מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות לילד בן שנה לרכבהגר12/02/2017
מבקשת המלצה לכיסא ביטחות לרכב לגיל שנה.
כיסא לרכב שני לנסיעות קצרות ושיחזיק לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/02/2017שלום הגר,
בתור כסא ראשי הכי הייתי ממליץ על הצ'יקו נקסטפיט.
ככסא שני הכי הייתי ממליץ על אוונפלו סונס או קוסקו סנרה נקסט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יותר טוב מבוגבו קמיליון?אורית10/02/2017
יש לנו עגלת בוגבו קמיליון ששימשה אותנו עם ילד אחד ונמצאת במצב מצוין. אנחנו פריקים של חידושים ונוחות ונמצאים כעת בהריון שני. האם יצאה בשנים האחרונות עגלה טובה משמעותית מהבוגבו קמיליון? אם כן, על מה תמליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין רק שיש לנו גם
אורית10/02/2017מקלארן XLR. השתמשנו בשתיהן לסירוגין (בשלב הטיולון), כתלות בצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/02/2017שלום אורית,
מעולם לא חיבבתי את הקמיליון למרות שהיא מאוד טרנדית וסופר נוחה להורה ביכולות הניוד. לדוגמא יש את ההרטן וי.איי.פי שדומה לקמיליון ברעיון של נוחות הנסיעה וטיפה מזכירה בעיצוב אך בניגוד לקמיליון היא נותנת ערך מוסף של אמבטיה גבוהה, טיולון שנשכב למצב שטוח, קפיצים ובדים איכותיים יותר ולכן אני חושב שמדובר במוצר איכותי יותר אך פחות טרנדי.
אם ללכת על הטרנדיות אז אין ספק שהבוגבו בי 5 היא הטרנד הכי לוהט לשנת 2017.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת טיולון- נשמח לעזרתךאמילי10/02/2017
הי, מתלבטים בין מספר טיולונים- מחפשים משהו קליל ונוח גם לקטנה בת החצי שנה (לא רק לנו, אבל חשוב לא פחות)
נשמח להמלצתך, גם אם לטיולון שלא ציינתי...
Baby jogger city tour- קיפול מושלם וקצת יותר תומך ברגליים (כרגע נוטה אליו)
Bobo- מחיר נוח, שכיבה יותר טובה מהגוגר
טאי טאי-נראית הכי מרווחת ונוחה לקטנה, קיפול וגודל פחות אידיאליים מבחינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרגע אנחנו עם סולה 2.
אמילי11/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/02/2017שלום אמילי,
החיסרון של כולם הוא שהמושב חד כיווני, לגיל כזה עדיין הייתי ממליץ להשתמש במוצר עם מושב מתהפך. לדעתי שווה למשוך עם הסולה לפחות עד גיל שנה.
מבין כולם, הבייבי ג'וגר נוחה מאוד להורה אך לדעתי הבדים שלה והרוחב פחות טובים או נוחים לתינוק. את עניין הבד ניתן לפתור ברכישת מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש, הוא ישדרג את הנוחות והנעימות.
הבובו סה"כ עושה רושם של טיולון טוב ביחס למחיר ויש לו מעקה שאין בג'וגר.
הטאי טאי לדעתי הכי נוחה לתינוק אבל גדולה יותר בקיפול וכבדה יותר מהשניים,הסיכוי גדול שאם רוכשים את הטאי טאי רוכשים טיולון נוסף בעתיד, אם זו לא המטרה אז עדיף ללכת לכיוון הבובו או הג'וגר, הייתי ממליץ להושיב את התינוק בכל אחד מהם, ללכת בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל לבד (לשנות מצבים, לחגור וכו'), לקפל וכך לקבל החלטה מושכלת.
