פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון
    סירין
    23/02/2023

היי
    המלצה על טיולון לבת שנה שנוח לקיפול
    שינוי מצבים לא מסובך
    וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח לילדה
    אין הגבלת סכום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי המומלצים הם

קובי סופר
    23/02/2023

שלום סירין,

לדעתי המומלצים הם:
    1. ספורטליין וייפר, בעיקר בגלל שינוי המצבים, די נוח לתינוקות כי הוא די ארוך. הגגון הכי גדול שלדעתי זה יתרון גדול. מאוד נוח לנידו.
    מצד שני טיפה כבד, קיפול טיפה מסורבל וגדול. יחסית לא יקר

2. סילבר קרוס ווינג, קל, נוח לקיפול, מאוד קטן לאחר הקיפול, נוח מאוד לניוד, גגון טוב. שינוי מצבים עם שרוך שזה פחות נוח.

3. מקלארן אטום ויויו. די דומים לסילבר קרוס ביתרונות וחסרונות.
    פשוט מאוד איכותיים. היויו יקר והמקלארן לא תמיד זמין לרככישה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון

סירין
    26/02/2023

יויו הכוונה ליויו 2 ?
    ואם המחיר לא משנה איזה מהם הכי מומלץ לקנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יויו 2

קובי סופר
    26/02/2023

שלום סירין,

כן יויו 2.
    זה לא עניין של מחיר. לכל אחד יתרונות וחסרונות לדוגמא, ליויו אין שכיבה מלאה ושינוי המצבים עם שרוך (גם במלקארן וסילבר קרוס). זה מנגנון פחות נוח לדעתי אבל, בזכות המנגנון הזה הם מאוד קלים במשקל.

ההמלצה שלי לגשת לחנויות, להושיב בטיולונים את התינוקת, לנייד אותם בחנות ומחוצה לה, לנסות לשנות מצבים שהיא יושבת (להשכיב ואז להושיב), לנסות לקפל, להרים במצב מקופל ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימגן פלוס - המלצןת ברשת
    יוסי
    23/02/2023

היי, האם המזרן הזה עדיין בהמלצות?
    לא רואה שבנות כותבות עליו בקבוצות הפייסבוק וכו...
    האם הוא אואטןפדי ויש עליו המלצות רופאים? ( בעירר אורטןפדים)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אימגן פלוס - המלצןת ברשת

הוספת תגובה

• אני ממליץ עליו

קובי סופר
    23/02/2023

שלום יוסי,

אני ממליץ עליו.
    בנוסף אני לא ממליץ לחפש המלצות בקבוצות פייסבוק!
    ברוב המקרים מה שיש שם זה אינטרסים.
    חברות משלמות הון עתק כדי שיהיו "המלצות" למוצריהן.
    הדרך הנכונה ביותר לרכוש היא לבדוק פיזית.
    בנוסף להתייעץ עם כאלו שקנו באופן פיזי ולסיום להעזר באנשי מקצוע.

המילה אורטופדי היא מילה מכובסת. אין כזה דבר. גם מזרן בסיסי יהיה "אורטופדי".
    הסיבה שאני ממליץ על האימג'ן היא בטיחותית בראש ובראשונה.
    לדעתי זה הדבר הכי חשוב במזרן.
    מעבר לכך לדעתי הוא מזרן יותר נוח לתינוקות מאשר מזרן דו צדדי, הבא אחריו בנושא הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל שמתחבר לנונה טריב נקסט
    זיו
    22/02/2023

היי, אנחנו מתכוונים לקנות את הנונה טריב נקסט.
    מנסים כעת להבין איזה סל קל יכול להתאים, אבל המוכרת בחנות טוענת שרק של נונה וג׳ואי מתחברים.
    האם יש עוד סלקלים שיכולים להתאים ושמספקים בטיחות ברמה גבוהה?

הוספת תגובה

• ניתן לחבר מגוון סלקלים

קובי סופר
    22/02/2023

שלום זיו,

ניתן לחבר מגוון סלקלים בינהם כל דגמי סייבקס, מקסי קוזי וגם אינפנטי, אבינוט, אונו, ספורטליין ועוד.
    כל סל קל שיכול להתחבר למתאם מקסי קוזי בכל עגלה אחרת יכול גם להתחבר למתאמים של הנונה.

