מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה נכונהשרית31/03/2011
בוקר טוב
אני בחורה צעירה ובריאותי תקינה. טופלתי באנטיביוטיקה שגורמת לי לשלשולים קשים, לכן בזמן הטיפול התזונה שלי התבססה על אורז מלא, פריכיות אורז מלא, קצת ירקות וקצת פירות והשלשולים נעלמו. שמתי לב שאני אוכלת ככה יש לי הרגשה טובה וקלילה בבטן. רציתי לשאול האם אפשר להמשיך כך בתוספת של מנת בשר פעם בשבוע וטחינה מדי פעם ? האם יגרמו חוסרים תזונתיים ? תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול גם
שרית31/03/2011מה יכול לתת את החלבון הדרוש לאחר פעילות גופנית? האם טחינה וירקות יספיקו? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול גם - תגובה
אהרון רזון31/03/2011לא יספיקו. מומלץ בשר\דג\ביצה\גבינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה נכונה - תגובה
אהרון רזון31/03/2011אם זה טוב לך, המשיכי + התוספות שציינת. צריך בשר יותר מפעם בשבוע, או מאכלים חלבוניים אחרים. אם לא אוכלים מספיק חלבון כל יום, עלולים להווצר חסרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עיזרו ליייייייייייייייעל30/03/2011
אני בתהליך דיאטה ורציתי לדעת אני אוהבת מאוד דלורית אפויה בתנור ללא תבלינים כלל וללא שמן רק אפויה והבנתי שדלורית נחשבת לפחמימה שאלתי היא אם במהלך הדיאטה כדיף לי להמנע כי זה סתם מוסיף קלוריות ומה לגבי דלעת אני אוכלת כל יום דלורית שלמה והיא חייבת להיות בצבע כתום כהה כי כך היא יותר טעיה לי האם היא לא טובה לדיאטה בגלל שהיא מתוקה ונחשבת לפחמימה כו בטטה ותפוח אדמה? יש לציין שאני אוכלת עוד מגוון ירקות כך שירקות לא חסר לי בתפריט תודה על תשובה
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עיזרו ליייייייייייייי - תגובה
אהרון רזון31/03/2011כבר קיבלת בעבר תשובה מפורטת. להזכירך, מותר לאכול דלורית ודלעת (מאכלים דלי קלוריות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיס מרה והשמנהשאלה30/03/2011
שלום רב, אני בחורה בת 28, ללא בעיות רפואיות. לפני כשנה עברתי ניתוח להוצאת כיס המרה.
תמיד סבלתי מעודף משקל אך לא בצורה חמורה. אך בשנה האחרונה עליתי המון במשקל, קרוב לעשר קילו. מעולם לא שמנתי כך... ויש לי תחושה של חוסר שליטה ושמשהו השתנה...האם יש קשר לעובדה שאין לי כיס מרה? האם עכשיו שאין לי כיס מרה ייקח לי זמן רב יותר להשיל את המשקל העודף?
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיס מרה והשמנה - תגובה
אהרון רזון31/03/2011אמנם, ישנם שמועות כאלה, אבל את לא צריכה לחפש את סיבת ההשמנה בהסרת כיס המרה. הגוף מסתדר טוב גם בלי כיס המרה, והעדרו לא אמור לגרום להשמנה או להשפיע
על קצב ההרזיה.
מה שכן, אוכל שומני עלול לגרום להרגשת אי נוחות ולשילשולים. בלי קשר, המנעות מאוכל שמן מומלצת להרזיה. מלבד זה את יכולה לאכול כל מאכל במסגרת הדיאטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותשושי30/03/2011
שלום
אני בדיאטה עכשיו
גובה 1.58
משקל 58.5
בת 26
רוצה לדעת כמה קלוריות אני צריכה(אני לא עושה שום פעילות חוץ מעבודת בית)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות - תגובה
אהרון רזון31/03/2011ללא פעילות גופנית סדירה, אפשר אך קשה לרזות ובעיקר לשמור. בהתחשב בנתונים שלך,
בכדי לראות תוצאות מוחשיות ללא פ"ג את צריכה לאכול פחות מ1000 קק"ל, וזה לא בריא
(אם תוכלי לעמוד בזה בכלל )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שושי31/03/2011אני עכשיו בדיאטה
בבוקר אוכלת 4 כפות קוטג 1% + פרוסת לחם קל
אחרי שעתים או שלוש אוכלת פרי
ארוחת צהרים כוס אורז מלא מבושל + סלט בלי שמן+ חתיכת בשר או עוף(ללא שומן)
אחרי שעתים או שלוש אוכלת חטיף energy
שותה הרבה מים
אני לא אוכלת ממתקים מאפים ומאכלים מטוגנים
מפחיתה מכמות המלח באוכל
האם זה מספיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אוכלת מעט מדי
אהרון רזון31/03/2011מבחינה חשבונית, את אמורה לרזות, בגלל שעל פניו נוצר מאזן אנרגטי שלילי, אבל
ייתכן שהגוף ייכנס לסטרס על ידי הורדת קצב חילוף החומרים וימנע הרזיה. יכול להיות שבכל זאת המשקל יירד, אבל זה יהיה בעיקר בגלל איבוד מסת שריר, דבר לא בריא כשלעצמו ובנוסף יגרום להשמנה עתידית. לתת-תזונה יש גם השפעות הרסניות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שושי31/03/2011התחלתי דיאטה לפני חודש וחצי וירדתי בערך 5 קילו . בהתחלה קפצתי על החבל כל יום 20 דקות אבל עכשיו לא.
