מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום קוגניטיבי לאחר דום לב!!סאלי16/08/2010
אחיין שלי בן 20 בריא בד"כ עבר דום לב, מזלו שקיבל החייאה מיידית עצם העובדה שלקה בזה בתוך בית חולים, למרות זאת מוחו נשאר לכמה דקות בלי חמצן, הוא עבר חמש מכות חשמל, לאחר ארבע לילות מונשם הוא חזר להתעורר, אומנם סובל מאמנזיה חלקית לאנשים לא את כולם הוא מזהה, לעיתים עצבני כלפי האחרים, צינתור שעבר תקין, CT כביכול תקין, כעט הוא מועמד להשתחרר לשיקום ( מבחינה גופנית הכל תקין, רפלקסים ותגובה. הוא נייד ומתהלך), אני מעוננינת למצוא בשבילו מקום שיקום שתאים לבחור צעיר בצפון או באיזור חיפה..הלוואי שתיתנו לי עצה, והאם אמנזיה לאחר דום לב היא מצב הפיך שעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום
ד``ר רוברט הפנר16/08/2010כפי שאת כותבת אחרי מס' ימים התעורר וכעת מצבו השתפר מאוד.
לאנשים צעירים סיכויי התאוששות טובים יותר, מקווה שזה יהיה גם המקרה שלו.
אני לא יכול להמליץ לך על מקומות לשיקום כי איני מכיר כאלה בצפון הארץ, אבל אני בטוח שלא תהיה לך בעיה לברר זאת בבי"הח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- EZETROLאלכס16/08/2010
ד"ר נכבד,
האם ניתן לחלק כדור איזיטרול של 40MG ל 2 חצאים של 20MG?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזטרול קיים רק ב 10 מג'
ד``ר רוברט הפנר16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם על שאלתי. רושמת שוב. תודהרחלי16/08/2010
בת 40, כמה חודשים אחרי לידה, רזה, ללא בעיית השמנה, לא מעשנת, אך עם רקע של כולסטרול גבוה במשפחה (אמא נוטלת כדורים נגד כולסטרול).
שלושה חודשים אחרי הלידה עשיתי בדיקות דם והתוצאות היו להלן (יש לציין שגם לפני ההריון ערכי הכולסטרול היו מעל לנורמה).
כולסטרול- 270.9
HDL- 46
LDL- 200.6
טריגליצרידים- 123
אני יודעת שהערכים הללו נחשבים לגבוהים וכנראה גם מחייבים טיפול בכדורים.
אינני מעוניינת להתחיל ליטול כדורים. רציתי לשאול האם על ידי שינוי תזונה (אנסה להימנע מכל הדברים האסורים) ולאור העובדה שהטריגליצרידים שלי תקינים- ניתן להימנע בינתיים משימוש בכדורים.
מה הייתם ממליצים לי לנסות?
האם אפשר לתת צ'אנס לשינוי התזונה או שזה לא מספיק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול
ד``ר רוברט הפנר16/08/2010סיוון
דיאטה אינה יעילה כל כך להפחתת כולסטרול אלא להפחתת טריגליצרידים.
את גם מציינת שאת רזה.
הכולסטרול שלך מיוצר בכבד, ורק תרופה שמתערבת בשרשרת יצירת הכולסטרול תפחית אותו בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בנשימהמשה16/08/2010
שלום
ביומיים האחרונים היו לי שתי מקרים של קושי יחסית קל בנשימה שבו במשך 10-20 דקות נאלצתי לקחת נשיפות גדולות יותר והיו לי במשך הזמן הזה לא מעט פיהוקים,על מנת להכניס חמצן לגוף.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בנשימה
ד''ר ריקרדו תובר16/08/2010משה שלום
מומלץ לגשת לרופא שלך.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחזה בגיל צעירד15/08/2010
שלום,
אני צעירה בת 29, ללא היסטוריה של בעיות רפואיות
עם זאת, בחודש האחרון אני חשה כאבים הדומים ללחץ באזור הלב, המקשים לעיתים על הנשימה, המופיעים מספר פעמים ביום.
