מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה בגיל המעברנועם22/10/2010
אני בת 51 בגיל המעבר ( הפסקת מחזור לפני 8 חודשים)שוקלת 56 ק"ג גובה 158. בחצי השנה האחרונה עליתי 4 ק"ג כולם באזור הירכיים הישבן והבטן,בחלק העליון רזה מאוד.
אני מתעמלת באופן קבוע בחדר כושר 5 פעמים בשבוע כל יום כשעה.
לא מצליחה להוריד את הק"ג שהוספתי, אוכלת כמו שאכלתי תמיד באופן מסודר 3 ארוחות ביום בלי נשנושים.
איך אוכל להיפטר מהק"ג העודפים באזורים ספציפיים שהוזכרו לעיל ? מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה בגיל המעבר - תגובה
אהרון רזון22/10/2010אין שום דרך להשפיע על התפלגות השומןן בגוף או על סדר צבירתו והמסתו.
רק הרזיה כללית תמיס שומן גם במקומות הרצוים, אבל לא בטוח שהורדת 4 ק"ג הנוספים תחזיר את גופך לצורתו שלפני ההרזיה.
גיל המעבר הביא שינויים הורמונליים שהורידו את הקצב המטבולי שגרם להשמנה . כדי לרזות עליך לאכול פחות מקודם ו\או לבצע יותר פעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה .עדן22/10/2010
אני צריכה תחליף קלורי לפרי.
דיאטניות מחשבות פרי כ50 קלוריות? או 60? כמה?
ואני צריכה שתתנו לי כל מיני רעיונות למשהו שיכול להחליף פרי בקלוריות ..
אבל שלא יהיה יותר קלוריות
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה . - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/10/2010את יכולה להחליף לכל דבר שווה ערך קלורי כמובן שגם לחטיפי אנרגיה למינהם לפי משקל וקלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה.אודיה...22/10/2010
שלום אני בת 23 מטר 64 סטודנטית..אני שוקלת 59 וברצוני להשיל מס' קילוגרמים.{בערך 5-6} בניתי לי תפריט ורציתי לדעת כמה קלוריות הוא מכיל והאם הוא טוב ויכול לסייע לי בירידה?...אז ככה:
בבוקר :אוקערת דגנים של פיטנס עם חלב או 2 פרוסות לחם קל עם גבינה סימפוניה 5% ונס קפה עם חצי סוכרזית.
ביניים:פרי/במבה 15 גרם של אוסם {מכילה 80 קלוריות.}
צהריים:4 כפות של פחמימה אורז\קוסקוס\ספגטי\בשר\עוף\דג\וירקות.כמובן שהאוכל מבושל בכפית שמן ולא מטוגן.
ביניים:2 פרוסות לחם קל עם חביתה חומוס ומלפפון.
ערב:2 פרוסות לחפ קל עם פרוסת גבינה צהובה 9 % או טונה וירקות.
אשמח לקבל תיקונים,שעפורים וטיפים.
בתודה מראש,אודיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל תקין, אך יש מקום להורדה מתונה
אהרון רזון22/10/2010הצעות שיפור:
בבוקר :אוקערת דגנים של פיטנס עם חלב או 2 פרוסות לחם קל עם גבינה סימפוניה 5% ונס קפה עם חצי סוכרזית.
****במקום פיטנס (מאכל מעובד ומתוסף) - שיבלת שועל (פחות מקערה)
לחם מקמח מלא. גבינה 3% , פילפל אדום + מלפפון. לוותר על נס קפה.
ביניים:פרי/במבה 15 גרם של אוסם {מכילה 80 קלוריות.}
****בלי במבה
צהריים:4 כפות של פחמימה אורז\קוסקוס\ספגטי\בשר\עוף\דג\וירקות.כמובן שהאוכל מבושל בכפית שמן ולא מטוגן.
****סלט ירקות גדול ומגוון עם מעט שמן זית כמנה ראשונה. במקום אורז\קוסקוס\ספגטי\
- ירקות מבושלים
ביניים:2 פרוסות לחם קל עם חביתה חומוס ומלפפון.
******חביתה מביצה אחת לא מטוגנת בשמן, בלי חומוס, עוד ירק
ערב:2 פרוסות לחפ קל עם פרוסת גבינה צהובה 9 % או טונה וירקות.
*****רק פרוסת לחם. במקום גבינה צהובה - קוטג' 3%. תמיד ירקות
עזבי קלוריות! אם תאוכלי כפי שמוצע ותבצעי כל יום לפחות שעה של פעילות אירובית בעצימות בינונית, תרזי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגב שילובים במזוןאביב21/10/2010
רציתי לשאול האם בכל ארוחה כדאי שיהיה גם פחמימות גם שומנים וגם חלבונים
בצורה מאוזנת?