כפי שאני מציין לא פעם, לחנויות ורשתות יש אינטרס למכור לכם מה שריווחי וטוב לחנות.
    היות והרשת שממנה אתם רוכשים את העגלה הם גם המשווק הבלעדי שלה ושל הסלקלים שהומלצו, די ברור לי למה המליצו לכם שם על הסלקלים וגם על העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

זיו
    22/02/2023

מפורט וברור כהרגלך!
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה (חדשה/ יד שנייה)
    נעמה
    22/02/2023

היי
    מחפשת עגלה חדשה בתקציב יחסית נמוך, עד 1200 שח.
    צריכה עגלה+ טיולון, ועדיפות לאפשרות לטרמפיסט. האם יש חיה כזו?
    כמובן שאשמח אם תהיה נוחה לקיפול ובעלת שלדה קלה

הוספת תגובה

• לצערי אין רק יד 2

קובי סופר
    22/02/2023

שלום נעמה,

לצערי אין רק יד 2. אני לא מכיר את מחירי יד 2 ולכן קשה לי להמליץ. ניתן אבל יהיה למצוא משהו סביר או טוב בתקציב.
    עגלות חדשות טובות נמכרות סביב 2000-3000 ש"ח.
    סביב 1200 אפשר למצוא דגמים מאוד ישנים, דגמים מאוד בסיסיים או לא מוצלחים.
    לגבי טרמפיסט, על כמעט כל עגלה ניתן לחבר טרמפיסטים אוניברסליים.

אם מוצאים ג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה בתקציב, הן מאוד מיושנות אבל טובות ומוצלחות ויתנו את התמורה הכי טובה למחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולוני איזיווקר
    נעמה
    22/02/2023

שלום,
    קיבלתי משכנה להתנסות בטיולון איזיווקר xs והתלהבתי מאוד מהניוד, מהיציבות היחסית (במיוחד כשמדובר בסוף בטיולון) ומהקומפקטיות.
    חשבתי לקנות אותו, ואז שמתי לב שלמעשה בשילב יש 3 דגמים, ולא ברור לי מה ההבדלים ביניהם-xs, מיילי וג'קי. מעבר לשוני במחיר, במשקל הטיולון ובמשקל שלכאורה הוא יכול לשאת- יש עוד משמעות להבדלים בין הדגמים? והאם שווה להשקיע בדגם יקר יותר? לכאורה היקר יותר כבד יותר וגדול יותר, דברים שבמבט שטחי נראים דווקא כחיסרון...

לקביעת תור
    סגירה
    טיולוני איזיווקר

הוספת תגובה

• הXS לדעתי הכי מוצלח

קובי סופר
    22/02/2023

שלום נעמה,

הXS לדעתי הכי מוצלח.
    הוא הכי מיושן מה-3 אבל המלצתי עליו מהיום שיצא. יש לו דגם מקביל של סילבר קרוס דגם ווינג. שניהם מיוצרים באותו המפעל ולכן זהים.
    שניהם מאוד מוצלחים, עמידים וחזקים, פרקטיים ולכן אני ממליץ עליהם.
    המיילי וג'קי הם דגמים חדשים מעודכנים יותר, קיפולים יותר נוחים, שינוי מצבים יותר נוח אבל יותר כבדים ומעט גדולים בקיפול.

לגבי משקל, בתקינה החדשה בודקים עד 22 ולפני בדקו עד 15. רוב הדגמים מתאימים עד 22 אבל בגלל שהיו צריכים להיבדק בבדיקה הקודמת הם אושרו עד 15. ככל הנראה זה מלאי ישן כי אילו היו נבדקים היום הם היו מאושרים עד 22.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נעמה
    23/02/2023

ראיתי עכשיו שאזל המלאי של הxs בשילב. במידה והמלאי לא יחזור בקרוב (דבר שכמובן אברר), האם היתרונות של הסילבר קרוס עדיפים בעיניך על המיילי של איזי ווקר?
    המחירים של הווינג שראיתי גבוהים (סביב ה1,300), לעומת המיילי שהיא 1100 (ועם הנחה שיש לנו בשילב הוא אמור לעלות לנו 825)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסילבר והXS זהים

קובי סופר
    23/02/2023

שלום נעמה,

הסילבר והXS זהים למעט שינויים קוסמיטיים/עיצוביים.
    הוא יקר בגלל ששילב הוא היבואן של איזי ווקר והם מתמחרים די זול את מוצרי המותג. מצד שני לסילבר קרוס יש יבואן שמוכר לחנויות שמוכרות לצרכן, היד הנוספות גורמת למחיר הגבוה יותר.

