מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפיקות לב מואצות לאחר בהלהחגית11/04/2013
שלום,
לאחרונה אני עוברת תקופה לא קלה, הורה חולה ומוגבל בניידות, הורה שני שקשה לו עם המצב, הכלב שלי נפטר לפני חודש מזקנה ואני מובטלת כבר חודשיים
על פניו אני נראית בחורה חזקה עם יכולות רגשיות מרשימות במצבי לחץ אבל המצב לא קל
אתמול נכנסתי לישון והיה איזה רעש בבית שגרם לי לבהלה, ממש הרגשתי שקפץ לי הלב והיו לי דפיקות מהירות שנרגעו אחרי דקה או שתיים, לאחר מכן לא יכולתי להרדם במשך כמה שעות והתחושה של דפיקות לב מואצות לא נרגעה עד שנרדמתי.
ישנתי משהו כמו 4 שעות, קמתי והכל היה רגיל ....בערב נכנסתי לנוח איזה שעתיים ושוב הרגשתי דפיקות לב, מדדתי ויש לי בסביבות 17*4 ב15 שניות כלומר 68 קצב לב
באינטרנט ראיתי שזה בסדר בגבול הנורמה
לאחרונה אני חשה מתיחות וחוסר נוחות בלי סיבה נראית לעין, הרגשת עצב בלתי מוסבר ולפעמים גם קושי לנשום שחולף מעצמו
יש לציין שאני בת 33 ללא בעיות רפואיות ומעשנת אם כי לאחרונה הרבה פחות
האם יש סיבה לדאגה? לפי כל הנתונים נראה כי אני סובלת מחרדה או דכאון שלפני כן מעולם לא היה לי אבל אני בהחלט מרגישה מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב מואצות לאחר בהלה - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר12/04/2013חגית שלום רב
אני מסכים לפי דעתי לא מדובר בביעה לבבית .
בהצלחה
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק נמוךעדי11/04/2013
תמיד ידעתי שיש לי דופק נמוך.. במקרה היום יצא לי לבדוק את הדופק ולחץ הדם וגיליתי שהדופק הינו 47 ולחץ הדם 99-63
נשמע מספרים קצת נמוכים.. האם יש לכך השלכות על משהו?
בת 22, ספורטאית (לא משהו קיצוני, אבל כן רצה 40-50 קמ בשבוע), ובסה"כ מרגישה טוב.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק נמוך - תגובה
ד``ר רוברט הפנר11/04/2013תפסיקי להתאמן, תשמיני, תתחילי לעשן אז הדופק והלחץ דם יעלו.....סתם....המדדים שכתבת תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהיעקב10/04/2013
שלום אישתי בחורה בריאה ברוך השם אנחנו עוברים טיפולי פוריות ..יש חה ליפומ קטנה בבטן שלא מזיקה אמרו לה והיא אנמית..ואני יש לי מרפאן..אנחנו מטופלים בivf pgd במחלקה של בית חולים בלינסון..היה לאישתי התקף חרדה לא מזמן...משמה ביקשו מאיתנו לעשות אקו לב ולראות שהכול תקין..כעיקרון היה רשום בדף שהכול תקין והרופא אמר שהכול תקין בטוח לא שמנו לב למשו.כי כששלחנו את התשובות צבית חולים בלינסון דוקטור בירן שמה אמרה לי משו בקדר למסתם המטרלי שרשום בדף ואנחנו לא שמנו לב לזה ..זה הבעיה עכשיו אני מפחד אולי זה משו קטן ..כי אניניודע מה זה גם לי יש את זה...אבל אני לא מאמין שיש לאישתי משו גן היא בריאה .. .לפעמים יש לה קשיי נשימה וכאבים בחזה אנחנו לא יודעים מה זה אולי מלחץ וזה אולי קשור לאנמיה.....רציתי לדעת עם הזריקות יכלו לגרום לדבר כזה של הפוריות פיוריגון והכדורי אסטרופם? עכשיו הם מבקשים מאיתנו במחלקת פוריות להביא מכתב שמסביר מה זה המסתם המטרלי והאם צריך להפסיק טיפולי םוריות בגלל זההואיך זה משפיע על ההרדמה כללית שצריך לעבור כשמוציאים ביציות בבקשה עזרו לי רופאים יקרים תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר10/04/2013מה ציפיותך מאיתנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה קצת שונה בחזהניב09/04/2013
שלום,
אני בן 25
בכמה הימים האחרונים אני מרגיש מדי פעם תחושות של כאילו משהו יחסית "ריק" בתוך החזה. כאילו "משתחרר" שם משהו (אני מנסה לתאר אינטואיטיבית-ציורית).
