פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ לסבא וסבתא
    שרונה
    13/02/2022

הי
    מחפשת המלצה על טיולון בתקציב של עד 600 500 שח להורים שלי לבן שלי שבן חצי שנה.
    הם ישמרו עליו חלק מהשבוע שאחזור לעבוד.
    הם גרים בקומה 2 ללא מעלית ולכן מומלץ משהו לא כבד מידי ,אבל גם טיולון שמגיע למצב שכיבה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מומלץ לסבא וסבתא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיולונים מתחלקים לשניים ואלו המלצותיי

קובי סופר
    13/02/2022

שלום שרונה,

הטיולונים מתחלקים לשניים. יש את הטיולונים הקלאסיים כמו של פעם עם 2 ידיות ויש את המודרניים עם קיפולים יותר קטנים.
    עד 500-600 שקלים הייתי ממליץ על צ'יקו לייטוואי. זה טיולון קלאסי כמו פעם. לדעתי מבוגרים יסתדרו איתו יותר בקלות. הוא יחסית קל ונוח לתפעול. הניוד יחסית נוח. רוב הטיולונים המודרניים יהיו יותר נוחים ממנו כי הם בעלי ידית אחת. גם אז הנוחים יותר יהיו יקרים יותר וגם טיפה כבדים.
    אם בכל זאת צריך המלצה על אחד כזה, אני ממליץ על ספורטליין וייפר. טיפה חורג מהתקציב אבל עונה היטב לרוב הדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת לגבי עגלה של Biba דגם Renee
    דוד
    12/02/2022

שלום רציתי לקבל חוות דעת לגבי העגלה של ביבה דגם רנה.
    מתלבטים בין העגלה הזו לבין הספורטליין סיילו .
    הן נורא דומות ורציתי לדעת דווקא על דגם רנה .

הוספת תגובה

• הסיילו הינו מוצר טוב, אמין והרבה הורים מרוצים ממנו

קובי סופר
    13/02/2022

שלום דוד,

הרנה דגם חדש, בקושי חודשיים בישראל לכן אין לי יותר מדי מה לתת מעבר להתרשמות ראשונית. אם המוצר טוב, הורים יהיה מרוצים, אמין, חזק וכו'. זה רק הזמן יכול לומר.
    במקרה של הסיילו שהיא 4 שנים בישראל נוכחנו לדעת שמדובר במוצר טוב, אמין והרבה הורים גם מרוצים ממנו.
    לגבי הרנה מהתרשמות ראשונית היא נראית לי יותר פשוטה מהסיילו, פחות נוחה לניוד, הגלגלים הקדמיים לא תמיד מסתובבים חלק (אולי עניין של גירוז, לא נכנסתי לעובי הקורה).
    מבעלי חנויות שאיתם שוחחתי לגבי הרנה, התשובה הייתה שהיא לא ברמה של הסיילו וכך גם אני הרגשתי.

אגב, אם רוצים מוצר שלדעתי טוב משתיהן וסביב אותה רמת מחיר, אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו. העגלות שלנו בעיקר יותר קלות, יותר נוחות לניוד, 100% מהבדים נשלפים לכביסה, מושב הטיולון ארוך ורחב יותר וגם יצוק מפלסטיק, לכן אני חושב שהוא מספק תמיכת גב עדיפה.
    גם העגלות שלנו בשוק 4 שנים, מעבר לכך שכולם מרוצים, העגלות מוכיחות אמינות יוצאת דופן ולכן החלטנו להרחיב את האחריות וכיום אנחנו מעניקים 5 שנות אחריות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לשמוע חוות דעתך לגבי הנונה מיקס נקסט
    שיר
    11/02/2022

שלום קובי,

נשמח לשמוע חוות דעתך לגבי הנונה מיקס נקסט. אהבנו אותה בגלל קלות הניידות, הקיפול והתפעול אבל לא מוצאים הרבה ביקורות עליה.

תודה!

הוספת תגובה

• הדגם פחות הצליח בגלל התמחור

קובי סופר
    13/02/2022

שלום שיר,

הדגם פחות הצליח בגלל התמחור. נונה וג'ואי זו בעצם אותה חברה. נונה ממותגת יותר גבוהה וכך גם מתומחרת.
    המיקס היא עגלה זהה לג'ואי כרום. יש כמובן כמה הבדלים קוסמטיים אבל בסוף זה די מוצר זהה. הכרום נמכרת במחיר נמוך משמעותית לכן אם כבר מישהו רוצה עגלה כמו המיקס, מדוע לשלם יותר? בטח כשמתלוננים על יוקר מחיה.
    בנוסף המותג נונה נמכר רק דרך רשת מוצצים כלומר, אין תחרות והרשת יכולה לקבוע כל מחיר שהיא רוצה. אני חושב שברמת המחיר של המיקס יש אופציות עדיפות למי שמחפש יכולות ניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון עם הפנים להורה האם קיים
    אביגיל
    10/02/2022

שלום האם קיים טיולון כנ"ל? רק טיולון

הוספת תגובה

• קיימים אבל המבחר דל והמחירים יחסית יקרים

קובי סופר
    11/02/2022

שלום אביגיל,

קיימים אבל המבחר דל והמחירים יחסית יקרים.
    יש לסייבקס שני דגמים שנקראים איזי S2 טוויסט או איזי S2 פלוס טוויסט. אני ממליץ על הפלוס. הרגיל לא מוצלח בגלל גלגלים קטנים.
    הפלוס לא זול יחסית לטיולון.

יש לנו טיולון בשם בייבי בוס לומי. הוא נמכר רק במקס בייבי או תינוקות זה אנחנו במרכז. בדרום בסוויט בייבי.
    הוא גם לא זול אבל יחסית לטיולון דו כיווני הוא קל מאוד מבחינת משקל ועם מושב סופר מרווח בהשוואה לטיולונים.

שאר האופציות הן לרכוש או עגלה עם האמבטיה לשם הטיולון או, לרכוש רק את הטיולון שבחלק מהמקרים יש אפשרות כזו, אז יהיה מדובר בסיפור יחסית יקר. מדובר יהיה בעגלות לכן המשקלים וגודל הקיפול יהיו גבוהים בהשוואה לטיולון ממוצע.

