מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טרמפיסט לעגלת בייבי בוסהדר עודי27/01/2022
היי קובי,
יש לנו עגלת בייבי בוס טייגר, ואנחנו רוצים להוסיף טמרפיסט לילדה בת שנתיים. מה האופציות שלנו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/01/2022שלום הדר,
בגדול כל הטרמפיסטים האונברסליים בשוק יתאימו ויתחברו. אני חושב שהטרמפיסטים של מותג לאסקל/LASCAL הם הכי איכותיים ונוחים לתפעול וניוד אז אני הכי ממליץ עליהם.
אשמח לדעת מה דעתכם על העגלה לאחר שנתיים של שימוש?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שנתיים של שימוש
הדר30/01/2022אני ממש מרוצה סה"כ, במיוחד מהאמבטיה, היא ממש נוחה לתינוק ולהליכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Twistshake Tourמורן27/01/2022
אשמח לחוות דעת לעגלה הזו, יש לה מחיר אטרקטיבי במיוחד
מחפשת טיולון עד 700₪
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/01/2022שלום מורן,
ביחס למחיר התמורה טובה אבל אני חושב שבעליה קלה בתקציב אפשר ללכת על אינפנטי מון או ספורטליין וייפר שלדעתי מוצלחות כמעט בכל היבט מניוד עדיף, נוחות קיפול, נוחות תפעול וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
מורן ברנדס28/01/2022תודה רבה על התשובה המהירה.
כרגע אני עם ספורט ליין סיילו הדגם הישן ורציתי משהו יותר קונפקטי והעגלה הזו עכשיו במבצע היא עולה 559₪* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/01/2022שלום מורן,
גם ה-2 האחרים שהמלצתי יותר קומפקטיים וקלים מהסיילו.
שוב, הם לא באותו המחיר אך גם לא הרבה מעבר (סביבות 200 שקלים יותר).
אם רוצים להתקרב למחיר של הטוויסשייק לדעתי ספורטליין ווינטו יתן תמורה יותר טובה. הוא גם יותר קל מהשניים האחרים שהמלצתי מכיוון ששינוי המצבים בו עם שרוך (כמו בטוויסטשייק), לדעתי מנגנון יותר מסורבל אבל הוא מקזז הרבה משקל מהמוצר כך שיש פלוס ומינוס. חשוב לציין שהווינטו זהה לטיולון סילבר קרוס שעולה כמעט כפליים ממנו ומיוצר באותו המפעל.
שוב זה לא שהטוויסטשייק קניה גרועה. כמו שציינתי ביחס לעלות יש תמורה טובה. לדעתי החיסרון המרכזי שהוא פחות נוח לניוד בגלל מבנה הגלגלים האחורי שלו. לכן אני ממליץ על האחרים אבל הם יותר יקרים. מכאן זה כבר שיקול שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל שמתחבר לסלסהשירה26/01/2022
היי
יש לי עגלה של אי בי סי דיזיין סלסה 4 מהילד הבכור
בזמנו לא רכשתי סלקל ורציתי לדעת אם יש סלקל שמתחבר לעגלה הזו?
אם כן זה מצריך מתאם מיוחד?
ואם ארצה להשתמש בסלקל ככיסא בטיחות נוסף אצטרך מתאם נוסף עבור זה?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/01/2022שלום שירה,
ניתן לחבר סלקלים על הסלסה. צריך לדעת מאיזה שנתון היא כי מ-2017 והלאה יצאו מתאמים שונים.
לאחר שיודעים את השנתון צריך לרכוש מתאמים מתאימים, הם עולים 149 שקלים. לאחר שרוכשים את המתאמים ניתן לרכוש סלקלים של המותגים:
סייבקס, בי סייף, מקסי קוזי, ג'ואי/נונה, אבינוט, אינפנטי/ביוקו/גרדיאן/אונו.
לאחר שרוכשים את הסלקל זה מתחלק ל-2 אפשרויות:
1. להתקין את הסלקל ברכב עם חגורת הבטיחות של הרכב, זה אומר שבכל פעם מחדש יש לחגור א הסלקל ולפרק את החגורה שרוצים להוציא וחוזר חלילה.
2. לרכוש בסיס לסלקל (לשים לב שלא לכל הדגמים שציינתי ניתן לרכוש בסיס!). לאחר שיש בסיס מתקינים רק אותו ברכב, אז הסלקל מוקלק עליו ומתנתק בלחיצת כפתור.
א. זה יתרון עצום מבחינת נוחות וחיסכון בזמן, בטח בימים גשומים כמו היום שתוך 5-10 שניות הסלקל עובר מהרכב לעגלה או ליד. לעומת חצי דקה/דקה כשאין בסיס.
ב. כאשר חוגרים את הסלקל יש הרבה יותר סיכוי לעשות טעות בהתקנה ואז הסלקל אינו בטוח.
מצד שני המחיר של הבסיסים מאוד יקר והסלקל משמש לתקופה מאוד קצרה.