קיימת היסטוריה משפחתית של בעיות לב והתקפי לב
עברתי תקופה קשה לאחרונה ומודעת לכך שייתכן ומדובר בלחץ נפשי, אך הלחץ הממשי בחיים פחת, והכאב רק החל.
הלחץ בחזה מלחיץ אותי, האם יש טעם לפנות לרופא מומחה? קרדיולוג? בגילי הצעיר?
תודה מראש!
ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בחזה
ד''ר ריקרדו תובר16/08/2010ד שלום
אינני חושב שמדובר בבעיות לבביות אבל את יכולה לגשת לרופא שלך.
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקארין15/08/2010
עשיתי בדיקת מאמץ משולב לב ריאה בגלל קושי במאמץ תמיד וחוסר אויר.ואלו התוצאות:סבולת המאמץ:נמוכה
שתוף פעולה:טוב
סבת הפסקת המאמץ:בחילה וחולשה
התגובה הקרדיוסקולרית:צריכת חמצן מירבית נמוכה מהצפוי דפק חמצני בהתאמה למאמץ סף אנארובי נמוך.
אק"ג:בגדר התקין
התגובה הנשימתית:רזרבה נשימתית תקינה.
חילופי גזים:תקינים.
דיון וסיכום:יכולת למאמץ ירודה לא ניצפתה הפרעה ריאתית או לבבית כושר גופני נמוך.
יש לציין שאני בת 35 האם הבדיקה תקינה או שיש בעיה?התור לרופא עוד שבועיים אנא עזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רוברט הפנר16/08/2010קארין,
כפי שאת כותבת:
"דיון וסיכום:יכולת למאמץ ירודה לא ניצפתה הפרעה ריאתית או לבבית כושר גופני נמוך."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.אנונימי14/08/2010
בימים האחרונים מטרידה אותי בעיה - לפעמים יש לי הרגשה שהלב פועם פעימה אחת חזקה מהרגיל. זה קורה לסירוגין כל שעה פחות או יותר. זה לא מלווה בתופעות לוואי או כאבים כלשהם, פשוט הרגשה מטרידה.
רציתי לדעת אם התופעה יכולה להיות מזיקה אם צריך לבדוק את העניין וממה זה יכול לנבוע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רוברט הפנר14/08/2010אנונימי
כנראה שמדובר בפעימות מוקדמות שלמעט זאת שהן גורמות לתחושה לא נעימה, אין להן כל חשיבות.
אם התופעה תתמשך, תלך להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק גבוה, לחץ דם נמוך.דולב14/08/2010
היי לאחרונה עשיתי בדיקות במקומות שונים, קופת חולים, גיבושים, זימונים ובכולם אמרו לי שיש לי דופק גבוה ולחץ דם נמוך.
אני בן 18, בבדיקה של הדופק במנוחה בממוצע הוא עומד על 96, דופק במאמץ בינוני (ריצת 2000 ב9 דקות) לאחר הריצה הדופק היה 176, לאחר 10 דקות הדופק ירד ל140 זה בממוצע.
לחץ דם לא אמרו לי אך אמרו שהוא נמוך.
אני סובל מכאבי ראש כבר המון זמן, אך לאחר נטילת כדור או שניים של משכחי כאבים זה עובר.
לאחרונה חשתי בעייפות יתר.
בדיקת דם אחרונה עשיתי לפני 3 חודשים, והרופאה לא אמרה שיש משהו חריג.
מה כדי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
ד``ר רוברט הפנר14/08/2010כדאי שתפנה שוב לרופא המשפחה כי אתה לא מרגיש טוב (כאבי ראש וכו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס ללא אסכמיהורד כהן13/08/2010
שלום רב,
עשיתי בדיקת א.ק.ג. רופא רשם סינוס ללא אסכמיה. מה פירוש הדבר?