בכל מקרה אני חושב שלא משנה מה תבחרו מהאופציות, יש סיכוי של יותר מסביר שבהמשך תרכשו עוד טיולון. בכל זאת טיולונים יותר קלים וקומפקטיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לגבי כסאות+עגלה
    הדס
    09/02/2022

היי, מתכוננים ללידה רביעית+החלפת כסאות שפג תוקפם.
    עד עכשיו היינו קונים פשוט את הכסאות הזולים.. החלטנו שהגיע הזמן להשקיע גם בתחום הבטיחות;-)
    אשמח להמלצה לכיסא לילד בן 2.5 ששוקל 14 ק"ג. הדרישות- מה שיותר בטוח וזול במקביל:)
    לגבי סלקל- הסלקל שהיה לנו פג תוקפו. גם פה- מחפשים מה שיותר זול אבל בטיחותי
    ושאלה לגבי עגלה- הגיעה הזמן להחליף את הפג פרגו פליקו סוויץ' האהובה שלנו ששימשה אותנו עד כה. מחפשים עגלה קלה ונוחה להתניידות, עם אמבטיה ועם טיולון. עד 2000₪. ואם יש המלצות היכן באזור הצפון.
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי כסאות+עגלה

הוספת תגובה

• לגיל שנתיים פלוס אני הכי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק

קובי סופר
    10/02/2022

שלום הדס,

לגיל שנתיים + אני הכי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק. לרוב הוא אינו זמין בארץ אז אני אמליץ על הגרקו טרנזישיין סנאגלוק.
    הוא גם זול יותר ושניהם ברמת הבטיחות הכי גבוהה.

לגבי הסלקל, יש מבצעים על סייבקס עם בסיס במחירים של בין 500-700 שקלים. זה התמורה הכי טובה לכסף כיום. לדעתי המבצע בKSP אבל יתכן שעוד חנויות ישוו.
    הוא גם מתחבר להרבה עגלות כך שזה עוד פלוס קטן.

לגבי עגלה. ב-2000 זה קשה למצוא משהו טוב, בייחוד לאחרונה שכל המחירים עלו בצורה משמעותית.
    אם להיצמד למחיר אז ראיתי שאיזי ווקר צ'ארלי נמכרת כרגע ב-2000 שקלים בשילב, לדעתי עגלה טובה להורה עירוני. קלה, נוחה לקיפול. הניוד לא מושלם אך גם בסוויץ כך הדבר אז לא תרגישו הבדלים.
    כן תרגישו הבדל במרווח הפנימי שכן בסוויץ האמבטיה והטיולון הרבה יותר מרווחים וארוכים.

אם מתאפשר להגיע לסכום של 3000 ש"ח אז אני ממליץ לבדוק את העגלות של המותג שלנו בייבי בוס. טייגר או בובקט.
    הן יותר מרווחות מהאיזי ווקר, יותר נוחות לניוד. המושב יצוק מפלסטיק כמו בסוויץ (אפילו יותר טוב כי כל הגב יצוק ולא חלק ממנו).
    האמבטיה שלנו קשיחה כמו בפג והגגונים גדולים כדי להתאים למזג האוויר בארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד איזה גיל מזרן אימגן פלוס
    רעות
    09/02/2022

היי שלום
    יש לי בן 4 שישן במיטת מעבר עם המזרן שלו מינקות מזרן של עמינח - אמיגן פלוס... (האיכותי ביותר )
    רציתי לדעת האם זה בסדר שהוא ישן עדין עם מזרן כזה בגיל 4? הוא ילד מאוד רזה שוקל כ15 קילו.... האם יש איזשהי בעיה מבחינת בריאות השלד שהוא צריך אולי מזרן של ילדים גדולים ולא מזרן שמיועד לתינוקות?

המזרן שלו עולה 1400 שקל ומזרן של מיטת מעבר עולה במקסימום 300-400 שקל והתחושה שלי שזה אומר משהו על מזרני מיטות המעבר....

הוספת תגובה

• אין הגבלה עד לאיזה גיל ניתן, כל עוד נוח ובסדר במידות

קובי סופר
    10/02/2022

שלום רעות,

אין הגבלה עד לאיזה גיל ניתן. כל עוד נוח ובסדר במידות אפשר למשוך.
    המחיר הזול של מזרני מיטת מעבר לא מעיד על האיכות.
    צריך לקחת בחשבון שאין חובת תקן עליהם ואין דרישות מיוחדות רק ספוג וציפוי. לכן ניתן לייצר ולמכור בזול גם מוצר איכותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל ג'ואי איי ג'ם 2
    הילי
    09/02/2022

שלום רב,
    קודם כל קראתי רבות בפורום על סלקלים, תודה רבה על המידע המפורט.
    אני מנסה להבין איך יכול להיות שסלקל של ג'ואי איי ג'ם דווקא יורד ל4 כוכבים עם מחברים לו בסיס לרכב? לפיכך הגיוני יותר לקנות אותו ללא בסיס לרכב כדי להישאר עם 5 כוכבים, האם הבנתי נכון?
    ומבחינת מחיר, המקסי קוזי עולה כאלף ש"ח בעוד הג'ואי עולה כ550ש"ח ללא בסיס, האם הבחירה בג'ואי- ללא בסיס- תהיה בטיחותית יותר?
    תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל ג'ואי איי ג'ם 2

