מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך שאלהיעל13/11/2011
סליחה ששואלת שוב -הטחורים הם דרגה 3,כפי שנאמר לי , האם משנה בשיטת הדופלר?האם אתה ממליץ על שיטה טובה יותר? שוב , תודה רבה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד13/11/2011אם ||| גדולים ונפוחים אולי עדיף מכלב=סטייפלר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםיעל13/11/2011
תודה על המענה המהיר. ושאלה נוספת -הוצע לי בשיטת הל דופלר. האם כדאי ומה הסיכונים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד13/11/2011גבי הסיכונים - תשאלי את מי שהציע. כך נכון לעשות.
זו שיטה יעילה לטחורים שמתאימים.
אם הטחורים שלך הם באמת בדרגה || יש לשקול זאת היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםיעל13/11/2011
לרופא שלום.
סובלת כמה שנים מדימומים מטחורים פנימיים, דרגה 3. עברתי מספר קשירות, אחרונה לפנ חודשיים אך יש עדיין דמומים.קולונסקופיה לפני 4 שנים, פוליפ שפיר שנכרת של 3-4 מ"מ , שנמצא בגובה 40 ס"מ.נאמר לי לחזור על קולונסקופיה עוד 5 שנים, כלומר -שנה מהיום.
לפני יומיים דימום משמעותי יותר עם קרישי דם. 1.האם ניתן לשייך לטחורים או משהו אחר? 2.האם יתכן שהתפתחה מחלת סעיפים במעי עליה קראתי או שהיו רואים משהו בקולונסקופה לפני 4 שנים?3. האם להקדים קולונסקופיה? סליחה על כל השאלות ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד13/11/2011מתקבל שמטחורים אבל כדאי להקדים הקולונוסקופיה ואם שלילית לשקול ניתוח טחורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס בעצם הזנבאבי12/11/2011
שלום אני בן 24 כל כמה זמן יוצא לי באותו מקום בעצם הזנב מעל פי הטבעת מן אבצס פנימי שלא נראה לעין זה כואב במגע וזה בכללי לא נוח. אחרי תקופה של שבוע שבועיים בערך האבצס מתכווץ ונהיה כמעט בלי מורגש וללא כאבים. אני מאמין שזה הסינוס פינודלי.
האם במצב זה שזה גודל ואז יכול להעלם אפילו לתקופה ארוכה עליי לבצע ניתוח להסרה?
מה גורם לזה לחזור? מה הן ההשלכות בכך שלא אבצע את הניתוח? האם זה יכול לגרום נזק לפי הטבעת אפילו שזה בחוץ? תודה רבה אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס בעצם הזנב - תגובה
ד''ר דוד נויפלד13/11/2011א. לא קשור לפי הטבעת.ב. מהות הענין - תעלה לא טבעית שמדי פעם אוגרת זהום שמתנקז.
אין בזה סכנה לטווח ארוך מלבד העובדה שיכול להתפתח אבצס שיחייב נקוז כירורגי.
הטיפול הוא בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קון ליד פי הטבעתד``ר רפאל אלון12/11/2011
לפני זמן מה גיליתי ליד פי הטבעת משהו שנראה כמו חצ'קון,היום גיליתי שיש לי כאלה הרבה, הם לא כואבים לי כלל. האם אלו טחורים?
איך ניתן לטפל בזה ולאיזה רופא עליי לפנות...
כמו כן אשמח לדעת האם יש משחה שלא מצריכה הפנייה מרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד13/11/2011מהתיאור שלך אין לי מושג.
צריכה להבדק.
תקבעי עם פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מטפלים בטחורים?מאיה09/11/2011
האם קיימת משחה מומלצת לטיפול בטחורים חיצוניים?
האם יש להם נטיה לחלוף מעצמם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מטפלים בטחורים? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד13/11/2011בטחורים חיצוניים לא מטפלים.
אם מפריעים - יש להסיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורהרועי09/11/2011
שלום,
אני בן 29.
