מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בס"ד שלום. עגלת תינוקלוי23/02/2022
רציתי לשאול אם יש לך המלצה לעגלה מסוימת שתענה לצרכים שאציין,
אני מעוניינת לרכוש מיד2 ועלי האחריות לוודא שהכל תקין ובמצב טוב,
ויש ביד2 המון המון אופציות ככה שאוכל למצוא שם כמעט הכל,
מה שאני צריכה זה
עגלת טיולון עם עדיפות גבוהה לשילוב עגלת אמבטיה
שהטיולון יהיה שכיבה מלאה. ועדיף אפשרות לשני הכיוונים.
חשוב לי שהמשקל של העגלה לא יהיה כבד,
שתתקפל בקלות ולא תתפוס הרבה במקום ברכב.
ראיתי כל מיני עגלות ודגמים למיניהם אבל חשבתי לשאול מה לדעתך יוכל לענות לצרכים.
ראיתי שיש כל מיני עגלות של מאמס אנד פספס, וגרקו וכו
אשמח לכיוון פחות או יותר מה לחפש.
זה כרגע לילד בן כמעט שנה שאני רוצה בשבילו את השכיבה מלאה בטיולון וגם אמבטיה לעתיד הקרוב,חשוב לי שהעגלה לא תהיה מגושמת ואם אפשר שתהיה גם יפה חיצונית. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לי אפשרות או יכולת לעזור ולהמליץ על עגלות יד 2
קובי סופר23/02/2022שלום לוי,
אין לי אפשרות או יכולת לעזור ולהמליץ על עגלות יד 2. אני לא יודע מה המחירים ומה המצב המוצר. הדרך היחידה שלי לעזור זה שתבחרו 2-3 דגמים. תרשמו לי את שם החברה והדגם ואני ארשום מה היתרון או החיסרון של כל דגם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תומך ראש לתינוק בנקסט פיט זיפרחל23/02/2022
תינוקת ששוקלת 2.700 כששמה אותה בנקסט פיט הראש מאוד משוחרר ונוטה הצידה, האם ניתן להקטין בעזרת כרית קטנה יותר או אביזר מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש כל מיני צווארונים או תומך גוף מלא
קובי סופר23/02/2022שלום רחל,
יש כל מיני צווארונים או תומך גוף מלא כמו של חברת בנבת.
הם יותר יעילים מהמקורי שמגיע עם הכיסא אבל עדיין אני לא בטוח שהם ישפרו פלאים את המצב. המשקל של התינוקת יחסית מאוד נמוך.
אם מתאפשר לבדוק בחנויות טרם הרכישה זה הכי מומלץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש המלצה לכיסא רכב לתינוק מגיל הלידהעדי22/02/2022
מחפש המלצה לכסא רכב לתינוק מגיל הלידה,
הייתי מעונין לדעת עד איזה גיל כסא כזה יכול להתאים?
בנוסף מחפש המלצה לסלקל לעגלת סליו ספורט ליין PL?
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכיסא הכי מומלץ לדעתי הוא צ'יקו נקספיט
קובי סופר23/02/2022שלום עדי,
הכיסא הכי מומלץ לדעתי הוא צ'יקו נקספיט זיפ על שלל גרסאותיו.
אפשר גם ללכת על ברייטקס בולווארד קליקטייט אבל לדעתי הצ'יקו יותר נוח לתינוקות מגיל לידה.
לגבי הסלקל, מתחברים לספורלטיין מלא דגמים. השאלה אם יש עניין תקציבי? הכי מומלץ בטיחותית הוא סייבקס אטון 5 אבל הוא יקר. גם ג'ואי אייג'ם 2 אבל גם הוא יקר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקציב הסלקל שלנו עומד על 400 ש"ח
עדי23/02/2022צהריים טובים,
תקציב הסלקל שלנו עומד כרגע על 400 ש"ח,
יש לנו נסיעות ארוכות בערך 3 שעות
כמו כן הסלקל צריך להתאים לעגלה של ספורט ליין PL.
מה היית ממליץ לנו?