הוספת תגובה

• אין תשובה מדויקת למה אבל להערכתי כל סלקל על בסיס

קובי סופר
    09/02/2022

שלום הילי,

אין תשובה מדויקת למה אבל להערכתי כל סלקל על בסיס יהיה פחות בטיחותי לעומת אחד אשר יותקן נכון ללא הבסיס.
    סלקל ללא בסיס נתפס על ידי חגורת הרכב כמו אדם מבוגר. אם חגורה כזו יכולה להחזיק בני אדם במשקלים של 100 ק"ג אין ספק שתחזיק סלקל ותינוק ששוקלים באוזר 10 ק"ג.
    לעומת זאת, כאשר הסלקל על הבסיס כל מה שמחזיק את הסלקל זה תופסני מתכת בשילוב פלסטיק. מבחני הריסוק נעשים במהירויות נמוכות. 60 קמ"ש זה עוד המחמירים שבהם. בפועל אנחנו נוסעים במהירויות גבוהות פי 2. כאשר בדקו לפני המון שנים (מאז השתנו הרבה דברים) סלקלים במהירויות גבוהות של 120 קמ"ש התוצאות לא היו מרשימות והמון סלקלים התנתקו מהבסיס, שוב זה נעשה לפני יותר מעשור. מאז השתנו לא מעט דברים.
    מצד שני הבעיה הגדולה יותר שלהתקין סלקל עם חגורה זה מאוד מסורבל ומעל ל-70% יתקינו לא נכון. לכן יש פלוס עצום לבסיסים שחוסכים את הטעויות. אני בסופו של יום כן חושב שעדיף עם בסיס למרות שהדירוג יורד. כאשר הסלקל מעוגן על בסיס אפשר להצמיד אליו את המושב הקדמי שיתן עוד הגנה נוספת. כמובן בהתאם להוראות. יש יצרנים שרושמים וממליצים
    בהוראות ההתקנה.

לגבי הסלקלים כמו שרשמתי, טכנית כן, הג'ואי ללא בסיס יותר בטוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף לקנות אטון XL עם או בלי בסיס

הילי
    10/02/2022

שלום רב ותודה על המענה המפורט!
    אם כך, מה עדיף לקנות - אטון xl עם/בלי בסיס או ג'ואי איי ג'ם עם/ בלי בסיס?
    המוכר המליץ על האטון xxl- לא דובר על בסיס (דובר גם על דיפנדר טאץ ואייקון פלוס אבל לא מצאתי מידע עליהם)

תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם חגורה כמעט כולם טועים ומתקינים לא נכון

קובי סופר
    10/02/2022

שלום הילי,

אני תמיד ממליץ עם בסיס למרות כל מה שרשמתי. בסוף זה הרבה יותר נוח וכמעט ואין סיכוי לטעות בהתקנה. עם חגורה כמעט כולם טועים ומתקינים לא נכון.
    לגבי איזה מהם עם בסיס. היות ועם בסיס הדירוג של הסייבקס והג'ואי די דומה אז אני ממליץ על הסייבקס רק כי הוא זול יותר. מצד שני לדעתי הג'ואי יותר נוח לתינוקות, יותר מרווח ובדים יותר נעימים. בנוסף הגגון שלו יותר גדול ונוח לשימוש. אז אם אין שיקול כספי הג'ואי לדעתי עדיף. בטח שאם ניקח בחשבון שיש תמיד סיכוי שתצטכו להתקין ללא הבסיס (רכב סבא/סבתא, רכב שני, מונית וכו'). מצד שני בגלל המבצע זה כמעט כפול במחיר אז לבסוף זה שיקול שלכם.

לגבי כל מה שהמוכר המליץ, ראשית XXL או XL זה אותו הדבר.
    לגבי שאר הדגמים, מוצרים סיניים גנריים ולא מומלצים לדעתי. בטח שסייבקס עם בסיס עולה כמעט במחירם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטץ תינוק מגיל לידה
    אופיר
    08/02/2022

היי
    אשמח לעזרה בנוגע למזרן למיטה תינוק (מגיל לידה).
    ראיתי בפורום שאתה ממליץ על מזרן אימגן. רציתי לשאול האם הוא נחשב כמזרן קשיח המומלץ עד גיל שנה?

בחנות הציעו לנו 2 מזרנים, מסוג צד אחד קשיח צד אחד רך (אחד של בייבי כל טריפל ויסקו והשני של עמינח דגם סנונית).
    פער המחירים די משמעותי (על בייבי כל יש הנחה).
    השאלה האם יש הבדל בין 2 הסוגים?
    ואשמח להבין מה היתרון של האימגן על מזרונים מהסוג הדו צדדי.

תודה!

הוספת תגובה

• האימג'ן לא קשיח וזה בעצם היתרון הענק שלו על הדו צדדיים

קובי סופר
    09/02/2022

שלום אופיר,

האימג'ן לא קשיח, זה בעצם היתרון הענק שלו על הדו צדדיים. בגלל שהוא מזרן נושם אין צורך שיהיה קשיח. רוב התינוקות לא אוהבים לשכב על מזרן קשיח.
    תינוקות עד גיל שנה חשופים לסכנת מוות בעריסה. הגורם המרכזי לכך הוא שהם מתהפכים על הבטן או שההורה שם על הבטן. הראש שלהם שוקע בספוג רך, אין להם יכולת להרים את הראש ואז הם לא יכולים לנשום. לכן יש
    או מזרן דו צדדי עם צד קשיח ואז אין לאן לשקוע.
    או מזרן נושם שתמיד יש מעבר של אוויר בתוכו ואז גם אם הראש שוקע יש אוויר.
    אלו המטרות העיקריות של המזרנים יש עוד הבדלים אבל זה העיקר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סלקל תואם לעגלת sportline cielo XL
    נתן
    08/02/2022

עם המתאמים הקיימים, אני יודע שזה מתאים למקסי-קוזי ולסייבקס.
    אבל הבנתי שזה חיבור שיכול להתאים לעוד חברות, והאם יש מתאמים לסלקלים של חברות אחרות?
    כרגע מתלבט בין ה-i-snug של joie, לבין הpebble pro של מקסי קוזי

הוספת תגובה

• על מתאמי מקסי קוזי מתחברים סלקלים של מקסי קוזי כמובן

קובי סופר
    08/02/2022

שלום נתן,

על מתאמי מקסי קוזי מתחברים סלקלים של מקסי קוזי כמובן, סייבקס, ג'ואי, בי סייף, אינפנטי/אונו/גרדיאן/ביוקו (אותו סלקל), אבינוט.
    הכי בטיחותי הוא אטון 5.
    התמורה הכי טובה לכסף לדעתי זה האטון הרגיל שעולה סביב 500 שקלים עם בסיס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך רמת הבטיחות של Joie I-Gemm-2?