חשבתי שזה אולי מהתייבשות, כי שתיתי טיפה פחות בימים האחרונים, אבל ביממה האחרונה שתיתי הרבה מים (הגעתי ל-9 כוסות) וזה עדיין לא העביר את זה.
אציין שבשבוע האחרון התחלתי להחזיר את עצמי לאימוני שחייה יותר "חזקים" - יותר בריכות ברצף. מה גם שחזרתי לאימוני חדר כושר, שגרמו לי בשבוע האחרון לתחושות של כאבים קלים בשרירים (ממש גם איפה שהלב, אני לא יודע אם זה באמת הלב) וכאילו לחץ פנימי ביד שמאל. הכאבים האלה עברו כמעט לגמרי אבל התחושות שציינתי בתחילת ההודעה נשארות.
אשמח לחוות דעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה קצת שונה בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/04/2013תמשיך להתאמן ותפסיק לספור כוסות מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהערן09/04/2013
שלום רב.
אני גבר בן 37, ללא עודף משקל ובלי מחלות כלשהן.
לפני כשנה התגלה אצלי כולסטרול מעט גבוהה.
מאז אני בדיאטה ושומר על תזונה, ללא טיפול תרופתי.
בחודשיים האחרונים יש לי כאב בחזה בצד שמאל שיכול להמשך לכמה שעות, בזמן מנוחה.
יש לי כאב בכתף שמאל וזרוע שמאל, גם זה חדש.
אבא שלי נפטר מדום לב בגיל 60 בערך.
האם יכול להיות שבגיל כזה, זה סימנים למחלת לב? מה השכיחות להתקפי לב לפני גיל 40?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/04/2013מה שתארת לא מספיק, מציע שתספר את הסיפור לקרדיולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בקצב הלבעפרה09/04/2013
מכיון שהרגשתי כחודשיים כפעמיים ביום מעין דופק מהיר והרגשת פירפור הופניתי לקרדיולוג שרשם לי אספרין קרדילוק וטריסטר . וזאת לאחר בדיקת הולטר 48 שעות שנשלחתי לבצע עי רופאת המשפחה. נאמר לי לבצע גם אקו דרך הושט.(מועד הבדיקה טרם הגיע) בבדיקה קטעים של פירפור שנמשכו לסירוגין עד 2 דקות מהירות עד 150 היו פעימות על חדריות מוקדמות... בהולטר כחודש לאחר טיפול בקרדילוק פעימות על חדריות ע 5546 וקטעים של פירפור עד 3 דקות מהירות עד 178..... החלטתי לקבל חוות דעת נוספת נגשתי לקרדיולוג נוסף ששלל את דרך הטיפול נאמר לי להפסיק את שלושת סוגי הכדורים ורשם לי פרופקס 150 מג שלוש פעמים ביום... לדעתו גם עלי לבצע אקו לב רגיל ...כמובן שאני מבולבלת משתי דעות קיצוניות והפכתי חרדתית מה שלא מוסיף לי הרגשה טובה.עם לקיחת הכדורים בערב הראשון ולמחרת החלתי להרגיש פעימות לב חזקות ומהירות , מעין שינוי בקצב הלב....אין לי אפשרות לדבר עם הרופא אלא בשעות הקבלה ובתופעות הלואי שיש לשים אליהן לב. רשום אם יש שינו או הגברת קצב הלב לפנות לרופא ולהפסיק הכדורים ...אינני יודעת מה לעשות.. ובנוסף האם כדאי לקחת כדור הרגעה.
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
עפרה09/04/2013שכחתי לציין כי גילי 57 ...בריאה בדרך
סובלת מריפלוקס
\תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיר וחזקחגית09/04/2013
שלום.
אני בת 24
בריאה.
אף פעם לא היו לי בעיו לבביות ולא מה שידוע לי במשפחה. בשנה האחרונה -קורה שיש לי פתאום דופק מהיר וחזק לכמה דקות עד שחולף.
בהריון שמעו אצלי איושה בלב. נשלחתי לאקו- ויצא תקין.
האם להמשיך לבדוק?
חשבתי אולי זה קורה אחרי שתית קפאין- האם יכול להיות קשר?
זה מאד מלחיץ אותי- כי הבן שלי נולד עם מום בלב (TOF. ועד כה לא היה לנו שום בעיות בלב.
יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר וחזק - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/04/2013לא חושב שיש לך סיבה לדאגה כי את צעירה וכפי שכתבת בריאה ועברת הריון ולידה ללא סיבוכים. ראשית תעשי אקו לב ותתיעצי עם קרדיולוג. צריכה לבדוק אם מדובר בדפיקות לב עקב הפרעת קצב או משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת הולטר - לא מובנת ליעמית08/04/2013
קיבלתי תוצאות של בדיקת הולטר, אך האבחון שלה לא ברור לי,
מצורפת התמונה אני אשמח אם מישהו יעזור לי בדחיפות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת הולטר - לא מובנת לי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/04/2013איזה חלק מהתשובה אינו ברור לך?
לא הבנת את המילה ״תקין״?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
עמית09/04/2013אבל אם התוצאה תקינה,
מדוע רשום מודגש מעל ההערות "הפרעות קצב על חדריות" אם זהו אינו האבחון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/04/2013שייך לדף לא לבדיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
עמית10/04/2013אני מודה לך מאוד.
אשמח אם יש איזו דרך למחוק את הפרסום שלי ואת התמונה מאחר ובטעות פרסמתי את פרטיי האישיים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת מועקהאלי08/04/2013
אני בן 42 ולפני כשנה עברתי בירור קרדיאלי הכולל אקו, הולטר, אק"ג ,בדיקות דם ובדיקה גופנית מקיפה של קרדיולוג אשר היו כולם תקינות לדברי הקרדיולוג. בחודשיים האחרונים התחלתי לסבול מתחושת "מועקה" מציקה (מעין לחץ) באיזור החזה העליון והגרון ובנוסף תחושה של "עומד ליפול" (ללא סחרחורת) מדי כמה ימים וכן גם מכאב של כמה שניות לסירוגין בשכמה השמאלית.
האם התופעות המתוארות מחייבות חזרה לקרדיולוג? אולי לבקש בדיקת מאמץ?
באם לא, האם ישנו כיוון רפואי אחר שאותו אתם ממליצים לבדוק?
בתודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת מועקה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/04/2013ממליץ שתתיעץ שוב עם הקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקה קלה עד בינונית - התנהלות ?אדי08/04/2013
אני בן 36בבבדיקת אקו דופלר קרדיוגרפיה הראתה :חדר שמאל תקיןדפנות תפקודסגמינטאלי וגלובאלי תקינים 65lvefאחוז פרוזדור שמאל מורחב קלות שורש אאורטה ברוחב תקין מסתם מיטראלי עם fail של העלה האחורי ודליפה מיטראלית קלה עד בינונית הטריקוס פידאלי דולף בצורה מינימלית תיפקוד חדר ימני תקין ללא עדות לללחץ ריאתי מוגבר אין עדות ל sol או לנוזל פריקדיאלי
שאלותי: אילו הנחיות להתנהלות נכונה במצבי ( תזונה שינה פעילות ספורטיבית וכו'ׂ היית ממליצים לי ? הבנתי במוקדם או במאוחר (אמרו שיש עוד זמן) אצטרך לעבור תיקון מסתם - האם אצטרך לקחת כדורים לכל החיים אח"כ? האם הייתם ממליצים במצבי לעבור את הניתוח בהקדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה קלה עד בינונית - התנהלות ? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/04/2013אתה צריך להיות במעקב קרדיאלי קבוע ולעשות בדיקות אקו חוזרות לפחות פעמיים בשנה (בשנה הקרובה אם הממצא לא היה ידוע קודם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אב העורקיםnana08/04/2013
הי
מה הסחמנים להתרחבות אב העורקים
יש לי קרוב משפחה שבובל מלחץ דם ולוקח תרופות ..פתאום הרגיש חולשה ואי יכולת עמידה על רגליים ואז בדחיפות הועבר לבית חולים ועבר ניתוח בשל התרחבות של אב העורקים..ורופאים אמרו שהיה בסכנת חיים
שאלתי איך אפשר ל
הבחין בהתרחבות מוקדם? האם יכולה לקרות לכל אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אב העורקים - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר08/04/2013שלום רב
ניתן לבצע אבחנה ע״ צילום חזה או ct חזה אבל קודם כל צריך לגשת לרופא שלך להבדק .
