מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גובהההה31/05/2008
מה צריך לאכול כדי ליגבוהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי לאכול בעמידה או גבוה בהרים ?
ד''ר רוני חרמון31/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי30/05/2008
כמה קלוריות יש בכוס פטריות מבושלות במים אך בתוספת שמן עמוק למים?
כמה קלוריות יש בכוס פטריות מטוגנות בשמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
רחל גרנות31/05/2008שלום שירלי,
בפטריות כמות הקלוריות זניחה ואין צורך להתחשבן. שמן זה כבר סיפור אחר. בכף שמן יש 90 קלוריות. השאלה היא כמה כפות שמן בתבשיל.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתייה חריפהנועה30/05/2008
כמה קלוריות ב"שוט" וודקה/וויסקי וכד,?כמה קל' ביין לבן/אדום?יש הבדל בקרלוריות סוגי בירות שונות?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות בשתיה
רחל גרנות31/05/2008שלום נועה,
בפחית בירה (שליש ליטר) יש 150 קלוריות.
בכוס יין לבן כ-89-90 קל' ובאדום 90-100 קל'.
בוודקה/ויסקי יש יותר, מכיון שאחוז האלכוהול גבוה יותר. בשוט וודקה יש כ-150 קל' ובמנת ויסקי (יותר משוט) כ-250 קל'.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתחילים?דניאלה29/05/2008
איך מתחילים שוב, אחרי הרבה זמן יחסית, לחזור למשטר הדיאטה?
ומה הנוסחה של החישוב קלוריות יומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתחילים
ד''ר רוני חרמון30/05/2008צריך הרבה נחישות התמדה ואורך רוח. חייבים לעשות החלטה חשובה ולעמוד בה כאילו זה הדבר החשוב ביותר כרגע.
חישוב קלוריות יומי לשמירה על המשקל הוא : משקל כפול 24 כפול 0.9 בכדי לרדת צריך קצת פחות קלוריות ליום מהתוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומרים?אלמוג29/05/2008
שלום,
ברצוני לדעת אם זה נורמאלי לעשות צואה בפעם בשלושה ארבעה ימים?
(לא קשור לכמות אוכל שאני אוכלת- רק כל שלושה או ארבעה ימים אני מתפנה)
נ.ב יש לחילוף החומרים השפעה על משקל הגוף?-מהי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוף חומרים
מוניקה קרן29/05/2008שלום אלמוג,
יש להבדיל בין חילוף חומרים לתדירות היציאות.
ההגדרה של עצירות היא בפועל מאוד אישית. ישנם כאלו ש"יוצאים" כל יום ואפילו כמה פעמים ביום, ואחרים שרק כל כמה ימים.
השאלה היא האם את סובלת מחוסר נוחות עקב היציאה פעם ב-3-4 ימים: האם יש לך כאבי בטן, תחושת נפיחות, גזים וכד'. אם התשובה היא כן, אז כדאי לטפל. קודם כל תזונתית.
מומלץ קודם כל לדאוג לשתות הרבה מים. לפחות 10-12 כוסות.
לצרוך תפריט המכיל הרבה סיבים תזונתיים: ירקות ופירות בקליפתם, להעדיף דגנים מלאים, קטניות (אם אינן גורמות לגזים).
כדאי להעזר גם ביוגורטים עם סיבים פרה ביוטיים (כמו למשל אקטיביה).
פעילות גופנית ממריצה גם את מערכת העיכול ולכן מאוד מומלצת על בסיס יומיומי.