אופציות נוספת הם היויו שיקר משמעותית מכולם או בוגבו בי 5 שיצא בקרוב אך עולה פי 2.5 מהג'וגר!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אמילי12/02/2017אנחנו בהחלט רוצים למשוך עם הסולה אבל לפעמים צריכים טיולון קליל שלא תופס מקום ברכב להבדיל מהסולה. למה לדעתך היויו טובה יותר מהביבי גוגר? בהשוואה של
השתיים היה נראה לי שהבייבי גוגר מעט רחבה וארוכה יותר ותמיכה ברגליים שאין ביויו. מבחינת מחיר הבדל של 400 שח בערך.
לגבי הבוגבו זו תהיה אופציה בילד הבא, כרגע אנחנו מחפשים טיולון ולא עגלה נוספת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם שתפנה אותי איפה רוכשים את המזרן, לא מצאתי...
אמילי12/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות
קובי סופר12/02/2017שלום אמילי,
אני חושב שהיויו עדיפה רק בגלל נוחות הניוד שלדעתי טובה יותר אך שוב, תשימו תינוק בטיולון ותטיילו מספר דקות עם כל אחד מהדגמים ותחושו לבד מה נח לכם או האם ההבדל לא מצדיק תוספת תשלום וכו'. היויו גם קלה יותר וישנה אפשרות להפוך אותה לעגלת ניו בורן בעתיד (לא שאני ממליץ על כך). הבדים טובים יותר אבל כפי שרשמתי המזרן פותר זאת.
לגבי המזרן, מהיכן אתם?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאר שבע
אמילי12/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/02/2017שלום אמילי,
בבאר שבע המוצר נמכר בכוכב נולד.
בשבועות הקרובים אמור להיפתח סניף של רשת בייבי לאב בעיר וגם שם יהיה ניתן להשיג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות מסתובב להכנסה קלה לרכברן08/02/2017
היי קובי אני יודע שהם בטח לא הכיסאות הכי מצטיינים אבל הייתי רוצה כסא מסתובב שיהיה נוח לסבא ולסבתא לנסיעה יחסית קצרה
ראיתי שיש מספר סוגים של ברייטקס ו nuna
אשמח לשמוע המלצה .
הילד כבר שוקל 9 קילו בגיל חצי שנה והוא ארוך לגילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/02/2017שלום רן,
הכסאות המסתובבים הם בתקן האירופאי ולדעתי הם פחות נוחים לשלב של נגד כיוון הנסיעה ויותר בנויים להיות עם הפנים קדימה.
המלצתי היא כמובן ללכת על דגם אמריקאי לא מסתובב.
אם מסתובב אז לחכות לגיל שנה כי בשלב של נגד הם לא הכי נוחים ולא הכי שוכבים.
אם מסתובב אז לדעתי המוצלח מבין כולם הוא המקסי קוזי אקסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי דגמים אחרים
רן11/02/2017מה דעתך לגבי סירונה של סייבקס או הדגם של בריטקס?
הסיבה להתעקשות היא לטובת נוחות הכנסה של הילד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/02/2017שלום רן,
הסיבה מובנת ולדעתי האקסיס הוא הטוב מכולם, לאחר מכן הברייטקס. הסרונה לדעתי הפחות מוצלח מבין כולם. אם נוחות חשובה אז האקסיס מסתובב באופן הכי קל ופשוט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטן או איי בי סיאילנה08/02/2017
הלכנו היום לראות את ההרטן וי אי פי, רייסר ואת הממבה פלוס.
שלושתן מדהימות וממש קשה לבחור.
סתאם לדוגמא, מצד אחד הבדים של ההרטן יותר נעימים אבל מצד שני עניין הויסקו באי בי סי מאוד מושך, הרייסר מרגישה יותר עוצמתית אבל יש גם תחושה שהוי אי פי נוסעת יותר בקלות, האם מערכת הבולם זעזועים שיש בממבה פלוס יותר משמעותי בגלל שיש 3 אפשרויות או שזה סתאם? ועוד ועוד...
אשמח אם תאכל לעזור בהבנת ההבדלים המשמעותיים ביניהן בפעם אחת...
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/02/2017שלום אילנה,
עניתי לך אך אענה כאן שוב לטובת אחרים.
