מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על דופקSolero28/10/2007
האם כשמודדים דופק ולוקחים נשימה עמוקה, פחות מרגישים אותו ?
האם הקצב שלו אמור להשתנות תוך כדי השאיפה העמוקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן לשתי השאלות
ד``ר רוברט הפנר28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקה של המסתמיםאורי26/10/2007
שלום רב,
בבדיקה שגרתית אקו לב ללא תסמינים, נמצאה אי ספיקה קלה במסתם המיטראלי ואי ספיקה קלה מאד במסתם הטריקוספידלי. לא נמצאה צניחת מסתם, אלא כיפוף העלה. הרגשתי טובה, אני בן 30.
כיצד עלי להתיחס לממצאים אילו?
בתודה מראש, אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתיחס
ד``ר רוברט הפנר26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הולטרמיכל25/10/2007
ד"ר הפנר שלום,
אני בת 47. לפני כחודש הרגשתי מעין פרפורים בלב שהופיעו לסירוגין במשך כל הזמן. רופא המשפחה שלח אותי לבדיקת הולטר ולהלן התוצאות: הפרעות קצב חדריות - נצפו VPC'S בתדירות של 31-751 לשעה, ממוקד אחד, חלקם FUSION BEATS. נצפו גם קטעי טריגמניה וביגמניה חדרית. נצפו כ-451 זוגות VPC'S.
הפרעות קצב על חדריות - נצפו 108 APC'S בפיזור הומוגני ביממה. חלקם זוגות APC'S. נצפו 2 קטעי NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA .
הפרעות הולכה - לא נצפו.
שינויים משמעותיים בקטע ST - לא נצפו.
אודה לך אם תוכל לפענח את התוצאות.
רק בשבוע הבא יש לי תור אצל הרופא, האם אפשר לחכות עד אז או שיש משהו דחוף? השבוע הרגשתי פחות את הפרפורים, אבל עכשיו אני די מבוהלת.
תודה על תשובתך.
אגב, לפני כחודשיים וחצי הפסקתי לחלוטין לשתות הרבה קפה והרבה סיגריות, האם יכול להיות קשר?
שוב תודה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפה וסיגריות
ד``ר רוברט הפנר25/10/2007אם לא ידועה לך מחלת לב קודמת, ואת מרגישה טוב, אין דחיפות.
תקבעי תור אצל קרדיולוג
ד"ר הפנר
נ.ב.
סיגריות...טוב שהפסקת, קפה - תמעיטי בכמות (צריך גם קצת להנות, לא?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאבחון מחלת לבבלה25/10/2007
מה שמה של בדיקת הדם שנותנים כשיש חשד שהיה התקף לב.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הדם
ד``ר רוברט הפנר25/10/2007טרופונין מוגבר יכול להצביע על אוטם שריר הלב שקרה ב 10-14 יום לפני הבדיקה
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק נמוךאורי24/10/2007
שלום רב,
בעלי בן 68 מקבל תרופות להורדת לחץ דם: נורמיטן50 +נורווסק10. במדידה שגרתית בבית ערכי לחץ דם היו 130../ 80 אולם הדופק היה 42 . הדופק בד"כ 49 פעימות בגלל השפעת הנורמיטן. האם יש חשש אם הדופק ישאר 42?
תודה מראש על תשובתך, רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפחיתי במינון ה Normiten
ד``ר רוברט הפנר25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופירין75דקלה23/10/2007
אני בת 52.עקב הסטוריה משפחתית (אבי נפטר בגיל 60 מסכלרוזה בראש), התערפלות זמנית של עין ימין (קרה פעמיים, לפני שנה),דם סמיך וקרישי דם בעת מחזור (כיום כבר אין לי מחזור)- קבלתי מהרופא מיקרופירין75.
שאלה- כתוב בהוראות לתרופה שאין לקחתה מעבר ל-10 ימים מחשש לשבץ מוחי (והרי הבנתי שקיבלתי את התרופה במקום אספירין, ועלי לקחתה תמיד). אם כך- לקחת את התרופה או לא? מבולבלת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Aspirin
ד``ר רוברט הפנר25/10/2007הטיפול באספירין מקובל ומוכח כטיפול מונע לארועים מוחיים וקרדיאליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרופירין ודם בצואה
ליאורה30/10/2007ד.נ.
האם דם סמוי בצואה יכול להיגרם ע"י נטילת מיקרופירין?
תודה. אלישבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם סמוי
ד``ר רוברט הפנר31/10/2007לא, אלא אם כן יש דימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרופירין
ליאורה01/11/2007ד.נ.