לתדירות היציאות אין השפעה על השמנה, אך יכולים להיות הבדלים במשקל בין ימים שלפני יציאה לאחריה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילוף חומרים
עדי30/05/2008הסדרת יציאות מרפואה סינית 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, מה אתם אומרים על הדיאטה הזאת?רקדנית:)29/05/2008
שלום, אני רוצה להוריד כמה ק"ג די מהר, אני אוכלת מעט ובריא ועושה ספורט ולא מרזה, ראיתי את הדיאטה הזאת והיא נראית לי מתאימה (לתק' מסויימת, אם תגידו לי כמה זמן רצוי אשמח, או שזה עד שאני ארזה מספיק..). מה שעושים בה זה יום ראשון 200 קל', יום שני 400, שלישי 600, רביעי 800 וחוזרים על זה. אני יודעת שזה לא הכי בריא אבל אם עם זה אני ארד אז אני רוצה. אני שוקלת 50, גובהי 1.53, אני מודעת לזה שאני במשקל תקין אך אני מרגישה שמנה ורוצה לרזות לא הרבה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקדנית חביבה זו טעות לעשות כך
ד''ר רוני חרמון30/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות ליום!נועה29/05/2008
שלום,
הגובה שלי הוא1.63 והמשקל 55..זה תקין?!
הבעיה שלי היא לא במראה כי אני נראית רזה וחטובה..פעם הייתי עושה יותר הליכות, כמעט כל יום, היום בגלל שהסדר יום שלי לא מסתדר עם ההליכות..אני עושה 4 פעמים בשבוע עיצוב וחיטוב בסטודיו סי.
הקלוריות שאני אוכלת ביום הן בסביבות 500-700 קל' ליום..ימים שאני משתדלת לאכול יותר אזאני מגיעה אולי ל900 קלוריות, אני פוחדת לאכול פחמימות, כי אני פוחדת שאני אשמין מהן וגם פוחדת לאכול יותר קלוריות, גם כדי לא להשמין. ואמרו לי שאם אני אצרוך פחות מידי קלוריות, הגוף יכנס למגננה ויקרה דווקא ההפך! לפני תקופה מסוימת הייתי צורכת יותר קלוריות ליום וגם אוכלת פחמימות וחלבונים..עדיין בתזונה נכונה, אבל הייתי אוכלת נורמלי ולא הייתי משמינה! היום, הגעתי למצב שאני פוחדת לאכול כל דבר , כדי שאני לא אשמין! וזה משגע!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות.
אני רוצה לרזות בסביבות קילו או שניים ולא מצליחה..אז אמרו לי שאני צריכה לאכול יותר..אבל אני פוחדת שאם אני אוכל יותר..בגלל שאני עכשיו רגילה לכמות קטנה של קלוריות..אני אשמין!!!
מה אני יכולה לעשות?!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות ליום
מוניקה קרן29/05/2008שלום נועה,
המשקל שלך מצוין. לא ברור מדוע את רוצה לרזות.
את אוכלת מעט מדי קלוריותומרעיבה את הגוף שלך באופן תמידי.
עלייך לפנות ליעוץ וטיפול תזונתי בכדי לעלות בהדרגה את צריכת הקלוריות היומית שלך (לא יגרום להשמנה) ולגוון את המזון שאת אוכלת. במקביל כדאי לקבל עזרה גם בנושא שיפור דימוי הגוף.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם =] תעזרו לי בבקשה אם תוכלונטלי28/05/2008
שלום לכם :
אני דיי שמנה- המטרה/חולם שלי בהווה הוא להרזות כעיקרון ...ואם תוכלו לעזור לי אני חייבת לכם הכל!! =]
היי לכם שמי נטלי ואני בכיתה י' , אני שוקלת 72 וגובהי הוא 1.55.
אני דיי שמנה באזור המותנים רגלים ואלכסונים ("צדדים")
אני נמצאת אצל דיאטנית כבר בערך חודשיים וכל פעם שאני נשקלת אני באותו משקל .
הדיאטנית שלי היא דיי מוזרה כשאני הולכת אלייה אני רק נשקלת ואז היא אומרת לי מתי לבוא שוב וזהו .
ולחברה שלי יש דיאטנית אחרת והיא מסבירה כל מני דברים ונותנת לה סיפרונים ומודדת או בסרט מדידה ולי לא וכששאלתי אותה שגם אני רוצה היא אומרת לא צריך .
