מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה TAKAYASYלאונ10/08/2008
שלום ד"ר אני בן 32 .לפני 6 שנים עבתרי ניתוח תיקון אאורטה בטנית(הצירות) ואחרכך ירידו לי כיליה והלחץ דם הסתדר.השאלה שלי כזו:לפני יותר משנה התחעלו כאבי חזקים באיזור בטן אגן מצד ימין ועשו לי MRA בטן ואגן ואין תשובה עוד.איך אני יכול לשלוח לך במייל שתראה את אנגיוגראפיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצובה של אנגיו
לאון14/08/2008שלום ד"ר,תסביר לי בבקשה על מה מדובר פה?מה שהוא מסוכן?איזה המלצות?מה עם עורק הכליה כאני עם כליה אחד תודה רבה לאון בתחתית הכבד מודגמת מעין ציסטה שטוחה באורך כ-15 מ"מ וברוחב כ-4מ"ם הוטין הביטני בחלקו העליון נראה בעל מהלך וקוטר תקינים עם דופן דק. בחלק התחתון העורק הולך ומתחדד ת בהדרגה עם ירידה הדרגתית של קוטרו בצורה אחידה,ללא הרחה מפרצית וללא היצרויות. מבחינה הענפים: מוצא תקין של גזע הצליאקה.ראוי לציין שקיימת היצרות קלה של גזע הצליאקה דיסטלית לאוסטיום בקטע שאורכו כ-10מ"מ. הענפים נראים שמורים. מבחינת אס.אם.אי ניתן לראות הרחבה דמויית מחרוזת בקטע היותר דיסטלי של ה אס.אם.אי . עורק הכליה השמלית נראה גם הוא בעל מהלך מעט דמוי מחרוזת.מדובר בעורק קצר אשר מתפצל במרחק של כ-12 מ"מ דיסטלית לאוסטיום לשני עורקים סמנטלים. נראה דק כי פתוח.עורקי הכסל נראים שמוריםIMA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת כלי דם מפושטת בגבר צעיר
ד''ר ארנון קורן17/08/2008שלום רב
אני בטוח שבניתוחים שעברת נשלחו חלקי עורק לבדיקה פתלוגית.האם קיבלת את התשובה הפתלוגית?האם האבחנה מחלת טקישו?במצב זה עליך להיות בקשר עם ראומטולוג שיטפל בך בסטרואידים.מומלץ לטפל רק באותו עורק אשר גורם לבעיה .
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה אצל צעיר
לאון18/08/2008ד"ר הם לא שלחו את אורטה לבדקה פותולוגית,אני לא מבין למה???ומה אומר בתשובה של אנגיו אחרונה?תקין?לא להיתייחס לזה?למה זה פרוגרסבית?למי לפנות?מי מהכלי דם חזק בביעה הזו?תאזרו לי,אין לי כבר כוח,הרגליים שלי כואבות אני לא מרגיש את רגליים.אני בן 32 ורוצה להיות \בריא ולהיות בחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימת עורקים ברגליםמוטי אמסלם08/08/2008
שלום אני בן 62 עברתי 3 פעמים צינטור + ניתוח בעורקים גם טיפול בשיטה הסינית דיקור ואין שיפור בכלל במצבי אני בקושי עומד על ברגל יש לי את מחלת הסכרת , בעיות בלב (אי ספיקה בלב) ובעיקבות זה לא מנתחים אותי בשנית אני אדם מעשן שנים ולא יכול להפסיק לעשן האם יש פתרון לבעיה שלי האם אתה יכול לפתור את בעייתי או להפנות אותי למומחה בנושא אודה באם תענה לי במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימת עורקים ברגלים
ד''ר ארנון קורן10/08/2008שלום רב
אדם שלא עוזר לעצמו איש לא יוכל לעזור לו.עד שלא תפסיק לעשן אין כל סיכוי שמצבך ישתפר.סוכרת ועישון גורמים למחלת כלי הדם להתקדם במהירות 20 שנה קדימה.כלומר כלי הדם שלך בני 82 שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בביתהשחי וחולשה ביד לאחר הזרנורית07/08/2008
יש לי שאלה שאיני יודעת את מי לשאול ואולי דווקא כאן אקבל תשובה. עשיתי בדיקת mri שדיים ובמהלך הבדיקה חומר הניגוד נכנס לי כולו במשך 10 דק' במקום לוריד ליד הימנית ומכיוון שלא היה לי לחצן ספגתי את כולו. היתה תחושה של בערה בכל היד עד הכתף ובאותו היום התנפחה לי היד וזה לאט לאט עבר רק שמאז נשארה לי תחושה בבית השחי של קשה כואב ונפוח ותחושה של חולשה ביד וזה היה לפני 4 חודשים. שאלתי היא האם יתכן שחומר כזה שנכנס בכל הכמות יפגע בלימפה ויגרום לנזק כלשהו בלימפה ואם כן האם זה הפיך ובכלל למי אפשר לפנות ע"מ לבדוק את הנושא. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בביתהשחי וחולשה ביד לאחר הזר