אני בן 72, מקבל רמיפריל 5מ"ג ל-יל"ד וכן סטטין 10מ"ג משום שהיה לי בזמנו LDL 130. היום הל"ד הממוצע שלי 122/74, וה- LDL הממוצע שלי 80. משקלי 66 (גובה 180), ואני עוסק בפעילות גופנית יומיומית. האם יש גם צורך במיקרופירין בנסיבות אלה? אודה לך מאוד על תשובתך. אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי
ד``ר רוברט הפנר01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרופירין?
ליאורה04/11/2007ד.נ.
איזו תועלת נוספת יכולה להביא לי נטילת מיקרופירין, לעומת הסטטין שאני כבר מקבל (והרמיפריל שגם אותו אני כבר מקבל)?
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרופירין
ד``ר רוברט הפנר04/11/2007מומלץ אבל לא חייב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהי תועלתו?
ליאורה11/11/2007ד.נ.
ובכן, מהי התועלת (עליה שאלתי בפנייה קודמת) אשר בגללה אתה ממליץ על נטילת מיקרופירין, בנסיבות שתיארתי? תודה. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה אחרי הולטרישראל ,ס,23/10/2007
לדוקטור שלום, הנני בן 28 וייחדוע לי שאני סובל מקרדיומפטיה-מחלת שריר הלב
לפני כ3 חודשים עשו לי הולטר (מכשיר מעקב נישא של 24 שעות) והרופא הקדיולוג שפחות או יותר הכל בסדר,
לאחרונה יש לי כאבים בחזה בציד שמאל כמו כאבי דקירות, ויש לי גם כאבים שונים בגוף תמיד באותו הזמן בבטן בצד שמאל וגם עצירות לפעמים וגם מלווה בקשיי נשימה
השאלה שלי : האם לחזור אל הקרדיולוג לבדיקות?..
או מה לעשות בעצם מה מומלץ, אני קצת דואג
אני נוטל 3 כדורי איקאקור ביום,,,,
ארצה בתשובה, תודה,,אם יש עוד שאלות אז בבקשה,,
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדיומיפטיה
ד``ר רוברט הפנר23/10/2007העצירות, אולי בגלל האיקקור...
לגבי יתר השאלות תפנה שוב לקרדיולוג שמכיר אותך
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי האיקאוקר/נזק
ישראל ,ס,23/10/2007האם זה שאני לוקח כבר שנים את הכדור הזה יכול לעשות נזק ללב או למערכת אחרת בגוף?
לוקח כבר אותה כמעט 10 שנים
בתודה רבה
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר בנוגע לתוצאות אקו דופלרגבי22/10/2007
לאור אקו דופלר שביצעתי ( גיל 40) לאחר זיהוי rbbb, התקבלו התוצאות החריגות הנ"ל:
- חשד להרחבה קלה של החדר הימני עם היפוקינזיה של הסגמנטים הבזאליים.
- שטח האאורטה מורחב במידה קלה (40 ממ)
- בדופלר: אי ספיקה מיטלית וטריקוספידלית חסרת משמעות המודינמית.
לחץ מוערך במחזור ריאתי כ- 17 ממ"כ +rap .
שאלותיי:
- מה משמעות החריגות ובעיקר האם מחייב אותי במשהו (מעקב? / אחר?)
- אני מעוניין לבצע קורס צלילה. האם יש מניעה לאור המימצאים או שאין קשר?
בתודה מראש,
גבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב
ד``ר רוברט הפנר22/10/2007בגדול, המשמעות לא גדולה , אבל עיקר ההתיחסות אליך ולא אל הבדיקה עצמה, שבהרבה מיקרים אינה מדויקת. לכן עליך להתיעץ עם קרדיולוג שקודם ישמע ויבדוק אותך ובאותה הזדמנות גם יקרא את תשובת האקו.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בשילוב עם מיקרופיריןיעל22/10/2007
אני בת 32. לפני 10 חודשים עברתי צנתור של עורק הכליה הימנית. היתה פתיחה עם בלון + סטנט (סתימה של 85%).
מאז אני לוקחת מיקרפירין 75 מ"ג ובבדיקה אחרונה קיימת הצרות חוזרת בעורק (60%).
1. האם ישנה בעיה בשילוב של לקיחת מיקרופירין וגלולות (מינולט).
2. האם ישנה בעיה בשילוב של לקיחת מיקרופירין עם תוסף Q10.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטנט בכיליה
ד``ר רוברט הפנר22/10/2007אין בעיה בשילוב התרופות הנ"ל. מן הסתם לא יכולת למנוע את ההצרות החוזרת בסטנט, מקווה שלא תחמיר.