כן אתמול ראיתי בKSP מבצע על סלקל סייבקס כאשר ניתן להוסיף 99 שקל ולרכוש בסיס, אם רוצים לחבר לעגלה ממליץ לחטוף את המבצע הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה !
שירה27/01/2022העגלה שנתון 2018. יש משהו שעליי לדעת לגבי המתאם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/01/2022שלום שירה,
לא אין צורך. את צריכה את המתאם החדש. זה בסדר בחנויות רק הוא נמכר. פשוט לקנות מתאם של אייביסי לסייבקס בחנויות שמוכרות אייביסי דיזיין. ניתן גם להזמין אונליין מאתר בייבי בוס מוצרי תינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות על סירקל ראבנהר26/01/2022
היי
בעקבות המלצתך רכשתי את עגלת סירקל ראבנה ואני די מרוצה
אבל לגבי פתיחת הקיפול של האמבטיה - יש 2 ברזלים שצריך למשוך ולהשעין על תושבות שלהם, אבל הברזלים לא ננעלים שם וזזים והאמבטיה מרגישה לא יציבה ונראה שהיא יכולה להתקפל בחזרה. השאלה אם אני עושה משהו לא נכון ואיך אפשר לסדר את זה?
כמו כן האם אפשר לשים כיסוי גשם על העגלה כמובן עם פתחי אוורור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/01/2022שלום,
נכון, צריך למשוך את הברזלים. צריך להפעיל הרבה כח עד שהם יוקלקו/יתפסו בנקודה שלהם.
אפשר לשים ניילון גשם, אין בעיה. צריך לרכוש ניילון לאמבטיה ובשנה הבאה ניילון רחב לטיולון.
אם לא מסתדרים עם הברזלים אפשר ליצור איתי קשר בדף הפייסבוק של בייבי בוס או באתר בייבי בוס מוצרי תינוקות. אם יהיה צורך אצלם לכם סרטון ואשלח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לגיל חצי שנהמעין25/01/2022
שלום, מחפשת טיולון לבן חצי שנה
משהו שיהיה דומה לטיולון של עגלה ראשונה אך מעט יותר קומפקטי ובתקציב של עד 500₪ בערך
מחפשת משהו שהמושב יחסית גבוה ולא צריך להתכופף אם רוצים לגשת לתינוק ובנוסף שההורדה וההרמה של המשענת יהיו נוחים, עדיף לא שרוך...
איך הויאנטו של ספורט ליין?
יש משהו אחר מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/01/2022שלום מעין,
לדעתי אין הרבה טיולונים בתקציב שיהיו טובים. לכל היותר בינוניים. הויאנטו חורג מהתקציב אבל לדעתי הוא טיולון מעולה וברמה של טיולונים שעולים 1000 שקלים. הוא למעשה זהה לסילבר קרוס ווינג שאני ממליץ עליה ומיוצר באותו מפעל. ההבדל שבסילבר קרוס יש עיצוב ייחודי יותר, עור בידיות, בדים יותר איכותיים (שזה לא רלוונטי כי שמים מזרן). בקיצור לבעלי תקציב לדעתי הטיולון הכי מומלץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט ליין סיילו xlאופיר25/01/2022
היי,
מחפשים עגלה ראשונה, ותחילה התמקדנו בעיקר בפריאם אך מרגישה קצת גדולה מדי, אויסטר 3 שעושה רושם שהמחיר גבוה יחסית לתמורה, ואז ראינו את הסיילו. מה ההבדל העיקרי שלה מה2 האחרות שציינתי? המחיר שלה מאוד זול ויחד עם זאת היא קלה יחסית ודי מרווחת וגדולה. תוהים מה החסרונות שלה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/01/2022שלום אופיר,
נתחיל מזה שיש פער במחיר בגלל מותג.
1. משלמים על השם והמיתוג אם כל מה שכרוך בזה, כלומר יש לזה גם יתרונות כמו בקרת איכות. אבא ואמא למוצר במידה והיבואן פושט רגל, שירות בחו"ל במקרים מסיימים.
2. יש הפרש נוסף בגלל שיש כאן עוד יד בדרך. בעגלה כמו סיילו זה מגיע מהמפעל ליבואן. כאן זה מגיע קודם למותג ואז ליבואן.
מעבר לחסרונות יש יתרונות כמו שציינתי. למותגים יש רף וסטנדרט + שם לשמור. לכן היצור והפיתוח מתחילים ומסתיימים לרוב ברף גבוה מבלי לעגל פינות.
לגבי הסיילו, עד היום המוצר הוכיח עצמו יפה בשוק מבחינת שירות, עמידות טובה ורוב הרוכשים די מרוצים.
העגלות שציינת יותר מרווחות מהסיילו ולדוגמא גב המושב שלהן יותר ארוך, זה יכול להיות יתרון משמעותי אם יש תינוק גבוה מהממוצע בגילאים מתקדמים.
