מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורידים בולטים אצל נערשולה12/06/2008
בני בן 14 ויש לו ורידים בולטים בידיים.
חבריו מעירים לו והוא מתבייש.
עלי לציין שהוא רזה וגבוה.
מה עושים כדי להעלים את הורידים הבולטים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים בידיים בגיל 14 שנה
ד''ר ארנון קורן14/06/2008שלום רב
מדובר במבנה גוף.בעתיד כשכולם ישמינו הוא יעיר להם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה סקלרוטרפיה ?עדיה12/06/2008
מתי עדיף לעשות טיפול זה על פני טיפול אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת ורידים
מדובר בהזרקות ורידים.יש להתאים את הטכניקה לפציינט ולא ההפך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא גרב אלסטיתתם11/06/2008
שלום ד"ר קורן, אני בת 30, בהריון בחודש שמיני. לפני ההריון היו לי קצת ורידים בולטים ונימים ובמהלך ההריון נוספו עוד והם מחמירים. הורידים מתחילים בכפות הרגליים ועד לסוף הירכיים. שאלתי היא מהם היתרונות של הגרביים האלסטיות, איזו גרב תתאים ביותר למצבי (ראיתי שיש אורכים וסוגים שונים ובטח מידות שונות) ומהן הנחיות השימוש, אודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרבים אלסטיים בהריון
מומ לץ לגרוב גרבים אלסטיים בהריון במטרה להקטין את הלחץ הורידי בהריון ובכך לעזור מידית בכאבים ובהמשך בסיבוכים המאוחרים.בהריון מומלץ על גרבים עם מכנסון מותאם במיוחד להגדלת הבטן.הלחץ וסוג הגרב ניתן לאחר בדיקת כירורג כלי דם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידם כואבים?איזה אחד11/06/2008
שלום רב לך!!אוקי בחודש אחרון יש לי משו שמאוד מציק לי יש לי כאבים חזקים ברגלים מרגיש את הורדים שלי קופצים זה ממש מפחיד אותי אתמול הלכתי לטיל בקניון והרגשתי תורידם ברגלים קופצים לי היתי חיב לשבת מיד הרגשתי לא טוב יש לי ממש כאבים בורידם ברגלים חשבתי שזה אולי קשור ליתר לחץ דם או משו כזה אז הלכתי לבדוק בקופת חולים ואמרו שאין לי יתר לחץ דם בככל!!מה עושים לאן פןונים ?בסוף זה יגמר רע אני בטוח בזה!! אני לא רוצה לזניח את זה הבעיה שלא יודע לאן לפנות ואותו דבר גם בראש אני מרגיש את הורידם קופצים לי כמו בום כזה זה בא במפתיע ובנוסף יש לי חוסר תחושה בידים וברגלים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוצויות בראש ,בידיים וברגלים
אנא הפנה שאלתך לנאורולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת דופלר עורקי צוובטי בולנדי10/06/2008
שלום רב, ברצוני לקבל עזרה בפענוח תוצאות הבדיקה של אמי (בת 80) בבדיקת דופלר עורקי צוואר:
צד ימין:
עורק התרדמה המשותף 54 CCA ש.נ- סמ-PS 54.
עורק התרדמה החיצוני ECA 110 נצפה רובד טרשתי הטרוגני בחלקו הקרביני של העורק.
עורק התרדמה הפנימי ICA 56 תקין.
שמאלי:
עורק התרדמה המשותף CCA 59 תקין.
עורק התרדמה החיצוני ECA 62 נצפתה אי סדירות דופן העורק.
עורק התרדמה הפנימי ICA 50 נצפה רובד טרשתי הטרוגני קטן בחלקו הקרביני של העורק.