או שזה בסדר נגיד שארוחה אחת תהיה רק פחמימות ושומנים ללא חלבונים?
למשל בארוחת בוקר נגיד סלט עם אגוזים בלי אוכל חלבוני
ואז נגיד בצהריים עוף למשל עם קטניות ודגנים ולהשלים את מנת החלבונים בצהריים
בד"כ אני אוכל 4 ארוחות ביום אז נגיד בארוחה שבין צהריים לערב לאכול גם משהו
חלבוני גם איזה בשר או קטניות, סויה או משהו כזה, חלב אני לא אוכל ממש.
אבל בכללי השאלה היא אם חשוב שבכל ארוחה יהיו חלבונים פחמימות ושומנים
או שמה שחשוב זה מה אתה אוכל בכל היום בסה"כ ויש פחות חשיבות לשילובים?
אני לא ממש מאמין דרך אכב בתיאוריה של השילובי מזון וכל העניין שצריך להפריד
פחמימות מחלבונים לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגב שילובים במזון - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/10/2010אין כל בעיה להפריד את אבות המזון אבל צריך לקחת בחשבון הכללי שלא יווצר מצב של חוסר איזון. לדעתי אפילו יותר טוב לאכול בשר וסלט ללא פחמימות או אורז וסלט ללא בשר או דגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
אביב22/10/2010שכחתי לציין שאני מנסה לשמור על עומס גליקמי נמוך בארוחות,
לשמור על רמת סוכר יציבה בדם.
האדם בכל זאת כדאי לי להפריד בין חלבונים לפחמימות או אולי לחלק את מנת
הפחמימות ביומית שלי על פני כל הארוחות כדי שהמנה תהיה כמה
שיותר קטנה בכל הארוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן - תגובה
ליטל סמואל-לוי23/10/2010עדיף לחלק את הפחמימות למנות קטנות אם אתה רוצה לשמור על עומס גליקמי נמוך וכו'. זה לא מחייב להפריד, להיפך- אפשר לשלב אבל להגביל את הכמות של הפחמימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
אביב25/10/2010מצוין! תודה רבה על התגובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מסוכר, קמח לבן וכ'ויעלי21/10/2010
אני נמצאת בתקופה קשה, אחרי ירידה משמעותית במשקל ותקופה נפלאה בה התזונה שלי התבססה אך ורק על הדברים הנכונים והבריאים נפלתי פתאום לתקופה נוראית שהובילה להתמכרות לג'אנק פוד, סוכר וקמח לבן.
כבר חצי שנה אני לא יכולה להפסיק לזלול מכל הדברים האלה,
שום דבר שעשיתי לא עוזר, אני כל הזמן מרגישה רצון וצורך לאכול מהמאכלים האלו.
הבנתי שיש לי התמכרות, קראתי שגמילה נמשכת 3-5 ימים.
האם באמת כך הדבר? כל כך פשוט? 5 ימים והחשק יעבור לגמרי?
הבעיה היא שאני לא מסוגלת לעבור אפילו יום אחד!
מן הסתם השמנתי נורא בתקופה הזאת, אני מתביישת לצאת מהבית.
מה אפשר לעשות?
איך להחזיר לעצמי את כוח הרצון האימתני שהיה לי?
---
שאלה נוספת ולא קשורה שיש לי, לגבי דגנים מלאים.
אני רוצה לעבור לתזונה טבעית ומלאה בלבד והייתי רוצה לצרוך רק דגנים מלאים.
יש לי בבית את הדגנים הבאים:
אורז מלא
כוסמת
דוחן
גריסי פנינה
חיטה
גריסי חיטה
פסטה 100% חיטת דורום
הייתי רוצה לדעת מה מאלה נחשב לדגנים מלאים ומה לא.
אני חושבת שאני צריכה לוותר על הפסטה, חיטה וגריסי החיטה, לא?
בנוסף, יש בעיה באכילה בעבודה.
מכל ההיצע, מה שנראה לי הכי בריא אלה כריכים מלחם אפרפר עם דגנים שונים.
הבעיה היא שסביר להניח שהלחם לא מלא אלא סתם לחם כפרי עם דגנים. (אין לי איך לברר)
האם עדיין בסדר לאכול אותו?
אני מפחדת שהוסיפו לו סוכר/שומן בתהליך הייצור ואז בעצם אצרוך סוכר כשאני מנסה להימנע ממנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מסוכר, קמח לבן וכ'ו - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/10/2010מתוקים זה כמו סם והדרך היחידה להגמל היא להפסיק לצרוך זו דרך קשה של סבל אבל תוך זמן קצר יחסית נגמלים ומרגישים טוב עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת קלוריות -מיכל21/10/2010
אשמח אם תיידעו אותי, מהי שריפת הקלוריות לגבר, בן 25, גובה 170, משקל 150 קל'
במכשיר אלפיטוקל, במשך שעה, לעומת מכשיר הליכה במהירות של 5 קמ" לשעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אממ
זיו21/10/20105 קמש במשך שעה ..