טופלתי ע"י משחת ניפדיפין 0.2% 4 פעמים ביום ונורמלקס פעם אחת בערב.
לאחר כחודש וחצי מתחילת הטיפול הייתי אצל הפרוקטולוג והוא אמר שהפיסורה נעלמה והמליץ על בנהפייבר פעמיים ביום להסדרת פעילות מע' העיכול.
כשבוע וחצי לאחר שהייתי אצל הרופא אני מרגיש שהפיסורה מתחילה לחזור לאט לאט: מעט גרד , צריבה קלה ולפי דעתי ראיתי גם טיפונת של דם על הצואה ,אך לא על נייר הטואלט .
כפי שציינתי לא מדובר באותם הסימפטומים והסימנים שהיו לי כשהייתה לי פיסורה פעילה (לפני שטופלתי ע"י מישחות ואבקת נורמלקס ), אך לפי דעתי זה חוזר לאט לאט.
האם מדובר בפיסורה כרונית שהטיפול היחיד לה הוא ניתוח ?
האם לאור מה שציינתי שהטיפול הצליח להעלים לחלוטין את הפיסורה ,אך זמן קצר לאחר הפסקת הטיפול היא מתחילה לחזור לא לאט - אומר שזה מצריך ניתוח או שיש דרך אחרת בנתיים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה?
רועי13/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד13/11/2011פיסורה בד"כ לא חוזרת לאט אלא בפתאומיות בבת אחת. יכול להיות שמה שאתה חשבת כריפוי מלא, בעצם לא היה מלא ונותר פצע קטן.
אם לא נורא מפריע תמשיך עם הבנהפייבר (בד"כ מספיקה מנה אחת בבוקר).
אם יתחיל להטריד באופן משמעותי - תצטרך לשקול ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רועי13/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצם הזנב ופיסורהמשה09/11/2011
שלום רב,
מזה 8 חודשים אני סובל מפיסורה.
בשלושת החודשים האחרונים הצלחתי לייצב את מצב הפיסורה והכאבים חלפו.
ביקרתי אצל כירורג והוא אמר כי הפיסורה מחלימה ואין צורך בניתוח, ואם זאת שאל אותי אם מקרינה הפיסורה לכאבים בעצם הזנב ולכאבים בזמן הטלת השתן.
אז לא היו תסמינים אלה על כן אמרתי שלא. וגם בגלל שאני סובל מצליפת שוט אחרי תאונת דרכים, לא ייחסתי חשיבות לכאבים באזור הגב התחתון כקשורים לפיסורה.
עם זאת כבר יותר מחודש אני סובל מכאבים חזקים בעצם הזנב, וכעת אני תוהה אם אפשרי שהדבר נובע מהפיסורה. הכאב הוא עמום ולא חד, מופיע בעת ישיבה ממושכת, וכן כאשר אני לוחץ במקומות מסוימים באזור עצם הזנב, והוא מאוד חזק. אחרי שאני קם הוא נעלם, ורק מזכיר על עצמו מעת לעת.
כמו כן לעתים רחוקות מאוד אני מרגיש אי נעימות רצינית בעת הטלת השתן. אך זה קורה לעתים רחוקות מאוד.
האם שני הדברים האלה יכולים לנבוע מהפיסורה?
(אין לי הפרשות מהאזור.)
באיזה מקרה זה קורה?
מה עליי לעשות על מנת שזה יעבור? נכון להיום אני שוחה בבריכה כמעט כל יום, במשך שעה.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעצם הזנב ופיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/11/2011אין קשר לפיסורה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש חשד לבעיה אחרת בפי הטבעת?
משה09/11/2011היתכן כי הפיסורה תרמה להתפתחות של משהו נוסף?