לגבי הויסקו, ניתן לרכוש מזרן ויסקו שנקרא קומפי קוש וזה יפתור זאת בהרטן או בכל עגלה אחרת.
הרייסר בנויה להליכות בשטח ולכן בהילכה עירונית בחנות, מחוצה לה היא מרגישה פחות נוחה. יש דגם שנקרא סקיי GTS שהוא כמו הג'י טי בנוי לשטח ואפילו שטח סופר קשה אבל בגלל גלגלים גדולים מקדימה וידית טלסקופית הוא נח בעיר ממש כמו הוי.איי.פי או קרוב לכך. גם בהרטן יש 2 כיוונונים של מצב רך וקשיח כאשר באיי.בי.סי יש מצב נוסף (הביניים) שלדעתי אין בו צורך כי הרך מיועד לשטח ולשלב האמבטיה והקשיח לעיר ושלב הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ מדויק עבור עגלה ראשונהדולב08/02/2017
שלום רב, תקופה שאני מחפש אחר עגלה שתענה לצרכים שלנו, ועדיין שתתן "וואליו פור מאני". הצרכים המרכזים הם עגלה שתתקפל לרכב קטן (מידת הרוחב במצב מקופל בבגאז' לא יכולה לעלות על 35 ס"מ, למסוקרנים פיגו' 107/טויוטה איגו/ סיטרואן C1 כולם זה אותו הרכב)
מעבר לכך מחפש אחר עגלה קלה, שמקבלת טמבטיה סל-קל ושאר כל הפיצ'רים המעודכנים של כיוון וכו...
דבר נוסף שפחות חשוב אבל עדיף לציין שאנחנו נטייל בתוואי שטח שונים, גרים במושב ועושים הרבה טיולים בדרכים לא סלולות, לכן אם יש עדיפות לסוג גלגלים מסוים או גודל שיהיה מתאים יותר לדרישה אשמח לדעת. המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/02/2017שלום דולב,
צר לי אך אין עגלה שמסוגלת לעמוד בכל הדרישות שהצבת!
לתוואי שטח קשה ישנן עגלות שבנויות לכך אך הן יקרות מהממוצע ולכן בהגדרת וואליו פור מאני המטרה היא להגיע למוצר במחיר סביר שנותן מה שהעגלות היקרות נותנות, לצערי עגלות זולות לא בנויות להליכות בשטח, אולי בהליכה אחת שתיים לא תרגישו זאת אך הבלאי יהיה מהיר ומי שירגיש זאת זה התינוק. כמו כן בעיה נוספת היא שהן מתקפלות לגודל גדול יותר מהמידה שציינת.
לדעתי הכי קרובה להגדרות היא הארמדילו פליפ XT שיחסית סבירה במחיר, בעלת משקל ממוצע, מתקפלת למידות הרכב ויש לה יכולות שטח די בסיסיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דולב09/02/2017ראשית תודה על התשובה, תארתי לעצמי שהתשובה תהיה כך, בדקתי לא מעט אך ניסיתי לגלות אם קיימת עגלה שתענה על הצרכים הללו.
בכל מקרה, במידה ונשאיר בחוץ את עניין תוואי השטח,
מי העגלה שמשבלת את התמורה המיטבית לכסף כרגע בשוק?
כמובן בלקיחת חשבון את המאפינים שנדרשים היום מכל עגלה, יחס קלות גודל, יצרן טוב וכוכו...