נתן
    09/02/2022

עם או בלי בסיס האיזופיקס?
    סייבקס ירד מהפרק (אשתי לא רוצה תוצרת גרמניה)
    וחשוב לנו שיהיה תואם לאורך זמן (עד גובה 85 ס"מ)
    והבא בתור שמצאתי היה הI-Gemm-2

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס אינה חברה גרמנית, זו חברה סינית כיום

קובי סופר
    09/02/2022

שלום נתן,

סייבקס אינה חברה גרמנית זו חברה סינית כיום. במקור הייתה חברה גרמנית אבל נרכשה לפני כמעט עשור על ידי גודבייבי, קונצרן סיני ומאז רוב אם לא כל הפיתוח בסין. כמובן שכל המוצרים מיוצרים בסין.

גם ג'ואי זה מותג סיני למרות שהם ממתגים עצמם בריטיים.
    האייג'ם מעולה, ללא בסיס הוא ברמת הבטיחות הכי גבוהה שיש. עם בסיס יורד לו הדירוג אבל אם נתקין לא נכון ללא הבסיס אז שיהיה הבטוח בעולם, זה לא יהיה רלוונטי במקרה של תאונה. לכן יש יתרון לבסיס שמותקן נכון וכל שיש זה להקליק עליו את הסלקל. אז הסיכוי לטעות בהתקנה שואף ל-0.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילאן של אונו חוות דעת
    שיר
    08/02/2022

הי קובי
    מה דעתך על העגלה מילאן של חברת אונו? המחיר אטרקטיבי, השאלה איך היא.
    כמובן השאלה נובעת משיקולי תקציב.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מילאן של אונו חוות דעת

הוספת תגובה

• זה אומר שלאורך הזמן יהיה קשה לקבל שירות

קובי סופר
    08/02/2022

שלום שיר,

אני פחות מכיר. היא שווקה זמן קצר בחנויות וכיום לא משווקת (לפחות מבירור שלי מול כמה חנויות).
    זה אומר שלאורך הזמן יהיה קשה לקבל שירות. לדעתי יש אלטרנטיבות עדיפות לעגות בתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציות נוספות לעגלות

שיר
    08/02/2022

תודה קובי
    אשמח שתפרט מה הן האלטרנטיבות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי מה התקציב המקסימלי שלך לרכישה

קובי סופר
    08/02/2022

שלום שיר,

תלוי גם מה התקציב המקסימלי.
    לדעתי עד 1000 ש"ח מעגלת סירקל ראבנה מקבלים את המקסימום. זו עגלה שנותנת אמבטיה וטיולון של איי בי סי דיזיין סלסלה (עגלה שעולה פי 3 ממנה). נוחות ניוד מעולה, בדים איכותיים מסנני UV וגגונים ענקיים.

באוזרים של 1500 ג'ואי כרום. לדעתי הסירקל עדיפה עליה אבל הכרום יותר קלה וקומקפקטית אז יש שיעדיפו אותה. הסירקל יותר נוחה ומרווחת לתינוק.

ב-2000 ש"ח יש את איזי ווקר צ'ארלי שבמבצע. לדעתי עגלה קלה ופרקטית ותמורה מעולה למחיר הזה.
    אם יש כרטיסי חבר, דרים קארד או כל מועדון ששילב מקבלים אפשר עוד לקזז ממחירה בהתאם להנחות המועדון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל סירקל ומחשבות על ההמשך

שיר
    09/02/2022

תודה קובי
    חיפשתי הרבה, ולא מצאתי ברשת ובאתרים שמוכרים את הסירקל פירוט על המשקל שלה. מה המשקל שלדה וטיולון ושלדה ואמבטיה בבקשה?
    בנוסף, אני מעלה פה התלבטות, האם כדאי להתאמץ ולקנות עגלה עם אמבטיה קלה יותר ואז זה יחסוך קניית טיולון בהמשך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסירקל שוקלת קצת פחות מ12 ק"ג

קובי סופר
    09/02/2022

שלום שיר,

הסירקל שוקלת קצת פחות מ-12 ק"ג. זה יחסית כבד.
    לגבי השיקול של קל, יש פלוסים ומינוסים. בעיקר הרבה פשרות בכל הקשור לנוחות התינוק ונוחות הניוד כאשר נרד במשקלים.
    מניסיוני זה גם כמעט אף פעם לא חוסרך רכישת טיולון, בסוף טיולונים שוקלים כמחצית מכל עגלה קלה ככל שתהיה ויותר קומפקטיים. בנוסף יש כאלו מאוד זולים כך שזו הוצא קלה ולכן הרוב מעדיף לרכוש ולשמר את העגלה לתינוק הבא או למכור אותה כיד 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה משולבת
    נתי
    07/02/2022

היי,
    יש לי כמה דברים שחשובים לי בעגלה, אשמח שתכוון אותי איזו עדיפה לי:
    להתנייד במדרגות ובשטח ( אפר, דשא וכו), שאוכל לדחוף ביד אחת, ידית מתכווננת ביד אחת,טיולון דו כיווני, מצב שכיבה אופטימלי, וקלה לקיפול ומעדיפה צרה אבל נוחה לילדה. mamas and papas flip xt3, עגלת abc design סלסה, איזי ווקר צ'ארלי. Mios2

הוספת תגובה

• הפליפ נוחה לניוד והידית מתכווננת לא ביד אחת

קובי סופר
    08/02/2022

שלום נתי,

לגבי צרה ונוחה זה פחות הולך.
    לגבי הדגמים מול הדרישות:
    הפליפ נוחה לניוד, הידית מתכווננת לא ביד אחת (למרות שאפשר עם תרגול). היא לא קלה (11 וחצי ק"ג). יחסית מרווחת לתינוק.
    האיזי ווקר לדעתי פחות מרווחת ומשמעותית פחות נוחה לניוד, הטיולון שלה יותר פשוט מהארמדילו אבל בגלל אלו המשקל שלה מאוד קל. גם בה הידית מתכווננת ב-2 ידיים.
    המיוס לדעתי עוד פחות מוצלחת בניוד בעיקר כי אין לה ידית מתארכת לכן אותה מראש אפשר לפסול.