אגב, מה מטרת ה Q10?
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהQ10
יעל23/10/2007החלטתי לנסות ולעבור לתזונה נכונה ובריאה יותר ונטורפטית המליצה לי לקחת Q10. השאלה האם כדאי/יש צורך?
שאלות נוספות מתוך התעניינות- עכשיו כשאני יודעת שההיצרות חוזרת. ממה זה נובע וממה בעצם התחילה ההיצרות בעורק? והאם זה אומר שבעתיד אם אני אעבור שוב פעם צנתור (ככה זה נראה) ההיצרות עלולה לחזור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיצרות חוזרת בסטנט
יעל24/10/2007בהמשך לכל השאלות - אתמול הייתי בדופלר עורקי כליות והאבחנה הינה כי קיימת טורבולנציה במיקום הסטנט וירידה מסוימת של מהירות דיסטלית המעידה על הפרעה של המעבר. הרופאה הסתייגה ואמרה שכיוון של.ד שלי תקין (100/60 האם זה לא נמוך מעט?) יכול להיות שזו הפרעה שתשאר קבועה וצריך פשוט להיות במעקב אך כיוון שאיכות הבדיקה נמוכה ביחס לצנתור, הרופא יכול להחליט לצנתר בכדי לראות בדיוק מה קורה שם.
מה אתה חושב על הנושא?ומדוע באזור הסטנט יש עדיין בעיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעורק כליה
ד``ר רוברט הפנר25/10/2007יעל שלום, איך , בתחילה הגיעו לחשד שיש הצרות בעורק הכיליה? בגלל לחצי דם גבוהים? אם כן, כעת לחץ הדם מאוזן?
מה גודל התומכון בעורק? (אורך ורוחב). אני שואל מכיוון שבהרבה מקרים, בניגוד לעורקי הלב שגם בהם משתילים תומכונים, עורקי הכיליה הרבה יותר רחבים, לפעמים 5 ואף 6 ממ', כך שגם אם יש הצרות , של 50-60% עדיין זרימת הדם מספיק טובה.
במידה ולפני הצנתור לחץ הדם היה גבוה והתאזן אחרי הצנתור, אז זהו מדד קליני שניתן לעקוב אחריו לצורך החלטה אם צריך ללכת שוב לצנתור.
ד"ר הפנר
נ.ב. נטילת ה Q10 מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור עורקי כליות
יעל25/10/2007הכל התחיל כאשר הגעתי לרופא כשחליתי בשפעת לפני כשנה וחצי. הרופא מדד ל.ד והוא היה 160/100. כמובן בגלל ל.ד גבוה הרופא שלח אותי לסדרת בדיקות ומשם הכל התחיל.כרגע ל.ד 100/60.
במקרה אתמול הייתי אצל הרופא עם תשובות דופלר והוא ענה בדיוק כמוך. הוא טוען שבמקרים כמו שלי הדעות חלוקות בנוגע להנחת סטנט כיוון שלא ידועה ההשפעה בקרב הגיל שלי במקרה זה של ערק הכליה. אלו שמתנגדים מעדיפים לפתוח כשיש הצרות והתומכים מעדיפים לשים סטנט ולראות בהמשך מה ההשפעה. לדעתו יכול להיות שבצנתור אולי יכלו לבצע מעט יותר את הפתיחה של העורק (אבל לא בהכרח) וזה מצב נתון כרגע או שבתוך הסטנט נתקעים שומנים שסותמים אותו. הרופא רוצה שאני אחזור על הדופלר בעוד 7 חודשים וגם הוא אמר שכרגע המדד לצנתור הוא ל.ד ואני צריכה להיות במעקב.
זהו הסיפור המעניין בגילי המופלג 32.
אני מאוד מודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקגרבקה22/10/2007
אני בת 54 בבדיקת אקג נמצא בval שיש qs עם r קטנטן.
מה פירוש הדבר?
וכיצד יש לטפל?
בתודה רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לראות את האקג בשלמותו
ד``ר רוברט הפנר22/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש הסבר על משמעות ihpאורית21/10/2007
בעלי בן 35 נבדק ע"י קרדיולוג עקב כאבים בחזה נמצא שינוי st-t בחיבורים אנפרולטרלים אקו לב - מ ,פ כ - 60% , היפוקנזיה אינפרובזלית , אקו לב במאמץ - הדופן האינפרובזלית שנראת היפוקנטית במנוחה הופכת לאקנטית במאמץ הומלץ להשלים בירור ct אנגיו
שלחנו לקבל אישור לעשות צינותר אבל קיבלנו סירוס בו הופיע כי ע"פ הנתונים שלנבדק קליניקה ברורה של ihp אשמח מאוד אם תסבירו לנו במה מדובר .
