מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון Vsd וצביטות בלבמאיה29/11/2013
שלום, אני בת 22 בעבר עברתי תיקון vsd בגיל 3 חודשיים ומאז בריאה לחלוטין (פרט לנשירת שיער בזמן האחרון), ביצעתי לפני חודשיים בדיקת דם והיא יצאה תקינה ובנוסף עברתי א.ק.ג והכל היה תקין. מדי פעם מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי מדי פעם צביטות בחזה וזה עובר אחרי נשימה עמוקה כואבת וחדה. למרות זאת היום הצביטות היו ממש כואבות מבדרך כלל עד שהתעוררתי מהן והתיישבתי תוך כדי שאני לוחצת על האזור. רציתי לדעת אם אני צריכה לדאוג? או שזה נובע מלחץ? ( היה לי סיוט בלילה ובשבוע האחרון אני במתח) מה לעשות כזה קורה כדי להקל על הכאב? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון Vsd וצביטות בלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/11/2013אינני יודע מה הסיבה לתחושות שלך ואינני חושב שזה קשור ללב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ממה זה יכול לנבוע?
מאיה30/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול לנבוע מגזים
הדסה08/12/2013מגזים כלואים במערכת העיכול שיוצרים מעין דקירות/צביטות כמו שאת מתארת תיוועצי ברופא גסטרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפניה לניתוח avr ומעקפים ל rpl אלק'דודו29/11/2013
האם במקרה של הפניה לניתוח avr האם יש טעם בהשתלת מסתם אארטלי באמצעות צנטר והאם יש אפשרות ברמב"ם לעשות את הניתוח הזה , האם יש אפשרות החלפת המסתמים ופתיחת הסתימה ללא פתיחת בית החזה? האם אם עושים את הניתוח דרך אסותא יש מימון או רמב"ם יכולים לעשות את זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה לניתוח avr ומעקפים ל rpl אלק' - תגובה
ד``ר רוברט הפנר29/11/2013בשלב זה רק החולים בסיכון ניתוחי גבוה מיועדים להשתלת מסתם בצנתור ללא פתיחת בית חזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב בקשר למיפוי לבאבי26/11/2013
בס"ד
לכבוד ד"ר רוברט הפנר,
שלום רב.
כל הרעיון של התכתבות בפורומים רפואיים, זה רופאים שאינם מכירים את החולים. וכל אחד מבין, שבפורום הרופא לא יכול לבדוק את החולה.
אני אחד שעובד עם חולים ומתנדב עם חולים רבים יום יום. ואתה הנך רופא, אבל אני בן אדם פשוט ובמקרה למדתי פסיכולוגיה, ובפסיכולוגיה מלמדים אותנו שכאשר בן אדם עובר קושי או חולי , הוא הרבה פעמים סך הכל רוצה איזה מילת הרגעה, וזאת חצי תרופה!! אף אחד לא יאשים שום רופא בפורום על כך שהוא הרגיע את החולה, כל אחד מבין שזה לא במקום בדיקה. ולעבור נתוח מעקפים בגיל 44 זה לא כוס קפה.
וראיתי שבהחלט, אפילו בדף הזה התייחסת לתוצאות בדיקות שאנשים כתבו לך.
אתה יכול לעבור על המכתבים בדף הזה, ותראה שזה נכון. אני לא מבין למה דוקא בקשר לבדיקה שלי אינך מוכן לתת שום הסבר.
בכבוד רב
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב בקשר למיפוי לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/11/2013כל מקרה לגופו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לאחר מיפוי לבאבי26/11/2013
בס"ד
לכבוד ד"ר רוברט הפנר,
שלום רב.
אני בן 54 עשר שנים אחרי נתוח 3 מעקפים בלב.
לאחרונה עשיתי מיפוי לב, בהתחלה הרופא אמר שיש חשד לנוכחות אסכמיה במבחן מאמץ. הוא אמר שהמבחן מאמץ חיובי.
אבל הוא אמר שנחכה לצילומים בסוף. אחרי זה עשו לי שוב את הצילומים. (מה שתמיד עושים במיפוי לב, בסוף הבדיקה.)