הסלסה לדעתי הכי נוחה לניוד מכל ה-4, הכי נוחה ומרווחת לתינוק וניתן לכוונן את הידית ביד אחת. כל הטוב הזה מגיע עם 2 חסרונות שלחלק הם גדולים ולחלק זה שווה בגלל הפלוסים.
    1. היא כבדה, 12 וחצי ק"ג. כשיש מעלית או גרים בקומת קרקע זה פחות בא לידי ביטוי, רק בהרמה לרכב שזה כמה שניות ביום.
    2. היא רחבה מאוד, פלוס ענק לתינוק מינוס גדול בנוחות ההתניידות במקומות צרים ובקיפול לרכב.
    ניתן לקפלה עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    חשוב לציין שזו העגלה הכי נמכרת בגרמניה ואחת הנמכרות באירופה. התאומה שלה אפפה בייבי ויסטה היא העגלה הכי נמכרת בארה"ב (בפער עצום, על כל 10 ויסטה נמכרת בוגבו פוקס שהיא במקום השני). מדוע אני רושם זאת? מכיוון שבניגוד לישראל הדרישות בעולם הפוכות, קודם נוחות התינוק ונוחות הניוד. בישראל זה קודם נוחות ההורה ואחר כך כל השאר.

אני ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו. היא מציעה את היתרונות שציינתי בפליפ רק קלה ממנה ב-2 וחצי ק"ג, יותר נוחה ממנה לניוד בגלל גלגלים יותר גדולים וחומר יותר איכותי.
    המושב יצוק מפלסטיק כמו בפליפ, לדעתי יותר נוח לתינוק. יש לה את אחד המושבים הכי מרווחים וארוכים. בטח לסגמנט שלה.
    במקרה שלה היא קלה לא בגלל שחסכנו וצמצמנו דברים בעגלה כדי לחסוך במשקל. היא מיוצרת מאלומיניום תעופתי שהוא גם יותר קל וגם יותר חזק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי שתהיה צרה יחסית ומה אתה ממליץ

נתי
    09/02/2022

תודה רבה על הפירוט. אם בכל זאת חשוב לי שתהיה צרה יחסית לכל מה שרציתי אז מה אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסלסה הכי רחבה והפליפ ממוצעת

קובי סופר
    09/02/2022

שלום נתי,

הסלסה הכי רחבה, הפליפ ממוצעת.
    המלצתי על בייבי בוס טייגר אך יש לנו דגם בשם בובקט שהוא ברוחב 52 ס"מ. לדעתי הדגם הזה יענה בצורה הכי טובה לרוב המוחלט של הדרישות שלכם. המיוס גם באותו הרוחב אך כמו שציינתי הרבה פחות ונחה לניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    אהרון
    07/02/2022

שלום
    אנו מצפים לילד ראשון בעזרת ה'
    עשינו חקירה על עגלות ומתלבטים לגבי 4-5 דגמים *סופיים*
    הצרכים שלנו:
    1 עגלה עמידה שתחזיק לשנים רבות - מחברה ותיקה הכי חשוב.
    2 שלא תעלה על 11-12 קילו עם הטיולון
    3 נצטרך לעלות ולרדת איתה כ8 מדרגות לבית
    4 שתוכל להיכנס לרכב קפול קומפקטי - יש לנו סדאן רגיל, וסופר מיני (יותר גדולה ממיני אך יותר קטנה מסדן)
    5 שיהיו לה יכולות שטח מסויימות מידי פעם (לא יומיומי אבל יהיו יכולות מסויימות בשבילי עפר וכד')
    חשבנו על:
    1 אפא בייבי קרוז 2
    2 ג'ולס האב פלוס (נמכר בשילב)
    3 אנגליזינה טרילוגי
    4 פג פרגו veloce
    ישנם עוד שתי עגלות שחשבנו אוליי
    אינגליזינה אלקטה
    ומוצי אבו
    אותם אנו נוטים לשלול..
    נשמח לתשובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• אני לא חושב שזה צריך להיות פרמטר וצריך להסתכל

קובי סופר
    08/02/2022

שלום אהרון,

1. אני לא חושב שזה צריך להיות פרמטר. צריך להסתכל על כל דגם בפני עצמו. יש עגלות שהן לא מותג ותיק כמו ספורטליין סיילו או הבייבי בוס שלנו שכבר בשוק 4 שנים (אפשר גם לרשום רק 4 שנים) שעד עתה מוכיחות אמינות, שרידות ושירות מעולים. הן נמכרות במספרים גבוהים כך שזה עוד מדד.
    מצד שני יש עגלות מותגים אשר אינן מוצלחות עם פגמים הנדסיים ולכן אני חושב שצריך להסתכל על דגם ולא להתייחס ליצרן.

3. חשוב לדעתי שאסור לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה פתוחה! הדבר מסוכן, שוחק את העגלה ומביא למצב של שבר לאורך הזמן. זה לא משנה המותג, המבנה או החוזק, בסוף יגרם נזק בשלב כלשהו.

לגבי העגלות:
    הקרוז יש לקחת בחשבון כבדה, טיפה גדולה לאחר הקיפול בגלל מרווח הגלגלים האחורי. ניתן לקפלה עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה. הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר אלא יש שקע בין הישבן לגב. אני פחות ממליץ. בניוד היא מעולה והיא מרווחת אבל לדעתי זה לא מחפה על החסרונות שרשמתי.

הג'ולז יותר צרה מהקרוז בעיקר בטיולון, לדעתי זה חיסרון בימים חורפיים כמו ימים אלו עם לבוש עבה. מעבר לזה היא קומפקטית, נוחה מאוד לניוד. טיפה כבדה 11 ק"ג אבל זה בגדר הדרישות.

הטרילוג'י מיושנת ולדעתי לא נוחה לניוד. האלקטה עדיפה עליה אבל גם היא לדעתי מגיעה עם לא מעט חסרונות.
    הפג לדעתי עדיפה על שתיהן. מה שכן לכל ה-3 אין ידית מתארכת כמו בקרוז או בהאב. לדעתי זה פרט חשוב כי זה משפר את הניוד, מקל בעליה של מדרגה גבוהה ואם בכל זאת תחליטו לעלות ולרדת מדרגות עם כל ה-3 האלו יהיה סופר קשה לעשות זאת ותצטרכו להפעיל הרבה יותר מאמץ. מעבר לקושי שלכם, הפעלת יותר מאמץ מגבירה את קצב השחיקה.