תודה רבה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IHP
ד``ר רוברט הפנר21/10/2007אורית שלום,
כאבים בחזה עם תוצאות אקו לב במנוחה ומאמץ כפי שציינת, ללא ספק הוא צריך לעבור צנתור, ולא CT אנגיו !!!
לגבי IHP, כשתגלי מה זה תודיעי גם לי...
בהצלחה,
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mri האם משפיע על הסטנס,עמית19/10/2007
עברתי לפני יומים mri מותני וכבר בזמן הבדיקה הרגשתי כאב מאד קל בלב,אמרתי בזמן ההפסקה לצורך ההזרקה לרופא ?טכנאי?והוא אמר שזה שום דבר,כיום יומים אחרי אני עדיין עם כאב עמום בלב
אין לי אנרגיה ללכת למוקד או למיון אלה אם זה אכן חיוני נביותר,
ב2002 עברתי צינטור עם סטנטס בעורק דיאגנולי קטן
לאחרונה אני עובר סדרה שלמה ומתישה של ברור רפואי עקב פציקולציות בשרירי רגליים,
אנילא לוקח יותר סטטינים שעזרו מאד, היות שתוקפים לי את השרירים,איזוטרול גורם לי לבלגן גדול בבטן,אספירין הופסק כי גרם לי לגסטריטיס,כך שאני ללא תרופ ות ,הוגשה בקשה לאישור פלויקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד``ר רוברט הפנר19/10/2007ה MRI לא הזיז לך את התומכון מלפני 5 שנים.
יחד עם זאת מכיוון שהפסקת את הטיפול באספירין ואחר יכול להיות שתלונותיך כן קרדיאליות וזה ללא קשר ל MRI עצמו.
אני ממליץ לך לא להזניח ולפנות לעזרה בהקדם האפשרי.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצב ?Solero18/10/2007
שלום.
התופעה שבה מרגישים שהלב "נח" לרגע, ואז חוזר במעין בום כזה שבו מרגישים צורך להשתעל,
מתאימה להפרעת קצב לב ?
האם זו פעימה מוקדמת ?
אני מבין שלא תמיד זה מוגדר כמסוכן ויש כאלה שחיים עם זה.
האם למי שזה לא מסוכן לו צריך פשוט להשלים עם העובדה שזה קורה לפעמים ולא להתרגש ולהמשיך כרגיל?
אודה על תשובתכם.
אחד שטיפה לחוץ , ואולי שלא בצדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמשוני
ד``ר רוברט הפנר19/10/2007איך שאתה מתאר כנראה מדובר בפעימות מוקדמות.
אתה יכול לעשות בדיקת הולטר במידת הצורך אקו לב אם התופעה מאוד מציקה לך. אתה לא צריך להשלים עם שום דבר, אתה פשוט צריך להבדר ע"י קרדיולוג
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אקו לבבת1918/10/2007
ד"ר שלום רב,
עקב איוושה בלב, ביצעתי היום בדיקת אקו-לב. הבדיקה כידוע בוצעה ע"י טכנאית, וכשנכנס הרופא לחדר(לא זו שמטפלת בי,אלא רופא אחר), הוא אמר לי שבמקום 3 עלים (באחד הפתחים,נראה לי) יש לי 2..
רציתי קצת יותר מידע בנושא,
האם זה מסוכן, מה ההשלכות, וכו'..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 19
ד``ר רוברט הפנר19/10/2007ומה כתוב בתוצאה הרשמית של הבדיקה מעבר ל"שמועות"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של מיפויחיה17/10/2007
אשמח אם תפרש לי את תוצאת המיפוי של אבי (בן 57)
איין עדות לאיסכמיה מיוקרדיאלית הפיכה ע"פ בדיקה זו
עדות לאוטם בדופן אינפרופוסטריורלי ואינפרואפיקלי לכל אורכם בהתאמה לפיזור RCA עם איסכמיה שארית קטנה מאוד בגבולות בקבות מתן דיפרידומל ומאמץ קל ללא תעוקה אך עם קוצר נשימה ושינויים בא.ק.ג גבוליים
האם יתכן שזה התקף לב ראשוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה של מיפוי
ד''ר ריקרדו תובר17/10/2007חיה שלום
המפוי לב הוא לא תקין לכן רצוי יעוץ קרדילי כדי לקבל תמונה יותר ברורה וטיפול המתאים
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)