מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתקשה לרדת במשקל למרות דיאטהדפ11/07/2008
עשיתי דיאטת מיצים במשך שבועיים ,בשבוע הראשון ירדתי כ-5 ק'ג ובשני כלום! משום דיאטה לא הצלחתי להוריד,ובעבר אף לקחתי רדוקטיל ולא זז כלום . מה עושים כעת? חשבתי אולי על דיאטת כרוב.יש לי בעיה של תת פעילות בלוטת התריס ואני לוקחת 2אלטרוקסין 100 והבלוטה מאוזנת.(אני צריכה להוריד כ-20 ק'ג) מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר רוני חרמון13/07/2008הבעיה שלך שאת חסרת סבלנות רוצה תוצאה עכשיו ומיד וקופצת על כל דיאטה חדשה שאת שומעת. דיאטה עושים לאורך זמן בצורה עיקבית והתוצאות מתקדמות וגדלות לאט. אין פיתרון של זבנג וגמרנו. בכדי להצליח תתחילי דיאטה מבוקרת ובריאה תעשי אותה שנה שלמה תלמדי מה לאכול בכדי לשמור על התוצאה והחיים שלך יראו אחרת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר 15 שנה בדיאטות כרוניות
דפ13/07/2008אני ממש לא קופצת מדיאטה לדיאטה ,כבר שנים אני מנסה תקופות של חודשים כל דיאטה וכשהיא לא מצליחה אני עוברת לאחרת והכל בפיקוח רפואי .רק לאחר יאוש פניתי לדיאטת הצום וכ'ו מה דעתכם על מצב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה:יעל11/07/2008
שלום, רציתי לדעת כמה קלוריות יש בפלפל רגיל ממלוא בשר עוף וקצת אורז מבושל עם רוטב עגבניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בדיוק מה שאכלתי היום !
שירנוש=>11/07/2008יש בזה כ350-400 קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב.
יעל11/07/2008אם בקציצה לא מטוגנת יש כ80-100 קל' אז פלפל 400??? הרי זה אותו בשר טחון רק עם קצת תוספת אורז ומבושל. ללא שמן וללא סוכר. אז כמה זה באמת? ואם זה אכן 400 קל' איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה המומחים לא מגיבים?
יעל13/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלפל ממולא
מוניקה קרן14/07/2008שלום יעל,
תלוי בכמות המרכיבים, אך פלפל ממוצע עם כ-70 גרם בשר טחון וחצי כוס אורז אחרי בישול עם מעט רוטב ללא שמן, יכיל כ-350 קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעתרותם11/07/2008
כמה קלוריות יש בדודבנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
רותם13/07/2008התכוונתי כמובן דובדבנים- כמה קלוריות יש בדובדבנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-100 גרם 40 קלוריות
רחל גרנות13/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך סופרים 100 גרם של דובדבנים
שירנוש=>13/07/2008או ענבים, ומלון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת משקלנועית10/07/2008
אני צריכה לעלות במשקל אבל מה עושים אם שבעה מהארוחות והאוכל שאוכלת? לא מגבילה עצמי בכלום ואוכלת רק מה שטעים לי ואוהבת, לא עושה שום פעילות וכמעט כל היום יושבת..כל הזמן אוכלת מהיקיצה ועד סמוך לשינה. ולמרות שהפחתתי צריכת ירקות ולא שותה מוגז או שתייה חמה עדיין אין עלייה ואם יש רק של חצי קילו..ועשיתי בדיקות דם והכל תקין ואין דבר שחסר או מעיד על בעייה. כל יום: 18 שקדים,3-5 אגוזי מלך ביצה שלמה, 200ג דג, 2-3 יוגורטים של 200ג, 250ג(גביע) גבינה 3 פירות, 4-5 כוס פחמימה-ספגטי/קינואה/ בטטה/ אפונה/ ברנפלקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועית
ד''ר רוני חרמון13/07/2008בכדי לעלות במשקל צריך לאכול יותר קלוריות מאשר הגוף צריך. את צריכה לחשב את משקלך כפול 24 ולאכול הרבה יותר קלוריות מהתוצאה שתקבלי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוואקררלי10/07/2008
בס"ד האם הגיוני שכשאני מכינה כוס קוואקר מבושל עם כוס חלב 1% אני מכניסה לגופי כ600 קלוריות? אנא ענו לי זה די דחוף כי רני אוהבת קוואקר תודה רלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוואקר
רחל גרנות10/07/2008שלום רלי,
אנשים מתבלבלים בין בריאות לבין כמות. אז נכון שקוואקר זה דבר בריא אבל יש בו קלוריות. ב-100 גרם קוואקר לפני בישול יש 360 קלוריות ובכוס חלב 1% יש 100 קלוריות. כעת, השאלה בכמה קוואקר השתמשת.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוואקר
רלי10/07/2008בס"ד השתמשתי בכוס זכוכית רגילה וכוס חלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שדיים עקב ירידה במשקלתומר10/07/2008
היי, אני בן 14. 1.66 . התחלתי בדיאטה כששקלתי 76.5 והיום אני שוקל 70.9 ושמתי לב שככל שירדתי במשקל הבטן הלכה וירדה גם הרליים קצת רזו אבל ככל שאני יורד במשקל השדיים שלי צומחות. למה זה ככה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ?
תומר10/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לחסוי
ד''ר רוני חרמון13/07/2008כשהיית מלא יותר לא ראו את זה. יש לך כניראה בעיה הורמונלית וכתוצאה מכך יש לך ג'ניקומסטיה. אתה צריך לקבל יעוץ רפואי. זה לא בעיה של דיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת הלחם שנשברהגל כ.10/07/2008
אופ... הייתי שבוע בדיאטת הלחם והחלטתי שזה לא ממש מתאים לי אז החלטתי לאכול היום ארוחת צהריים נורמלית ואני עובדת במשרד אז מזמינים אוכל ממסעדות אז הזמנתי אורז סיני וכמובן הוא מטוגן עם ירקות וזה בא בקופסאת קרטון גדולה ואכלתי כמעט את הכל ואני מרגישה רע עם זה ... ואני תיכננתי לרדת 10 קילו עד סוף הקיץ! זה נראה לא הגיוני??? מה אני עושה זה מבאס אותי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גל
ד''ר רוני חרמון10/07/2008אסור להשבר במשך כל החיים יהיו לך משברים והגדולה היא לדעת לצאת מהם בזמן.
דיאטה עושים הרבה זמן חודשים ושנים וזה לא מבצע של שבוע שבועיים ולכן הכישלון אינו נורא כל עוד את בשליטה ועם האצבה על הדופק. קחי אוויר נשימה עמוקה ותחזרי למשטר דיאטה אבל הפעם בריא ומתוכנן. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהמיטל09/07/2008
אני בת 21 אני שוקלת 110 ובגובה 155 אני לא מצליחה לרזות ואני חייבת אני מנסה פעם אחר פעם ולא מצליחה החלטתי להתחיל דיאטת נוזלים ולשלב ספורט בערך 30 דקות כשעשרים דקות בהליכון ועשר דקות כפיפות בטן וכאלה אני פוחדת להתייאש כמו תמיד מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיטל
ד''ר רוני חרמון10/07/2008דווקה כיוון שיש לך הרבה לרדת אסור לך לעשות דיאטות פירטיות, את חייבת להכנס לתוכנית דיאטה וספור ביעוץ מקצועני ולהתמיד לפחות שנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת השמנהשירנושש=>09/07/2008
