מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטות כסאח-תקראו את זה, זה בשבילכםאנט13/04/2011
שלום, אין לי שום שאלה לשאול או שום ידע רפואי שהוא, רק רציתי לשתף אנשים פה שמעוניינים בדיאטה ובוחרים בדרך 'המהירה'.
רציתי לשתף אתכם בדיאטה שעשיתי, מאוד קיצונית אשר הניבה תוצאות - בהתחלה חיוביות אך שליליות לטווח הארוך.
דיאטת אתקינס- עשיתי את הדיאטה שלושה חודשים (כאשר מותר עד שבועיים) בהם לא אכלתי שום פחמימה מסוג שהיא וארוחות קטנות. ירדתי כ-20 קילו תוך משהו כמו 4-5 חודשים (זאת כמובן לאחר שאחרי תקופה מסויימת, הגוף מתרגל לכמות האוכל שאתה מספק לו ואז אתה מתחיל לרדת פחות... ושם הגעתי למצב שאכלתי 2-3 פירות ביום כדי להמשיך לרזות) .
הייתי מאושרת. מעולם לא הייתי ממש שמנה, אך בהחלט הייתי מלאה.. והייתי מאושרת, סוף סוף בחורה רזה שלובשת מידה 38 ולא 46, סוף סוף בחורה 'ראויה'...
היום, כמעט שנתיים אחרי... התגלה לי חיידק ההליקובקטר (לאחר מחקרים ארוכים שעשיתי, הבנתי שחיידק ההליקובקטר לרוב מתחיל להיות פעיל כאשר המערכת החיסונית שלנו חלשה... כמובן שזה קורה כתוצאה מהרבה דברים- ביניהם גם תזונה לקויה), תמיד הייתי בחורה מאוד מאוד (מאוד!) בריאה (טפו טפו טפו)... לפני כבערך 7 חודשים התחילו לי כאבים בבטן העליונה, בחילות, צרבות חזקות.... לאחר בדיקת נשיפה גילינו שזהו החיידק אך אחרי שנטלתי טיפול נגד החיידק הכאבים המשיכו ואף החמירו... לאחר בדיקת גסטרוסקופיה התגלו לי 2 כיבים בקיבה ודלקת בתריסריון... היום אני מרגישה מעט יותר טוב אחרי סדרת כדורים שבלעדיה הייתי סובלת במשך כל היום מצרבות ובחילות (למרות שאני עדיין סובלת מזה) אבל עליי לאכול מדי 2-3 שעות אם לא יש לי כאבי בטן מאוד חזקים שיכולים להוביל להתקפים לא נעימים של בחילות, הקאות וכדו'... בדר"כ אצל בן אדם הבטן היא לא כל כך מורגשת (אלא אם כן יש כאב בטן מאכילת מזון מקולקל וכו'), אצלי הבטן מורגשת 24 שעות ביממה מזכירה לי את הפצע המגעיל הזה שקיים לי שם... תאמינו לי..... אל תיכנסו לדברים האלה... מה גם שבסופו של דבר תעלו את הכל (היום לא רק שאני עם אולקוס אני גם עליתי 6 קילו מהמשקל חזרה)... תחסכו מעצמכם את הדברים האלו ואל תגידו 'לי זה לא יקרה'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
אנט13/04/2011ד"א, יש לציין שמצבים כאלה גם עלולים להכניס לדיכאון וכרגע אני בשלבי התאוששות מחודשיים מאוד מאוד קשים שעברתי עקב המצב הזה (בעיקר מבחינה נפשית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שזיפים יבשים לעצירותוסנטי12/04/2011
שלום, אבקש עזרתכם.
יש לי עצירות כל הזמן כמעט באופן קבוע. אני מנסה הכל ומה שמאוד עוזר לי זה שזיפים יבשים במים.
אני מבקשת לשאול האם צריך להשרות את השזיפים בלילה ולאכול ולשתות את זה בבוקר, או אפשר להשאיר מהבוקר בהשריה ולשתות בלילה?
מה יותר אפקטיבי?
