מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרוצה מקצב ירידת משקלאבי30/06/2008
שלום שמי אריק בן 27 שוקל 100 ק"ג וגובהי 1.72מ בחודש האחרון אני בדיאטה שמשולבת עם פעילות ארובית , אני מתאמן 3 פעמים בשבוע למשך 40 דקות עד שעה. הטפריט שלי הוא : ארוחת בוקר - קורנפלקס, ארוחת צהריים- מנה בשרית+ אורז אוו תפוחי אדמה אוו פסטה + סלט ירוקת. למנת הבניים אני אוכל חטיף אנרגיה ושותה משקה אנרגיה. ארוחת ערב - סלט ירקות אוו טונה עם שתי פרוסות לחם קל וגבינות מופחתות שומן. לאחר חודש ירדתי רק 2.5 קג" קצב הירידה נראה לי איטי מידיי , רציתי לדעת מדוע זה קורה , האם משהו בתפריט גורם לכך?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אריק
ד''ר רוני חרמון01/07/2008אם אתה אוכל מאוזן כמות הקלוריות היומית שלך צריכה להיות 20% פחות מהתוצאה שתקבל מהנוסחה של משקלך כפול 24 כפול 0.9 . אתה צריך לחשב כל מה שנכנס לפיך כולל משקה אנרגיה וחטיף למנהו. אתה חייב לשתות 15-20 כוסות מים ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה קלוריות צריך לצרוך ביום ?
אבי01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה בשילוב כושר.ירין30/06/2008
אהלן,שמי ירין ואני בעודף משקל של כמה קילוגרמים ספורים. הייתי רוצה לשלב הרזיה עם כושר ופיתוח הגוף. אני מצטרף לשחייה אחרי הפסקה ארוכה,ובתחילתה של דרך כושר עם חבר שמאמן אותי בתרגילים שונים. [B]רציתי תפריט תזונה נכון לתחילתו של כושר[/B],כדי לא להשמין ולשמור על הגוף מפני שומנים[שאני מקווה שבהמשך יומרו לשרירים]. אימון שחיה שעה וחצי שחיה/ שעה וחצי שחיה+כושר 45 דקות (יש שני אימונים עם כושר ושני אימונים עם שחייה) ובאימון עם חברים,אימון ריצה אחד,אימון שני שעתיים- שעתיים וחצי עבודה על ידיים, בטן, וריצה. אשמח לעזרה, ירין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירין
ד''ר רוני חרמון01/07/2008קודם כל כל הכבוד למודעות שלך.
לא נהוג לטפל באנשים דרך האינטרנט ולכן לא אוכל לשלב לך תפריט. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה ודיאטהדנה30/06/2008
שלום, ילדתי לפני 11 חדשים ואני עדיין מניקה עם שילוב של מוצקים בתזונתה של בתי . סיימתי את ההריון רזה במשקל 51 ק"ג לאחר סוכרת הריון ועליתי בחודשים הראשונים לאחר הלידה כ 6 ק"ג . כבר חודש אני עושה ספורט אירובי 3 פעמים בשבוע (שעה) ואוכלת לפי תפריט של 1500 קלוריות ( ניסיתי לאכול 1200 קלוריות ואני רעבה ..) וירדתי בקושי חצי ק"ג !!! אני ממש מיואשת ולא מבינה מה קרה לגוף שלי שפעם התנהג אחרת לגמרי והייתי יורדת ממש בקלות . 1. האם כדאי לעבור לתפריט של 1200 קלוריות ליום למרות שאני מניקה עדיין? האם זה יכול לפגוע בחלב? 2. עדיין לא קיבלתי מחזור מאז הלידה האם יתכן קשר לירידה במשקל? 3. האם יתכן קשר לסוכרת הריון (עשיתי בדיקה 6 שבועות לאחר הלידה והסוכר יצא תקין) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נירה
ד''ר רוני חרמון01/07/2008ובכן ההנקה גורמת להפרשה מוגברת של פרולקטין וההרגשה היא של הריון מדומה ולרעייה אין לך עדיין מחזור חודשי.זו הסיבה להשמנה שלך.
