מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ובדיקות דםקובי28/10/2010
שלום רב,
לאחרונה קיבלתי תוצאות בדיקות דם המראות על חלבונים ונוגדנים מסוג מסוים
הנושא במעקב רפואי, כמו כן התגברות אנמיה HB13.2 וחוסר בכדוריות דם אדומות.
שאלתי:
האם ישנו קשר בין תזונה לבין תוצאות שכאלו?
יש לציין שאני לא ממש אוכל בריא (לרוב מתחיל לאכול רק בשעה 13:00 וגם אז בדר"כ אוכל מוכן - שווארמה, באגטים וכו' ) וכמו כן מרבה באכילת מתוקים .
אשמח על מענה/המלצות בנושא
תודה
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ובדיקות דם - יש קשר
אהרון רזון31/10/2010ההמוגלובין נמוך, אך לא קטסטרופלי. נראה שתזונתך איננה כוללת מספיק ברזל ו\או וויטמין B12 ו\או חומצה פולית. עליך להתחיל לאכול נכון ורצוי תחת הדרכה של איש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותרן27/10/2010
א. איזה אורז הכי טוב? אורז בלסמי?
ב. שעועית ברוטב עגבניות( שבא בקופסת שימורים) זה בריא?
ג. חצי פיתה רגילה עם חומוס זה נחשב ארוחה משמינה או בסדר? כמה קלוריות יש בערך?
ד. אני מחשב כל דבר שנכנס לגופי... אני רק בן 14 ואובססיבי... אחרי כל דבר אני עושה ספורט במטרה להוריד אותו... זה בריא?
ה. משקלי הוא 46 וגובהי 1.69 האם זה טוב?, אני נראה הרבה יותר שמן ממה שהמשקל אומר... אני נראה כמו 53... מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה מאוד שבגיל כזה אתה יודע
RAN1627/10/2010מה להכניס לגוף ...
אני לא חושב שיש לך עודף משקל
תתאמן על אימוני כוח יותר, לחזק את השרירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנורקסיה?
אני28/10/2010שלום רן,
נשמע לי שאתה בתת משקל ואם בכל זאת אתה מרגיש שמן, יתכן שאתה סובל מאנורקסיה. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא או תזונאי/ת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת נוטה לאנורסקיה..
גברת28/10/2010נכון באמת נשמע קצת נוטה לאנורקסיה בגילוכל ארוחה מתאמן לא לעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקוזאני27/10/2010
שלום,
קראתי שאפשר (לפחות באופן עקרוני) להמתיק בעזרת L גלוקוז, ואז האוכל גם מתוק וגם לא משמין. האם באמת משתמשים בזה? (לא ראיתי את זה ברכיבים של אף מוצר ולא שמעתי שאפשר לקנות את זה- איך ייתכן שיצרני המזון לא "התנפלו" על עובדה זו כמוצאי שלל רב?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא התנפלו בגלל הוצאות ייצור גבוהות
אהרון רזון27/10/2010באופן עקרוני יכול לשמש כממתיק נטול קלוריות מאחר שאינו נספג לתאים, אבל בינתיים
לא מיצרים אותו בגלל חוסר כדאיות מסחרית. (רק בעלי יכולת הינם צרכנים פוטנציאלים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם לבן !חן27/10/2010
שלום אני חן bmi 26.8 כרגע חלתי בדיאטה(אורח חיים) אני יודעת את הכללים בעבר עשיתי אצל דיאטנית. השאלה שלי אם אשמור על כל הכללים וגם אשלב פעילות גופנית (4 הליכות 40 דק' בשבוע) אבל עדיין אוכל לחם לבן,ארד בשבוע חצי קילו או קילו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לרזות בלי קשר לסוג הלחם.
