מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם החלפת כדור ללחץ דם גורמת להפרעות קצב?שגב15/03/2016
שלום רב.
בן 67 ,סובל מלחץ דם והפרעות קצב נטלתי אמלודיפין 10 מ"ג וטמבוקור -200 מ"ג ,
לחץ הדם היה מאוזן ולא היו הפרעות קצב(מידי פעם פעימות מוקדמות בודדות בלבד).
לאחר 20 שנים של נטילת אמלודיפין חשתי בתופעות לוואי מהתרופה והאמלודיפין הוחלף לי לפני שבועיים לקנדור-32 מ"ג(מקבוצת קנדסרטן) .
מאז המעבר לקנדור מופיעות הפרעות קצב ופעימות מוקדמות לחלופין,במיוחד לאחר ארוחה מלאה וכן לאחר פעילות גופנית,
במהלך פעילות גופנית אין בעיה,כ-15 דקות לאחר האימון בעצימות בינונית-(קצב פעימות הלב מקסימום - 127 % 80 מדופק המטרה)קצב הלב מתחיל לעלות ומופיעות הפרעות קצב.
לפני חודשיים ביצעתי בוחן מאמץ ואחרי שבועיים אקו לב במאמץ,הארגומטרי סוכם ב-2 הבדיקות כמצוין "בשיא המאמץ ובהתאוששות".
בדיקת האקו לב הייתה תקינה ללא עדות לאיסכמיה.
בעלון ההסבר לתרופה כתוב ,"דופק מהיר-רק במקרים נדירים".
האם תופעות אלה יעברו לאחר שהגוף יתרגל לכדור החדש,או עלי לחפש תרופה מתאימה יותר?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם החלפת כדור ללחץ דם גורמת להפרעות קצב? - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר15/03/2016איני יודע מה סבת הפרעות הקצב. מציע לחכות עד כחודש כדי לראות אם התופעה תחלוף ואז לשקול שוב את הצורך בהחלפת התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצבזיו14/03/2016
שלום
לפני כחודש החלו כאבים במרכז החזה עם נטייה לצד שמאל. הכאבים גרמו לי ללכת לרופא משפחה ששלח אותי לאק"ג. באק"ג היו שינויים ומשם נשלחתי לביצוע אקו לב
האקו לב יצא תקין ובאותו מעמד עשו לי שוב אק"ג שיצא עם אותם שינויים של הבוקר . נשלחתי הביתה עם הוראה לקחת משככי כאבים. בפעם נוספת שהייתי במוקד לילה בגלל כאבים חזקים שוב בחזה אק"ג יצא שוב עם שינויים ואז נאמר לי שזה כנראה האק"ג שלי וזה עקבי בכל תרשימי האק"ג וכי עלי לבצע אק"ג במאמץ
לפני שבוע וחצי ביצעתי אק"ג במאמץ. סיימתי את הבדיקה ודווקא לאחר שהבדיקה נגמרה והייתי במנוחה פתאום תקף אותי כאב חזק מאוד במרכז החזה ומסתבר שהיו הפרעות קצב למשך זמן מה. הייתה לי סחרחורת ונשכבתי מיד וטשטוש ראיה אבל הכל הסתדר לאחר שהתאוששתי. הקרדילוג שראה אותי לאחר הבדיקה אמר שהוא לא חושב שיש לי בעיה בלב והוא לא מתרגש ממה שקרה. ליתר בטחון הוא ביקש להפנות אותי לביצוע אקו לב במאמץ והולטר של 24 שעות.
הוא אמר לי שאני גם בחרדה בגלל שזה קשור ללב ושאני צריכה להירגע במקביל.
שמתי לב שכשאני יושבת בעבודה, מול מחשב כלומר: ללא מאמץ ויש לי התקפי בלאגן בלב, משמע: פתאום לחץ כזה במרכז ושיבוש כלשהו בדופק ואז זה מסתדר. זה גורם לי כמובן ללחץ וסחרחורת באותו רגע. שאלותיי הן:
1. אני מאוד חוששת לבצע את האקו לב במאמץ שיש לי השבוע שמא יקרה לי שוב מה שקרה לי בארגומטריה. זה היה כואב ומפחיד מאוד
2. האם יכול להיות שלמרות הפרעות הקצב שנמצאו לאחר סיום הארגומטריה עדיין הקרדיולוג אומר שהוא לא דואג ולא חושב שזה משהו שקשור ללב ?