תודה רבה על תגובתך המהרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש חשד לבעיה אחרת בפי הטבעת? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/11/2011לא. פיסורה לא גורמת לסרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
משה09/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פ"מ תקינה ובנפייברדנה08/11/2011
שלום לרופא,
אני בחורה בת 35, שסובלת מטחורים דרגה2-3. הרגלי היציאות שלי הם יציאה אחת פעם ביום- בבוקר. יציאה ללא קושי. רכה. למרות זאת, הומלץ לי על בנפייבר ע"י הרופא. בעיקר מפני שיש לי צורך ביציאה נוספת במהלך היום- אך אינני מצליחה להגיע לכך. ולכן אני חשה בעצירות. כאילו משהו "תקוע" לי שם. (אני מרגישה שיש לי צואה.. אך לא יוצא לי במהלך היום, ועלי לחכות עד הבוקר).
ראיתי כי המלצת כאן על בנפייבר פעמים רבות, ורציתי לשאול:
1. מה נחשב כפעילות מעיים תקינה? האם זה שיש לי יציאה אחת ביום זה לא תקין?
2. כיצד יש להשתמש בבנפייבר? ניסיתי את התכשיר במשך 5-7ימים, אך אני לא חשה כי הוא משנה לי משהו- בתלונות שלי. להיפך: עדיין יש לי יציאה רק בבוקר, כאשר במשך היום אני לא מצליחה. והבנפייבר לתחושתי רק מחמיר את המצב- כי הוא גרם לי לתחושת נפיחות בבטן, וגם ריבוי גזים.
אני שותה כף אחת יחד עם הקפה בבוקר, ומוסיפה מיד אח"כ- כוס מים.
3.כמה זמן עלי לנסות את התכשיר, או שאולי- ע"פ תיאורי, הוא לא מתאים לי? ויש משהו אחר שתוכל להמליץ לי עליו.
תודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פ"מ תקינה ובנפייבר - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/11/2011יש להסדיר היציאות שתהיינה קלות.
הממוצא בחברה המערבית עם מזון מעובד יציאה אחת עד שתיים ביום.
הסיבים נועדים להסדיר היציאות לאופטימום.
אם יש צורך לצאת - הולכים לשירותים ולא מתאפקים.
את הבנהפייבר מומלץ לקחת בבוקר בכוס מים או מיץ ואח"כ עוד כוס מים או מיץ.
יש לשתות הרבה במשך היום.
ממה בדיוק את סובלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא
דנה09/11/2011שלום ד"ר,
ותודה רבה על תשובתך. אני סובלת מטחורים- דרגה 2-3. זה מתבטא בכך שניתן לראותם כאשר אני מפסקת את הישבנים- הם בתוך פי הטבעת..אבל כפי שאמרו לי רופאים- הם צנחו- ואיבדו מקומם בתעלה..כי הם לא נמצאים "למעלה ובעומק" פי הטבעת, אלא די למטה- בצורה כזאת שכל רופא יכול לראותם ללא צורך בהחדרת מכשיר. בזמן יציאה- אני לא רואה שיוצאים לי, אבל יש לי דימומים לפעמים. לפעמים דימום כבד, ולפעמים קל.
לגבי היציאות: התכוונתי שיש לי בפועל רק יציאה אחת ביום- בבוקר, למרות שבמשך היום אחרי אוכל בעיקר- צהריים וכ'ו, אני חשה צורך ליציאה, אך כאשר אני ניגשת לשרותים- אני לא מצליחה. וזה דורש ממש מאמץ. או שלרב- לא יוצא בכלל.
לכן הרופא המליץ לי על הבנפייבר. אבל כאמור, הוא גורם לי ליותר רע..הרגשת מלאות, וגזים. שלא הייתה טרם השימוש בו. ואני מקפידה על שתייה מרובה- כעשר כוסות ביום...
מה דעתך? האם יש לנסות אותו עדיין? כמה זמן צריך לנסות את הבנפייבר עד שמחליטים אם הוא עוזר או לא?
האם הוא גורם להתמכרות? ומה יכול לעזור לי במשך היום להשיג יציאה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/11/2011טחורים דרג' || הם אלה שיוצאים-צונחים בזמן היציאה אבל חוזרים מעצמם זמן קצר לאחריה. כאשר יש צורך להחזירם בעזרת האצבעות אזי הם דרג' |||.