לגבי המיילי, זה דגם מאוד חדש ולכן קשה לי לתת המלצה, בסה"כ נראה מוצר טוב ואיכותי. המחיר הסופי גם מעולה.
    לדעתי יש לו יתרון בשינוי המצבים, זה מנגנון שרוך אבל נוח ומאפשר שינוי ביד אחת. הקיפול טיפה מסורבל ולא נוח, מצריך התכופפות ולא עומד ישר לאחר הקיפול דבר שיגרום לשריטות ושפשופים בשלדה ואולי בבד.
    עדיין לדעתי הוא עדיף על הXS אם אלו פערי המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואה בין נונה טריב לאינגליזינה אפטיקה
    יניב
    21/02/2023

היי קובי
    אשמח להשוואה בין שתי העגלות הללו
    יש חשיבות רבה לתפעול קליל ולא מסורבל ולקלות ההליכה עם העגלה

הוספת תגובה

• שתיהן די עונות לדרישות

קובי סופר
    21/02/2023

שלום יניב,

שתיהן די עונות לדרישות. כל אחת בתחומה. מדובר בעגלות שונות מאוד בסגמנט. אלא אם התכוונתם לדגם אלקטה של אינגלזינה.

האינגלזינה מציעה לדעתי אמבטיה וטיולון יותר טובים. הם יותר רחבים, זה יתרון באמבטיה ולדעתי פחות בטיולון (אפילו חיסרון קל).
    כמוכן טיולון האינגזלינה יצוק מפלסטיק לעומת גב רשת בנונה, לדעתי גב יצוק מספק תמיכה עדיפה, בנוסף התינוק פחות שוקע ורשת עלולה לקבל בלאי עם הזמן וזה חלק שאינו מכוסה באחריות. כמוכן לקחת בחשבון שרשת זה משהו בעייתי בחורף קר. לאפטיקה גלגלים יותר גדולים ולכן יותר נוחה לניוד.
    לכן בהיבט של נוחות ניוד והליכה האפטיקה לדעתי מנצחת בגדול.

מצד שני האפטיקה היא עגלה מאוד מאוד כבדה, די גדולה ומסורבלת. גגון הטיולון לדעתי פחות מוצלח.
    לכן בכל ההיבט של נוחות ההורה, הנונה מנצחת בגדול.
    האפטיקה מתאימה למי שיש לו תא מטען גדול ונגיש. למי שיש מעלית או גר בקומת קרקע.
    זו עגלה שנבנתה לניוד בדרכים קשות ופחות לעיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושב בטיחות גיל 3
    רבקה
    21/02/2023

שלום
    אשמח להמלצה למושב בטיחות .מתקרבת לגיל 3 כבר שוקלת 15׳
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מושב בטיחות גיל 3

הוספת תגובה

• אני ממליץ בוסטר עם רצועות

קובי סופר
    21/02/2023

שלום רבקה,

אני ממליץ בוסטר עם רצועות.
    ע"פ החוק המינימום לבוסטר ללא רצועות זה גיל 3 ומשקל של 15 ק"ג. אני חושב שזה ממש רחוק מהמציאות ורצוי למשוך עם הרצועות כמה שיותר.
    בכל מקרה לגיל ולמשקל צריך מושב עם רצועות.
    זה יכול להיות כיסא בטיחות או בוסטר עם רצועות.
    אני ממליץ על בוסטר רצועות מכמה סיבות:
    1. טיפה יותר זול
    2. יותר צר ולכן תופס פחות מקום ברכב
    3. ישרת ליותר זמן

הדגם הכי מומלץ הוא ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט אבל הוא יקר.
    אחריו יש את גרקו נאוטילוס סנאגלוק, צ'יקו מייפיט או גרקו טרנזישיין סנאגלוק
    הגרקו לא תמיד זמינים. הפרשי המחיר יכולים להיות משעותיים בין הברייטקס לגרקו, הכל תלוי בתקופה והמבצעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר מאמבטיה לטיולון
    אלישבע חנימוב
    20/02/2023

הי קנינו את עגלת הבובקט -מומלץ ממש!
    רציתי לשאול באיזה שלב צריך להעביר את התינוק מהאמבטיה לטיולון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מאמבטיה לטיולון

הוספת תגובה

• אין הגדרה מיוחדת

קובי סופר
    21/02/2023

שלום אלישבע,

אין הגדרה מיוחדת.
    בגדול האמבטיה מתאימה עד 9 ק"ג. הטיולון מתאים ומאושר לשימוש מגיל לידה. כך שניתן בכל שלב לעבור לטיולון.
    אני אישית מאלו שאהובים למשוך עם האמבטיה עד גיל חצי שנה וגם מעבר אם מתאפשר. זה גם תלוי בעונות, בחורף לדעתי יש יתרונות לאמבטיה.