אתה ממליץ שאוסיף עוד אוכל לתפריט שלי??
איזה למשל??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
אהרון רזון31/03/2011אם ההרזיה נעצרה או הואטה באופן משמעותי, ועכשיו תוסיפי אוכל בלי פ"ג, תעלי במשקל. עליך להוסיף ירקות לארוחות הבוקר ולאכול גם ארוחת ערב, למשל סלט גדול +ביצה + פרוסת לחם מלא עם קוטגי 3%. במקום החטיף, פרוסת לחם מרוחה באבוקדו. בצהריים.
על מנת למנוע עליה במשקל בעקבות בתוספת לתפריט, עליך לבצע כל יום לפחות שעה פעילות גופנית אירובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה ועל הסבלנות....
שושי31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה להתייאש..סנאית30/03/2011
שלום לכולם, אני בת 36 בגובה 168 ושוקלת...79 כאשר המשקל הנורמאלי שלי לאחר 3 לידות נע בין 68-72 .
לאחרונה .. עם הגיל אני עולה ועולה , אין לי נטייה להשמנה אך בתקופות של חורף וחוסר מעס אני משמינה פה קילו שם קילו שמצטברים..
המזון היום יומי שלי מרכיב את כל אבות המזון בשל הארוחות המשפחתיות , זה יכול להיות אורז עם קציצות ורוטב או עוף בתנור , בערב סלט או טוסט קטן ונשנושים כמו תפוח / תפוז /נקטרינה ולפעמים חטיפים .
האוכל הנ"ל הוא ביום יום וכמובן שכשהתחלתי דיאטה הורדתי חטיפים ומתוקים , צמצמתי בכמות האוכל בצלחת , בלחמים ובמטוגנים .
והחלפתי את הכל בסלטים (ללא רטבים) במרקים ובפירות ופעם ביום ארוחה חמה -קצת אורז עם תוספת או דג בתנור ברוטב ללא שמן . מאחר ואני לא ממש בכושר ..שילבתי הליכה של רבע שעה עד חצי שעה במכשיר הליכה בבית בערך 3 פעמים בשבוע ולא ראיתי ירידה במשקל ואז ..אני נשברת אין לי כוח לעלות על ההליכון , אין כוח לקצוץ סלט ...והפיתויים רבים בשל מאכלי הילדים שיש בבית.
אני רוצה גם לציין שאני אדם מאוד פעיל בדר"כ .. למדתי וסיימתי תואר ראשון במקביל לעבודה ולגידול הילדים במשך 3 שנים לחוצות מאוד וכרגע ללא שום מסגרת וישיבה בבית אני חסרת פעילות ולכן גם העלייה החדה במשקל .. אשמח לכל עצה ריאלית תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילה להתייאש.. - תגובה
אהרון רזון31/03/2011התזונה הבסיסית שלך נראית בסדר, בהנחה שאת שמה לב על כמויות.
תצטרכי למצוא את הכוח, הזמן והחשק להגברת הפעילות הגופנית לשעה כל יום. גם עניין הפיתויים הוא קריטי. אם תתגברי עליהם, בנוסף ליתר ההמלצות, יש סיכוי סביר לראות תוצאות מעודדות בהרזיה.