תפריט שלי כיום:(כבר חצי שנה בערך)
בוקר:כוס/כוס וחצי (פלסטיק) חלב 3% עם דגנים -קורונפלס תירס הכי רגיל (שמה דגנים בהתאם לחלב ,ואני לא מוסיפה פעם שנייה)
בבית ספר : כלום
צהריים: מחלקת את הצלחת לשליש ,ועושה:
שליש 1- מנת בשר: עוף / שניצל ספוג/ דג /נקנקיות .
שליש 2- מנת סלט : מלפפון, עגבנייה חסה גמבה .
שליש 3- מנת פחממה: פתיתים/אורז/קוסקוס/פ אדמה .
17:00 - קצת דגנים עם חלב או פרי.
ערב: Bio (מעדן) עם דגנים או חביתה עם גבינה פרוסת לחם ואולי ירקות.
* אני שותה כל יום בין 1.5-2.0 ליטר ביום
(עולה כל יום בערך 100 מדרגות)
אתם צריכים להגיד לי מזל טוב כי לפני שבוע אימא שלי קנתה לי אופני כושר אחרי שיכנועים רבים ואינסופים והורדות בדמי כיס היא קנתה לבית לא לי ..
*אז אני עושה באופני כושר כל יום !! בין 30 דקות ל-שעה וחצי עד שעתיים.
חשוב לי לצין ש..
שעד לפני שנה גרתי עם אבא שלי והיה לי בחדר אופני כושר , ואיך שהייתי חוזרת מהלימודים הייתי עושה במכשיר , פשוטו כמשמעו הייתי מכורה אליו אל התכשיר !!! הייתי עושה 6-5 שעות ביום .
(הייתי עושה בו כשאני אוכלת עליו , צופה בטלויזיה ואפילו שאני נמצאת במחשב תוך כדי אני עושה בו )
הייתי גם אוכלת בשעות לא הגיוניות ..
התפריט של אז :
בוקר: כלום .
10:00-תפוח .
צהריים: קצת אורז עם שניצלים קפואים . (כל יום)
ערב : היתי אוכלת בשעות כמו 11 בלילה פיצה קפואה וכל מני דברים מתוקים .
הבעייה העיקרית שלי היא מתוק החשק למתוק !!! והדיכאון וישר ללכת למתוק .
ואי אפשר להוציא את המתוק מהבית כי יש לי אחים קטנים .
איך מתגברים על המתוק?
האם צריך לשנות משהו?? והאם האורח חיים שלי בסדר?
האם זה בסדר לא לאכול בערב?
המטרה שלי היא לרדת בין 18-20 קילו עד לתחילת הלימודים ספטמבר חודש 9 .. זה אפשרי?
תוכלו להפנות אותי לאתרים שיש בהם תרגילים בהורדת וצימצום הקפים באלכסונים .
תודה על הזמן שלכם
תודה מראש והמשך יום נעים
מחכה לתשובות ואוהבת המון נטלי =] 3>
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר רוני חרמון29/05/2008נטלי את ילדה מקסימה עם רצון טוב אבל את פשוט עושה את כל הטעויות האפשריות. דיאטה זה עיניין רציני וצריך לעשות אותה באופן מתון ובריא. בכדי לרדת 20 ק"ג את חייבת להכנס למסלול ארוך מאוד מתוכנן היטב משולב עם פעילות גופנית באופן שתצאי מכך בריאה. אחרי הירידה את תצטרכי להכנס לתקופה של הסתגלות ושמירה על ההשיג שלך, וכמובן לשנות את החשיבה והבין מה עבר עליך ולהתחיל לחיות באופן אחר לחלוטין.
את כל זה את צריכה לעשות בליווי מקצועי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לפחות...