לא נשמע לי שזו הבעיה שלך.
אי אפשר להתמכר לסיבים. אלה תוסף שמשלים את מה שחסר באוכל.
רצוי להמשיך עם הסיבים שאם לא כן ימשיכו ויחמירו הבעיות עם הטחורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ושאלה נוספת בבקשה
דנה09/11/2011תודה רבה לך ד"ר נויפלד,
רק שאלה נוספת ברשותך: אין לי בעייה של יציאה מסודרת בבוקר- והיא גם ללא מאמץ, ורכה וכ'ו.
כיצד אוכל לשפר את פ"מ שלי ולהרגיש יותר טוב גם במהלך היום? האם יש תכשיר כלשהו שאתה ממליץ עליו שיכול לגרום ליציאה נוספת במהלך היום? (למשל לאחר ארוחה כבדה בצהריים, או לקראת הערב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ושאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/11/2011לחיות על תכשירים זה לא טוב ולא בריא.
לאכול לפי היכולת ובהתאם למגבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יצאו לי כמה גידולים בפי הטבעתדרור08/11/2011
הם לא קרובים לחור עצמו לא כואבים ולא שורפים, האם יש צורך בטיפול או שזה יעלם מעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצאו לי כמה גידולים בפי הטבעת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/11/2011אין לי מושג על מה אתה מדבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים שונים לטחוריםלילך08/11/2011
אני בהריון בשבוע 26.
בבדיקה לפני 4 שנים גילו שיש לי טחורים פנימיים. כבר הרבה זמן אני לא סובלת מיזה עד עכשיו
רופאת המשםחה שלי הביאה לי כמה תכישרים- פרוקטופואם HC ונרות פרוקטוגליבינול. רציתי לדעת האם מותר לי להשתמש איתם בתקופת ההריון והאם מותר לי להשתמש עם שניהם לדוגמה- בבוקר להשתמש עם הנרות ובצהריים עם הקצף?
ושאלה נוספת מה אני יכולה לעשות בשביל להקל על הכאב חוץ מאבטיות שלא עוזרות?
האם אני אסבול מיזה בכל משך ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים שונים לטחורים - תגובה
ד''ר דוד נויפלד09/11/2011הבהרה
טחורים לא מתגלים הם מגלים את עצמם.
הרופאה לא "הביאה" - רשמה לך.
הסיבה להערות שאינני מבין מה הבעיה שלך ולכן קשה לי ליעץ.
אם תוכלי להבהיר את התלונות שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיות?מאיה07/11/2011
מזה כמה חודשים אני מרגישה מעין גודש בקצה פי הטבעת שמתנפח לאחר אורגזמה.
אני לא מרגישה כאב אבל מרגישה מדי פעם גרד. מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות טחורים למרות שזה לא כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד07/11/20111. טחורים לכשעצמם לא כואבים.
2. יכול להיות שאכן יש גודש בטחורים.
3. איזה סוג של סקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן לך עיצה חשובה
א07/11/2011שלחי מייל ל- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפי הטבעתאתי05/11/2011
מזה כשנתיים לאחר כל יציאה יש לי צריבה נוראה בפי הטבעת ,(רק לעיתים נדירות יש גם דימום) רק לאחר שטיפה ומריחת משחה הצריבה נרגעת לאחר זמן רב.. הייתי אצל מס' פרוקטולוגים (כולל ד"ר זיו )שלא מצאו דבר (עשיתי אולטרסאונד של הרקטום אומנם נעשה תוך דקה אך לדברי הרופא היה תקין) כמו כן הייתי אצל רופאת עור שראתה אודם אך לא מעבר לזה בקיצור אני חסרת אונים כי הסבל הוא נוראי ו הבעיה לא נמצאה האם יש מישחות/בדיקות נוספות שמומלץ לעשות? לא נעים לומר אבל אפילו כאשר יש גזים מפי הטבעת הכאב הוא חזק מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפי הטבעת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/11/2011צריך לבדוק.