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לתקציב הכי מומלץ סייבקס אטון
לתקציב הכי מומלץ סייבקס אטון.
מומלץ אחת ל-30-45 דקות לעצור ולהוציא את התינוק מהסלקל. הזווית אינה נוחה או בריאה לזמן ממושך. כמובן שלא הייתי ממליץ לחבר לעגלה אחרי נסיעה ארוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל סלקל מיועד לנסיעה של 30-45 דקות
עדי23/02/2022אחר צהריים טובים קובי,
לגבי נוחות, האם כל סלקל מיועד לנסיעה של 30-45 דקות ולאחר מכן צריך לעשות הפסקה או שזה נכון רק לגביי הסייבקס אטון?
האם נאמר כן בכל נסיעה אפילו בכסא ולא בסלקל?
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רלוונטי לאטון, לכל סלקל ולכל כיסא בטיחות
קובי סופר24/02/2022שלום עדי,
נכון מאוד, רלוונטי לאטון, לכל סלקל ולכל כיסא בטיחות!
הזווית אינה בריאה לדרכי הנשימה שלהם ולכן מומלץ להוציא. בנוסף שהייה של יותר מ-45 דקות ביום אינה בריאה אורטופדית. לכן אני בכלל לא ממליץ לחבר לעגלה (אלא אם הנסיעות קצרות וההוצאה מהרכב למיטה כלומר, לכמה שניות/דק' ספורות).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון תינוק מומלץעדי22/02/2022
צהריים טובים,
א.אשמח לקבל המלצה למזרון תינוק.
ב. האם למזרוני התינוק מידה אחידה?
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת תינוק משולבת עם אבטיה וסלקל
עדי22/02/2022עוד אשמח לקבל המלצה על עגלת תינוק מומלצת המשולבת עם אמבטיה וסלקל במחיר של עד 2800 ש"ח
תודה,
לגבי מזרן, לא אין מידה אחידה
לגבי מזרן. לא אין מידה אחידה. התקן החדש כיום מאפשר לייצר מיטות במספר גדול של גדלים ולכן המזרנים קיימים במידות של המיטות. לאחר שקונים/בוחרים את המיטה יש לברר מידה פנימית ואז לרכוש את המזרן בהתאם.
לגבי עגלה. קצת חורג מהתקציב אבל לדעתי הבייבי בוס בובקט שלנו היא העגלה שנותנת את התמורה הכי טובה לכסף.
היא שוקלת רק 8.2 ק"ג (אחת הקלות בעולם עם מושב דו כיווני). כל זאת מבלי להתפשר על חלקים בעגלה כלומר, מקבלים מושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת. המושב הוא אחד הארוכים שיש ואחד המרווחים שיש. גגונים ענקיים. אמבטיה ארוכה ומרווחת. גלגלי PU שאלו הגלגלי הכי איכותיים שאפשר לשים בעגלה. קיפול ביד אחת וגודל קומפקטי. למעשה כל הנוחות להורה מבלי להתפשר על נוחות התינוק. בדרך כלל להגיע למשקל קל מקצצים דברים על חשבון נוחות התינוק והניוד. אצלנו זה לא קורה. השתמשנו בטכנולוגיה וחומרים יקרים במיוחד כדי לייצר שלדה קלה מבלי לצמצם דברים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם cybex aton universal 13k מתחבר על הסיילו?דוד ממסטולוב22/02/2022
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חובה לקנות את תחנת העגינה הקבועה לרכב ?
דוד ממסטולוב22/02/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילו סלקלים של cybex/אחרים מתאימים לעגלה של ספורטליין cielo XLדוד ממסטולוב22/02/2022
ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילו דגמים של סלקלים מתאימים לסיילו XL
דוד ממסטולוב22/02/2022קודם כל תודה רבה על המענה והמידע .עקב כך הצלחנו לגבש החלטה לקנות את הסיילו.
עכשיו אם אפשר לדעת איזה דגמים של סלקלים מתאימים לcielo XL של ספורט ליין .
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל הסלקלים של סייבקס מתחברים לסיילו
קובי סופר22/02/2022שלום דוד,
כל הסלקלים של סייבקס מתחברים לסיילו.
איזה מומלץ? הכל שאלה של מה רוצים הכי בטיחותי שהוא גם יקר בצורה רצינית וגם יותר כבד? או ללכת על הבסיסי, לשלם הרבה פחות, לרדת במשקל אך גם טיפה ברמת הבטיחות?
צריך לקחת בחשבון שהסלקל משתמש לתקופה מאוד קצרה וההמלצה שלי להשקיע את ההשקעה הגבוה בכיסאות בטיחות שהם ישרתו לכמה שנים טובות.
הכי בטיחותי שזה אטון 5.
הכי פרקטי וכלכלי זה הבייסיק לדעתי.
לגבי בסיס. אין חובה וזה גם לא משפר את הבטיחות.
מצד זה מונע טעויות אנוש בהתקנה, דבר די נפוץ כשמתקינים ללא הבסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך הסייבקס aton xl ?
דוד ממסטולוב22/02/2022תודה רבה קודם כל על התגובה והעזרה אתה עוזר מאוד נם האינפורמציה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כולם אותו מוצר עם כמה שינויים קלים
קובי סופר23/02/2022שלום דוד,
הXL או XXL או בייסיק, כולם אותו מוצר עם כמה שינויים קלים. בטיחותית הוא מדורג טוב מאוד. כמו שרשמתי אם רוצים יותר בטיחותי זה אטון 5 אבל המחיר כמעט כפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין ספורטליין CIELO לבייביסיטר מונסטר MARLAסהר22/02/2022
היי
בחנות המליצו לנו על בייבי מונסטר דגם marla ובדקנו אותה מול הספורט ליין. התרשמנו שהיא הרבה יותר קלה וקומפקטית. בנוסף היה חשוב לנו גם התקציב והעגלה הזאת היתה יותר זולה מהספורט ליין. מחיפוש ברשת לא מצאתי יותר מידי מידע או המלצות ונראה שהעגלה לא מוכרת כל כך בשוק. האם זה אומר שהיא פחות מומלצת?
מכיוון שמדובר בחברה ספרדית והספורט ליין חברה סינית, האם יש הבדל באיכות החומרים של העגלה?
כמו כן, יצא לי לראות תגובה בזאפ על הבייבי מונסטר שהגלגלים שלה לא נוחים ונתקעים כל הזמן. זה לא הרושם שקיבלנו בחנות, אבל לא יצאנו עם העגלה החוצה כדי לבדוק. ראיתי שיש לעגלה בולמי זעזועים (מה שאין לספורטליין) וזה גם יצר תחושה שדווקא כן שמו דגש על ההיגוי של העגלה.
אשמח לעזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך להסתכל על המוצרים נטו ולא על המסביב
קובי סופר22/02/2022שלום סהר,
נתחיל מזה ש-2 המוצרים מיוצרים בסין. 2 המוצרים הם עגלות מדבקה שכל אחד יכול לרכוש ולהדביק את הלוגו שלו. כך שלא משנה המותג אם ישראלי/סיני/ספרדי. צריך להסתכל על המוצרים נטו ולא על המסביב.
אני לא יודע לומר על יכולת הניוד של המרלה לאורך זמן כי יש מעטים ממנה בשוק. לגבי התלונה בזאפ, מניסיון שלי, בכל העגלות בשלב כזה או אחר מתייבשים חלקים בתוך מכלולי הגלגלים ואז הגלגלים נתקעים, יתכן שגם נכנס חול שזו בעיה רצינית. כדי שזה לא יקרה צריך לתחזק את הגלגלים ואחת לחצי שנה לנתק את הגלגלים, לנקות, למרוח גריז או ואזילין וזה שומר על המכלולים תקינים וחלקים. אני כן חושב שעם הסיילו יהיה יותר נוח להתנייד, גם בגלל הגלגלים היותר גדולים וגם בגלל שיש ידית מתארכת. כדי לראות אם מוצר נוח לניוד אני ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג לפחות בתוך האמבטיה ואז לטייל בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה, כך תוכלו באמת להבין את הבדלי הניוד. לטייל עם עגלה ללא משקל לא מספר את האמת על יכולת הניוד של המוצר.
לדעתי האמבטיות של שתיהן די זהות. בטיולון אני יותר מחבב את זה של המרלה מכיוון שכל המושב יצוק מפלסטיק. לדעתי זה גם מספק תמיכה יותר טובה לגוף וגם יוצר זווית ישיבה זקופה. בסיילו במצב יושב הגב נוטה לאחור. יש תינוקות שפחות אוהבים את הזווית הזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמפולינה Chicco Ballonאפי21/02/2022
היי קובי, מתלבט לגבי רכישת טרמפוחינה במחיר סביר. מגיל לידה וכמה שיותר רחוק. טייני לאב היא עד 9 קילו, בייבי ביורן יקרה. חשבתי על צ'יקו בלון (שדומה במבנה לבייבי ביורן) ואשמח לשמוע מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היא לא בדיוק דומה לבייבי ביורן גם לא בפונקציונליות
קובי סופר22/02/2022שלום אפי,
היא לא בדיוק דומה לבייבי ביורן גם לא בפונקציונליות.
הבייבי ביורן לדעתי באמת מתאימה עד 18 ק"ג. בשאר הטרמפולינות גם כשמצוין עד 13 ק"ג, בפועל זה פחות. בגלל הגודל הקטן יחסית שלהן.
הצ'יקו יחסית מרווחת וניתן לשנות לה זוויות. לדעתי מוצר טוב ביחס לדגמים הקיימים בשוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלה של Mamas&Papas דגם Ocarroדוד21/02/2022
מישהו יכול לספר עליה משהו ?
האוקרו דגם מאוד כבד וצריך לקחת זאת בחשבון
קובי סופר21/02/2022שלום דוד,
האוקרו דגם מאוד כבד, צריך לקחת זאת בחשבון.
אני תמיד בעד דגם יותר כבד בתנאי שמקבלים בתמורה גלגלים גדולים ואיכותיים עם קפיצים טובים, זה מה שקורה באוקרו. בנוסף אני מצפה ממוצר כבד לספק אמבטיה וטיולון סופר מרווחים וזה לא מה שקורה באוקרו, למעשה מקבלים אמבטיה וטיולון כמו בארמדילו. הארמדילו שוקלת כמעט 2 ק"ג פחות ולכן לדעתי עדיף ללכת עליה ולא על האוקרו.
אם מגיעים למשקלים של האוקרו יש לדעתי עגלות שכמו שרשמתי בתמורה למשקל יספקו גם אמבטיה וטיולון סופר מרווחים ונוחים לתינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון קומפקטי ונוחהדס20/02/2022
היי מתלבטת אם לרכוש את הסייבקס איזי אס טוויסט כטיולון מאחר ורכשתי בלידה קודמת את העגלה של בבא קאר והטיולון יותר מידי גדול ומסורבל לי...מחפשת לעבור אחרי האמבטיה לטיולון קליל...אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות / המלצות תודה רבה
האיזי אס טוויסט לדעתי לא מוצלח בגלל הגלגלים הקטנים
קובי סופר21/02/2022שלום הדס,
האיזי אס טוויסט לדעתי לא מוצלח בגלל הגלגלים הקטנים הניוד שלו לא מצטיין. צריך להפעיל הרבה מאמץ, בעיקר שעולים ויורדים ממדרגות גבוהות. מעבר לכך התפעול לא הכי פרקטי. יש לדגם גרסאת פלוס, בפלוס הגלגלים יותר גדולים ואז יכולות הניוד משתפרת בצורה ניכרת. עדיין לא הכי פרקטי אבל עניין הפרקטיות זה עניין של תרגול, לאחר שלומדים זה לא חיסרון בכלל.