נטלי29/05/2008תן לי טיפים , או אם אתה יכוללענות לי על השאלות ??... בבקשה
איך מתגברים על המתוק?
האם צריך לשנות משהו?? והאם האורח חיים שלי בסדר?
האם זה בסדר לא לאכול בערב?
תוכלו להפנות אותי לאתרים שיש בהם תרגילים בהורדת וצימצום הקפים באלכסונים
תודה מראש נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא עונים??
נטלי29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי..
יעל29/05/2008אז קודן כל את כבר הולכת לאיש מקצוע אז אין פה הרבה מה להגיד.
אני ממליצה לך לאכול בבצפר כי זה מאוד חשוב לא לדלג על שום ארוחה.
לפי התפריט שלך צריכים לראות תוצאות, את כנראה צריכה להתעזר בסבלנות.
בקשר לארוחת צהריים שלך: מומלץ לא לאכול נקניקיות ושניצל בתנור או מיקרו ואם כבר טיגון אז רק ספריי שמן, כי לספוג לא אומר שאת סופגת הכל. לא יותר מכוס פחמימות.
אישית אני לא מבינה איך הדיאטנית שלך נותנת לך לאכול את התפריט הזה שאפילו 1000 קל' אין לו!
קחי לבצפר כריך ופרי וירק.
חביתה- מטוגנת רק בספריי שמן, ביצה אחת ואת יכולה להוסיף חלבונים..(חביתה מחלמון אחד.),
הערב אכלי עוד פרוסת לחם, סלט ירקות ו2כפות גבינה לפחות.
בקשר למתוק- את יכולה לאכול 2-4 קוביות שוקולד כי לי התפריט שלך חברים לך קל', ו4 קוביות שוקולד או מיני מקופלת מגיע עד 100 קל'.
את יכולה לאכול משו מתוק עד 100 קל' אם את ממש רוצה ולשתות תה/קפה אחרי ארוחת הערב, כשעתיים לפני השינה.
אם את מעדיפה ויכולה להתרחק ממתוק אז כל פעם שבא לך שתי תה עם כפית סוכר או בלי.
הספורט שאתה עושה יוריד את הצדדים רק צריך להתמיד ולהתאזר בסבלנות.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותלילך28/05/2008
כמה קלוריות יש בלחמניה כמו של הקייטנות
לחמניה בינונית מאורכת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר נכון כמו ששמים בהם נקניקיות ?
לילך28/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי פשוטה בערך 200 קל'.
יעל28/05/2008לרוב זה נע בין 160-220 תלוי איזה לחמניה אבל בדר"כ 200 קל'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה150-180 קלוריות
מוניקה קרן29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביר28/05/2008
שלום אני בן חמש עשרה ואני לא אוהב לאכול ירקות
השאלה שלי היא שאם לא אוכל ירקות האם תיווצר בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אופק
ד''ר רוני חרמון29/05/2008ירקות הם מרכיב חשוב בסיסי והכרחי לתזונה הן בשל הנפח הגדול שלהם הן בשל המרכיבים התזונתיים והן בשל דלות הקלוריות. אין ברירה אתה חייב לאהוב לאכול ירקות !!!! תתחיל לאכול בלי חשק ולאחר זמן תיווכח שאתה מתחיל לאהוב אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אביר29/05/2008תודה על התשובה אך יש לי עוד שאלה
האם יש חשיבות איזה ירק? ואם אני ממש נגעל האם יש דרך שתעזור לי להתגבר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתמיכל28/05/2008
אני לא מבינה למה זה קורה..אני אוכלת 3 ארוחות גדולות ביום אבל בסוף כל ארוחה אני נהיית רעבה שוב..
למשל אכלתי היום בצהריים סטייק + 2 כפות שקשוקה ליד וזה אמור להשביע אותי לפחות לשעתיים אבל לא שבעתי מזה למרות שהיה בשר וירקות וביצה בשקשוקה.