3. האם יכול להיות כל כך הרבה פעמים שאני מרגישה שהלב שלי (הדופק) משתבש במהלך היום ואין לי אוויר.
אני נורא נורא מפחדת שפתאום הלב יפסיק לעבוד ואקבל התקף לב או דום לב
מה דעתך
ברצוני לציין שאני בת 37 ביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות
tsh תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב - תגובה
פרופ` דוד רוט15/03/2016תחושות כפי שאת מתארת יכולות לנבוע מסיבה אחרת שאינה לבבית. הקרדיולוג מבקש לבצע אקו במאמץ כדי לשלול אפשרות שכן מדובר בבעיה לבבית לכן כדאי לבצע את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
זיו15/03/2016איזה בעיות אחרות למשל יכולות לגרום ללב שלי לרטוט ולגרום לדופק מהיר ואי סדירות
האם לא מסוכן לעשות בדיקת אקו לב במאמץ כשיש הפרעות קצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ` דוד רוט15/03/2016לעיתים סמפטומים כאלה נגרמים בשל רטט שרירים בבית החזה למשל ולא קשורים ללב כלל.
בדיקת אקו במאמץ מבוצעת בהשגחת רופא שיכל לאבחן ולטפל במידת הצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BICUSPID AORTIC VALUE - הפרעת קצבכרמית14/03/2016
שלום רב,
קיבלתי מנוירולוג טיפול תרופתי ל-3 ימים ע"י כדור שנקרא ARCOXIA בעקבות מצב של סטטוס מיגרנוטי.
יש לי BICUSPID AORTIC VALUE שמצריך מעקב פעם בשנה ללא תרופות או טיפול כלשהו.
קראתי בעלון של התרופה שלא לקחת את התרופה לבעלי בעיות לבביות, האם זה גם נחשב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BICUSPID AORTIC VALUE - הפרעת קצב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר14/03/2016לא אמורה להיות בעיה מבחינת המסתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרפור עם תגבה חדרית של 110 לדקה עם lbbbיעקב11/03/2016
רקע
ACH CHF PAF 3 שנים ללא הפרעות עם חצי פרוקור ליום אחרי 2 אבלציות.
השבוע בפרפור מהיר אושפזתי ונתנו לי דרלין למחיה.
אני מפרפר בבית ובית החולים אינו מענה.
האם העמסת פרוקור עם דרלין 10 מ"ג מותרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפור עם תגבה חדרית של 110 לדקה עם lbbb - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר11/03/2016אם הדופק מהיר אין מניעה אך יש לעשות זאת תחת השגחה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפור עם תגבה חדרית של 110 לדקה עם lbbb - תגובה
פרופ` דוד רוט11/03/2016לצערי לא ניתן לענות על שאלתך במסגרת פורום מעין זה.
עליך לפנות לקרדיולוג למעקב רציף וסודר. במידה ומדובר במצב הדורש טיפול דחוף יש לפנות שוב לחדר המיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ושאלת הבהרה חשובה , בקשר למינוןיונתן06/03/2016
שלום דר'
האם המינון של הקרדילוג מינון של 0.6 בעצם חצי כדור של 1.25 האם החצי כדור הזה הוא עדיין יעיל או שלא? האם משפיע או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלת הבהרה חשובה , בקשר למינון - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר06/03/2016התגובה שונה מאדם לאדם אך זה מינון שבהחלט עשוי להשפיע. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 סוגי כדורים לטיפול ברפרוף פרוזדוריםיונתן04/03/2016
שלום דר'
קרוב מישפחה שלי בן 59 עבר לפני כמוה זמן פרפור\רפרוף פרוזדורים
הטיפול שמקבל טמבקור 50 2ליום וקרדילוג 0.6 חצי מ1.25 בגלל שהוא בראדיקרדי
נאמר לו שחייב לקחת את שני הסוגים ואסור לקחת טומבקור לבד בלי הקרדילוג
למה. מה הסיבה לכך?למה חייב את הקרדילוג גם?