בסך הכל, אתם תרגישו לבד מתי השלב הנכון לעבור. היתרון הגדול בעגלות של בייבי בוס שאין הגבלות כי ברוב הדגמים אפשר רק בגיל חצי שנה.

כמובן שמח מאוד לקרוא שאתם מרוצים :)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ליום יום
    אורלי
    20/02/2023

היי,
    אני מחפשת לקנות טיולון קליל ליום יום.
    אני נאבדת בכל המבחר של הטיולונים הקיימים.
    אלה הפרמטרים החשובים לי:
    * קל (עד 7 ק"ג)
    * מתקפל בקלות
    * מתקפל קומפקטי - אם יכול לעלות איתנו למטוס זה יהיה נחמד מאוד, אבל לא חובה
    * שכיבה יחסית מלאה
    * ישיבה זקופה
    * אחסון נורמלי
    * יציב, עם בולמי זעזעועים
    * עדיפות למנגנון שינוי מנח ללא שרוך
    * עד 1200 ש"ח

ראיתי כמה עגלות ולא יודעת מה לבחור
    ג'ואי פארסל
    אנגלזינה סקץ'
    סילבר קרוס קליק
    (כמובן שאשמח להמלצה אם יש עגלות אחרות שיכולות להתאים לדרישות)

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון ליום יום

הוספת תגובה

• הג'ואי חדש מאוד כך שקשה לענות לגבי איכותו

קובי סופר
    21/02/2023

שלום אורלי,

הג'ואי חדש מאוד כך שקשה לענות לגבי איכותו לאורך זמן.
    על פניו הוא נראה מעולה, לדעתי מתומחר יקר מידי אבל עונה היטב לדרישות.
    האינגלזינה זול יותר ולפעמים גם נכנס למבצעים + שילובי כרטיסים ששילב מקבלים ולכן אפשר להוציא אותו במחיר ממש נמוך. לדעתי נותן תמורה מעולה לכסף.
    לדעתי הג'ואי יהיה יותר נוח בניוד וגם הגגון שלו עדיף.
    הסילבר קרוס לדעתי פחות מוצלח מה-3. הדגם הכי מוצלח שלהם הוא הווינג אבל הגב שלו עם שרוך.

הייתי גם ממליץ לבדוק את ספורטליין וייפר, עונה טוב לדרישות ויש לו גגון ענק שלדעתי זה יתרון גדול. נוח לניוד, נוח לקיפול.
    בדרך כלל כל הדגמים עם גב רגיל מתקפלים טיפה יותר גדול מהמקובל אז אני לא יודע לומר מה יוכל לעלות לטיסות. לדעתי הוייפר והג'ואי בטוח לו. האינגלזינה אולי ובכל מקרה יש לו את הקיפול הכי קטן מה-3 אם כי לא בפער משמעותי.

כמובן כמו תמיד, ממליץ להתנסות פיזית בחנויות, לשים את התינוק, לחגור, לנייד את הטיולון בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל, להרים במצב מקופל. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי נעים להכיר
    אלון
    20/02/2023

היי קובי, רואים כבר לא מעט זמן את תשובותך בפורום. ולמדים.
    מהיכן הידע? באישה תחום אתה עוסק?

לקביעת תור
    סגירה
    קובי נעים להכיר

הוספת תגובה

• ניתן לקרוא את הביו

קובי סופר
    20/02/2023

שלום אלון,

ניתן לקרוא את הביו כאן באתר. למרות שהוא נערך לפני כ- 5 שנים.