ואז הרופא אמר שהבדיקה תקינה ב"ה. הוא כתב שהמיפוי קרוב לודאי תקין... ללא עדות לאוטם או לאיסכמיה לאחר מאמץ... הממצאים שבמיפוי אינם תומכים במחלה כלילית משמעותית...
וכו'. הסיבה שעשיתי את המיפוי, הוא גם כבדיקה שגרתית וגם קצת עייפות יתר לאחרונה. יש לי תור לקרדיולוג בעוד כשבועיים וחצי.
אבל בכל זאת ,רציתי בבקשה לשאול, 1) האם יש מקום לדאגה בגלל שבהתחלה הרופא חשב בהתחלה שיש חשד לאיסכמיה במאמץ?
הוא אמר שהיו שינויים באקג בסוף המאמץ. "צניחות ST הוריזונטליות בV4-6 "'. או שאפשר להרגע כי הצילומים בסוף היו בסדר.
2) אם אכן זה בסדר, אז אין צורך בצנתור? אני מתכוון למרות שאני 10 שנים אחרי מעקפים, וב"ה לא עשיתי צנתורים מאז.
תודה רבה
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לאחר מיפוי לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/11/2013אבי שלום
אני לא מכיר אותך ואני נוהג לטפל באנשים ולא בבדיקות.
מציע שתמתין לביקור הקרדיולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אקו לבאביבית25/11/2013
בת 42, מנסה להכנס להריון, לאחר 3 הפלות הופניתי לבדיקת קריוטיפ לבירור סיבות ההפלות וגילו אצלי בבדיקה מוזאיקה 10% של תסמונת טרנר.
מכיוון שאין לי שום סימנים חיצוניים של התסמונת הרופא המליץ לי על בדיקת אקו לב על מנת לשלול תופעה של פגמים ומומים בלב ובאאורטה שעלולה להחמיר בהריון ואף לסכן את חיי (אני עדיין לא בהריון).
להלן תוצאות בדיקת האקו לב אשמח לחוות דעתך.
הכל תקין, האאורטה תקינה ברוחבה כולל האאורטה העולה תקינה ברוחבה,
המסתם האאורטלי תקין,
המסתם המיטרלי תקין,
ואין עדות לנוזל פריקרדיאלי.
בדופלר:
אי ספיקה מיטרלית במידה קלה מאוד,
אי ספיקה טריקוספידאלית במידה מינימלית,
לחץ במחזור הריאתי תקין, כ- 25 ממ"כ.
האם אני יכולה לנשום לרווחה?...
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת אקו לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/11/2013מבחינת האקו כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב חזקותניקול24/11/2013
כבר שלושה חודשים אני סובלת מדפיקות לב חזקות ( כמו התרגשות ממשהו) או שלפעמים הדופק סדיר ואז פעימה אחת חזקה
רופאת המשפחה אומרת שזה נובע מלחץ וחרדה ממנה אני סובלת
אבל זה מאוד מלחיץ אותי מלבד שזה לא נעים
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
ניקול24/11/2013איזה בדיקות כדאי לי לעשות ?
והאם הבדיקות מצריכות אישפוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לציין
ניקול24/11/2013אני בת 36 מעשנת ושותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לציין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר24/11/2013טיפול לחרדות, מתח וכו יכול להועיל לך. אם לא תפגשי עם קרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הטקסט מוגבל למס' תווים?תמרה24/11/2013
כל הודעה שנוסחה ונשלחה נדחתה מבלי שהוסברה הסיבה.
התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הטקסט מוגבל למס' תווים? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר24/11/2013אין כל הגבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחזה ימיןmilly24/11/2013
אני בת 40.
לאחרונה, בכל פעם שאני במתח נפשי, אני חשה בכאב בחזה ימין, הכאב קדמי, מקרין ליד ימין עד לאצבעות.
כשאני נרגעת (בעיקר בעזרת נשימות) זה חולף.
בעבר נהגתי להרגיש את הכאב הזה בכל פעם שהשתמשתי בתרופה ריטלין.
