מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפוצצות נימים בכל הגוףנטע01/11/2008
שלום לחברה שלי הופיעו לפני כחודשיים-שלושה התפוצצויות נימים בכל הגוף. ההתפוצצויות לא נעלמות,אם כבר נוספות להן חדשות.הקוטר שלהן כ 1-2 ס"מ,ללא גרד,ללא סמפטומים נוספים ,היא לא החליפה גלולות לאחרונה או שינתה הרגלים, במה יתכן שהענין אמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים
ד''ר ארנון קורן04/11/2008שלום רב
הופעת הנימים קשורה לשינויים ההורמונלים המשפיעים על גוף האישה.יש לשקול החלפת הגלולות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה שפירה - המנגיומה כלי לימפהיעקב31/10/2008
שלום, גילי 62 ובריאותי תקינה. החודש נותחתי לפרוטומיה ובסיכום נכתב: " בניתוח נמצא גוש ציסטי בקוטר 4 סמ בשולי התריסריון השלישי וקידמי לווריד החלול התחתון. חתך קפוא של הנגע- ללא גידול. בוצעה כריתה שלמה של ציסטה". נאמר לי שהניתוח עבר בהצלחה, ושתוצאת הביופסיה שפירה – המנגיומה כלי לימפה. * מה משמעות ממצאי הביופסיה? * האם הציסטה מולדת או צמחה ספונטנית וכתוצאה ממה? * מה הסיכון כעת? * האם הציסטה עלולה לחזור לאחר כריתתה (בזמנו לאחר שנוקרה ב- EUS, חזרה לגודלה המקורי)? * מה הסיכון ומה עושים אם אומנם חוזרת? * מתי ובאיזו תדירות ואיך (US/CT/MRI) לעקוב? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי ניתוח
ממליץ להמתין לתשובה הסופית של הביופסיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, זו תשובת הביופסיה שנמסרה לי
יעקב04/11/2008אנא ענה לשאלותיי, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה שפירה
ד''ר ארנון קורן09/11/2008שלום רב
ציסטה שפירה המנגיומה או כלי לימפה-בדרך כלל ממצא מולד איננו מסוכן ולאחר כריתה לא חוזר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנותענת31/10/2008
שלום, אני סובלת שנים רבות ממיגרנה. לאחרונה הופניתי לבצע בדיקת דופלר צווארי, בעקבות כאבים שחשתי בצד שמאל בצוואר, כאבים שמובילים להתקפי מיגרנה. בבדיקה נמצא שיש פיתול בעורק, הגורם להפרעה קלה בזרימת הדם. האם זה יכול לגרום למיגרנה ומה ניתן לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתול בעורק
אינני חושב שהממצא בקרוטיס איננו מהווה סיבה למיגרנות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצות לחלוטיןשמרית27/10/2008
דר' שלום. אני חיילת,בת 20.5, וכבר הרבה זמן שלא עברתי בדיקת דם,מסיבה אחת פשוטה: קשה מאוד למצוא לי וריד. אני צריכה לעבור עכשיו סידרה של בדיקות דם (בניהן אנמיה ובלוטת התריס),והיום הייתי במרפאה ושני חובשים (קציני רפואה)ניסו למצוא לי וריד בזרועות(גם ימין וגם שמאל) וללא הצלחה. כמו כן,ניסינו גם למצוא בגב כף היד - וגם ללא הצלחה.. נמצא רק וריד קטן שהיה מספיק רק למבחנה וחצי בערך..ולכן דחינו זאת למועד מאוחר יותר. שאלתי היא, מה אני יכולה לעשות? האם הבעיה הזו מוכרת,או שאני לבד בסיפור?... זו בעיה שנמשכת כבר לפחות 4 שנים... עוד מהתיכון... אשמח לתשובתך ועזרתך המקצועית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בלקיחת דם
ד''ר ארנון קורן29/10/2008שלום רב
עליך לפנות לאחד מבתי החולים אשר עובדים עם הצבא.אין לי ספק ששם יקחו דם ללא בעיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בלקיחת דם - הצעות מעשיות.
אלי05/12/2009שלום רב,
הבעיה של החיילת שמרית הינה בעיה שלי ושל כמה אחרים שאני מכיר.
להלן הצעותי :
1. לשתות מים ( שתיים-שלוש כוסות ) לפני לקיחת הדם. אמרו לי מספר פעמים שזה עוזר.