אהרון רזון27/10/2010עבור הורדה של 0.5 - 1 ק"ג צריך גרעון קלורי של .3850 - 7700 קק"ל, כלומר כל יום
את צריכה לשרוף בממוצע 550 - 1000 קק"ל יותר ממה שאת אוכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה(:26/10/2010
היי
אם אני רוצה להגיע לכמות פחמימה מסויימת לאחר אימון נניח 30 אז אם אני יאכל פרי שיש בו נניח 15 גרם פחמימה+יוגורט שכולל גם 15 גרם פחמימה ביחד זה 30 האם ה-30 יחד נחשבים לפחמימות למרות שהמקורות שונים סתומרת אחד מהיוגורט שזה כביכול חלבון אבל למרות זאת יש בו כמות נכבדת של פחמימה לעומת הפרי שזה פחמימה "טהורה"
אז רציתי לדעת האם מייחסים את שניהם לפחמימה ויחד שמגיעים ל-30 האם זה באמת ככה?
מקווה שהייתי ברורה (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רוני חרמון27/10/2010כן אתה מחשב את סה"כ כל הפחמימות כל החלבונים וכל השומנים ולא חשוב מקורם זה נכון בגדול כמובן שמבחינה בריאותית יש חשיבות גם למקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלטודקסטריןיגאל26/10/2010
שלום אני מנסה לאכול תזונה יחסית בריאה וטיבעית ולקבל את כל
הויטמינים שצריך ובנוסך לשמור על ארוחות בעלות עומס גליקמי נמוך.
בדרךכלל הייתי אוכל דגני בוקר ברנפקלס למינים ו\או פייבר 1 עם חלב סויה.
עכשיו אני מנסה בהדרגה לעבור לסלט גדול אולי עם קצת קטניות ודגנים מלאים
לארוחת בוקר למרות שזה מרגיש כזה לא טבעי אבל לאכול כזה דבר על הבוקר
ואי רגיל לגני בוקר כבר מגיל צעיר אבל העיקר הבריאות :)
בכל מקרה קניתי חלב סויה ללא תוספת סוכר של אלפרו וברשימת המרכיבים
במקום האחרון מופיע מלטודקסטרין, מעבר לזה שזה מציק שלכל דבר מופחת סוכר
דוחפים כל מיני ממתיקים מלאכותיים, רציתי לדעת אם החומר הזה מלטודקסטרין הוא
חומר שיכול להזיק מעבר לאינדקס הגליקמי הגבוה שלו שעומד על 100 ממה שקראתי
האם יש לו עוד תופעות לווי?
בתווית התזונתית של הוצר מופיע 0.2 גרם פחמימות בעוד שהחלב סויה שאני
שותה כרגע מכיל ג3 גרם פחמימות והוא מכיל סוכר פירות במרכיבים,
אז אני מניח שמבחינת עומס גליקמי עדיין עדיף לי ללכת על החלב סויה המופחת סוכר
עם המלטודקסטרין, רק אני מודאג לגבי החומר הזה ורוצה לגדעת מה אתם
חושבים עליו.
אני רוצה לציין שמלכתחילה אני קונה את המוצרים האלה מפני שהם מועשרים
בסידן וויטמין D, שני דברים שאני מודאג שאני לא מקבל כי אני לא שותה חלב,
ואני לא נמצא הרבה בשמש, עובד עבודה משרדית רוב היום.
האם זה בכלל רלוונטי? אולי יש דרכים אחרות לקבל מספיק סידן?
לגבי ויטמין D אני עוד אוכל להסתדר, אפילו לצאת ל5 דקות לשמש נראה לי ייתן
לי יותר ויטמין D מהמוצרים האלה.
תודה מראש, יגאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלטודקסטרין - תגובה
ד''ר רוני חרמון27/10/2010לא בטוח שהמאמץ והמחיר משתלמים הכל תלוי בכמויות ובאיזון אבל סידן תתפלא יש גם בבשר גבינה ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אביב28/10/2010ולגבי החומר עצמו מלטודקסטרין? הוא טבעי? יש לו תפועות לווי כל שהוא?
הוא מזיק מעבר לאינדקס הגליקמי הגבוה שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...חסוי26/10/2010
אני בת 18 וחצי אני שוקלת 47 וגובהי הוא 158
שקלתי 45 ועליתי 2 קילו בשלושה שבועות אני לא יודעת איך זה הגיוני אבל זה קרה אני יודעת שמשקלי תקין ושזה לא נקרא השמנה אבל לאחרונה אני מרגישה כאילו עליתי 6 קילו ולא 2 מן תחושה לא נוחה בבטן מן כבדות כזאת מה לעשות לא טוב לי ואני לא מצליחה להיפטר מה-2 קילו האלה...... :\...