תודה
וסנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שזיפים יבשים לעצירות - תגובה
אהרון רזון12/04/2011שתי השיטות אפקטיביות באופן כללי, אבל נסי את שתיהן לסרוגים וראי מה משפיע יותר אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות מן הגהינום
ורד גולד27/07/2012יש לי ארסנל של משלשלים, אבל אפילו מלח אנגלי.לא עוזר.ניסיתי אנמה (חוקן) אבל התנוחה - שכיבה בצד, וקרוב לשירותים - בלתי אפשרית במצבי הבריאותי הכללי. אבלע הכל ובלבד שזה יעזור. כאשר אני חוגגת עם כאילו-דחף ליציאה, זה תמיד נגמר בשחרור גז גדול ותו לא. אני מכירה את ההמלצות לתזונה עם סיבים והרבה נוזלים,אבל במצבי אני מבקשת עזרה אינסטנט, לפחות פעם בשבוע. תודה,ואם המלצתכם תעזור, אתן תרומה מיוחדת לאקי'ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות מן הגהינום - תגובה
אהרון רזון28/07/2012אחרי ההרס הנגרם על ידי שימוש אינטנסיבי במשלשלים, לא בטוח שהעיצה שלי תעזור, אבל כדאי לנצל את עונה ולאכול תאנים טריים בנדיבות בין הארוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק לגוף-שואלת פהימית12/04/2011
שלום המליצו לי להעביר את השאלה שלי לפה אז אני אשמח לתשובה:
אני עושה פעילות כבר 5 שנים (שילוב של ריצה עם אירובי ועסוקה בספורט לפחות 4 פעמים בשבוע) לאחרונה שמעתי מאחת המדריכות במכון שאולי כדאי לחזק את הגוף עם מגנזיום בתוספת ויטמין B6 כמו שיש לסולגאר שהמגזניום חשוב לרכיב לשמירה על העצם וגם יש לו תפקיד חשוב ללב, אני חושבת להתחיל להוסיף אותו השאלה איך יודעים מה המינון שמתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק לגוף-שואלת פה - תגובה
אהרון רזון12/04/2011אם את אוכלת מאוזן ולא אובחנו חסרים ברכיבים בנדון, אין צורך בתוסף. חבל על הכסף, ולפעמים גם מזיק. ידוע שחלק מהמדריכים במכוני כושר הם סוכנים יעילים של תוספי תזונה למיניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..עדן12/04/2011
רציתי לדעת כמה קלוריות יש ב15 שקדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 90-100 קק"ל
אהרון רזון12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטברות שומנים במותניים וכולסטרולעינת12/04/2011
שלום,
אני בת 20 ולפני כחצי שנה התחלתי לקחת גלולות בשל בעיית אקנה.
שמתי לב כי מאז שהתחלתי עם הגלולות התחילו להצטבר לי שומנים במותניים- גב תחתון ובבטן. דבר שמעולם לא היה לי, גם בתקופות שהייתי אוכלת כמויות של אוכל שומני תמיד נשארתי רזה (ועוד בתקופה האחרונה התחלתי להקפיד על תזונה יותר בריאה).
עשיתי בדיקת דם לבדיקת כולסטרול ונמצא כי יש לי כולסטרול גבוה.
היות וידוע כי גלולות גורמות לעליה בכולסטרול הפסקתי איתן.
שאלתי היא האם יש קשר בין השומנים שהצטברו לי לבין העליה בכולסטרול? האם כעת כשהפסקתי עם הגלולות הכולסטרול שלי ירד ואיתו גם השומנים? יש קשר בין הדברים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצטברות שומנים במותניים וכולסטרול - תגובה
ד''ר רוני חרמון12/04/2011יכול להיות קשר מסויים אבל זו לא הסיבה היחידה כנראה עוד סיבות נוספו כמו תזונה פ"ג וכו'. גלולות מעלות את הכולסטרול זה ברור וכמו כן משנות את המערך ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפולשירן11/04/2011
אני בת 23 לא סובלת מעודף משקל(1.59 47 קילו)
שמתי לב להצטברות שומנים באזור הסנטר אמנם זה לא מאוד בולט אבל אני חוששת שעם השנים זה יהיה יותר משמעותי.האם הפחתת צריכת השומן תעזור או שזה עניין גנטי ותו לא?חשוב לציין שגם לאימי יש סנטר כפול אבל היא בניגוד אליי סובלת מעודף משקל.תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול - תגובה
ד''ר רוני חרמון12/04/2011זה הרבה בשל מבנה גוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים ברגליםישראל11/04/2011
אני רוצה לדעת אייך ניתן להוריד שומן מהרגלים כי יחסית לפלג הגוף העליון אני רזה והרגלים הירכים עבות...? מה לאכול ומה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים ברגלים - תגובה
ד''ר רוני חרמון12/04/2011אין דרך זה מבנה גופך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בוקרמרים11/04/2011
שלום, אני אוכלת מסודר כ1300 קלוריות בערך ביום.אני יוצאת לעבודה ב7 בבוקר ואוכלת ארוחת בוקר ב6 וחצי (יוגורט+פרי+ברנפלקס) ולמעשה עד אחד בצהריים לא אוכלת כלום רק שותה קפה כי אין לי ממש זמן...רציתי לדעת האם זה בריא לאכול כל כך מוקדם? או שעדיף לדלג על ארוחת הבוקר? או להישאר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת בוקר - תגובה
ד''ר רוני חרמון12/04/2011עדיף לאכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hcgצבי11/04/2011
שלום רב,
אני מתעתד להתחיל דייאטה בשיטת Hcg בעוד כחודש.
