מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחס פחמימות חלבוניםספורטאית20/07/2009
שלום!!!
רציתי לדעת לאחר אימון מה היחס של הפחמימות שצריך לאכול ויחס החלבונים בארוחת ערב (במקרה שלי שאני מסיימת ת''אימון) שצריך לאכול?
כל אחד אומר משהו אחר-אחד אומר פחמימות יחס של 1.4 כפול המשקל ואחד אחר אומר משהו אחר
הייתי שמחה לשמוע ממך מה היחס שצריך
אני בת 21
שוקלת 47
בעל כושר גופני טוב ומתאמנת הרבה
תודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן, התשובה אינה חד משמעית
אהרון20/07/2009אבל רוב המחקרים מצביעים על יחס 1:4 לטובת הפחמימות. 1 גרם פחמימה עבור כל קילו גוף וחלבון
רבע מהכמות הזאת. תאורטי את צריכה 47 גר פחמימות , 12 גרם חלבון.
לא הייתי מציע לך להיות אובססיבית במדידה וחישוב כי ממילא הדעות חלוקות לגבי הכמות והיחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ספורטאית21/07/2009תודה על התשובה.
רק 12 גרם חלבון?! רק הטונה שאני אוכלת אחרי כבר יש בה 28 גרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון
אהרון21/07/2009כפי שציינתי לא צריך להתעסק יותר מדי בחישובים, כי אין לזה סוף. זה רק מחזק את העובדה שהיחס
אינו "תורה מסיני". יותר חשוב מבחינה חשבונית הוא סה"כ החלבון היומי שעבור ספורטאית עם הנתונים שלך צריך להיות 60-75 גרם ליום. אם מתחשק לך קצת יותר או פחות לא צריכה להיות בעיה. אם חשוב לך לאכול טונה אחרי אימון, אבל מרגישה שחייבת חישוב "מדעי" (?), אכלי רק חצי קופסה. גם כך, אם אחרי אימון את אוכלת ארוחה עירקית אפשר לאכול יותר מהנוסחה, גם חלבון וגם פחמימות, בהתאם למאזן היומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לספורטאית
ד''ר רוני חרמון21/07/2009הכול תלוי מה את רוצה להשיג אם מטרתך לבנות גוף יש לנקות בתוכנית מסויימת אם את סתם מתעמלת בכדי לשפר את הכושר את לא צריכה לשנות את הרגלי התזונה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה למתאמן ואחוזי שומןרותם20/07/2009
שלום ותודה על תשומת הלב שמי רותם חייל בן 20.
התחלתי לאתאמן לפני כחודש וחצי במכון כושר במטרה להתרחב נפגשתי עם יועץ כושר שבדק לי גובה:1.79 משקל:67 ואחוזי שומן:7.7 הוא אמר לי שאני צריך לראות תזונאי ע"מ להגיע לתוצאות.
רציתי לדעת האם האוחזי שומן שלי נמוכים מדיי מה הכמות אחוזים הרצויה לגבר בגילי ובנתונים שלי ואם זה נמוך מה עלי לעשות מה לאכול ומתי אני מתאמן 4 פעמים בשבוע.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול טוב מלבד דיוק מדידת השומן
אהרון20/07/2009הנתונים שלך טובים . לא נראה לי שתוצאת מדידת אחוז השומן מדוייקת (מראה
פחות). היא מתאימה לספורטאי מקצועי בענפי ספורט מסויימים. טווח אחוז השומן תקין עבור גברים
הוא 10-20 ובגילך רצוי כמה שיותר קרוב לגבול התחתון.
אם תתמיד באימון אפקטיבי בחדר הכושר ותזונה נכונה, משקלך יעלה בדרך הבריאה תוך הגדלת מסת השרירים.
2-3 שעות לפני האימון אכול ארוחה עיקרית מורכבת מפחמימות מורכבות ומלאות וחלבון כאשר הדגש הוא על פחמימות. 15-20 דקות לפני האימון ומייד אחריו פחמימה פשוטה בעלת אינדקס גליקמי גבוה כמו 2-4 תמרים או 1-2 פרוסות בגט צרפתי (גם לחמניה לבנה בסדר).
שעה אחרי האימון, ארוחת חלבונים ופחמימות (מוצרי קמח מלא או אורז מלא) הכוללת גם ירקות.