מכל העגלות שרשמתם הכי הייתי ממליץ על הג'ולז.
    ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו, היא יותר קלה ב-2 ק"ג מהג'ולז עם יכולת ניוד עדיפה בגלל גלגלים יותר איכותיים. מושב יותר מרווח וארוך. יותר נוחה לקיפול, ניתן לקפלה ביד אחת יחד עם התינוק ביד השנייה ואז לשאת אותה במדרגות כאשר התינוק ביד השנייה. גם בעלית מדרגות שהיא פתוחה זה יהיה יותר בקלות משאר העגלות בזכות הצמיגים, המשקל הקל והידית המתארכת.
    נכון אנחנו לא מותג ותיק אבל כיום אנחנו המותג היחיד שנותן 5 שנות אחריות!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הפג עדיפה על הג'ולס

אהרון
    08/02/2022

1. לגבי הבייבי בוס באיזו חנות אפשר לראות את העגלה?
    אם זו חנות שלכם באילו שעות פתוחה והיכן היא?
    2. לגבי הגלגלים מה גודל הגלגלים של הבייבי בוס (באינץ/ס"מ)?
    3. לגבי הג'ולז לדעתך מאיזה גיל הטיולון יתחיל להיות קטן ולא נח לתינוק?
    4. אם אנחנו לא מתכוונים לעלות ולרדת מדרגות האם הפג עדיפה על הג'ולס?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשום לי אזור מגורים ואוכל להפנות לחנות קרובה

קובי סופר
    08/02/2022

שלום אהרון,

לגבי חנות, תרשום לי אזור מגורים ואוכל להפנות לחנות קרובה.

1. לגבי הקוטר יש לנו 2 דגמים טייגר שם הקוטר 10 אינץ' ודגם בובקט שם הקוטר 9 אינץ'.

2. אינדיבידואלי מתינוק לתינוק ואחוזון הגדילה.
    מתגובות שקראתי ברשת היו תלונות באזור גיל שנה+/שנתיים. אני חושב שזה יהיה שילוב של תקופות חורף עם לבוש עבה ותינוקות באחוזון גדילה מעל לממוצע.

הפג לדעתי עדיפה בכל הקשור לנוחות התינוק. היא יותר מרווחת וארוכה גם באמבטיה וגם בטיולון (גם בהשוואה לבייבי בוס). החסרונות שלה לדעתי הם:
    1. משקל כבד יותר כאשר מקפלים יחד עם הטיולון.
    2. גדולה יותר לאחר הקיפול
    3. המנגנון קיפול שלה לדעתי מאוד מיושן ומסורבל וצריך להתרגל אליו.
    4. אין ידית מתארכת, זה אומר ככל שהתינוק יגדל ויהיה יותר כבד כך יהיה צריך להפעיל יותר מאמץ בכל עליה של מדרגה או מדרכה גבוהה.

לסיכום אני חושב שהפג יותר נוחה לתינוקות ופחות נוחה להורים. מכאן זה כבר שיקול של ההורים מה הם מעדיפים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שכתבת זה הגלגלים האחוריים

אהרון
    08/02/2022

תודה
    לגבי גודל הגלגלים
    מה שכתבת זה הגלגלים האחוריים? קדמיים? מה גודל הגלגלים הקדמיים ומה האחוריים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים חנות באיזור פתח תקווה או מודיעין

אהרון
    08/02/2022

מחפשים באיזור פתח תקוה או מודיעין
    עדיפות למודיעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טייגר קוטר אחורי 9 אינץ' וקדמיים 6.5 אינץ'

קובי סופר
    08/02/2022

שלום אהרון,

לגבי הקוטר הכוונה לאחורי ועכשיו שעברתי על התשובה שמתי לב שטעיתי:
    טייגר קוטר אחורי 9 אינץ' וקדמיים 6.5 אינץ'
    בובקט קוטר אחורי 8 אינץ' וקדמיים 6.5 אינץ'

במודיעין מוצגת הטייגר במורד גיליס, ישפרו סנטר.
    במודיעין עלית מוצגת הבובקט בגולד בייבי או תינוקי.
    בפתח תקווה מוצגים שני הדגמים במקס בייבי צומת ירקונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה לשאלתי

אהרון
    08/02/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה להמלצה כיסא בטיחות וטיולון
    לאה
    06/02/2022

שלום
    נודה לקבל המלצה לכיסא בטיחות לגיל שנה בתקציב של עד 500 שח
    וגם המלצה על דגם טיולון של mom
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• לדעתי קוסקו סנרה הכי מומלץ בטיחותית

קובי סופר
    07/02/2022

שלום לאה,

עד 500 ש"ח לדעתי קוסקו סנרה הכי מומלץ בטיחותית. אפשר גם לבדוק את אוונפלו טריביוט אם הקוסקו לא זמין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - עגלה ראשונה
    עמוס
    06/02/2022

היי קובי,
    לא מפסיקים להתלבט...
    1. אינגליזינה אלקטה - פרקטית קלה, לא ראיתי שם בולמים (לא יודע אם צריך) ועוד חצויים לגביה.
    2. ספורטליין pl 2022 - תשקול 2 ק"ג יותר מהאלקטה, מותג סיני אבל מצד שני מרגישה איכותית מאוד.
    3. ויסטה וי 2 - שוקלת 2 ק"ג יותר מהספוריליין, אבל מרגישה האיכותית ביותר מכולן.

מחפשים עגלה שתהייה פרקטית (גרים בקומה ראשונה ללא מעלית), שתהייה נוחה לילדה, ושהיגלה תחזיק לאורך זמן - לא מחפשים תקלות.
    אשמח לשמוע בעצתך ואולי פספסתי עוד עגלה שכדאי שאראה.