איכות הקפיצים והצמיגים עדיפים בפריאם או באויסטר. לכן אני חושב שיכולת הניוד שלהן עדיפה.
מכאן זה שיקול שלכם להחליט אם הפער שווה.
ההמלצה שלי תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה. לטייל איתן בחנות, לתפעל לבד, לקפל. כך תוכלו להחליט מה נכון לכם יותר.
הייתי ממליץ גם לבדוק את עגלת הבייבי בוס טייגר שלנו. היא יותר קלה מהסיילו בכ- קילו וחצי, יותר נוחה לניוד בזכות צמיגים עדיפים וגם קפיצים לגלגלים הקדמיים שאין בסיילו. המושב שלנו הרבה יותר ארוך וגם מגיע לזווית ישיבה יותר זקופה.
החיסרון המרכזי שהיא לא זמינה בהרבה חנויות עקב ביקוש גבוה במגזר החרדי. הסטנדרטים שלנו הם ברמות של מותגי הפרימיום והחל מהשנה אנחנו מעניקים גם 5 שנות אחריות כדי לגבות את זה במעשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אופיר26/01/2022תודה על המענה המפורט!
אז אם אוציא את האוייסטר והפריאם מההשואה, ניתן לומר כי האיכות של הסיילו (ושל הטייגר) נחשבים טובים? כלומר מבחינת נוחות ובטיחות לתינוק: איכות חומרים ומזרן, מושב טיולון מפלסטיק, מזרן נושם, טיולון שמגיע למצב שכיבה מלא, טיולון דוצ וכו.
ובנוסף, היכן ניתן לראות את הטייגר באזור המרכז? (ראשלצ/חולון/ת"א)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/01/2022שלום אופיר,
לגבי אמבטיות. בטייגר האמבטיה שונה מכל שאר הדגמים. היא יצוקה מפלסטיק. לדעתי זה יותר בטיחותי ומגן ואטום יותר לרוח, אבק ופליטות של רכבים. החסרונות המרכזיים:
האמבטיה לא ניתנת לקיפול בגמר השימוש, מצד שני אין ברזלי קיפול מתחת למזרן כמו בשאר האמבטיות.
בנוסף אין רשת איוורור בקצה האמבטיה (יש בגגון) כמו שיש בסיילו או פריאם (גם באויסטר אין כזו). אני בכל מקרה לא בעד הרשת הזו כי זה לדעתי במיקום נמוך יש יותר סיכון של כניסת פליטות רכבים, בנוסף האני מאמין שלי (בהתייעצות עם יועצי התפתחות) הוא שתינוקות צריכים לעבור כל שלבי הזחילה שזה אומר קודם להרים את הראש בעזרת הידיים. כאשר פותחים רשת בגגון האמבטיה ומשכיבים על הבטן מה שיקרה זה שהתינוקות ירימו את הראש בעזרת הידיים לתצפת וזה יחזק להם את חגורת הכתפיים והצוואר ויכין לשלב זחילה. כאשר פותחים רשת תחתונה לדעתי התינוק יתרגל למצב שאין צורך להתאמץ.
מבחינת טיולון, בסיילו הטיולון שונה. מדובר בבד שבתוכו יש לוח פרספקט. באשר המושב עצמו יצוק. זה לדעתי עדיף גם מבחינת נוחות, זוויות שכיבה/ישיבה עדיפים ובשליפת הבד לכביסה (בסיילו צריך לכבס עם הלוח כי לא ניתן להוציאו). בכולם הזוויות די דומות בשכיבה (אולי הבדלים קלילים) אבל בישיבה הסיילו פחות זקופה. בנוסף כמו שצייתי קודם, בסיילו המושב פחות ארוך.
גם לסיילו וגם לטייגר יש מזרן נושם באמבטיה.
אני חושב שאפשר כיום לומר בביטחון שגם הסיילו וגם הטייגר נותנות תמורה מדהימה לכסף גם מבחינת אמינות. שתיהן נמכרות כבר 4 שנים, זה מספיק זמן לדעת שהמוצר טוב או לא.
הסיילו נמכרת במספרים הרבה יותר גבוהים בגלל הפריסה שלה בארץ אבל גם בטייגר כבר אנחנו עומדים על כמעט 10 אלף עגלות שלנו שנמכרו (טייגר, בובקט או קומוס, יש לנו 3 דגמים אבל הם די זהים). אחת הסיבות שהחלטנו להרחיב את האחריות ל-5 שנים היא מכיוון שעד פחות מ-1% מהעגלות נזקקו לשירות וגם רוב המקרים היו תקלות בסיסיות.
לגבי סיילו, פריאם או אויסטר אני לא יכול לומר ולתת נתונים. ממה שאני שומע מהחנויות בכל המקרים אני לא מכיר בעיות, עודף תיקונים וכו'.
את הטייגר ניתן לראות במקס בייבי אור יהודה או פתח תקווה.