בגדול אני נמצא בתחום מגיל 13, התחלתי לעבוד בחנות של אבי ולמעט 3 שנים בצבא (שגם בסופ"שים עבדתי בחנות) אני עוסק בתחום.
    עברתי הכל ממחסן, הובלות, הרכבות מוצרים ורהיטים, מכירות, יעוץ ליבואנים, יעוץ ליצרנים מחו"ל שהגיעו לביקור בארץ, ברגע שראיתי במוצרים שלהם שהם יישמו מה שאמרתי הבנתי שאני צריך להתקדם לתחום היבוא, ייצור ושיווק לחנויות.
    מקווה שהשלב הבא יהיה לצאת גם לעוד מדינות בעולם עם המוצרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות על עגלה
    ענבר פילוסוף
    20/02/2023

היי רציתי לשמוע חוות דעת על העגלות הבאות-
    עגלת Leo רוז גולד
    עגלת תינוק Finiti אויסטר

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות על עגלה

הוספת תגובה

• 2 דגמים שאני פחות ממליץ

קובי סופר
    20/02/2023

שלום ענבר,

2 דגמים שאני פחות ממליץ.
    הLEO היא סוג של העתקה של הסיילו, אין הבדל גדול במחיר ולכן אני חושב שעדיף ללכת על המקור.
    האויסטר זה דגם של ג'ואי, לדעתי פחות מוצלח מדגמים באוזר המחיר בשוק, די כבד ומסורבל. גם כאן הסיילו באותו המחיר ולדעתי עדיפה.
    אם אפשר למתוח מעט את התקציב, יש את עגלות הבייבי בוס שלנו שלדעתי הן נותנות את התמורה הכי טובה למחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה מומלצת לילד שלישי
    עדן
    19/02/2023

היי,
    בהריון עם הילד השלישי וזקוקה לעגלה חדשה, טובה, לא יקרה מידי ופרקטית הן בקיפול והן בנוחות עם הבייבי.
    העגלה שהייתה לי עד כה היא בוגבו )הישנה והמסיבית( מאוד אהבתי אותה אבל היא כבר עשתה את שלה.
    אשמח לעזרה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה מומלצת לילד שלישי

הוספת תגובה

• השאלה מה התקציב

קובי סופר
    20/02/2023

שלום עדן,

השאלה מה התקציב.
    עד 3000 ש"ח אני ממליץ לבדוק את עגלות הבייבי בוס שלנו.
    הן קלות משמעותית מהדגמים הקיימים בשוק אבל מבלי להתפשר על כלום. מציעות יכולת ניוד של בוגבו גדולה, קיפול קל ונוח לגודל של בוגבו בי, אמבטיה וטיולון מרווחים.
    עד 2000 אין הרבה אופציות טובות זה רק אם יש דגמי ספורטליין סיילו משנים קודמות שזמינות לרכישה.
    מאמאס אנד פאפאס ארמדילו או סטרדה במבצע. בשני המקרים מדובר בעגולת כבדות מהבייבי בוס אבל הן אופציה טובה אם התקציב הוא עד 2000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות נח לתינוק
    הודיה יחזקאלי
    18/02/2023

שלום קובי, נשמח ככ להמלצה לכסא בטיחות הכי חשוב לנו שיהיה נח לתינוק (8 חודשים) ולא מאוד יקר. תודה רבה

הוספת תגובה

• אני נוטה קודם להמליץ על בטיחות

קובי סופר
    19/02/2023

שלום הודיה,

אני נוטה קודם להמליץ על בטיחות. בסופו של דבר זו המטרה שלשמה נרכש הכיסא. בדרך כלל הדגמים המובילים הם גם נוחים מאוד אבל, הם יקרים.

המומלצים ביותר אם אין שיקול תקציבי הם:
    כל סדרת קליקטייט של ברייטקס. המרתון הוא הזול מה-3 ואין הבדלי בטיחות משמעותיים בינו ליקרים יותר. עדיין אבל, מדובר בכיסא יקר מאוד.
    צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    גם לא כיסא זול.
    בשני המקרים יש כעת חודש בטיחות ויש הנחות גבוהות אז שווה לבדוק.
    אולי תתפסו מבצע טוב עליהם. בכל מקרה אני תמיד ממליץ למתוח את התקציב בכל הקשור לבטיחות, מדובר בדגמים שירוצו איתכם כ6-7 שנים! אם נחלק את ההשקעה לימים תראו שמדובר בסכום מצחיק פר יום.