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 סוגי כדורים לטיפול ברפרוף פרוזדורים - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר04/03/2016ניתן לקחת טמבוקור לבד. אני משער שניתן קרדילוק מחשש שאם יהיה פרפור הדופק יהיה גבוה ואז הקרדילוק יאיט אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאכרומציטומה .........................................אורית29/02/2016
שלום לפני כחודשיים עברתי ניתוח של הסרת אדרנל בשל פאכרומציטומה . התסמינים שהיו לי לפני הניתוח נעלמו ואינם . הם כללו דפיקות לב פלפיטציות ורעידות ביידיים . גם איסוף שתן הראה שרמות ההורמונים תקינות לחלוטין . אני מרגישה טוב . לפעמים ממש לעיתים רחוקות אני מרגישה כאילו קצב הלב שלי אינו סדיר זה מגיע התקף של כמה שניות ועובר כלא היה . שאלתי היא מכיון שהכל תקין האם יתכן שנוצר לי איזשהוא נזק ללב כמובן נזק שנוצר מלפני הניתוח ?
האם עדיף להתייעץ עם קרדיולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאכרומציטומה ......................................... - תגובה
פרופ` דוד רוט01/03/2016בשל הסמפטומים כדאי לקבוע פגישה עם קרדיולוג למרות שלא סביר שנגרם נזק ללב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אורית01/03/2016האם לדעתך במצב הנוכחי מותר לי לרוץ?
או שעדיף לחכות לקביעה של קרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד רוט01/03/2016עדיף לחכות לחוות דעת קרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב חזקות והרגשת טרום עילפוןמאיר27/02/2016
לפני כשנה עברתי אבלציה עקב svt . מאז חש כמעין טרום עילפון שבא והולך וכן הרגשת הדופק לעיתים.
בעיקר הדבר מתרחש בעמידה .
האם יש קשר לאבלציה שבוצעה.האם נגרם נזק לקוצב הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב חזקות והרגשת טרום עילפון - תגובה
פרופ` דוד רוט28/02/2016יתכן שהסמפטומים שאתה מתאר קשורים לאבלציה ויתכן שלא. בכל אופן יש לאבחן את סיבתם. לא ניתן לאבחן את מצבך דרך פורום מעין זה. עליך לפנות לקרדיולוג לשם ברור ואבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אקו במאמץ לאחר אקו רגילשרי24/02/2016
שלום
בת 66, סובלת מיתד לח"ד ומטופלת בתרופות (כנראה לא מאוזנת כמו שצריך), וכן בסכרת ומקבלת גלוקופז'.
רופאת המשפחה שלחה אותי לאקו לפני כמה זמן בגלל הלחץ דם, ועקב התוצאות שהיו היא ביקשה שאהיה במעקב קרדיולוגי.
מבחינת תלונות אין כאבי חזה, אלא רק מה שמרגיש קוצר נשימה במאמצים (אולי גם בגלל עודף משקל)
הקרדיולוג שלח לאקו במאמץ.
מצ"ב האקו הרגיל עם הממצאים, וכן תוצאות האקו במאמץ.
עד שיגיע התור לביקור אצל הרופא, אשמח אם אפשר לקבל קצת הסבר על התוצאות ומשמעותם.
גם מבחינת האקו, גם מבחינת מבחן המאמץ, וכן אם האקו במאמץ נותן גם תמונה לגבי מצב העורקים הכליליים.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותוצאות האקו הקודם הרגיל
שרי24/02/2016.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונטרולוק ואליקוויס -האם מותר לקחת ביחדנינה23/02/2016
שלום.
בת 83. ברקע פרפור פרזדורים,עברתי מס' פעמים אירועים מוחיים אישכמיים., עקב נטיה לדימום יתר אני נוטלת בהמלצתו של הגריאטר אליקוויס 2.5 פעם ביום (הוחלף לפני מס' שבועות מפלביקס ).
במקביצ אני נוטלת ויטמין די עקב חוסר בויטמין וגם קונטרולוק 20 פעם ביום.
