים בייחוד כשאני מסובב את הראש לצד ולמעלה (לא משנה באיזה צד). הכאב מקרין לצוואר אבל זה מרגיש כאילו הוא לא בצוואר עצמו אלא מעט מתחתיו - ממש באזור שבו הצוואר מתחבר.
מנוחה של כמה ימים לא ממש עוזרת (אני שוחה בינתיים).
מה זה יכול להיות ? האם מנוחה תפתור את זה ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצוואר - תגובה
שרון רוזנמן15/12/2010יכול להיות שהתרגילים שעשית אינם מתאימים לשלב בו אתה נמצאו או שאינך עושה אותם נכון-כדאי להתייעץ עם מאמן או פיזיותרפיסט מהתחום.
מנוחה יכולה לעזור אך אם תמשיך באותו אופן אח"כ זה עלול לחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטוסקופיהרותם גל11/12/2010
שלום
אני אחרי ניתוח אורטוסקופיה עקב קריעה מלאה של רצועה צולבת קידמית וקרע במיניסקוס ללא שיחזור , אני בן 35 ומשחק כתחביב כדורסל לפחות פעמיים בשבוע ואני אוהב ל"השתולל" בזמן המשחק השאלה שלי האם כדאי לי לעשות שיחזור רצועה ?
תודה על העזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטוסקופיה - תגובה
שרון רוזנמן15/12/2010מאד תלוי במידת היציבות של הברך שלך והאם ניסית טיפול פיזיותרפי לשיקום הברך לאחר הפציעה ומה תוצאותיו. כדאי להתייעץ עם מומחה בתחום שיבדוק אותך ויתן את חוות דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח פתוח לתיקון פריקות כתףשלומי07/12/2010
לפי ניסיונכם, כמה זמן לאחר הניתוח עוד אפשר להמשיך למתוח את הכתף? האם זה משתנה מניתוח לניתוח ואם כן אז מה הממוצע?
נגיד לאחר חצי שנה, עוד אפשר למתוח? לאחר 9 חודשים?
ץודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח פתוח לתיקון פריקות כתף - תגובה
שרון רוזנמן15/12/2010אני מניחה שלמתוח כוונתך להגדיל את טווח התנועה.
עד חצי שנה תרגילים להגדלת הטווח מאד אפקטיבים-כמובן עפ"י הנחיות מאיש מקצוע ובהתאם לשלב שאתה נמצא בו לאחר הניתוח.
לאחר מכן-ההתקדמות איטית יותר אך קיימת ,גם זה תלוי במצבך ומה הישגת עד אז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת מיפוי עצמותיעל06/12/2010
עשיתי מיפוי עצמות לבעייה בכתף וכתבו לי:
יש לראות הדגשה דיפוזית בקליטה בשני שליש מקורבים קדמיים של הטיביה בשתי השוקיים.
מה זה אומר?
אני רצה כ-45 ק"מ בשבוע (רצה 9 שנים, מתוכן שנה + בעומסים גבוהים). אני צריכה להוריד עומסים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת מיפוי עצמות - תגובה
ד''ר יוני ירום07/12/2010קרוב לודאי שמדובר ב SHIN SPLINTS שזה מעין דלקת במעטפת העצם כתוצאה מעומס מצטבר של הריצה
קצת ירידה ברמת הפעילות עם הרבה קרח יכול לפתור את הבעייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתמשכים בברכיים לאחר ספנינגאיל פיינמן04/12/2010
שלום וברכה
שמי איל אני בן 32, ללא בעיות רפואיות אורטופדיות בעבר בברכיים, ללא שברים בברכיים. במשך חודש השתתפתי בפעילות ספינינג, פעמיים בשבוע. 45 דקות כל פעם. אימון אינטנסיבי.לאחר חודש התחלתי לסבול מכאבי ברכיים (בשתי הברכיים באופן שווה) מתמשכים לאורך היום.
הלכתי לאורטופד בקופ"ח. הוא המליץ להפסיק את הפעילות לשבועיים לפחות. הפסקתי פעילות הספינינג. היום לאחר שבועיים אני עדיין סובל מכאבי ברכיים מתמשכים ואפילו כאבים קשים יותר, למרות שאיני הולך לספינינג.
אני מאוד חושש שמא התופעה לא תחלוף. האם היא תחלוף?
האם ניתן להתגבר על כך? האם אני יכול לעשות פעילויות כמו ריצה ושחייה למרות שכואב לי אחריהן מאוד?