מורד גיליס: רמלה (כרגע בשיפוצים), בילו או מודיעין.
תינוקות זה אנחנו בני ברק מול קניון איילון.
שאר החנויות הן במגזר החרדי.
היה לנו מחסור של עגלות בחודשיים הקרובים ורק בימים האחרונים אנחנו מתחילים חלוקה והשלמות אז אני ממליץ לברר מול החנויות למי יש בתצוגה לפני הגעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון עם גלגלים גדוליםשמואל אורנים25/01/2022
שלום, ממש נהננו מהמלצתך על העגלה שקנינו (ספורט ליין PL, מצאנו עיצוב של שנה שעברה במחיר של הספורט ליין הרגיל).
אשמח להמלצה על טיולון עם גלגלים גדולים, אנחנו גרים בקומה הרביעית בלי מעלית ורוצים לנעול אותו למטה שלא נצטרך לסחוב את העגלה כל פעם שיוצרים(במיוחד אשתי לבד).
התינוק בן 3 חודשים אבל אני מאמין שנסתדר לפעמים שאשתי לבד ואני לא יכול להוריד את העגלה עם האמבטיה.
ראיתי את זאת בחיפוש מהיר(אם יש משהו יותר זול אז בכלל עדיף).
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/01/2022שלום שמואל,
אני לא ממליץ לרכוש טיולון חד כיווני לתינוק בן פחות משנה. לפי מחקרים יש חשיבות עצומה: בריאותית, נפשית וקוגניטיבית לכך שהתינוק יהיה מול ההורה.
אם מתאפשר כלכלית אני ממליץ על סייבקס איזי S פלוס טוויסט שהוא דו כיווני עם גלגלים גדולים. לא שיא השלמות אבל לצורך שלכם יהיה בסדר. החיסרון שהוא יקר מאוד! יש להם דגם זהה שלא מסתובב הוא עולה סביב 1300 שקלים. גם מעולה ומומלץ לדרישות שלכם מלבד המחיר היקר. כמוכן הוא חד כיווני ולכן אני פחות ממליץ.
לגבי איה בייבי, זה טיולון טוב ביחס למחיר ודי ייחודיי בגלל הגלגלים הגדולים ביחס למחיר. יש לדעתי בטווח המחיר אופציות עדיפות אבל לא עם גלגלים גדולים. לדוגמא הוייפר של ספורטליין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיופי בגלגלים הגדולים זה הדרכים המשובשות בירושלים
שמואל אורנים25/01/2022גם לפי מה שראיתי הוויפר גם לא דו כיווני, השאלה אם יש משהו קצת יותר זול שיכול לעבוד עם כיוון להורה וגלגלים גדולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/01/2022שלום שמואל,
הוא לא. אין לי המלצות למשהו זול. כל הדו כיווניים הרבה מעל לתקציב או עם גלגלים קטנים. כמו שרשמתי אני לא ממליץ על חד כיווני אבל אם קונים, לדעתי הסייבקס איזי S פלוס עדיף בהרבה על האיה בייבי אבל גם עולה הרבה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר מתאים לגיל 4מיטל24/01/2022
שלום, אשמח לקבל המלצה לבוסטר לגיל 4.
שיהיה נוח גם בקשירה ולא מסורבל.. בטיחותי ובמחיר סביר, תודה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/01/2022שלום מיטל,
אם משקל הילד עבר את 15 ק"ג יש 2 אופציות:
1. לרכוש בוסטר גב מגביה ואז פשוט מניחים ברכב וחוגרים את הילד עם החגורה של הרכב. הכי קל ונוח.
2. לרכוש בוסטר עם רצועות מדגמים שהרצועות מתאימות עד 30 ק"ג. אחר כך הם יהפכו גם לבוסטר רגיל.
המומלצים לדעתי הם גרקו נאוטילוס סנאגלוק או טרנזישן סנאגלוק. מאוד נוחים להתקנה ולחגירת הילדים. אלו בוסטרים יותר יקרים ומסורבלים. מצד שני זה יותר בטיחותי עבור הילד!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לפני רכישת מושס בטיחותשגיא23/01/2022
היי ,
יש לי ילד בן 3 גובה 94 משקל 13 קג , ותינוקת בת חצי שנה .
ברשותי כיסא בטיחות גרקו 4 אבר (משמש את הילד) וסלקל של חברת גואי(משמש את התינקות).
אני מעוניין ברכישת כיסא בטיחות/בוסטר עם גב אשר ישמש את הילד ובכך להעביר את התינוקת לכיסא גרקו4 אבר.
מעוניין לקבל המלצה האם עדיף לרכוש כיסא בטיחות נוסף לילד או שמא עדיף כבר לקנות בוסטר גב.
השיקול שלי הוא שבעתיד בעזרת ה' נרצה ילד שלישי ובכך נצטרך 3 מושבי בטיחות מאחורה!!
מדובר ברכב ניסאן קשקאי.