צדה את עיני עגלת גו'אי litetrax 4, היא מתקפלת לגודל קטן מאוד בהשוואה לכל עגלה אחרת שבדקתי, ניתן להשתמש בה מגיל לידה, צמיגי אוויר, איכות החומרים בינונית אך המחיר אטרקטיבי. מה דעתך בנושא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/02/2017שלום דולב,
אני פחות ממליץ מכמה סיבות, העיקרית היא שהטיולון שלה חד כיווני ולדעתי זה חיסרון גדול. האמבטיה יושבת על הטיולון ולא על השלדה דבר שמסרבל את הנוחות היומיומית ואם המטרה לרכוש ללא האמבטיה לדעתי זו עגלה שלא בנויה היטב לתינוק בן יומו. אם מתמקדים בסגנון כזה של עגלה לדעתי איי.בי.סי דיזיין מינט נותנת תמורה טובה יותר מכיוון שהאיכות, הבדים, החוזק ובולמי הזעזועים איכותיים יותר, אמנם המחיר גבוהה יותר אך התמורה לדעתי טובה יותר אם מסתכלים על הטווח הרחוק.
ולהמלצות:
כמו שציינתי הארמדילו פליפ לדעתי נותנת תמורה טובה.
גם ג'ואי כרום ומאמאס אנד פאפאס סולה נותנות תמורה טובה אבל שוב, יש עגלות איכותיות מהן בהרבה שמצדיקות את מחירן הגבוהה. במקרה של הדגמים שציינתי התמורה טובה יותר ביחס לעלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה דחופה לטיולון - התלבטותרן07/02/2017
שלום מה ההמלצה בין מקלארן טכנו XLR לבין טריפ של אינגליזינה
הצלחתי להשיג את המקלארן בסכום של 1300 ש"ח
מה דעתך?? ומה המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2017שלום רן,
לדעתי המקלארן יותר נוחה לתפעול, יותר נוחה לניוד ובולמת זעזועים טוב יותר ולכן אני ממליץ עליה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שזה מיועד לסבתא והמשקל הוא גם משמעותי
רן07/02/2017מה דעתך על הטיולון היקר של אינגליזינה שגם יכול לעמוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/02/2017שלום רן,
אם ציינת משקל אז האינגלזינה שעומדת כבדה יותר. אם זה מיועד לסבתא אז אני ממליץ לכם לגשת איתה כדי שתתפעל, תקפל ותרים כל אחד מהטיולונים ותראה מה נח לה ואז תקבלו החלטה לפיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה דונה לילד ראשוןתמר06/02/2017
ועוד שאלה,
האם משתלם לקנות את הדונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2017שלום תמר,
לא ממליץ לחלוטין!
1. במבחן ריסוק המוצר קיבל דירוג שווה ערך לשלושה מתוך חמישה כוכבי בטיחות.
2. לא מומלץ שתינוק ישהה זמן ממושך בסל קל ומוצר כזה גורם לכך!
לא מזמן פורסם בבריטניה מאמר שבדק ומצא ששהייה רצופה של יותר מ- 30 דק' עלולה לסכן את בריאות התינוק.
הסל קל נועד כדי לשמש כהתקן בטיחות בנסיעות ולא ככלי ניוד ללא רכב!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה לילד ראשוןתמר06/02/2017
שלום,
כמו הרבה נשים אני דיי אבודה בבחירת עגלה.
יש לי מעלית,מתניידת ברכב,חשוב לי עגלה איכותית, שתהיה יחסית גבוהה,וגם יפה.
מבחינת תקציב אזור חמש שש...
מאוד אהבתי את הסטוקי(חוששת שלא יהיה מספיק מקום לתינוק בהמשך),מימה(אבל הבנתי שמאוד כבדה ולא נוחה)
ושמעתי על מוצי אך עדיין לא ראיתי אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2017שלום תמר,
כמו הרבה הורים גם את נשבית בשמות מותגים שלדעתי יקרים ללא הצדקה.
סטוקי, מעבר לזה שהיא צרה, הטיולון שלה כשהוא פונה לכיוון הנסיעה לא יכול להישכב (ש טיפה הטייה)! גם כשהוא נשכב כאשר הוא פונה להורה יש שקע בין ישבן התינוק לגב שלו. הקיפול והתפעול הם מבין המסורבלים שאני מכיר.
המימה סובלת מאותו מצב שכיבה כמו בסטוקי (עם השקע) והיא יחסית כבדה ומסרובלת לתפעול.
