מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להעלות במשקלדני06/04/2011
היי
מה שלום כולם?
פעם ראשונה פה
אני שוקל 53 קילוגרם
גובה 1.68
מה אפשר לאוכל כדי לנפח את גוף ולהעלות במשקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנפח ולעלות במשקל בצורה בריא
אביביתוששש07/04/2011אז ככה חשוב להתאמן בחדר כושר על מסת שריר[פעילות אנ-אירובית] חשוב להתחיל באירובי 15 דק'[הליכות,אופנים,אליפטי] ואז לעבוד על שרירים+מתיחות בסוף אחרי אימונים לאכול חלבונים כמו טונה בשמן,בשר,ביצה גבינות למינהם +מנות שומן [אבוקדו,אגוזים]סלטים עם שמן זית לאכול לחמניות,בגטים מקמח לבן אחרי אימון כדי להשיג ספיגה והתאוששות מהירה לשריר [הלעת סוכר] פירות להחליף לפירות יבשים ושילובם עם אגוזים[מלך,פקאן,ברזיל,לוז וכד'].. להקפיד על 5-6 ארוחות ביום דברי חלב 5-9 אחוז ..
תפריט לד':
בוקר: קערית של דגנים..[דליפקאן]+כוס חלב ושוקו
בבית הספר לחמניה עם חביתה/גבינה צהובה/טונה/פסטרמה/חומוס/קוטג[עם נישארים עד2-3להוסיף עוד לחמניה]+בהפסקות נישנוש של פירות יבשים ואגוזים או חטיף אנרג'י
צהריים: מנת בשרית/דג [אפשר מטוגן]+כוסוחצי פחממה עם מעט שמן בזמן הבישול[אורז,פתיתים,תפוח"א] וסלט ירקות עם כף שמן זית
ביניים:כריך עם שוקולד/ריבה/חלבה +מעדן
ערב:פסטה/פיצה/טוסט/דייסה עם סולת וחמאה/דגנים מחיטה מלאה וחלב+פרות יבשים/2-3 בשבוע מלוואח/פנקייקים וכד'..
לילה:שוקו חם/קר [חלב מלא]+מעדן /חטיף אנרג'י/פירות יבשים/סלט פירות
ולעשות בדיקות דם לראות יכול להיות שיש לך בעיה הורמונלית וצריך טיפול ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לדיאטה בהריוןיעל06/04/2011
שלום רב!
רציתי בבקשה להתייעץ
הריון קודם (לפני שנתיים וחצי) היה קצת קשה הייתי במשקול עודף (מאוד) עם רעלת הריון (לחץ דם גבוה) וסכרת הריונית מאוזנת עם דיאטה...
ניסיתי להוריד במשקל ואחרי 15 ק"ג שירדו חזרתי לנקודת מוצא לצערי...
כרגע שוב בהריון ממש בהתחלה... אני רוצה לדעת איך אני יכולה לשמור כרגע מבחינת תפריט דיאטה או פעילות כלשהי בשביל לנסות למנוע מהמחלות המפורטות לעיל לחזור בהריון הנוכחי...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לדיאטה בהריון - תגובה
ד''ר רוני חרמון08/04/2011טרימסטר ראשון של הריון דיאטה רגילה עם דגש על ויטמינים ותוספי מזון אפשר לרדת במשקל . טרימסטר שני לעלות קילו בחודש כלומר 3 קילו וטרימסטר שלישי לעלות 6 קילו סה"כ בהריון כעשרה קילו זו התוכנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרעיון נחמד מאוד...
יעל08/04/2011השאלה איך עושים את זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לדיאטה בהריון - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי08/04/2011יעל שלום,
חשוב מאוד שלא תעברי את התקופה הזאת לבד, אלא במעקב של דיאטן קליני שמתעסק בסוכרת הריונית. לא הבנתי מה זה אומר שאחרי ירידה של 15 קג' חזרת לנקודת המוצע "לצערך". זה אומר שנשארת עם מחלת סוכרת גם לאחר ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יעל08/04/2011תודה על התגובות..
לא אחרי ההריון עברה סכרת הריונית. הכוונה שלי שאחרי הלידה ניסיתי לעשות דיאטה וירדתי 15 ק"ג שלצערי חזרו חזרה וכרגע אני שוב מתחילה הריון בעודף משקל...