חשוב לי לציין כי לפעמים לאחר האכול אניבעיקר מרגישה את הכבדות הזאת ויש לי צורך עז להקיא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום... - תגובה
ד''ר רוני חרמון27/10/2010את מגזימה ברצון לרדת במשקל את לא צריכה את זה אבל מה שכן את צריכה לאכול מסודר לפי הנתונים שלך קבלי יעוץ זה עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רימוניםאמיר26/10/2010
רציתי לברר בקשר לרימונים מה עדיף לשתות או לאכול את גרעיני הרימונים ומה הכמיות היומיות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין המלצה מסויימת לגבי מנה יומית.
אהרון רזון26/10/2010אכול במסגרת הקצבת הפירות בתפריט היומי. חצי רימון נראה לי סביר בנוסף לפירות אחרים במשך היום.
פרי בצורתו הטבעית תמיד עדיף על מיץ, אלא אם אתה סובל מעצירות (הגרעינים של הרימון מחמירים אותה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקדיםאנונימית25/10/2010
שלום
האם שקדים מכילים ציאנד. ואם כן מה הכמות היומית המומלצת לילד ולמבוגר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקדים - תגובה
ד''ר רוני חרמון26/10/2010יש ציאניד בשקדים אולם הכמות קטנה ואינה מזיקה לא טוב להגזים בכל דבר חופן שקדים מידי פעם לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציאניד בקליפת השקדים
מירב29/10/2010האם הציאניד נמצא רק בקליפת שקדי הלוז או גם בתוכן ???
ישנם שקדים ירוקים הם בעלי כמות של ציאניד גדולה יותר מהמיובשים.
תודה מרילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב הורדהמשה25/10/2010
אני בן 17 1.81
כתבתי לי בטיוטא במייל כמה תאריכים שנשקלתי בהם
בתאריך
ה04.10.2010 נשקלתי ואני שוקל 106.6 קילו
17.10.2010 102.5 קילו
26.10.2010 100.5
הקצב הורדה שלי בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב הורדה - תגובה
ד''ר רוני חרמון26/10/2010יותר מידי מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצב הורדה - דעה נוספת
אהרון רזון26/10/2010בהתחשב בנתונים שלך ובעיקר במשקל הכולל והעודף, הקצב סביר עבור שלושת השבועות הראשונים. בהתחלה יורדים בעיקר נוזלים ורק מעט רקמת שומן. הורדת המשקל צפויה להתמתן בהמשך, ורצוי שתתייצב לק"ג אחד לשבוע.
היעד שלך צריך להיות ירידה אל מתחת ל80 ק"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחונותטל25/10/2010
שלום רב,
אני בת 27, צמחונית כבר קרוב ל-15 שנים. מעבר לזאת, אני חייבת לציין שהתזונה שלי לא כ"כ מאוזנת (בעיקר מתוקים ופחמימות). רציתי לשאול שתי שאלות:
1. יש לי בעיה של נשירה מהראש (אני אציין כי ממילא יש לי שיער דק אבל כל פעם לאחר שאני חופפת את השיער או שאני נוגעת בו נושרות לי לא מעט שערות) - לאחרונה התחלתי להשתמש באמפולות לחיזוק השיער (או שזה לפחות מה שמנסים למכור לי...) - אני מאוד מפחדת שעם הזמן המצב רק יחמיר - מה עליי לעשות?
2. כמו כן, אני מאוד מפחדת מכל הנושא של הריון (אני עוד מעט מתחתמת והנושא הזה כמובן עובר לי בראש) - האם יש סיכוי שהרגלי התזונה ה"גרועים" שלי והמחסור בבשר יכולים להשפיע ולהקשות על כניסה להריון?