האם יש צורך בבדיקות נוספות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה ימין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר24/11/2013כן. את צריכה לעשות לפחות בדיקת מאמץ (ארגומטריה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח אקג - פירוש בדיקה מצורפתד``ר רוברט הפנר21/11/2013
אשמח לדעת מה פירוש בדיקת האקג המצורפת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח אקג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/11/2013מרחוק נראה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?רפאל21/11/2013
שלום רב ותודה על הפורום הנפלא הזה
שאלתי: אני כבן 50 בריא בדכ לאחרנה יש לי מעל הלב קרוב מאוד לאמצע
בית החזה מין "פירפורים" שנמשכים מספר שניות וזה מופיע אחת לשעה
שעתייםבאותו רגע אני בודק את הדופק ביד והדופק נראה סדיר למיטב הבנתי
יתכן ואני טועה..אצין שאני נתון בלחצים רבים לאחרונה וגם מעשן. האם לרוץ מייד לבדיקות?
ושוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/11/2013אני מציע שתספר קודם לרופא המשפחה. אם המחשבה שקשור ללב תעשה הולטר 24 שעות ואקו לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לבגדי הוכברג18/11/2013
אני בן 67 הייתי מאושפז בגלל גלי T הפוכים בצינתור תקין ללא חסימות, לפני שבוע עשיתי אקו לב קבלתי תשובה ןהיא aortic arch >d< =3.2 cm
. impaired diastolic function grade 1 (.../4( enlngred la mild ar
עובי המחיצה הבין חדרית פרוקסימלי 14
מקטע פליטה מוערך של ידר שמאל מעל 65
מקטע פליטה נמדד של חדר שמאל 71
מחיצות הלב התעבות המחיצה הבין חדרית
מאד מאד אבקש את המלצתך האם האקו תקין או שיש להמשיך ברור
תודה וןערב טוב גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר18/11/2013האקו שלך אינו תקין בזה ששריר הלב עבה יותר וזה אינו תקין. אתה צריך להיות במעקב קרדיולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לי יש קוצב לבדני18/11/2013
בבדיקת הקוצב האחרונה ,אמר לי הרופא,
הקוצב עובד כל הזמן,
אני גם מנוי בשחל,
שאלתי , האם במכשיר אקג ביתי אני יכול לראות פרפור פרוזדורים?
בשחל נבדקתי היום ,והם אמרו לי שרואים רק את הקוצב
ושאין לי פרפור פרוזדורים
שאלה נוספת,אם רואים בשחל רק את הקוצב?
אז מה אני צריך אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי יש קוצב לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר18/11/2013פרפור פרוזדורים זאת הפרעת קצב שמתאפיינת בדופק לא סדיר. קוצב שעובד כל הזמן הופך את הקצב לסדיר ולמרות זאת ניתן לזהות פרפור ברוב המיקרים. לא בטוח למה התכוונת בשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקג לקוצב לב
דני19/11/2013דוקטור, בשאלתי לפני כמה חודשים,
ענית לי שהלב שלי מת,לא נותן אותות,והקוצב הוא הנותן אותות,
היות ואנני קרדילוג, תשובתך חשובה לי מאוד,
אם הלב שלי לא נותן אף אות,הקוצב עובד במקומו,כל הזמן
בדיקת אקג בודקת את קצב הלב,את הדופק
אם הקוצב נותן דופק,אז איך מסוגלים לזהות פרפור???
אשאל אחרת, אם בדיקת אקג לא מזהה פרפור,איזה בדיקה כן מזהה???
אוסיף ואשאל,איך יכול להיות לי פרפור הרי החשמל בא מהקוצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקג לקוצב לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר19/11/2013שלא באשמתך כמובן חוסר ההבנה שלך בסיסי, שאלותיך אולי נכונות אבל מתקשה להסביר לך באינטרנט. לדעתי אתה ראוי לשיחת הבהרה. למה שלא תפנה לקרדיולוג שלך? נתון בסיסי למחשבה: הקיצוב מקצב את החדר, הפרפור בעליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלב שלי מת מבחינה חשמלית
דני21/11/2013הקוצב לא מסוגל לעשות פירפור,
אז הפסקתי לקחת פרוקטור,וקסרלטו,
מסתפק בפלוויקס 75,
כ בר שבועים כך.בתכניתי להמשיך כך עד מאה ועשרים
תודה לכם וגם לקרדילוג שלי הטוב המקצועי
זה כמובן לא על דעתו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב, קוצר נשימה ושריפה בלביוליה17/11/2013
אמא שלי בת 58, מטופלת בנורמיטן 25, לוסק 20, אספירין 100, טריטס 1.25.