למען האמת, מתכוון אני לשיטה ההומופאותית (הנקראת keto mist).
קצת מהשיטה הכל כך אדוקה (500 קולוריות ביום). הבנתי שהדעות חלוקות לגבי יעילות הדיאטה.
אשמח להתרשם מדעתכם בעניין.
תודה,
צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Hcg - תגובה
אהרון רזון12/04/2011אינני מכיר את הדיאטה, אבל בטוח ש500 קק"ל ליום מזיק לבריאות, ולא חשוב איך תקרא לדיאטה. מלבד זה, שבירה וחזרה לנקודת ההתחלה ומעבר לה מובטחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהליאת11/04/2011
היי,אני בת 22 1.55 ושוקלת 54 עושה פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע (הליכה מהירה במשך שעה) ומעוניינת להוריד לפחות 8 קילו בחודשיים שלושה אשמח אם תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - תגובה
אהרון רזון12/04/2011אם הנתונים שלך (העדר עודף של ממש וגובה) יהיה קשה מאוד וגם לא רצוי לרדת בקצב שאת מציעה. הרחיבי את הפעילות האירובית לכל יום לפחות שעה וחצי והפסיקי לאכול דברי מתיקה, דברי מאפה, אוכל מטוגן או שמן, שתי רק מים, הגבילי את הלחם, אורז, תפו"א וכו". כל הנ"ל יביאו תוצאות מעודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה...
ליאת12/04/2011לא הבנתי מה שאמרת לגבי העדר עודף של ממש זה אומר שיש לי הרבה עודך משקל?ראוי לציין שאני לא בחורה אלא טיפה מלאה ולא מרגישה בנוח עם הגוף שלי.לאחרונה אני עושה דיאטה בבוקר אני אוכלת מעדן בצהריים אני אוכלת בשר כלשהו וסלט ובערב ירקות ומעדן והורדתי 2 קילו ב3 שבועות אך משום מה השבוע נעצרתי.כמה בחורה כמוני שהגובה שלה הוא 1.55 והמשקל 54 צריכה לשקול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה... - תגובה
אהרון רזון12/04/2011העדר עודף = אין עודף, כלומר את לא שמנה. טווח המשקל התקין עבורך: 45-59 ק"ג, לכן את נמצאת בטווח תקין. אם את לא מרגישה בנוח, יש מקום להוריד עוד כמה ק"ג. אם תגבירי
את הפעילות הגופנית כפי שציינתי, ההרזיה תתחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהגות לאחר ארוחה גדולהמשועמם11/04/2011
רציתי לדעת האם יש אמת במיתוסים שכתובים על גבי האינטרנט לגביי מה לא לעשות לאחר ארוחה, למשל: לא לאכול פירות, לא להתקלח , לא לצעוד יותר מדי, לא לעשן, לא לשתות תה וכ'ו? האם דברים אלה באמת מפריעים לעיכול תקין? הדבר היחיד שנשמע לי הגיוני זה לא לאכול פירות מה לגבי השאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות לאחר ארוחה גדולה - תגובה
ד''ר רוני חרמון12/04/2011לא להאמין למה שכתוב. הדבר הנכון הוא שעתיים אחרי האוכל רצוי לתת לגוף לעכל בנחת ללא מאמצים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אתה לא סותר את הכתוב...?