אתה יכול להגיע ל250-270
ובהצלחה לך אחי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפת קלוריות - - תגובה
אהרון רזון22/10/2010הליכה 5 קמ"ש =600 - 650 קק"ל\שעה
אליפטיקאל: תלוי בעצימות. אם הדופק כמו בהליכה, גם קצב השריפה דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר?זיו21/10/2010
אני לא אוכל הרבה ולא מתוך שביתת רעב
פשוט הגעתי למסקנה שהגוף שלי מרזה
אם פעילות גופנית 4 פעמים לפחות בשבוע
ואני אוכל בין 500-ל800
לא נוגע בכלל במשהו שקשור לקמח
רק גבינות עד 5% שומן
ירקות פירות ובשרים עד 4% שומן
אני כבר 6 שבועות ככה והרזתי מעל 22 קילו
אני עושה אירובי + אימוני כוח
השאלה שלי היא אם זה בסדר ?
כאילו אמרו לי שאני צריך לצרוך יותר קלוריות
לקח לי שבוע לפני שהתחלתי את התהליך הזה שכל דבר שקשור לקמח או סוכרים ודברים לא בריאים ומזינים אני מוחק מהמוח
ודרך אגב כמה אני צריך לשקול ?
אני בן 16 וחצי
עכשיו אני 97 קילו אחרי 22 קילו שירדתי
הגובה שלי זה 1.82* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא בסדר
אהרון רזון22/10/2010עם 500-800 קק"ל הגוף שלך לא מקבל כל מה שהוא צריך לתפקוד תקין ושמירה על הבריאות. אל תשכח שיש גם צד שני למטבע. התסכולים והחסכים יתנקמו בך ויבוא תורם של הבולמוסים שיחזירו לך את כל הקילוגרמים אבל עם פחות שרירם ואחוז שומן גבוה יותר. אגב, חלק גדול מהמשקל שהשלת תוך זמן קצר עם דיאטה לא מושכלת, הוא שריר וזאת לא הצרה היחידה.
אני ממליץ שתפנה לאיש מקצוע לצורך הדרכה ובניית תפריט בריא התואם את הנתונים והמטרה שלך (ירידה מתחת ל80 ק"ג).
פעילות גופנית: לפחות שעה ביום אימון אירובי אפקטיבי (דופק 130-150) ו3 פעמים בשבוע (ימים לא עוקבים) אימוני כוח על כל קבוצות השרירים,( רצוי תחת הדרכה) לבלימת איבוד מסת שריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשר- קלוריותD21/10/2010
היי רציתי לדעת כמה קלוריות בערך בדברים הבאים :
1. 120 גרם שניצל מטוגן (2 חתיכות קטנות)
2. 2 קציצות בשר
3. פולקה עוף מבושל עם עצם(מה ההבדל בין פולקה לבין רבע ? )
4. המבורגר חתיכה אחת
5. צלי בקר מבושל חתיכה דקה
6. נקניקית עוף
7. כוס חד פעמית של אורז, פסטה , פתיתים וקוסקוס
8. לחמניה רגילה
9. קובה אדומה במילוי בשר (קלוריות ליחידה אחת )
10. רבע עוף
בתודה מראש !! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי זה דחוףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
D21/10/2010אני יודע אני מכיר אותו .. תודה (: אבל הבעיה היא שיש דברים שהוא כותב בינוני או גדול .. ואין לי מושג מה נחשב בינוני או גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון?
D22/10/2010אתה עונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשר- קלוריות - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/10/2010כנסי ברשת לערך קלוריות ותקבלי את הקלוריות לכל המוצרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לגבי אוכלרן20/10/2010
א. מה יותר בריא? תפוח או קלמנטינה( בהנחה שהם בערך באותו גודל) מבחינת קלוריות,ויטמינים וכל הדברים החשובים האחרים.
ב. האם כאשר אני שורף מאכלים, יש פחות קלוריות במאכל?
ג.אני אוכל ביום תפריט של בערך 700 קלוריות ביום וגם זה משביע אותי מאד,לא נגעתי במתוק מבחינת אוכל ושתייה כבר 4 חודשים, לא אוכל בורקסים וכל זה, רק מאכלים בריאים, לחם הכי קל שיש 33 קלוריות לפרוסה, חלב 2%... ממש ארוחות בריאות.
כמה אתם ממליצים לי לאכול ביום? בן 14 1.65 שוקל 47...( חשוב לציין שאחרי דיאטה קשה של ירידה כ-14 ק"ג).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לגבי אוכל - תגובה
ליטל סמואל-לוי20/10/2010א. בריא לגוון כדי לקבל ויטמינים ומינרלים ואנטיאוקסינטים שונים.