ב-2011 – TGA לכ-10 שעות.
ב-2001 – אובחן NVP אך אבחנה זאת בהמשך בוטלה ע"י קרדיולוג אחר.
6.11.2013 - אירוע בעבודה שגרם להגברת מתח נפשי.
7.11.2013 – חולשה חזקה מאד+ דפיקות לב+ שריפה בחזה+ הקאה. בפניה למיון – אקג + אנזימים תקינים.
מאז מרגישה שקשה לחזור לעבודה, התלונות:
1. שורף בחזה – קשור למתח נפשי – כל 1 – 2 שעות, לא היה לפני 7.11.2013.
2. דפיקות לב במנוחה – בסמוך לשינה , קשור לשכיבה על הבטן + כפעמיים ביום בלי קשר למתח
נפשי + כפעמיים ביום קשור למתח נפשי
3. דפיקות לב במאמץ – קשור למאמץ ולא למתח נפשי, היה גם בשנים אחרונות אך אחרי 7.11 –
המאמץ שגורם לדפיקות לב נהיה בערך פי 2 יותר קטן.
4. קוצר נשימה אחרי מאמץ – קשור למאמץ ולא למתח נפשי, היה גם בשנים אחרונות אך אחרי 7.11 –
המאמץ שגורם לקוצר נשימה נהיה בערך פי 2 יותר קטן.
בדיקות: אקג, מבחן מאמץ, אקו לב תקינים. הולטר לב מ-7.2013 תקין למעט "נצפו 15 קטעי APC'S".
האם יש עוד בדיקות שכדאי לבדוק או שע"ס הבדיקות היא בריאה וצריכה לקבל טיפול תרופתי להרגעה? בנוסף היא מרגישה שבעבודה תהיה כל הזמן במתח ולחץ ולכן אירועים מסוג 1 ו-2 יתגברו מאד וגם שמאמץ גופני קטן שהיא עושה בעבודה חלק מהזמן יכול להגביר אירועים מסוג 3 ו-4. האם מומלץ שתחזור לעבודה? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב, קוצר נשימה ושריפה בלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר18/11/2013וואוו !!! מה זה הפניה הזאת? לפני שאת מטפלת באמא שלך טפלי בעצמך...מאוד התרשמתי מהארוע של 6.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצבדורית16/11/2013
שלום רב,
אני סובלת מספר שנים מפעימות מוקדמות שהיו מתרחשות אחת לשבוע בערך. בחצי שנה האחרונה קצב ההפרעות גדל וההפרעות הינן על בסי יום יומי ומס' שעות ביום.
מבחן המאמץ והאקו שעשיתי היו תקינים. בהולטר האחרון נרשם שהדגים קצב סינוס
ונרשם גם : APCS וגם VPCS
אני רשמתי 60 הפרעות שהיו לי בהמהלך הבדיקה (וזה עוד יום רגוע יחסית) מקבלת קרדילוק 1.25 * 2 ביום
אני כל היום תשושה ועם לחצים בחזה. הרופא אומר שחיים עם זה ואין סיבה לדאגה נראית לעין.
מה בכל זאת אני יכולה לעשות ע"מ לשנות את איכות החיים ? אני כל הזמן בחשש שאחטוף דום לב חלילה ?
סליחה על האורך ואודה לייעוצכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/11/2013נכון לא מתים מזה אבל לא צריך להמשיך לסבול. יש טיפול תרופתי לכך. את מוזמנת לפנות למרפאתי או כל קרדיולוג אחר. הטיפול התרופתי מיועד לאותם אנשים שלא מתים מזה אבל לא חיים עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצת לב בארגומטריהאליק15/11/2013
היום עברתי בדיקת ארגומטריה במאמץ (אין עדיין תוצאות). במהלכה חוויתי פעמיים מעין קפיצת לב, הבחנתי במוניטור כי רגעית האמפליטודה של ה-אקג קפצה לאחר מכן חזר לנורמה.
האם זה מצביע על בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצת לב בארגומטריה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר16/11/2013חבל שלא צילמת את זה.
כדאי שתמתין לתוצאה הכתובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)