שאלה נוספת: באיזה מכונה עושים מיפוי לב - האם זה מכשיר סגור - קלאוסטרופובי?
איפה , בת"א כדאי לעשות את הבדיקה?
בתודה מראש
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010ורד,
סינוס זהו הקצב הרגיל של הלב
איסכמיה פירושה סבל של הלב כתוצאה ממחלה בעורקי הלב
המיפוי לא מכשיר סגור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ,תפקוד דיאסטוליהדס לוי13/08/2010
בבדיקת "אקו לב" שנערכה לי נמצא "תפקוד דיאסטולי ירוד של חדר שמאל".
שאר הנתונים - התכווצות גלובלית של חדר שמאל תקינה, פתיחה תקינה של המסתמים, לחץ ריאתי תקין. מה ניתן להסיק מכך והאם אני יכולה לעבור ניתוח בהרדמה כללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מעוניינת באישור לניתוח באינטרנט?
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010....ובכל מקרה לא האקו הבדיקה הקובעת למטרה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבדיקת אקו לב דרך הוושטאיתן מנור13/08/2010
מצאו שיש לי דליפה חמורה במסתם האורטלי וזה שלידו וכן הסתיידות,נקבע לי תור להחלפת שסתומים,אגב, היה לי לפני תשע שנים נתוח מעקפים, נקבע לי לפני תשע שנים, במשך שבע שנים אחרי הנתוח הרגשתי בריא כמו שור,בשנתים שלוש האחרונות, הצלחתי לרדת במשקל שלושים קילו ,ואני רזה מאוד, חשבתי לי ונראה לי שאם אשמין 15 קילו הלב יפעל עם דליפות סבירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודי טוב, גם שואל וגם עונה
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיות והשמנה של עשרה וקצת יותר קלה
איתן מנור14/08/2010היות ואני חייב להבין תשובתך במאה אחוז,
האם להארכתך העלאה למשקל שהיה לפני כל תופעות אבוד הנשימה הפתאומי כתוצאה ממאמץ,יעלמו?
אם אני אעשה בדיקת אקו דרך הוושט כשאני שוקל 15% יותר ,
תתקבל תוצאה,moderate ולא severe* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמן והרזה
ד``ר רוברט הפנר14/08/2010איתן
תחילה חשבתי שאתה מתבדח.
אם תעלה במשקל לא תהיה הטבה בתפקוד המסתמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מתבדח,ולמרות תשובתך,
איתן מנור14/08/2010קודם אשמין למצבי הקודם לתופעות ורק אחכ אחליט,
כי אני בטוח בתאוריה שלי
גם נפגשתי עם המנתח הטוב ביותר בארץ והבנתי שהנתוח מסוכן ביותר וקשה,
כי עלולות להיות הדבקויות,כי כבר עשיתי נתוח לב פתוח ,אבל תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר רוברט הפנר14/08/2010איתן,
מצויין שאתה בטוח בתאוריה שלך, כי אתה צריך להיות שלם עם עצמך.
וזה נכון גם שהסיכון בניתוח שני גדול יותר, (אגב, שאלת אותו לגבי ה"תיאוריה" שלך ?) אבל למעט התאוריה ההזויה שלך אינך מתאר את עצמך (אינך מציין אפילו את גילך) לכן אני לא יכול לחוות דעה אם כן או לא ניתוח (מה גם שלא זה מה ששאלת).
ולבסוף,מי שקובע את הצורך הרפואי אם כן או לא ניתוח הוא הקרדיולוג ולא המנתח לב. (כמובן בהסכמתך)
אז קדימה, לך לאכול ותרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוב מודה לך מאוד
איתן מנור14/08/2010אגב,התיעצתי עם טובי הרופאים בארץ וכן עם המנתח הטוב ביותר,
כאמור מצבי היום טוב יחסית ויתכן ויורע אחרי, ,אז יאללה
אני צעיר בן 69* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי MVPלירון12/08/2010
לפני כ-3 שנים נימצא אצלי MVP כניראה מולד , הרופא שמצא את אותו "פגם" בלב גם ראה אותי בפעמים נוספות שבאתי אליו - הייתי אצלו במעקב אחת לשנה עד שהיתגייסתי .