2. חימום המקום. ספרו לי לאחרונה שניסו זאת וזה עזר.
3. בבדיקת דם רגילה אני מפנה את האחות לגב היד. זה מעט כואב אבל נגמר מהר.
הנני מצפה מהפורום לתת עצות מעשיות.
בברכה
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסכמיה קשהתמיר משה26/10/2008
משה תמיר, בן 65, לא מעשן, לא סוכרתי, - PVD קשה ובנלווה LAC חיובי חדש. ברקע – מחלת קרוהן + ספונדילוארטרופיה – מטופל ע"י רמיקייד ( בולם אלפא TNF ) + מטוטרקסט + סלוזופירין EN ( וכתוספת טבליית לויקובורין אחת לשבוע ). בנוסף אוסטיאופורוזיס – מטופל ע"י פוסלן + סידן + ויטמין D וכן יתר לחץ-דם ו – MGUS – גמואפאתיה מונוקלונאלית בכמות לא גדולה ללא צורך בטיפול (ד"ר רומי קנלר). לאחרונה אושפז בכרוגיית כלי-דם באיכילוב ( ר' פירוט האישפוז ) בשל איסכמיה עקב PVD קשה בשתי הרגליים, במיוחד בשמאלית, המתועד גם באנגיוגרפיה שבוצעה במהלך האשפוז. מטופל אספירין במינון 325 מ"ג ליממה ומאז האשפוז גם 20 X אילופרוסט בהזלפה - תוך ייצוב המצב עד המינון אותו סבל מבחינת כאבי ראש (סביב ל- 30 טיפות לדקה) לאחר סיום סבב ראשון של האילופרוסט, והפסקה של שלשה שבועות, החמרה במצב כף רגל שמאל שהינה קרה וכחולה במחציתה הדיסטלית. בבדיקות דם – לראשונה – LAC חיובי בכייל משמעותי כאשר שאר נוגדני ה APLA בגבול התקין. – אושפז שוב במח' פנימית באיכילוב עם כאבים עזים ברגל שמאל ושינוי צבע, הוחל בטיפול בקלקסאן ובמקביל הפסקה ומעבר לטיפול קבוע בקומודין 5 מ"ג. שוחרר במצב יציב והחל סבב שני של 20 X אילופרוסט בהזלפה. ( דופלר עורקים : ימין 1.2 / שמאל 0.73 ) הגיע לאחרונה למח' לטיפול בפצעים קשיי טיפול – מקבל חבישה פעם ביום עם AQUACEL-AG תור להזרקת מאקרופגים ל : 12 לנובמבר 2008 . והזמין תור למרפאת כאב לשבוע הבא. אני שואל : העורקים לאורך רגל שמאל מסויידים, ומגובה אמצע השוק ומטה חסומים לגמרי. במח' כלי דם אמרו שאין מקום להתערבות ניתוחית, כאשר לא מדובר בקריש דם או אמבוליה, והטיפול באילופרוסט הוא ללא הטבה – היתכן שעם הזמן הכאבים ברגל יחלפו עם הווצרות קולטרלים,( אך אינני מסוגל ללכת בגלל הכאבים ) או שיש מי שהוא בארץ או בעולם שיכול להתגבר על הבעייה בכל זאת באמצעות מיקרוחירוגיה פולשנית ? – כי הכאבים הם בלתי נסבלים ללא אפשרות לישון בלילות. – אולי כריתה תחזיר לי את איכות החיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסכמיה קשה
ממליץ לעבור סימפטקטומיה לומבלית לשיפור הספקת הדם ולהקלה בכאבים.בניתוח כורתים עצב אשר מכווץ באופן קבוע את כלי הדם הקטנים.ניתוק העצב גורם לביטול הכיווץ וכך גורם להרחבה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאי ספיקת ורידיםזמן יקר26/10/2008
שלום דוקטור אני בן 39 סובל מאי ספיקת ורידים בשתי הרגליים קשה בעוצמתה על הסבל מיותר לציין. מצבי הכלכלי רע מאד מאד ולא מאפשר לי לעבור ניתוח לייזר ב16 אלף שקל לרגל אחת כמו שבררתי. שאלתי היא איזה עוד טיפול אני יכול לעשות שאתה מכיר עם השתתפות ק"ח והוא בין הנחשבים לטובים?אשמח לקבל כיוון ולו קצה של כיוון ע"מ להתחיל לטפל בבעיה שנמשכת שנים רבות. ברור שתמליץ על ניתוחי הלייזר אך בבקשתי שתניח לעסקים בצד ותתן לרגש לעזור לי ואולי לעוד רבים שרואים בפורום זה מקום לקבל בו עזרה כזאת או אחרת לתשובתך מודה מראש מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה ורידית
הטיפול המקובל עד היום בארץ הינו ניתוח סטריפינג.בניתוח זה מוציאים את הוריד החולה ואת התפצלויותיו.לאחרונה התוספו מספר טיפולים אחרים אשר אינם בסל הבריאות.ההחלטה על כך הינה בידי הממשלה אשר מחליטה על סל הבריאות.המלצתי שתעבור ניתוח סטריפינג אצל כירורג כלי דם מוכר ובכיר.ניתוח זה מתבצע ללא תשלום ברוב בתי החולים העוסקים בכירורגית כלי דם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקת ורידיםאיילת24/10/2008
שלום, אני סובלת מאי ספיקת ורידים ברגליים. המליצו לי על שני רופאים שהינם יהודה וולף (מאיכילוב) ואביגדור זליקובסקי (מביילינסון). האם מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ? תודה, איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה ורידית
ד''ר ארנון קורן25/10/2008שלום רב
ממליץ על הרופא מבילינסון-פרופ' אביגדור זליקובסקי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלה בראש - של אבי - בחשד D.V.Tעידו24/10/2008
אבי הופנה ע"י אורטופד למיון בי"ם, לאחר חדש ל - D.V.T בשוק רגל ימין. לאחר המתנה לאולטראסאונד, ובעודו יושב על הכיסא, נחבל אבי, כתוצאה מאיבוד הכרה למשך 3 דקות. החבלה גרמה לשבר בבסיס הגולגלת, ולדברים נוספים, בראש, והוא הוכר כנכה ב"ל, זמנית 75% למשך 3 שנים.יש לו אי ספיקת ורידים חריפה מאוד בשוק ימין, ושוק שמאל קצת פחות, למרות שבבדיקה מאוחרת בקופ"ח, לא אותר שהיתה פקקת. שאולותי: 1. האם יש קשר בין החשד ל - D.V.T לנפילה שנגרמה עקב אובדן הכרה? 2. האם יתכן שאי ספיקת הורידים גרמה לבעיות אלו? (הוא הולך קבוע עם גרבי לחץ מהשכמה, ועד לכתו לישון? 3. מה הקשר, והנזקים שיכולים להיווצר - בעתיד - עקב אי ספיקה זו, והאם בעיה זו מצדיקה בקשה לתוספת ניידות מב"ל? אבי טרם חזר לעצמו, ןיש לו מספיק תופעות לוואי, עקבה אירוע חמור שעבר (סינקופה), והוא מטופל ע"י רופאים מקצועיים, כמו:פסיכיאטר - לפוסט טראומה, כולל טיפןל תרופתי, א.א.ג - לבעיות ירידה בשמיעה,אי שיווי משקל,וורטיגו, רופא לכלי דם, ובעיות זיכרון וסחרחורות עקב כך. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בראש - של אבי - בחשד D.V.T
אינני חושב שיש קשר בין החבלה בראש לבעיה ברגל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות שרירים קשה לאחר טיסה ארובנצי23/10/2008
שלום, טסתי לקנדה וכשבוע לאחר הטיסה החלו שם התכווציות בשרירי הגב ועם חזרתי ארצה לאחר כ 4 ימים החלו בנוסףגם התכווציות בשרירי השוק. מה לעשות לתת לחלוף או לרוץ לרופא. תודה על תשובתך. בברכה בנצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצות שרירים קשה לאחר טיסה ארו
ממליץ בדיקת אורטופד גב ברגע שיתאפשר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיחות בטיסה ארוכהדליה22/10/2008
שלום רב ! אני עומדת לפני טיסה של 12 שעות ובעבר התנפחו לי הרגליים על אף שהקפדתי על תנועה כל כמה שעות.אני מטופלת בתרופות להורדת לחץ דם ומאוזנת היטב. האם מומלץ לגרוב גרביים אלסטיות בטיסה כדי למנוע נפיחות ? תודה וברכה דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרבים אלסטיים בטיסה ארוכה
עליך להמשיך לגרוב את הגרביים בטיסה.מומלץ גם לשתות הרבה ולהיות בתנועה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרצת מוחית - שואלת שוב כי פיספסתיערה21/10/2008
שלום, אני בת 33 ויש לי הסטוריה משפחתית של מפרצת מוחית, סבא של אמא שלי ואחיה נפטרו ממפרצת מוחית, לאחיה היו שני ארועים אחד בגיל 18 שהוא הצליח לצאת ממנו והשני בגיל 52 שהמפרצת היתה בגזע המוח והוא נפטר ממנה. השאלה שלי היא: האם בגלל שני המקרים במשפחתי אני נמצאת בקבוצת סיכון? ואם כן האם כדאי לי לעשות בדיקות כלשהן שמזהות את התהליך של הרחבת הוריד המוחי שגורם בסופו של דבר למפרצת? והאם יש טיפול מקדים במידה ומגלים תהליך כלשהו במוח? תודה, יערה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפרצת מוחית
ד''ר ארנון קורן21/10/2008שלום רב
ממליץ להתיעץ עם נאורורדיולוג דר' שמעון מימון מבית החולים איכילוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליםדניאלה20/10/2008
שלום רב, אני סובלת מכאבי רגלים כשאני קמה מהמיטה אפילו אם נחתי 10 דקות, הכאב עובר לאחר כמה דקות של פעילות, אין לי ורידים ברגלים, אני בת 57. האם הבעיה היא של כלי הדם?. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגלים
ד''ר ארנון קורן21/10/2008שלום רב
ממליץ להתיעץ עם אורטופד ולאחר מכן אורטופד גב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהבנת תשובת ה - US דופלררון קינן19/10/2008
שלום רב לאחר אירוע DVT ואשפוז עשיתי US דופלר נוסף ואלו התוצאות פקקת ורידית עמוקה הממלאת את חלל ורידי הסוליאוס באופן מלא , ללא התפשטות לוריד הפופליטאלי. הודגמה פקקת שטחית חוסמת של וריד הספנה הקצרה הודגמה פקקת שטחית חלקית של וריד הספנה הארוכה לכל אורכו ועד לגובה מסתמי ה- SFJ עם רקנליזציה התחלתית בלבד בגובה הירך ובשליש העליון של השוק ורקנליזציה מתקדמת בשני שליש תחתונים של השוק אני מקבל קלקסאן 60 מ"ג פעמיים ביום 1. אודה אם תעזרו לי להבין את התשובה 2. האם הטיפול מתאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקקת שטחית ועמוקה
ד''ר ארנון קורן19/10/2008שלום רב
חסרים לי פרטים מדוע הופיעה פקקת כה נרחבת במעקכת הורידים השטחית והעמוקה.הטיפול ניתן לפי משקל הגוף.יש להעמיק בבירור הגורם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים ברגלייים בהריון - גרב אלסטיאלה19/10/2008
אני בת 33, נמצאת בחודש 6 של הריון שלישי. משקל תקין. בשני הריונות קודמים הייתה לי בעיית ורידים שהחמירה מהריון להריון. הבעיה מתבטאת בדליות באזור מתחת לברך עד לקרסול ווורידים כחולים בולטים מאזור המפשעה עד הברך.כיום אני משתמשת בגרב מפשעה אך לדעתי הוא כבר פחות יעיל מאשר בעבר. איזה סוג גרב מומלץ לטיפול מונע לבעיה? אני מבינה הליכה מרובה מסייעת לפעילות זרימת הדם ומומלצת במקרה של ורידים ברגליים. לעיתים קרובות אני מתקשה לעשות זאת בגלל הכאבים לכל אורך כל הרגל. האם מומלץ ללכת למרות הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרב אלסטית בהריון
ד''ר ארנון קורן19/10/2008שלום רב עליך לגרוב גרבים אלסטיים באורך מלא ובלחץ 2 .סוג הגרב יכולה להקבע רק לאחר בדיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליוץ הרגלייםאנונימי17/10/2008
לפי 15 שנים עברתי ניתוח ורידים ברגל ימין- עד הברך היום אחרי דופלר יש אי ספיקה בורידים השטחיים והעמוקים בשתי הרגלים ללא פקקת . האם יש טעם לנתח שוב את הורידים השטחיים או טיפול הליזר או הזרקות והכי חשוב מה ההשלכות של הבעיה בורידים העמוקים . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליות עם אי ספיקה עמוקה
לא מומלץ לעבור ניתוח ורידים בנוכחות אי ספיקה עמוקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)