מה עושים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ לסובל מצרבת לאכול ומה לא?א.א.06/04/2011
שלום, בן 36, סובל מ gerd, ומטופל בלוסק 20 גר פעמיים ביום. מה מומלץ לאכול ומה לא?
תודה
האם זה בר חלוף???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מומלץ לסובל מצרבת לאכול ומה לא? - תגובה
ליטל סמואל-לוי06/04/2011הי,
הנושא של צרבות הוא קצת אינדיבידואלי, כלומר אתה צריך לבדוק ולראות מה עושה לך לא טוב. בעקרון יש כמה מאכלים שידועים כגורמים יותר לצרבת: פירות הדר, שוקולד, מאכלים מטוגנים, פלפל שחור וקפה.
בכל מקרה כדי למנוע- כדאי לאכול ארוחות קטנות לעיתים תכופות ולשתות 1/2 שעה לפני האוכל או שעה אחרי.
לעיתים התופעה משתפרת אם יורדים במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה מבוקרתמשה06/04/2011
שלום,
בתקופה האחרונה שמתי לב שאחותי (24) מקיאה לאחר/בזמן שהיא אוכלת.כמו כן, אני מאמין שהיא עשתה איזשהו ניתוח על מנת להרזות ( דברים ששמעתי וכדו')
השאלה שלי היא האם קיים איזשהו הליך מבוקר של הקאה שהוא בסדר?
בנוסף אני מאמין שההורים שלי גם מודעים לזה.
אני חושב שכדאי לציין שהיא עושה הרבה ספורט והורידה כבר כמות נכבדת ממשקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאה מבוקרת - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/04/2011אין כזה דבר. להקיא לאחר אוכל איננו דבר טבעי או רצוי ואם זה המצב רצוי שתקבל עזרה מקצועית. רצוי שתדבר איתה על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומןאנונימית06/04/2011
שלום
אני מתעמלת במכון כושר כל יום כבר 5 שנים.
ברצוני לקבל הסבר ועזרה איך לשפר שריפת שומנים במהלך אימון (מה לאכול או לא לאכול לפני) ומה טוב לאכול אחרי אימון שמסייע להמשך שריפת השומן.
בנוסף, אני חושבת שאיני צורכת מספיק קלוריות ביום, מה שעוצר את הירידה במשקל. הייתכן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/04/2011רחל שלום,
אם את לא אוכלת מספיק, גופך יכול לעקב את הירידה במשקל.
כשעה לפני אימון רצוי לאכול פרוסת לחם עם 3 כפות גבינה לבנה.
במשך השעה שלאחר אימון ארוחה בשרית עם כוס קיטניות או פסטה או אורז.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ספורט הוא הכרחי לדיאטה?רחלי06/04/2011
שלום רב.
אני מעוניינת להוריד 5 קילו ממשקלי, האם ניתן לעשות זאת רק בעזרת תזונה בלבד?
או שחייבים גם לעשות ספורט? האם דיאטה מושפעת יותר מתזונה או מספורט?
והאם כשלא עושים ספורט ומרזים, השריר מתפרק ולא שומן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ספורט הוא הכרחי לדיאטה? - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/04/2011ענת שלום,
ההבדל בין לרדת במשקל עם או בלי ספורט מהותי מאוד לא במספר הקילוגרמים אלא כפי שציינת בהרכב הקילוגרמים שמורידים. ללא ספורט תהיה ירידה יותר בולטת משריר ונוזלים מאשר עם ספורט. לכן התשובה היא שמאוד כדאי לרדת במשקל תוך כדי עשיית ספורט. ספורט בלבד לא עוזר חייבים גם לטפל בנושא התזונתי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רחלי06/04/2011כאשר יורדים במשקל רק מדיאטה, לא מורידים שומן כלל ? אלא רק שריר ונוזלים?
מה משפיע יותר על הירידה - ספורט או תזונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
אהרון רזון06/04/2011כשיורדים במשקל, ולא חשוב באיזו דרך, תמיד מאבדים שומן ושריר. כפי שד"ר נסטור ציין, בדיאטה ללא ספורט מאבדים יותר שריר מאשר עם ספורט, אבל מורידים גם שומן.
לגבי השאלה השניה: תלוי בכמות הספורט ובערך הקלורי של התזונה. אין תשובה מוחלטת. אפשר לרזות רק על ידי ספורט יומיומי במינון גבוה , כמובן בלי להשלים את מה שנשרף בפעילות על ידי תוספת אוכל, כי מה שחשוב הוא המאזן הקלורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!!חסוי06/04/2011
אני בן 14 ורוצה לעשות דיאטה כי אני שמן לגילי (80- 85!!) וזה מאוד מפריעה לי!!
