מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחת בוקר אופטימלית - התייעצותא31/10/2010
אני אוכל כ 3-4 פעמים בשבוע ארוחת בוקר המורכבת מ2 פרוסות לחם
עם ממרח שקדים, ו2 פרוסות לחם עם ממרח שומשום מלא (100% לא מדולל).
בנוסף כ - 3 ביצים (מתוכם רק 1 חלמון).
א)רציתי לשאול האם זו נחשבת ארוחת בוקר בריאה מזינה ומקיפה והאם
יש איזושהי דאגה לגבי עומס על מערכת העיכול בגלל המרכיבים ?
ב) האם זו יכולה להיות ארוחה טובה לאחר אימון אירובי של שחיה/ריצה בת שעה?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת בוקר אופטימלית - התייעצות - תגובה
ד''ר רוני חרמון01/11/2010כן לכל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחת בוקר - לא הייתי בוחר בה
אהרון רזון01/11/2010יותר מדי שומן, יותר מדי קלוריות, נטולת ירקות.
א) ארוחה כבדה עם מרכיבים מעובדים שמעמיסה על מערכת העיכול.
ב.) לא מתאימה אחרי אימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל עודףחוהלה31/10/2010
אני שמנה מאוד ולא מצליחה להיגמל מסוכרים, צועדת 3 פעמים בשבוע כשעה ,עושה התעמלות 2 בשבוע, אני יודעת שהבעיה שלי היא ממתקים, מה עושים.? תודה חוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל עודף - תגובה
ד''ר רוני חרמון01/11/2010חייבת להגמל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את מחליטה?
חנה פאר02/11/2010הכנסי לאתר ותראי שזה אפשרי. את רק צריכה להחליט איך את רוצה להראות ומה יהיה מצב בריאותך בגיל 50.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנה
חוה03/11/2010אני מרגישה נהדר והבריאות שלי טובה יותר צכל מכרי בגיל שלי. אין לי מחלות וכו.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנה
חוה03/11/2010אני לא בת 50 אני קרוב ל70
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סויהשולה31/10/2010
האם בגיל המעבר מוצרי סויה:גבינה,פולים גם קפואים,חלב סויה עם קורנפלקס זה בריא? מה הכמויות?קראתי מאמר שיש בסויה גם דברים מזיקים.תודה עבור ההתיחסותץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סויה - לפעמים בעיתית
אהרון רזון31/10/2010בעיקר לנשים. אם את מאוד אוהבת מוצרי סויה, אפשר, אך במתינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוף.31/10/2010
יש לי אלה טיפשית אבל בכל זאת אשאל
אני לא אוהבת את הגוף שלי , את הישבן שלי...המשקל שלי בסדר גמור ..אבל חשבתי אם אני אוכל יותר ..ואשאר במשקל תקין אז הישבן ישמין קצת? אני ממש לא אוהבת את הישבן שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחילי לאהוב את הגוף, כי זה הפתרון
אהרון רזון31/10/2010אין שום דרך לכוון את ההרזיה\ההשמנה לאיזור גוף מסויים, הישבן ישמין רק יחד עם כל הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוסטאילן30/10/2010
אני מתאמן בחדר כושר כבר שנה ואוכל מסודר.רציתי לדעת אם אני אוכל 4 פרוסות לחם חיטה מלאה ו100 גרם גבינה צפתית,כטוסט.זה מאבד מהערך הכמותי של החלבון והפחמימה?כלומר זה אומר שאני מכניס פחות חלבון ופחות פחמימה כאשר אני אוכל תלחם ואת הגבינה צפתית ביחד כטוסט מאשר כסנדוויץ רגיל או שאין הבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוסט - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי31/10/2010הי אילן,
אין הבדל. בתאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהאני30/10/2010
עשיתי דיאטה ירדתי במשקל,אני מאוד שומרת,מקפידה על תזונה נכונה ומתאימה,עושה פעילות גופנית 4-5 פעמים בשבוע 30 דקות הליכה מהירה.
כשפניתי לדיאטנית שתסדר לי מעט את התפריט היא טענה כי יש לי הפרעת אכילה.אני לא בתת משקל אלא במשקל טוב אולי אף יכולה להוריד 2-3 קילו נוספים.
טענתה הייתה שמי שמתעסק באוכל יש לו הפרעת אכילה,ולדבריה עליי לאכול מסודר ורגיל...ניסיתי זאת באמת ועליתי במשקל-ולא הפסקתי פעילות גופנית.
ההתעסקות שעליה דיווחתי היא שפירטתי לה בדיוק מה התפריט היומי שלי מכיל
אני לא מכירה מישהו שבדיאטה ולא "מתעסק" עם האוכל...למה דיאטה= הפרעת אכילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי31/10/2010נראה שעלייך ללכת לדיאטנית אחרת לקבל דעה שנייה וכך לבדוק האם באמת על פי הדיווח שלך זיהתה הפרעת אכילה או שסתם לא הבינה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות..מאיה29/10/2010
אותו דבכר לגבי זאת שמתחתיי , אני בן 14 שוקל 56, 182-183 ס"מ ורוצה לדעת כמה עליי לאכול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
מאיה30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלוריות.. - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/10/2010בערך קצת פחות מהתוצאה של חישוב משקל גופך כפול 21.6 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך???