אני בטוחה שהתשובות שניתן לתת כאן הן מאוד קצרות ועליי להפגש עם אדם מקצועי - בתור התחלה למי לפנות? רופא? דיאטנית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם הייתי במצב שלך
שגית25/10/2010ומי שלא אוכל בשר הוא בסיכון גבוה לסבול מאנמיה
מחסור ב ויטמין b12 ברזל ואבץ.. 3 הדברים האלו שיש מחסור בהם
נוצרת נשירת שיער והדלדלות בצפיפות כי אלו אבני הבניה של השער
כולל חלבונים שנמצאים בבשר ..ברגע שיש מחסור בהם הגוף מנצל את המאגרים
הקטנים בגוף למערכות יותר חשובות ולשיער לא מגיע בכלל.. אז או שתתחילי
לאכול חזה עוף דגים.. ולצרוך תוספי תזונה שהם אבץ וברזל.....את החסרים האלו
אפשר לבדוק בבדיקות דם בקופת חולים ..אני אחרי שהתחלתי לאכול בשר ולקחתי תקופה תוספי תזונה הנשירה פסקה והשיער השתקם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור התחלה פונים לרופא משפחה
אהרון רזון25/10/2010לצורך בדיקות דם. כפי שהסבירה לך שגית, צימחונות לא מיטיבה עם התופעה ממנה את סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה ריגשית!!!!שגית25/10/2010
שלום רב,
אני בחורה צעירה בת 22 רזה וחטובה שוקלת 58 קילו על 170 .
ליפני כחודש הייתי הייתי נתונה ללחצים בעבודה וגם בחיים שהרגשתי
שאני פשוט נשברת.. וכול אופן האכילה ה"נורמלי" שלי נשבר והתחלתי
במתקפת אכילה כפיצוי על הרגשות והמתחים.. אני מאוד אוהבת פיצה!!!
וזה התחיל שהזמנתי מגש פיצה משפחתי וקילו גלידה ואכלתי את הכול לבד נכנסתי
ישר לישון וזה הרגיע אותי.. כך במשך חודש כול יום הזמנתי פיצות וגלידה וככול שיום עבר כך שהלחץ הנפשי עלה שוב, ורצתי להזמין עוד מגש כדי להרגע
עד שעליתי למשקל וראיתי שעליתי 7 קילו, וגם בזבזתי המון כסף הייתי ממש עיוורת
בגלל אותם מתחים ...עכשיו כבר יומים אני לא אוכלת כלום אני בצום מנסה
לתת לגוף שלי ל"הגמל" ולחזור חזרה לשגרה", וגם רוצה לרדת מהר את מה שהעלתי
בגדול אין לי נטייה להשמין וגם אכלתי כמות קלוריות 6 אלף כול יום במשך חודש
אז אני מבינה ש 7 קילו שעליתי זה קצת לאומת מה שהכנסתי
השאלה שלי מה כדי לי לאכול במשך הימים כדי לרזות מהר חשבתי על מרק ירקות
כי כרגע אני כבר יומים בצום ויש לי עצבים בגוף בגלל ההרגל שהכנתי את הגוף לעקל כמות ענקית כזו של קלוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשקל שציינת - לפני או אחרי ההשמנה?
אהרון רזון25/10/2010האם לפני טרוף הבולמוסים עשית דיאטה? אם כן, כמה רזית ותוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שגית25/10/2010המשקל שרשמתי הוא ליפני שעליתי במשקל את ה7 קילו!!!
לא עשיתי דיאטה ליפני האכילה אבל שמרתי על תזונה בריאה
אם אין לי נטיה להשמין.. אז תוך כמה זמן לדעתך אני יוריד את מה שהעלתי.. עם תזונה של 1500 ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זאת הדרך
אהרון רזון25/10/2010לא אתחייחס לסיבות המשבר בגלל שאת כבר יודעת. המטרה היא לצאת ממנו בדרך מושכלת, אחרת זה עלול לחזור ביתר שאת.
מה שהיה היה, עכשיו אין מה למהר ולהרעיב את עצמך בתפריט מרק ירקות בלבד כי קרוב לוודאי זה יגרום לתגובה חריפה לכיוון השני.
אחרי הכול, את עדיין במשקל טוב, ופשוט את צריכה לחזור למתכונת האכילה הבריאה שלפני המשבר עם שינוים מסוימים שאני אציע, ולהפסיק מייד את הצום שיהרוס כל חלקה טובה ובסופו של דבר תמצאי את עצמך שמנה יותר מעכשיו..