מעדיף מושב איכותי בטוח וקל לתפעול.
תקציב – לא רלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/01/2022שלום שגיא,
אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר ולא מושב. בעיקר מטעמי חיסכון של מקום במושב האחורי, בוודאי אם מתוכנן עתידית להיכנס לשם עוד מושב. צריך גם לקחת בחשבון שהפוראבר מאוד רחב!
בגלל המשקל אתם צריכים לרכוש בוסטר עם רצועות, בכל מקרה הייתי ממליץ גם אם הילד היה במשקל מתאים לבוסטר ללא רצועות. בוסטר עם רצועות יותר בטיחותי.
המומלץ ביותר לדעתי הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוג. הוא גם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר וגם נוח לתפעול.
החסרון שהוא יקר ולרוב לא זמין לרכישה בישראל. אז אם מוצאים ויש תקציב הוא הכי מומלץ.
אם לא, יש את אחיו הקטן, גרקו טרנזישן סנאגלוק. הוא גם יותר זול, גם נוח לתפעול כמו הנאוטילוס וגם ברמת בטיחות מהגבוהות ביותר שיש. הוא גם יותר זול וטיפה יותר צר לכן יתכן והוא אף עדיף על הנאוטילוס אם משקללים את עניין שלושת המושבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן םמיטת מעברמאיה23/01/2022
שלום קובי,
אודה לעצתך בנושא רכישת מזרן למיטת מעבר לתינוק בן 9.5 חודשים.
עד גיל 7 חודשים ישן על מזרן נומו. מגיל 7 חודשים סירב לישון במיטת התינוק שלו. חשדנו שאולי המזרן לא נוח לו - ועברנו ללינה משותפת על הרצפה והוא ישן על משטח פעילות רך. אציין שמגיל חודשיים הוא ישן אך ורק על הבטן.
כעת, רכשנו לו מיטת מעבר, ומחפשים עבורו מזרן שיהיה לו נוח. הנומו לא נוח לו.
על אילו דגמים ספציפיים אתה ממליץ?
אין מגבלת תקציב מבחינתנו, העיקר שיהיה לו נוח ויתחיל לישון במיטת המעבר ולא על משטח על הרצפה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/01/2022שלום מאיה,
ראשית אציין שלדעתי זו טעות לעבור למיטת מעבר בגיל כזה. המיטות מעבר מיועדות לגיל 3 שנים ואם נרצה להקדים, לדעתי בגיל שנתיים עוד יהיה זמן סביר לעבור.
צריך לקחת בחשבון שתינוקות מתגלגלים בלילה. עדיין אין שליטה על הגוף ולכן יכולים להתגלגל מהמיטה לרצפה. גם בגובה נמוך בגיל צעיר הגוף שלהם לא בנוי לנפילות מגובה נמוך. יש בזה המון סכנות ונקודות רגישות. אני מכיר לא מעט מכרים שגם ילדים בגלאי שתיים או שלוש + התגלגלו מהמיטות מעבר. המעקה לא מספיק גבוה. בשינה על הרצפה יש פחות סכנה של נפילה אבל עם ישנים יחד עם התינוק על אותו מזרן, גם כאן יש סכנה שההורה יכול למחוץ תינוק. נשמע מוזר אך כל מה שאני רושם מבוסס על מקרים שקרו.
אפשר לרכוש מזרן אחר למיטה הרגילה ולהישאר לישון בה.
בכל מקרה ההמלצה שלי לרכוש מזרן עם צד קשה וצד רך. עד שנה צריך להיות על הצד הקשה. משנה הופכים לצד הרך. יש מלא סוגים והשאלה כמה רך רוצים שיהיה הצד הרך כי שם הפערים הכספיים נמצאים. המזרנים האלו מתאימים למיטות תינוק ואחר כך לחלק ממיטות המעבר. בטיחותית גם הזול ביותר עם צד קשה/רך יהיה יעיל כמו היקר ביותר. לכן אין לי המלצה ספציפית רק לוודא שהמזרן שרוכשים בעל תו תקן. אפשר לברר מול מכון התקנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מגיל לידה לא יקרהשיר20/01/2022
הי, אשמח להמלצה לעגלה מגיל לידה לא יקרה, בסביבות אלף שח.
וכן לסלקל תואם לעגלה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/01/2022שלום שיר,
נשאלה שאלה דומה לפני מספר ימים. הבקשה הייתה לעגלה ב-1500 שקלים ולא ב-1000 אבל התשובה דומה ולכן, אני מדביק כאן את התשובה שעניתי:
אני ממליץ על סירקל ראבנה. נמכרת ב-1000 שקלים ונותנת תמורה מעולה לכסף.
מקבלים אמבטיה ענקית עם מזרן עבה ונושם. טיולון מרווח עם 4 מצבי שכיבה/ישיבה כולל שכיבה שטוחה. גגונים ענקיים, גלגלים טובים עם קפיצים טובים לכן יכולת הניוד מעולה.