מאיה30/10/2010איך זה הגיוני? זה יוצא משהו כמו 1200 קלוריות ליום. מה אני אישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1200 קלוריות זה הרבה לא?
אגם30/10/2010מה קשור לאני אישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שזה קשור
מאיה30/10/2010מתבגרים אמורים לאכול משהו כמו 2000 קלוריות לפי מה שאני יודע . וזה כן קשור .. נשים אמורות לאכול פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1200 זה הרבה לא?
אגם31/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב קלוריות
אהרון רזון31/10/2010בהתחשב בנתונים שלך ובעובדה שאתה צפוי עוד לגבוה ולהתפתח, עליך לאכול לשובע
4-6 פעמים ביום אוכל איכותי מבחינה תזונתית ולעשות פעילות גופנית.
אם אתה בכ"ז רוצה לספור קלוריות (אני לא ממליץ), זה צריך להיות לפחות 2000 ועוד מה שאתה שורף בפעילות גופנית.
הערה: משקלך מתחת לטווח התקין, מומלץ לעלות כמה קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותאגם29/10/2010
שלום אני בת 14 שוקלת 46 בערך ובגובה 160 סמ
רציתי לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/10/2010בערך קצת פחות מהתוצאה של חישוב משקל גופך כפול 21.6 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אני לא מצליחה..איפו הטעות?טלי29/10/2010
שלום..אני בת 16, גובה 1.65 ומשקל 56..
אני מנסה לרזות קצת, כי למרות שהמשקל שלי נמצא בBMI תקין אחוז השומן בגוף שלי נירא גבוהה..אני מקפידה על אוכל, ורזיתי מ59..
והמשקל שלי לא ממשיך לרדת.
אני עושה ספורט כשה אני יכולה (מבחנים ולימודים מפריעים), ובכל זאת, המשקל שלי תקוע, ואפילו גורם לי מרוב ייאוש להשבר ולעלות במישקל..ואז אני עובדת מאוד קשה בשביל לרדת את מה שעליתי, ושוב נתקעת..
אני ישמח לעצות =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלבי אימונים
RAN1630/10/2010תעשי אימון אירובי ואחריו אימון כוח ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אני לא מצליחה..איפו הטעות? - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/10/2010במצב שלך התנודות ממש קלות ולוקח הרבה זמן לראות תוצאות כך שאת חייבת סבלנות ותכנון טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת כרס ויריכייםSapir29/10/2010
שלום =]
אני שוקלת 49 והגובה שלי הוא 1.48 (אנחנו נמוכים במשפחה)
יש לי קצת כרס וירייכים ואני ממש רוצה להוריד אותם ולא יודעת אך
בקשר לתזונה אני יודעת ואוכלת בריא ונמנעת ממתוקים ואחוזי שומן גבוהים
אבל יש רגעים שאני גם אוכלת את הארוחה המסודרת ופשוט תמיד מחכה לארוחה הבאה אני לא יודעת להסביר את זה
אבקש עצה תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת כרס ויריכיים - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/10/2010אין מספיק נתונים אבל אני בטוח שיעוץ טוב וליווי ארוך ישפרו את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לקפאיןמירב29/10/2010
בן זוגי עובד שעות מרובות ומה שמחזיק אותו ער לצערי הרב!!! קולה.הוא ניסה קקאו במקום
אך לשווא אשמח אם תוכלו לייעץ על משקה שיש בו קפאין שיוכל להשאיר אותו ער לפחות לשעות הלילה עובד לילות . ניסה: ויטמינצ'יק,אייס טי, ותה קר, שונא קפה וכל רכיביו
אם תוכלו לסייע לו במציאת משקה יחסית בריא עם קפאין ??
תודה מרילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לקפאין - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/10/2010במשקאות קארמן ליש קופאין דרך אגב יותר מ2-3 מ"ג קופאין מתחיל להרדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומןזמירה29/10/2010
שלום,
אני בת 25 גובה 1.53 ושוקלת 49.
בחצי שנה האחרונה אני מתעמלת בחדר כושר, ועושה כל כמה זמן בדיקה של אחוזי שומן.
בהתחלה הייתי עם 34% והיום אני עם 32% שומן.
אני יודעת שזה גבוה, וממידע שקראתי באינטרנט ראיתי גם מה ממליצים לעשות על מנת לרדת באחוזים, מבחינת תפריט פעילות גופנית וכו...
