מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודשמישהו01/08/2009
בעוד 30 יום מתקיים אירוע חשוב במשפחתי וברצוני להוריד ממשקל גופי עד אירוע זה. אני נמצא בעודף משקל קל יחסית ורוצה להוריד עד עשרה קילוגרמים החודש.
יכול להיות שהתקווה הזאת אינה רציונאלית למרות שנראה לי שאני מסוגל לעשות זאת, אך השאלה שלי היא האם הורדה זו יכולה לפגוע בבריאותי. חשוב לציין שאני כן מתכוון לאכול כמות הגיוניות של אוכל ביום ולהסתמך מלבד זאת על פעילות גופנית, אך רציתי לדעת אם שינוי כזה דראסטי יכול להשפיע לרעה על הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגישה שלך מבטיחה את הכישלון
אהרון01/08/2009למה רק לכבוד האירוע, כלומר לכמה שעות? אם בימים האחרים השומן אינו מפריע לך, כנראה ששום דבר לא יעזור.
תוכלי לרזות 10 ק"ג (הרוב לא שומן) בחודש רק אם את שוקלת לפחות 130 ק"ג וגם אז זה כרוך בסיכון בריאותי. אם עודף המשקל שלך מתון, תשכחי מזה. בכל מקרה הרזיה בקצב שאת רוצה כרוכה בסיכון בריאותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חגי
ד''ר רוני חרמון02/08/2009חסרים נתונים עליך אבל בכול מקרה קצב הירידה המקסימלי לא צריך לעבור 10% מהעודף שיש לך בממוצע כל שבוע כך אם יש לך 20 קילו עודף תרד רק 8 קילו . קצב מהיר מזה אינו בריא ויכול להיות מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה=]LOLI01/08/2009
אני בת 17 וחודשיים
משקל 48+-
גובה 1.58
שמנתי מלא בשנה האחרונה וכל השומן הצטבר לי בבטן,אני כל היום טוחנת מלא ובמקרה הגרוע זה 4000 קל' ליום,אבל ממחר אני מתחילה במשטר דיאטה,
מבחינת הספורט אני עושה כל שישי ושבת הליכה עם ריצה בקצב מהיר ואחיד במשך שעה וחצי.
ופעמיים בשבוע אני בסטודיו של לפעמים אירובי לפעמים חיטוב ועיצוב.
וכמעט כל יום בערב גם הליכה של שעה וחצי עם חברה,בקצב איטי עד בינוני.
בבית אני עושה כל יום 20-30 קומות מדרגות,ו 200 קפיצות בחבל,
ועכשיו אני רוצה להתחיל גם לעשות כפיפות בטן ותרגילים..
אני יודעת שאני חייבת לשנות את ה"תפריט שלי" ולהפסיק לזלול שטויות.
אבל הסטודיו לא עוזר לי,ואני חושבת שמכון כושר יתן לי יותר מוטיבציה לשמור..
אבל הקטע הוא..שאני ממש מתפדחת ללכת לבד,וכולם שם בוגרים ועם אנשים שהם מכירים וכאלה,וא]חד לא יכול לבוא איתי..
ומה אנ ייעשה שם לבד?? אני לא מתחברת בקלות,
ו..אילו מכשירים אני יכולה לעשות כדי לחטב את הבטן ולהוריד טיפה במשקל??
ואיך אני יוכל סוף סוף לאכול כמו נערה נורמלית,ולא לטחון כל יום??
אני בבוקר אוכלת טוב ובריא ושומרת,אבל מהצריים אני פשוט לא מפסיקה לטחון ועוד שטויות ועוגיות וכאלה.
יש לציין שבבית שלי כולם שומרים,ואין לנו עוגות עוגיות חטיפים ושומנים וכאאלה.
ואני זאת שקונה אותם לעצמי.
ואם אני נשברת במשו קטן,אז זהו הלך עלי וזה יהפוך ליום שמסתיים ב 4000-5000 קל' ולמצב של רצון להקיא וכאבי בטן איומים וייסורים וכעס ובכי.