מה כדאי לעשות כעת על מנת לשפר את מצבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מתמשכים בברכיים לאחר ספנינג - תגובה
ד''ר יוני ירום06/12/2010יש להבדק יסודית ולהכ=גיע לאבחנה ברורה
הטיפול יהיה בהתאם לאבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בקרסולרועי02/12/2010
שלום,
אני חייל בשירות סדיר ולפני 7 חודשים נקעתי את קרסול רגלי השמאלית, והטיפול שקיבלתי ניתן לי במסגרת הצבאית.
ביצעתי מספר טיפולי פיזיותרפיה וההטבה הייתה חלקית, אך במאמץ נשארו לי עדיין קצת כאבים.
בתקופה האחרונה, חזרו לי כאבים בקרסול וראיתי שבצד הפנימי של הרגל (לא בצד של הנקע) נוצרה לי מעין בלוטה (אך הרגל כאבה לי גם בצד החיצוני של הנקע).
עשיתי בדיקת US וההדגמות היו תקינות בכל הפרמטרים.
בגיד ה-FDL ההדגמה הייתה תקינה אך כתוב:"באיזור הפטישון במעטפת הודגם תהליך נוזלי בגודל 0.8*0.5 ס"מ ייתכן גנגליון ציסט".
יש לי מספר שאלות לגבי העניין:
1. מה זה בעצם גנגליון ציסט?
2. האם זה יכול לעבור ללא טיפול?
3. מה דרך הטיפול בזה?
4. אם זה לא כואב יותר מדי אז ישנה אפשרות לטפל ללא ניתוח?
5. מהם הסיכונים בניתוח?
6. האם ישנה אפשרות שזה נגרם בעקבות הנקע?
7. האם ישנה אפשרות לרשלנות רפואית שהובילה לדבר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בקרסול - תגובה
ד''ר יוני ירום06/12/20101. הפרעה במעטפת הגיד עם הצטברות נוזלים היכולה לגרום לאי נוחות וכאב
2. כן
3. לחץ, פיסיותרפיה, הזרקת קורטיזון ואם כלום לא עוזר - מנתחים
4. רצוי
5. סיכונים מועטים האופייניים לכל ניתוח
6.כן
7.לא כל כך
8. בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדורין01/12/2010
שלום שוב פעם....
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל אנסה לקבל מענה בכל זאת...(-:
עד לפני מספר חודשים הייתי עושה הליכות של 40 דקות בתדירות גבוהה יחסית.
בחודש האחרון, כל פעם שאני מתחילה הליכה, לאחר 10-15 דקות אני מתחילה להרגיש כאבים משתקים וחודרניים בצדדים החיצוניים של השוקיים שבעקבותיהם אני נאלצת לשבת מספר דקות עד שהכאב יחלוף (בישיבה זה אפילו יותר כואב אבל אין ברירה...). אינני ממשיכה בהליכה משום שהכאב חוזר שוב פעם לאחר 10 דקות, לכן אני נאלצת לחזור בחזרה לאחר שהכאב עובר.
אשמח לקבל מענה לתופעה או הפנייה למקום אחר...
תודה מראש
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
שרון רוזנמן01/12/2010כדאי לבדוק מה הגורם ואז לטפל בו.
האם החלפת נעליים בזמן האחרון?
כדאי להיבדק ע"י אורטופד-יתכן והבעיה מקורה בעמ"ש תחתון וכו,
יש אפשרויות רבות וצריך לבודקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכתף שמאל בעת אימון בחדר כושרעומרי30/11/2010
שלום,
בן 26, מתאמן בחדר כושר כבר כמה חודשים טובים ועושה הרבה ספורט בכללי.
בעת אימון (במיוחד תרגילים לכתפיים) אני מרגיש כאב בכתף ואפילו מרגיש ושומע אותו מתקתק!!
הגעתי למצב שכל פעם שאני מסובב את הזרוע אני שומע תקתוק בעצם.
הכאב לא כזה גדול שימנע אותו מלהמשיך באימון, אני מפחד שיגרם נזק בלתי הפיך לכן לא מכביד במשקלים למרות שאני כן יכול.
אני מודע שהזרוע השמאלית הנה פחות חזקה מהימנית וחלק מהספורטאים יעצו לי לעשות חזרות עם משקלים קטנים בכדי לחזק אותה. אבל לכמה זמן?!
נא עצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכתף שמאל בעת אימון בחדר כושר - תגובה
ד''ר יוני ירום02/12/2010אין ברירה - יש לגשת לבצע אולטרה סאונד אבחנתי לברור מצב הכתף
דווח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בעצם המסרק החמישית בכף רגל שמאלאופיר28/11/2010
בן 17,
לפני שבועיים שברתי את MT5 ללא תזוזה בכף רגלי השמאלית תוך כדי ריצה.