בכדי לפתור את הבעייה את חייבת לאכול פחות מתוצאה שתקבלי מהחישוב של משקלך כפול 24 כפול 0.9 . זה לא יפגע בהנקה כל עוד תשתי 15-20 כוסות מים ליום. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך , עשיתי את החישוב :
דנה01/07/2008משקלי 56 אם אני מכפילה ב 24 וב 0.9 יוצא 1209 קלוריות . האם אני צריכה לאכול פחות מזה כדי לרדת במשקל ? זה נשמע לי נורא מעט . אודה להתייחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הערך התזונתי של קינואה? האם אפשרס.29/06/2008
לשלב קינואה בתפריט היומי בזמן דיאטה? כמה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינואה
מוניקה קרן30/06/2008שלום לך,
חצי כוס קינואה מבושלת מכילה כ-100 קלוריות, שזה דומה ליתר הדגנים.
היא מכילה כ-5 גרם חלבון (יותר מדגנים אחרים), 14 גרם פחמימות, כ-3 גרם שומן ו-1 גרם סיבים תזונתיים.
מומלצת כתוספת למנה בשרית/ דג בארוחת הצריים כחלק מהתפריט היומי.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת מיצים להורדה דרסטיתדנה29/06/2008
אני בת 50 ועלי להוריד כ-18 ק'ג,קיבלתי יעוץ דיאטטי והקפדתי מאד על ההוראות ובכ'א לא הצלחתי להוריד,פניתי לשיטות נוספות וכלום לא עוזר .כעת יעצו לי לעשות דיאטת מיצים -מה דעתכם וכמה אוכל להוריד? תודה מראש דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת מיצים
מוניקה קרן30/06/2008שלום דנה,
דיאטת המבוססת על שתיית מיצים אינה דיאטה מומלצת. היא מכילה קבוצת מזון אחת או שתיים בלבד, ועלולה לגרום לחסרים תזונתיים, אם עושים אותה לפרק זמן ארוך (יותר מכמה ימים). מעבר לכך אני מאמינה שדיאטה לירידה במשקל, צריכה להיות מבוססת על תפריט שעל פיו תוכלי לאכול לאורך תקופה ממושכת ולמעשה לכל החיים. האם תוכלי לחיות על מיצים?
אין ברירה, צריך לחזור לתפריט מאוזן ולהתמיד בו לאורך זמן. חשוב לשלב אמצעים נוספים כמו טיפול תרופתי ואחרים להעלאת סיכויי ההצלחה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדיאטת מיצים
דפ01/07/2008למוניקה ,אני מודה לך על התייחסותך לשאלתי אך לא קיבלתי מענה לגבי העובדה ששום דיאטה לא עובדת אצלי ולכן אני נאלצת ללכת על משהו דרסטי(בפיקוח רופא).ורציתי גם לדעת כמה יורדים בד'כ בדיאטה כזו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה
דפ03/07/2008מה אני אמורה לעשות אם בדיאטה רגילה אני לא יורדת במשקל ובדיאטת מיצים ירדתי השבוע 4 ק'ג. אם אפסיק אותה אפסיק לרדת. אני לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונסיל, סובין, שתייהל.29/06/2008
ד.נ. ב-22.6 שאלתי בפורום זה שאלה על קונסיל, בהקשר לסובין, אך זו טרם נענתה. נראה לי שנפלה בין הכיסאות. אנא עיין/י בה והשב/השיבי. בנוסף, בהקשר זה, לא ברור לי האם עדיף לצרוך קונסיל או סובין לפני או אחרי או עם הארוחה. כמו כן, מה קורה אם לא מקפידים לשתות כוס מים (או מיץ או תה/קפה וכו') עם הסובין או מיד לאחר מכן? תודה. ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ל