אם ללכת על דגם זול, גרקו מי סייז מקבל דירוגים טובים ויחסית נוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרק מג'יק פולד, בייביבוס טייגר וספורטליין XL
    תמוז זוהר
    17/02/2023

היי קובי! תודה על כל המידע כאן, מחפשת טיולון לבת חצי שנה, הייתה לי חוויה נוראית עם היויו ואני מחפשת טיולון שהוא מצד אחד קל יחסית לקיפול ומצד שני מפנק עבור התינוק. העלות היא פקטור משמעותי. מתלבטת בין השלוש שציינתי, אשמח לדעתך ואם יש לך המלצה על אחרת שעונה על הדרישות אשמח לדעת.

הוספת תגובה

• ואולי גם הג'ואי פיניטי סיגנצ'ר

תמוז זוהר
    17/02/2023

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי הג'ואי פחות מוצלחת

קובי סופר
    18/02/2023

שלום תמוז,

לדעתי הג'ואי פחות מוצלחת.
    היא כבדה יותר מהסיילו, הקיפול שלה מסורבל ולמרות שיש לה גלגלים איכותיים המשקל יוצר יכולת ניוד בינונית לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי הלקלרק פחות מומלץ אבל

קובי סופר
    18/02/2023

שלום תמוז,

לדעתי הלקלרק פחות מומלץ אבל הוא היחיד מה-3 שבאמת טיולון לטובו לרע.
    באופן כללי אני ממליץ על פי מחקרים שהתינוקות יהיו מול ההורים עד גיל שנה + או לפחות עד שנה.
    הלקלרק הוא חד כיווני ולכן מראש איני ממליץ עליו.
    היתרון שלו שהוא טיולון אבל הוא יסבול מלא מעט חסרונות כפי שהרגשתם ביויו.
    הקיפול שלו יותר נוח מהיויו אבל הפתיחה פחות, שינוי המצבים יותר נוח וגם השכיבה יותר טובה.
    הניוד אבל לדעתי פחות מוצלח גם בהשוואה ליויו.

הטייגר או הסיילו הם כבר עגלות פול סייז, בעלות טיולון דו כיווני, אמבטיה שמגיעה יחד עם העגלה. בלקלרק אפשר לרכוש ללא אמבטיה ובהמשך אם תרצו אפשר לרכוש, לכן כאן זה חיסרון כי אתם כבר בשלב שאין צורך באמבטיה.
    לדעתי הטייגר עדיפה כמעט בכל פרמטר על הספורטליין.
    האמבטיות די זהות בגודלן, לסיילו יתרון של אמבטיה יותר גבוה ויותר פתחי איוורור. היא גם מתקםלת לאחסון בגמר השימוש
    מצד שני הטייגר עשויה מפלסטיק ולכן אטומה לחלוטין מפני זיהום אוויר, רוח, אבק וכו'. גם יותר מגינה מפני מכות שהעגלה עלולה לספוג. באמבטיה של הטייגר אין ברזלים מתחת ומצדי מזרן האמבטיה כפי שיש בסיילו (וברוב עגלות האמבטיה בשוק).

מה שחשוב באמת לדעתי הם השלדה והטיולון כי הם ישרתו ליותר זמן. לטייגר לדעתי יש יתרונות משמעותיים בחלק הזה:
    1. משקל, הטייגר קלה יותר בכ-2 ק"ג שזה הבדל משמעותי לדעתי.
    2. הגלגלים בטייגר יותר איכותיים, בשילוב המשקל הקל יכול הניוד של הטייגר עדיפה בהרבה אבל, זה יבוא לידי ביטוי רק בדרכים משובשות. בקניון או מדרכה מסודרת ההבדל יהיה זניח אבל עדיין, הטייגר תצריך פחות מאמץ בדחיפה (בעיקר בעליות).
    הטיולון של הטייגר יצוק מפלסטיק, לדעתי זה גם מספק תמיכה יותר טובה וגם זווית הישיבה יותר זקופה. יש תינוקות שלא אוהבים לשבת עם הטייה לאחור.
    בטייגר גגון הטיולון יותר גדול.
    כל הבדים יורדים לכביסה כולל גגונים וחלק חיצוני של האמבטיה, בסיילו חלקים אלו לא יורדים, בנוסף בד הטיולון יורד עם לוח פרספקט שצריך לכבסם יחד, זה קצת מאתגר בייחוד עם יש פתח צר במכונת הכביסה.
    אחריות: 5 שנים בטייגר, שנה בסיילו.
    צבעים, בטייגר יש מבחר צבעים וניתן להחליף גגונים בהמשך.
    הקיפול של הטייגר יותר קטן ורוחב השלדה יותר צר במעט שזה יתרון במעברים צרים.