כמה קל' אני צריכה לאכול?
ואם אפשר דוגמא לתפריט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולי שלום
ד''ר רוני חרמון02/08/2009קודם כל את רזה ואינך חייבת לרדת במשקל בנוסף לקח את צריכה לאכול את מספר הקלוריות שתקבלי מהחישוב שתקבלי מהנוסחה בהמשך בכדי לשמור על משקלך הנוסחה משקלך כפול 21.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אני צריכה עזרה בדיאטת הרזיהמיכל01/08/2009
היי אני מיכל ואני בת17 אני שוקלת 49 והגובה שלי הוא 1.58 מה אני צריכה לאכול כדי לרדת לפחות 5 ק"ג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את כבר מספיק רזה
אהרון01/08/2009אבל אם את מתעקשת לרזות עוד, תארי את התפריט היומי שלך והפעילות הגופנית ונראה מה אפשר לשפר. לא נראה לי שתוכלי להוריד לפחות 5 ק"ג , אבל 2-3 אולי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון תפריט תזונה-מיכל:
מיכל01/08/2009אני אוכלת בבוקר קורנפלקס של תלמה עם חלב 5% בצהריים שניצל תירס 1 עם פסטה או אורז( אני לא אוכלת בשר) ובערב שוב קורנפלקס תלמה עם חלב 5% או חביתה.
אני צריכה להוסיף יותר ירקות או פירות או לשנות בכלל את התפריט?!
אני עושה פעמיים בשבוע הליכה של 60 -90 דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעות שיפור
אהרון01/08/2009אני אוכלת בבוקר קורנפלקס של תלמה עם חלב 5%
===במקום קורנפלקס, שבולת שועל. חלב 1% ,פילפל אדום.
===ביניים: פרי
בצהריים שניצל תירס 1 עם פסטה או אורז( אני לא אוכלת בשר)
=== למעט בשניצל תירס. במקומו קופסת קוטגי\גבינה 3% . פסטה או אורז מלאים גם סלט גדול.
ובערב שוב קורנפלקס תלמה עם חלב 5% או חביתה.
==במקום קורנפלקס - שתי פרוסות לחם קל מלא עם פרוסת גבינה בולגרית 5% \חביתה על טפלון
ירקות.
אני עושה פעמיים בשבוע הליכה של 60 -90 דקות.
====כל יום הליכה נמרצת לפחות 90 דקות, אפשר לחלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעות שיפור
אהרון01/08/2009אני אוכלת בבוקר קורנפלקס של תלמה עם חלב 5%
===במקום קורנפלקס, שבולת שועל. חלב 1% ,פילפל אדום.
בצהריים שניצל תירס 1 עם פסטה או אורז( אני לא אוכלת בשר)
=== למעט בשניצל תירס. במקומו קופסת קוטגי\גבינה 3% . פסטה או אורז מלאים גם סלט גדול.
ובערב שוב קורנפלקס תלמה עם חלב 5% או חביתה.
==במקום קורנפלקס - שתי פרוסות לחם קל מלא עם פרוסת גבינה בולגרית 5% \חביתה על טפלון
ירקות.
אני עושה פעמיים בשבוע הליכה של 60 -90 דקות.
====כל יום הליכה נמרצת לפחות 90 דקות, אפשר לחלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון..
מיכל02/08/2009אהרון תודה רבה עזרת לי מאוד!
יש אפשרות לאכול משו אחר במקום הגבינות כי אני לא אוכלת גבינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום גבינות
אהרון02/08/2009אני רואה שחלב את שותה. לגבינות וחלב יש אותם המרכיבים אבל בפרופורציה וכמות שונה, לכן אפשר להחליף תוך התחשבות בערך הקלורי, כלומר חלב בכמות גדולה יותר. כמו כן אפשר להחליף עם יוגורט, אם את כן אוכלת. חומוס ביתי הוא גם אופציה אבל שימי לב לכמות (הרבה קלוריות).