אני לא מציע לך לספור קלוריות אלא לוותר על סוכר, קמח, תפו"א ויתר העמילנים המרוכזים ובמקום לאכול שפע של ירקות מגוונים בכל אחת מהארוחות העיקריות יחד
עם מנה חלבונית סבירה דלת שומן. אכילת דג טרי איכותי צלוי כמנה עיקרית כל יום, תתן תוצאות מוחשיות ומעודדות. פירות אכלי רק כארוחות ביניים.
לפחות שעה וחצי של הליכה נמרצת עם קטעי ריצה כל יום, מהותית לחזרה למשקל הקודם בדרך הבריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב אני בן 38יוסלה25/10/2010
שלום אני בן 38 ויש לי בטן ממש גדולה .דבר זה מפריע לע מאד כתוצאה מזה הגב התחתון נכנס ונגרר עם הבטן ולעומת זה הישבן ממש בולט ויוצא החוצה. פשוט שאנשים לא ירגישו בדבר אני הולך עם חולצות רחבות בחוץ ולא מכניס אותם למכנסיים.קניתי מסלול ריצה משוכלל כבר חודש ואין תוצאות בבקשה אשמח לקבל תשובה שתעזור לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אתה אוכל ?
RAN1625/10/2010כל הכבוד שיש לך את הרצון ..
אבל 90% מהתהליך של הרזיה זה האכילה ...
תכתוב פה מה התפריט/ סדר יום של אוכל ואני יוכל לענות לך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מיוסלה
יוסלה25/10/2010לצערי אני לא אוכל הרבה. אך מנשנש כל היום את זה אני מחפש כלומר בבוקר אינה מאפה מתוק עם 2 שוקו וכל שעתיים אוכל משהו .גם לעשן היפסקתי ומרגיש אני שחייב להכניס משהו בפה .תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב אני בן 38 - תגובה
ד''ר רוני חרמון26/10/2010חסרים הרבה נתונים לגביך יתכן וזה מבנה גופך ובנוסף לכך ספורט לבד לא יפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאכול בריאמאיה אריאל24/10/2010
שלום שמי מאיה בת 25 לפני שנתיים שקלתי 66 ק"ג אחרי שילדתי את בתי הבכורה עליתי 20 ק"ג לא שמרתי כלל.כיום אני שוקלת 80 ק"ג וזה מאוד מפריע לי אני אוכלת בריא ןשותה רק מים לא יוצא לי להתעמל הרבה כי העבודה שלי היא בבית וזה לא כ"כ מסתדר לי איך אני יכולה להוריד עוד מהמשקל? מה עליי לאכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול בריא - תגובה
אהרון רזון25/10/2010דיאטה צריכה להיות מותאמת אישית בהתחשב בנתונים, מגבלות, העדפות, סדר יום, פעילות שגרתית ופעילות גופנית ספורטיבית. לא חסרות דוגמאות של תפריטים ברשת, ואם תדפדפי אחורה, גם בפורום זה תמצאי דוגמאות של תפריטים של גולשים עם הצעות שיפור אך אלה לא בהכרח יתאימו גם לך. הדבר הכי טוב הוא לפנות לאיש מקצוע לצורך הדרכה ובניית תוכנית הרזיה.
בלי פעילות גופנית כחלק מסדר היום יהיה לך קשה לרזות בדרך בריאה ועוד יותר קשה לשמור.
הערה: המשקל אינו אומר הרבה בהעדר נתון הגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 ארוחותאנה24/10/2010
התחלתי דיאטה של 6 ארוחות ירדתי כבר שבוע ראשון 3 קילו.
אני שוקלת 100 קילו 1.69 בת 20
האם אני יכולה להוריד תוך חצי שנה שנה 30 קילו עם ספורט טוב ואכילת 6 ארוחות ? \:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר, אך לא מומלץ
אהרון רזון24/10/2010מה שהורדת בשבוע הראשון אינו שומן ברובו, והקצב לא יישמר. הרזיה מהירה מדי גורמת לאיבוד מסת שריר,ירידה בקצב המטבולי , בריחת סידן, הפרעות ווסת אפשריות,
ועוד.
10 -12 חודשים הוא פרק זמן סביר. אין מה למהר, העיקר ההתמדה והשמירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)