הערה: את לא חייבת לקצוץ ירקות לסלט, אפשר לאכול סתם ירקות חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה שחורדני.א30/03/2011
כשאני שותה קפה במקום להוסיף סוכר אני נוהג לאכול עם הקפה קלמטניה או פרי קטן, האם יש עם זה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ
אהרון רזון30/03/2011הקפאין מפריע לספיגת המינרלים. חבל להפחית את הערך התזונתי של הפרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון
דני.א31/03/2011חבל זה תחליף טוב ובריא לסוכר
סוכרזית זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון - תגובה
אהרון רזון31/03/2011אין בעיה עם סוכרזית אם לא מגזימים (עד 10 טבליות ליום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת ביציםמיקה30/03/2011
שלום,
אני יודעת שההמלצה היא לאכול עד 5 ביצים בשבוע (לבריאים).
אני נוהגת לאכול ביצה בכל יום, הכולסטרול והשומנים בדם שלי במצב טוב (אני חולת קרוהן ונבדקת בקביעות).
רציתי לדעת אם יש בעיה עם אכילת ביצה בכל יום והאם כדאי להגביל.
לפעמים אני אוכלת יותר מביצה אחת ביום, האם זה בסדר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת ביצים - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/03/2011אין כל בעיה באכילת ביצים אם בריאותך תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל29/03/2011
לאחרונה יוצא לאכול הרבה קוטג' בארוחות שלי. האם זה נורמלי לאכול חבילה וחצי של קוטג' ליום (5%) ? חשוב לציין שזה נכלל במסגרת הקלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/03/2011אין עם זה בעיה אבל צריך להתחשב בערך הקלורי של זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יורדת במשקלליאת29/03/2011
שלום, אני בת 30 אחרי 2 לידות. גובה 1.66 משקל 63
התחלתי לפני חודש להתאמן בחדר כושר פעמיים-שלוש בשבוע,
הורדתי את המתוקים והבצקים מהתפריט, אין תזוזה במשקל (ואפילו חילוף החומרים שלי השתנה לרעה...) אני רוצה לציין גם שלפני 4 שנים בערך קצת אחרי הלידה הראשונה הגעתי למשקל של 49 ק"ג! בלי לעשות דיאטה וספורט, הק"ג פשוט נשרו ממני... אחרי הלידה השניה-לפני שנתיים אני באותו משקל
יכול להיות שהירידה/עליה במשקל היא בעקבות חוסר איזון הורמונלי?
מה המלצתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יורדת במשקל - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/03/2011את לא צריכה לרדת במשקל משקלך בסדר בכדי בכול זאות לרדת במשקל את צריכה לאכול הרבה פחות לעשות הרבה ספורט וכל זה ברצף למשך מספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאזן קלוריותדני29/03/2011
שלום רב
כמה נתונים להתחלה:
גובה: 172 ס"מ
משקל 82 ק"ג
המטרה - להוריד את אחוז השומן, להעלות את מסת השרירים, ומן הסתם להתחטב/להרזות...
אני מתאמן בחדר כושר כ- 6 פעמים בשבוע, יום אירובי יום אנאירובי (גיוון של יום כן ויום לא) - לפי מה שהבנתי על מנת להעלות את מסת השריר עלי לשמור על מאזן קלורי חיובי, מצד שני אני לא מצליח להבין כיצד מאזן קלורי חיובי יוביל להורדה באחוז שומן? סה"כ אני לא רוצה להתנפח יותר מידי בשריר אלא להתחטב, להוריד בכמה מידות :) זו המטרה... מה ההמלצה? באזור כמה קלוריות עלי לצרוך ביממה? אשמח להסבר.
תודה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאזן קלוריות - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/03/2011לא מאזן קלורי חיובי כי אם שינוי בהרכב המזון. (חלבונים ופחמימות). תחשב כמה קלוריות אתה צורך ביום כולל הספורט ותאכל קצת פחות מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת אורזמור29/03/2011
שלום רב
אני בת 35 171 ס"מ ושוקלת 67 ק"ג
לפני כחודש וחצי הפסקתי לעשן ועליתי במשקל בקצב מטורף
ק"ג בשבוע וכרגע מעוניינת להוריד 5 ק"ג
לאחר בדיקות דם נמצאה בעיה בבלוטת התריס ואני מקבלת הורמון
להסדרת פעילותה.
ברצוני לשאול מס' שאלות
אני מתעניינת לגבי דיאטת אורז
האם ניתן לאכול אורז ללא הגבלה ועדיין לרדת במשקל?
האם קיימת בעיתיות בדיאטה הנ"ל לאור העובדה שישנה בעיה עם בלוטת התריס?