ד''ר ארנון קורן08/08/2008שלום רב
לצערי אין לי נסיון עם הנושא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשירלי07/08/2008
שלום רב בת 29 צריכה עלבור מספר עקירות כירוגיות בשינים שהחניכים בהם עלו לגובה רב כתוצאה מעליית השינים מזיהום קבוע של שנים ברצוני לדעת האם קיימים בעיקרות כאלה שמתבצעות בפה ולסת של בית חולים סיבוך כל דימום ארוך ומתמשך והאם רצוי לבצע בדיקת קרישה לפני עקירות כאלה כי בעבר לאחר עקירה היה לי דומים ארוך שלא נספק ללא ממצא בבדיקות הדם לטענת הרופא שאינו כירוג כתוצאה מהדלקת הנמשכת והאם זה נכון שדלקת קבועה גורמת לדימום ארוך בעיקרות והאם ניתן למנו את הדימום הזה בחומרים מסויימים במידה ואיןן בעית קרישה תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור קרישיות יתר
במידה ויש סיפור קודם של דימום ממושך הרי בהחלט יש מקום לבירור קרישיות יתר לפני טיפול כירורגי.בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דם לאחר ניתוח בירכייםרבקה06/08/2008
חמותי עברה ניתוח להחלפת הברך בשתל. מס' ימים לאחר הניתוח היא חשה כאב חד בירך(באיזור הפנימי)ברגל שנותחה. בעבר חשה כאב דומה בירך של הרגל השניה ונמצא קריש דם ,היא נותחה בורידים. הפעם היא פנתה לחדר מיון מתוך חשש ששוב מדובר בקריש דם. היא עברה בדיקת אולטראסאונד ונאמר לה שהכל תקין. היא חוששת מאוד שמדובר בקריש דם שעבר למקום אחר בגוף. האם יש מקום לחשש כזה? אם כן כיצד מוודאים שהכל באמת תקין?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישי דם לאחר ניתוח בירכיים
אכן יש מקום לחשוד בקריש דם או פקקת עמוקה לאחר ניתוח החלפת ברך.בדרך כלל האורטופד מודע לבעיה ומזריק מדללי דם.ממליץ לחזור על הבדיקה במעבדה נוספת.במידה והבדיקה תקינה ניתן לצאת מהלחץ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט הבדיקה
רבקה18/08/2008אני מאוד מודה לך על התשובה. האם תוכל לציין את שם הבדיקה על מנת שנוכל לקבל הפניה מדויקת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופלקס ורידים
ד''ר ארנון קורן07/09/2008שלום רב
הבדיקה הינה דופלקס ורידים שטחיים ועמוקים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמוש בגרבייםבנצי06/08/2008
עקב בעיות בורידי הרגליים המליץ הרופא על שמוש בגרבי לחץ(מס.1). האם יש צרך להסירם בשעת מנוחה קצרה בשעות היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמוש בגרביים
השימוש בגרבים אלסטיים הינו מחוץ למיטה בלבד.אין יעלות בגריבת גרביים אלסטיים בשכיבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכות כחולות, סימנים כחולים ברגלייםרונה05/08/2008
שלום רב,
אני בת 31 ובשבוע האחרון גיליתי סימניים ברגליים מאין מכות כחולות ולא זכור לי שקיבלתי אותן
למרות שאני דיי רגישה ובאמת מכל מכה קטנה במיוחד באיזור הרגל אני ישר מכחילה באיזור
אבל הפעם לא זכור לי שקיבלתי מכות מחפץ וכו' ממש מפחיד יש לי כמה סימנים כאלה מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים ברגליים
עליך לעבור בירור לתפקודי הקרישה.הבירור מבוצע בדרך כלל על ידי המטולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בגיל 13 כביכול.אלינה02/08/2008
שלום ד"ר ארנון. אני ילדה בת 13, וכנראה אחרי שדיברתי עם חברה של אמא שלי היא אמרה שיש לי בעיה בוורידים בקרסול, והתחלתי לחפש בויקיפדיה על מחלות וכו'. מצאתי שממקורה לי דומה מאוד למשו בשם ''בצקת''. האם אתה יכול להסבי אלי מה זה, והאם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בקרסול בגיל 13 שנה
ד''ר ארנון קורן02/08/2008שלום רב
בצקת בקרסול פרושה נפיחות בקרסול שמקורה בנוזלים אשר יצאו ממקומם הטיבעי ויצאו לחלל שסביב לתאי הגוף.במידה ויש נפיחות באזור עליך לפנות לבדיקת רופא המשפחה לצורך בירור והפניות לרופא מומחה.אין בזה כל סכנה!
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתול בvertebral arteyאריק01/08/2008
שלום רב הנני בן 54 ומזה כ3 חודשים סובל מהתקפי סחרחורת ואבוד רגעי של שווי משקל בעקר בזמן מאמץ. לאחר סדרת בדיקות התגלה ב cta פתול בעורק הורטברלי השמאלי בעקבות שינויים ארתרוסקלרוטים בחוליות הצוואר 5 ו 6 וקצור המרחק ביניהם.הומלצו לי שתי אפשרויות העדיפה- ללמוד לחיות עם המצב בתקוה שיחלוף תוך הקפדה לא להסיט הראש לדדים בצורה חדה דבר הגורם להפסקת זרימת הדם ללעבר המוח ובכך לסחרחורת. לנתח ות העורק תוך סילוק הפיתול וחבור שתי הקצוות מחדש. נאמר לי שיש אפשרות לסיבוכים שאמנם אינם שכיחים אך בהחלט מפחידים.לטענת הרופא אחוז ההצלחה כ-80% אודה לך אם תביע דעתך ותרחיב בעיקר לגבי לגבי האופציה הניתוחית. סליחה על אריכות ההודעה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתול בvertebral artey
במקרה של פיתול בעורק הורטברלי יש להיות בטוח שהפיתול הוא האחראי לסימפטומים.ניתן לבצע אנגיוגרפיה לעורקי הקרוטיס בשני מצבים:עם סימפטומים וללא סימפטומים.לאחר הבדיקה ניתן לשפר את הביטחון שהפיתול הוא הגורם לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעת מאמץ גופניאנונימי31/07/2008
שלום רב. בן 30+. לאחרונה, במהלך אימון גופני (ריצה קלה) אני חש ב"הרדמות" של כל איזור המפשעה, כאשר הדופק עולה מעל לסף מסוים (להערכתי כ-130 עד 140, לא מדדתי במהלך האימון). אחרי מספר דקות מנוחה, כאשר הדופק יורד, חוזרת התחושה לאיזור. האם מדובר בבעיה בכלי דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "הרדמות" של כל איזור המפשעה בריצה
אינני רואה קשר בין הממצאים והתלונות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים מבריקות?צ'רלי29/07/2008
אני גבר בריא בן 40 בדיוק,לאחרונה שמתי לב שהעור מתחת לברכיים עד הקרסול מבריק מאוד(ממש נוצץ)וחלק(אין שערות בכלל),על מה זה יכול להעיד?לא יודע אם זה קשור אבל אני חודשיים וחצי לאחר ניתוח שחזור רצועה בברך. מקווה לתשובה מהירה,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים מבריקות
ד''ר ארנון קורן30/07/2008שלום רב
יתכן ויש קשר לגילוח שעברת לפני הניתוח אולם יש לבדוק את הדפקים באותה רגל בשאלת הפרעה בהספקת הדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דופלקס ורידי רגלייםמיכל27/07/2008
שלום, בבדיקת דופלקס שביצעתי נמצא כי בורידים השטחיים ברגל ימין יש עדות לאי ספיקה ספנו פמורלית. כמו כן הודגם קולטרל ורידי שטחי היוצא מהספנה באזור הפרוקסימלי של השוק וממשיך דיסטלית עם אי ספיקה בתוכו. מה משמעות התוצאות? מהו הטיפול המומלץ? יש לציין שאני חשה כאבים ברגל ימין גם בזמן מנוחה. תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה ספנו פמורלית
מדובר בהפרעה מעבדתית וקלינית של בעית ורידים.מומלץ במצב זה להמליץ על טיפול כירורגי.המלצתי האישית אנדולייזר או לייזר תוך ורידי אשר מבוצע בהרדמה מקומית,ללא צלקות,שחרור מידי הביתה ולמחרת לעבודה.הצלחה טיפולית של 98%.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברגליםגל27/07/2008
ד"ר שלום, בן 33, בריא ולא מעשן. לפני כשנה התחלתי להרגיש כאבים בשתי כפות הרגלים בנוסף לכאב בשרירים ברגל בעת מאמץ. לאחר זמן מה הייתה הפוגה בכאב לתקופה קצרה ואח"כ הכאב הופיע בעוצמה ובדרך שונה בעיקר ברגל ימין. עכשיו הסימנים הם כאב גם במאמץ אבל גם כאב עז בכף הרגל בתנוחות ישיבה מסוימות ובמיוחד בזמן נהיגה במכונית (ולחיצה על הגז ) ובתנוחות כריעה. לעיתם שתי כפות הרגלים נרדמות לזמן קצר. רופא כללי ואורטופד לא מצאו בעיה וטענו כי לא מדובר בבעית כלי דם מכיוון שחשו דופק. האם עלי להתפק בזאת? האם יש כיוונים אחרים שעולים על דעתך. תודה מראה, גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים
אנא הפנה שאלתך לאורטופד כף רגל.דר' טיטיון 7557111 03
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנוריזמהמרים25/07/2008
שלום לפני כ5 שנים בני שכיום בן 24 עבר אירוע מוחי עקב אנוריזמה בראש ועבר צינטור בראש אצל ד"ר מימון(בלינסון) כיום נתגלה אצלו גוש בשורש כף היד שבבדיקבה התברר שזוהי התרחבות של כלי דם והוגדרה כאנוריזמה מה עלי לעשות? והאם יתכן קשר בין השניים? אני מודאגת מהנושא ואודה לתשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנאוריזמות
על בנך לעבור בירור להמצאות מחלת רקמות חיבור אשר גורמת לחולשת דופן כלי הדם אשר גורמת ליצירת אנאוריזמות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לשלילת DVTיובל22/07/2008
שלום. עקב ניתוח אורתופדי שעברתי לפני כשלושה שבועות הייתי מרותק למיטה כשבוע ושוחררתי הביתה עם גבס על כל הרגל וללא אפשרות הליכה כך שרוב הזמן פשוט ישבתי על כורסת טלויזיה עם רגליים למעלה ללא תנועה. לפני כחמישה ימים בביקור אצל רופאת המשפחה קיבלתי הפניה לבדיקת שלילת DVT לבקשתי כי חששתי כי לפני כ 10 שנים בגלל בעיה דומה היה לי קריש דם ברגל שטופל כראוי ע"י תרופה לדילול דם. היום אני מסתובב הרבה יותר ואף הולך מעט . האם יש עוד טעם לעשות את הבדיקה שעדיין לא עשיתי? האם קריש דם שנוצר עקב חוסר תנועה יעלם כשמתחילים לנוע או שתמיד יש צורך בטיפול? אתמול התקשרתי לקופ"ח להזמין תור לבדיקת אולטרסאונד לשלילת DVT הנציגה שענתה לי לא ידעה אם יש צורך בבדיקת ורידים הנעשית בקופ"ח (מכבי) או בדיקת כלי דם עמוקים ועורקים שנעשית רק בבית חולים, איזה בדיקה אני צריך? (רופאת המשפחה שלי יצאה לחופשה כך שאני לא יכול לשאול אותה). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילת פקקת עמוקה
עליך לבקש בדיקת ורידים עמוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)