ד''ר רוני חרמון29/06/2008לא יודע מה זה קונסיל בקשר לסובין צריך להשתמש בסובין ללא תוספות כמו סומסום ואפשר לאכול אותו עם כל דבר גבינה יוגורט וסלט. הרבה מים זה תמיד טוב ועוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם :)-28/06/2008
אני בת 18 גובה 1.57 משקל 46(אחרי שבדקתי עכשיו ליתר בטחון. הייתי בטוחה שאני 50 ) זה לא בסדר, נכון? השאלה שלי , בכל אופן, הייתה...האם התפריט הבא הוא תפריט בריא שיש בו כל מה שאני צריכה? בבוקר אני אוכלת : לחם שחור עם פסטרמה\גבינה(טוסט)\ זעתר \ לבנה או לפעמים ביצה קשה(נכון שזה לא טוב כל יום ? ) עם מלפפון ועגבניה בצהריים : שניצל של טבעול\אורז עם ירקות\ ספגטי בערב: טונה \ פסטרמה \ גבינה צהובה או לבנה אני אוכלת כל דבר בהפרש של שלוש ימים לפחות..ולא אוכלת מאותו דבר פעמים ביום אוכלת באופן קבוע שני תפוחים ביום(אני משתדלת לאכול פירות וירקות) ושותה הרבה מים. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט מתאים
רחל גרנות28/06/2008שלום לך,
על פניו נראה שהתפריט שלך מאוזן ומכיל את כל קבוצות המזון. קבוצת השמן המומלצת היא הקבוצה היחידה שחסרה לך בתפריט. חשוב לזכור ששומן הוא לא אויב המדינה. אנחנו זקוקים לשומן הטוב (רב בלתי רווי) ויש לצרוך ממנו כ-2-3 מנות ביום. מנה היא כפית שמן זית, קנולה או כף טחינה או כף אבוקדו, כ-6 שקדים וכו'.
אולם, נדמה לי שאת משקיעה בנושא התזונה הרבה מאד אנרגיה, לא תמיד מוצדקת. נראה לי שאת לא חיה בשלום עם האוכל והמשקל.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לך שאני לא חיה עם האוכל בשלום?
-29/06/2008:) אז איך לחיות איתו בשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפתרןם לצלוליט עור רפוי וקמטיםנמרוד28/06/2008
GALVANIC SPA 2- המכשיר שהופיע בערוץ 2.מתוחכם מהפכני וייחודי, להיט מטורף באירופה וארה"ב ל"גיהוץ" קמטים בפנים וצלוליט בגוף ולהגברת צמיחה של השיער לבעלי שיער דליל. מחיר שווה לכל נפש. אנטיאג'ינג מדהים. תוצאות משמעותיות תוך 15 דקות. מתאים לגברים ונשים, להביא את פינוק הספא הביתה,באמצעות זרם גלווני עדין, לפנים, לגוף ולשורשי השיער. 4 ראשים מתחלפים. לפרטים וטיפול הדגמה חינם ולא התחייבות: 052-44428 או באתר העסק : www.fun-work.net/gal מהפכני לעור הפנים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך תריח גבינה לבנה אולי תרגיש יותר
מגלה רמאים28/06/2008לך תריח גבינה לבנה אולי תרגיש יותר טוב ותיזהר עוד הפעם לפרסם פה דברים של רמאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומרים- שינוי עקב נטילת תוספישמרית27/06/2008
תזונה. שלום, לתשובתכם המהירה אודה: לפני כחודשיים בדיקו הדם שלי הראו: FOLIC ACID- 6.1 VITAMINB12- 222 TSH- 3.71 T3 -4.3 T4- 14.4 מטפלת בתזונה קלינית שראתה את הבדיקו לגמרי במקרה אמרה לי שאני צריכה לקחת כמה חומרים כמו ברזל זמין, B קומפלקס ועוד כמה. אבל בשניים שהזכרתי ממש התמדתי. היא אמרה שחילוף החומרים של לא תקין כיוון שלמרות שהסטטיסטיקות הרפואיות מראות שהכל בטווח, כל חילוף חומרים מעל 2.5 הוא לא תקין. לאחר חודשיים הבדיקות שלי כדלהלן: FOLIC ACID- 10.9 VITAMINB12- 563 TSH- 2.41 T3- 4.9 T4- 16 אני מבינה שהשיפור חשוב ומשמעותי. אבל כרגע אני לא מבינה את ההשלכות החיוביות לעומק. התוכלי להיות לי לעזר? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה- דבר חשוב נוסף:
שמרית27/06/2008היא אמרה שהיא מצפה שאוריד את הTSH שלי ל1.2 או משהו כזה. האם חילוף חומרים כזה אומר שהוא מהיר יותר מהחילוף הנוכחי שלי? מה שאני לוקחת ואחראי להפחית את זה זה סיינרפרוטאין. לטענתה זה מה שאחראי על הירידה ובגלל שהפסקתי לקחת אותו (הטעם איום ונורא) אז נעצרתי גם בירידה במשקל (לא מצליחה לרדת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה :/מיכל27/06/2008
אני בת 14 וחצי , 1.66 שוקלת 57 . בשבעה חודשים האחרונים הקפדתי על דיאטה שבמהלכה ירדתי 27 קילו , הבעיה שהדיאטה כללה 600-700 קלוריות ליום . אני ממש רוצה להעלות את מספר הקלוריות ולהתאזן אבל מפחדת לעלות במשקל. אני בפיקוח אצל דיאטנית והיא נתנה לי תפריט מאוזן אבל אני מפחדת לאכול את כולו . כמה קלוריות מומלץ לי להוסיף בכל פעם כדי שאוכל להתאזן ובו זמנית למנוע את העלייה במשקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר רוני חרמון27/06/2008הבעיה שלך מורכבת וזקוקה לפתרון עדין וממשוך. קודם כל כל הכבוד להצלחה שלך המבחן שלך יהיה לשמור על הישג זה לאורך זמן. המעבר מ800 קלוריות לתזונה רגילה יעלה אותך במשקל בכדי שזה לא יקרה את חייבת לעשות שני דברים אחד להעלות את כמות הקלוריות שלך בהדרגה ובאופן איטי של מספר חודשים עד שתגיעי לצריכה יומית שתתאים לתוצאה שתקבלי ממשקלך כפול 24 כפול 0.9 . זה כמות הקלוריות היומית בכדי לשמור על המשקל . בד בבד את צריכה לעשות פעילות גופנית בקצב הדרגתי עולה לאורך מספר חודשים לפחות. שילוב של פעילות אירובית להגברת הניצולת האנרגטית ובמקביל פעילות בונה שריר להגברת התצרוכת האנרגטית הבסיסית. זו צריכה להיות פעילות כנגד משקל. בדרך זאות ובהדרכה נכונה תוכלי לפתור את בעייתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בתזונה לעלייה במשקלאלונה26/06/2008
שלום, רציתי לדעת אילו דברים אני צריכה לאכול כדי לעלות במשקל בצורה בריאה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גל
ד''ר רוני חרמון27/06/2008את צריכה לאכול 20% יותר מהתצרוכת הקלורית היומית שלך במשך חודש לפחות. להמעיט בדיברי מתיקה לאכול הרבה פירות בשר ופחמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת שמתערבת, נושא שקשור גם אליי
מישהו יודע?28/06/2008למה להמעיט בדברי מתיקה אם רוצים להעלות במשקל? אני בתקופה אחרונה צריכה לעלות קצת מכיוון שחרגתי ממשקל היעד התקין שלי. ואני מרבה בדברי מאפה ומתיקה (עד שסוף סוף יש לי הזדמנות להרשות לעצמי) האם זה לא טוב!? מחכה לתשובה, בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירלי29/06/2008זה לא טוב כי אז את תתרגלי ותרצי את זה כל הזמן ותעלי עוד במשקל מעבר למה שאת מצפה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שירלי
ד''ר רוני חרמון29/06/2008דברי מתיקה הם אנרגיה זמינה לזמן קצר שאין לה ערך תזונתי והיא מונעת מלאכול אוכל מזין אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהללא שם26/06/2008
אני בן 18 התחתלתי השבוע דיאטה... אבל אני נתקל בקשיים שאני כל הזמן רעב וחושב על אוכל... כבר 3 ימים אני מרעיב את עצמי ואוכל 2 פריכיות אורז ו2-3 מלפפונים ביום... מה עלי לעשות כדי שמבשך היום אני לא יהיה רעב .. חוץ מתעסוקה.... האם את יכול/ יכולה להמליץ לי כל כדור מסויים שמוריד את התיאבון?? או שיטה אחרת שתעזור לי להמשיך.... אשמח לקבל בנוסף גם טיפים מסויימים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא שם וללא חוכמה
ד''ר רוני חרמון27/06/2008כל דיאטה מהסוג שאתה עושה נידונה לכישלון ואתה סתם מענה את עצמך ללא כל הישג לאורך זמן. דיאטה צריך לדעת לעשות צריך לאכול בכדי לרדת במשקל וצריך לדעת מה לאכול בכדי לשמור על המשקל. פנה ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתבה מטעה?!אלינה26/06/2008
לא ממזמן פרסמו מאכלים שונים שמציעים במסעדות והערך הקלורי שלהם. אחד המאכלים היה לזניה עם הערך הקלורי התואם של 460 קלוריות. האם זה באמת יתכן?! האם לזניה מכילה רק 460 קלוריות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינה יש סיכוי שזה באמת נכון !!!!!!
ד''ר רוני חרמון27/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?!נשמע טוב מכדי להיות אמיתי..
אלינה28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..חסויה26/06/2008
שלום, האם "אכילה" של 2-3 סוכריות על מקל ביום,כל יום משפיעות על תהליך הרזיה? אני נורא אוהבת לנשנש סוכריות ורציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בדיאטה. *הסוכריות האלו של "צ'ופה צ'ופס".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכריות
מוניקה קרן26/06/2008כל סוכריה מכילה כ-40-60 קלוריות. אכילת 2-3 מוסיפה 80-180 קלוריות לתפריט היומי שלך. חשבי אותן כחלק מהתפריט והן לא יפריעו להרזיה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להשמנה ביטנית (תסמונת מטבולית..שמרית25/06/2008
אני בת 23 ..התחתנתי לפני זמן מה. עד לחתונה הייתי מאוד רזה..גוף חטוב, בלי בטן , ממש דוגמנית .. התחלתי עם גלולות לפני כשנה וחצי (לא יודעת אם זה קשור אבל..) בכל מקרה מאז החתונה אני ממש ממש ממש השמנתי.. התרחבתי ויצאה לי בטן ממש מגעילה וקשה לי עם זה.. הרופא שבוע שעבר שאל אותי האם אני בהריון(הרבה אנשים חושבים) ואני ממש ממש ממש לא..(בינתיים הפסקתי עם הגלולות) אני ממש דוחה כבר את עצמי עם הבטן הזאת.. היא מקשה עליי הן בליבוש והן בחיי היום יום.. התרחבתי במותניים ובבטן :( מה עושים ? האם באמת יש לי את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה בטנית
מוניקה קרן26/06/2008שלום שמרית,
פיזור השומן בגוףהוא אישי. קשה לי לקבוע מבלי לדעת כמה את שוקלת, מה הגובה שלך ולמדוד לך היקפי מתניים וירכיים האם מדובר בהשמנה בטנית או אחרת. בכל מקרה זה לא בריא ואני מבינה שגם מפריע לך אסטטית. אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ע"י תזונה נכונה, פעילות גופנית וירידה במשקל.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)