האם ניתן לאכול בנוסף לאורז גם ירקות ללא הגבלה?
יש לציין שאני מתוסקלת מהעליה במשקל(גם אם נשמע שזה משקל "תקין") ומפחדת להתיאש ולחזור לעשן.
תודה רבה
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת אורז - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/03/2011רצוי לאכול אורז מלא אם תאכלי רק אורז וסלט את יכולה לאכול ללא הגבלה ותרדי יפה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת אורז - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי30/03/2011מור שלום,
דיאטה מבוססת על סוג מזון אחד (מונודיאט) לא מומלצת. סוג כזה של תזונה יכולה להביא בצורה מיותרת לחסרים תזונתיים שלהם השלכות לפעמים קטנות לפעמים גדולות יותר. עדיף לבצע תוכנית תזונתית מאוזנת ומתאימה למצבך. ממליץ לך להתייעץ עם דיאטן/ית קליני/ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעדי28/03/2011
שלום,אני בת 19 שוקלת 70 על 1.61 וברצוני לרדת במשקל אני אוכלת בסביבות 1600-1700 קלוריות ליום ושעה מכון כושר 5 פעמים בשבוע רציתי לדעת אם זה בסדר או שאני צריכה לשנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
אהרון רזון28/03/2011בכדי לראות תוצאות מוחשיות ומעודדות מומלץ להוריד ל 1300-1400 קק"ל ולהמשיך בפעילות הגופנית אירובית, רצוי כל יום לפחות שעה, ואימוני כוח 2-3 פעמים בשבוע.
הפעילות האירובית לא חייבת להתבצע רק בחד"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לדיאטהרוית28/03/2011
שלום, שמי רוית ואני בת 21, שוקלת 51.6 ק"ג.
אני מעוניינת לרדת בסביבות ה2 ק"ג בחודשיים הקרובים.
הייתי רוצה המלצה על דיאטה מאוזנת שתעזור לי לרדת במשקל.
ניסיתי כמה דברים, אך השינוי במשקל היה בכמה גרמים ולא יותר.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ לדיאטה - תגובה
אהרון רזון28/03/2011את לא מוסרת את הגובה, אך באופן כללי בשביל 2 ק"ג לא כדאי להכנס למעגל (לעיתים אין סופי) של דיאטות. אפשר להשיג את יעדך על ידי פעילות גופנית אירובית של שעה ביום ולהמשיך לאכול כמו עכשין (בהנחה שאת אוכלת בריא).
מטרת הפורום איננה הרכבת תפריטים מאחר ודיאטה צריכה להיות מותאמת באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך...גלית28/03/2011
ז"א אתה ממליץ לי להיות אנורקסית?!? לא מספיק אני אוכלת קצת שאני הרבה פעמים מרגישה רעבה אתה עוד ממליץ לי להחליף חלק מהקצת הזה בירקות? מזל שלא המלצת לי להחליף את כל האוכל בירקות!!!!! ולעשות כושר שעתיים בנוסף לקצת שאני אוכלת? ידוע לך שזה מרעיב יותר? בקצב התשובות שלך נערות (לא אישה בוגרת כמוני) יגיעו לבית חולים מהרעבה... תודה על כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך... - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/03/2011לא אני מנסה להסביר לך שלא צריך לרדת במשקל אם לא חייבים למרות שאת רוצה יותר והמחיר לזה הוא גבוהה. לדעתי אין לך צורך לרדת במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 ק"גדניאל27/03/2011
שלום גובהי הוא 1.73 ואני שוקלת 61.2 ובעוד שלושה חודשים אני יורדת לאילת ואני רוצה להוריד את כל הק"ג שהעלתי בחורף! לפני תקופת החגים שקלתי 55 ועכשיו עליתי 6 ק"ג ואני חיבת לרדת אותם לפחות עד יוני! זה אפשרי? וכמה ק"ג אוכל לרדת עד פסח? אני עושה ספורט מינימום ארבעה פעמים בשבוע, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 ק"ג - תגובה
ד''ר רוני חרמון28/03/2011הי דניאל, את מוגדרת כרזה אבל זה לא אומר שאת לא יכולה לרדת במשקל. הבעיה היא אם תרדי במשקל איך תשמרי עליו. במשקל 55 לפי הגובה שלך את צריכה לצרוך כ- 1000 קלוריות ליום בכדי לשמור על משקלך. בכדי לרדת את צריכה הרבה פחות מכך והרבה ספורט שורף קלוריות הליכה של שעה כל יום. האם ההשקעה כדאיית !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)