יכול להיות שדרמקומבין יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה לאתי
א08/11/2011תכתבי מייל ל- [email protected]
בטעות כתבתי את זה לשואלת מאיה, התכוונתי אלייך. הייתי במצב דומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפתירת בעייתך
אייל12/11/2011כתבתי לך הודעה, שאולי לא קבלת, שתכתבי מייל ל- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד זה רופה שלומד 12 שנה 3 דברים-משפטן04/11/2011
פיסורה, פיסטולה, טחורים. לא יודע להגיד מה יש לי בדיוק? ולהלן המקרה (אני באמת רוצה לדעת ולא לפגוע ברופא המומחה שניכר שמנהל את הפורום במקצועיות רבה)
לאחר כאבים בפי הטבעת נגשתי לרופא משפחה שהפנה אותי לפרוקטולוג.
הפרוקטולוג בדק אותי ואמר שיש לי פיסורה ופיסטולה ונתן לי לפיסטורה נפידיפין ולפיסטולה אמר לי לשתות מים וסיבים תזונתיים.
לאחר חודש הלכתי לפרוקטולוג שני שאמר שאין לי פיסורה אבל אם הראשון אמר שיש לי פיסטולה אז זה לא עובר בלי ניתוח ויש צורך בניתוח והוא אף נתן לי הפניה לניתוח.
שאלתי אותו כמה ימי חופש עלי לקחת אחרי הניתוח? (בשביל לדעת את חומרת הניתוח) והוא אמר לי 20 ימים והבנתי שזה חמור...
הלכתי לפרוקטולוג שלישי שאמר שאין לי פיסטולה ויש לי פיסורה ועלי לקחת נפידיפין אך בצורה שונה ממה שהרופא הראשון אמר.
שאלתי את הרופא השני והשלישי אם יש לי טחורים? הם לא נתנו תשובה מדוייקת אלא אמרו קודם נטפל בפיסורה/פיסטולה ואחר כך נמשיך...
והשאלות למומחה: מה עלי לעשות??? וכיצד אף אחד לא יודע להגיד מה יש לי במדויק? האם יש בדיקה אמינה שאפשר לסמוך עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפטן- אוכל לעזור לך
אייל05/11/2011תכתוב ל- [email protected] ואתן לך פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד זה רופה שלומד 12 שנה 3 דברים- - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/11/2011הפתרון הוא פשוט, הבעיה לא.
פיסורה לעתים מסובכת בפיסטולה קטנה שקשה לראות אותה.
הבדיקה במרפאה היא היא מוגבלת בגלל הכאבים ולכן אין לבצע בדיקה מעמיקה במכשיר ולכן במצב הזה אין לדון על טחורים.
באשר למבוא. יש כל מיני אנשים עם הכשרות ואיחן דברים מוחלטים. עליך חלה החובה לבחור רופא שאתה סומך עליו במקום לעשות שופינג כי הרי לך התוצאה.
באשר לבעיה שלך אתה זקוק כנראה לבדיקה בהרדמה כדי לענות על כל השאלות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד יש לשים את המשחה ניפדפין ג'ל?שאול01/11/2011
ISDN 0.2%+ 0.2% NIFEDIPINE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד יש לשים את המשחה ניפדפין ג'ל? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד02/11/2011מסג' לשריר סביב לפי הטבעת - כמות קטנה לתוך התעלה בעזרת מנקה אזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא אני מודה על המענה ב רציתי הבהרה
שאול03/11/20111 המסאז סביב פי הטבעת הוא לאחר שאני מורח את המשחה?
2 מה הכוונה לתעלה? ואיפה היא נמצאת?
3 מדוע למרוח בקיסם אוזניים ולא למשל עם האצבע?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא אני מודה על המענה ב רציתי הבהרה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/11/2011עם האצבע זה כואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)