מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסימת עורק צוואריחברה13/02/2008
שלום,
אני שואלת שאלה בשביל חבר טוב -
בCT מצאו אצלו חסימה בעורק צווארי בצד שמאל 70 % חסימה
המליצו לו על ניתוח-
שאלותיו-
1. איזה רופא/ בית חולים מתמחה בזה ומומלץ?
2. מה אחוז ההצלחה והסיכון?
3. האם במקרה כזה תרופות לא יספיקו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרות עורק צווארי
ד''ר ארנון קורן15/02/2008שלום רב
הצרות של 70% בעורק הצואר בדרך כלל איננה אינדקציה לניתוח.הייתי מבצע דופלקס לעורקי הצואר ורק לאחר מכן מחליט על טיפול חודרני או שמרני.בהצרויות כאלה אני ממליץ על ביקורת מידי 6 חודשים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
החבר15/02/2008שלום,
אני החבר.
אני בן 52. הגעתי לבי"ח בעקבות התקפי נימול בחצי גוף ימני. כ- 5 – 10 התקפים ביום שכל אחד נמשך כ-10 שניות. בסי טי ראש לא נמצא דבר. בדופלר צווארי נמצא היצרות בעורק התרדמה ולכן נשלחתי לסי טי צווארי עם חומר נוגד. להלן תוצאות הסי טי:
משמאל
עורק התרדמה המשותף – CCA : רבדים טרשתיים במוצא העורק. ללא עדות להיצרות.
ביפרקציה: בגובה רגיל, רבדים טרשתיים מעטים.
עורק התרדמה הפנימי – ICA : רובד רך ומסויד במוצא העורק. היצרות קשה (קצרה).
עורק התרדמה החיצוני – ECA : ללא עדות להיצרות.
נאמר לי שהסכנה היא לא בהיצרות עצמה אלא שעלול להתנתק מימנה קריש שיגיע למוח ולכן הומלץ לי לנתח (ולא סטנט).
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרות קשה בקרוטיס
ד''ר ארנון קורן15/02/2008שלום רב
אתה נמצא בקבוצת חולים בעלי סימפטומים בשל הצרות בעורקי הקרוטיס.במצב זה ההמלצה לניתוח בהצרויות החל ב-70% .בשאלה של חברתך חסר היה סיפור הנימולים של היד הנגדית.אני בהחלט מסכים עם המנתח שהמליץ על ניתוח .בהצלחה!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
החבר17/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעורק התרדמה הפנימי ica
אוחיון מוריס06/01/2009אימי בת 83 עים בעיה של חסימה של 99% בקרוטית עורק התרדמה הפנימי ica היצרות קרטית בהיתיעצות עים רופא בתחום נאמר לנו שיש שתי אפשרויות אחת צינתור והכנסת סטנד או ניתוח אנחנו הבנים בדילמה מה נכון לעשות למרות שאימי מעדיפה צינתור בילבד אימי לוקחת תרופות באופן קבוע פרופקס 300 מג נורמטן אספירין אבקש תשובה בהקדם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרות קריטית בקרוטיס
ד''ר ארנון קורן10/01/2009שלום רב
היום תוצאות ניתוח קרוטיס טובות יותר מהכנסת סטנט.בעתיד אין לי ספק שמספר הניתוחים ירד.לכן המלצתי היום לניתוח קרוטיס אנדארטרקטומיה.בהצלחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל ימין חמה אחרי ניתוח עם הרדמהמזל11/02/2008
שלום
אני בת 30 ואתמול עברתי ניתוח לפרוסקופיה והיסטרוסקופיה. הניתוח בוצע עם הרדמה מלאה.
אחרי הניתוח רגל ימין שלי היא חמה יותר והטפרטורה שלה גבוהה יותר מרגל שמאל- על זה הרופאים אמרו שאין כל כך מה לעשות אלא לחכות ולראות עוד כמה ימים אם חוזר לנורמלי. מה דעתך על כך והאם עליי להילחץ? מאז ההתאוששות מהניתוח הרגל עדיין חמה לפעמים יותר ולפעמים פחות אבל איזור העקב הוא ם משמעותית. אין כאב ואין שיונוי צבע ברדל רק תחושת החום.