עשיתי צילום ונקבע השבר בעצם המסרק החמישית בכף רגל שמאל ללא תזוזה ושאני זקוק לקביים ללא גיבוס.
האורטופד אמר לי להגיע לביקורת אצל אורטופד אחר בעוד כשבוע החל מהיום.
הודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על שאלותיי:
1.כבר יש פחות כאבים,ופחות נפיחות,אך הקביים ממש מעיקות עליי,ישנו סיכוי שלאחר שלושה שבועות(ישלי צילום וביקורת בעוד כשבוע החל מהיום)אני יוכל לדרוך ללא קביים?
2.ישנם מקרים שהשבר מתאחה יותר מהר?
3.קיים סיכוי תיאורטי שגם אם לא היה תזוזה לעצם היא תיגדל עקום ואז הפתרון יהיה ניתוחי?
כתבתי בפורום זה פעם אחת לגבי שבר מאמץ ורוצה להודות על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם המסרק החמישית בכף רגל שמאל - תגובה
ד''ר יוני ירום28/11/20101. כן
2. גם כן
3.אם לא תהיה תזוזה ותהיה החלמה טובה - אין סיבה שתגדל "עקום" אבל עד שלא התחבר - לא רוקדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אופיר29/11/2010תודה ד''ר יוני רום!
ברכת חנוכה שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר הרטטהילי28/11/2010
למה אפשר לצפות אם עובדים עם הרטט 4 פעמים בשבוע לפי ההוראות על כל חלקי הגוף? לכושר טוב או חיטוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר הרטט - תגובה
ד''ר יוני ירום28/11/2010שאלה קשה
מכשיר הרטט מיועד בעיקר לאפשר תירגול בעומסים גבוהים יותר וצמצם כאב
לפיכך החיטוב יכול להיות אך כשר - המכשיר אינו מיועד לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות MRI בעקבות כאבי ברךדניאל דד26/11/2010
טוב אז הלכתי לאורטופד לפני שירותי הצבאי ועכשיו שקיבלתי את תוצאות הMRI אני רוצה לשאול אותך מה בעיתי:(מכתב של אורטופד לפני בדיקת הMRI בגב תחתון)
כאב בברך שמאל ללא נפיחות או נעילות או בריחת הברך, בבדיקה מנח פיקות
פונות פנימה וארוס דו צדדי בטיביות כפות רגליים עם השטחה ו HALLUX VALGUS
יציבות AP +ML תקינה. מבחנים מינסקיאליים שלילים, פיקה יציבה וללא
סימני חרדה בפיקה או מתח לטרלי מוגבר.
מבחן מתיחה פורמלי שלילי . מבחן תפס ירך שלילי.
צילומים תקינים AP+LAT. US תקין . התמונה מחשידה ל PLICA.
תשובות מיפוי עצמות כללי תלת שלבי + SPECT ברכים קלטיה בחלק אחורי של LTP בברך
ימין קליטה באלמנטים אחוריים של חוליה L3 וניכר בצד שמאל- יתכן ספונדילוליזיס.
צילומי עמ''ש מתני AP+LAT גב פוענחו תקינים. ראיתי קליטה משמעותית בגובה L2-3
בחלק אחורי. לאור שעבר מיפוי עצמות יש צורך לבדיקת MRI גב.
לגבי הברך בדיקתו לא מעידה על נזק מינסקוס או רצועה. ללא נוזל טווח מלא.
תוצאות MRI :
L5-S1- יש בקע דיסק מרכזי אחורי עם קרע של האנולוס, עם לחץ קל על השק הדוראלי, ללא עדות ללחץ על החוט. ללא עדות ללחץ על הקונוס או על השורשים.
לאחר הזרקץ גדוליניום ללא עדות להאדרה פתולוגית או ממצא פוקאלי.
התרשמות:בקע דיסק מרכזי אחורי ב L5-S1 .
יש לי כאבים לפעמים בגב התחתון כאשר אני עושה פעילות מאומצת וקצת כאבי ברך .
רציתי לדעת מה אתה חושב שיש לי ומה אני יכול לעשות כדי לטפל בה.
אני שואל פה משום שיש לי תור רק לעוד כמה חודשים דרך הצבא.
תודה רבה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות MRI בעקבות כאבי ברך - תגובה
ד''ר יוני ירום28/11/2010החשד הנו לבקע בדיסק בחוליית הגב האחרונה וכן לנזק באיזור החולייה הדומה לשבר מאמץ
אין הרבה מה לעשות פרט לפיזיותרפיה וסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חגורת ברך גנוטריין Sאביבה ר24/11/2010
אובחנה לי שחיקה של ברך ימין, והיחלשות רצועות. מאז העליתי מינון פעילות ממוקדת לברכיים בחדר כושר.