אני עושה כל יום חצי שעה/ 40 דקות במכשיר של הריצה
אני עושה בערך 8 קמ"ש ואוכל סנדוויץ בבוקר צהריים ובערב (לפעמים צהריים או ערב ארוחה חמה) ובאמצע פירות.
זה יעזור לי להוריד במשקל??
מה עוד צריך לעשות בשביל להרזות??
נ.ב אני נמנע לאכול דברים מתוקים וממתקים
ומשתדל לאכול לחם עם חיטה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום!! - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/04/2011שלום,
בגילך לא בריא לאכול רק סנדויצים כל היום. יכול למשל לפגוע פוטנציאל הגובה שלך. אני מציע לך לגשת לדיאטן/ית שירכיבו לך תפריט נכון ומאוזן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בריאה במשקלשאלות05/04/2011
שלום, אני בת 23, גובה 1.64 ומשקלי כעת 65. אני מעוניינת לרדת במשקל באופן מאוזן ובריא, לפחות 6 קילו במשך 3 חודשים. אני עובדת בעבודה משרדית בישיבה.
ספורט: פעמיים בשבוע אני הולכת לזומבה של שעה, פעם נוספת בשבוע עושה הליכה במהירות 7 קמ"ש במשך 40 דקות ועוד שלוש פעמים בשבוע עושה הליכה קלה ת של 45 דקות כל אחת.
אוכל: אני אוכלת כ-1400 קלוריות בממוצע, תפריט בריא יחסית (שמכיל פירות, דגנים מלאים, בלי הרבה מטוגן וכד').
שאלותיי הן:
1. ספורט : האם הספורט שאני עושה מתאים להשגת המטרה שלי? האם עדיף לרוץ במקום לעשות הליכה? האם עדיף להחליט את אחד האימונים האירוביים באימון אנ-אירובי?
2. האם אני צריכה לאכול פחות קלוריות ביום כדי להשיג את המטרה - 6 קילו ב-3 חודשים?
3. האם אפשר בבקשה לתת לי טיפים נוספים להצלחה בירידה במשקל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בריאה במשקל - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/04/2011שלום,
מה שאת מספרת נשמע בסדר גמור. שלוש פעמים בשבוע פעילות אירובית נשמע מצוין. גם הליכה מהירה זה בסדר. אם את רוצה להשקיע, הייתי מוסיף פעמים בשבוע אימון כוח של 45 דקות. חוץ מזה אין לי הערות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, רציתי לדעת..עדן05/04/2011
אני בת 19 ומאז ומתמיד נחשבתי כרזה. (גובה 1.62 משקל 51)
העניין הוא שמכיון שתמיד אומרים לי כמה אני רזה אני מפחדת שיום אחד אני יתחיל להשמין (כמו שקרה לכמה בנות שאני מכירה...) ואז לא אדע כיצד להתמודד עם זה..
חוץ מזה, בזמן האחרון שמתי לב לכך שיש לי קצת שומנים (בלי קשר לצורת הגוף הרגילה שלי) האם זה מעיד על השמנה בעתיד??
מה התפריט שכדאי לי לאכול על מנת לשמור על גוף בריא שנראה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, רציתי לדעת.. - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/04/2011עדינה שלום,
כל מה שאת צריכה לעשות הוא לא להגרר אחרי בנות שמתחילות "להשתגע" ולבדוק את עצמן כל היום מול המראה. תשתדלי לשמור על פעילות גופנית, לאכול בריא ולא להתייחס לכל אדם שאומר לך את רזה או לא רזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבלי להיכנסאורנה05/04/2011
לשיקולי תועלת,סיכון או צעד נבון או לא,כמה פלוני צפוי להוריד במשקל והיה ויצרוך ירקות טריים וגלוני מים בלבד במשך 7 ימים??בריא ידוע שזה לא,גם יש סיכון שהמשקל יעלה אך ייתכן להוריד 5 קילו או אפילו יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבלי להיכנס - תגובה
אהרון רזון05/04/2011התשובה כלולה בשאלה. אפשר אפילו 10 ק"ג ואף יותר למי ששוקל מעל 150. כמובן שמתוך זה השומן הוא במיעוט. עם מעבר לתזונה שפויה, רוב המשקל שהושל חזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרק עדשיםליבי05/04/2011
היי,
האם מרק עדשים מתאים לדיאטת לחם? או בכלל לדיאטה?