מסקנות:
ש אטרוסקלרוטיים בעורקי התרדמה דו צדדית ללא היצרות. כיוון זרימות הדם בעורקים הורטברליים תקין דו צדדי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופלקס צוארי תקין
הבדיקה תקינה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכה ניתוחית בתוך הידמשה .כ09/06/2008
האם מקובל להשאיר סיכה ניתוחית בתוך(הדגש על בתוך) זרוע היד ליד שורש כף היד לצורך חסימת כלי דם לאחר נטילת וריד לטובת מעקף לב, או שמקובל לבצע תפירה של כלי הדם (כלי-ביחיד)לצורך החסימה הנ”ל) לאחר שהסיכה מוצמדת בעת ניתוח נטילת הווריד לצורך חסימה זמנית של הכלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכה ניתוחית בתוך היד
ד''ר ארנון קורן09/06/2008שלום רב
מקובל מאד להשתמש בסיכות או מהדקים תוך כדי ניתוח.החומר ממנו הם עשויים איננו מהוה בעיה.במידה ויצלמו לך את הרגל ממנה הוצא וריד או את בית החזה תגלה שכולך מלא בסיכות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בווריד בעת אורגזמהיונתן07/06/2008
שמתי לב לאחרונה שכאשר אני מגיע לאורגזמה יש לי כאב חד בווריד באגן בצד שמאל באיזור שמחבר בין הירך לרגל.
כאשר אני עומד הכאב הוא יותר חד.
מדובר באותו ווריד שלעיתים בצד ימין ניתן למדוד דרכו דופק.
הכאב הוא בדיוק בשניה שלפני האורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בווריד בעת אורגזמה
ד''ר ארנון קורן08/06/2008שלום רב
אינני מבין את שאלתך.בוריד לא ניתן למשש דופק אלא בעורק.אנא הוסף פרטים מדויקים יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח דופלר ורידיםמיקי07/06/2008
שלום רב,
בוצע בביתי בת 8 דופלר ורידים בשל בצקות ברגליים והמיפרטרופיה של רגל שמאל וזאת התשובה של הבדיקה:
אין עדות לDVT או אי ספיקת מסתמים בורידים עמוקים של הרגליים.
מערכת ורידים שטחיים
רגל ימין - מערכת ורידית שטחית תקינה
רגל שמאל - אי ספיקת ספנה ארוכה.
לציין וריד פמורלי שטחי חיפופלסטי משני צדדים. עיקר ניקוז של הרגל דרך וריד פמורלי עמוק.
אודה מאד על תשובתך המהירה
האם יש לה בעיה בורידים?
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח דופלר ורידים
קרוב לודאי הילדה עברה פקקת עמוקה בורידים.חלק נסתמו ואחרים תפסו את מקומם.מומלץ לערוך בדיקות לקרישיות יתר.מומלצת בדיקת כירורג כלי דם בתום הבירור ההמטולוגי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מוזרים של שטף דם מפוזר ברגלגלי06/06/2008
הבן שלי בן 9. לפני מספר ימים הבחנו בסימנים של נקודות (כמו שטפי דם קטנים) חלקן ממוקדות, והאחרות יותר מפושטות ככתמים במעלה הירך. גם אצל אלה המפושטות, נראה שיש מוקד יותר כהה באמצע. צבען אדום/סגול. הוא טוען שלא קבל באיזור מכה. כמו כן, אין רגישות כשנוגעים או לוחצים במקום. כעבור מספר ימים ראינו כי הנקודות מתפשטות, וכעת תופסות שטח כפול על הרגל (סהכ גודל האיזור הזה כ- 8 סמ אורך, 4 סמ רוחב). כמו כן, ראינו התחלה של מספר נקודות קטנות גם ברגל השניה.
מה יכול להיות הסבר לתופעה זו? מה ניתן לעשות? האם יש סיבה לדאגה?
אודה מאוד על תשובתך. גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מוזרים של שטף דם מפוזר ברגל
ד''ר ארנון קורן06/06/2008שלום רב
מתאורך אני יכל להבין שמדובר בהפרעצ קרישה.יש להפנות את שאלתך להמטולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק בכלי דםטל04/06/2008
שלום,
לפני כשבועיים תרמתי דם וכנראה שבמהלך החדרת המחט נוצר מעבר בין עורק לווריד(עד רמת הרגשת רטט קבוע במקום התרומה). שאלתי היא עד כמה זה מסוכן לתפקוד עכשיו ובעתיד ומהם דרכי הפתרון במקרה כזה.