את לא אוכלת בשר ואני מניח שגם דגים (?) לכן מומלץ לאכול שתי ביצים ביום (קשות או על טפלון
ללא שמן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריטשני31/07/2009
שלום רציתי לשאול כמה קלוריות יש בתפריט הבא
קורנפלקס תלמה מחיטה מלאה 65 קלוריות ל30 גרם, אני ממלא בכוס פלסטיק + חצי כוס חלב 3%
תפוח + נס עם רבע כוס חלב וסוכרזית
שניצל טבעול ( 100 קלוריות לשניצל) +מלפפון ועגבניה
נס+ חטיף אנרגיה גג 90 קלוריות לחטיף
לחם קל + כף גבינה 3% + 2 כפות טונה / ביצה
אני שוקלת 60 וגובה 162 בת 22
ושאלה נוספת- תוך חודש וחצי כמה אצליח לרדת בערך , אני עושה בנוסף כל יום בחדר כושר שעה הליכה מהירה ( 7 קילומטר) .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
שלי02/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה [:שחר31/07/2009
שלוום ,
אני מעוניינת להירשם לחדר כושר ,
יש לי כמה שאלות בנושא ..
אם אני ירשם לחדר כושר לחודש זה לא יכול לפתח שרירים או משהו כזה נכון ? !
המשקל שלי יכול לעלות אחרי חודש בחדר כושר ?[בגלל התחזקות שריר או משהו כזה ]
זה יכול לעזור בתאריך ההרזיה 3 פעמיים בשבוע ?
תודה מראש [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שחר
ד''ר רוני חרמון31/07/2009לא הבנתי את כל השאלות שלך אבל דבר אחד ברור יש הרבה סוגים של פעילות גופנית : פיתוח גוף מתיחות פעילות הירובית סיבולת לב ריאה וכו' כל פעילות הייתרונות והחסרונות שלה כל אחת מותאמת למה שאת רוצה להשיג כך שאם מטרתך היא לשפר את קצב הירידה במשקל מספיק לצעוד חמישה ק"מ בשעה שלוש פעמים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש ספר טוב העוסק בתזונה ובדיאטהחגי30/07/2009
שלום!!
בימים אלו החלטתי שאני רוצה להיכנס קצת לכושר ותזונה נכונה ואפילו גם דיאטה.. אני בן 18 ולכן חשוב לי שהספר יתאים לי ויהיה בטווח הגיל שלי.. אשמח לקבל המלצות לספרים העוסקים בדיאטה ותזונה נכונה, והכי חשוב לרזות לרזות ולרזות..
יש לציין ששמעתי על ספרה של הלן קאר וקראתי אי המלצות רבות מפני שהספר לוקח אותך למקום של "איך להיות צמחוני" יותר.. אז אשמח לקבל המלצות לספר שהוא מאוד מומלץ..
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מקבלים כאן תשובה??
חגי01/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירותחן30/07/2009
האם פרי מתוק יותר משמין מפרי פחות מתוק (מאותו סוג - למשל אבטיח יותר או פחות מתוק, וכן - בין סוגי פירות: האם מתיקות יכולה להוות מדד לכמות הקלוריות?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידת המתיקות אינה משפיעה
אהרון30/07/2009אלא אחוז המים. אין הבדל באחוז המים בין אבטיח מתוק יותר למתוק פחות ואין הבדל בערך הקלורי.
משהו שאולי יפתיע אותך: אין הבדל קלורי בין פרוסת עוגה מתוקה מאוד שמורכבת מ10 גר קמח ו40 גר סוכר לבין פרוסת לחם שמכילה 50 גר קמח ללא סוכר, בתנאי שכמות השומן זהה. ההסבר הוא שלפחמימות יש אותו ערך קלורי. אין הבדל בין סוכר שהוא מתוק לבין עמילנים שאינם מתוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן קוקוסיהודה30/07/2009
שלום
מה דעתך על שמן קוקוס כממריץ לחילוף חומרים והרזיה?
מה הכמות המומלצת ללקיחה ,ומתי שעות היום??
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן מאוד לא בריא (הרוב רווי)
אהרון30/07/2009לא הוא ולא מאכל אחר גורם להרזיה. רק גרעון קלורי מרזה, השמן רק מוסיף קלוריות והרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמהשחר30/07/2009
כמה שעות אפשרי לבן אדם לצום בלי למות ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בהרבה גורמים
אהרון30/07/2009אם הוא בריא לחלוטין, משקל תקין, ללא תנועה במקום ממוזג:
בלי מים ואוכל עד שבוע
עם מים ובלי אוכל עד שלושה שבועות אפילו 4
אם הוא נשאר בחיים, בשני המקרים תיתכן פגיעה בבריאות, לרוב בלתי הפיכה.
אני מקווה שהשאלה היא תאורטית מתוך סקרנות ולא יעלה בדעתך חו"ח לצום מעבר לימי הצום המסורתיים. אם את מעוניינת בהרזיה, צום אינו הפתרון ולרוב התוצאה הסופית היא השמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שחר
ד''ר רוני חרמון30/07/2009ימים ושבועות ולא שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לרדת מהר במשקל?בר30/07/2009
אוףףף אתם לא מבינים אני ממש ה-ש-מ-נ-ת-י. אני שוקולת כבר פאקינג 75 קילו על 1.76 ס"מ!!! אני ענקית.... ממש קשה לי עם זה. אני רוצה להגיע לביה"ס במשקל 68 כמו שהייתי קודם ואין לי מושג איך אני אצליח. אני מרגישה מגעיל עם עצמי. מה גם שאין לי מסת שריר בכלל.
אוף!! עזרה!! אני בסה"כ בת 15... נראית נורא :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם הנתונים שלך לא צריכה להיות בעיה
אהרון30/07/2009אבל למה מהר? לא הקצב חשוב, (בעיקר שמצבך סביר), אלא התמדה והשמירה.
את עדיין בגיל ההתבגרות והמצב לא מצריך כניסה למעגל הדיאטות שלעתים אין יציאה ממנו.
את חייבת לנצל את החופש לפעילות אירובית של שעתיים ביום ושלוש פעמים בשבוע אימוני כוח על כל השרירים לצורך חיזוקם.
המנעי ממתוקים, משתיה מלבד מים , הרבה ירקות (בלי הגבלה) ופירות, אוכל רזה בלבד(עוף, בקר, דגים, מוצרי חלב, ביצים), פחמימות מורכבות ומלאות (בהגבלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בר
ד''ר רוני חרמון30/07/2009את פצצה בגיל שלך את ממש מושלמת תשמרי על תזונה נכונה לפי כמות הקלוריות היומית המתאימה לך תשתי הרבה ותוסיפי פעילות גופנית וראי זה פלא את תהייה מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר לאכול כך ביום שליפני הצום ?נועה29/07/2009
ארוחת בוקר :
רבע לחמניה שחורה + 50 גרם גבינת שמנת 5% + כוס חלב 1% + 2 כפות קוטג' 1% + גזר
צהוריםם :
קציצת דג ( 70 קלוריות ) + 3 כפות איטריות רחבות + חצי קופסא טונה במים + רבע תפו"א אפוי עם שמן
סלט ( מלפפון , עגבנייה , גזר , רבע גמבה , בצל )
ארוחת מפסקת :
צלחת מרק פטריות לייט ( מאבקה ) + מקושקשת מביצה אחת וכפית שמן + 2 כפות גבינת שמנת 5% + 100 גרם בצק עלים אפוי
סלט ( מלפפון , עגבנייה , בצל , רבע גמבה , גזר )
במשך היום 10 + כווסות מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום לפני צום
ליטל סמואל-לוי30/07/2009משך היום בסדר. הארוחה המפסקת מכילה הרבה מידי נתרן /מלח בגלל המרק מהאבקה והבצק, דבר שעלול להגביר את הצמאון. ובכלל, מומלץ להמנע מבצק עלים (המכיל שומן טרנס שאינו בריא) ולהחלי אותו בפחמימה מורכבת ומזינה שתתרום לשובע לאורך זמן כמו לחם שיפון מלא, פסטה (עדיף מחיטה מלאה), גריסים, כוסמת,דייסת קוואקר וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה בטניתיעל29/07/2009
שלום,
גובהי 1.63, אני שוקלת 59 ק"ג . לאחרונה יצאה לי הבטן . לא עליתי במשקל אבל יצאה לי הבטן. כיצד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנן כמה אפשרויות
אהרון29/07/20091. רק נדמה לך
2. בכל זאת השמנת ובמקביל ירדה המסה השרירית שמקזזת את המשקל
3. שרירי הבטן נחלשו (ללא תוספת שומן), דבר שגורם ל"שפיכת" הבטן. דרושים תרגילילי בטן אפקטיביים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יעל
ד''ר רוני חרמון30/07/2009בת כמה את ? תלוי אם כל הזמן או רק אחרי האוכל אם קבוע רצוי בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי28/07/2009
האם קורנפלס רגיל ללא סוכר משמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, הרבה קלוריות ותוספים
אהרון29/07/2009אינדקס גליקמי גבוה, מגביר את התאבון.
בדיאטת הרזיה כדאי למעט את צריכתו ולהעדיף דגנים טבעים כמו שיבולת שועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורנפלקס ללא סוכר
ליטל סמואל-לוי30/07/2009קורנפלקס ללא סוכר, הוא לא מאכל "דיאטטי" אבל אפשר לשלב אותו בתפריט הרזייה אם אוכלים מנה קטנה.
כוס קורנפלקס = בערך ל-2 פרוסות לחם רגילות (כ-130 קק"ל). תוספת של חצי כוס חלב 3% תורמת עוד כ-60 קק"ל, כלומר יחד זה בערך ארוחה של 200 קק"ל.
אגב, אין הרבה הבדל קלורי בין קורנפלקס עם סוכר או קורנפלקס בלי. מה שמוסיף בדרך כלל לערך הקלורי של הקורנפלקס זה תוספות כמו אגוזים או מילויים למינהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגאי28/07/2009
אך אפשר להוריד רמות גבוהות של נתרן ממזונות שעשרים בו(טונה,גבינה לבנה*)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי
ד``ר נסטור ליפובצקי28/07/2009האפשרות היא לחפש את המוצרים בהם יש פחות נתרן, למשל בגבינה לבנה יש פחות נתרן מאשר בקוטז'. את הטונה ניתן "לרחוץ" ולהוריד ממנה קצת מהנתרן שמכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים ומערכת העיכולאלה27/07/2009
שלום רב,
לפני מספר חודשים שמתי לב שירקות בכלל ועגבניות במיוחד עושים לי גזים וקיצצתי את הכמות שנהגתי לאכול, וכך ירדתי מ- 4-5 ירקות ליום לסביבות ה-2.
אני בחורה צעירה 1.70 השוקלת כ- 80 קילו, אני לא נלהבת על דיאטות אך לאחרונה נפל האסימון והחלטתי שהגיע הזמן לעבור לתזונה בריאה ונכונה יותר כדרך חיים.
לפני מספר ימים התחלתי את הדיאטה של ליאורה חוברה על פי הספר שלה התזונה הסינית.(1500קקל) כמות הירקות והפירות שאני אוכלת גדלה,
ומאז יש לי הרבה גזים ואני חובה אי נוחות כתוצאה מכך, בנוסף הקקי שלי שהיה בסדר גמור הפך רך מאד.
האם זה רק שלב? האם זה אמור להתאזן בסוף? האם יש משהו שאתם יכולים להמליץ לעשותו שייסיע לעניין?
בתודה רבה מראש
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אלה
ד''ר רוני חרמון30/07/2009גזים הם תופעת לואי של אוכל ולכן האוכל הוא המשפיע העיקרי אך יכולה להיות גם סיבה רפואית ולכן צריך לבדוק גם את זה. במקרה שלך בשל הסמיכות לשינוי התזונה קרוב לודאי זה בשל האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)