האורטופד דורש שאגרוב חגורת ברך בעת פעילות ספורט.
האם זה לא יחליש את שרירי הברך?
מה הסיכון בהתעמלות ללא חגורה?
מה ההבדל בין סוגי החגורות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגורת ברך גנוטריין S - תגובה
ד''ר יוני ירום25/11/2010התומך לא יחליש את הברך והוא מיועד להחליש את כאבי שחיקת הסחוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ארתרוסקופיאילן23/11/2010
אני מתאמן ומתחרה בקראטה וג'ו-ג'יטסו מסורתי(יפני) ולפני בערך שמונה חודשיים נפצעתי באימון.
עד שטיפלתי בבעייה שלי לקח זמן ולפני 3 שבועות עברתי בדיקת MRI שאישרה שיש לי קרע במניסקוס הפנימי בברך ימין.
האורטופד שבדק לי את הברך אחרי שהוא ראה את תוצאות בדיקת ה-MRI, אמר שאני צריך לעבור ניתוח.
הוא גם רשם:
ברך ימין:
טווח תנועות מלא, יציבות שמורה, מגירה קדמית +, מעט יותר חופש משמאל.
לחמן שלילי.
רגישות בסדק המפרק הפנימי, מק מורי חיובי למניסקוס הפנימי.
קרע במניסקוס הפנימי, בקרן האחורית הצולבת הקדמית המשכית ושלמה.
ששאלתי אותו עם הקרע קטן, או אמר לי לא והוא גם לא אמר לי אם הוא גדול.
גודל הקרע משפיע על על זמן ההחלמה?
לכמה זמן אני יהיה מושבת עד שאני יוכל לחזור לפעילות?
איזה טיפולים אני אמור לעבור לאחר הניתוח?
באיזה בית-חולים מומלץ לעבור את הניתוח?
אני שואל באיזה בית-חולים מומלץ לעבור את הניתוח, בגלל שהרופא שנתן לי את ההפנייה לניתוח בבית-חולים אסותא חיפה, הוא רופא שם וזה נראה לי קצת חשוד.
נ.ב
שכחתי לציין שאני כרגע חייל.
יכול להיות שיהיו לי פחות מקומות לעבוד בהם את הניתוח בגלל שאני חייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ארתרוסקופי - תגובה
ד''ר יוני ירום25/11/2010אכן צריך לבצע את הארתרוסקופיה לפי התוצאות
כחייל הינך יכול לעבור את הניתוח בכל בית חולים הקשור לצבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ארתרוסקופי - תגובה - תגובה
שרון רוזנמן25/11/2010אחרי הניתוח תצטרך פיזיותרפיה
משך ה"השבתה" תלוי בתפקידך בצבא וכמה פעילות פיזית זה דורש ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע ברצועת שורש כף ידגאולה20/11/2010
שלום רב,
לפני כחודשיים הובחן אצל בעלי שיש לו דלקת בכך היד וטופל ע "י וולטרן וחבישה עם סד.
לפני שבוע במרפאת מומחים נאמר כי יש לו חשש לקרע ברצועה ועליו לערוך בדיקה ע"י הכנסת מצלמה ובמידה וזה קרע יבצעו ניתוח.
שאלתנו היא: האם ניתן לטפל בקרע ברצועה מבלי לעבור ניתוח ומה הסיכונים בניתוח זה..
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע ברצועת שורש כף יד - תגובה
ד''ר יוני ירום21/11/2010ש לבצע MRI לברור האבחנה לפני ביצוע הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלה בקרסולmiki13/11/2010
שלום לכולם מעוניין לקבל מידע על חבלה בקרסול לאחר החבלה גובסתי
בתעודת המחלה רשום ankle fracture
בברכה מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בקרסול - תגובה
ד''ר יוני ירום14/11/2010שזה אומר שבר בקרסול
גיבוס ל6-3 שבועות בדרך כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר בקרסול
miki22/11/2010מעוניין לקבל הסבר אני מגובס עם סד גבס כשבועיים עם שבר בקרסול אני מצליח לדרוך מעט על הרגל בלי כאבים אבל יש לי הגבלה בתנועה של כף הרגל ימינה שמאלה עם כאבים
מדוע כאשר אני דורך ישר אין כאבים , ולעומת זאת כף הרגל מאד רגישה ועם כאבים
בתנועה ימינה ושמאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)