שלום, אני שירן . אני בת 15, גובה: 1.63 משקל: 41.800 , אבל נראה לי שעכשיו זה 42 אמרו לי שאני צריכה להשמין, והתורים לתזונאית ממש ארוכים, אז רציתי לשאול.. כמה קלוריות בערך אני צריכה לצרוך ביום בשביל לעלות? יש סיכוי שאני יעלה רק באיזור אחד של הגוף? ומה הכי בריא ולא משמין וכדאי לאכול ? תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה
שירנושש=>09/07/2008אמא שלי נותנת לי את תוסף התזונה "יובסלקס" כי יש לי בעיות עם מערכת העיכול, אני נורא מפחדת שזה יפגע לי במחזור.. יש מצב כזה ? זה לא מסוכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף מזון
רחל גרנות09/07/2008שלום,
התייעצי עם רופא המשפחה שלך.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל
רחל גרנות09/07/2008שלום לך,
כרגע המון אנשים מקנאים בך. אבל לכל אותם הקנאים, אני יכולה לומר שזה לא פשוט לעלות במשקל. הכונה, כמובן לא לאותם שסובלים מעודף משקל, הם עושים זאת בקלות... ובכן, אינני יודעת כמה את אוכלת ומה. כדאי שתרשמי כמה ימים את האוכל שלך (כמויות וסוגים). כדי לעלות במשקל עלינו לאכול יותר ממה שהגוף שלנו צורך. אחרי שתראי כמה את אוכלת, תוכלי להעלות בהדרגה. יש לי הרגשה שאת שייכת לקבוצה שלא אוכלת הרבה כמויות, לא כן? דרך טובה להעלות במשקל, היא להוסיף מזונות שהם עשירים בקלוריות. כך, כשתגיעי למשקלך, תדעי מה להפחית כדי לשמור על המשקל.
פיצוחים (מכל הסוגים) הם דרך טובה להעלות קלוריות. ב-100 גרם פיצוחים יש כ-600-700 קלוריות. ואלו הן קלוריות איכותיות. את יכולה להוסיף פירות, לעבור למוצרים עם אחוזי שומן גבוהים יותר.
בהצלחה,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאות דיאטירון08/07/2008
שלום רב, האם גם משקאות דיאט מפריעים לירידה במשקל? (משום שהם מכילים ממתיקים מלאכותיים שהם פסולת שגורמת לכבד לפעילות יתר שמאיטה את קצב המטבוליזם?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא. רק כשהם מלווים בעוגות...
רחל גרנות09/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לדיאטה חריפהשחר08/07/2008
שלום! אני בת 12 הגובה שלי הוא 1.25 ואני שוקלת 84 קילו. אני מוטרדת ממשקלי והוא גם מפריעה לי בחיי החברה שלי! אני רוצה שתעזרו לי לבנות תפריט בריא כדי שאוכל להוריד לפחות 40קילו!!! תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר רוני חרמון08/07/2008בגילך הצעיר הדיאטה יכולה להיות מסוכנת ולכן את חייבת לקבל יעוץ מקצועי ולא להסתפק בדיאטה מהעיתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוואננה את פאקינג שוקלת 84 !?
תומר10/07/2008על 1.25 ??! מתוקה, זאת השמנה חולנית ותקלטי איזה נמוכה את יחסית לגילך. ועוד שוקלת ככה ? ואת יודעת מזה אומר ? שאת שוקלת יותר ממני. P; אני מקווה שתביני ותתחילי בדיאטה , כי החיים ?! יקרים לנו מכל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין משו חכם להגיד עדיף לסתום.
יעל11/07/2008אתה ממש מתנהג כמו ילד בן 14, אין לך קצת כבוד? כן, היא לא גבוה וגם לא רזה אבל היא יודעת את זה ובגלל אנשים כמוך אולי אפילו מרגישה ממש רע עם זה. לבת ה12- לכי לדיאטנית, הדרך הכי טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה לא הייתה לפגוע בה..
תומר11/07/2008נכון, גם אני שמן , אני לא כ"כ רזה . פשוט הייתי בשוק כשקראתי את זה. באמת שלא התכוונתי לפגוע בה, רק רציתי להסביר לה כמה שהשמנה זה דבר מסוכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו יותר גרוע מליהות ילדה שמנה
לילוש14/07/2008בחור עם ציצים... זה באמת מצחיק. אז תפסיק לדבר ככה לאחרים ותסתכל במראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת מייפלרותם08/07/2008
שלום אני מעוניינת לעשות את דיאטת המייפל. משקלי לא ממש גבוהה ולכן אני מעוניינת להוריד רק 6 קילוגרם.האם מספיק שאני יעשה אותה ל7 ימים בערך? והאם המשקל שיורדים הוא משקל של נוזלים? שאחר כך מעלים הכל בחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת מייפל
רחל גרנות09/07/2008שלום רותם,
ב-7 ימים אי אפשר לרדת 6 ק"ג, אפילו אם תפסיקי לאכול לחלוטין. כאשר הירידה מהירה מאד, יש סיכוי סביר שחלק גדול מאובדן המשקל הוא אכן נוזלים. בדיאטה כזאת אנחנו מאבדים ממסת השריר, וכאשר עולים (ושימי לב, לא אמרתי אם עולים, אלא כאשר - זה כמעט ודאי) עולים במסת השומן. וכך, במו ידינו, או ליתר דיוק, במו פינו אנחנו הורסים את חילוף החומרים שלנו. ירידה בטוחה שמאפשרת שמירה על המשקל לאורך זמן, חייבת להיות איטית והדרגתית וכזאת שתכלול את כל קבוצות המזון.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסות בארוחהירון08/07/2008
שלום רב, כמה פרוסות לחם כהה רגיל מומלץ לאכול בארוחת ערב או בוקר (עם גבינה כמובן), האם 2/3/4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם
רחל גרנות08/07/2008שלום ירון,
קשה לענות על שאלתך, מפני שבניית תפריט היא עניין אישי שצריך להיות מותאם לכל אחד. באופן כללי, אני תמיד מתייחסת ללחם כאל חבר. זה משביע, מרגיע, טעים ואין בו הרבה קלוריות. בפרוסת לחם יש כ-80 קלוריות. כמובן שלחם מחיטה מלאה עדיף. אגב, כהה אינו ערובה ללחם מלא. 2,3 פרוסות לחם הן לכל הדעות בחירה טובה.
בתיאבון,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש תפריט לדיאטה של דר חרמוןאופיר08/07/2008
שלום לכולם אני מעוניין לעשות את הדיאטה של דר חרמון ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את התפריט לדיאטה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקליניקות של ד"ר חרמון
ד''ר רוני חרמון08/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת חרמון
אהרון מה מצב09/07/2008כמה עולה דיאטת חרמון??ואני גר באילת אז יש לכם מישהו באילת?אני שוקל 98 ויש לי עודף משקל של 15 קילו.תודה גובה180 משקל 98 גיל-36
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
אהרון מה מצב09/07/2008???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ או פרימירי08/07/2008
שלום, רציתי לדעת האם יש ערך מוסף לפרי בצורת מיץ או שהערך התזונתי לא שונה בין הפרי לבין המיץ של אותו הפרי. כלומר, אם אני רוצה לאכול גזר או תפוח, האם ערכם התזונתי יעלה אם אסחט אותם למיץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ או פרי
רחל גרנות08/07/2008שלום מירי,
תמיד בפרי יש ערך קלורי גבוה יותר מאשר במיץ. כדי לקבל כוס מיץ תפוזים אנחנו צריכים לסחוט לפחות שלושה תפוזים. אני מקוה שאת מסכימה איתי ששלושה תפוזים משביעים הרבה יותר מכוס מיץ. מי בכלל זוכר בסוף היום ששתינו כוס מיץ. מעבר לכך, בפרי אנחנו מקבלים את הסיבים הבריאים כל כך. במיץ אנחנו מקבלים את המים והסוכרים. אם ברצוננו לשמור על הערך התזונתי שבמיץ, יש לשתות אותו מיד עם הסחיטה.
כל אותם מיצים מוכנים חסרי ערך תזונתי לחלוטין. אני מסופקת אם המיץ הזה עמד אי פעם אפילו ליד עלה של עץ פרי...
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)