בהצלחה
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה הסבר
nana08/04/2013הי אין שום סימן אבל ברצוני להבין איך נדע ומה הסימנים המקדימים להתרחבות אב העורקים..כך שנגע וניגש לרופא בזמן
מה מרגיש בן אדם ישי לו התרחבות אב העורקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהבוקי06/04/2013
בן 50 מזה כחודש עם כאבים בחזה בהתחלה גם בשכמות וגב תחתון בשבוע אחרון רק בחזה הייתי לפני שבועים במיון לאחר שאקג במרפאה היה גבולי ולחץ דם ודופק שמדדו עי הרופאה היו נמוכים
.במיון בדקו בדיקת דם טרופונין די יצא תקין אקג סינוס,70לדקה icrbbb. ללאסינון איסכמה חריפים. צילום חזה:ללא פנאומטרקיס ללא תסנין ,תפליט או גודש. כיוון שמאובחן6שנים בתסמונת פיברומיאלגיה הציעה חידוש מעקב פיברומילאגיה ולשקול מבחן מאמץ.
בשיחה טלפונית עם ראומוטולגית הפנתה גם למבחן מאמץ הגעתי לבצע בבלינסון ולא אשרו לי לבצע עקב כאבים בחזה.
.אציין שהכאבים הם קבועים כל היממה ללא הקרנה ליד רגל .מתרכזים במרכז החזה מתגברים בחשיפה לקור הרמת ידים למעלה התכופפות עם הגוף.
קרדיולג במבחן מאמץ אמר שיש מספר בדיקות מקבילות שנתן לבצע במקום מבחן מאמץ. ושאלתי האם ישנה בדיקה שלא מחייבת חשיפה לחומר רדיואקטיבי כמו במיפוי לב שיכולה לבוא במקום מבחן מאמץ,כמו כן את כמה מתאור שלי האחוז שזה קשור ללב והאם לקבוע לקרדיולג ולהמשיך הלאה הוא ללכת לבירור בכיוון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/04/2013אם הבנתי נכון אתה מתאר כאב שהוא קבוע בכל שעות היממה ותלוי בשינויי תנוחה,(הרמת ידיים, התכופפות וכו). זה לא מתאים למחלת לב (סתימות בעורקי הלב) לכן לא רואה כל צורך לעשות מבחן מאמץ וגם לא מיפוי לב.
כן הייתי ממליץ לך לעשות אקו לב (במנוחה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפוסל במומו פוסלאנונימוס04/04/2013
ד"ר הופנר שלום.
הצטערתי לקרוא את תשובתך הלא ראויה והמתנשאת לגב' ששאלה אותך שאלה שכותרתה "חולשה". מסיבה שאינה נהירה לי בחרת להתייחס בתשובתך בעיקר לשגיאות הכתיב שלה. מנהל פורום אמור לענות בצורה מכבדת ומכובדת לחולים ולבני משפחותיהם ולא לנהוג בגישה מתנשאת כפי שבחרת לנהוג. אגב, אם בשגיאות כתיב עסקינן אבקש להפנות תשומת לבך לשגיאות הכתיב שמצאתי דווקא בתשובותיך בפורום זה כגון "מסתרעת" במקום משתרעת או "אינטרקציה" במקום אינטראקציה. הפוסל במומו פוסל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אנונימוס
רונן קינן05/04/2013ההשתלחות של ״אנונימוס״ בדר׳ הפנר אינה במקומה. דר׳ הפנר, מנהל הפורום שנים רבות ועונה ענינית לפניות הציבור. פנייתה של יונית נענתה ובנוסף הערתו שהייתה במקום ומוצדקת. ולגביך....אינך ראוי כלל לתגובה כי כפי שאתה מעיד על עצמך, אתה ״אנונימוס״
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהיונית04/04/2013
לא פניתי אליך על מנת שתתיחס לשגיאות הכתיב שלי אלא על מנת שתענה באופן ענייני לשאלה בתחום מומחיותך שהרי זו מטרת הפורום!!!! חבל שזו התייחסותך למצוקתם של חולים. אדאג ליידע את הגורמים הרלוונטים לגבי תשובתך הגסה והמתנשאת שלבטח אינה מכבדת לא אותך ולא את הפורום שהעניק לך במה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם חצופה
עופר05/04/2013לפני שאת מבקשת שיכבדו אותך, תכבדי את עצמך ותלמדי לכתוב. מאיפה החוצפה שלך? עוד יש לך טענות? כפוית טובה שכמותך, תתבישי לך מה שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהציפורה04/04/2013
האם חולשה ועובדן שיווי משקל פתאומית בלי סחרחורת יכול ליהות קשור לבעית לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר04/04/2013אם הכוונה ל״אובדן״ אז כן
אגב, איך אפשר לדחוס במשפט אחד שלוש שגיאות כתיב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)