אני חייבת לציין שאני בריאה בדרך כלל ולא סובלת מכל מיני אלרגיות ומחלות למינהן
אודה על התשובות
מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף רגל חמה
ד''ר ארנון קורן11/02/2008שלום רב
אינני רואה כל סיבה למתח.חכי בסבלנות והתופעה תחלוף
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקצוצים בראשחיים10/02/2008
שלום, הרבה פעמים אני סבל מעיקצוצים בראש, בקרקפת, בזמן התכופפות רואה מטושטש ונרדמות לי כפות הידיים, אני אנמי בן 35 לאן כדאי לםנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקצוצים בראש
ד''ר ארנון קורן10/02/2008שלום רב
עליך לעבור בירור הצרות בין חוליות עמוד השידרה הצוארי.יש לבצע EMG לידיים ולהבדק על ידי אורטופד גב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמות ידיים תוך שינהאביבית08/02/2008
שלום רב
אני בת 40 סובלת מקרישיות יתר לפני כשנה עברתי בדיקה EMG בעקבות הרדמות ונימול בכפות ידיים הכל היה תקין,ואחרי כמה זמן התופעה עברה לבד לפני כחודשיים התחלתי שוב להרגיש שהיידים נרדמות תוך כדי שנה וע"י שפשוף זה עוברשאלתי האם יש צורך לעבור בדיקה נוספת,והאם עלי לחשוש שאנ י מתחילה לסבול מטרשת כלשהיא מה עלי לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות ידיים תוך שינה
ד''ר ארנון קורן09/02/2008שלום רב
עליך לעבור בדיקת EMG חוזרת ולהבדק על ידי אורטופד כף יד.המלצתי דר' איגו גולדברג 7557111 03
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת ורידיםעדה ניב05/02/2008
5.2.08
שלום רב ! אני בת 60. עברתי ביולי 2006 ניתוח כריתה ושיחזור בשד. במקביל ועוד הרבה לפני, אני סובלת באופן קבוע ברגל ימין מורידים בולטים, דליות וכאבים אין סופיים.
ב-1977 עברתי ניתוח בבית חולים העמק ושנה אחרי - טיפול בזריקות. הייתי ביעוצים נוספים (מרכז חורב, בחיפה למטה בעיר - לא זוכרת את שם המקום - אצל רופא בעל שם), ובעצם לא התקדמתי הרבה. ראיתי את הפרסום שלכם בעתון ולכן אני פונה - האם במצבי הנוכחי (מבקשת לציין שזה היה גילוי מוקדם ולא נזקקתי לטיפולים כלשהם. אני נוטלת ARIMIDEX לאחר שנה וחצי של טומוקסי).
אני מטופלת אונקולוגית אצל דר' ספיר הנהדר.
האם לאחר כל הסיפור הזה - מתאים לי טיפול בורידים ואיזה ?
אין לי כח לכאבים כלשהם. ומה בדבר המחיר? כחברת קיבוץ אנחנו חברים ב"כללית", וכל מיני ביטוחים לא ברורים, קיבוץ בהפרטה, פיטורין ועוד ועוד. כרגע אני מעוניינת בתשובה בפורום, ועדיין לא בטלפון. מספר התווים שאתן נותנים קטן על גודל הבעיה.
מודה לכם מקרב לב, עדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמת ורידים
ד''ר ארנון קורן06/02/2008שלום רב
קשה לי להבין מה בדיוק הממצא ברגליך מה כבר עשו לך וממה את סובלת כרגע.עליך לעבור דופלקס ורידים עדכני ורצוי על ידי הרופא שעתיד לטפל בך.לאחר מכן ניתן לתכנן עבורך את הטיפול האופטימלי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלי דם כואביםאורי03/02/2008
יש לי שאלה לד"ר ארנון, אני מריגש מדי פעם שיש לי כאבים בכלי הדם? ואני בן 18 מה אליי לעשות או בעצם מה זה יכול להיות? בברכה אורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלי דם כואבים
ד''ר ארנון קורן05/02/2008שלום רב
אין לי מספיק פרטים על הכאבים שלך.אנא פרט יותר עליך ועל תלונותיך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בורידים באמצעות קצףנעמי03/02/2008
שלום,
אני בת 38 ואובחנה ברגלי השמאלית אי ספיקת מעבר ספנו פמורלי (בדיקת דופלקס)
אני עומדת בפני 2 אופציות:
1. טיפול בלייזר
2. הזרקות קצף
אני מעוניינת בטפול הזרקות הקצף משלום שאין התערבות כרורגית, לא מותירה צלקות וטפול זה נראה כטיפול הקל ביותר.
השאלה האם ידוע שטיפול זה משאיר שטפי דם רבים?
לכמה זמן? האם הם נעלמים? והאם יש קשר לסוג העור (אני בהירת עור)?
הייתי שמחה לשמוע את המלצתך לטיפול בין 2 האופציות הללו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקצף או בלייזר תוך ורידי
ד''ר ארנון קורן03/02/2008שלום רב
טיפול בליזר תוך ורידי מבוצע דרך חור מחט ללא צלקות.הטיפול חד פעמי ומסתיים כעבור שעה.הטיפול בקצף לא משאיר צלקות אך לעיתים סימנים חומים.נמשך מספר חודשים ומלווה בכאבים לאחר כל טיפול. אני אישית מעדיף טיפול בליזר תוך ורידי בשל התוצאה המהירה,הטובה והאסטתית אשר מסתימת מייד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי זרימת דם בוורידרחלי31/01/2008
שלום רב,אני עוברת טיפולי הפרייה חוץ גופית ואני עושה הרבה בדיקות דם ולאחרונה לא מצליחים לקחת לי דם מהוורידים משתי הידיים ויש לציין שאני רזה והוורידים שלי מאוד גדולים ובולטים ותמיד היה יוצא הרבה דם.
בנוסף גילו שיש לי cts (בבדיקת emg) ביד ימין ומתחיל גם ביד שמאל ושאני צריכה לעבור ניתוח(מטופלת אצל איגו).
האם יש קשר בין הדברים?
האם ניתן לעשות משהו כדי שהדם יזרום בחזרה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בלקיחת דם
במקרה כזה אני ממליץ להחליף אחות שלוקחת את הדם מידך.אין קשר ביןCTS לבין הקושי בנטילת הדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבתאמישהי31/01/2008
היי ,
סבתא שלי בת ה61 יש לה כאבים ברגל בזמן הליכה ועמידה .
היא הלכה לעשות אולטרסאונד ,
והיא קיבלה את התוצאות והן:
" ורידים שיטחיים:
מתחת לברך הודגמה אי ספיקה בספנה באזור הדיסטלי של השוק בלבד. "
אתה יכול להגיד לי בבקשה מה זה אומר ומה עושים עכשיו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגל בזמן הליכה ועמידה .
הממצא באולטראסאונד איננו מסביר את תלונותיה.יש להשלים בירור לעורקי הרגלים ובדיקת אורטופד גב תחתון.בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורק התרדמהMINI31/01/2008
שלום רב,
אמי בת 71 , סובלת מחסימה של 80% בעורק צווארי שמאלי ( וחסימה של 70% בצד ימין). אין כל סימפטומים קליניים. האם יש צורך בניתוח בצד שמאל בשלב זה?
תודה רבה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרות בקרוטיס80%
בהצרות ללא סימפטומים ברמה של 80% הדעות חלוקות.אני ממליץ על ניתוח ללא סימפטומים רק מעל 90% או במקרה של הצרות עם כיב.בשלב ראשון הנני ממליץ על דופלקס חוזר במעבדה אחרת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיים אדומותמיכל30/01/2008
שלום,
בחורף האחרון במיוחד אני סובלת מתופעה מוזרה מאוד.
פתאום ללא כל סיבה הגיונית לחי אחת שלי ולא תמיד אותה אחת מתחממת מאד ומגיעה למצב שהיא פשוט שורפת לי ויש לי ממש תחושה לא נעימה כמו כן היא אדומה בצורה קיצונית. ולעומתה הלחי השניה נשארת קרה וללא אדמומית. תופעה זו מתרחשת לפעמים באף. והוא נראה ממש כמו של מוקיון. האמת שאינני יודעת לאיזה רופא עלי לגשת וכמו כן האם בכלל ניתן לעשות משהו על מנת להקל על התופעה הזאת.
בתודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים אדומות
ד''ר ארנון קורן31/01/2008שלום רב
אנא הפני שאלתך לנאורולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים בולטים בברך ימיןמיטל30/01/2008
יש לבעלי (בסביבות גיל 30)ורידים בולטים מהירך מטה לכיוון הברך, שמתנפחים כמו שהבחנתי לאחר מקלחת ומאמץ. בעלי עדיין לא ראה רופא. מה עושים ? איך מטפלים? ממה זה נובע? ולאיזה רופא צריכים לגשת בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים בולטים בברך ימין
ד''ר ארנון קורן30/01/2008שלום רב
בעלך צריך לעבור בדיקת דופלקס ורידים על ידי כירורג כלי דם אשר יחליט עמו על הטיפול האופטימלי לבעיתו.מומלץ לטפל בבעיה בשלב זה בכדי למנוע סיבוכים בעתיד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון29/01/2008
לאימי יש ורידים בולטים ברגליים באופן חמור. היא שמה תחבושות אלסטיות קבוע. רציתי לדעת מה הם הטיפולים המקובלים עבודה. והאם הפיתרון היחיד הוא ניתוח? וכמו כן, האם הבעיה צפויה עוד להחמיר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים בולטים ברגליים
ד''ר ארנון קורן29/01/2008שלום רב
ורידים בולטים ברגלים חיבים בטיפול בשל הסיבוכים המאוחרים.הדרך המקובלת ביותר הינה בלייזר תוך ורידי:בהרדמה מקומית,דרך חור מחט,נמשך כשעה,טיפול חד פעמי,הצלחה כ-97% עם שחרור מידי הביתה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות רגלים חמותשולי27/01/2008
במקרים רבים כאשר אני שוכבת במיטה כפות הרגליים לאט לאט נהיות חמות ושורפות.
הדבר מפריע לי בשינה ואפילו מעיר אותי משנת לילה. כדי להתגבר על הבעיה אני עומדת יחפה על הרצפה או מקררת את הרגלים עם מים.
אני בת 42 וזאת בעיה שאני סובלת ממנה כשנתיים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרות ספינלית
ד''ר ארנון קורן27/01/2008שלום רב
הינך סובלת מלחץ עצבי בגב תחתון.עליך לפנות לעזרת אורטופד גב.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס קברנוזי דק מאוד?.......סיגל26/01/2008
שלום ,
לפני כשנה וחצי עברתי ת.דרכים קלה, קיבלתי מכה בראש, מאז יש לי כאבי ראש עזים,
הפרעות בראיה (אני עם משקפיים מאז) שמתבטאות בראיה ממורכזת, עם סחרחורות קלות.
ביצעתי סיטי שיצא תקין, כמו כן ביצעתי בדיקת שדה ראיה, שהיו בה ממצאים .
לפני כחודש ביצעתי סיטי אנגיו, ואלה הן התשובות:
במעבר בבסיס הגולגולת ובסינוס הקברנוזי ה-CIA דק מאוד, כמעט בעובי של חוט שערה, 1.3 מ"מ,
לכן סביר להניח שה-MCA מימין מתמלא רטרוגרדית ע"י רשת קולטרלים.
מה זה אומר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס קברנוזי דק מאוד?.......
ד''ר ארנון קורן26/01/2008שלום רב
מדובר בכלי דם תוך מוחיים.עליך לפנות למומחחה בכלי דם מוחיים(דר' יונתן שטריפלר) או נאורורדיולוג (דר' שמעון מימיון)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)