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות - עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• הסיילו אכן הוכיחה עצמה ב4 שנים שהיא נמכרת

קובי סופר
    06/02/2022

שלום עמוס,

1. עדיין לא בחנתי את האלקטה, קשה להגיב לגביה. בולמים רצוי שיהיו ואני מעריך שיש אך בטח הם קשיחים כי זה משפר את יכולת הניוד בשטח חלק. החיסרון המרכזי שלה לדעתי הוא הידית אחיזה שלא מתארכת, יהיה מאוד קשה לעלות ולרדת מדרגות/מדרכות גבוהות, בעיקר שגם אין קפיצים רכים. כמוכן שמשכיבים את הטיולון כשהוא פונה קדימה, יהיה פחות נוח להתנייד כי הוא חוצה את קו ידית האחיזה. זה גם לא יאפשר לתלות על הידית כלום.

2. הסיילו אכן הוכיחה עצמה ב-4 שנים שהיא נמכרת. תמורה מעולה לכסף. החיסרון זה המשקל. לכן אני ממליץ תמיד להתנסות ולראות אם זה לא בעייתי לכם אז זה לא שיקול. כשיש לעלות קומה אחת לדעתי זה מאוד חשוב להתנסות.
    יש שיעלו איתה פתוחה יחד עם התינוק. זה מסוכן אך הרבה עושים זאת. זה גם פוגם בעגלה לאורך זמן ומוביל לשברים. עדיין רוב ההורים במצבכם כך עושים. לשיקולכם. אני כמובן לא יכול להמליץ.
    כן הייתי ממליץ על מוצר קל יותר. לרוב יש לכך חסרונות שבאים עקב החיסכון במשקל למעט עגלה אחת שארשום בהמשך.

3. הויסטה איכותית ונוחה לניוד גם בדרכים מאוד קשות, תצלח עליה במדרגות פתוחה בקלות אך כמו שרשמתי קודם, זה מסוכן, לאורך זמן פוגם בעגלה חזקה ככל שתהיה בסוף זה מוביל לשבר בשלדה.
    כמוכן אני לא ממליץ על הטיולון שלה שאינו מגיע לזווית שכיבה ישרה. יש לכך לא מעט חסרונות.

אני ממליץ לבדוק את העגלה שלנו. היא נקראת בייבי בוס בובקט (יש גם טייגר). הבובקט מומלצת יותר בגלל המשקל שלה 8.2 ק"ג. יש לה גלגלים גדולים יחסית ומחומר PU שהוא האיכותי ביותר שיש. השילוב של השניים + ידית מתארכת יוצרים יכולת ניוד מעולה. כדי להגיע למשקל הקל לא חסכנו וצמצמנו דברים במוצר. עשינו זאת בהשקעה בחומר גלם יותר יקר שזה אלומיניום תעופתי. כך המשקל ירד משמעותית וזה גם חומר יותר חזק מאלומניום כמו שיש ברוב העגלות.
    זו אחת העגלות הכי נמכרות במגזר החרדי (אם לא הכי נמכרת). הסיבות הם בדיוק הדרישות שציינת. משקל קל, יכולת ניוד מעולה, נוחות קיפול וגודל קיפול כי שם הרב גרים בקומות ללא מעלית. בטח בשבתות שגם אם יש הרוב בוחרים לעלות במדרגות בכל מקרה. ניתן לקפלה ביד אחת יחד עם התינוק ולשאת אותה ביד אחת לאחר הקיפול שהתינוק ביד. מנגנון קיפול דומה לסיילו אבל 2 ק"ג פחות זה משמעותי.
    הרבה גם עולים ויורדים איתה פתוחה כמו שציינתי. בזכות הידית המתארכת זה נעשה בקלות אך כמו שצייתי לאורך זמן זה יפגום בשלדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת הבייבי בוס בובקט

עמוס
    06/02/2022

ראשית תודה רבה על התגובה המפורטת!
    אשמח לדעת היכן ניתן למצוא את העגלה שלכם, ארצה לבחון גם אותה.
    בקשר לאינגלסינה - הבנתי את עניין הבולמים, אז זה אינו מהווה חיסרון אם אלו אכן בולמים נוקשים? את עניין חציית קו הידית אבדוק בשנית.

בקשר לויסטה, הטיולום לא מתקפל ל 180°? ואם לא, לכמה מעלות כן מתקפל?

מלבד הבובקט שהוספתי לרשימה להתקדמות, ישנה עגלה נוספת שיכולה לענות על הדרישות לדעתך? מחפש חברה אמינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הבובקט אני צריך לדעת אזור מגורים ואוכל להפנות

קובי סופר
    06/02/2022

שלום עמוס,

לגבי הבובקט אני צריך לדעת אזור מגורים ואוכל להפנות בהתאם.

לגבי אינגלזינה. היום יצא לי סופסוף לבדוק פיזית.
    לגבי הבולמים יש פלוס ומינוס. כשהם קשיחים והדרך חלקה אז הנסיעה והתמרון יהיו חלקים. לצערי באנגלזינה זה פחות בא לידי ביטוי בגלל המבנה של השלדה. השלדה רופפת מאוד ביחס לעגלות אחרות, אין אם זה בעיה של אמינות אבל זה מוריד מנוחות הניוד. בנוסף העדר הידית מתארכת והקפיצים הקשיחים יקשו מאוד בניוד היומיומי וכמו שרשמתי זה יבוא לידי ביטוי בכל עליה וירידה ממדרגה גבוהה. אני תמיד ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג בתוך העגלות (משקל תינוק בן שנה) ולעלות ולרדת מדרגה גבוהה, כך ניתן להרגיש את כמה זה קשה. באינגלזינה זה עוד קשה ללא המשקל. אני חושב שיכולת הניוד זה החלק הכי חשוב בעגלה יחד עם נוחות התינוק ובחלק של הניוד מצאתי שהאנגליזנה קצת מאכזבת. הכל תלוי גם בצרכים ואופי השימוש. אדם שילך בדרך חלק כמו קניון לא ירגיש כלום ממה שרשמתי.