שאלה -האם יש קונטראינדיקציה לקחת ביחד אליקוויס וויטמין די או אליקוויס וקונטרולוק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונטרולוק ואליקוויס -האם מותר לקחת ביחד - תגובה
פרופ` דוד רוט23/02/2016אין בעיה ליטול אליקוויס עם קונטראלוק או ויטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת LDL רצויה, בנוכחות גורמי סיכוןצבי22/02/2016
אבקש נא לישאול שאלה חשובה לי,וקצת רקע, גיל 57 25% היצרות בקרוטיס סובל מידיי פעם מאקסטרא סיסטולות לפני שנה היה מצב של PAF בעקבותיו טיפול בקרדילוג 1.25 וטמבקור 50 2 ליום יתר ל. ד. ערכים מישתנים של כ בין 120 וכ 130+ ליפעמים קפיצות של משהו כמו 140 סיסטולי לוקח מיקרופירין 75 ליפיטור 20 טריטייס10 ליום
בערכי השומנים הייתה יציבות עד לפני שנה , עם סימבסטטין 20, הערכים היו כ כולסטרול כללי כ 135 HDL כ55 ו LDL כ 64 עד שיום אחד ערכי הLDL עלו ל87 ללא כל שינוי או סיבה סבירה בעקבות כך ובעקבות חולשת שרירים הוחלף לליפיטור 20 ה LDL ירד ל 64 כעבור 3 חודשים עלה ל 69, בבדיקה שנערכה כעת לאחר 9 חודשים הLDL הוא 86 אם כך שוב עליה, היות ויש לי כבר טרשת מוכחת בקרוטיס וגורמי סיכון כמו י ל ד באיזה ערך של LDL רצוי שאהיה?
אני שמעתי כבר מזמן שיש לקרדיולוגים בארה'ב שלחולים עם גורמי סיכון טרשתיים רצוי להיות עם LDL נמוך מ70 גם אם לא עברו אירוע לבבי ראשוני, בכדיי לנסות להאיט את היתקדמות הטרשת שהיתגלתה אצלם, האם המלצה זו אומצה בקרב הקרדיולוגים בישראל? הכם ההמלצה חלה גם לחולה כמוני? במידה וכן, מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת LDL רצויה, בנוכחות גורמי סיכון - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר23/02/2016ערכי ldl מתחת ל100 הם מטרה טיפולית מספיקה במקרה שלך. אין כל רע בהורדה ל 70 וכדי להשיג זאת ניתן להעלות מינון הליפיטור ולפי הצורך גם לשלב עם אזטרול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות לב כפולותאיש21/02/2016
אני חווה לאחרונה פעימות לב כפולות כמה פעמים ביום למשך כדקה.
הפעימה השנייה חלשה מהראשונה.
הפימות מלוות בהרגשה של רטט בחזה, ללא כאב.
אני בן 32 ללא מחלות רקע, כושר גופני טוב, לא מעשן, לא צרכן גדול של קפאין, בריא בד"כ.
מצב פסיכולוגי ללא חרדות או לחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - משקל תקין
איש21/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - משקל תקין - תגובה
פרופ` דוד רוט21/02/2016כדי לאבחן את סיבת הסמפטומים יש לתעד קצב לב בזמן סמפטומים על ידי הולטר קצב לב למשל לשם כך יש לפנות לרופא המשפחה או לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מידע על סינוס אריתמיה דחוףףחאלד20/02/2016
אני בן 24 היתי מועמד לניתוח מחצית אף בחדר הניתוח היה לי דופק מהיר עד 140 בטלו את הניתוח ובדקו את הלב והכל תקין אמרו שזה על רקע התרגשות.
קבלתי הפנייה מהרופא המשפחה לרופא קרדילוג עשיתי בדיקת מאמץ ואלטרסאונד ללב וכל תקין המליץ הרופא להרכיב משכיר הולטר של 24 שעות.
בסוף אמר לי שיש לי סינוס אריתמיה תקין לגיל שלי בלי טיפול מיוחד אפשר לקחת אדרלין לפי צורך
השאלה מה זה סינוס אריתמיה ?? האם מסוכן ?? זה יעבור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מידע על סינוס אריתמיה דחוףף - תגובה
פרופ` דוד רוט21/02/2016סינוס אריתמיה זה קצב לב תקין שכיח במיוחד בצעירים. לא מצריך טיפול כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מידע על סינוס אריתמיה
חאלד21/02/2016זה מסכן חיים?? עובר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מידע על סינוס אריתמיה - תגובה
פרופ` דוד רוט21/02/2016לא מסכן חיים בשום אופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מידע על סינוס אריתמיה
חאלד21/02/2016זה עוברג??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מידע על סינוס אריתמיה - תגובה
פרופ` דוד רוט21/02/2016מדובר בתופעה שהיא בגדר הנורמה לכן אין חשיבות אם לעבור או לא. יתכן שתעלם עם השנים.