הקיפול נוח. גודל סביר. החיסרון שהיא טיפה כבדה כ-12 ק"ג עם הטיולון. בנוסף קיימת רק בצבע שחור. בשורה התחתונה אפשר בתקציב שלך לרכוש אותה יחד עם סלקל ולקבל תמורה שרק עגלות במחיר כפול מספקות.
עוד עגלה שבאזור התקציב היא ג'ואי כרום. טיפה יותר בסיסית בהכל מהסירקל אבל בגלל זה יותר קלה בקילו וקצת.
שאר העגלות בתקציב לדעתי פחות מוצלחות ועדיף לעלות את התקציב. אם להישאר במסגרת, לדעתי השתיים שרשמתי נותנות את התמורה הכי טובה לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירקל ראבנה
שיר23/01/2022תודה רבה קובי על המענה. היכן ניתן להתרשם מהעגלה? אני לא מוצאת ברשת חנויות שמשווקות אותה. אני גרה באזור הדרום.
תשובה
קובי סופר23/01/2022שלום שיר,
לצערי בדרום אין לה משווקים רק במרכז. אם מסתדר באזור נתיבות אז אפשר יהיה לשלוח דוגמא לחנות סוויט בייבי.
אם רלוונטי תעדכני אותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרשמות מעגלה
שיר27/01/2022הי קובי
תודה על התשובה
אשמח להתרשם מהעגלה בנתיבות
איך יוצרים איתך קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/01/2022שלום שיר,
אני אבדוק איתם ואעדכן בהמשך. בכל מקרה אני לא יכול לפרסם כאן טלפונים ומיילים. אפשר לשלוח לי הודעה בדף הפייסבוק שלנו - בייבי בוס ואז אוכל גם להעביר פרטי קשר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגלזינה אלקטה החדשהאושרית19/01/2022
רציתי לקבל חוות דעת על העגלה החדשה של אינגלסינה elacta שמוצגת בשילב
מבחינת ניוד, בולמים וגלגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמו שרשמת היא חדשה לגבי טיב רק הזמן יוכל לומר
קובי סופר19/01/2022שלום אושרית,
כמו שרשמת היא חדשה. לגבי טיב רק הזמן יוכל לומר.
מהתרשמות ראשונית באונליין. עדיין לא בדקתי פיזית (היא בכלל זמניה בישראל? לא ראיתי בחנויות שילב ולא באונליין).
האמבטיה כמו כל האמבטיות של המותג מעולה. מרווחת ומפנקת כך שבחלק הזה המוכר אין חולק שמדובר באמבטיה מעולה. כמובן שיש חיסרון באחסון. היא נשארת כפי שהיא. לדעתי לא קריטי ואם חושבים על טובת התינוק עדיף שתהיה קשיחה ולא תתקפל.
מבחינת השלדה. הגלגלים בינוניים שזה מעולה לניוד עירוני וגם טיפה מעבר. החומר הוא EVA, די בסיסי ולכן היא בעיקר עגלה עירונית. אצטרך להתנסות ולראות אם הניוד טוב או בינוני בגלל מנגנון הקיפול. כרגע קשה לי לענות. רק להעריך שהניוד אמור להיות מעולה בעיר.
מה שפחות אהבתי זו הידית שלא מתארכת. יהיה צורך בהרבה מאמץ לעלות ולרדת מדרגות/מדרכה גבוהה, ככל שהתינוקות יגדלו ויהיו כבדים יותר כך יהיה צורך בהפעלת מאמץ רב. אני תמיד ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג בעגלה (משקל ממוצע של תינוק בן שנה). להתנייד עם העגלה בחנות ומחוצה לה והכי חשוב לנסות ולעלות מדרגה כדי להבין. זו פעולה שעושים לא מעט ביומיום.
בנוסף יש לחוסר הכוונון בידית עוד חיסרון, כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו הוא חוצה את קו הידית. זה פחות נוח להתנייד, בעיקר אם יש הורה גבוהה. בנוסף לא יתאפשר לתלות תיק או וו עם שקיות על הידית (טכנית בכל מקרה אסור אבל אי אפשר להתנייד בלי ציוד, אלא אם מוכנים ללכת עם התיק על הגב). מבחינת הקיפול הוא נוח ויחסית קומפקטי. כאשר מקפלים עם המושב שהוא פונה אליכם הבד נשאר חשוף ולא מכונס כלפי פנים (פחות סטרילי) כמו שקורה שמקפלים עם הפנים לכיוון הנסיעה.
המושב נראה מאוד מרווח אבל אין לו כנפיים בצדדים, מניסיון בעגלות בעלות מושב דומה יש תינוקות שזה יותר מדי מרווח להם והם נוטים לגלוש לצדדים. כשיש כנפיים בצדדים זה נותן להם תמיכה לגוף. ניתן לרכוש מזרון כנפיים שייתן פתרון חלקי במידה ויהיה צורך. לא בטוח. אצל כל תינוק זה אחרת.