כמובן שאני ממליץ בסופו של יום להתנסות יחד עם התינוק, לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל יחד עם הטיולונים פעם שפונים אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל, לבדוק ברכב וכך לקבל החלטה של מה נכון לכם.

בכל מקרה בכל אחת מהבחירות שתעשו בין טייגר לסיילו, צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי גדול שבעתיד תרכשו טיולון נוסף שיהיה קל וקומפקטי יותר. עדיין אבל הטייגר והסיילו מציעים טיולונים הרבה יותר נוחים ומרווחים לתינוק בהשוואה ללקלרק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה! איפה בתל אביב או הסביבה אפשר לראות עגלות בייבי בוס?

תמוז זוהר
    19/02/2023

וגם, אם תוכל לפרט על ההבדלים ביניהן כי אני רואה שההבדחים במחיר לא משמעותיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן אין הבדלים משמעותיים

קובי סופר
    20/02/2023

שלום תמוז,

אכן אין הבדלים משמעותיים.
    יש דגם טייגר ובובקט שמאוד זהים. האמבטיה, טיולון, קיפול תפעול זהים לחלוטין. ההבדלים בשלדים. הטייגר עם גלגלים יותר גדולים ולכן יותר גבוהה, בעלת יכולת ניוד עדיפה בדרך קשה, סל יותר גדול ומצד שני יותר כבדה ובעלת שלדה יותר רחבה. לכן ההבדלים במחיר לא משמעותיים.
    יגואר הוא הדגם החדש, טיפה שונה מהשתיים האחרות, מציע בעיקר פרקטיות בקיפול, גודל קיפול אבל, הוא יותר יקר, יותר כבד ופחות נוח לניוד. הוא יותר נישתי לכאלו שיש להם רכב ממש קטן ויש לא מעט, נותן פתרון למי שמחפש יויו רק בדמות עגלה שלמה ולא טיולון עם סוג של אמבטיה.

לגבי חנויות, יש את מקס בייבי בפתח תקווה או אור יהודה, שם מוצגים כל שלושת הדגמים.
    יש את גולד בייבי בבני ברק, זו חנות למגזר החרדי, שעות הפתיחה שונות וצריך לבדוק מולם.
    היתרון הגדול בללכת לשם זה שתראו לא מעט הורים עם בייבי בוס ותוכלו לקבל חוות דעת ממשתמשים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

תמוז
    21/02/2023

על כל המידע והסבלנות במענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה גבוהה במיוחד
    רבקה
    17/02/2023

שלום קובי, אנחנו לקראת לידה ראשונה. גרים בקומה 1.5 בלי מעלית, בעיר. מתניידים בתחצ, ברגל וברכב. אנחנו גבוהים מאוד ולכן מחפשים עגלה גבוהה ועם אמבטיה מרווחת כמה שניתן. ראיתי פה המלצה שלך על בייבי בוס טיגר אבל מבינה שהאמבטיה שלה היא רק 76 סמ וזה מעט ביחס לעגלות שמציעות אמבטיות של 80 ויותר. יש לך המלצה שתתאים לנו? הרכב גדול ומרווח אז פחות קריטי לנו שתתקפל למאוד קטן. חשובה עגלה גבוהה, קלה ונוחה לניוד ויציבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה גבוהה במיוחד

הוספת תגובה

• ככל שנלך על מוצר יותר גדול כך גם המוצר יהיה בגודלו הכללי

קובי סופר
    17/02/2023

שלום רבקה,

ככל שנלך על מוצר יותר גדול כך גם המוצר יהיה בגודלו הכללי.
    בעגלות עם אמבטיה יותר ארוכה נקבל גם שלדה יותר גדולה וכבדה.
    הטייגר היא דווקא אחת הארוכות ביותר בטח ביחס למה שיש בסגמנט שלה בוגבו בי, סייבקס מיוס וכו'.
    רק בעגלות של פג בוק, אייביסי דיזיין סלסה, אינגלזינה יש אמבטיות יותר גדולות.
    מצד שני גם השלדים יותר גדולים וכבדים כפי שציינתי.
    רק באינגלזינה אלקטה נשארים עם אמבטיה גדולה ועגלה קלה ויחסית קומקפטית אבל יש בה פשרות אחרות כמו ידית קובעה שזה לדעתי חיסרון עוד יותר גדול.