חאלד21/02/2016תודההה רבהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשתי כאב מסוים בימים האחרונים וזה מלחיץ אותי ומפחידצבי14/02/2016
שלום ד'ר אני בן 57, עם MVP מינורי, י.ל.ד. ותופעת פעימות מוקדמות, שמציקה לי מידיי פעם, לפני שנה וחצי עברתי PAF בעקבותיו קיבלתי טומבקור 50 2 ליום, עם קרדילוג 1.25 מינון נמוך של הקרדילוג בכלל שיש לי בראדיקרדיה.יתר שומני דם- מאוזן והיצרות קרוטיס בעורק אחד 25% . מזה כמה ימים שהתחלתי לחוש כאב מסוים שמזכיר דקירה אבל לא תמיד כי הכאב השתנה גם לכאב שלא מזכיר דקירה כאב לא חזק שהופיע במשך כ 4 ימים למשך כמה שניות כאב שבא והולך בא והולך באיזור הצלעות משמאל בקו שמתחת לבית השחי, כאילו במוקד ליד הפיטמה אך בעומק בית החזה, אתמול זה שוב הופיע כשעה אחרי הליכה בשכונה,כאב שבא והולך, הפעם זה הטריד יותר אז לקחתי אקמול כדיי לבדוק האם זה יחלוף, כעבור חצי שעה זה קצת נחלש, אבל לא הפסיק, התחלתי להלחץ מזה , חיכיתי עוד ואז התחלתי לחוש כאב יותר חזק ואז הופיעו לי מחשבות שזה אולי מהלב כי האקמול לא משפיע, כעבור 3 שעות הכל נחלש ונפסק, היום לא ממש הרגשתי את זה, אך ביקרתי אצל רופא המשפחה, עשיתי א.ק.ג. שהיה תקין, הרופא אמר שלא חושב שזה לבבי, ושאל האם עברתי מיפוי לב מתי שהוא ומה הבדיקות שעשיתי, הזכרתי לו שהיה לי הולטר לב לפני 4 חודשים ואקו לב לפני כשנתיים וחצי, רשם לי רוקסט +, וחזרתי הבייתה, שאלתי , ממה זה יכול להיות?האם צריך לעשות משהו בנידון?בדיקות? או לחכות עם הסיפור לראות מה יהיה, אולי זה היה משהו חולף אשמח לקבל עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשתי כאב מסוים בימים האחרונים וזה מלחיץ אותי ומפחיד - תגובה
פרופ` דוד רוט15/02/2016לא ניתן לאבחן סיבת מחושים בחזה במסגרת פורום מעין זה. הדרך הנכונה לברר את הסיבה היא ביקור אצל רופא (כפי שעשית) וביצוע ברור לפי המלצתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קצב של אמא שלי ........................lbbbbיאיר10/02/2016
ערב טוב אימי בת 63 בריאה ולא נוטלת תרופות
לאחרונה יש לה הרגשה לא טובה כשהיא נכנסת לישון בלב, מוסרת שהיא מרגישה הפרעת קצת
ניגשה לקרדיולוג נקבע לה אקו ומאמץ
האקו יצא תקין
התחלת בדיקת האמאץ הופיע לה lbbbb, ונעלם
המבחן הופסק ונקבע לה מיפוי לב, בהתחלת הבדיקה כנראה התרגשה אך שהזרקו לה את החומר הופיע שוב lbbbb ויצאה שהיא אלרגית לחומר שהחמיר את מצבה,
המבחן הופסק ונשארה מאושפזת עקב חומר שהוזרק לה
למחרת עברה ct לב
שיצא תקין לחלוטין עורקים חדרים מבנה לב הכל תקין
בשחרור נכתב לה לטפל בגורמי סיכון
השאלה דר מה אומר הממצא הזה?
אני רואה אותה שהיא בחרדה לא נורמאלית
הממצא הזה הוא דבר מפחיד? שעושה לה בלוק מלא
לציין שהיא לוקחת תרופה נגד לחץ דם
דופק הלב שלה במנוחה כרגע 57
אנא עזרתך דר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קצב של אמא שלי ........................lbbbb - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר10/02/2016Lbbb היא הפרעת הולכה חשמלית שלרוב חסרת משמעות. כאשר היא מופיעה במאמץ זה עוד פחות משמעותי. אין סבה להיות בחרדה. אין צורך בטיפול אלא במעקב אחר מצב ההולכה החשמלית באמצעות תרשימי אקג והולטר מפעם לפעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)