לגבי ויסטה. יש 2 סוגי מושבים בעגלות. מושב רגיל עם 3 או 4 זוויות של גב המושב. כאשר הגב במצב השוכב מקבלים שכיבה שטוחה או קרוב לכך.
    הסוג השני נקרא טיולון סטטי כלומר, כאשר משכיבים לאחור את המושב כל המושב נע אחורה ולא רק הגב. במצב השוכב נוצר מצב שהגב שטוח ומושב כלפי מעלה מעין צורה כזו: /___
    זה נקרא תנוחה עוברית. יש לתנוחה הזו קצת פלוסים אבל בעיקר מינוסים לדוגמא: לא ניתן להשכיב על הבטן בתנוחה כזה, לא ניתן לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה, לא מומלץ שהתינוקות ישנו יותר משעתיים ברצף בזווית כזו ועוד.
    כמוכן מניסיוני יש תינוקות של אוהבים את התנוחה הזו. אם טיולון רגיל מעולם לא שמעתי על תינוק שלא אהב את זווית השכיבה. לכן אני פחות ממליץ על עגלות עם זווית כזו.
    העולם התקדם והרוב המוחלט של היצרנים שעשו מושבים כאלו שינו את המושבים לכאלו עם שכיבה שטוחה. רק חלק קטן מהיצרנים לא שינה אבל רובם הוציאו דגמים נוספים עם שכיבה ישרה.

לגבי המלצות נוספות. לדעתי הבייבי בוס שלנו עונה מעולה לדרישות. אופציות נוספות יהיו או יותר כבדות או במשקל הבייבי בוס אבל עם פשרות כמו גלגלים קטנים או מושב לא קשיח. השאלה אם זה רלוונטי?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל שנותר הוא לבחון את הבובקט

עמוס
    06/02/2022

תודה רבה על המענה!
    אני מאזור בקעת אונו (מרכז הארץ).
    נראלי כל שנותר הוא לבחון את הבובקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לראות במגוון חנויות באזורך

קובי סופר
    07/02/2022

שלום עמוס,

ניתן לראות במגוון חנויות באזורך:
    תינוקות זה אנחנו ב"ב מול קניון איילון
    מקס בייבי צומת ירקונים פתח תקווה או באור יהודה.
    יש גם בגולד בייבי בני ברק. זו חנות למגזר החרדי שפתוחה בשעות הערב 7 עד 10.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר התרשמות מהעגלה

עמוס
    08/02/2022

אז האמת שאתמול בחנו את העגלה והתרשמנו מאוד!
    לגבי המחיר - האם צפויה עליית מחירים בתקפוה הקרובה עד כמה שאתה יודע?
    לגבי התוספות - החנות בה הייתי מוכרת את הבדים להחלפה ב -400 ש"ח בעוד באתר שלך הכיסויים נמכרים ב 150 ש"ח. למה פער המחירים? והאם יגיעו עוד כיסויים שניתן יהיה לקנות באתר? (לדוגמה עור לבן שראינו שיש).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את העגלה מקבלים עם השלמה אחת

קובי סופר
    08/02/2022

שלום,

לגבי המחירים כרגע אין תכנון להעלות מחירים לפחות לא בחצי שנה הקרובה. לצערי גם לא להוריד. די נלחמנו והקרבנו המון כדי שזה ימכר במחיר שלה כעת.
    לגבי הכיסויים. מה שנמכר באתר שלנו אלו כיסויים ישנים ומדובר רק בגגונים ללא כיסוי רגליים לאמבטיה.
    הם גם לא יתאימו לעגלות משנת 2022 (הגגון אמבטיה כן אבל לא יהיה ניתן לחבר לו כיסוי אמבטיה וגגון הטיולון כן).
    בכל מקרה את העגלה מקבלים עם השלמה אחת.
    אם תרצו השלמה נוספת תוכלו ליצור איתי קשר דרך דף יצירת הקשר באתר בייבי בוס או בפייסבוק שלנו. תוכלו להזמין מהאתר שלנו בכמעט חצי מחיר כולל משלוח חינם.

העור הלבן נגמר כרגע ובנפרד מחירו המומלץ 600 ש"ח ולא 400. הוא יחזור למלאי בתחילת מרץ ואם תלכו על העגלות שלנו ותרצו אותו, צרו קשר ותקבלו בכמעט חצי מחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין בוגבו קמליון 3 פלוס לבין b6
    רבקה
    05/02/2022

מה ההתלבטות - בגדול מאד אוהבת את הקמיליון ובמיוחד עכשיו שיש לה מחיר מאד אטרקטיבי.
    בענין הדירה יש מעלית. בענין הרכב יש תא מטען ענק (קיה קרניבל) ההתלבטות שלי היא לגבי המושב של הטיוליון והאם הזוית נוחה כבר מגיל קטן כמו 5 חוד'?
    לגבי הb6 האם המושה של הטיולון לא מדי צר ונמוך. האם אתה חושב שהוא יותר נח לתינוק מהקמיליון.
    נוחות הליכה עם מי משניהם יותר קל להתנייד רגלית בשטח עירוני הכולל גם לא מעט עליות?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• אני אישית לא מחבב את הקמיליון וזו עגלה סופר מיושנת לדעתי

קובי סופר
    06/02/2022

שלום רבקה,

אני אישית לא מחבב את הקמיליון. זו עגלה סופר מיושנת לדעתי.
    הפלוסים המרכזיים שלה הם יכולת ניוד מעולה, אמבטיה מרווחת אבל הטיולון מה שישרת רוב הזמן לדעתי מהווה חיסרון ענק.
    גם בגלל זווית השכיבה שהיא לא באמת שכיבה. יש תינוקות שלא אוהבים לשכב בזווית הזו. גם בהיבט הפרקטי שמחייב לפרק את הטיולון טרם הקיפול וגם מבחינת ההכנסה לרכב לאחר מכן בשני חלקים.
    הבי יותר פרקטית, יותר קלה, יותר קומפקטית לאחר הקיפול וניתן לקפל יחד עם הטיולון. האמבטיה שלה קטנה ולא נוחה לדעתי וגם יכולת הניוד שלה סבירה ומתאימה בעיקר להורים עירוניים.
    לכן אני חושב שהבי יותר נוחה להורה והקמיליון יותר נוחה לניוד ולתינוק למעט עניין השכיבה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה