מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרמת דםרועי02/07/2008
תרמתי לפני כשבוע דם אני זוכר שהכניסו את המחט ממש ממש עמוק בפנים ומאז ממש כואב לי באיזור, עד כדי כך שאני לא יכול להתאמץ ביד וכל מאמץ כל גורם לכאב. ממש כאילו שברתי יד... יש קצת סימנים ביד אבל זה נראה יותר טוב, לעומת זאת הכאב לא משתפר. זה אפילו מפריע לישון בלילה... מה עושים? האם צריך לבדוק? תודה, רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ביד לאחר תרומת דם
ד''ר ארנון קורן03/07/2008שלום רב
המלצתי למעקב בלבד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפציעה כתוצאה מתרומת דם
טל11/07/2008רועי שלום, ראה את פנייתי לד"ר בתאריך 4.6.08 בגין תרומת דם. אולי יש לך את אתם סימנים. בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מוכר
שאלה קצרה..12/07/2008לא להבהיל או משהו כי הסיכויים לזה די נמוכים אבל מנסיון אישי אני יודעת שהחדרת מחט כלשהי יכולה לעורר איזשהי תגובה עצבית שנקראת RSD והיא מתבטאת בכאבים וקושי בשימוש באיזור. הסיכויים שזה זה קטנים אבל אם זה לא עובר אחרי הרבה זמן ואין אבחנה זה משהו ששווה לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף ידאיילת30/06/2008
שלום רב אני בהריון בשבוע 20. היום לראשונה ראיתי דימום חלש היוצא משורש כף היד (בצד של האגודל), בו זמנית היתה התנפחות של כלי הדם בכף היד, שהפכה לאדומה יותר מהרגיל. הדבר נמשך במשך כשתי דקות, ונעלם. מדי פעם יש לי תחושה של עיקצוץ/זרימה בכף היד. מה זה אומר? והאם אופייני להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בכף היד
התופעה לא מוכרת לי.האם קימת פציעה ביד?האם קיים עור יבש?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן כחול גדול על הירךמירי29/06/2008
שלום רב לפני כשבוע הופיע לי פתאום על הירך סימן כחול צהוב גדול (בצורה של אליפסה כותר 4 ס"מ). בנגיעה הרגשתי כאב שהלך ופחת עם הזמן. הסימן עצמו נשאר ללא שינוי במהלך השבוע. לא זכור לי שקיבלתי מכה . אני אישה בריאה בת 42 וזו פעם ראשונה שאני רואה כזו תופעה אצלי. האם מדובר במשהו מדאיג שמחייב בדיקת רופא? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה בירך
קרוב לודאי שהיתה חבלה זניחה.יש לעקוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגליםשלומי מתל אבי29/06/2008
שלום רב לך קוראים לי עידן אני בן 17 וחצי מתגיס עוד 4 חודש בזמן אחרון יש לי כאבים חזקים ברגלים ובראש מרגיש כמו בום כזה זה בא בהפתעהה מרגיש את הורידם שלי מתחפנלים במוח וברגלים אני מרגיש כאבים ממש כאבים מה שבטוח שאני יודע שזה קשור לבעיה בוורידם שלי כי אני עשיתי בדיקה ליתר לחץ דם והרופא אמר שפשוט אין לי יותר לחץ דם ולא לחץ דם אולי קצת לא הרבה!עכישו אני לא יודע לא לפנות הכאבים האלה לא עוזבים אותי ואני יודע בודואת שהם אני יזניח את המצבב בסוף זה יגמר בלא טוב בככל לאן את המציע לי לפנות בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגלים
אינני חושב שאתה סובל מבעיה אורגנית.פנה לבדיקת נאורולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה (הומופאטית) טראומילסעדיה25/06/2008
עשיתי מס' הזרקות לטיפול בורידים ועתה הרופא רשם לי את המשחה טראומילס למרוח פעמיים ביום. מה בדיוק התפקיד שלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה (הומופאטית) טראומילס
ד''ר ארנון קורן26/06/2008שלום רב
אינני מכיר את המשחה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות הטיפוליםמאיר בן25/06/2008
לד"ר קורן
אני מעוניין לעשות טיפול הזרקות אצלך לאי ספיקה שיש לי בשתי הרגליים
דיברתי עם המזכירה שלך והיא נתנה לי את המחיר לפגישה הראשונה שכוללת טיפול ראשון(תקן אותי אם אני טועה)
אך תסכים איתי שלפני שאתחיל את כל התהליך ברצוני לדעת כמה טיפולים אני צריך
ואם אפשרי מבחינה כלכלית להתחיל את כל התהליך.
לכן אבקש לדעת האם תוכל לכתוב לי הערכה של כמות טיפולים בין מצב קל יחסית למצב קשה ?
מה הממוצע לטיפול לכל רגל? איזה קצה חוט שאוכל להגיע לחישוב כספי ו להחלטה
מודה לך מראש על הבנתך אותי ותשובתך
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות טיפולים
בבדיקה הראשונה אני שומע את הפצינט,בודק אותו,מבצע דופלקס לורידים,מסביר ונותן הצעת מחיר.לא ניתן לעקוף את התהליך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת לחץ על אצבעות הרגלייםטליה24/06/2008
שלום רב,
מדי פעם (לעיתים די רחוקות) אני מרגישה תחושה כאילו מישהו/משהו לוחץ לי על האצבע ברגל, כאילו מישהו מועך לי את האצבע בעיקר מרגישה זאת באצבע ע"י הבוהן. בעיקרון זה יכול להיות בשתי הרגליים, אך לא בהכרח במקביל וכמו שציינתי פעם ב...
העניין הוא ששום דבר לא באמת מועך.... והאצבע משוחררת מכל דבר שהוא.
כמו כן כתוצאה מאותה "מעיכה" דימיונית קרה פעם או פעמיים שהציפורן הפכה סגולה (כמו כשיש שטף דם). האם זה מסתורי כפי שזה נראה לי ?
מה זה יכול להיות ? האם מנסיונך נראה לך שייתכן שמדובר בבעייה בכלי דם?
אילו בדיקות אתה ממליץ שאבצע ?
תודה רבה,
טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת לחץ על אצבעות הרגליים
עליך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל בשאלת מטטרסלגיה:לחץ של עצמות כף הרגל על מערכת העצבים שבין האצבעות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
טליה27/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקה ושילוב כושרמאיר בן24/06/2008
ד"ר שלום
יש לי אי ספיקת ורידים בשתי הרגליים וצריך ניתוח
שאלתי היא האם בעיה זאת יכולה להיות הסיבה ללחצים שניגרמים לי בראש
כשאני עושה ספורט (מנוי במכון כושר) כי כל פעם שאני מתחיל אימונים יש לי לחצים חזקים מאד בראש האימוניםהם מעט ארובי ומעט מישקולות סיבולת לב ריאה (שכיבות שמיכות)ובאופן כללי כל פעם שאני מוריד את הראש למטה ומחזיר אני מרגיש שכל הדם מגיע לראש הראש מתפוצץ ויש לי סחרחורת וחושך בעניים. האם זה קשור? ברקע בריא בד"כ בדיקות דם ולחץ דם תקינים.
שאלה שניה היא האם להמשיך עם גרבי הלחץ שהומלץ מהרופא למרות הסימנים הכחולים שזה עושה לי ברגליים? סימני שטפי דם ברגל התחתונה.
לתשובתך מודה מראש
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה ושילוב כושר
אין קשר בין אי ספיקה ורידית ותלונותיך.יש לטפל בכל אחד מהתלונות בנפרד.בורידים יש לטפל באחת מהטכניקות החדשות.אני מעדיף לייזר תוך ורידי.עם שאר התלונות הייתי ממליץ לפנות לנאורולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בכף הידיונית22/06/2008
שלום רב, לעיתים אני סובלת מהירדמות ונימול בכף היד, זה קורה לי בעיקר כשהיא במנוחה, האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בכף היד
עליך לבצע בדיקת EMG לידיים ולפנות לאורטופד כף יד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים מתחת לעיןאתי19/06/2008
שלום, אני בעלת עור שקוף ובמשך השנים צצו מתחת לעיניים שלי ורידים שלאחרונה נהיו גם בולטים משום מה דבר שקרה בערב רק כשהייתי עייפה, רציתי לדעת האם ניתן להסירם בדרך כלשהי ולאיזה רופא ניתן לפנות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים מתחת לעין
ד''ר ארנון קורן20/06/2008שלום רב
עליך לפנות לרופא עיניים מומחה עפעפיים או פלסטיקאי לעפעפיים.כירורג כלי דם לא מטפל בתחום זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה ורידיםרונית16/06/2008
שלום וברכה ,
אני אישה בת 41 בריאה .לאחרונה התחילו לתקוף אותי כאבים בשוק של הרגל בזמן מנוחה וכשאני קמה מהמיטה אני לא יכולה לדרוך על הרגל .זה עובר אחרי כמה שעות .הליכתי לרופאה שחושבת שזו בעיה של ורידים פנימים ושלחה אותי לבדיקות המתאימות .הבנתי מבירור קטן שעשיתי שאם זה כאבים של ורידים אין הרבה מה לעשות חוץ מגרבים אלסתיות או משהו כזה .
האם אני צודקת במה שכתבתי ?
ואם כך האם כדאי לעשות את הבדיקות שיגידו לי לבוא למעקב עוד שנה .....
אציין רק שאין נפיחות ברגל רק כאבים
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנת כאבים לרגל
עליך לפנות לאורטופד גב בחשד להפרעה ספינלית.אינני חושב שמדובר בבעית ורידים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישיבה ממושכתחסוי15/06/2008
שלום
ברצוני לדעת האם ישיבה ממושכת של כ- 8 שעות במהלך היום [עבודה] עלולה לגרום להופעה פתאומית של נימים בירך קצת מעל לברך?
ובנוסף, מה ניתן לעשות בשיגרת היום יום על מנת למנוע/לעצור את התופעה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים
אין קשר בין ישיבה להופעת נימים.הנימים נגרמים מהשינויים ההורמונלים בגוף האישה במהלך החיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים בידיים עקב ירידה דרסטית במשקמירי13/06/2008
בעקבות הודעות קודמות בפורום שאלתי היא: כיצד ניתן להעלים את הורידים בידיים שצצו בעקבות ירידה חדה ודרסטית במשקל (חרדה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בורידי הידיים
ד''ר ארנון קורן14/06/2008שלום רב
הטיפול דומה לטיפול בורידי הרגלים:הזרקות,אנדולייזר וכריתות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימי דםדלית13/06/2008
העור שלי מכוסה בהמוני נקודות אדומות קטנות (נימי דם) שנראה לי שהן הולכות ומתרבות,
האם מדובר בחוסר תזונתי של מרכיב מסויים?
האם עלי לפנות לרופא ואיזה?
תודה,
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימי דם
מומלץ לעבור בדיקת רופא פנימאי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמלי ?אלון12/06/2008
נפגעתי בתאונת דרכים ב 30/05/2006
האבחנות :
traumatic aortic transection at isthmus
pulmonary emobolism
lt. pneumothorax
fracture of lt. ribs 5-8
הניתוח הראשון שעברתי היה :
endovascular repair of traumatic aortic tear with medtronic valiant thoracic stant graft
הנתוח השני שעברתי ב 16/12/2006
lt carotid subclavian bypass
שאלתי היא: נכון להיום אני סובל מעייפות חרונית סחרחורות כאבי ראש מגרנות לחצים מיזעריים בחזה ודקירות בחזה לעיתים רחוקות , לחץ חזק בחלק העליון של הראש לאחר מאמץ.
האם זה נורמלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה קריטית בת.ד.
לאחר פגיעה כזו הרי כל תלונה הגיונית.עליך להודות לרופאים יום יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)