אני יודעת שאני צריכה לרדת ל25% בערך, אבל אם אני יעשה את זה זה אומר שאני
גם ארד במשקל 5 קילו בערך (ראיתי באתר מסוים אייך לחשב את זה)
מה עושים? אני די מרוצה מהמשקל שלי ולא הייתי רוצה לרדת מתחת ל48,
אבל יחד עם זאת כמובן שאני לא מרוצה מאחוזי השומן הגבוהים...
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי שומן - תגובה
ד''ר רוני חרמון30/10/2010תתחילי לעשות הרבה ספורט תבני שרירים ותווסתי את האוכל בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי שומן - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי31/10/2010זמירה שלום,
אחוזי השומן הנכונים שלך הם בין 23% ל-30%.
המדידה שאת עושה בחדר כושר מאוד לא מדוייקת, מושפעת מרמת הנוזלים בגוף שמשתנה בקלות ומרמת הזיעה בכפות רגליים וידיים (עם המדידה היא גם דרך הידיים).
קודם כל רצוי שתעשי בדיקה אמינה (ברשותי המכשיר המודד אחוזי שומן בידוק של 99%). יתכן שמצבך טוב יותר ממה שאת חושבת.
לגבי המשקל. עלייך לעלות את מסת השריר על ידי פעילות כוח ולאחר מכן לעבוד על הורדת השומן (אם וכאשר באמת גבוה).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיצי פירות וירקותתולי28/10/2010
שלום
אני מכינה לי בבוקר מיץ של 1 תפוז,1 תפוח, 1 גזר ובערב: 3 עגבניות,1 עלה ארוך של סלרי וסלק אחד.
רציתי לברר מה היתרונות והחסרונות במיצים שמכינים בבית במסחטת מיצים קשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיצי פירות וירקות - תגובה
אהרון רזון31/10/2010מומלץ לשתות סמוך להסחיטה, אבל תמיד עדיף פרי\ירק שלם. היתרון שבשלם הוא שמכיל את כל הסיבים ואין איבוד חלק מן הוויטמינים. בנוסף, אוכל מוצק נותן יותר הרגשת שובע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגלי אכילהדנה28/10/2010
שלום,
אני הולכת לדיאטנית קבוע פעם בשבועיים. למרות התפריט האישי ולמרות שהמשפחה שלי מנסה לעודד אותי ולעזור לי לשמור, אני פשוט לא מצליחה...
אני מסוגלת עד הצהריים לסיים את כל המנות שלי ליום.
אני מרגישה שזה קשה לי ואני לא יודעת איך עושים את השינוי הזה בראש כדי להצליח לשנות הרגלים ישנים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי אכילה - תגובה
אהרון רזון31/10/2010מה זאת אומרת שאת גומרת את כל המנות עד הצהריים? בקשי מהדיאטנית הגדרה של
כל ארוחה הכוללת את תכולתה ומועדה (בוקר, ביניים, צהריים, ביניים, ערב).
קשה ללמדך בדרך אינטרנטי איך עושים את השינוי בראש. טיפול פסיכולוגי על ידי בעל התמחות מתאימה עשוי לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה ופעילות גופניתדיאנה28/10/2010
אני מנסה לבנות שגרה של תזונה טובה ופעילות גופנית לצורך ירידה במשקל ובריאות.
יש רק בעיה אחת, אני עובדת במשמרות, לכן לא יכולה לבנות משטר קבוע יומיומי.
במשמרת בוקר וימי חופש אין כל בעיה, הבעיה היא כאשר אני עובדת ערב.
חשבתי לעשות את הפעילות הגופנית (שעה-שעה וחצי) מוקדם בבוקר לפני העבודה, בערך בשעה 9. לאכול ארוחה עיקרת בערך ב11-12 ואז ללכת לעבודה.
הבעיה היא שקראתי שלא טוב להתאמן לא על בטן ריקה ולא על מלאה.
מצד שני, קראתי שמומלץ לאכול משהו כחצי שעה לפני האימון כדי שיהיה יעיל יותר לשריפת השומנים.
אני ממש מבולבלת.
האם יהיה נכון לאכול מנת שקדים ואגוזי מלך על סך 150 קלוריות כחצי שעה לפני האימון ומיד אחריה ארוחה עיקרית?
ובימי חופש ומשמרת בוקר לאכול ארוחה עיקרית כשעתיים לפני האימון ואחריו פרי ויוגורט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ופעילות גופנית - תגובה
אהרון רזון31/10/2010שקדים ואגוזים לפני האימון איננה הבחירה הנכונה. 20-30 דקות לפני האימון מומלץ לאכול פחמימה פשוטה כגון פרי, רצוי בננה.
ארוחה עיקרית שעתיים-שלוש לפני האימון זה בסדר. תוך כמה דקות אחריו אכלי תמרים\תפו"א אפוי\קורנפלקס\בגט צרפתי\אבטיח ותוך שעה (אפשר קצת יותר), ארוחה המכילה פחמימות מורכבות וחלבון.
הערה: לצורך ירידה במשקל הקפידי לא לקזז באוכל שלפני ואחרי האימון את כל מה ששרפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)