כשהיתגייסתי הלכתי לבדיקת אקו לב בחר"פ ושם אמרו לי שאין לי כלום והם לא מוצאים דבר .
האם יכול ליהיות מצב שאותו הפגם בלב הבריא ?
יש מצב שפגמים כמו MVP מבריאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MVP
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010לירון,
הממצא הנ"ל דינמי, לפעמים נראה ולפעמים לא.
כעקרון אם פעם עשו אבחנה כזאת אז ה MVP קיים, כנראה במידה לא משמעותית.
את יכולה לעשות אקו לב פעם ב 5 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי שיעול והתקף לבעידן12/08/2010
שלום רב,
נתקלתי במאמר שטען כי היה "ותפס" אותי התקף לב, עלי להשתעל נמרצות עד להגעה לבי"ח.
אודה לך אם תוכל להסביר לי קביעה זו, מהו המנגנון הפועל במקרה זה על הלב ואמור להציל אותי?
בברכה ובתודה מראש על טרחתך,
עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול והתקף לב
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010עידן,
אין הנחייה כזאת. ההנחייה הכי חשובה היא לא להגיע בכוחות עצמך אם זה "תפס" אותך אלא לקרוא לנט"ן.
הנחייה שניה היא לעשות טיפול מונע כדי שלא "יתפוס" אותך עתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cpkפאר12/08/2010
שלום.
אני לוקח ליפיטור 10 מ"ג ביום שנים ועושה פעילות גופנית כל יום (הליכה) כשעה .
בבדיקת דם אחרונה שלי התקבל CPK=373 .
מה הסיבה לעליה לערך כזה ומה מציין ערך כזה , האם זה מסוכן .
בל הבדיקות שעשיתי במהלך השנים הערך הזה היה מעל לתחום העליון אבל אף פעם לא הגיע לערך גבוה כזה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CPK
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010דוד,
מציע שתחזור על הבדיקה כשאתה מס' ימים לא עושה הליכה.
בנוסף תבדוק את תפקוד בלוטת התריס (בדיקת דם לTSH)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק נמוך מאודעליזה12/08/2010
שלום אני בת 35 בריאה בד"כ.אושפזתי בבי"ח בעקבות דלקת בשתן .בבדיקה שיגרתית שך לחץ דם ודופק התברר שהדופק שלי נמוך 33-44 והדופק קופץ הרבה(חוברתי למוניטור).לחץ הדם 110/60 .אקו וא.ק.ג-תקינים.האם הכל בסדר או יש לי ממה לדאוג? אני רוצה לציין שאני מתעמלת ב-4 חד' האחרונים 2 בשבוע 45 דק' בסטודיו סי כמו כן ב-8.1.10 ילדתי בת(ילד 4).אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק נמוך
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010עליזה,
מציע שתפעלי על פי ההנחיות שכתובות במכתב השחרור מביה"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לרופא
עליזה13/08/2010בהנחיות רשום לעשות הולטר לב וקבעתי תור ליום שלישי. אבל רציתי לדעת מה זה הדופק הנמוך (מה שלא היה לי בעבר) ולמה הוא יכול לגרום?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר
ד``ר רוברט הפנר13/08/2010עליזה
את בת 35, אחרי לידה רביעית, מתאמנת בחדר כושר, לדעתי מה שנראה באקראי במוניטור חסר משמעות, כל עוד את מרגישה טוב.
תעשי את ההולטר.
ממה שאת כותבת, אין נתונים רפואים (תאור כמו "קפיצות בדופק") שאני יכול לחוות דעה מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)