הנושא מדאיג אותי מאוד.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר עורק -וריד טראומטי
ד''ר ארנון קורן04/06/2008שלום רב
השארת החיבור בין העורק לוריד יגרום להרחבת הוריד בשל הלחץ המוגבר.מסיבה זו מומלץ לנתח ולנתק את החיבור בינהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלכות לעתיד
טל05/06/2008ד"ר ארנון שלום,
ראשית תודה רבה על התייחסותך.
אילו השלכות ישנם לניתוק הווריד ? כלומר האם תפקוד היד יחזור לכשהיה או שייאסר עליי להתאמן עם יד זו. ובנוסף האם ישנה דרך אחרת פרט לניתוח לסתימת המעבר בין 2 כלי הדם?
שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTRAUMATIC A-V
ד''ר ארנון קורן05/06/2008שלום רב
התיקון הכירורגי בדרך כלל נעשה בניתוח קטן בהרדמה מקומית ללא כל הגבלה ביד בעתיד.ככל שהניתוח קרוב יותר לטראומה הוריד לא יספיק להתפתח ולכן הניתוח יותר קטן ופשוט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טל05/06/2008תודה רבה ד"ר
נרגעתי קצת(יש לי תור רק עוד שבוע לכירורגית כלי דם)
שוב תודה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור ב-G6PDעדיה03/06/2008
מה הקשר בין הזרקת קצף למחסור באנזים זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת קצף
אינני מכיר קשר בין שני הדברים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריד קופץ בפניםאורלי01/06/2008
במשך יומיים קופץ וריד באופן קבוע בסנטר של אימי. בעברה פציאליס בצד ימין. הוריד קופץ בצד ימין.
מאיזו סיבה נובעת קפיצת הוריד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוצות שרירי הפנים
התכוצויות שרירי הפנים היא שגורמת לתחושת הקפצת הוריד.יש לפנות לבדיקת נאורולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשוקייםנעם29/05/2008
שלום רב
בן 34, סובל מזה תקופה ארוכה מכאבי שוקיים בזמן הליכה מאומצת.
מיפוי עצמות תקין
לפני 10 חודשים, בדיקת עורקי גפיים תקין :
,בבדיקת עורקי הגפיים התחתונות ע"י דופלר
בשני הצדדים אין מפלי לחצים בעלי משמעות, התרשימים תקינים ואין כל עדות לפגיעה
.באספקת הדם במנוחה
Ankle/Arm Index:1.20
החזר זרימה עורקית לאחר איסכמיה
בשני הצדדים ההחזר של הדם לאחר שלוש דקות של איסכמיה הוא מיידי ואין כל עדות
.לעיכוב באספקת הדם גם בעת זרימה מוחשת.
אורטופד מומחה לכף רגל העלה את האפשרות שכנראה מדובר בתסמונת מדורים כרונית (שבמידה ומתבררת ככזו, הטיפול לזה ניתוחי).
לפני כחודש הייתי אצל כירורג כלי דם, בדיקה פיזית תקינה, ושוב שלח לבדיקת עורקי, וורידי, רגליים (ששוב יצא תקין).
בבדיקת עורקי הגפיים התחתונות ע"י דופלר
בשני הצדדים אין מפלי לחצים בעלי משמעות, התרשימים תקינים ואין כל עדות לפגיעה
.באספקת הדם במנוחה
Ankle/Arm Index:1.18
-------------------- למקור אי ספיקה COLOR CODED DUPLEX SCANNER-בבדיקת הגפיים התחתונות ב
ורידית
:בשני הצדדים אין עדות לאי ספיקה ורידית בעלת משמעות המודינמית ב
וריד הפמורליס השטחי
וריד הפופליטאל
וריד הספנה הארוכה במוצאו
וריד הספנה הקצרה
-------------------- אצל אורטופד נוסף, והוא שלח לבדיקת EMG, והיא יצאה תקינה, וכן שוב לבדיקת כלי דם להחזרי זרימה עורקית (מה שנעשה בבדיקה לפני כעשרה חודשים, אבל לא בבדיקה של לפני כחודש).
התוצאות כלדלהלן :
-------------------- החזר זרימה עורקית לאחר איסכמיה
בצד ימין ההחזר של הדם לאחר שלוש דקות של איסכמיה הוא איטי והדבר מתאים לצליע
.לסירוגין בולטת אבל לא מסכנת
בצד שמאל ההחזר של הדם לאחר שלוש דקות של איסכמיה הוא מיידי ואין כל עדות
.לעיכוב באספקת הדם גם בעת זרימה מוחשת
-------------------- לשאול מספר שאלות בבקשה :
א. מה המשמעות של תוצאות הבדיקה האחרונה ?
ב. איך ניתן להסביר את זה אם למעשה הכאבים הם בשתי הרגליים ?
ג. הכאבים לא חדשים, ולפני 10 חודשים ביצעתי את אותה בדיקה והיא היתה תקינה על אף הכאבים, האם יכול להיות שאחת מהבדיקות לא נעשתה בצורה נכונה ?
ד. האם בעיות עיצביות (אולי עמו"ש) יכולות לגרום להפרעות באספקת הדם בגפיים, או שבמידה ובדיקת EMG תקינה זה שולל בעיות עיצביות ?
ה. והאם אולי הלחץ התוך מדורי עצמו הוא זה שגורם להפרעה באספקת הדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בשוקיים
ד''ר ארנון קורן30/05/2008שלום רב
כפי שכתבת בעיה ברגל אחת ולא משמעותית איננה מסבירה כאבים בשתי הרגלים.עלינו לחפש גורם משותף ובמקרה שלך הייתי חושב על עמוד שידרה תחתון.בדיקת EMG תקינה עדין איננה שוללת בעיה ספינלית.ממליץ בדיקת אורטופד גב מומחה לאחר ביצוע CT לגב תחתון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר יקר, והמשך השאלה בבקשה
נעם30/05/2008שלום
האם בעיה ספינלית יכולה להיות גם אם הביטוי הוא רק בזמן מאמץ ואין כאב פעיל בזמן מנוחה ?
ומה בכל זאת הבעיה של הצליעה לסירוגין ? ממה זה נובע ? ולמה זה רק ברגל אחת ? והאם הדבר דורש בירור נוסף/טיפול ?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר את התייחסותך לשאלה הנוספת
נעם05/06/2008לעיל
תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאכזב חוסר התגובה לאחר 2 תזכורות.
נעם07/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליעה ספינלית או וסקולרית
אנא השלם את הבירור ונוכל להמשיך לדון בשאלתך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI ירךנעה26/05/2008
שלום דוקטור,
מצאו לי ב-MRI חשד לאווסקולר נקרוזיס ,אפשרות שניה אוסטיאופורוזיס או קונטוזיה ?מה זה אומר לאן ממשיכים מכאן?האם יש מגבלות?תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק אורטופדי בMRI
ד''ר ארנון קורן27/05/2008שלום רב
אנא הםני שאלתך לאורטופד
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?איזה אחד23/05/2008
שלום אמרתה לי לעשות בירור ליתר לחץ דם אז הלכתי לרופא בדקתי את זה והוא אמר שאין לי יתר לחץ דם יש לי רק קצת לחץ דם !מה עושים במצב כזה שאני מרגיש את הורדים מתנפחים במוח וברגלים ?!?אם אין לי יותר לחץ דם אז מזה יכול להיות?אולי יש איזה בעיה בכלי דם משו לאן צריך ללכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בראש
ד''ר ארנון קורן27/05/2008שלום רב
אנא פנה לעזרת נאורולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)