משועמם12/04/2011רציתי לדעת אם יש אמת במה שנכתב לגבי מה לא לעשות על מנת לא להפריע לעיכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
משועמם12/04/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההקפצות פשוט הייתי רוצה
משועמם17/04/2011לקבל תשובה לפני ארוחת ליל הסדר...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שומן שמתרכז בבטןבן11/04/2011
היי
אני בן 20, גובה 1.88
לפני 4 חודשים אובחן אצלי כבד שומני בדרגה קלה, מאז שיניתי את התפריט לבריא יותר בשביל הכבד, ועל הדרך גם החלטתי להתחיל דיאטה
בתחילת בתהליך שקלתי 87 ק"ג, שזה אולי קצת שמנמן אבל סך הכל משקל תקין
כרגע אני שוקל 75 ק"ג וחברים כבר מעירים לי על כך שאני רזה
אני אכן נראה רזה, במיוחד בהתחשב בגובה שלי, אך השומן מהבטן בקושי יורד וזה ממש מכוער ומפריע לי שאני רזהאך עם כרס (כרסית)
אני עושה תרגילי בטן (לישר בטני, לאלכוסניים ול TVA - הרחב בטני) כבר כמה חודשים ולא רואים יותר מדי שיפור
אני מבין שמקודד אצלי גנטית לאגור את השומן קודם בבטן - אבל איך אפשר להוריד את הבטן מבלי להרזות יותר מדי כי בכל אספקט אחר אני במשקל תקין לחלוטין ולא צריך לרדת עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שומן שמתרכז בבטן - תגובה
ד''ר רוני חרמון12/04/2011אין אפשרות בדיאטה בלבד צריך אולי לפנות לפלסטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךברברה10/04/2011
המשקל שלי 65
הגובה שלי 1.64
בת 21
מעוניינת לרדת 5 קילו בחודש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
אהרון רזון10/04/2011מאחר ואין לך עודף משקל ממשי, לא יהיה קל להוריד 5 ק"ג בחודש. ייתכן שיקח קצת יותר, וכך זה גם בריא יותר. זכרי שלא הקצב חשוב אלא ההתמדה ובעיקר השמירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה לשרוף קלוריות ?ברברה10/04/2011
שלום
יש לי שאלה
אם אני משתמשת כל יום באופניים ושורפת כל יום 600 קלוריות
יש סיכוי שאני ארד קיל בשבוע ?
בשביל לרדת כל שבוע קילו ויותר כמה מומלץ לשרוף קלוירות יש לי אופניים בבית ?
וגם אני אוכלת פחות עכשיו אבל רוצה לנצל את הזמן לעשות ספורט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה לשרוף קלוריות ? - תגובה
אהרון רזון10/04/2011שריפת 600 קק"ל ליום בפעילות גופנית ראויה בהחלט. תאורטי, על מנת לשרוף קילו שומן גוף נחוץ גרעון של 7700 קק"ל, כלומר 1100 קק"ל ליום. אם בנוסף לפעילות תגרעי גם 500 קק"ל מהתפריט היומי (בהנחה שלא תרדי מתחת ל1000 קק"ל ), ייתכן ותשיגי את המטרה. אני מציין שוב כי זה תאורטי ותלוי בתגובה הייחודית של הגוף שלך. יכול להיות שתורידי יותר מזה אבל גם פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות לאחר ירידה גדולה במשקלמיכל10/04/2011
בשנה האחרונה הורדתי 45 ק' ממשקל גופי, אכלתי ביום 2 פחממות, 2 פירות, 3 מנות שומן,הרבה ירקות, בשר דגים ומעט מאוד חלבי. שילבתי קצת ספורט והליכה. לאחרונה אני סובלת מהתקפי חרדה בתכיפויות שונות, וזה אומר: פתאום דפיקות לב חזקות וזרמים בחלק האחורי של הראש כאילו הוא תפוס, קצת צוואר תפוס ומן ריחוף קל, אני בכוח ממשיכה לתפקד אך האיכות חיים נפגעת.
האם יש קשר בין הירידה במשקל לתופעה זו, וא"כ מה אפשר לעשות?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות לאחר ירידה גדולה במשקל - תגובה
אהרון רזון10/04/2011אין לפסול שזה בגלל הירידה, אבל בכל מקרה המצב מחייב בירור רפואי המתחיל בבדיקות דם מקיפות, לחץ דם, אקג. רופא זהיר ייתכן שיפנה אותך ל . C.T ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)