למה זה קורה?האם זה הכל בראש או שאני מחסירה משהו בארוחה שבגללו אני לא שובעת?
ברצוני להוסיף רק שמשקלי תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל 2
ד''ר רוני חרמון29/05/2008מיכל לתאבון סיבות שונות ולא תמיד זה קשור למה אוכלים. עצתי לך לאכול לאט ללעוס בקפידה עד דק ולא להכניס לפה לפני שבלעת את המנה הקודמת. כמו כן חשוב לאכול מעט הרבה פעמים ביום. הרגלים אלה יקנו לך אפשרות לשלוט טוב יותר על הרעב.
בנוסף צמא ורעב מקורם זהה ולכן כל פעם שאת רעבה תנסי קודם לשתות, אם זה הרגיע אותך טוב אם לא תאכלי משהו. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאות דאיטלילוש28/05/2008
שלום,
האם משקאות דאיט (כמו דאיט קולה) מעקבות את הירידה במשקל??
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילוש- בטח שלא !!!
ד''ר רוני חרמון29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אוכלים לאורחת בוקר בריאה?אבי28/05/2008
היי,
אני רוצה לרדת 7 ק''ג והתחלתי להתאמן במכון כושר ואני משתדל לאכול נכון טלשם כך אני צריך לדעת מהי ארוחת בוקר בריאה לאדם כמוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבי
ד''ר רוני חרמון28/05/2008טוב שהתחלת פעילות גופנית עם זאת אתה צריך להבין שארוחת הבוקר היא מרכיב אחד בלבד ולכן מה שחשוב הוא מה אתה אוכל במשך כל היום. כעיקרון ארוחת בוקר אם זה אפשרי צריכה להיות שוות ערך לארוכת הצהריים וארוחת הערב יכולה להיות יותר קלה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפאין לנעראמא27/05/2008
שלום רב,
הבן שלי בן 15, בזמן האחרון אוהב לשתות נס קפה , גם בערבים כשהוא עושה ביביסיטר הוא אומר לי שהוא שותה נס קפה וזה גורם לו להישאר ער.
המלצתי לו על קפה נטול קפאין והוא אמר שזה לא שווה והוא לא שותה את זה.,
האם הויכוח שלי איתו על נושא הנס קפה עם קפאין מוצדק? האם לאפשר לו לצרוך את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד''ר רוני חרמון27/05/2008קופאין בכמות של עד 2 מ"ג מעורר יותר מכך הוא מרדים. הוא יכול להאיץ דופק ולהעלות לחץ דם. בכמות סבירה של 2-3 כוסות ליום אין כל נזק ולא צריך להתנגד. אסור להתמכר לקפה זה יכול להזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל וגיל המעברצביה27/05/2008
שלום רב
אני בת 49 , אדם שמן ששומר על משקל יציב בדרכ ,לפני כארבע שנים עליתי 10 קג ומאז לא הצלחתי להורידם ( משקלי 74 גובהי 1.65 ) בשיאי שקלתי 90 קג ולפני העליה שקלתי62-64
מזה כשלושה חודשים אני מקפידה על תזונה מאוזנת של כ1000 עד 1200 קלוריות ( מצב אליו לא הצלחתי להגיע זמן רב) וכן פעילות גופנית משולבת אירובית וחיטוב, לצערי קצב הירידה נע בין 0 גר בשבוע ל-200 גרם, האם העובדה שמחזור חודשי לא סדיר , או אולי אף הפסיק יכול להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צביה
ד''ר רוני חרמון27/05/2008יש סיבות רבות לירידה איטית במשקל וחוסר איזון הורמונלי הוא אחד מהם.
ממליץ לך לשפר את הפעילות הגופנית ע"י הליכה של חמישה ק"מ בשעה אחת שלוש פעמים בשבוע שתיה של 15 כוסות מים ליום והקפדה על תפריט 1100-1200 קל' במדוייק. אם תהיה סבלנית זה ישתלם. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)