הרבה רוכשים בשל העיצוב והמותג ולדעתי האישית אין הצדקה לשלם אפילו מחצית מהמחיר שבהן הן מתומחרות!
לגבי מוצי, כאן מדובר במוצר שלדעתי איכותי יותר כי הטיולון כן יודע לשכב למצב ישר ללא השקע אך לא למצב שטוח לגמרי, מצד שני היא קצת מסורבלת לקיפול, המושב והאמבטיה שלה מאוד צרים ומדובר בעגלה כבדה יחסית.
אני ממליץ לך לבדוק את הרטן וי.איי.פי שלדעתי בגלל האמבטיה והטיולון המרווחים שלה והריפוד ההעבה והמפנק היא הנוחה ביותר עבור התינוק, הטיולון נשכב למצב שטוח. העיצוב שלה יפה לדעתי והיא סופר נוחה לניוד, בעלת מערכת קפיצים מעולה, משקלה סביר ובניגוד לשאר העגלות היא מיוצרת בגרמניה ולא בסין.
אופציה נוספת היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שמרווחת היטב, מרופדת היטב, בעלת מערכת קפיצים מעולה וגם היא נשכבת למצב שטוח. זו חברה גרמנית שמייצרת בסין.
ואופציה אחרונה היא פג פרגו בוק, לא הכי נוחה לניוד וללא מערכת קפיצים טובה, לא מרופדת היטב אך ניתן לרכוש מזרנים. כן נוחה מאוד לתפעול וקיפול, כן מרווחת לתינוק, כן איכותית כי היא מיוצרת באיטליה, היא הכי קלה מבחינת משקל מבין כל הדגמים שצויינו כאן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת עלעגלת bloom zenטלי06/02/2017
היי קובי אשמח לקבל חוות דעתך על העגלה.. חשוב לי שהעגלה תהיה קודם כל נוחה ואיכותית לתינוק אחר כך שתהיה נוחה לנו...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2017שלום טלי,
אני פחות ממליץ.
1. האמבטיה לא הכי נוחה שיש.
2. הטיולון חד כיווני ולא נשכב ממש למצב שטוח
3. שינוי המצבים לא מתבצע בעזרת לחצן.
4. יקרה מאוד ולדעתי לא הכי נוחה לתינוק ולא הכי נוחה להורה פרט ליוכלת הניוד.
אני ממליץ לך לבדוק את עגלות הרטן, איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס, דגמי הבוק השונים של פג פרגו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על אויסטר 2מירי06/02/2017
היי,
הייתי שמחה לקבל חוות דעת על עגלת אויסטר 2.
ראיתי בחנויות אך לארואה כמעט המלצות ברשת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2017שלום מירי,
מדובר במוצר טוב כי האמבטיה יחסית גבוהה, הטיולון דו כיווני, הטיולון נשכב למצב כמעט ישר, הבדים איכותיים, בולמי הזעזועים טובים, רוחב השלדה צר ואלו יתרונות חשובים.
מצד שני אני חושב שהמוצר יקר ביחס לתמורה, יש אלטרנטיבות שנותנות כמעט כל מה שמקבלים באויסטר בפחות כסף או כאלו שנותנות יותר כמעט באותו הסכום.
החיסרון המרכזי לדעתי הוא התפעול, חיבור האמבטיה זה תהליך קצת מסורבל, הקיפול טיפה מסורבל יחד עם הטיולון וגדול מאוד יחד איתו ולא יכנס בכל אוטו.
המלצתי אם אהבת, לנסות לתפעל לבד את המוצר, לפרק ולחבר חלקים שונים, לנסות לקפל יחד עם מושב הטיול ולבדוק ברכב (אני בכלל ממליץ לפרק את המושב בכל עגלה טרם הקיפול כדי שהמשקל יתחלק, אז לשיקולכם). באם ראית שאתם מסתדרים והמחיר נראה לכם אז לכו עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי06/02/2017תודה רבה על תשובתך המהירה! יש לך המלצה על עגלה עם אמבטיה לא כבדה וגדולה מדי אבל שתהיה נוחה לתינוק? אני משתמשת באמבטיה בחצי שנה הראשונה והילדים שלי לא מהקטנים..
תשובה
קובי סופר07/02/2017שלום מירי,
לצערי אין דבר כזה, ככל שהעגלה תהיה נוחה יותר לתינוק כך היא תהיה גדולה יותר וסביר שכבדה יותר.
האויסטר היא פחות או יותר האמצע, לא מושלמת בנוחות להורה ולא מושלמת בנוחות לתינוק אבל טובה בשניהם.
הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שנמכרת במחיר דומה לאויסטר פחות או יותר, היא מרווחת יותר, נשכבת יותר, נוחה יותר לתינוק, נוחה יותר וקטנה יותר בקיפול אבל כבדה יותר מהאויסטר. היא נוחה יותר גם להליכה וניוד.
מצד שני יש את הבי 5 אשר סופר נוחה להורה אבל צרה מאוד לתינוק ויחסית קצרה.
אפשר גם לבדוק את הפג פרגו בוק שמרווחת היטב אך פחות נוחה לניוד והליכה, פחות בולמת זעזועים ופחות מרופדת מכל הדגמים המצויינים כאן (את עניין הריפוד ניתן לפתור בעזרת מזרנים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון ראשון אחרי אמבטיהמיכל06/02/2017
קובי שלום
אודה להמלצה על טיולון לבן 3 חודשים . הכי חשוב
קל לסחיבה וקיפול, מנח שכיבה הכי קרוב ל 180, איכותי לשימןש מרובה עם בולמי זעזועים ואפשרות ליישןר רגלים לתינוק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2017שלום מיכל,
אני ממליץ על טיולון דו כיווני אבל הבעיה שאין הרבה כאלו בשוק.
האופציות הן: גרקו איבו, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או בוגבו בי 5. כל שאר הטיולונים הדו כיווניים נמכרים עם אמבטיות.
מבין השלוש הכי הייתי ממליץ על הבי אם אין הגבלת תקציב. אם יש אז רשמי ואוכל להתייחס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לבן שנה והלאהאני06/02/2017
עדין הנקספיט שולט?
זהו, קונים - אין לו כבר מקום... בטח לא עם בגדי חורף...
אבל אם שווה לחכות עוד קצת אז נחכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2017שלום,
עדיין שולט, גם בהמלצות 2017 הוא במקום הראשון בארה"ב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לאמא נמוכה וקטנה ואבא גבוהשירה05/02/2017
היי,
רציתי להתייעץ בנוגע לבחירת עגלה, אני די קטנה ונמוכה חושבת שעגלה שמשקלה מעל 9 ק"ג (כולל טיולון) תהיה לי קשה להתניידות, אני מתכוונת להסתובב הרבה בחוץ ובאוטובוסים. מאוד אהבתי למשל את הטאי טאי וגם הג'ואי כרום הייתה לי נוחה
בעלי לעומת זאת מאוד גבוה והעגלות הקלות שראינו היו לו נמוכות מדי (מה שמפריע זה בעיקר המוט שמחבר בין הגלגלים האחוריים)
על איזו עגלה היית ממליץ?
* רכב קטן, יש מעלית בבניין
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/02/2017שלום שירה,
בסטייל של טאי טאי הייתי ממליץ על המינט של איי.בי.סי דיזיין שתיכנס לחנויות בימים הקרובים. היא קלה (7.8 ק"ג), נוחה לקיפול, הידית יחסית גבוהה אבל לא מדי והיתרון הגדול שהחברה הזו דואגת לגבוהים ובכל דגמי החברה אין מוט מחבר בין הגלגלים! החיסרון, כמו בטאי טאי הטיולון חד כיווני.
דגם הסלסה שלהם דו כיווני אך הוא כבד (9.9 ק"ג) מהדרישות שלך ולדעתי מסורבל לאוטובוסים.
ארמדילו פליפ יכולה לענות לחלק מהדרישות וכנ"ל בוגבו בי 5, אני לא יודע מה התקציב והן יקרות מהדגמים שציינת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה לגבי העגלות של abc
שירה05/02/2017קודם כל תודה רבה!
איפה אפשר לראות את העגלות שלהם?
ואיך דגם סלסה ביחס למינט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*תתעלם מהשאלה על הסלסה :)
שירה06/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התעלמתי :)
קובי סופר06/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 סוגי עגלותאפרת03/02/2017
היי.. אני צריכה בבקשה עזרה. אני מחפשת עגלת תינוק שתענה על 3 דרישות עיקריות:
*שתכנס לתא מטען קטן של רכב (שברולט סוניק).
*שתהיה כמה שיותר יציבה.
*שיהיה ניתן לכוון את גובה ידית האחיזה (עקב הפרשי הגבהים ביני לבין בעלי).
ראיתי היום בבייבי סטאר את האויסטר 2 והתרשמתי ממנה ממש לטובה, אבל קראתי פה על הארמדילו פליפ ואני עכשיו תוהה גם לגביה..
מה עדיף מבין שתיהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/02/2017שלום אפרת,
בשני הדגמים הידית מתכווננת לגובה (יש ללכת על הארמדילו פליפ XT).
שתיהן יציבות.
הפליפ נוחה יותר לקיפול, בעיקר בשלב הטיולון, הקיפול קטן באופן משמעותי לעומת האויסטר ושוב, בעיקר בשלב הטיולון.
האויסטר מרופדת יותר, נוחה יותר לניוד ויש מצב אחד יותר בטיולון.
לדעתי הפליפ תתאים לכם יותר בעיקר לסוניק שאני בספק אם האויסטר תיכנס לתא המטען יחד עם טיולון מחובר עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות קטנות נוספות
אפרת08/02/2017*ידוע לך באיזו מהן האמבטיה רחבה יותר (כך שיהיה לתינוק יותר מקום)?
*באיזו מהן המצב שכיבה בטיולון יהיה לתינוק נוח יותר?
*באיזו מהן יש כיסוי מקסימלי מפני גשם/שמש?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/02/2017שלום אפרת,
*ידוע לך באיזו מהן האמבטיה רחבה יותר (כך שיהיה לתינוק יותר מקום)? באויסטר
*באיזו מהן המצב שכיבה בטיולון יהיה לתינוק נוח יותר?
בארמדילו אך בשתיהן הייתי ממליץ לרכוש מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש והוא ישדרג את הנוחות פלאים.
*באיזו מהן יש כיסוי מקסימלי מפני גשם/שמש? בארמדילו מפני השמש, מפני גשם לא רלוונטי כי גם ככה שמים ניילון גשם מקורי או לא מקורי לא כל כך משנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אפרת16/02/2017דבר ראשון, רציתי לומר המון תודה!
העצות שלך מאוד עזרו וככל הנראה נקנה השבוע את האויסטר 2..
רק שאלה אחת נוספת- ראיתי באתר של בייבי סטאר שיש עכשיו גם אויסטר לייט. מה ההבדל בין האויסטר לייט לאויסטר 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/02/2017שלום אפרת,
לדעתי הרבה חברות עושות טעויות דומות וקוראות לכלל מוצריהן בשם זהה עם תוספת וזה מטעה את הצרכן הסופי! למרות השמות הזהים הדגמים שונים לחלוטין. האויסטר לייט היא למעשה מקבילה לבייבי ג'וגר סיטי מיני, לקחו טיולון קל עם מנגנון קיפול מהיר, הפשיטו ממנו את הבד ויצרו אפשרות לחבר אמבטיה. כמו הבייבי ג'וגר הלייט סובלת מהחסרונות של טיולון חד כיווני, שינוי מצבים עם שרוך, גלגלים וקפיצים פשוטים יותר ועוד. אי לכך אני פחות ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב...
אפרת19/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)