הכוונה בפרקטיות של 2 הדגמים, צריך ללמוד איך לסובב את המושב. הקיפול דורש כמה שלבים וזה לא בלחיצת כפתור כמו הרבה דגמים אחרים (חד כיווניים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה טיולון אתה הכי ממליץ
הדס21/02/2022אז על איזה טיולון אתה הכי ממליץ ? אני גרה בבית קרקע כך שעליית מדרגות וכזה לא ממש מפריע לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ממליץ על טיולונים דו כיווניים עד גיל שנה +
קובי סופר22/02/2022שלום הדס,
אני ממליץ על טיולונים דו כיווניים עד גיל שנה +.
הבעיה שאין יותר מדי אופציות בשוק. הסייבקסים שציינו יכולים להיות בסדר, בעיקר האיזי S טוויסט 2 פלוס.
מלבדו שאר האופציות הן טיולונים שהם חלק מעגלה לעיתים נמכרים עם האמבטיה ולעיתים ניתן למצוא ללא, החיסרון שביחס לטיולון רגיל הם כבדים יותר וגדולים יותר לאחר הקיפול.
השאלה אם אופציה כזו בכלל רלוונטית?
אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס לומי שלנו. הבעיה שהיא נמכרת כרגע רק במקס בייבי. זה גם טיולון שבמקור היה צריך להימכר עם אמבטיה אבל אנחנו מנסים למכור ללא. הוא מאוד קל רק 6 וחצי ק"ג והקיפול בגודל סביר. טיפה יותר יקר מטיולון ממוצע אבל הוא דו כיווני ועם מושב מאוד מרווח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן תמונה מספר 1הילי20/02/2022
שבוע טוב,
ושוב תודה על המענה המועיל בפורום זה!
הזמנתי את מזרן הבייבי טק מולטיפלואו, ואף המלצתי עליו לחברות, אך קיבלתי מוצר שאני לא בטוחה במקוריותו. מצרפת כמה תמונות, אם תוכל לומר לי מה דעתך...
דבר נוסף הוא שקראתי באתר של כללית שהחיסרון במזרן נושם שאינו רשת הוא שפליטות, פיפי וכו' יכולות לחלחל למזרן ולהפוך למצע חיידקים פורה. המזרן שהזמנתי הוא בגודל של כ130*70, מה שאומר שלשטוף אותו אותו כל פעם עלול לקחת המון זמן לייבוש, להבנתי. יש פתרון לזה?
תודה רבה מראש!
רצוי למדוד ולוודא שבאמת קיבלתם בגודל שאתם צריכים
קובי סופר20/02/2022שלום הילי,
קשה לי מאוד להתרשם מהתמונות.
ראשית לגבי המידה רשום 126X63 ורשמת שהזמנתם 130X70. רצוי למדוד ולוודא שבאמת קיבלתם בגודל שאתם צריכים!
לגבי אם מולטיפלואו או לא. אני צריך לראות את פנים המזרן. אם אין ספוג ויש סיבים כמו ספגטי מסיליקון אז זה מולטיפלואו.
לגבי פליטות, נכון שיכול להצטבר חיידקים וכו' אבל כל היתרון שלו זה שהוא מתייבש תוך 10 דק', לא כל-כך משנה הגדול.
פשוט שוטפים במים חמים ותוך כמה דקות הוא כבר מייבש. אין שום חלק בו שסופג רטיבות מלבד הכיסוי העליון שגם הוא אמור להתייבש במהרה כי הוא מחורר ובקושי יש בד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן לילדה בת 4ניר20/02/2022
הי קובי
נהנהו מאד להתייעץ בשלב העגלה וכיסא הבטיחות. האם יש לך עצה טובה גם לגבי מזרן ילדים? יש לא מעט אפשרויות בשוק..
תודה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ על מזרנים שהם נטו ספוג כי הם די קשיחים
קובי סופר20/02/2022שלום ניר,
אין לי משהו ספציפי כי יש המון באמת. מה שכן אני פחות ממליץ על מזרנים שהם נטו ספוג (הזולים) כי הם די קשיחים.
לילדים שלי רכשתי של מנלבואים עם שילוב של ספוג + ויסקו מעל והם מעולים לדעתי.
כמובן שיש פלוס גדול שיש ילדים בני 4, אפשר גם לקחת אותם ולשאול אותם מה נוח להם או לא. זה מה שעשינו לפני שרכשנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מותג ספורט ליין בעגלותגיא18/02/2022
שלום לכולם,
אנחנו לפני קניית עגלה ואנחנו מתלבטים בין האינגליסינה אלקטה החדשה לבין ספורט ליין XL.
אני אדם שנוהג לעשות מחקר לפני רכישה של כל מוצר בכמה אלפי שקלים ו כשחיפשתי את המותג ספורט ליין פשוט מצאתי רק אתרי מכירות ישראליים, שום אזכור בינלאומי - לא באינטרנט ולא ביוטיוב דבר שגרם לי לחשוב אם המותג בכלל אמין ושלא מדובר במוצר מדבקה שייבאו ועשו ממנו ״וואו״ בעיקר בגלל היופי.
אשתי נוטה לכיוון הספורט ליין בגלל העיצוב בעיקר ואני נוטה לכיוון האינגליסינה בגלל הוותק של המותג בעולם, הקיפול שלו וההפרדה של האמבטיה מהשלד שלא דורשת זוג ידיים מכל צד אלא תפיסה במאחז ולחיצה בקדמת האמבטיה.
אשמח לחוות דעת בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מותג ישראלי שמייבא עגלת מוצר מדבקה ממפעל יצרן בסין
קובי סופר18/02/2022שלום גיא,
דבריך די נכונים. זה מותג ישראלי שמייבא עגלת/מוצר מדבקה ממפעל/יצרן בסין. אני חייב לציין אבל שהמותג הגיע להגדרת הוואוו שלך גם בזכות ולא בחסד.
מעבר לעיצוב בסך הכל מדובר בעגלה פרקטית שנמכרת כ-4 שנים בישראל. עד עתה רוב הביקורות חיוביות. אני לא חושב שצריך להסתכל על הרכישה כאן האם זה מותג בינלאומי או לא. אלא אם יש תכנון לעבור לחו"ל ויהיה צורך באחריות בינלאומית.
עוד דבר חשוב. כמו שציינתי מדובר במוצר מדבקה אבל כזה שלא מעט חברות בעולם לקחו. יש גם 2 מותגים גדולים אחד מגרמניה ואחד מבריטניה שלקחו את המוצר. כמובן שכל מותג עם העיצוב וההתאמה שלו לצרכנים שלו, כל אחד עם הלוגו שלו אבל, בשורה התחתונה הבסיס די זהה.
לגבי אינגלזינה מול ספורטליין. נכון שאינגלזינה מותג איטלקי ותיק ומוכר. עדיין החוק המאפשר לשים תוצרת איטליה/אירופה על המוצר אומר שאם חלק מהמוצר הורכב באיטליה לדוגמא, אז אפשר לרשום תוצרת איטליה. כלומר יתכן והמוצר מיוצר בסין ובאיטליה מלבישים עליו בדים ואורזים ומבחינה חוקית זה מיוצר באיטליה.
אני יודע שספורטליין צריכים להשיק אמבטיה חדשה עם לחצני זיכרון כמו באינגליזנה. לדעתי זה נטו גימיק. נתקלתי במעט מאוד אנשים שמוציאים את האמבטיה יחד עם התינוק מהשלדה. כמוכן צריך לקחת בחשבון שהאמבטיה זה החלק הפחות חשוב בעגלה שכן השימוש הוא לחצי שנה במקרה הטוב.
האמבטיה של אינגליזנה אכן מעולה, לדעתי גם המושב שלה עדיף על של הסיילו מכיוון שהמושב יצוק מפלסטיק.
כמוכן האינגליזנה יחד עם הטיולון יותר קלה ב-2 ק"ג מהסיילו.
מצד שני לסיילו יש יתרון ענק ביכולת הניוד לדעתי. גם יש לה גלגלים טיפה יותר גדולים. קפיצים טיפה יותר טובים וידית מתארכת. כל אלו יוצרים יכולת וקלות בניוד, בעיקר בעליה וירידה ממדרכה גבוהה.
בנוסף בגלל שאין לאינגליזנה ידית מתארכת, כאשר תרצו להשכיב את הטיולון כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, גב המושב יחצה בצורה גסה את קו ידית האחיזה. זה יהיה פחות נוחה להתנייד כך כי הרגליים שלכם יכולת לפגוע בגב המושב בזמן ההליכה. בנוסף לא ניתן יהיה לתלות על הידית תיק או שום דבר אחר.
שבדקתי את האינגליזנה בחנות ורציתי לעלות מדרגה הפעלתי לא מעט מאמץ וזה היה כשהיא ללא תינוק בתוכה. לדעתי עם תינוק יהיה צורך בהפעלת מאמץ רב. היה טיפה מאתגר לקפל עם המושב שהוא לכיוון ההורה והיא טיפה גדולה לאחר הקיפול.
לסיכום: ההמלצה החוזרת שלי כאן היא תמיד:
לא לרכוש עגלה על בסיס יפה או לא! מותג מוכר או לא! יש לחברה/משפחה והם סופר מרוצים או לא! עגלה זה מוצר שאתם צריכים להתאים לאופי החיים, הצרכים והיכולות שלכם (כלכליות, פיזיות, פרקטיות כמו סוג הרכב, היכן גרים אם יש מעלית או לא וכו').
תשאל את אשתך אם היא הייתה צריכה לבחור במשך שלוש השנים הבאות זוג נעליים אחד או נעלי עקב יפות או נעלי ספורט נוחות ופחות יפות, מה הייתה הבחירה שלה?
אותו כנ"ל למותג, האם היית רוכש מוצר ממותג ויקר כאשר יש לידו מוצר יותר פרקטי, יעיל ותואם לצרכים שלכם ללא המיתוג?
כמו שרמשתי, רכישת עגלה זה עניין אינדיבידואלי. אתם צריכים לשים משקל של תינוק בכל אחת מהעגלות (12 ק"ג לפחות), לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל לבד (לחבר אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים), לקפל לבד עם הטיולון לכל כיוון, לבדוק ברכב. כך תוכלו לקבל נקודת מבט איך יראה השימוש במוצר באופן יומיומי שותף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין סייבקס מיילו לסייבקס טוויסט s 2 eezyיפעת18/02/2022
צהריים טובים,
רצינו לדעת מה היתרונות או יותר חסרונות בין 2 העגלות האלו.
כן חשוב לנו שתהיה עגלה קלה (25 מדרגות) וקומפקטית ויציבה. עד כמה יפריע מצב השכיבה של הטיולון כלפי חוץ בהליכה עירונית בשניהם? מה החיסרון של הרשת בגב במיילו? ואם יש לך עוד יתרונות/ חסרונות לפני הקניה
תודה מראש !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלו 2 עגלות שאני פחות ממליץ עליהן
קובי סופר18/02/2022שלום יפעת,
אלו 2 עגלות שאני פחות ממליץ עליהן. במצב שוכב כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה הגב חוצה את קו ידית האחיזה בצורה גסה. לדעתי זה מוריד מנוחות הניוד. לא מאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית. יהיה צורך בהפעלת מאמץ רב בכל עליה וירידה ממדרגה בגלל שאין להן ידית מתארכת.
אני אישית לא מחבב גב רשת. סהנועד לדעתי נטו לחסוך משקל ועלויות יצור. בחורף זה קצת בעייתי.
צריך לקחת בחשבון שיש איסור של היצרנים ומכון התקנים לעלות עם עגלה פתוחה ותינוק בתוכה במדרגות.
אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא נמכרת בעיקר ללקוחות עם דרישות זהות לשלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן אפשר לראות את הבייבי בוס באיזור ירושלים
יפעת18/02/2022היי קובי
היכן ניתן לראות את הבייבי בוס באיזור ירושלים?
האם ניתן לחבר אליה סלקל של סייבקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניתן לחבר סייבקס. אין יש כבר סלקל כזה
קובי סופר18/02/2022שלום יפעת,
ניתן לראות ברהיטי אור בירושלים.