בדרך כלל העגלות מגיעות עם סלקל של המותג. יש עדיפים עליו מבחינה בטיחותית ולכן אם אפשר לרכוש ללא הסלקל לדעתי זה עדיף.
אני לא יודע מחיר ולכן אין לי למה להשוות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהשוואה לספורטך ליין
אושרית גיל19/01/2022תודה על התשובה המפורטת!
המחיר הוא 3490 שח.
התלבטתי בינה לבין הספורטליין. הדילמה היתה בעיקר לגבי הגלגלים. התחושה היתה שהגלגלים שהבולמי זעזועים ושל הספורטליין עושים עבודה טובה יותר, אבל לא באמת מבינה בזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה נוספת לגבי גלגלים ובולמים למיילו של סייבקס.
אושרית20/01/2022כמו כן בשילב הפנו אותי למילו של סייבקס שהיא גם קלה ונוחה לקיפול. בה הבנתי יש רק שני בולמים. השאלה אם זה משמעותית פחות טוב בהשוואה לאנגלזינה החדשה/ בהשוואה לצארלי איזי ווקר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/01/2022שלום אושרית,
שוב, קשה לי לחוות דעה מלאה כי לא בדקתי פיזית את האינגלזינה.
ההמלצה שלי תמיד לשים 12 ק"ג בעגלות ולהתנייד בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה ואז להבין מה נוח יותר לניוד.
כמו שרשמתי, בגלל העדר ידית מתארכת כמו שיש בסיילו, לדעתי הניוד עם האינגלזינה לא יהיה נוח וגם בגלל מבנה השלדה שלה.
אני חושב שבגלל זה הסיילו תהיה יותר נוחה לניוד ובוודאות יותר נוחה בעליה וירידה ממדרגה/ות. גם בקיפול לדעתי הסיילו מתקפלת עם המושב מכונס כלפי פנים לשני הכיוונים.
מצד שני יש לקחת בחשבון שהסיילו יותר כבדה בכ- 2 ק"ג ויותר רחבה בגלגלים האחוריים. האמבטיה באינגלזינה לדעתי עדיפה.
לגבי המיילו, לדעתי היא פחות טובה משתיהן. היא פחות נוחה לניוד גם בגלל הגלגלים הקטנים וגם בגלל שאין לה ידית מתארכת. אצלה המושב חוצה את קו ידית האחיזה במצב שוכב בצורה יותר גסה מאשר באינגלזינה. לדעתי הנדסת אנוש לא מוצלחת במיוחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קובי, האם כבר יצא לך להתנסות באלקטה?
דור גלזנר26/01/2022נשארנו בהשוואות איתה, עם הסייבקס מיוס ועם הנונה טריב.
הייתי רוצה לדעת באיזו מהן תהיה חוויית נסיעה חלקה יותר בדרכים יותר מאתגרות ממדרכה עירונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/01/2022שלום דור,
האמת שעדיין לא יצא לי ולהערכתי בשבועיים הקרובים לא יצא.
קיבלנו משלוח של העגלות שלנו (בייבי בוס) אחרי חודשיים של עיכובים. כל השבועיים הקרובים אהיה עסוק בהפצה שלהן לחנויות מה שלא מותיר לי זמן לדברים אחרים.
ההמלצה שלי בכל הקשור לניוד מאוד פשוטה:
לשים משקל של 12 ק"ג בתוך האמבטיה. לטייל בחנות ומחוצה לה עם העגלות. לעלות ולרדת מדרגה/שניים. ואז אפשר מיד לדעת מה נוח יותר.
אני בטוח בוודאות שעם הנונה תרגישו הכי נוח. הסיבה, היא היחידה שיש לה ידית מתארכת מהשלוש. זה משפיע מאוד על הניוד, בעיקר כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ומשכיבים אותו ועוד יותר במיוחד שצריך לעלות ולרדת מדרכות/מדרגות.
אם תרצו נוחות ניוד מקסימלית תמורת משקל קל, קיפול קל וקומקפטי. תבדקו גם את הבייבי בוס טייגר שלנו. לדעתי העגלה הכי נוחה לניוד בסגמנט הזה של העגלות והיא שוקלת כמו האינגלזינה והנונה. לא ראיתי את המושב של אינגליזנה אבל בנונה ומיוס הגב מרשת. אצלנו הגב יצוק מפלסטיק. לדעתי זה מספק תמיכה יותר טובה ואחידה לגב התינוק. בנוסף רשת עלולה להיקרע עם הזמן משפשופים וזה דבר שאינו מכוסה באחריות. לדעתי באנגליזנה זה גם סוג של מושב יצוק. קשה להתרשם מהתמונות או סרטונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש טיולון / עגלה שהטיולון בשכיבה מלאה (180/178)טל19/01/2022
שלום אשמח לעזרה בחיפוש טיולון בשכיבה מלאה רצוי גם שניתן לסובב אותו שהתינוק ישב עם הפנים להורים
לדעתי הטיולון לאופרד שלנו יכול לענות לכל הדרישות
קובי סופר19/01/2022שלום טל,
לדעתי הטיולון לאופרד שלנו יכול לענות לכל הדרישות. הוא כרגע זמין רק ברשת מקס בייבי, תינוקות זה אנחנו בני ברק או סוויט בייבי נתיבות או אופקים.