בסופו של דבר מה שחשוב בעגלה לדעתי זה הטיולון ולא האמבטיה.
    ראשית בעגלות בייבי בוס הטיולון מאושר לשימוש מגיל לידה אז אפשר לעבור בכל שלב לטיולון. כפי שציינתי האמבטיה יחסית ארוכה ויש לה אישור עד 9 ק"ג ולא עד חצי שנה.
    רוב הלקוחות העבירו את חצי השנה הראשונה באמבטיה של הטייגר וחלק גם מעבר. לכן אני בטוח שהגודל שלה מעולה ולא קריטי ה3-4 ס"מ יותר. הערך המוסף זה טיולון ארוך מאוד, יכולת ניוד מדהימה ביחס למשקל, קיפול קל וקטן שזה יתרון לתחב"צ

המלצות אחרות זה רק אינגלזינה אלקטה.
    שאר ההמלצות יהיו יותר גדולות וכבדות. השאלה אם זה רלוונטי.

אין עגלה מושלמת ובכל עגלה נמצא חיסרון גדול אל מול יתרון גדול. בסוף צריך לקחת את המכלול, לשקלל עם איזה חיסרון נוכל לחיות בשלום ומה היתרונות החשובים לנו ובהתאם לזה לבחור את המוצר המתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שאלת המשך

רבקה
    19/02/2023

תודה רבה על הפירוט. אם אני חוזרת לעניין הגובה של העגלה (גובה האמבטיה וידית מתכווננת) ושמה בצד את אורך האמבטיה. מבינה שאתה ממליץ על אינגליזה אלקטה או בייבי בוס טייגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי הטייגר עדיפה

קובי סופר
    19/02/2023

שלום רבקה,

לדעתי הטייגר עדיפה.
    היתרון של אינגלזינה לדעתי הוא לללא ספק האמבטיה שגם טיפה יותר רחבה וגם טיפה יותר ארוכה. מבחינת גובה הן כמעט זהות.
    הטיולונים די דומים, לאינגלזינה מושב יותר רחב אך לדעתי זה חיסרון, בטייגר 1 היה לנו מושב יותר רחב והיו מעט לקוחות שטענו שזה פחות נוח לתינוקות, בעיקר במצב ישיבה, הם פשוט נשפכים לצדדים כשהם טיפה עייפים. בטייגר 2 הופסנו כנפיים למנוע זאת.
    הגגון בטיולון הטייגר יותר גדול ויותר נוחה להזזה וגם יותר שקט.

לדעתי בשלדה יש יתרון משמעותי לטייגר בגלל שיש ידית מתארכת. זה גם יתרון לכם כגבוהים. בנוסף באינגלזינה כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, זה גם לא נעים ללכת כשגב המושב כמעט נוגע בברכיים ולעיתים בזמן הליכה הברכיים נתקלות בגב. בנוסף לא מאפשר לתלות תיק או כל דבר על ידית האחיזה.
    חיסרון נוסף הוא בעליה וירידה ממדרכה גבוה כאשר צריך להרים את העגלה על 2 הגלגלים האחוריים, בגלל שיש לטייגר ידית מתארכת היא משמשת כמנוף ואז זה נעשה כמעט ללא מאמץ, באינגלזינה צריך להפעיל המון מאמץ.
    לדעתי הקיפול של הטייגר יותר נוח בעיקר כשהטיולון פונה אליכם. עם הפנים קדימה הן די זהות. הטייגר מעט יותר קומפקטית לאחר הקיפול.

כמובן כמו תמיד, ממליץ להתנסות לבד, לשים משקל של 12 ק"ג בעגלות, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל עם המושב פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. באינגלזינה ספציפית ממליץ להשכיב את המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה ולראות איך את מסתדרים כך בהליכה איתה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רבקה
    19/02/2023

מצוין, נבדוק את הטייגר. איפה אפשר לראות אותה בירושלים?
    יש המלצות לבדיקה של עגלות נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לראות בירושלים

קובי סופר
    20/02/2023

שלום רבקה,

ניתן לראות בירושלים בחנויות רהיטי אור, סוויט בייבי או תינוקיו.

לגבי עוד המלצות רשמתי את אינגלזינה אפטיקה.
    יש את ספורטליין סיילו שעונה לדרישת הגובה אבל הדגמים שלהם משמעותית יותר כבדים מהטייגר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה