מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות אחרי ארגומטריהאסתי02/05/2013
אני בת 52 לא מעשנת לא שמנה לא מתעמלת.בריאה בדרך כלל.יש לי מיחושים שונים ומשונים לעיתים כמו חוסר אוויר. ארגומטריה לא העלתה דבר.אני בכללית:
מה הבדיקה המקובלת שבאה בתור אחרי ארגומטריה- אקו? מיפוי? אחר?(בדיקת דם?)
מה % החיזוי בכל אחת מהבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אסתי02/05/2013עשיתי אז גם אקו=די בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/05/2013אין בדיקה מקובלת ״בתור״. החיזוי משתנה בהתאם לנבדק, תלונות, גיל, גורמי סיכון וכו. את הבדיקות לא עושים לפי הבא בתור אלא לפי צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה על הבטןיעלי02/05/2013
שלום, אני בת 64 ללא בעיות לב או נשימה, מבקשת לדעת האם נכונה האמירה כי אסור , גם למבוגרים, לישון על הבטן. מאוד חשובה לי התשובה, כי מאז אני מנסה לישון על הצד, אני פשוט לא ישנה בלילות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה על הבטן - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/05/2013זה מאוד נכון לגבי נשים בהריון בחודש תשיעי. אגב, על איזה צד את ישנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה על הבטן.
יעל02/05/2013אני מתהפכת מצד לצד. לא מוצאת מנוחה כי תמיד ישנתי על הבטן. אני לא בהריון וכנראה שבגילי המופלג גם לא אהיה. א מותר לי או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה על הבטן. - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/05/2013מותר. לילה טוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטר לבעומרי01/05/2013
שלום
האם התוצאות הנ"ל תקינות?
NORMAL BEAT TOTAL...: 97580 ABERRANT TOTAL......:
PREMATURE NORMALS...: 2 PREMATURE ABERRANTS.:
SVTS................: COUPLETS............:
TRIPLETS............:
SALVOS.............. MAXIMUM HEART RATE..: 129
MINIMUM HEART RATE..: 53
MEAN HEART RATE.....: 72
DROPED BEATS........: QRS TOTAL...........: 97613
PAUSES..............: PACED BEATS.........:
_....._הערות
.משך הבדיקה 22 שעות ו-23 דקות
.(72 קצב בסיסי: סינוס שנע בין 53 ל-129 לדקה (ממוצע
.2-בודדים APB'S:הפרעות קצב על חדריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/05/2013בגדר הנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצעתי בדיקת CT קרדיאק והתוצאותהןחיים01/05/2013
LEFT MAIN ללא היצרויות
LAD אי סדירויות דופניות קלות, ללא היצרויות
D1 ללא הצרויות
D2 ללא הצרויות
CX ללא הצרויות
RCA ללא הצרויות
PLA, PDA ללא הצרויות
פרנכימת הראות בשדות שנכללו בסריקה תקינה, ללא ממצא פתולוגי
פלאורה ופריקרד תקינים
מדיאסטינום באזורים שנכללו בסריקה ללא עדות להגדלת בלוטות לימפה או גושים
אאורטה טורקלית בגודל תקין
סיכום:
מחלה טרשתית קלה גורמת לאי סדירות דופנית בלבד בחלקו הפרוקסימלי והאצמעי של ה-LAD.
מה יש לעשות בנושא??? האם דרוש טיפול נוסף??? אני רוכב אופניים פעמיים בשבוע כ-30 ק"מ כל פעם. האם להמשיך או לשנות??? תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצעתי בדיקת CT קרדיאק והתוצאותהן - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/05/2013צריך לטפל בגורמי סיכון להתפתחות טרשת בעורקים, כמו הפחתה ברמות הכולסטרול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטיפול המומלץ במקרה של טרשת קלה?
חיים03/05/2013מה הטיפול המומלץ במקרה של טרשת קלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטיפול המומלץ במקרה של טרשת קלה? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/05/2013כפי שכתבתי ובנוסף רצוי להפגש עם קרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהרמי01/05/2013
שלום
בשנה וחצי האחרונות יש לי כאבים בחזה שמקרין ליד שמאל (לא חזקים )בנוסף כשאני יושב על הברכיים ואז נעמד אני מרגיש דפיקות לב חזקות.לעתים רחוקות אני מרגיש תחושה כאילו אני מחסיר פעימה.ביצעתי מספר בדיקות אקג,אולטאסאונד לב,ובדיקת מאמץ ובדיקת דם-והכל תקין.
האם על סמך בדיקות אלו אני יכול להיות שקט שהכל בסדר למרות התחושה של כאבים בחזה
אני בן 37 כל חיי עסקתי בספורט כיום משחק כדורגל פעם בשבוע,מעשן 3 סיגריות ביום.
-בזמן משחק כדורגל אין לי כאבים אבל אחרי המשחק יש כמו שכתבתי מקודם כאבים לא חזקים אבל מציק ומתריד.
מבקש עצה מה אפשר עוד לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/05/2013״כנראה״ הכאבים אינם קשורים ללב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורותגדי30/04/2013
שלום!
אני לאחר ניתוח החלפת מסתם אורטלי לפני 4 חודשים
אני מטופל בפרדניזון של 30 מ״ ג ליום ויורד בהדרגה כבר 3 חודשים. קרדולוג 1.25, טריטס 1.5 אספרין, פלוויקס 0.75.
לחצץ הדם הדיאסטולי שלי הוא בערכים בין 80-90 כל הזמן. הסיסטולי בין 115-130.
אני חש בסחרחורת כמעט כל הזמן.
האם מהנתונים יכול להסביר את התחושה הזו, והאם לחץ הדם הדאסטולי תקין?
תודה
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/05/2013כמעט כל אחת מהתרופות שציינת לפחות בתאוריה יכולה לגרום לסחרחורת לכן בעייתך לא תפטר כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעוקה קלה אך מעיקהעמית29/04/2013
בן 61 בכושר מעולה,מלבד לב אין מחלות רקע מלבד צרבת ,הפסקתי לעשן לפני 5 שנים מקפיד על תזונה ללב(לפעמים נופל עם מאפים)
בגיל 48 mi קל דיאגונל 1 מסום שני 80% נפתח עם סטנס,(סימנים מקדימים מאוד קלים)
בגיל 58mi קל ,סימן מקדים כאב קל מאוד במפתח הלב,נהגתי לבית חולים,בטוח שזה כלום,לאחר אקג צינטור מידי ,לא מצאו חסימה ,שמו סטנס במיד לד 60%,
חודשים לאחר מכן ,היו לי תעוקות שהובילו למיפוי חיובי ובהמשך לצינטור איבחוני חיובי,הסתבר שמתמחה החליף לי תרופה עוצמתית לצרבת 40 מג אומפרדקס ב20 מג גסטרו,כשהגעתי כעבור חודשים לרופא גסטרו שלי,הוא חיד החזיר לי את האומפרדקס והעלה את המינון התעוקות פסקו,ושנים לא שמעו ממני
ב4/4 החודש(בטיול לצפון) היה לי כאב קל וחד בלב ,נמשך כשעה והתחלף לפליטציות,למחרת במוקד מכבי באקג שינויים קלים צניחות st ןפוזיטיב גלי t
במיון הוגדר כאיסכמיה לא יציבה ,אך לא מרגשת,
באשפוז נוסף בשיבא כעבור כמה ימים עשו מיפוי לב שהיה זהה למיפוי מלפני 3 שנים,(זכרו את הצינטור האיבחוני המיותר שעשו לי לפני 3 שנים )ושלחו אותי הביתה ,בטענה שהם לא מתרשמים מהשינויים באקג כמכבי ושאני צריך להתעלם מהתעוקות????
הקרדיולוג שלי(הוא זה שצינטר אותי לפני 3 שנים )ועד החודש לא ראה אותי מאז,גם מתעלם מהשינויים "לא משמעותיים"גם אני רוצה להתעלם,אך יש לי תעוקות קלות במנוחה ,(לא כאב)מטבעי אני בכושר חזק ובבדיקות אקו במאמץ הקרדיולוגית אומרת לי שתפוקת הלב שלי מאוד משתפרת במאמץ .מה העצה ,לטגן ביצה?? ברור לי שזה לא פסיכומטי(לפני 3 שנים בתעוקות ,נפגשתי עם פסיכיאטור ,לאחר מספר מפגשים,הוא כתב לרופאתי"הסימפטומים הם לא נפשיים לטיפולך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעוקה קלה אך מעיקה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/04/2013הסיפור שלך מאוד מענין ביחוד הקטע של טיגון הביצה מאוד ריגש אותי. אני מבין שזאת השאלה אם לטגן או לא ביצה?...ואם ברצינות לענות לך, אין בידיי מספיק נתונים, תמשיך להתיעץ עם הרופא הקרדיולוג שלך וליעץ לפונים בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהסער28/04/2013
שלום, בימים האחרונים אני סובל לסירוגין מכאבים בחזה (בעצמות במרכז/ימין החזה)-לרוב כאב קל, מתגבר בעיקר בעת מעבר משכיבה לישיבה או מישיבה לעמידה. בן 29, מעשן כ-12 שנה (קופסה ביום), קיימת היסטוריה של התקפי לב במשפחה. ממה הדבר עלול לנבוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/04/2013מציע שתפנה לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרפור פרוזדוריםדניאל איתן28/04/2013
היה לי פרפור במשך כמה חודשים, אני מטופל בפרוקור ,קרדיולוק,קסרלטו,אספירין
עברתי נתוח מעקפים ,ונתוח שסתומים,החליפו לי אחד לביולוגי,תקנו אחר,
ראיתי הרצאה של מומחה מרמב"ם,שהסביר שבעצם כל הפרפור בא מהריאות,
לי הייתה דלקת ראות ואח"כ התחיל הפרפור,
השאלה שלי,אם לא אחלה בדלקת ראות,הפרפור לא יחזור, ואוכל ,לא לקחת הכדורים שציינתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפור פרוזדורים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/04/2013לדעתי לא הבנת את המסר של ההרצאה. הפרפור נוצר סביב ורידי הראה שבלב. זה כנראה מקור האי הבנה שלך
הפרפור נגרם ממחלת הלב שלך (עורקים+מסתמית) כשברור שכל מחלה נלווית יכולה לגרום להתלקחות של פרפור פרוזדורים (זיהום, לחץ דם גבוה, מתח וכו וכו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאוד
דניאל איתן28/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה מקבילה לקרטיהשלומי27/04/2013
שלום רצית לדעת האם יש תרופה מקבילה לקרטיה?
אם כן איזו תרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה מקבילה לקרטיה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/04/2013כל תכשיר אספירין אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחת מסתם ומילוי שפתייםלבנה27/04/2013
שלום רב
אני סובלת מצניחת מסתם ומקבלת אנטיביוטיקה בכל טיפול כירורגי.
אני עוברת כרגע תהליך של מילוי שפתיים ובדבר כרוך בדם
האם צריך לקחת אנטיביוטיקה לפני הטיפולים הללו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת מסתם ומילוי שפתיים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/04/2013את לא צריכה לפני אף טיפול כירורגי (וכולל מילוי שפתיים, טיפולי שיניים וכו וכו). ההנחיות שונו לפני שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטר לבסובלת25/04/2013
שלום, אני חיילת בת 20 יש לי עבר של טריגלצירידים גבוהים בשם (550) וכולסטרול גבוה שהגיע מעל 400. מאז שהייתי קטנה נתונים אלו היו גבוהים גם בתקופה שבה שקלתי 50 ק"ג. כיום אני שוקלת 80 ק"ג. לאחר גיוסי אירע מקרה בו התעלפתי..אני לא זוכרת שום דבר מהמקרה..לכן הרופאה שלי החליטה לעשות לי הולטר לב והינה ההמצאים:
"נצפו APBS בודדות ביותר. נצפו DROPPED BEATS מועטות וקצרות ובעיקר בלילה בשינה.
רציתי לדעת מה בידיוק התוצאות הללו אומרות?.
ועוד נושא..כמה כ5 שנים יש לי תופעה מוזרה. כשהייתי רצה על בסיס יום יומי היו לי מעין קולות מוזרים בגרון מעיינין טיקים כאלה כמו כדור קטן שקופץ ועושה רעשים...זה נמשך הרבה שנים וגם בהליכה רגילה.
האם יש השערות מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2013מה שרשמת בנוגע להולטר תקין.
....אבל מה עם הכולסטרול שלך? את מטופלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלוסטרול
סובלת25/04/2013אני לא נוטלת כדורים להורדת כלוסטרול-
בנוגע לרעשים שדיברתי יש אולי השערה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלוסטרול - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2013ההשערה היא שאת לא מתעסקת עם העיקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי בעיה בלבתאו24/04/2013
שלום
אני גבר בן 38 בריא בדרך כלל
לא מעשן , לא שותה אלכוהול.בעל משקל יתר עובד כמנהל בסביבה לחוצה.
תיאור הבעיה: סובל מבעיה או תופעה שמתאר אותה כי תחושת ריחוף ואובדן שיווי משקל רגעי,לחץ קל מעל העיניין ובמצח ותחושת רצון לעצום עיניים ולפעמים כאבי ראש קלים
כאשר מתרגש ממשהו הופעת אובדן שיווי משקל יותר מורגשת ותחושבה שהלב דופק יותר
אין לי כאבים בחזה או בכתף,עושה מדי שבוע הליכה מהירה יחסית ל 4 ק"מ ולא מרגיש בעיה מיוחדת. לפני 8 חודשים עשיתי בדיקות א.ק.ג ומאמץ ובדיקות שומן בדם וכימיה מלאה במסגרת בדיקות עבודה בשר"ם והתוצאות תקינות.
אני רוצה לציין שפנייתי אליכם באה אחרי בדיקות א.א.ג ובדיקות נוירולוג אשר לא מצאו דבר והדאיג אותי יותר החושה הזו שבהתרגשות הלב מחסיר פעמימה או מקפיץ פעימה
האם יכולה להיות בעיה ללבית. אני חש כאשי שרירים בצוואר ובגב עליון
אנא עזרתכם אני מודאג מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי בעיה בלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/04/2013מה שאתה כותב אינו מספיק כדי לענות לך. אם אתה מודאג תבקר אצל קרדיולוג הוא ישאל אותך שאלות, יבדוק אותך ובמידת הצורך יפנה אותך לבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב לב איטיאתי24/04/2013
שלום רב,
בת 38 שמנ וחצי אחרי הלידה. מאז הלידה מופיעים מידי פעם כאבים בחזה מעין הרגשת מועקה+הרגשה שלסירוגין הלב עובד מהר מידי/איטי מידי. בדיקות אקג תקינות גם אק במאמץ תקין. ולפני שבוע עקב כאבים לוחצים אושפזתי בתל השומר ללילה ביחידה לכאבים בחזה ובוצע סיטי של הלב שנמסר לי כתקין.
האם ההפרעות האלה שאני מרגישה בקצב הלב מסוכנות? האם באקו במאמץ רואים תמיד אם יש הפרעות קצב או בסיטי? איזה בדיקה כדאי לעשות כדי להיות שקטה ורגועה שאין לי בעיה לבבית
תודה רבה רבה על ההתיחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב לב איטי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר24/04/2013תעשי הולטר 24-48 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת מבחן מאמץאיל23/04/2013
בעקבות תחושת מועקה באזור הגרון והחזה העליון הופניתי לבדיקת מאמץ (לאחר שאקו והולטר מלפני כשנה היו תקינים). בבדיקת המאמץ שביצעתי שלשום נכתב כי הבדיקה תקינה וכי הגעתי לסף המאמץ הנדרש לגילי (42) וכי לפני תחילת הבדיקה היו תופעות של early repolarization.
אודה לכם על הבהרת המשמעות של מונח זה.
האם ישנן בדיקות נוספות שכדאי לדרוש לבצע?
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת מבחן מאמץ - תגובה
ד``ר רוברט הפנר23/04/2013חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)