הוא שוקל כמו טיולון בסיס אבל מציע מושב של עגלה. דו כיווני, בעל שכיבה כמעט מלאה כאשר כל המושב יצוק מפלסטיק לתמיכה מירבית. הגגון ענק והקיפול נוח וקומפקטי.
גם סייבקס איזי S פלוס טוויסט 2 יכולה להילקח בחשבון. עונה טוב לדרישות. טיפה כבד לטיולון והקיפול מסורבל. גם הניוד לא הכי נוח כי אין לו ידית טלסקופית.
שאר האופציות יהיה או חד כיווניות או לכיוון עגלות כלומר יקר, מסורבל ויותר כבד.
מהחד כיווני אפשר לבדוק את ביבה טאיטאי שהוא מרווח ושטוח אבל קשה למצוא בחנויות. ספורטליין וייפר שהוא כבר טיולון כלומר צר, גלגלים פשוטים אבל לכן גם יחסית קל וקופקטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה- אויסטר או פריאםאורטל19/01/2022
היי קובי, אשמח להמלצתך:
אנחנו מתלבטים לגבי עגלה ראשונה.
הדרישות שלנו מהעגלה היא נוחות לתינוק (אמבטיה, טיולון, גלגלים, קפיצים וכו). לוקחים בחשבון שזה מגיע עם משקל יחסית גבוה, יחד עם זאת כן חשוב שהעגלה תהיה יחסית נוחה לקיפול. אנחנו גרים בעיר ויש מעלית גדולה (מחיר פחות מהווה שיקול).
ההתלבטות היא בעיקר בין הפריאם לאויסטר 3 (גם את האפטיקה שקלנו בשלב כלשהו).
אשמח לנקודת המבט שלך מבחינת יתרונות/חסרונות, והאם יש עגלה נוספת שתמליץ להכניס לשיקול. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי בניוד האויסטר טיפה עדיפה
קובי סופר19/01/2022שלום אורטל,
לדעתי בניוד האויסטר טיפה עדיפה. גם הקיפול שלה טיפה יותר נוח ויותר קומפקטי. האמבטיה והטיולון של הפריאם טיפה יותר מרווחים. לדעתי בשקלול הכולל האויסטר עדיפה בשל הפרקטיות. אני מכיר לא מעט מקרים שבהם כוונת ההורה הייתה לרכוש את הכי טוב ונוח לתינוק ובשל הפרקטיות עברו מהר מאוד לטיולון שרחוק שנות אור מנוחות לתינוק. לכן כן צריך לשקלל את הנושא.
האינגלזינה גם יכולה להיות אופציה וגם הפג פרגו בוק הדומה לה. לדעתי הפג עדיפה עליה.
בנוסף אפשר לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה. לדעתי מציעה את הנוחות ניוד הכי טובה שיש. מרווח פנימי גדול כמו בפריאם. גגונים גדולים וקיפול נוח. בשונה מהשאר לא ניתן לקפלה עם המושב שהוא פונה לכיוונכם רק לכיוון הנסיעה. הפלוס הגדול בה הוא גם המחיר הזול יותר שאינו מעיד על פערי האיכות! זו בכל זאת העגלה הכי נמכרת בגרמניה כבר 3 שנים ברציפות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלסה
אורטל23/01/2022תודה על המענה.
היכן ניתן לראות את עגלת הסלסה באזור ראשון לציון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/01/2022שלום אורטל,
יש בתינוקות זה אנחנו בראשון לציון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל מבחינת בטיחות בין צ'יקו נקספיט פיט לדגם המקס?ר18/01/2022
שואלת כי יש פער של כמה מאות שקלים במחיר ואני תוהה מה הסיבה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/01/2022שלום,
בטיחותית אין הבדל. ההבדל היחידי הוא שבמקס יש מווח רגליים יותר גדול. מה זה אומר?
בטיחותית הרבה יותר בטיחותי שהתינוקות יהיו נגד הכיוון עד גיל 4 אבל זה לא ריאלי. לכן ההמלצות אומרות עד גיל שנתיים.
בכיסא הרגיל כבר בגיל שנה הרגליים של התינוקות יגעו בגב מושב הרכב. זה אומר שתצטרכו להפוך את המושב לפני גיל שנתיים. במקס זה יקרה בשלב יותר מאוחר בגלל המרווח.
לכן אם יש כוונה לחגור ככל שניתן נגד הכיוון. במקס יהיה יותר נוח לתינוק וכמובן שיותר בטיחותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)