האם להוריד משהו מהתזונה של אותו היום בו אוכלים את המרק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרק עדשים - תגובה
אהרון רזון05/04/2011מתאים תוך התחשבות בתזונה הכוללת היומית. בדיאטת לחם יש להוריד פרוסה או שתיים לחם לא קל (תלוי בכמות העדשים) תמורת קערת מרק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קפאיןA05/04/2011
אם חל עלי איסור על שתית משקאות המכילים קפאין,הדבר יכול לפגום במהלך הדיאטה?
כי שמעתי שקפאין דווקא מזרז את קצב הירידה במשקל...ואני יכולה לשתות רק קפה נטול קפאין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קפאין - תגובה
אהרון רזון05/04/2011החסרונות הבריאותיים של הקפאין עולים על יתרונותיו, לכן כדאי לוותר או להגביל. קפאין מזרז הרזיה = מיתוס. אין מאכל שמזרז הרזיה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה להורדת 10 קילודפנה05/04/2011
היי,
אני בת 28, חצי שנה אחרי לידה, גובהי 1.61 ומשקלי כרגע הינו 61.
ירדתי 14 קילו, שמתוכם 10 ירדתי בכך שאני בעיקר אוכלת בערב (במהלך הום אני לא רעבה בכלל וגם לא מספיקה לאכול כלום)
במהלך היום אני אוכלת בדרך כלל פרוסה עם כפית חומוס ובערב- או: סלט גדול עם טחינה או כף גבינה, חבילת טונה וביצה קשה בתוספת 3 פרוסות לחם מלא קל
או: סלט גדול ו3 פרוסות לחם מלא קל עם חביתה (2 ביצים שמן זית)
ובכל יום אני אוכלת 2 פרוסות לחם מלא וקל בנוסף להכל לאחת הארוחות עם כפית נוטלה או ממרח השחר.
אני לא שותה עם סוכר אלא רק סוכרזית, לא אוכלת ממתקם ובכלל לא חורגת בכלל ממה שכתבת למעט בשישי בערב בו אני אוכלת ארוחה רגילה (אורז, ירקות בשר, עוף)
האם אני אצליח להרזות ככה את ה-10 קילו שאני מעוניינת?
האם להוריד משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה להורדת 10 קילו - יש סיכוי
אהרון רזון05/04/2011בהתחשב שכבר ירדת הרבה, לא יהיה קל להמשיך בקצב סביר עם התפריט הנוכחי (הוא לא רע באופן כללי). על מנת לזרז את ההרזיה עליך לבצע פ"ג אירובית כל יום ככל שאת מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה אימונים ביוםחסוי05/04/2011
בס"ד נגיד יוצא לי ביום לעשות ריצה אחרי לחזור להיות שעתיים במחשב ואז לעשות כפיפות אחרי שעתיים מתח
3 ימונים כאלה ביום
מה טוב לאכול לפני ואחרי(אני צריך לעלות מסה)
אשמח לדברים זמינים שיש בביח ובלי טירחה ישר ולעניין מגישים לפה
הבנתי שטונה לא בריא מעל אחד ליום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה אימונים ביום - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי05/04/2011אופיר שלום,
מציעה לך לאחד את האימון. לאכול סנדויץ מ-2 פרוסות לחם מלא עם חצי גביע גבינה לבנה כשעה לפני האימון, בשעה שלאחר האימון ארוחה מלאה, ז.א בשר או דג עם אורז או איטריות או קיטניות ושעתיים אחרי יוגורט בפרי.
אני מתכוון לארוחות שסביב לאימון כמובן, חוץ מזה יש לך את הארוחות הרגילות (בוקר, ערב...) במשך היום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקלעדי05/04/2011
שלום יש לי עודף משקל אני בת 19,שוקלת 69-70 על 1.61 רציתי לשאול כמה אני צריכה לשקול בהתאם לגובהי?מהו המשקל שמתאים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי05/04/2011אילונה שלום,
טווח המשקל הרצוי מאוד רחב. אני מניח שירידה של 10 קג' בתנאי שמשולבת עם פעילות גופנית, תביא אותך למקום שתרגישי נוח עם עצמך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)