גם אם זה קצת יותר משעה, לא קורה אסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם
רותם20/07/2009עזרתם לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתספורטאית19/07/2009
שלום לאנשי הפורום,אחלה פורום
אחרי אימון בחדר כושר בעצימות-שכלל ריצה רבע שעה ואימון כוח שרירי הבטן(עצימות גבוהה) שרירי הגב ושריר החזה
רציתי לשאול האם מה שאכלתי יש מספיק חלבון ופחמימה? ומה אפשר להוסיף כדי שיהיה טוב יותר
מייד אחרי האימון תמר
בארוחת ערב רבע שעה אחרי האימון:
חביתה משתי ביצים
לחמניה מחיטה מלאה
200 גרם גבינה לבנה
ירקות
וכעבור שעה-יוגורט שכולל 29 גרם פחמימה ו5.6 חלבון
בסוף היום פרי
אשמח לדעת האם זה בסדר? ויבנה לי טוב את השרירים? (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר גמור
אהרון19/07/2009אבל מה שיבנה את השרירים זה בעיקר אימון אפקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נכון ?שחר19/07/2009
שלום ,
בנוסף לתפריט היומי שליי אני אוכלת ירקות חופשי עם לימון בלבד,
זה בסדר?אני שמעתי שלימון שורף קלוריות ...זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
אהרון19/07/2009אבל לא לימון ולא מאכל אחר שורף קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מורידשחר19/07/2009
כמה קלוריות שורפים עם 50 כפיפות בטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משמעותי
אהרון19/07/2009רק פעילות אירובית שורפת קלוריות באופן משמעותי, כפיפות בטן מחזקות את שרירי הבטן. זה חשוב אבל אין המסת שומן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 10 שבועותשלי19/07/2009
שלום אני בת 22 שוקלת 60 קילו וגובה 162 מעוניינת להוריד 10 קילו ב10 שבועות אני יודעת שאני מסוגלת להוריד בתקופה הזאת את הקילוגרמים העודפים כיון שאני מתאמנת כל יום שעה הליכה מהירה והדיאטה של היא 1000-1200 קלוריות ליום . השאלה שלי היא אם אחרי ה10 שבועות אני יעשה תפריט של 1300-1500 קלוריות ליום ו3 פעמים בשבוע הליכה של שעה וחצי האם אני ישמין חזרה?
תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
אהרון19/07/2009בתנאי שקצב חילוף החומרים שלך נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אהרון20/07/2009עניתי "כן" אבל לא התכוונתי שתשמיני בחזרה אלא שתצליחי לשמור על המשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב!שחר19/07/2009
אחרי כמה זמן של אכילת 200 קלוריות ביום אפשר להגיע למצב של אנורקסיה ?
האם זה נכון שאפשר לאכול ירקות חופשי ללא כל הגבלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית
ד''ר רוני חרמון19/07/2009200 קל' ליום זה ממש צום זה מסוכן וזה אסור. ברור שאפשר לאכול ירקות חופשי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי ..
שחר19/07/2009לא ענית לי על השאלה ..
אחרי כמה זמן ?
אחרי כמה זמן זה כבר ממש מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שחר19/07/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "גדולות" ....פותחת קבוצה חדשה !שוש18/07/2009
"גדולות" היא תוכנית הרזיה (ועוד) לנשים בעלות עודף משקל ניכר
התוכנית כוללת את שלושת המרכיבים החיוניים שעשויים לאפשר ירידה במשקל ...ולהתמיד
1. תוכנית אוכל - מבט שונה על הגישה לאוכל
2. ספורט מהנה – כדורגל אחר (להבדיל מהליכה בפארק). מאמן:
3. קבוצה טיפולית עם פסיכולוגית
התוכנית קיימת כבר 4 שנים ומנוהלת על ידי ד"ר קיציס מבית החולים איכילוב – מומחה בקרדיולוגיה ורפואה פנימית
אתר התוכנית: gdolot* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתובת היא
שוש18/07/2009gdolot
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה סופר חשובה!מיטל לוי מת"א18/07/2009
אני מיטל בת 17 וחודשיים בערך,
הגובה שלי 1.57
משקל 49-50.אני נראית שמנה ומרגישה שמנה,
הייתי לפני שנה סופר רזה שקלתי 42-43.
אני חיבת לחזור למשקל הזה,אפילו שזה תת משקל ולא בריא,למען מטרה חשובה שאני לא יכולה לפרט עליה.
השאלה שלי,אם אני יאכל ככה בכל יוםL:
בבוקר מעדן דיאט ונס קפה
בצהריים לחם קל פסטרמה סלט חסה רוטב ועגבניה
ובערב מעדן ונס קפה
ובין לבין מסטיקים ללא סוכר
ו4 פעמים בשבוע הליכה של שעה+,ופעמיים בשבוע חוג עיצוב ואירובי 45 ד',מדרגות כל יום 12-20 קומות,ותרגילי בטן,וקפיצות בחבל..
אני ירד במשקקל?!?!?
וכמהה?
אני יודעת שזה לא בריאא,,
אבל יש מצב שבחודש וחצי או חודשיים אני ירד 7 או 8 קילו???
בבקשה תענו לי,זה סופר חשוב לי!!
תודה מראש לעונים!!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיטל
ד''ר רוני חרמון19/07/2009את אינך שמנה להיפך את רזה יש לך בעיה קשה עם התדמית האישית שלך ולדעתי את חייבת לפנות לטיפול לפני שזה יהיה מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לרדת ככה,וכמה? פליז תענו
מה עם תשובה19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הנתונים שלך אין סיכוי
אהרון19/07/2009אפילו 3 ק"ג יהיה קשה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערגל18/07/2009
שלום!
אני בת 21 וסובלת כבר המון זמן (מספר שנים) מנשירת שיער. לאחרונה הנשירה גברה ורציתי לשאול אילו מאכלים כדאי לאכול על מנת למנוע זאת או למתן את התופעה?
בברכה,
גל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר רוני חרמון19/07/2009תפני ליעוץ של רופא עור. התזונה לא תעזור במיוחד במצב שאת מספרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי עורנירית18/07/2009
שלום, שמי נירית ואני בת 31 אני צריכה לרדת 50 ק"ג, התחלתי לעשות דיאטה מבוקרת בליווי דיאטנית. אני משתדלת לעשות ספורט לשריפת קלוריות.
הפחד הגדול שלי שכאשר אגיע למשקל מסוים יישארו לי עודפי עור ונפילת חזה.
שאלתי האם יש דרך למנוע את היווצרות עודפי העור?
העור הוא אלסטי אבל עד גבול מסוים ואני פוחדת שאהיה רזה אבל הגוף שלי יראה נורא בעקבות עור עודף.
אשמח לתשובה,
תודה מראש נירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מוצדק, אבל...
אהרון18/07/2009תלוי הרבה באיכות העור. גם קצב ההרזיה משפיע. אמון התנגדות שלוש פעמים בשבוע עשוי למתן
את התופעה. הווצרות עודפי עור הינו פגם אסטתי, אבל עודף מוגדר חולני פוגע בבריאות באופן מהותי ואף מסכן את החיים, כך שאין כאן מקום לשיקולים. בכל מקרה קיימת אופציה ניתוחית אבל
קודם תני לכוחות הגוף לעשות מה שהם מסוגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירית שלום
ד''ר רוני חרמון19/07/2009ירידה של 50 קילו יהיה קשה לעור להמתח ברור שישארו עודפי עור אבל כיוון שאת צעירה יחסית אם תעשי את התהליך מאוד הדרגתי ולאט ותעשי הרבה ספורט מצבך יהיה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשמור על דיאטהללא שם17/07/2009
אחרי שהגעתי למשקל הרצוי והורדתי 5 קילו, העלתי 3 חזרה. זה קרה בטח בגלל שבחופש משעמם יותר ואוכלים יותר, אבל איך שומרים על משקל קבוע??
עכשיו חזרתי יותר להקפיד מתי אני אוכלת ,כמה ומה אני אוכלת וחזרתי לרדת במשקל, הבעיה היא שאחרי שהגעתי למשקל היעד קשה לי להישאר שם.
*חשוב לציין שלא ספרתי קלוריות, פשוט אוכלת דברים בריאים יותר פחות מתוקים אז מבחינה קלורית אני לא יודעת כמה אני אוכלת קלוריות ביום.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דין
ד''ר רוני חרמון19/07/2009הגיע הזמן לספור קלוריות בהתאם לנתונים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהספורטאית17/07/2009
היי
אני צריכה לעלות במשקל ועובדת על זה עם תזונאי בנתיים עליתי קילו אחד.
המליץ לי התזונאי לאכול 3 פעמים בשבוע גלידה (שיש בה הרבה קל' כמו שיודעים כולם) כדי שזה יעזור לי לעלות במשקל וככה להשיג את המטרה
שאלתי היא איזה גלידה ארטיקים כדאי לבחור? לפי איזה מרכיבים כדאי לבחור גלידה שתהיה גם בריאה כמה שאפשר ועם ערכים תזונתיים טובים
אשמח לאפשרויות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ספורטאית18/07/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות צברתי היום ?מוררררררן17/07/2009
בוקר - קרונפלקס קוקומן כוס גדולה מלאה (:
2 קוביות שוקולד
בניהם - אפרסק ואגס
צהריים- שניצל וברוקס עם פטריות
2 מסטיק אורביט בטעם תפוח
ערב- אורז ,מרמומה , פיתה , עוף וזיתים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי כמויות אי אפשר לחשב ערך קלורי
אהרון17/07/2009אבל דבר אחד בטוח: התפריט רע מאוד. את זקוקה ליעוץ תזונתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי הפרעה?נועה17/07/2009
שלום שמי נועה,
ב3 החודשים האחרונים המשקל שלי מדאיג אותי - למרות שאני נחשבת רזה.
אני סופרת קלוריות,וסובלת מבולמוסים נוראיים אני מגיעה למצבים שאני אוכלת משהו כמו כול 15 דק' אני אוכלת ולא נהנת מהאוכל,אני בוכה ומרגישה רע ורצון להקיא את מה שאכלתי. כול פעם שאני אוכלת אני רק חושבת כמה אני שמנה וכמה אני שונאת את עצמי ונגעלת מעצמי ומהאוכל.
השאלה שלי היא - האם יש לי הפרעה מסויימת או שזה נורמלי?
בתודה.נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הפרעה, ועוד איך..
אהרון17/07/2009בקרי גם בפורום הפרעות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועה
ד''ר רוני חרמון19/07/2009כן יש לך בבירור הפרעת אכילה וכדאי לטפל בכך כמה שיותר מוקדם תפני ליעוץ רפואי/פסיכולוגי בדחיפות לפני שמצבך יחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)