ב. שריפת מאכלים לא משנה את כמות הקלוריות והיא גם לא בריאה.
ג. אתה חייב לפנות לייעוץ דיאטני מכוון בדחיפות כי משקלך נמוך וכמות הקלוריות שאתה אוכל נמוכה מאוד ביחס לצרכים הגופניים. אתה תמשיך לרדת כך במשקל ותפגע בצמיחה שלך ובצפיפות העצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות יש לצרוך?בר20/10/2010
שלום,
כמה קלוריות צריכה נערה בת 17 במשקל 55 לצרוך כדי לשמור על המשקל?
4-3 פעמים בשבוע חצי שעה יוגה
1-2 פעמים בשבוע הליכה 5 ק"מ במשך שעה
תודה רבה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה קלוריות יש לצרוך? - תגובה
ד''ר רוני חרמון20/10/2010משקלך כפול 21.6 לשמירה על המשקל קצת פחות ליום לירידה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בר20/10/2010אבל זה נראה לי קצת מוזר...
55X21.6=1188
הגיוני שיהיה כל כך קצת? :O* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה?
אהרון רזון20/10/2010אם את אחרי הרזיה, מה היה המשקל הקודם? כמה קלוריות את אוכלת כיום (אם את סופרת)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בר20/10/2010הגובה 170
לא אחרי הרזיה
אוכלת בערך 1800-2000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"לפי הספר" 1700
אהרון רזון21/10/2010אבל אם משקלך יציב עם התזונה הנוכחית, אין צורך לשנות מבחינה כמותית, ומאחר ומשקלך קרוב לגבול התחתון של הטווח התקין, לא מומלץ לרזות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה!
בר21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקדים טחוניםרות20/10/2010
ברצוני לדעת אם בשקדים ואגוזים טחונים לאחר אפיה או קנויים נשמרים כל הויטימנים שיש בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלק מן הערכים התזונתיים פוחתים.
אהרון רזון20/10/2010בעיקר איכות חומצות השומן נפגעת עקב חימצון.
מומלץ לקנות אגוזים בקליפה, לפצח ולאכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב חילוף חומריםדני.א20/10/2010
שלום רצתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להגביר את קצב חילוף החומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות אירובית אפקטיבית
אהרון רזון20/10/2010ופעילות אנאירובית (רצוי תחת הדרכה) לבלימת איבוד שריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמ..נויה19/10/2010
אני די גאה בעצמי,היום אכלתי הרבה פחות מבדרך כלל. אני לא יודעת אם זה מה שאני אמורה לאכול,לכן אני אשאל:
ברנפלקס וחלב (אני מניחה שכמות גדולה)
2 פרוסות לחם עם פסטרמה
חצי גמבה
קורנפלקס בשקית
שניצל תירס עם קטשופ
ביצה
סלט
אני לא יודעת איך הצלחתי לאכול כ"כ הרבה פחות, ואני אוכל בהמשך לפחות 300-400 קלוריות יותר,זה עדיין יהיה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובה
נויה21/10/2010אבל קחו ת'זמן XD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נוי
רני1621/10/2010זה יפה מאוד .... לאט לאט תסגלי לעצמך סדר אוכל קבוע ותדעי מה טוב ובריא לך ...
תמשיכי כך ...
אם את צריכה עוד עזרה או משהו תשאירי לי MSN או מה שתרצי
לילה טוב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמ.. - תגובה
ד''ר רוני חרמון22/10/2010כל הכבוד לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוקים דלי קלוריותאיריס בן אמתי19/10/2010
בני בן ה-18 מנסה לרדת במשקל . הוא זקוק מאד למנת המתוק שלו מדי יום ואני לא ממש מצליחה למצוא דברים טעימים אפויים דיאטטיים. אודה מאד על מתכון או אתר שאתם מכירים לצורך הענין.
תודה,
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אהרון רזון19/10/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_בישול_בריאות_מתכוני_בריאות' id=link]בישול בריאות, מתכוני בריאות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף משקל...רעיה19/10/2010
בס"ד
שלום אני רעיה בת 15 וחצי שוקלת 66 ק"ג בגובה 157 אני יודעת שאני צריכה להרזות בין 10-15 ק"ג...אז רציתי לשאול אם זה בסדר שאני יאכל כל יום בין 1200-1500 קלוריות ויילך 4 פעמים בשבוע למכון כושר (ששם בכל פעם אני מורידה לפחות 600 קלוריות) ותוך כמה זמן אם אני יתמיד אני ירזה את כל מה שאני רוצה?
רעיה [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צפויה לרזות חצי ק"ג לשבוע
אהרון רזון19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)