לצערי לא ניתן לחבר סייבקס. אין יש כבר סלקל כזה אז אולי זה החיסרון המרכזי שלה.
אם אין אז כן ניתן לחבר סלקלים של מותגים אחרים כמו ג'ואי, מקסי קוזי, אינפנטי ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכסא בטיחותהדר18/02/2022
היי קובי,
אנחנו מחפשים כסא בטיחות לרכב שני לתינוקת בת שנה, אך כזה שישמש כל בוקר לנסיעה קצרה, ולכן הכי חשוב לנו רמת הבטיחות של הכסא (ולאחר מכן כמובן נוחות לתינוקת). אנחנו מעוניינים בכסא שיוכל בעתיד גם להשתלב עם כסאות נוספים במושב האחורי.
המלצת לנו על הגרקו מיי סייז, אבל יש בעיה של זמינות במלאי. איזה כסר נוסף מומלץ?
תודה וסופש נעים
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכיסא כן ישמש ככיסא ראשי גם בנסיעות ארוכות
הדר18/02/2022היי,
אני מתקנת את השאלה - הכסא כן ישמש ככסא ראשי גל בנסיעות ארוכות. לכן מחפשים כסא בטיחות שדומה לברייטקס בולוורד מבחינת בטיחות ונוחות, אבל אם יש אפשרות שיהיה צר יותר זה יהיה מעולה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לשקול את ברייטקס מרתון שזהה מאוד לבולווארד
קובי סופר18/02/2022שלום הדר,
השאלה גם אם יש עניין של תקציב?
אפשר לדוגמא לשקול את ברייטקס מרתון שזהה מאוד לבולווארד. הברייטקסים לא הכי צרים אבל גם לא בומבסטיים ומאפשרים ברוב הרכבים חגירה של 3 מושבים.
למעט הסלים פיט רוב המושבים הטובים די גדולים כמו הברייטקס. אם לא היה שיקול נוחות יש דגמים כמו קוסקו סנרה שהם בסיסיים מאוד, צרים וברמת בטיחות גבוהה. הפלוס הנוסף שהם זולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקציב הוא שיקול שלישי אחרי בטיחות ונוחות
הדר18/02/2022תקציב הוא שיקול שלישי אחרי בטיחות ונוחות.
האם הסלים פיט באותה רמת בטיחות?
מה ההבדל בעצפ בין המרתון לבולווארד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטיחותית הברייטקסים עדיפים על הסלים פיט
קובי סופר18/02/2022שלום הדר,
בטיחותית הברייטקסים עדיפים על הסלים פיט. אני באופן כללי לא ממליץ עליו רק אם אין ברירה וצריך מושב צר. במחירו יש עדיפים עליו בטיחותית ואם אין שיקול תקציבי אז יש עדיפים עליו משמעותית מהבחינה הבטיחותית. דגמי הקליקטייט של ברייטקס הם כאלו.
המרתון הוא הזול ביותר מסדרת הקליטייט.
למעשה בסיס הסדרה (למעט וואן פור לייף) זהה.
בבולווארד יש הגנות ראש יותר רציניות מאשר במרתון והאדבוקט הוא בולווארד עם עוד 2 הגנות צד חצוניות. בטיחותית במבחני הריסוק פערי הבטיחות זניחים בין ה-3.
אני נוטה להמליץ על הבלווארד כי הוא תופס פחות מקום מהאדבוקט לכן אין הצדקה להגנות צד החיצוניות. בנוסף הבלווארד בכל זאת מספק הגנת ראש טיפה יותר טובה ולכן אני ממליץ עליו אם אין שיקול, בעיקר בשביל שקט נפשי. בפועל המרתון נותן את התמורה הכי טובה לכסף כי כמו שרשמתי הבדלי הבטיחות בינו לאחרים מאוד זניחים.
עדיין הוא יקר ביחס לגרקו או דגמים אחרים ברמת בטיחות גבוהה שאפשר לרכוש 20-40% פחות מהמרתון. עדיין אבל, המרתון נחשב טוב מהם בטיחותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)